|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1831 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXXVII
Cytat:
|
|
#1832 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1833 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez zetuzetia Czas edycji: 2015-06-04 o 23:33 |
|
|
|
|
#1834 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1835 |
|
tuńczyk duńczyk <><
|
Ja mieszkam na obrzeżach małego miasta pełengo absurdów i złego rozporządzania budżetem. To połączenie dało mi do mieszkania dwa bloki, położone na granicy, tuż obok jednego z większych kompleksów leśnych i całkiem ciekawą strukturą terenu. Na małym odludziu stoją DWA, słownie DWA bloki straszące- jeden dziwnym, geometrycznym ukształtowaniem i azbestem, a drugi swoim ostrym, pomarańczowo-zółtym kolorem
Poza tym mój blok to był kiedys Dom Górnika. Hotel-motel-mieszkania dla górników. Jest przerażający w srodku. Jest nawet pozostałość po recepcji. Oczywiscie zaniedbane to wszystko strasznie. Balkon jest jeden, murowany, dla jakiegos bossa górników, bo na środku i ogormny- ale zamknęli go. W sordku drugiego bloku bywałam rzadko, mieszkam tu całe swoje zycie, ale w drugim bloku- nie ukrywajmy- patola, zastawiali nam wejście ławkami i kazali nam spie... do naszego bloku, jak chcielismy po koleżanki iść XD (+ jak zaparkuje sie na ich 'terenie', to wybijają szyby, zostawiaja list z pogrozkami i rysuja blache). Ogólnie 5 minut drogi stąd jest stary dworzec, kiedyś perła miasta, ulica Dworcowa pełna sklepów, handel kwitnął, wszystko blisko kopalni. Teraz to wszystko ruiny, ale lubię tam chodzić, odkąd się zglebiłam w historię tej okolicy.A pisze to w sumie dla Munki Bo te bloki są totalnie od czapy i nietypowe. Moj moze nie, ale jeśli chcesz, moge cyknąć fotki w środku temu drugiemu. Reszta na google maps, a zdjęcie korytarza u mnie: https://instagram.com/p/drUtxlMrh-/?...y=ruskieklopsy![]() Edytowane przez ruskieklopsy Czas edycji: 2015-06-04 o 23:33 |
|
|
|
#1836 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1837 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Praktycznie co chwilę biegam umyć ręce.
|
|
#1838 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mnie bardzo fascynują wymarłe miejsca, lubię sobie wyobrażać, jak wyglądały, kiedy ludzie tam żyli
|
|
|
|
|
#1839 |
|
Konto usunięte
|
Dziewczynki, prosze zmiencie temat
Przez te rozmowy o fobiach i o tym co nas obrzydza cala sie drapie
|
|
|
|
#1840 | |
|
Kociara
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1841 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1842 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1843 | |
|
tuńczyk duńczyk <><
|
Cytat:
Mogę sie podzielić także z wami moją największa nierozwiklana zagadką pewnego miejsca, ale uprzedzam, że trochę ciarkodajna. |
|
|
|
|
#1844 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Swoją drogą ciekawe, że nikogo z takim lękiem jeszcze nie spotkałam, w necie informaci też jak na lekarstwo. Za dzieciaka - pamiętam - bałam się rozłożystych drzew, wysokich topoli, nie mogłam sama przejść obok wielu skupionych w jednym miejscu. Przerażał mnie diabelski młyn, myśl o wieży Eiffela i komin elektrowni, nieopodal której się wychowałam. Potem już wiele innych obiektów. |
|
|
|
|
#1845 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Ja to mam: co firma to inny rozmiar, ale dzięki Wam dowiedziałam się o kilku firmach, których nie znałam, będę oglądać i przebierać : ) Ja do tej pory miałam panache, freya, dalia, w jednej ewie michalak się sobie podobałam też ;P ale rzadko spotykam staniki robiące ładny dekolt
|
||
|
|
|
#1846 |
|
Zakorzenienie
|
Jeżu, faktycznie. Ale strasznie wygląda
![]() http://i10.tinypic.com/2cxgund.jpg Coś jak WPIA w kształcie paragrafu z lotu ptaka: http://www.iceis.pl/wpia/wpia_novum,450x293px.jpg
|
#1847 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czekam na zagadkę! Munia, obserwuję po Twoim poleceniu kilka fanpejdżów i zachwycam się modernistycznymi budynkami <3 |
|
|
|
|
#1848 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Linków teraz nie otworze, a co do zdjęć - jeju - pewnie, że chcę! |
|
|
|
|
#1849 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1850 |
|
Konto usunięte
|
ja się boję (poza ptakami i stopami) przechodzic obok słupów wysokiego napięcia.
Kiedyś mama mnie wiozła w wózku z obiadem dla taty i dziadka i akurat wtedy sąsiad, który im pomagał w pracy uderzył traktorem w słup i ten się przewrócił i wszystko się zapaliło. Teoretycznie nie powinnam tego pamiętać, bo miałam z dwa lata, nie więcej, ale pamiętam ten ogien, krzyki i jak mama sie ze mną chowała za taką kupą kamieni. Wołami mnie nie dam się zaciągnąć w tamto miejsce, nie ma mowy a wszystkie słupy generalnie we mnie budzą taki nieuzasadniony lęk Ja mam naprzeciwko domu rodziców starą, opuszczoną poniatówkę, zarośniętą zielskiem i drzewami dookoła, w której mieszkała starsza kobieta, której za dziecka się bardzo bałam. Bardzo creepy miejsce. A kawałek dalej jest stary cmentarz poniemiecki (harhacz to nazywają, z takim lekko dźwięcznym "h"), na którym podobno straszy ( ) i zawsze mi ciary przechodzą jak tam jestem.Mam marzonko jechać w wakacje do Kłomina :C Edytowane przez 201605301111 Czas edycji: 2015-06-04 o 23:52 |
|
|
|
#1851 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Czytanie o cudzych fobiach jest niesamowicie interesujące. Co dla jednych przeciętna rzecz/widok może wywoływać u innych O tym lęku do dziur coś się mi przewijało na fb i innych bzdurnych 9gagach czy kwejkach (chociaż nie wiedziałam, że ma to swoją nazwę) ale o lęku określonych budowli pierwsze słyszę Co dziwne, "Sweeney Todd" o "demonicznym golibrodzie" jakoś obejrzałam kilka razy a tego widoku tam jest dość sporo
|
|
#1852 |
|
tuńczyk duńczyk <><
|
Ok, dziewczyny- jutro poogarniam zdjecia okolicy i historie, podzielic sie moge na priw
Musze troche pogrzebac w zasobach. A co do tajemnicy, wyślę wam linka do tematu, założe niedługo na pewnym forum, gdzie ludzie moga mi trochę pomóc. |
|
|
|
#1853 |
|
Zakorzenienie
|
ja się boję ciężarówek. Nieważne, czy jestem kierowcą, czy pieszym, ale za każdym razem jak mija mnie tir, mam natychmiastowe ciarki, bo zawsze wyobrażam sobie, jak jestem wciągana pod jego koła.
|
|
|
|
#1854 |
|
Zakorzenienie
|
Przeciez wybiera ciekawe tagi na swoj kanal, selekcja pelną parą zeby ciekawie bylo
|
#1855 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dużo osób z YT ostatnio pokazywało nowe glamboxy, bo zapewne Hania wysłała za free, a Maxi na przekór podobną paletę inglota pokazuje. I w sumie to ta inglota wygląda dużo bardziej solidnie, jest tańsza, dostępna stacjonarnie, mniejsza - to może być plus lub minus. Za glamboxem przemawia głównie to, że jest baardzo cienki. |
|
|
|
|
#1856 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
A boi się któraś może tych ślimaków bez skorupki? Może nie tyle boi, co brzydzi. Sam zapach miejsca, w którym przebywają (szczególnie po deszczu), przyprawia mnie o mdłości. Edytowane przez 2011607111034 Czas edycji: 2015-06-05 o 00:13 |
|||
|
|
|
#1857 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Ale takie zwykłe ślimaki są dla mnie całkiem słodziutkie
|
|
#1858 |
|
Zadomowienie
|
U Bogu znów wyprzedaż na FB. Ceny oczywiście pod ścisłą tajemnicą
![]() https://www.facebook.com/AniolNaReso...180020/?type=1
|
#1859 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 00:24 ---------- Poprzedni post napisano o 00:23 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1860 |
|
Zadomowienie
|
https://instagram.com/p/3hhUu4pyYL/ Bartek i Bogusia na zakupach na miesiąc miodowy?
haha, te komentarze...
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:15.

W szczególności ciemne, blond tak się nie rzucają w oczy i aż tak na mnie nie działają. Ale włosy na zlewie, na mydle (koszmar!!), na gąbce, na szybie... Okropność.

Wiem, że właśnie vena i gorsenia mają 65 i chyba nawet 60.