Mamusie Kwietniowe 2015! cz. XVIII - Strona 91 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2015-05-03, 18:02   #2701
Hanka20
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz. XVIII

Cytat:
Napisane przez violka848 Pokaż wiadomość
Hehe niestety teraz małe kobietki grają pierwsze skrzypce

To super że jest lekka poprawa kciuki
Ja też wcinam owsiankę na wodzie i daję na koniec ciut mleka i bananem zagryzam zawsze tak robiłam

Ja tak samo

O sprawdzę to mleko Maja wrzuciłbyś przepis na ciasto ktore polecalas jakos czas temu? Bo ja ciagle głodna jestem i już niewiem czym się dopychać.
Czym Wy sie dopychacie tak na szybko? Ja waflami ryżowymi , herbatnikami, biszkoptami, jabłkami, bananami i morelami suszonymi - wiecej pomysłów nie mam.
Ja wcinam na okrągło biszkopty podłużne z biedry, banany, tosty z dżemem brzoskwiniowym ( polecam z biedronki rapsodia jest pyszny) , herbatniki pełnoziarniste z biedry typu petitki. Popijam sokiem tez z biedry melly brzoskwinia morela (w butelce). Wcinam tez croissanty maslane. Muszę sprobowac zjesc jogurt ale sie boje ze brzuszek rozboli.Ach co ja bym poczęła bez biedronki, wychodzi na to ze dużo jem stamtąd rzeczy

Cytat:
Napisane przez kamilove Pokaż wiadomość
Violka ja się dopycham tym samym co i Ty (oprócz morel) i do tego jogurty i bułeczki albo z kruszonką albo maślane, czasem chałka wtedy z serkiem waniliowym rolmlecza albo dżemem

Kurde nie widziałam u nas produktów z rolmlecza.

Cytat:
Napisane przez boleczka93 Pokaż wiadomość
Ok czyli kazdy mowi co innego i nie wiadomo co robic :p
A jak sie juz ten ssak do mnie przyssa to ile min musi ssac zeby sie najesc? Jestem glupia z tymi sprawami. Czy ja to kiedys ogarne .. ehhh
Ja średnio 15-20 min karmie z jednego cyca czasem to wystarcza czasem dole jeszcze z 5 min z drugiego.

Nasz Filipek jest z nami od 19.04
Hanka20 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-05-03, 18:08   #2702
rosarioV
Zakorzenienie

Cashmere oni nie chcą mnie wypuścić ze wzgledu na wysokie CRP, gdyby spadło mi do 20 albo niżej to by była możliwość wyjścia.... A ze mam 70 to nawet nie mam co marzyć :/

Razem: 21.05.2010
Ślubujemy: 21.10.2017
rosarioV jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-05-03, 18:36   #2703
Hanka20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Majka232 Pokaż wiadomość
Tak mi dobrze tak mi mów

Oby

Na trądzik niemowl.dieta nie ma wpływa, ale na inne alergiczne wypryski tak i o tym mówię.
Mam na myśli też np.jedzenie smażonego i jednoczesne dawanie kropelek na brzuszek bo dziecko boli, najpierw trzeba chyba zacząć od analizy swojego menu

To z moich wypieków było, zaraz poszukam

O ile będzie czym sie chwalić

Tylko ryżowe piłam w ince i z owsianką.
Są też fajne ciasteczka - BIO fajne ciasteczka firmy Ania, jadłam orkiszowe i gryczane, a są też ryzowe. Przepyszne!

Trądzik swoja droga a wysypki swoja
Ja jem dużo ale narazie monotonnie, po chrzcinach będę wprowadzać nowe, teraz sie boję że czegos narobię

Jak nie ma negatywnych skutków to super.

Moja mama dziś opowiadała jak to mojego brata kilkumiesiecznego karmiła truskawkami hmmm że kiedyś nie było że nie wolno czegoś. Tylko że mój brat kilka lat później już był strasznym alergikiem i do dziś sie męczy

---------- Dopisano o 14:50 ---------- Poprzedni post napisano o 14:46 ----------

Rosario - bardzo Ci współczuję. Leki w końcu zadziałają. Trzymaj sie

Fajny dżem kupiłam ostatnio w lidlu (jakaś edycja limitowana) - z czerwonej iczarnej pozeczki, jem też malinowy.

My własnie na podwórku. Mały ubrany w spodenki, body dł.rękaw i bluzę misiową i bawełnianą czapeczkę, przykryty kocykiem

---------- Dopisano o 15:04 ---------- Poprzedni post napisano o 14:50 ----------

Violka - przepis http://www.mojewypieki.com/przepis/n...asto-w-swiecie

Można też zrobić szarlotkę na kruchym cieście lub sypaną z kaszą manną.

Ta babka jest super szybka, prosta i smaczna:
4 jajka, 1 szkl.cukru, cukier waniliowy - utrzec mikserem'dosypać 1 szkl.mąki i 1/2 szkl.mąki ziemniaczanej oraz 1 łyżeczkę proszku do pieczenia - nadal miksować
w rondelku rozpuścić 1 margarynę i taką płynną i gorącą dolać do ww i całość nadal trochę miksować.
Piec ok.1 godz w temp.160-180 stopni. Smacznego!

---------- Dopisano o 15:12 ---------- Poprzedni post napisano o 15:04 ----------

Jem też takie fajne wafle ryżowo-zbozowe sunny corn z biedronki, macę. Kupiłam też takie cienkie wafle wasa z rozmarynem, ale jeszcze nie jadłam

Zwykły biszkopt można upiec i dorzucić np.jabłka, jagody, maliny itp. W Lidlu są mrożone owoce leśne.
Dzięki za przepis na babkę zapisuje i zrobię w tym tyg

Cytat:
Napisane przez Pavlinecka_21 Pokaż wiadomość
Ja jutro chyba o 6 rano do tego szpitala pojadę, czuje takie podekscytowanie, boje sie, ze nie usnę ;p TZeta po lody wysłałam, pozniej nie wiadomo kiedy bede mogła jesc takie śmietankowe i zaraz ide wykonać koszenie nóg i bikini. Ach jakbym chciała, zeby jutro juz było po wszystkim i moje dziecko było poza brzuchem...
Trzymam kciuki wielkie za Was!

Cytat:
Napisane przez violka848 Pokaż wiadomość
I tego Ci życzymy zrób sobie wieczorną ucztę hehe fajna data jest we wtorek jakby co

A ja dziś po raz pierwszy obcięłam paznokietki Adce - u jednej ręki narazie, podczas karmienia dobrze poszło tylko te obcinaczki z canpola jakieś tępawe ciut.
Ja mam zestaw z nożyczkami i wolę obcinać nimi niż tym obcinaczem jakoś mniej się boję ze zatne małego.

Cytat:
Napisane przez rosarioV Pokaż wiadomość
Cashmere oni nie chcą mnie wypuścić ze wzgledu na wysokie CRP, gdyby spadło mi do 20 albo niżej to by była możliwość wyjścia.... A ze mam 70 to nawet nie mam co marzyć :/
Tak teraz pomyślałam czy to nie od zęba te crp i goraczka, Ty miałaś ból zęba niedawno i chyba nie dotarlas do tego dentysty?

Stary 2015-05-03, 18:53   #2704
kamilove
Zakorzenienie

Hania serki romlecza w marketach są i tez w małych sklepikach, w biedrze czy lidlu nie ma.

Po spacerku mała przysupiala na 20min i pobudka, niespokojna strasznie była, oczka całe czerwone ze zmęczenia dopiero mąż ja uspil kilkanaście min temu, nie wiem co jej było.
Stary 2015-05-03, 19:07   #2705
sunny_eyes
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hanka20 Pokaż wiadomość
Ja mam zestaw z nożyczkami i wolę obcinać nimi niż tym obcinaczem jakoś mniej się boję ze zatne małego.
Tez uzywam nozyczek i czuje sie pewniej, bo obcinaczkami jak nadusze to juz sie nie zatrzyma. A jak widzi mi sie jeszcze za długo to w zestawie jest pilniczek i nim poprawiam. I obcinam w czasie snu

Czas na kapiel a Maly spi w najlepsze :p
sunny_eyes jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-05-03, 19:10   #2706
Izuniaa89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Pavlinecka_21 Pokaż wiadomość
Ja jutro chyba o 6 rano do tego szpitala pojadę, czuje takie podekscytowanie, boje sie, ze nie usnę ;p TZeta po lody wysłałam, pozniej nie wiadomo kiedy bede mogła jesc takie śmietankowe i zaraz ide wykonać koszenie nóg i bikini. Ach jakbym chciała, zeby jutro juz było po wszystkim i moje dziecko było poza brzuchem...
Bede trzymac kciuki!
Stary 2015-05-03, 19:14   #2707
violka848
Zakorzenienie

Cytat:
Ja wcinam na okrągło biszkopty podłużne z biedry, banany, tosty z dżemem brzoskwiniowym ( polecam z biedronki rapsodia jest pyszny) , herbatniki pełnoziarniste z biedry typu petitki. Popijam sokiem tez z biedry melly brzoskwinia morela (w butelce). Wcinam tez croissanty maslane. Muszę sprobowac zjesc jogurt ale sie boje ze brzuszek rozboli.Ach co ja bym poczęła bez biedronki, wychodzi na to ze dużo jem stamtąd rzeczy

Kurde nie widziałam u nas produktów z rolmlecza.

Ja średnio 15-20 min karmie z jednego cyca czasem to wystarcza czasem dole jeszcze z 5 min z drugiego.

Jak smakuje to trzeba wcinać jeszcze trochę i może wszystko będziemy jadły spróbuje tego dżemu przy najbliższej okazji

Moja pijawka to dłużej jje- potrafi 25 min z jednego zmiana pieluchy i 25 z drugiego ale też przerwy mamy długie między karmieniami. Ja w miedzy czasie nadrabiam forum, to też pewnie niunka oszukuje i całe 25 min nie ssie

Cytat:
Dzięki za przepis na babkę zapisuje i zrobię w tym tyg

Trzymam kciuki wielkie za Was!

Tak teraz pomyślałam czy to nie od zęba te crp i goraczka, Ty miałaś ból zęba niedawno i chyba nie dotarlas do tego dentysty?
Ja mam też z zestawu nożyczki ale jakoś łatwiej mi się wydało obcinaczką i udało się ukończyć drugą łapcię.

Skarb wykąpany odlew rączki i nóżki zrobiliśmy i teraz kima. Mamy czas dla siebie Wezmę się chyba w końcu za uzupełnienie albumu Dziewczynka bo pozapominam pewne rzeczy

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-05-03, 19:28   #2708
rosarioV
Zakorzenienie

Hanka mnie nie Bolal ząb tylko mi się ukruszyl
No i lekarz na obchodzi spytał się jak piersi i mówił że to przez piersi niby eh....

Stary 2015-05-03, 19:38   #2709
gossip_girl21
Zakorzenienie

Moja Amelka już się do smoczka przyzwyczaiła....
Bez niego ani rusz....

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Nasz skarb 26.04.2015
gossip_girl21 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-05-03, 19:40   #2710
kamilove
Zakorzenienie

Mamusie czy skok rozwojowy u maluszka może być wcześniej niż w 5tyg? Bo tak czytam o tym i kurde wszystko jakby się zgadza od dwóch dni tyle że Nadia ma dopiero 3tyg i 2dni
Stary 2015-05-03, 19:47   #2711
Koperco
Zakorzenienie

Cytat:
To identyczne pobudki jak u nas

nie ruszać

zapomniałam nazwy tych kwiatów. Kupię jeszcze bo nie kupiłam tych do doniczek. Kupię campaniule, begonie i pewnie pelargonie i surfinie. Wczoraj kupiłam lawende i inne roślinki, których nazw nie znam

Mi się wydaje że tak jak fasolka szparagowa.

Tak w ogóle to jak czasem czytam co jecie np.smazone, surowe jabłka, nabiał czy pomidory które teraz są samą chemią i nie łączycie tego z bólem brzuszka czy wysypka u dzieci to sie dziwię. Jest trądzik niemowlęcy nie zwiaz.z naszym menu, ale nie wiadomo czy wypryski na buzi malucha to nie coś innego.
Ja będę jadła pomidory jak będzie sezon i będziemy mieć niepryskane od babci Tż
Ja narazie tez sie wstrzymuje przed smazonym surowicy (owoce) bo widzę ze Mala to rusza. Nabiał akurat jej lata kolo tyłka ma wrażliwy brzuch czy tam jelitka i widzę ze męczy się 5razy bardziej jak cos zezre a jak się trzymam to prawie dobrze jest. Muszę po prostu poczekać z miesiac gora dwa i będzie spoko

Cytat:
Ojej. Antybiotyk dostajesz?

Ciesz się, schudłas.

Moja waga wskazała ponad 0,5 kg mniej niż przed ciążą. Taka niespodzianka. Jak patrze na moja talię to myślę że się utopie w sukience której jeszcze nie mam ale juz wysłana. Zostane bez kiecki na chrzciny :/

Ty się ciesz. Bo ja ewidentnie tyje!! A cwicze, uwazam na to co jem i nie zre w nocy. Przytylam 1kg:/

Cytat:
Napisane przez MaŁa_Sylwia Pokaż wiadomość
ja tez mimo, ze juz pod blokiem bylismy wracajac ze spaceru, ryk byl taki, ze nie do opanowania, ale cyc w buzie i moment spokoj, smiac mi sie chce wtedy
Smiechowe to jest jakie te istotki są od nas zależne,co?
Koperco jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-05-03, 19:49   #2712
kordelka85
BAN stały

Cytat:
Mamusie czy skok rozwojowy u maluszka może być wcześniej niż w 5tyg? Bo tak czytam o tym i kurde wszystko jakby się zgadza od dwóch dni tyle że Nadia ma dopiero 3tyg i 2dni
Może.
kordelka85 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-05-03, 19:51   #2713
blackberry89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez siempre Pokaż wiadomość
U mnie tez okres ochronny się skończył i tesciowa pojechala uff chociaż później ogarnęła się i juz tak nie wtracala. Nawet przeprosiła przy wyjeździe. W tyg. jeszcze tesc pojedzie i zostaniemy sami
No to sie ciesz bo ja pół h temu sie z moja scielam. Przyszła niby ze ma wirus w telefonie godzina 20 dziecko usypiamy. Jakby do jutra nie mogła poczekac,no ale kit jej w krzyż. Tz z małym na rękach bo darl sie glodny, ja robie mleko a ona pierwsze co z tekstem czy mu nie zimno! To ja mało grzecznym acz spokojnym tonem, ze chyba wiemy jak sie zajmować własnym dzieckiem. I odkrecilam wodę i butle chlodze pod bieżącą to dokładnie nie slyszalam co jeczala,ale prawie ryczac ze ona nic nie moze i ze jest jak sąsiadka albo gorzej.
A żebym nie mowila w ciąży będąc ze sobie nie zycze... Mowilam wyraźnie, to nie.
Gadali z tz w kuchni jeszcze to obruszona wielce ze co ona ma sie pilnować co mowi i w ogole nie wie o co mi chodzi.
Pawcio 13.04.2015
blackberry89 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-05-03, 19:55   #2714
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gosiak0512 Pokaż wiadomość

MALA ja jak masuje kamien to mi latwiej schodzi wole miec za duzo mleka jak za malo
jasne, ale nie przy nawale bo moze cycki rozsadzic

---------- Dopisano o 20:55 ---------- Poprzedni post napisano o 20:54 ----------

pieknie dzis.. pospacerowalismy dosc sporo, pozniej zajrzlei moi rodzice i dzien zlecial niewiadomo kiedy. teraz maly sie uspil, tatus tez amam nadrabia wizaz, uszykuje kapiel malemu i nyny

To łaskotanie w brzuchu, którego nigdy się nie zapomni,

przybrało ludzką postać ...
JAŚ

MaŁa_Sylwia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-05-03, 19:56   #2715
soniuska
Zakorzenienie

Bebiko w biedrze jest?A bebilon?
soniuska jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-05-03, 19:57   #2716
blackberry89
Zakorzenienie

Chyba bebilon jest tez ale nie jestem pewna
Pawcio 13.04.2015
blackberry89 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-05-03, 20:03   #2717
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

Cytat:

mnie tez bolal. i tez nie dotarlam

---------- Dopisano o 21:02 ---------- Poprzedni post napisano o 21:01 ----------

Cytat:
Napisane przez gossip_girl21 Pokaż wiadomość
Moja Amelka już się do smoczka przyzwyczaiła....
Bez niego ani rusz....
ja bym sie tak cieszyla jakby Jas ladnie chcial dydaka ciagnac..

---------- Dopisano o 21:03 ---------- Poprzedni post napisano o 21:02 ----------

Cytat:
jak sie urodzi po terminie to jest wczesniej a jak przed to pozniej, ale nie wiem co ta tym etapie.

u nas skok minal po rownym tygodniu, jak reka odjal inne dziecko, ale tydzien wyciety z zyciorysu byl, w ciagu dnia potrafilabyc masakra

JAŚ

Stary 2015-05-03, 20:04   #2718
Hanka20
Zakorzenienie

ROSARIO to ja może pomyliłam Cię z kimś innym z tym zebem

My też kupiliśmy w razie czego bebiko jak na razie raz podałam.

VIOLKA spróbuj koniecznie tego dżemu dla mnie jest naprawdę pychotka i ten nektar tez polecam

Stary 2015-05-03, 20:04   #2719
gosiak0512
Zakorzenienie

SONIA jest

---------- Dopisano o 21:04 ---------- Poprzedni post napisano o 21:04 ----------

MALA ja przy nawale masowalam

gosiak0512 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-05-03, 20:05   #2720
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Koperco Pokaż wiadomość
J

Smiechowe to jest jakie te istotki są od nas zależne,co?
ehe

aa placz taki jakby krzywda sie dziala niesamowita, lzy jak gruchy a tylko poczuje cyca w buzi i zaraz usmieszek

JAŚ

Stary 2015-05-03, 20:05   #2721
Hanka20
Zakorzenienie

My juz po kapielce cycujemy

Stary 2015-05-03, 20:09   #2722
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Koperco Pokaż wiadomość

Ty się ciesz. Bo ja ewidentnie tyje!! A cwicze, uwazam na to co jem i nie zre w nocy. Przytylam 1kg:/
moja waga tez nie szaleje z zejsciem w dol :/

---------- Dopisano o 21:08 ---------- Poprzedni post napisano o 21:06 ----------

Cytat:

ja tylko raz, na poczatku ale po tym bylo jeszcze gorzej, cycki mi chcialo rozsadzic, a jak bolaly...

---------- Dopisano o 21:09 ---------- Poprzedni post napisano o 21:08 ----------

Cytat:
My juz po kapielce cycujemy
ja ide zaraz szykowac, maly smacznie spiocha, mam wizaz nadrobial, choc niewiele dzis tego bylo
pogoda ladna to mamuski spaceruja

JAŚ

Stary 2015-05-03, 20:20   #2723
rosarioV
Zakorzenienie

Kobietki ile u was trwało krwawienie pologowe ? Ale krwawienie. Bo u mnie już 12 dzień a nadal krwawienie jak w okresie ale nie na ostatkach :/ tylko normalne. Niby mówią że ok ale jakoś nie wierze im

---------- Dopisano o 21:20 ---------- Poprzedni post napisano o 21:16 ----------

Cytat:
Napisane przez MaŁa_Sylwia Pokaż wiadomość
jasne, ale nie przy nawale bo moze cycki rozsadzic

---------- Dopisano o 20:55 ---------- Poprzedni post napisano o 20:54 ----------

pieknie dzis.. pospacerowalismy dosc sporo, pozniej zajrzlei moi rodzice i dzien zlecial niewiadomo kiedy. teraz maly sie uspil, tatus tez amam nadrabia wizaz, uszykuje kapiel malemu i nyny
A mi wlasnie mowili ze przy nawale masowac bo schodzi wtedy
Nic na ntemat tego ze zwiększa laktacje nie mówili skąd masz btakie info ??
Cytat:
SONIA jest

---------- Dopisano o 21:04 ---------- Poprzedni post napisano o 21:04 ----------

No ja też...

Stary 2015-05-03, 20:26   #2724
Hanka20
Zakorzenienie

SYLWIA no pogoda dziś piękna wiec spacerek musowo był nie wyobrażam sobie nie wyjść z małym jak tak fajnie jest.

ROSARIO u mnie dalej leci a m a my dziś dwa tyg dokładnie 4 minuty temu minęło

---------- Dopisano o 21:26 ---------- Poprzedni post napisano o 21:24 ----------

Kurcze martwi mnie pepuszek dalej siedzi na miejscu i dobrze mu tam. czyszczę go dwa razy dziennie a dalej ropka się zbiera :/

Stary 2015-05-03, 20:30   #2725
rosarioV
Zakorzenienie

Cytat:
SYLWIA no pogoda dziś piękna wiec spacerek musowo był nie wyobrażam sobie nie wyjść z małym jak tak fajnie jest.

ROSARIO u mnie dalej leci a m a my dziś dwa tyg dokładnie 4 minuty temu minęło

---------- Dopisano o 21:26 ---------- Poprzedni post napisano o 21:24 ----------

Kurcze martwi mnie pepuszek dalej siedzi na miejscu i dobrze mu tam. czyszczę go dwa razy dziennie a dalej ropka się zbiera :/
A pobolewa Cie nadal brzuch ? No to trochę się uspokoilam

---------- Dopisano o 21:30 ---------- Poprzedni post napisano o 21:28 ----------

Jeżeli chodzi Ci o takie żółte to położna powiedziała ze to normalne jest bo tez myslalam ze to ropka a to po odpadnięciu pępka zasklepia go czy jakoś tak

Stary 2015-05-03, 20:31   #2726
soniuska
Zakorzenienie

To jakie mleko sprobowac? zwariuje
W szpitalu nie bylo problemu..
Stary 2015-05-03, 20:33   #2727
rosarioV
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez soniuska Pokaż wiadomość
To jakie mleko sprobowac? zwariuje
W szpitalu nie bylo problemu..
My chyba bebiko próbujemy

Stary 2015-05-03, 20:38   #2728
boleczka93
Zakorzenienie

Pavlinecka super, niech Twoja ksiezna w koncu wychodzi z brzuszka. Najwyzsza pora trzymam kciuki, wiem co czujesz bo sama do nie dawana to przechodzilam..
Rosi trzymam za Ciebie ogromne kciuki, badz silna, zanim sie obejrzysz bedziecie razem i zapomnisz o tym pobycie w szpitalu
My po pierwszym kapaniu w domku. Troche cyca i spanie. Czekamy wlasnie bo M ma zadzwonic na skypa. Bardzo sie pozbieral od wczoraj, ma super nastawienie, ze jest tak zeby bylo nam lepiej i podnosi mnie caly czas na duchu.
Jednak zdecydowalam sie na rozmasowywanie piersi bo duza mam ulge wtedy i troszke odciagam nawet reka nad umywalka i jest lepiej. Po drzemce godzinnej popoludniu to mialam twarde jak kamien a teraz sa super. Ile trwa taki okres nawalowy?

Nasza córcia - Nikola
30.04.15
boleczka93 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-05-03, 20:42   #2729
madelinem
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez soniuska Pokaż wiadomość
Bebiko w biedrze jest?A bebilon?
1 bebiko nie widzialam w biedrze, kupiłam w mniejszym sklepie za 19 zl za male opakowanie.

---------- Dopisano o 21:42 ---------- Poprzedni post napisano o 21:41 ----------

Rosario trzymaj sie w tym szpitalu, obys jak najszybciej wyszla. Kciuki
madelinem jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-05-03, 20:45   #2730
soniuska
Zakorzenienie

Dzieki. Sprobuje chyba bebiko. Mam maksa naprawde ale dlatego ze on sie meczy. Smutno mi i mam dola.
I w ogole zaczelo mi buzie wywalac syfami
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości