![]() |
#1471 | |||
Rozeznanie
|
Dot.: Razem schudniemy 20 kg! - część IX
Witam dziewczyny w ten piękny dzień!
Super dziś cieplutko idealny dzień na spacer ![]() Ja dziś wyskoczyłam na zakupy spożywcze i warzywne ![]() ![]() ![]() Melduje już dziś Total Fitnes Perfect Body z Chodakowska ![]() Kasiula ja staram się nie kupować na zapas, ale mi wychodzi inaczej ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Pudel Witaj ![]() ![]() ![]() ![]() A i w brzuchu na wysokości pępka to chyba pas jest, jeśli się nie mylę ![]() Emilia odkąd jestem na wątku pojawiasz się i znikasz kilkoma zdaniami ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1472 | |
404 Not Found
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1473 |
Zadomowienie
|
Anioł pytałam o te lakiery hybrydowe w drogerii i mają z Pierre Rene za 25 zł. Jakiej firmy ty kupujesz?
Pudel dzięki ![]() ![]() ![]() Widzę że Tobie pięknie spadają kg, a jeszcze ładniej cm! Trzymaj tak dalej! Emilia czekamy tu na Ciebie z niecierpliwością! Dużo Ci jeszcze zostało? Już Ci to kiedyś mówiłam - strasznie długo chodzisz w ciąży ![]() Kotori ja już chyba od 2 tygodni kupuję polskie pomidory. Są już bardzo smaczne ale w lecie to będą pyyyyyszne ![]() No u mnie z zakupami to jest różnie. Zdarza mi się wyrzucać ![]() ![]() ![]() ![]() Cieszę się że poprawiłam Ci humor ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1474 |
Zakorzenienie
|
wybrałam się na rower
![]() ![]() ![]()
![]() |
#1475 |
Meh.
|
Hej, dziewczyny!
Wracam jak syn marnotrawny z pytaniem czy mogę do Was wrócić ![]() Tak więc.. Wracam, jeśli tylko mnie znów przyjmiecie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1476 |
Raczkowanie
|
ELIZA coś nie dany był Ci ten rower
![]() Kasiula daj znać jaki ten pasztet,muszę kupić keksówki i też zrobie. TELEPHONE to kara za opuszczenie wątku ![]() JUSTYSS chyba się skuszę na tego matrix a doradzisz sprawdzony zestaw,szampon,odżywka?to zamówię na allegro Wiecie co czuję się strasznie lekko,wszystkie spodnie wiszą na tyłku,chyba zbliża się pora wymiany garderoby ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1477 |
Wtajemniczenie
|
Razem schudniemy 20 kg! - część IX
Nikolcia-jasne, ze polecę cos z tych rzeczy ale to juz jutro
![]() ![]()
![]() |
#1478 |
Zakorzenienie
|
Ja tylko wpadam powiedzieć że się nie dałam dzisiaj!
![]() ![]() Dieta dzisiaj ok, tylko ciało domaga się ćwiczeń, nie wiem jak ja to zrobię ![]() ![]() ![]() Telephone dobrze Cię znowu widzieć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1480 |
Zadomowienie
|
Eliza, Nikolcia pasztet wyszedł dobry mimo że go troszkę za bardzo przypiekłam, bałam się że będzie surowy w środku bo piekłam w 1 keksówce i przetrzymałam go trochę dłużej
![]() Dałam do niego więcej czosnku bo aż 4 ząbki, lubię potrawy aromatyczne ![]() Eliza a z czym podaje się ten pasztet? Z jakimś dipem może? Eliza ![]() ![]() Telephone a witamy witamy! ![]() ![]() Nikolcia masz powody do tego żeby czuć się lżej! 15 kg to piękny spadek wagi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1481 |
Raczkowanie
|
kotorio Hej kochana
![]() ![]() ![]() eliza40 az mi sie milo zrobilo jak przeczytalam teraz, ze o mnie myslalas hehehe ![]() ![]() ![]() ![]() Aniol1985 Witam, witam ![]() ![]() justyss1991 hejka ![]() OgrodniczkaAgnieszka Witaj ![]() nikolcia r powiem ci , ze z paleniem bylo latwiej niz z odchudzaniem . Jak czlowiek sie dietuje to musi pamietac cale zycie juz ,ze trzeba uwazac i nie mozna sobie na wszystko pozwolic. Ja uwielbiam dobra kuchnie .... z zawodu jestem kucharzem i chociaz nie mam problemu z zamiennikami typu smietana na jogut nat 0 % ( uzywam juz rok tylko jogurtu), czy jasny chleb na ciemny i inne skladniki to jednak i tak zawsze bedzie lepszy np. zwykly chamburger ze smazonym kotletem wolowo-wieprzowym i z duza iloscia sosow niz chamburger z bulki pelnoziarnistej z pieczonym kurczakiem , sosem na bazie samego jogurtu. To tylko przyklad oczywiscie . Przy rzucaniu palenia zegnasz sie tylko z jednym przyzwyczajeniem a przy diecie musisz jednak z niektorych rzeczy zrezygnowac .... np. wlasnie z pieczenia ktore mnie odsterowuje....bo bedzie mnie zachecac i pewnie za kazdym razem kawalek sprobuje . Denerwuje mnie to stasznie ze inni moga jesc wszystko bez ograniczen a ja nie .... KASIULA Dziekuje kochana ![]() ![]() Pudel123 o hejka ![]() ![]() Widze dziewczyny tabela ladna ![]() ![]() Duzo wizazanek odchodzi i wraca, nie jestem ta jedyna . Kiedys, jakies 2 czesci temu ktoras z dziewczyn powiedziala, ze wiekszosc ktora z watku odchodzi wraca po pewnym czasie i zazwyczaj jak odchodza nie trzymaja diety , nabieraja znowu dodatkowych kg ..... W moim przypadku sie to sprawdzilo w 100 % i w sumie nie ma sie z czego cieszyc. Trzeba sie wziasc za siebie ![]()
![]() |
#1482 |
Zakorzenienie
|
nikolcia super
![]() KASIULA najlepiej smakuje na bułeczce z masłem ![]() nic do niego nie było,ale na pewno coś wymyślisz ![]() jeżdże w okularach,ale miałam takie olśnienie z tym rowerem dzisiaj,że zapomniałam
![]() |
#1483 |
Zadomowienie
|
Skalpel Chodakowskiej zaliczony
![]() ![]() Czekoladko super że się nie dałaś zachciankom ![]() ![]() Emilia to już faktycznie końcówka! Torba już spakowana? Powodzenia na bocianówce ![]() ![]() ![]() Jmz masz 1,5 roku na schudnięcie! W tym czasie możesz osiągnąć imponujący wynik i spektakularną metamorfozę! Dasz radę! Zdrowe, lekkie sałatki masz robić codziennie a nie 2 razy w tygodniu ![]() Mój dzisiejszy jadłospis: I. 3 kromki chleba słonecznikowego, szynka drobiowa, ogórek, pomidor II. kasza bulgur, filet z kurczaka, mizeria z jog. nat. III. koktajl z owoców leśnych, 2 gałki loda ![]() IV.kawałek pasztetu z soczewicy V. sałatka (brokuł, filet drobiowy, pomidor, czerwona cebula, jog. nat) Myślę, że mimo wpadki z lodem, nie jest źle ![]() ---------- Dopisano o 22:48 ---------- Poprzedni post napisano o 22:43 ---------- Eliza mam nadzieję że myślałaś o razowej bułeczce ![]() ![]() Tak Cię olśniło że Cię oślepiło ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1485 |
Raczkowanie
|
EMILIA to powodzenia,i szybkiego porodu,masz dużo do zrzucenia po porodzie?
ELIZA 15kg schudłam od 2stycznia. KAsiula brawo za ćwiczenia JMZ dokładnie to samo napisałam kilka dni temu nie sztuka jest schudnać tylko utzrymać wagę.Ja rzadko grzeszę jedzeniowo bo wiem że jestem na diecie ale nie wiem czy dam radę zrezygnować na stałe z pewnych rzeczy.Na pewno będę sie starać bo wiem jak ciężko potem schudnać. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1486 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dobrze,że mi muszka do papy nie wpadła. Jadę i co chwilę dzień dobry cześć i tak w kółko.Uroki małych miejscowości ![]()
![]() |
![]() |
#1488 |
Zakorzenienie
|
nicolcia a ja przez ten czas pewnie z rzuciłam ze 2 kg
![]() jak się chce to widać można
![]() |
#1489 |
Wtajemniczenie
|
Cześć dziewczyny
![]() W końcu miałam czas, zeby nadrobić Was ![]() Witam nowo-stare koleżanki ![]() Nikolcia- ja kupuję z Matrixa na prawde różne rzeczy i ze wszystkiego jestem zadowolona. Ale znam osoby którym nie podeszły, mam nadzieję, że z Tobą będzie inaczej ![]() Szampony mam takie: -odbudowa(czerwony) -wygładzający(pomarańczowy ) -termoochronny (rózowy) -dogłebnie nawilżający miałam jeszcze kiedyś któryś z biolage z kerattyną, też spoko był ![]() odzywki to: biolage keratindose z keratyną -odbudowa(czerowna) wygładzenie(pomarańczowa) - maski -odbudowa(czwerwona) -do włosów blond (taka zółta chyba ![]() -biolage hydrasource maska nawilżająca olejki biolage exquisite oil biolage exquisite oil olejek monoi I sądzę, że było coś jeszcze, ale po prosru nie pamietam... Mi pasuje prawie wszystko ![]() Oprócz tego Matrixa jest jeszcze super serical maska crema al latte i fermona jantar (wyciąg z bursztynów czy cos takiego) i z KALLOSA są spoko ![]() Brawo za utratę 15kg! ![]()
![]() |
#1490 |
Rozeznanie
|
KASIULA hybrydy są rożnych marek. U mnie w drogerii w mieście tez są Pierre Rene. Jeden lakier ok. 25 zł ale trzeba jeszcze cały zestaw tych wszystkich specyfików z jednym kolorowym lakierem a on ok. 110 zł kosztuje no i jesCze lampa do tego dochodzi. Sama się zastanawiam nad Pierre Rene a Semilac. PR lubie lakiery tylko pędzelek mi nie odpowiada bo jest taki prosty.
TELEPHONE Witaj ponownie!!! W grupie siła i łatwiej się motywować choćbyś i z raz dziennie tu zajrzała. EMILIA czekamy na wieści ![]()
![]() |
#1491 |
Raczkowanie
|
![]()
Dietuję, dietuję.
Od 7.04 ubyło mi prawie 2kg. Regularnie już 3 poniedziałki podaję wagę. Co prawda nie ma mnie jeszcze w tabelce. Zaczęłam brac tabletki na obniżenie cukru. Przez pierwszy tydzień wydawało mi sie że one wcale nie działają, bo cukier nie spadał, ale teraz widzę, że zaczęły działać, wiec sie cieszę. Myślę, że to przyczyni się też do większych efektów. Wczoraj byłam na rowerze, ale zrobiłam tylko 8km, bo bardzo chciałam zdążyć na "Na dobre i na złe" - jedyny serial który oglądam. Nikolcia - gratuluję spadku wagi. Kotori u nas też krajowe pomidory po 9,90zł. Są pyszne, takie trochę podobne do 'bawolich serc" - mięsiste i pachnące. Przed świetami były po 15zł, tez sobie czasami pozwoliłam, bo już tych spowadzanych poprostu nie mogłam. Ogórki krajowe tez się pojawiły, ale jakoś mnie do nich nie ciągnie, więc jaki mają smak nie wiem. Wzeszła moja prywatna rzodkiewka. Zasiałam 3 rodzaje. Cebulka sadzona dymka tez już puszcza ładne małe szczypioreczki. Mamy też kępy własnego szczypiorku i zawsze na początku wiosny zabieram po kawałku kępy w doniczce do domu. Od przed świąt mamy w związku z tym swój prywatny szczypiorek cienki. Systematycznie nastawiam nowy. W ogóle wiosna mnie bardzo nastraja do działania. Jest fajnie ![]() Jmz to masz motywację do schudnięcia. Nie ukrywaj swojej wagi. My ciebie i tak nie widzimy. A jakbyśmy widziały to byśmy i tak widziały, że nie ważysz 55kg (no chyba że ważysz ![]() Eliza mój mąż biega w lesie. Zawsze myślał, że jak pojedzie 5km w las to będzie miał cisze i spokój a tymczasem ciągle kogoś biegającego mija i trochę znajomych też. Ciągle tylko dzień dobry, cześć itp. Mieszkam na obrzeżasz miasta i nieopodal mnie jest długa, szeroka ścieżka rowerowa. Wczoraj były tam tłumy, przegląd wszelki - na rowerze, na kijkach, na rolkach, biegacze, spacerowicze. Nie boję się jeździć tam po ciemku, bo tam dopiero po 20 się życie zaczyna. W sumie to aż miło popatrzeć jak ludzie sie ruszają. Telephone wracaj do nas. wiosna przyszła, będzie lepiej. Anioł i Pudel witajcie. Jak ktoś jest nowy a gdzieś mi umknął to tez witam. Dziewczyny mojej córce wrasta sie paznokieć. Dodatkowo na tą wrażliwą część stopy nadepnęła jej pani od muzyki swoim obcasem i idziemy dzis do podologa, bo stan jest już nieciekawy. Boję sie, żeby nas nie odesłała z hasłem - tu już zrywanie paznokcia tylko zostało ![]() To na razie. Idę się odchudzać ![]()
![]() |
#1492 |
Rozeznanie
|
JMZ w takim czasie to ulalala!!! Może być piękna przemiana
![]() NIKOLCIA WOW!!!! pięknie!!! ELIZA musimy wziąć przykład z NIKOLCI i wziąć się w garść! Co nie?? KASIULA ja cos nie moge tej Ewki zdzierżyć. Mam dzisiaj w planach jakies ćwiczenia z MelB. Kolezanka podesłała mi kilka linków. Trzeba sie zacząć ruszać. W ogole to czekam na wózek dla Juniorka bo poszedł do przeróbki - dorabia nam znajomy podstawkę pod respirator - i będziemy mogli wyjsc na jakiś spacer. Na razie jesteśmy uziemieni w domku. JUSTYS tez lubię Matrixa. Teraz chodzi cos za mną z Kerastese. No i KLORANE. mam szampon i odżywkę z mleczkiem czy masłem mango. Moje włosy je kochają. A moją ulubioną maską jest Pat&Rub z serii regeneracja. Kosmetyki to ja w ogole uwielbiam!!! A dzisiaj: I: jajecznica z 2 jaj z pomidorem, kromka razowego chleba II: jogurt naturalny i do tego orzechy włoskie i cynamon i jeszcze kiwi sobie zjem O: pierś z kurczaka z warzywami mieszanka chińska z mrożonki i Ryż brązowy P: sałata plus pomidor,, ogórek i awokado - cos jeszcze białkowego musze tu dodać K: serek wiejski Light i kilka rzodkiewek. Taki plan na dzis ![]()
![]() |
#1493 |
Wtajemniczenie
|
Gangola - nie dość, że będziemy szczupłe, to będziemy mieć jeszcze piękne włosy
![]() Kasiula- zazdroszczę tej Chodakowskiej, ja od kilku dni nie ćwiczę, nie z lenistwa, po prostu @ mi na to nie pozwala ![]() Ogrodniczka- Bardzo podoba mi się końcówka Twojej wiadomości ![]() "To na razie. Idę się odchudzać ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1494 |
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny!
Wczoraj miałam taki dzień, że wszystkie kiszki mi przeczyściło na prawdę nie wiem dlaczego byłam w łazience ponad 5 razy, żeby załatwić swoją potrzebę. Więc dziś z ciekawości weszłam na wagę i ile pokazało? Tak mnie wyczyściło od środka, że waga zwariowała i pokazała mi 63 kg! Masakra. Wiem, że to oszukane i w poniedziałek wrócę do normy. Tylko tak powiedziałam z ciekawości ile ważą nasze wypełnione jelita! Ponad 1kg.. Wczoraj już na wieczór wszystko wróciło do normy, nie latałam tak bardzo i dlatego z TŻ wybrałam się na film "Szybcy i wściekli 7" zawsze lubiłam tą serię, ale niestety ta część była dla mnie za mocno przekombinowana. Jednak obejrzałam do końca. Emilcia cwana, cwana ![]() ![]() Odzywaj się częściej. A mam pytanie czy miałaś jakieś niesamowite zachcianki w ciąży? Jakieś nie typowe? Czego na pewno nie zjadłabyś jak byś nie była? Kasiula ja widziałam wcześniej przed świętami, ale kosztowały u mnie prawie 20 zł/kg to masakra drogo. Teraz już tańsze i można się skusić, ale jak pachną ![]() Ja też tak mam, że chodzę po sklepie i myślę o kupię to i coś z tego przyrządzę, ale niestety nie jest to tak, że następnego dnia robię, Przeważnie mija sporo czasu zanim to zużyję co zrobić ![]() Telephone Witaj z powrotem ![]() ![]() Czekoladka ustabilizuj sytuację papierkowo ![]() ![]() JMZ To super, ja mam motywację, żeby trzymać formę również do ślubu, ale także po ślubie ![]() ![]() Mówię kochana, żebyś stopniowo ćwiczyła, bo zaczęłaś za szybko i żołądek Ci zwariował efekt taki, że wszystko poszło do góry i się zaczęło, a może wcześniej za dużo zjadłaś? Ile odczekałaś po posiłku zanim zaczęłaś ćwiczyć?? Co do odchudzania myślę, również że masz rację, że później całe życie trzeba pamiętać żeby nie przekraczać pewnej granicy z jedzeniem. Jednak jak już się zapomni i poleci się ze wszystkim typu wszystkie zasady zdrowego odżywiania schowa się w kąt, to przypomną się one dopiero jak zacznie się nosić spodnie o 2 rozmiary większe.. Niestety.. Dlatego ja staram się jeść zdrowe rzeczy, ale nie rezygnuję z zachcianek itp, ale mam pewne granicę, żeby nie za dużo i nie za często. Myślę, że to jest dobre rozwiązanie. Oczywiście również do tego ruch ![]() Nikolcia pięknie się odchudziłaś ![]() Justys ja używam maski na włosy z LOREAL ABSOLUT REPAIR LIPIDIUM. Słyszałaś coś o niej? Mi poleciła ją fryzjerka i się skusiłam na nią. Używam jej raz w tygodniu trzymam ok 10 min na włosach. Ogrodniczka dietuj, dietuj ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() U mnie rzodkiewka też powoli już wyszła w foli, tak samo i sałaty (kilka rodzaje). U mnie pomidory już wychodzą, posiane w domu w doniczce, później trzeba będzie je przesadzić do foli, też kilka rodzaje. Ja kocham bawole serca o których wspomniałaś ![]() ![]() Ja lubię jak mam swoje warzywko już nie mogę się doczekać swojej cukinii ![]() ![]() A co do ścieżki rowerowej u mnie nie ma, ale u TŻ właśnie 3 km od niego robią ponad 20 km ścieżki rowerowej ![]() ![]() Gangola ja też kosmetyki uwielbiam ![]() ![]() ![]() ![]() I bardzo podoba mi się twój jadłospis! Jest mega ![]() ![]() Ale się rozpisałam! Maskara ![]() ![]() No więc dziewczynki do dzieła! Musimy mieć dobrą formę ![]() Podajemy swoje jadłospisy no więc Justyś, Nikolcia, Ogrodniczka, Kasiula, Eliza, Jmz, Pudel, Czekoladka, Telephone, Aniol ale nasza Emilcia nie musi ![]() ![]() Edytowane przez kotori0212 Czas edycji: 2015-04-23 o 10:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1495 |
Zadomowienie
|
Ogrodniczka podaj wagę w poniedziałek do dołączę Cię do tabelki. Co prawda miałam to zrobić w maju 'hurtem' z innymi dziewczynami ale skoro tak bardzo Ci zależy to mogę to zrobić w poniedziałek. Mam tylko nadzieję że nie uciekniesz z wątku i tabelki tak szybko jak ostatnio
![]() U mnie pomidory Korfanty są po 8,99 a malinowe po 12-13 zł. Do dziewczyny które chcą dołączyć do tabelki w maju. W poniedziałek zważcie się i zapiszcie sobie tą wagę żeby mi ją podać do tabelki z pozostałymi danymi. Gangola wiem że cały zestaw do hybryd trochę kosztuje. Zastanawiam się jednak czy na początku nie zamówić sobie zestawu z allegro za 120-150 zł a później stopniowo dokupywać sobie lakiery lepszej jakości ![]() Fajnie że niedługo będzie mogli chodzić na spacery! Super! A jak juniorek się czuje? Ładny jadłospis! Tylko się go teraz trzymaj ![]() Powiem Ci że po ćwiczeniach z Mel B nie czułam się taka zmęczona jak z Ewką. Justyś za chwilę@ Ci się skończy i będziesz ćwiczyć ![]() Ja dzisiaj też będę ćwiczyć! Wczoraj po kilku dniach przerwy ciężko było ![]() Muszę obmyślić mój jadłospis na dzisiaj ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1496 | |
404 Not Found
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1497 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Przy mojej wadze to chyba nawet lepiej od MelB zacząć. Jak kiedys włączyłam Ewkę to po 5 min nie miałam juz sił a po 10 bolały mnie plecy. Juniorek całkiem, całkiem, dużo sam oddycha, odłączamy się często od maszyny. Spokojny jest, byliśmy w zeszłym tyg na leczeniu ząbków pod narkozą, też fajnie gładko poszło, ale oczywiście kilka dni później dostał napad. Na szczęście mały i przy respiratorze nie doszło do niedotlenienia. KOTORI ja to kosmetyki w ogóle. Do makijażu mam też całkiem pokaźną kolekcję ![]() a pielęgnacja to już swoją drogę - też mam całkiem niezłe zapasy - cała ja ![]()
![]() |
![]() |
#1498 |
Wtajemniczenie
|
Kotori- nie używałam jej, nawet nie słyszałam o niej! Jak to mozliwe
![]() ![]() Zarło podam, ale później ![]() Kasiula- własnie tego się obawiam,że mi też moze być cieżko po przerwie... ale trudno,dam rade ![]()
![]() |
#1499 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1500 |
Zadomowienie
|
Kasiula tani zestaw moze byc ale jezeli chodzi o lampy pilniki aceto, cleanser, wacki . Te tanie- hybrydy sa do kitu porobisz sobie nameczysz sie a zaraz odejdzie. Poszukaj zestawu gdzie hybeydy te tanie wychodzaa w gratisie. Mozesz nimi cwiczyc i malowac np stopy tam nawet kiepskie hybrydy dobrze sie 3maja . Zestaw z estetiqa bedzie kosztowal ok 60 zl baza kolor top moze taki sobie zakup??
Pozniej napisze menu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:57.