Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XXII) - Strona 38 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-04-17, 23:19   #1111
elllmi
Zakorzenienie

Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XXII)

a u nas znowu jakiś wypadek samochodowy, śmiertelny normalnie po tych wypadkach mojego brata jak słyszę karetkę, to od razu coś mi sie w brzuchu zaciska i od razu mi w głowie przelatuje kogo w domu brakuje, kto miał gdzieś jechać...

---------- Dopisano o 23:19 ---------- Poprzedni post napisano o 23:13 ----------

Cytat:
Napisane przez nafiyqa Pokaż wiadomość
Dziewczyny, pewnie slyszalyscie o tej tragedii w G. - ojciec zabil 5-latke. Zabil to malo - zmasakrowal!!!
Kurcze szok, w glowie mi sie to totalnie nie miesci!! Jak mozna... Przeciez to byla juz swiadoma dziewczynka!!
Swoja droga miesiac temu dokladnie w tym samym miejscu znalezli inne zwloki
nic nie słyszałam, ale teraz wygooglowałam straszne

Cytat:
Napisane przez LadyWhisper Pokaż wiadomość
Little, ja mam, ale wiążę zazwyczaj w Elllmowego mopa ale jak je zrobię to fajnie się układają

elllmi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-17, 23:34   #1112
litllesweetangel
Lurker ;)

Cytat:
Napisane przez nafiyqa Pokaż wiadomość
No coś Ty

Ejjj, bez takich

A masz podatne na ukladanie?
Nie wywijaja Ci sie?

Mi sie bardzo podobaja dluzsze boby, sama jak szlam sie scinac to polazlam z tym zdjeciem: http://thefashiontag.com/wp-content/...airstyle-5.jpg
Ale juz mi ciut odrosly.

Dziewczyny, pewnie slyszalyscie o tej tragedii w G. - ojciec zabil 5-latke. Zabil to malo - zmasakrowal!!!
Kurcze szok, w glowie mi sie to totalnie nie miesci!! Jak mozna... Przeciez to byla juz swiadoma dziewczynka!!
Swoja droga miesiac temu dokladnie w tym samym miejscu znalezli inne zwloki
Ukladaja sie w sumie spoko, zrobilam sobie w sumie wstepna wizualizacje, gdyby nie rylo moje ohydne to bym wkleila do k.

Czytalam o tej tragedii dzis, matka pewnie sobie do konca zycia nie wybaczy, ze nie zastrzegla w przedszkolu, ze ojciec nie moze jej odbierac...

Cytat:
Little, ja mam, ale wiążę zazwyczaj w Elllmowego mopa ale jak je zrobię to fajnie się układają

Hah chcialam obczaic Twoje zdjecia na fb, wpisuje Lady i dziwie sie, ze mi nie wyskakujesz haha

It's okay
I got lost on the way
But I'm a supergirl
And supergirls don't cry
litllesweetangel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-18, 00:04   #1113
LadyWhisper
Zakorzenienie

Little miszcz
wszędzie mam spięte albo doczepione

Jeloooooooooołłłłłłłłł widzę Cię!!!

.... Dziecko - to przecinek między ojcem a matką. Ale i spójnik.
Z Każdym Dniem Coraz Bardziej

LadyWhisper jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-18, 00:13   #1114
meneq
Zakorzenienie

Jestem u kresu wytrzymalosci: tz obiecal w nocy pomoc i co? Wrocil grubo po polnocy, wyszedl bez slowa o 7 rano, w nocy mial 5 szans, zeby pomoc, nie wykorzystal ani jednej.
meneq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-18, 01:06   #1115
LadyWhisper
Zakorzenienie

meneq....tulę...

aaa tak się jaram tym niedzielnym maratonem, że spać nie mogę po nocach

Stary 2015-04-18, 01:13   #1116
meneq
Zakorzenienie

Cytat:
meneq....tulę...

aaa tak się jaram tym niedzielnym maratonem, że spać nie mogę po nocach

Bede trzymac kciuki!
Stary 2015-04-18, 06:26   #1117
Ewik86
Zakorzenienie

MARSI serio. A czy on sie denerwuje? Pewnie, ale mam to gdzies. Nie uklada nam sie, wiec nie bede z nim sypiac.

MEMEQ wspolczuje. Takie obiecanki cacanki denerwuja okropnie. Pamietam jak to u mnie bylo jak Domcia pila w nocy mleko. Ile ja sie nagadalam, zeby mi chociaz raz na jakis czas pomogl, to zawsze slyszalam, ze on pracuje, ze ja moge w dzien odpoczac. To teraz pracuje ciezej i spi z Domcia sesese

LADY powodzenia!

NAWIJKO to zdradz swoje metody jak sobie radzisz z histeriami?

Dominika

Alicja
Ewik86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-18, 06:58   #1118
hope01
Zakorzenienie

Meneq dla Tzta

Nawijko
Straszna tragedia

hope01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-18, 07:06   #1119
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b
Konto usunięte

Czytałam o tym i jak sobie pomyślę ze to taka dziewczynka jak Agatka... Normalnie serce pęka. Mama nie bardzo mogła chyba nic skoro on nie miał prawa ograniczonego :/
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-18, 07:34   #1120
mikakrolikowa
Zakorzenienie

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;51081516]Czytałam o tym i jak sobie pomyślę ze to taka dziewczynka jak Agatka... Normalnie serce pęka. Mama nie bardzo mogła chyba nic skoro on nie miał prawa ograniczonego :/[/QUOTE]

Ostatnie dni i wydarzenia z udzialem dzieci mnie przerażają
Ten ojciec wyszedl z detoksu po jakis dopalaczach
W srode bodajże kolo Szczecina para 24 latków zapaliła jakiegos dopalacza i stracili logiczny kontakt ojciec w kolko powtarzal rozwalilo mi mozg a dziewczyna reszta sil wezwala policję a w mieszkaniu dzieci 2 i 3 lata
Nie wiem co trzeba miec w głowie kompletnie brak odpowiedzialności
mikakrolikowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-18, 09:07   #1121
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez meneq Pokaż wiadomość
Jestem u kresu wytrzymalosci: tz obiecal w nocy pomoc i co? Wrocil grubo po polnocy, wyszedl bez slowa o 7 rano, w nocy mial 5 szans, zeby pomoc, nie wykorzystal ani jednej.
z całego serca współczuję
a nie myślałaś w takiej sytuacji o odstawieniu Yae?

Cytat:
Napisane przez mikakrolikowa Pokaż wiadomość
W srode bodajże kolo Szczecina para 24 latków zapaliła jakiegos dopalacza i stracili logiczny kontakt ojciec w kolko powtarzal rozwalilo mi mozg a dziewczyna reszta sil wezwala policję a w mieszkaniu dzieci 2 i 3 lata
teraz mi koleżanka to daje:

http://wiadomosci.onet.pl/lodz/lowic...a-matka/7qpjcn
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-18, 09:39   #1122
gojka24
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez litllesweetangel Pokaż wiadomość
Dziewczyny czy ktoras ma wlosy na long boba? Kurcze tak mnie kusi, zeby w koncu te kudly sciac! Ostatni raz tak krotkie mialam w przedszkolu...
Ja mam. Miałam w grudniu tak troche przed ramiona podcięte na boba własnie i teraz sobie rosną.. Ciągle czasu i przede wszystkim kasy na fryzjera brakuje. ALe mi się też kręcą. A co chcesz wiedzieć? Jestem mega zadowolona z tej fryzury, choć jakaś radykalna zmiana mi się marzy..

Cytat:
Napisane przez Ewik86 Pokaż wiadomość
MARSI serio. A czy on sie denerwuje? Pewnie, ale mam to gdzies. Nie uklada nam sie, wiec nie bede z nim sypiac.

MEMEQ wspolczuje. Takie obiecanki cacanki denerwuja okropnie. Pamietam jak to u mnie bylo jak Domcia pila w nocy mleko. Ile ja sie nagadalam, zeby mi chociaz raz na jakis czas pomogl, to zawsze slyszalam, ze on pracuje, ze ja moge w dzien odpoczac. To teraz pracuje ciezej i spi z Domcia sesese

LADY powodzenia!

NAWIJKO to zdradz swoje metody jak sobie radzisz z histeriami?
Wiesz powiem Ci z własnego doświadczenia, że takie przetrzymywanie do niczego nie prowadzi. Facet tymbardziej będzie chodził nabuzowany. Przynajmniej u nas tak jest. Było kilka razy tak, że też się zarzekałam, że nic między nami już nie będzie, że mi już na tym małżeństwie nie zależy. ale w pewnym momecie coś się we mnie przełamywało i przeżywaliśmy nową milość. Dało się wtedy porozmawiać i wogle Ale wiadomo, nie znam Waszej sytuacji..

Cytat:
Napisane przez mikakrolikowa Pokaż wiadomość

Też jestem przerażona. Biedne dzieci, w głowie mi się to nie mieści..

Tż mi dziś oznajmił, że nie wyjeżdza za granice. Zostaje z nami Cieszę się strasznie, bo wiadomo rodzina razem A z drugiej strony, gdyby wyjechał to może szybciej moglibyśmy pomyśleć o swoim domku. A z drugiej strony urodzę drugie, podchowam, pójde do pracy i wtedy też lżej będzie
gojka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-18, 10:07   #1123
mikakrolikowa
Zakorzenienie

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;51082032]z całego serca współczuję

http://wiadomosci.onet.pl/lodz/lowic...a-matka/7qpjcn[/QUOTE]

Dla mnie powinni jej odebrac dziecko
Ludzie sa naprawdę nie odpowiedzialni nie wiem co mają w glowie
Stary 2015-04-18, 10:12   #1124
nancykenator
Zakorzenienie

Hej,
widzialam dzidziusia i serduszko
Caly 1 cm

Aktualnie pije sok sliwkowy i jem rogala z czekolada. Jak juz to przynajmniej wiedziec po czym ;-)

Meneq tule mocno... oby wszystko sie jakos poukladalo. Ja odkad odstawilam/Kuba sam sie odstawil od kp w nocy to az chce sie zyc,nawet jak sie obudzi to pije wode i opowiadam bajki i zasypia,czasem sam zasypia bez mojej pomocy.
nancykenator jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-18, 10:19   #1125
ninagg
Zakorzenienie

GG do ninagg

Cytat:
Napisane przez nancykenator Pokaż wiadomość
Hej,
Caly 1 cm

Aktualnie pije sok sliwkowy i jem rogala z czekolada. Jak juz to przynajmniej wiedziec po czym ;-)

Meneq tule mocno... oby wszystko sie jakos poukladalo. Ja odkad odstawilam/Kuba sam sie odstawil od kp w nocy to az chce sie zyc,nawet jak sie obudzi to pije wode i opowiadam bajki i zasypia,czasem sam zasypia bez mojej pomocy.
Super Gratuluję maleństwa 😍
Zaręczyny: 16.10.10
Data zaślubin: 02.06.2012

Ola 11.12.2012

Wojtek 14.10.2015
ninagg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-18, 10:20   #1126
gojka24
Zakorzenienie

Cytat:
Hej,
Caly 1 cm

Az mi sie cieplo na sercu zrobilo. Moj aniolek tez by mial podobny wzrost ciesze sie, ze serduszko bije
Stary 2015-04-18, 10:43   #1127
ezzo
Zadomowienie

meneq baty dla tz i trzymaj sie dzielnie, wiem, ze z perspektywy drugiej strony łatwo powiedziec i wspominalas, ze chcialabys sprobowac karmic tandem, ale skoro jest to tak wycienczajace, moze sprobuj odstawic Yae od nocnego koszernego podjadania? Pewnie teraz nie da rady skoro jest nasilone, ale moze jak wroci do waszej normy to wtedy?

nancyciesz sie, ze udalo sie zobaczyc serduszko, a propos Twojego posta o badaniu ja czesto bralam Tomaszka do lekarza ze soba.

Ja dzisisiaj zaczelam 38 tc i chcialabym juz rodzic
U nas noc dzisiaj byla nietypowa, bo ma,y sie budzi zawsze i do tego przywyklismy, ale dzisiaj zrobil sobie 3 godzinna przerwe w spaniu wojowal od 3 do 6 rano, byly histerie naprzemiennie z zabawa samochodzikami i teraz slysze ze sie wlasnie budza z tz.

A gdzie sie podziewaja jescze laurka i majulmi ?
ezzo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-18, 10:59   #1128
meneq
Zakorzenienie

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;51082032]z całego serca współczuję

http://wiadomosci.onet.pl/lodz/lowic...a-matka/7qpjcn[/QUOTE]

Ona noe jest jeszcze na to gotowa. A problem lezy nie w Yae tylko tz, nie bedzie placic za bledy ojca

---------- Dopisano o 10:57 ---------- Poprzedni post napisano o 10:51 ----------

Cytat:
Napisane przez ezzo Pokaż wiadomość
meneq baty dla tz i trzymaj sie dzielnie, wiem, ze z perspektywy drugiej strony łatwo powiedziec i wspominalas, ze chcialabys sprobowac karmic tandem, ale skoro jest to tak wycienczajace, moze sprobuj odstawic Yae od nocnego koszernego podjadania? Pewnie teraz nie da rady skoro jest nasilone, ale moze jak wroci do waszej normy to wtedy?

nancyciesz sie, ze udalo sie zobaczyc serduszko, a propos Twojego posta o badaniu ja czesto bralam Tomaszka do lekarza ze soba.

U nas noc dzisiaj byla nietypowa, bo ma,y sie budzi zawsze i do tego przywyklismy, ale dzisiaj zrobil sobie 3 godzinna przerwe w spaniu wojowal od 3 do 6 rano, byly histerie naprzemiennie z zabawa samochodzikami i teraz slysze ze sie wlasnie budza z tz.

Tyle, ze to jest nadal nasza norma. I co? Tz ma kolejne noce sobie smacznie spac i palcem w domu i przy dziecku nie kiwnac? Wiecie, ja sie Wam nie skarze za czesto, ale ostatnio jest u nas coraz to gorzej i gorzej. Zimny kubel na glowe to trzeba mu teraz wylac a nie we wrzesniu jak ja zostane sama z dwojka

---------- Dopisano o 10:59 ---------- Poprzedni post napisano o 10:57 ----------

Cytat:
Hej,

Caly 1 cm

Gratulacje!
Yae tez czasami sama zasnie, ale problemjest z tz niestety
Stary 2015-04-18, 10:59   #1129
Konto usunięte

A jakiś pomysł, jak zrobić ten kubeł zimnej wody?
Stary 2015-04-18, 11:03   #1130
mikakrolikowa
Zakorzenienie

Cytat:
Hej,
Caly 1 cm

Gratuluje pamietam jak ja chodzilam na usg a tu juz moja kruszyna ma prawie 6 tyg

Cytat:
Napisane przez ezzo Pokaż wiadomość

Współczuję u nas przerwa w spaniu pon3 godz byla norma do niedawna ostatnio sie uspokoilo odpukać
Stary 2015-04-18, 11:08   #1131
LadyWhisper
Zakorzenienie

Nancy gratuluję!!!

Meneq, zbierzemy się wszystie w kupę i zlejemy tżMeneq.....głowę

czekam na wyniki egzaminu i czekam cholera, boję się, że nie zdałam ( a do majówki muszę mieć papierek...... Aaaaaaa help za dużo nerwów na raz

Co do tragedii to nie wiem, czy wcześniej nie było to tak nagłaśniane, czy po prostu było tego mniej..... Eh.... Masakra się dzieje na świecie

Dziewczyny mam do sprzedania cieliste szpilki, nowiutki aparat cyfrowy, kamerę cyfrową, suknię ślubną i ekspres do kawy, ktoś coś? (zbieram na nowy zegarek i wyprzedaję pół domu )

Stary 2015-04-18, 11:09   #1132
marsi11
Zakorzenienie

Meneq a czemu uwazasz ze Yae jest niegotowa? Myslisz ze za miesiac dwa/rok bedzie bardziej?
Wspolczuje nocek bo w ciazy Leo tez mi dal popalic

Ewik wspolczuje ale niestety mysle jak gojka poki sie jest mlodym fizycznosc jest wazna
Trzymaj sie myslalam ze jest lepiej u Wad

Nancy wooow super brawo

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

Edytowane przez marsi11
Czas edycji: 2015-04-18 o 11:10
marsi11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-18, 11:12   #1133
meneq
Zakorzenienie

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;51083201]A jakiś pomysł, jak zrobić ten kubeł zimnej wody?[/QUOTE]

Jeszcze nie, jedyne co przychodzi mi do glowy do upierdliwie meczyc o pomoc i tylko srube dokrecac. Tz wychodzi z zalizenia, ze ja jestem na wczasach pod gruszami, chyba nic nie wie o nieprzespanych nocach - a powinie, ani o zajmowaniu sie szalonym dwulatkiem. Tylko coraz wiecej pracuje i pracuje. Ja sie musze buntowac, bo inaczej on tylko praca zyc bedzie

---------- Dopisano o 11:12 ---------- Poprzedni post napisano o 11:10 ----------

Cytat:
Napisane przez marsi11 Pokaż wiadomość
Meneq a czemu uwazasz ze Yae jest niegotowa? Myslisz ze za miesiac dwa/rok bedzie bardziej?
Wspolczuje nocek bo w ciazy Leo tez mi dal popalic

Ewik wspolczuje ale niestety mysle jak gojka poki sie jest mlodym fizycznosc jest wazna
Trzymaj sie myslalam ze jest lepiej u Wad

Nancy wooow super brawo

Bo probowalam juz wszelikch niecnych numerow z odstawianiem, rozmawialam, tlumaczylam. Nie potrafie jej sama odstawic. Jest histeria jak nie dam i koniec.
Stary 2015-04-18, 12:53   #1134
Ewik86
Zakorzenienie

Gojka, Marsi to nie tak, że ja go biorę na przetrzymanie. Chodzi o to, że po prostu nie mam ochoty. Czasem patrzeć już na niego nie mogę, a co dopiero kochać się z nim. Ale to większy problem.

Cytat:
Dziewczyny mam do sprzedania cieliste szpilki, nowiutki aparat cyfrowy, kamerę cyfrową, suknię ślubną i ekspres do kawy, ktoś coś? (zbieram na nowy zegarek i wyprzedaję pół domu )
A jaki masz ekspres i ile za niego chcesz? :P

Cytat:
Napisane przez meneq Pokaż wiadomość
Jeszcze nie, jedyne co przychodzi mi do glowy do upierdliwie meczyc o pomoc i tylko srube dokrecac. Tz wychodzi z zalizenia, ze ja jestem na wczasach pod gruszami, chyba nic nie wie o nieprzespanych nocach - a powinie, ani o zajmowaniu sie szalonym dwulatkiem. Tylko coraz wiecej pracuje i pracuje. Ja sie musze buntowac, bo inaczej on tylko praca zyc bedzie
Obawiam się, że takie trucie dupy nic nie da. Na swoim przykładzie stwierdzam, że może Ci powiedzieć, żebyś w takim razie to Ty do pracy poszła jak Ci źle

Dominika

Alicja
Ewik86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-18, 13:04   #1135
litllesweetangel
Lurker ;)

Cytat:
Gojka, Marsi to nie tak, że ja go biorę na przetrzymanie. Chodzi o to, że po prostu nie mam ochoty. Czasem patrzeć już na niego nie mogę, a co dopiero kochać się z nim. Ale to większy problem.
Dziewczynom chyba sie zapomnialo o akcjach Twojego meza . Nie dziwie Ci sie wcale i w pelni rozumiem niechec . Jak facet Cie wkur.wia to ostatnia rzecza o ktorej sie mysli to godzenie sie z nim robienie dobrze, no chyba, ze mowimy o ucieciu przyrodzenia .

INSOLITO!! Rodzisz?

It's okay
I got lost on the way
But I'm a supergirl
And supergirls don't cry

Edytowane przez litllesweetangel
Czas edycji: 2015-04-18 o 13:10
litllesweetangel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-18, 13:26   #1136
marsi11
Zakorzenienie

Ewik mi nie chidzilo o przetrzymanie chcialam co innego powiedziec-ze bliskosc wszystko potrafi rozladowac ale u Ciebie jak sie faktycznie nic nie lepi .Strasznie mi przykro myslalam,ze u Was juz duzo lepiej.Chcesz jeszcze walczyc o niego?tule mocno

marsi11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-18, 13:37   #1137
Konto usunięte

Meneq, popatrz:

https://www.facebook.com/beSlow/phot...type=1&theater
Stary 2015-04-18, 13:48   #1138
meneq
Zakorzenienie

Cytat:

A jaki masz ekspres i ile za niego chcesz? :P

Obawiam się, że takie trucie dupy nic nie da. Na swoim przykładzie stwierdzam, że może Ci powiedzieć, żebyś w takim razie to Ty do pracy poszła jak Ci źle

Juz to slyszalam. Rowniez to, ze nigdy naprawde nie pracowalam na staly etat. Ani, ze nigdy nie przyniose takich pieniedzy jak on. Dobrze i sie z tym zgadzam, tyle, ze to nie sa argumenty. Rowniez slyszalam, ze moge wracac do Pl, etc. Mozemy sie tak przepychac: on natomiast sie dzieckiem zajac nie potrafi i co z tego? Ta sytuacje trzeba jakos rozwiazac, teraz przynajmniej kilkoma argumentami trafilam do jego rozumku i moze jakos to bedzie.
Stary 2015-04-18, 13:49   #1139
gojka24
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez litllesweetangel Pokaż wiadomość
Dziewczynom chyba sie zapomnialo o akcjach Twojego meza . Nie dziwie Ci sie wcale i w pelni rozumiem niechec . Jak facet Cie wkur.wia to ostatnia rzecza o ktorej sie mysli to godzenie sie z nim robienie dobrze, no chyba, ze mowimy o ucieciu przyrodzenia .

INSOLITO!! Rodzisz?
Nie bardzo wiem o co chodzi. Nie mam dostepu do klubu a tam pewnie bylo o tym. Mi wlasnie chcodzi o to co Marsi przed chwila napisala, ze bliskosc rozladowuje te zle emocje. Nie chodzi mi tez o to ze zawsze w ten sposob trzeba rozwiazywac problemy. Nie znam sytuacji wiec chyba lepiej nic juz nie bede pisala. Napisalam o swoich spostrsezeniach malzenskich. Ale miedzy mna a tz jest dobrze, czasem sie zapomina jak tzMeneq i pracoholizm go pochlania ale narzekac nie moge.

Chyba troche zagmatwalam.
Stary 2015-04-18, 13:59   #1140
meneq
Zakorzenienie

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;51084778]Meneq, popatrz:

https://www.facebook.com/beSlow/phot...type=1&theater [/QUOTE]

http://www.roote.jp/works/works11/
Tu masz wiecej zdjec tego domu. Bardzo czesto tu sie takie buduje. Jednak brak ziemi robi swoje

---------- Dopisano o 13:59 ---------- Poprzedni post napisano o 13:57 ----------

Cytat:
Napisane przez gojka24 Pokaż wiadomość
Nie bardzo wiem o co chodzi. Nie mam dostepu do klubu a tam pewnie bylo o tym. Mi wlasnie chcodzi o to co Marsi przed chwila napisala, ze bliskosc rozladowuje te zle emocje. Nie chodzi mi tez o to ze zawsze w ten sposob trzeba rozwiazywac problemy. Nie znam sytuacji wiec chyba lepiej nic juz nie bede pisala. Napisalam o swoich spostrsezeniach malzenskich. Ale miedzy mna a tz jest dobrze, czasem sie zapomina jak tzMeneq i pracoholizm go pochlania ale narzekac nie moge.

Chyba troche zagmatwalam.

Tyle, ze moj to nawet nie typ pracoholika; on niby pierwszy wraca do domu, np. po 15h pracy
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości