Sierpniowe mamusie 2015 - część VI :) - Strona 64 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-05-24, 09:09   #1891
roxana_lu
Zakorzenienie

Dot.: Sierpniowe mamusie 2015 - część VI :)

Witam sie

Piszecie o TŻ, ja juz sie wypowiadać chyba nie musze bo wiecie, ze mój TŻ to zajmie sie dosłownie wszystkim jesli trzeba, sprzata, prasuje, nawet uczy sie gotowac. No a na dodatek jest cudownym tatusiem
Mi dzis Julka "dała" pospac... Do 24:00 szalała, o 4:30 obudziła sie i była impreza no i juz o 7:00 znow nie spała... ale mimo wszytsko nawet wyspana jestem
Sniadanko dawno zjedzone, za chwile pójdę przygotowywać cos na obiad (dzis kotleciki z kurczaka, marchewka z groszkiem i ziemniaczki młode) a pozniej skoczymy na wybory.
Nie chce mi sie dzis nic, TŻ zajmuje sie juniorem a ja miałam sie zamknąć w sypialni i pisac prace... No ale dzis brak weny, chyba nic z tego nie bedzie

Synuś i Córcia
roxana_lu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-24, 10:09   #1892
kasperka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez roxana_lu Pokaż wiadomość
Witam sie

Piszecie o TŻ, ja juz sie wypowiadać chyba nie musze bo wiecie, ze mój TŻ to zajmie sie dosłownie wszystkim jesli trzeba, sprzata, prasuje, nawet uczy sie gotowac. No a na dodatek jest cudownym tatusiem
Mi dzis Julka "dała" pospac... Do 24:00 szalała, o 4:30 obudziła sie i była impreza no i juz o 7:00 znow nie spała... ale mimo wszytsko nawet wyspana jestem
Sniadanko dawno zjedzone, za chwile pójdę przygotowywać cos na obiad (dzis kotleciki z kurczaka, marchewka z groszkiem i ziemniaczki młode) a pozniej skoczymy na wybory.
Nie chce mi sie dzis nic, TŻ zajmuje sie juniorem a ja miałam sie zamknąć w sypialni i pisac prace... No ale dzis brak weny, chyba nic z tego nie bedzie

To widzę , że Twoja córcia tak jak mój synek dziś
O identycznych porach dziś mnie budził

---------- Dopisano o 11:09 ---------- Poprzedni post napisano o 11:08 ----------

A tak wogóle dzień dobry mamusie
Witam się w piękną niedzielę i miłego dnia wszystkim życzę
kasperka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-24, 10:41   #1893
natalia1011
Zadomowienie

Dziewczyny na Was te ruchy tak dzialaja ze spac nie mozecie? W nocy czesto czuje ruchy, jak wstaje to wc to jeszcze bardziej, ale w sumie one mnie chyba uspakajaja, bo wiem ze moj maly gnomik sobie tam jest i fika jak kopie za mocno to wystarczy zmiana pozycji i spie dalej jak zabita

Ja sie szykuje i lece zaraz na wybory

zaręczyny 14.07.2011 r.

ślub 30.08.2014 r.

"uparcie i skrycie, och życie kocham cie nad życie!"

http://s1.suwaczek.com/20140830580113.png
natalia1011 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-24, 10:51   #1894
Jess922
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez natalia1011 Pokaż wiadomość
Dziewczyny na Was te ruchy tak dzialaja ze spac nie mozecie? W nocy czesto czuje ruchy, jak wstaje to wc to jeszcze bardziej, ale w sumie one mnie chyba uspakajaja, bo wiem ze moj maly gnomik sobie tam jest i fika jak kopie za mocno to wystarczy zmiana pozycji i spie dalej jak zabita

Ja sie szykuje i lece zaraz na wybory
Ja nie mam problemow ze spaniem w nocy. I do tej pory zdarzylo mi sie tylko raz, ze mnie obudzilo dziecko kopaniem. Jest spokojny i daje mi pospac. W ogole jego kopniaki sa delikatne i nie czuje z ich powodu zadnego dyskonfortu. dzisiaj wrecz "nasluchuje" kopniakow.
Moj rzadko robi cos w domu ze wzgledu na kompletny brak czasu, ale jak go poprosze to sprzata lepiej niz ja Teraz np kladzie gladz, zamiast sobie troche odpoczac z tytulu niedzieli.

Fiona- ja Ci bardzo wspolczuje takiej sytuacji, wiem jak to jest byc sama od rana do wieczora, ale mimo wszystko jest codziennie w domu, a ty bidulko sama ze wszystkim to takie niesprawiedliwe :/
Stary 2015-05-24, 11:18   #1895
fiona27
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Jess922 Pokaż wiadomość
Ja nie mam problemow ze spaniem w nocy. I do tej pory zdarzylo mi sie tylko raz, ze mnie obudzilo dziecko kopaniem. Jest spokojny i daje mi pospac. W ogole jego kopniaki sa delikatne i nie czuje z ich powodu zadnego dyskonfortu. dzisiaj wrecz "nasluchuje" kopniakow.
Moj rzadko robi cos w domu ze wzgledu na kompletny brak czasu, ale jak go poprosze to sprzata lepiej niz ja Teraz np kladzie gladz, zamiast sobie troche odpoczac z tytulu niedzieli.

Fiona- ja Ci bardzo wspolczuje takiej sytuacji, wiem jak to jest byc sama od rana do wieczora, ale mimo wszystko jest codziennie w domu, a ty bidulko sama ze wszystkim to takie niesprawiedliwe :/
Nie ukrywam, że mam już totalnie dosyć tej sytuacji. Dziękuję za zrozumienie

Mnie budzą ruchy malutkiej i nie mogę przez nie spać, ale nie narzekam, bo wtedy jestem spokojniejsza, jak wiem, że ona sobie szaleje w brzuszku
Stary 2015-05-24, 11:41   #1896
belleza_ines
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez fiona27 Pokaż wiadomość

Mnie budzą ruchy malutkiej i nie mogę przez nie spać, ale nie narzekam, bo wtedy jestem spokojniejsza, jak wiem, że ona sobie szaleje w brzuszku

Też jestem spokojniejsza jak czuję ruchy teraz to mniej kopniaków jest, a więcej wypychania skóry w niektórych miejscach ale czasami jak przez dłuższy czas nic nie czuję to sama stukam-pukam brzuch, żeby się odezwała
belleza_ines jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-24, 11:48   #1897
roxana_lu
Zakorzenienie

A to ja tez tak mam, ze jestem spokojniejsza i szczęśliwa jak sie malutka rusza, ja jestem z tych mniejszych śpiochów wiec nawet jak mnie w nocy budzi to jakos taka ogarnieta jestem i mi to nie przeszkadza ale nje zmienia to faktu, ze kopniaki sa tak dotkliwe, ze mnie wybudzają, czasami wręcz bolesne jak sie napnie skóra... I co lepsze - będąc w ciazy z juniorem byłam sporo szczuplejsza a ruchy czułam bardzo delikatnie a teraz czuje i mocne ruchy i bardzo mocne wypychanie, napinanie skory pomimo tego ze mam więcej kg

Ja przygotowałam obiad, miały byc kotlety z kurczaka a rozpakowalam i mi taaaaak śmierdziały, ze wylądowały w koszu i wyciągnęłam mielone, wlasnie sie rozmraża porobie pulpeciki i w marchewce uduszę

Synuś i Córcia

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-05-24, 11:50   #1898
belleza_ines
Wtajemniczenie

Cytat:
A to ja tez tak mam, ze jestem spokojniejsza i szczęśliwa jak sie malutka rusza, ja jestem z tych mniejszych śpiochów wiec nawet jak mnie w nocy budzi to jakos taka ogarnieta jestem i mi to nie przeszkadza ale nje zmienia to faktu, ze kopniaki sa tak dotkliwe, ze mnie wybudzają, czasami wręcz bolesne jak sie napnie skóra... I co lepsze - będąc w ciazy z juniorem byłam sporo szczuplejsza a ruchy czułam bardzo delikatnie a teraz czuje i mocne ruchy i bardzo mocne wypychanie, napinanie skory pomimo tego ze mam więcej kg

Ja przygotowałam obiad, miały byc kotlety z kurczaka a rozpakowalam i mi taaaaak śmierdziały, ze wylądowały w koszu i wyciągnęłam mielone, wlasnie sie rozmraża porobie pulpeciki i w marchewce uduszę

Mam taki problem, że od początku ciąży to mi każde surowe mięso śmierdzi czasami czekałam, aż mąż wróci, żeby obiad robić, bo musiał obwąchać
belleza_ines jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-24, 11:53   #1899
roxana_lu
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez belleza_ines Pokaż wiadomość
Mam taki problem, że od początku ciąży to mi każde surowe mięso śmierdzi czasami czekałam, aż mąż wróci, żeby obiad robić, bo musiał obwąchać

No mi tak sie robiło na początku ale potem przeszło... Teraz tez TŻ stwiedzil ze nic nie czuje ale ja juz swoje wymyśliłam, junior usłyszał, ze mięso śmierdzi wiec byłoby po obiedzie dlatego trudno, nie ufam TŻ w tej kwestii haha dlatego wywalilam.

Synuś i Córcia
Stary 2015-05-24, 12:26   #1900
mms_22
Zakorzenienie

Witam się w 31 tc Chciałabym, żeby Mały jeszcze przynajmniej 7 tyg wytrzymał,a potem już może wychodzić

Sama w to nie wierzę, ale spałam dzisiaj do 9 równe 10 h nie pamiętam kiedy tak długo spałam... ale to chyba przez tą brzydką pogodę tak mi się śpi

tak poza tym zakończyłam wczoraj ten kurs ang teraz tylko czekam na kasę i rozdanie certyfikatów jedynie co, to mi obiadów żal, bo dobre były

Igorek

mms_22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-24, 12:30   #1901
Jess922
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fiona27 Pokaż wiadomość

Tez bym byla spokojniejsza ale moj maly ma swoje pory i jak sa dni w ktorych o konkretnej godzinie nie czuje to zaczynam panikowac i robic wszystko zeby sie odezwal. Dzisiaj tak bylo np -przespalam pore w ktorej zazwyczaj jest aktywny i nie wiem, czy sie ruszal, czy nie bo tak jak mowie nie budza mnie jego ruchy. Bedzie spokojne dziecko

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-05-24, 12:53   #1902
beatrix28
Zadomowienie

belleza ines a mi drob smierdzi i to bardziej ugotowany czy upieuczony niz surowy ,ble...rosol jako tako nie,bo zjem jak widze ,marchewke czy natke ok ale widok skrzydelek to mnie doprowadza do Wc
wlasnie szykuje obiad,a potem mzoe jakis spaerek zaliczymy
roxana_lu u nas kazdy ma swoje obowiazki, ale jak musi to zrobi..
mms22 gratuluje ukonczenia kursu
beatrix28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-24, 17:06   #1903
roxana_lu
Zakorzenienie

Jaki tu spokoj
U nas dzis baaaaardzo leniwie. Junior niedługo pojdzie sie kapać i spac, ja tez wskoczę w piżamkę i przed tv

Synuś i Córcia
Stary 2015-05-24, 17:12   #1904
moniska139
Zadomowienie

No wyjątkowo
Upiekłam frytki i takie dziwne były, jakieś suche. Tż nasłuchuje co w brzuchu się dzieje i mówi, że takie fajne dźwięki słychać. Muszę sprawdzić to stetoskopem i oglądamy wielką szóstkę
moniska139 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-24, 17:17   #1905
martulka0991
Zadomowienie

Witam sie ;-) u nas dzis bardzo leniwie ;-) dzis caly dzien odpoczywamy poza gotowaniem i jedzeniem ;-) dzis na sniadanko zapiekanki z buleczek, obiad bigosik z ziemniaczkami, kolacja jajecznica ;-) mezus ogarnal lazkenke i dalej sie kisimy w lozku ;-) korzystamy z leniuchowania bo to juz ostatnie tygodnie ;-) jutro rozpoczynam 30tc
martulka0991 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-05-24, 17:34   #1906
MsLullaby
Zakorzenienie

U nas tez len na maxa. Nawet obiad był zamawiany dziewczyny kupujecie te poduszki do karmienia? W kształcie księżyca? Tak sobie myślę że podczas kp mi się przyda żeby sobie np równocześnie siedzieć na podłodze i bawić się z Bartkiem

Adrianek
30.07.2015
MsLullaby jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-24, 17:38   #1907
roxana_lu
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martulka0991 Pokaż wiadomość
Witam sie ;-) u nas dzis bardzo leniwie ;-) dzis caly dzien odpoczywamy poza gotowaniem i jedzeniem ;-) dzis na sniadanko zapiekanki z buleczek, obiad bigosik z ziemniaczkami, kolacja jajecznica ;-) mezus ogarnal lazkenke i dalej sie kisimy w lozku ;-) korzystamy z leniuchowania bo to juz ostatnie tygodnie ;-) jutro rozpoczynam 30tc

Ależ zazdroszczę takiego leniuchowania w łożku.
U nas leniwie ze względu na to, ze siedzimy w domu ale ciagle cos trzeba wymyślać z juniorem bo sie dziecku nudzi...

Synuś i Córcia
Stary 2015-05-24, 18:23   #1908
Acka
Rozeznanie

Hej
My dzis bylismy na komunii.Cala msze przestalam,nikt nie ustapi nawet tam:/ ale wcale mnie to nie zaskoczylo..
Potem obiad u taty i leniuchowanie podobnie jak u was

---------- Dopisano o 19:18 ---------- Poprzedni post napisano o 19:10 ----------

Cytat:
Napisane przez MsLullaby Pokaż wiadomość
U nas tez len na maxa. Nawet obiad był zamawiany dziewczyny kupujecie te poduszki do karmienia? W kształcie księżyca? Tak sobie myślę że podczas kp mi się przyda żeby sobie np równocześnie siedzieć na podłodze i bawić się z Bartkiem
Kupilam sobie tego rogala do karmienia i teraz mam go wlasnie pos glowa
Powiem ci ze super sprawa.i pod glowe,miedzy nogi albo czasem jak siedze daje go pod plecy..wygodnie naprawde
Siostra ostatnio karmila mala na tym jak do mnie wpadla to mowila ze bardzo fajna sprawa i dziwi sie ze 2 dziewczyny odkarmila i tego nie miala.takze nie zaluje zakupu.taki gadzet dla mamusczyli nas

---------- Dopisano o 19:23 ---------- Poprzedni post napisano o 19:18 ----------

Cytat:

Tata dzis wylal rosol bo mowil ze kupil gdzies na targu kurczaka i tak smierdzial ze nie dalo sie wytrzymac..musialo byc naprawde zle bo wiem ze on wsxystko by zjadl i rzadko wybrzydza..szpikują te kury cholera wie czym.az mi niedobrze blee
Acka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-24, 18:25   #1909
dd1dd
Zakorzenienie

u mnie też dziś nudno ... pół dnia spałam, pół dnia jadłam i jadłam i jadłam i chyba przegięłam bo mnie zmuliło a i moje dwie truskawki z ogródka szlag trafił, ptaki mi zjadły a tak wczoraj zacierałam na nie ręce

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-05-24, 19:51   #1910
natalia1011
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez MsLullaby Pokaż wiadomość
Ja mam rogala do spania, go tez mozna wykorzystac do karmienia
Cytat:
Napisane przez dd1dd Pokaż wiadomość

u mnie też dziś nudno ... pół dnia spałam, pół dnia jadłam i jadłam i jadłam i chyba przegięłam bo mnie zmuliło a i moje dwie truskawki z ogródka szlag trafił, ptaki mi zjadły a tak wczoraj zacierałam na nie ręce
Ja tez ciagle jem, w ciazy wyszlo ze mam niezle mozliwosci jedzeniowe uuu, to musisz pilnowac kolejnych truskaweczek , wstretne ptaki, zeby ciezarnej wyjadac truskawki haha

zaręczyny 14.07.2011 r.

ślub 30.08.2014 r.

"uparcie i skrycie, och życie kocham cie nad życie!"

http://s1.suwaczek.com/20140830580113.png
natalia1011 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-24, 20:19   #1911
beatrix28
Zadomowienie

natalia zjadlam kolacje i dalej jem,tym razem mleko z kuleczkami czekoladowymi..malej apsuje bo wlasnie zaczyna fikac..

u nas juz po ciescie,jutro musze zrobic jakies muffinki z bananami,chyba te http://ciastkozercy.pl/proste-muffinki-bananowe/ ,bo maslo orzechowe tez sie przyda

dd1dd co za wredne ptaszyska ,u nas truskaweczki jeszcze zielone ale za to czeresnie zaczynaja dojrzewac i za tydzien beda juz do zjedzenia.
beatrix28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-24, 20:49   #1912
Mirabelka_90
Zadomowienie

Hej Dziewczyny. Podłego nastroju ciąg dalszy dziś był... Ale się naryczałam. i to zupełnie o nic. Ach pocieszam się, że już w czwartek Filipka podglądniemy. A tańczy mi w brzuchu na wszystkie strony.
Czy któraś z Was zamawiała materacyk przez internet? Jak Wam przyszedł? w kartonie? Rozłożony czy może zgięty w pół? Pytam bo nie wiem czy jak się lateksowy złoży na pół to się nie odkształci a kuriera mamy zamówić za tydzień...
Ja dziś też jem ciągle. A TŻ pyszny obiadek zrobił. Roladka z piersi nadziewana fetą, szpinakiem i suszonymi pomidorami a to zawinięte w boczek. Mniam. Muszę częściej Go do gotowania gonić;d
Mirabelka_90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-24, 20:51   #1913
Jess922
Zakorzenienie

dd1dd- co za wredne ptaszyska do najlepszego musialy sie dorwac.

My dzis bylismy u tesciowej z okazji dnia matki, kawa z ciastem i grill potem byla kontrola trzezwosci na drodze, zatrzymali nas, popatrzyl na brzuch i kazal jechac
Stary 2015-05-24, 21:13   #1914
Niespodziewajka25
Rozeznanie

Ale cisza .. no nic . idę spać
Niespodziewajka25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-25, 04:34   #1915
roxana_lu
Zakorzenienie

Sierpniowe mamusie 2015 - część VI :)

Chyba znow mi sie zaczynaja nieprzespane noce. Wczoraj co chwile sie budziłam a dzisiaj od 4:30 juz po prostu nie śpię
Aaaa... I w sumie słysze, ze junior tez nie.
Chwila jeszcze i lece robic jajeczniczke z szyneczka i szczypiorkiem a do tego kubek herbaty z cytryna

Miłego dnia!

Jess dzien dobry bo widze, ze tez nie spisz i dostępna jestes

Synuś i Córcia
Stary 2015-05-25, 06:15   #1916
Ambiwalentna29
Wtajemniczenie

Witam się dziewczynki po weekendowej nieobecności
Uwielbiam jak mąż ma wolne nawet wepchneliśmy się do Babki w koronie na działkę i zrobiła obiad ale jej nie pasowało ,że będziemy aż mój M do niej dziękujemy za zaproszenie głupio jej się zrobiło max ale miła ogólnie była nie moge powiedzieć!nawet spytała czy ma wziąc wolne jak się Tymek urodzi,żeby mi pomoc tak , tak znowu naiwna jestembo do mojego mówię no prosze jak miło.. a jak przyjdzie co do czego to powie,że niestety ale wyjeżdza w tym czasie na urlop NIe ze mną te numery!

Belleza i Acka ja naprawdę nie ogarniam tych ludzi i teksów w stosunku do kobiet w ciązy żeby facet tak powiedział w sklepie,że ciąża to nie choroba??? ciekawe czy jest takim gnojem w stosunku do swojej mamy , która też z nim chodziła w ciązy no jawnie się wkurzam.. Acka ja na pewno w takim razie bym wyszła z mszy.. w glowie mi sie nie mieści! dosyć,że stać i to jeszcze w takim specyficznym zapachu jaki jest w kosciele... Najważniejsze,że "wszyscy życzliwi katolicy" byli w kościele - normalnie
Stary 2015-05-25, 06:49   #1917
moniska139
Zadomowienie

Witam mamusie czekam aż mój księciunio się obudzi i do przedszkola. No i trzeba zacząć się uczyć bo egzamin mam po południu.
I wkreciłam się w oglądanie pierwszej miłości, od 4 lat tego nie oglądałam
moniska139 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-25, 06:57   #1918
Niespodziewajka25
Rozeznanie

Witam się , Adaśko obudził sie ze śpikiem po pas . Standardowo jest chory jak tylko TŻet wyjeżdza No i mielismy jechac do mojej siostry i raczej nic z tego nie bedzie , jestem skazana na samotne siedzenie w domu do soboty . nosz kurde .. ehh

Zaraz sie zbieramy do sklepu póki brak gorączki musze sobie zapasy zrobić .

A dziś na obiad pulpeciki w sosie pomidorowym z kasza gryczana ..

buziaki
Niespodziewajka25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-25, 07:55   #1919
Acka
Rozeznanie

Witam z ranka
Ja dzis dzien z lekarzami..jade na15 do lekarza ogolnego z tym sladem po kleszczu bo ciagle mam to zaczrwienione, potem ginek i bedziemy ogladac maluszka Trzymcie kciuki zeby wzzystko bylo dobrze!
Ide cos zjesc bo burczy mi juz:P
Acka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-25, 08:01   #1920
majka242007
Zakorzenienie

Witam mamusie
Weekend minął bardzo leniwie... Wypoczęłam Pierogi zjedzone, grill zaliczony
Dzidzia bardzo kopie nadal, prawie chyba nie śpi, porządne mocne kopniaki a do tego wiercenie... też tak czujecie? Mam wrażenie że kopie z 30razy bardziej i częściej niż Maja...

A zamówiliśmy wczoraj pościel do łóżeczka, dwa prześcieradła, rożek, wsad pościeli i ochraniacz na łóżeczko Zajęło nam to pół dnia a i tak kupiliśmy tą która najbardziej nam się spodobała na początku

Jeszcze pościel do kołyski i jakiś kocyk do wózka, kilka kosmetyków i parasol do wózka i wyprawka będzie skończona

---------- Dopisano o 09:00 ---------- Poprzedni post napisano o 08:59 ----------

Cytat:
Napisane przez Acka Pokaż wiadomość
Witam z ranka
Ja dzis dzien z lekarzami..jade na15 do lekarza ogolnego z tym sladem po kleszczu bo ciagle mam to zaczrwienione, potem ginek i bedziemy ogladac maluszka Trzymcie kciuki zeby wzzystko bylo dobrze!
Ide cos zjesc bo burczy mi juz:P
udanej wizyty

---------- Dopisano o 09:01 ---------- Poprzedni post napisano o 09:00 ----------

Cytat:
Napisane przez moniska139 Pokaż wiadomość
Witam mamusie czekam aż mój księciunio się obudzi i do przedszkola. No i trzeba zacząć się uczyć bo egzamin mam po południu.
I wkreciłam się w oglądanie pierwszej miłości, od 4 lat tego nie oglądałam
powodzenia
nie oglądaj ,,zamóżdżaczy,,
majka242007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości