MAŁY, ŚREDNI i DUŻY PENIS, budowa i rozmiar - wątek zbiorczy cz II - Strona 9 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Seks

Notka

Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię.

Pokaż wyniki sondy: Jaka długość penisa jest najlepsza?
poniżej 10 cm 0 0%
między 10 cm a 12 cm 1 1,64%
między 12 cm a 14 cm 6 9,84%
między 14 cm a 16 cm 18 29,51%
między 16 cm a 18 cm 14 22,95%
między 18 cm a 20 cm 12 19,67%
powyżej 20 cm 10 16,39%
Głosujący: 61. Nie możesz głosować w tej sondzie

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2015-06-11, 06:18   #241
lalala221
Przyczajenie

Dot.: MAŁY, ŚREDNI i DUŻY PENIS, budowa i rozmiar - wątek zbiorczy cz II

Cytat:
Napisane przez arrekk Pokaż wiadomość
Wiadomo jest ,że jak średni to 15-16, to połowa ma większe, a druga połowa ma mniejsze, i nie niszczysz mi wyobrażenia o penisach , bo wiele się już ich naoglądałem, na żywo.
O ile 17-18 cm to jeszcze penis częściej spotykany, to ponad 20 cm to rzadkość, oczywiście jeśli dobrze mierzysz,(bo na oko, to koń umarł) bo niektórzy sobie mierzą z boku, dociskając linijkę ile tylko wlezie w ciało, a to zawyża wymiar nawet o 3cm.
Jak przyjmujesz ponad 20cm bez problemu , to przykro mi , ale jesteś głęboka, a co...? skoro dla kobiet mały może być za mały i knypek, to my faceci też możemy napisać ,że ktoś ma skazę, i jest za szeroka i głęboka i musi szukać tych 2% populacji męskiej, którzy maja 20 cm albo i więcej.
Przykro mi, ale dla przeciętnej cipki , penis 21 cm i więcej, to za długi , i często trzeba się odpychać od takiego, taka jest prawda.
Po drugie, już się nauczyłem, że nie należy brać za bardzo na poważnie wypowiedzi osób z takich tematów, bo zazwyczaj siedzą tu zakompleksieni faceci , albo panie fetyszystki na punkcie penisa , ,lub jego wielkości, więc często wypowiedzi tu i ówdzie padające, ni jak się mają, do przeciętnie myślącej kobiety, albo faceta.
Tak jest prawda ,że jest kilkanaście osób, które w kółko wałkują ten temat, co ewidentnie pokazuje ,że je ten temat rajcuje, i mają albo jakieś kompleksy, albo preferencje (fetysz) na tym punkcie.
O Boże jak ja bym chciał mieć te 14-15cm . Czasem mi tam dojdzie do 13cm, ale to w trakcie bardzo silnego podniecenia.
lalala221 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-06-11, 07:47   #242
aKatia
Zadomowienie

Cytat:
Wiadomo jest ,że jak średni to 15-16, to połowa ma większe, a druga połowa ma mniejsze, i nie niszczysz mi wyobrażenia o penisach , bo wiele się już ich naoglądałem, na żywo.
O ile 17-18 cm to jeszcze penis częściej spotykany, to ponad 20 cm to rzadkość, oczywiście jeśli dobrze mierzysz,(bo na oko, to koń umarł) bo niektórzy sobie mierzą z boku, dociskając linijkę ile tylko wlezie w ciało, a to zawyża wymiar nawet o 3cm.
Jak przyjmujesz ponad 20cm bez problemu , to przykro mi , ale jesteś głęboka, a co...? skoro dla kobiet mały może być za mały i knypek, to my faceci też możemy napisać ,że ktoś ma skazę, i jest za szeroka i głęboka i musi szukać tych 2% populacji męskiej, którzy maja 20 cm albo i więcej.
Przykro mi, ale dla przeciętnej cipki , penis 21 cm i więcej, to za długi , i często trzeba się odpychać od takiego, taka jest prawda.
Po drugie, już się nauczyłem, że nie należy brać za bardzo na poważnie wypowiedzi osób z takich tematów, bo zazwyczaj siedzą tu zakompleksieni faceci , albo panie fetyszystki na punkcie penisa , ,lub jego wielkości, więc często wypowiedzi tu i ówdzie padające, ni jak się mają, do przeciętnie myślącej kobiety, albo faceta.
Tak jest prawda ,że jest kilkanaście osób, które w kółko wałkują ten temat, co ewidentnie pokazuje ,że je ten temat rajcuje, i mają albo jakieś kompleksy, albo preferencje (fetysz) na tym punkcie.
Oczywiście że nie musisz nikogo brać na poważnie.
Tak, partner jest dobrze zmierzony. To 20 cm kiedyś bolalo i nie wchodził caly ale teraz już nie mamy tego problemu. Pochwa jest rozciągłość więc może zmieścić naprawdę dużo. Każdy też ma prawo wybierać partnera jak chce. Mi zależy na dużym penisie, ty możesz oczekiwać ciasnej cipki. Problem polega tylko na tym że mięśnie pochwy można ćwiczyć i tym samym poprawić ciasnosc ale tak łatwo się penisa nie powiększy.
aKatia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-06-11, 09:15   #243
kahoko hino
Zakorzenienie

Cytat:
Trochę mieszasz, piszesz że było źle, bo facet nie miał umiejętności, i to nie o wielkość raczej chodzi , a potem piszesz, że wolisz większe bo małe są beee.
Skoro nie chodzi o długość, a raczej grubość , to zapewniam cię ,że jest wielu, którzy maja krótkie, ale za to grube członki , więc potencjalnie z małym nie koniecznie musi być źle.
Wydaje mi się ,że masz jakieś skrzywione postrzeganie wielkości penisów, skoro namawiasz faceta z 12 cm na jakieś terapie hormonalne, bo chyba raczej na takie się nie załapie, bo to jest mniejszy penis , ale w normie, i raczej takich terapii z nfz-u nie dostanie.
Piszesz dalej ,że masz faceta z penisem 21cm , i 14,5 obwodu , toż to prawdziwy koń, bez obrazy, ale może z 1, albo 2 % populacji takiego ma. Więc dla ciebie nawet zupełnie średni penis taki 15-16 cm będzie za mały.

bo duże penisy mnie podniecają, dlatego je wolę.

nie 'wysyłam' nikogo na terapie hormonalne; jesli chłopak ma z tym problem i jest niski, to może mieć zaburzoną gospodarkę hormonalną. 'wysłałam' to na badanie krwi, które powinno się robić rutynowo, co jakis czas.

jesli dla Ciebie 21/14,5 cm to koń, to chyba konia nie widziałes. owszem, jest to większy niż mniejszy penis, ale miałam do czynienia nawet z większymi.

penis 15-16cm może mnie zadowolić, bo pochwę mam ciasną. z tym, że ja lubię ostrzejszy seks i do tego duży penis się bardziej nadaje.

pochwę można ćwiczyć, na penisa można założyć nakładkę. naprawdę istnieją rozwiązania tych problemów, jesli je ktos ma.
kahoko hino jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-06-11, 10:20   #244
arrekk
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kahoko hino Pokaż wiadomość
bo duże penisy mnie podniecają, dlatego je wolę.

nie 'wysyłam' nikogo na terapie hormonalne; jesli chłopak ma z tym problem i jest niski, to może mieć zaburzoną gospodarkę hormonalną. 'wysłałam' to na badanie krwi, które powinno się robić rutynowo, co jakis czas.

jesli dla Ciebie 21/14,5 cm to koń, to chyba konia nie widziałes. owszem, jest to większy niż mniejszy penis, ale miałam do czynienia nawet z większymi.

penis 15-16cm może mnie zadowolić, bo pochwę mam ciasną. z tym, że ja lubię ostrzejszy seks i do tego duży penis się bardziej nadaje.

pochwę można ćwiczyć, na penisa można założyć nakładkę. naprawdę istnieją rozwiązania tych problemów, jesli je ktos ma.
Chłopak ma chyba z 16 lat, i nie jest jakoś przesadnie niski, a wielkość jego penisa w tym wieku, prawdopodobnie nie jest ostateczna, więc nie sugerowałbym jakiś specjalnych badań.
Jakieś badanie krwi nic tu nie wniesie, ale może się mylę.
Kurcze , gdzie ty tych facetów znajdujesz ? , skoro widziałaś jeszcze większe od 21 cm , toż to praktycznie nie możliwe, chyba ,że spotykasz się z facetami z ogłoszeń internetowych, albo źle mierzysz.
Bo przespać się z kilkoma facetami i do tego mieć szczęście, że paru z nich miało więcej niż 21 cm jest praktycznie niemożliwe.
arrekk jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-06-11, 11:58   #245
kahoko hino
Zakorzenienie

Cytat:
Chłopak ma chyba z 16 lat, i nie jest jakoś przesadnie niski, a wielkość jego penisa w tym wieku, prawdopodobnie nie jest ostateczna, więc nie sugerowałbym jakiś specjalnych badań.
Jakieś badanie krwi nic tu nie wniesie, ale może się mylę.
Kurcze , gdzie ty tych facetów znajdujesz ? , skoro widziałaś jeszcze większe od 21 cm , toż to praktycznie nie możliwe, chyba ,że spotykasz się z facetami z ogłoszeń internetowych, albo źle mierzysz.
Bo przespać się z kilkoma facetami i do tego mieć szczęście, że paru z nich miało więcej niż 21 cm jest praktycznie niemożliwe.
nie jest praktycznie niemożliwe, bo mi się przytrafiło, więc jak najbardziej możliwosć istnieje.

Badanie hormonów i interpretacja lekarza na pewno nie zaszkodzi. jesli ma problemy hormonalne, to bardzo ważne jest, by wykryć je jak najwczesniej, zanim zmiany będą trwałe.

jak się umie szukać to się znajduje, ot co mierzyć umiem.
Stary 2015-06-11, 12:49   #246
IlseVIP2936
Przyczajenie

Oj ale problemy tu chłopaczki mają szukają chyba dziury w całym..Ja co prawda nie jestem facetem ale problem miałam bliźniaczy bo ja się martwiłam o kształt mojej ,,vaginy'' nie podobała mi się i przez to miałam kompleksy. Później jakoś mi samo przeszło jak przestałam o tym myśleć.
IlseVIP2936 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-06-11, 13:56   #247
af096d25f0cf772bc51ba27debbec984bc7420f7
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez lalala221 Pokaż wiadomość
O Boże jak ja bym chciał mieć te 14-15cm . Czasem mi tam dojdzie do 13cm, ale to w trakcie bardzo silnego podniecenia.
Powiem Ci że to wg. mnie żadna różnica. Jak kobieta już ma oczekiwania co do wielkości to kompletnie żadna. :P

Cytat:
na penisa można założyć nakładkę. naprawdę istnieją rozwiązania tych problemów, jesli je ktos ma.
Ba, w rugby można grać na wózku inwalidzkim!

Cytat:
Możliwe, to spotykane dużo częściej niż mówią internetowe statystyki.
af096d25f0cf772bc51ba27debbec984bc7420f7 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-06-11, 16:33   #248
kahoko hino
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez af096d25f0cf772bc51ba27de bbec984bc7420f7 Pokaż wiadomość

Ba, w rugby można grać na wózku inwalidzkim!
niespecjalnie widzę związek - insynuujesz, że mniejszy penis jest jak kalectwo?
Stary 2015-06-11, 16:38   #249
lalala221
Przyczajenie

Cytat:
A pytanko mam jaki obwód wam pasuje? :d
Stary 2015-06-11, 16:40   #250
Konto usunięte

Cytat:
Celowo przerysowane porównanie. Ale fakt, mało jest kobiet akceptujących związek z mężczyzną na kółkach, trochę więcej zaakceptuje małego. Jednak żadnej ani jeden, ani drugi przypadek nie będzie zachwycał.
Ale chodziło mi o aktywność którą można uprawiać tylko w dany, niekoniecznie naturalny, sposób ze względu na fizyczność.

Edytowane przez af096d25f0cf772bc51ba27debbec984bc7420f7
Czas edycji: 2015-06-11 o 16:41
af096d25f0cf772bc51ba27debbec984bc7420f7 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-06-11, 16:49   #251
kahoko hino
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez af096d25f0cf772bc51ba27de bbec984bc7420f7 Pokaż wiadomość
Celowo przerysowane porównanie. Ale fakt, mało jest kobiet akceptujących związek z mężczyzną na kółkach, trochę więcej zaakceptuje małego. Jednak żadnej ani jeden, ani drugi przypadek nie będzie zachwycał.
Ale chodziło mi o aktywność którą można uprawiać tylko w dany, niekoniecznie naturalny, sposób ze względu na fizyczność.
Twoje porównania i teorie są po prostu niesmaczne

a to taka ujma na honorze, założyć nakładkę, żeby i kobiecie było fajnie? niskie kobiety noszą szpilki, wysokie - płaskie balerinki. co w tym złego, że staramy się rekompensować naszą fizycznosć?
Stary 2015-06-11, 17:09   #252
Konto usunięte

Cytat:

a to taka ujma na honorze, założyć nakładkę, żeby i kobiecie było fajnie? niskie kobiety noszą szpilki, wysokie - płaskie balerinki. co w tym złego, że staramy się rekompensować naszą fizycznosć?
Żadna ujma. Ale nakładka nie zastąpi dorodnego penisa.
Stary 2015-06-11, 18:25   #253
BiteAddict
Rozeznanie

Cytat:

Wypraszam sobie, 175cm wzrostu i śmigam w szpilkach

Miałam kiedyś wibrator o wymiarach podobnych do Twojego faceta, i to było dla mnie za dużo... Nie wchodził cały, przy szybszych ruchach uderzał w szyjkę tak, że bolało za bardzo (mimo moich tendencji masochistycznych )
A też lubię bardzo ostro, mocno i szybko

Tak więc nie każda kobieta będzie preferować większe penisy...
Powiedzmy, że dla mnie idealnie to tak 14-18, średnica koło 4cm...
Ale w zasadzie nigdy nie ganiałam za nikim z miarką, oceniam na oko A trafiali się naprawdę różni, od przeciętnych po za dużego.

A, i od języka ważniejsze są dla mnie palce

Jedyne co mogę poradzić posiadaczom zbyt małych to szukanie dziewczyny której nie zależy zbyt z przyjemności z samej penetracji...
A co do nakładek, to nie wiem czy facet w ogóle z tym cokolwiek czuje.
Stary 2015-06-11, 23:04   #254
lalala221
Przyczajenie

A teraz pytanie o te hormony. Jeśli dajmy na to było za mało to leki typu proviron itp. nie są przypadkiem niebezpieczne? Ile taki lek może dać mniej więcej przyrostu? Wiadomo wszystko na receptę za zgodą lekarza
Stary 2015-06-11, 23:27   #255
kahoko hino
Zakorzenienie

Bite, i świetnie! <3 to taki stereotypowy sarkazm był

lalala.... po pierwsze: wizaż to nie prywatny lekarz, nikt tu Ci nie powie, który lek Ci zaszkodzi, a który nie, bo żadna tu osoba nie dokonała wywiadu ani oględzin, o badaniach i ich analizie nie wspominając, więc nie ma podstaw do jakiejkolwiek diagnozy. ja ZASUGEROWAŁAM jedynie MOŻLIWY problem i skierowanie się do specjalisty w celu upewnienia się, czy wszystko jest ok z hormonami.

po drugie - żaden lekarz nie przepisze Ci leku na porost penisa. jeśli masz zaburzoną pracę przysadki bądź nadnerczy (czy jakikolwiek inny problem medyczny), to lekarz to będzie leczył. ewentualny przyrost objętości ciał jamistych w penisie jest efektem ubocznym - być może i przez wielu porządanym, ale to nie jest cel terapii.

po trzecie - nikt nie wie (a już na pewno nikt na wizażu) jak Twoje ciało zareaguje na terapię przepisaną przez lekarza (o ile będzie taka potrzeba). Rozmiar penisa może się zmienić, może pozostać taki sam.

Po raz kolejny podkreślam - uważam, że jeśli młody chłopak (16 lat) nie jest za wysoki (175cm wzrostu) i ma penisa poniżej średniej ('małego'), to zrobienie badań hormonalnych i sprawdzenie, czy wszystko jest OK chociażby z podstawowym testosteronem jest dobrym pomysłem. badanie krwi jest tanie, szybkie i w miarę znośne (chyba, że ktoś się panicznie boi strzykawek... ale i tak się da :P ) NIGDZIE nie sugerowałam leczenia rozmiaru penisa - mniejszy członek może być jednym z objawów. a może po prostu taka Twoja uroda. tak dla porównania, jako kobieta, regularnie badam hormony, a gdy zauważyłam, że przy stałej wadze urosły mi znacznie piersi, natychmiast popędziłam do ginekologa.

co do nakładek na penisa - zależy, jaka nakładka. to są sprawy bardzo indywidualne; moja koleżanka i jej partner używali kilku, mieli różne odczucia w zależności od modelu.

Edytowane przez kahoko hino
Czas edycji: 2015-06-11 o 23:30

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-06-12, 00:21   #256
lazar21
Przyczajenie

Cytat:
A pytanko mam jaki obwód wam pasuje? :d

Witajcie ,kolego nie masz się co martwić.Masz dopiero 16 lat każdy organizm inaczej się rozwija.W twoim wieku miałem około 178 cm,obecnie mam 193,Poczekaj jeszcze z tymi wszystkimi badaniami.Nie ma się co martwić.Za 2 ,3 lata ewentualnie o nich możesz pomyśleć,teraz zajmij się szkołą,rozwijaj się ,a przede wszystkim sportem oraz zbilansowaną dietą,gdyż ma ona bardzo duże znaczenie na sprawność naszego sprzętu .Wiesz co ? Nie,abym jakoś specjalnie narzekał,ale ja mając te 15 cm w długości oraz 15,5 w obwodzie też jakoś się zastanawiam czy jest on odpowiedni.Niby jest ok,według standardów europejskich,ale wiadome jak to można odebrać przy tak wysokim wzroście

Edytowane przez lazar21
Czas edycji: 2015-06-12 o 00:22
lazar21 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-06-12, 06:08   #257
lalala221
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez lazar21 Pokaż wiadomość
Witajcie ,kolego nie masz się co martwić.Masz dopiero 16 lat każdy organizm inaczej się rozwija.W twoim wieku miałem około 178 cm,obecnie mam 193,Poczekaj jeszcze z tymi wszystkimi badaniami.Nie ma się co martwić.Za 2 ,3 lata ewentualnie o nich możesz pomyśleć,teraz zajmij się szkołą,rozwijaj się ,a przede wszystkim sportem oraz zbilansowaną dietą,gdyż ma ona bardzo duże znaczenie na sprawność naszego sprzętu .Wiesz co ? Nie,abym jakoś specjalnie narzekał,ale ja mając te 15 cm w długości oraz 15,5 w obwodzie też jakoś się zastanawiam czy jest on odpowiedni.Niby jest ok,według standardów europejskich,ale wiadome jak to można odebrać przy tak wysokim wzroście
Nie no, ale wzrost to ja ogólnie mam dobry. Mama 166-168cm. Tata 171cm. Więc jestem nawet powyżej, tylko ten penis :/. Pomyślałem, że może zaczekam do końca wakacji. Będę mierzył np. Co miesiąc, jak nic się nie zmieni to dopiero do lekarza??
Stary 2015-06-12, 10:06   #258
lazar21
Przyczajenie

Cytat:
Nie no, ale wzrost to ja ogólnie mam dobry. Mama 166-168cm. Tata 171cm. Więc jestem nawet powyżej, tylko ten penis :/. Pomyślałem, że może zaczekam do końca wakacji. Będę mierzył np. Co miesiąc, jak nic się nie zmieni to dopiero do lekarza??
Naprawdę nie przejmuj się tym.Co komuś po wielkim penisie skoro będzie kończył po minucie czy chociażby będzie patrzył tylko na swoją przyjemność,a kobiety już nie ?? Z tego co czytam można wyczuć,że masz obsesję na ten temat.Wcale mnie to nie dziwi W końcu teraz jest "moda" na wielkie pupy,piersi u kobiet czy właśnie penisy u facetów.Odpowiedzialna jest za to branża porno.Nie każdej kobiecie odpowiada pała +20 cm.Takich penisów naprawdę jest mało.Nie sugeruj się,aż tak opiniami tutaj kobiety,gdyż one zawsze będą tak pisać,aby nam dopiec.Daj sobie czas ! W wieku chociażby 19 lat jak nic się nie zmieni,wtedy możesz iść do lekarza.

Edytowane przez lazar21
Czas edycji: 2015-06-12 o 10:08
Stary 2015-06-12, 12:37   #259
kahoko hino
Zakorzenienie

Cytat:

FYI, znamy ok. 120 genów, które wpływają na docelowy wzrost człowieka, a ich wpływ ogranicza się do ok. 10%. Wzrost jest w znacznym stopniu warunkowany przez srodowisko, nie geny.

Wzrost lub brak wzrostu penisa nie musi czegokolwiek dowodzić. może urosnie, bo tak Ci jest dane, może nie urosnie, bo tak Ci jest dane. a może masz zaburzenia hormonalne. zrozum, że tu chodzi o zdrowie, a nie o długosć przyrodzenia, która jest jedynie efektem ubocznym o niewielkim stosunkowo znaczeniu.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-06-12, 12:44   #260
eduu
Przyczajenie

Normalny odchył, nie żadne zaburzenia hormonalne. Można się przebadać, stracić na to kilka dni, żeby się dowiedzieć, że wszystko w normie jest. Gdyby fiut miał 5cm, to wtedy by pewnie coś było nie tak. Ot mniejszy fiut, podobnie jak niższy człowiek. Nie każdy musi mieć 185, taki co ma 172 też jest normalny. Messi nawet 170 nie ma i jest z nim wszystko w porządku.

Edytowane przez eduu
Czas edycji: 2015-06-12 o 12:48
eduu jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-06-12, 12:53   #261
kahoko hino
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez eduu Pokaż wiadomość
Normalny odchył, nie żadne zaburzenia hormonalne. Można się przebadać, stracić na to kilka dni, żeby się dowiedzieć, że wszystko w normie jest. Gdyby fiut miał 5cm, to wtedy by pewnie coś było nie tak. Ot mniejszy fiut, podobnie jak niższy człowiek. Nie każdy musi mieć 185, taki co ma 172 też jest normalny. Messi nawet 170 nie ma i jest z nim wszystko w porządku.
ale ja nie mówię, że on ma zaburzenia. ja mówię, że MOŻE mieć. pobieranie krwi trwa kilka minut, a nie dni
Stary 2015-06-12, 13:34   #262
lalala221
Przyczajenie

Cytat:
ale ja nie mówię, że on ma zaburzenia. ja mówię, że MOŻE mieć. pobieranie krwi trwa kilka minut, a nie dni

A ja miałem operację w styczniu była pobierana krew i mówili, że wszystko w porządku i mogę być operowany. Czy takie badanie wystarcza? Czy to kompletnie coś innego?

---------- Dopisano o 13:34 ---------- Poprzedni post napisano o 13:28 ----------

Cytat:
Napisane przez lazar21 Pokaż wiadomość
Naprawdę nie przejmuj się tym.Co komuś po wielkim penisie skoro będzie kończył po minucie czy chociażby będzie patrzył tylko na swoją przyjemność,a kobiety już nie ?? Z tego co czytam można wyczuć,że masz obsesję na ten temat.Wcale mnie to nie dziwi W końcu teraz jest "moda" na wielkie pupy,piersi u kobiet czy właśnie penisy u facetów.Odpowiedzialna jest za to branża porno.Nie każdej kobiecie odpowiada pała +20 cm.Takich penisów naprawdę jest mało.Nie sugeruj się,aż tak opiniami tutaj kobiety,gdyż one zawsze będą tak pisać,aby nam dopiec.Daj sobie czas ! W wieku chociażby 19 lat jak nic się nie zmieni,wtedy możesz iść do lekarza.
No tak, ale gdyby akurat nadeszło to co w końcu musi nadejść czyli wiadomo pierwszy raz to czy kobieta go poczuje? Nie chodzi o dziewicę, a ogólnie. Ostatnio zrobiłem trochę dokładniejsze pomairy, to długość wynosi od 12,5-13cm. A obwód 12cm na środku.
Stary 2015-06-12, 14:55   #263
kahoko hino
Zakorzenienie

Cytat:
A ja miałem operację w styczniu była pobierana krew i mówili, że wszystko w porządku i mogę być operowany. Czy takie badanie wystarcza? Czy to kompletnie coś innego?

---------- Dopisano o 13:34 ---------- Poprzedni post napisano o 13:28 ----------

No tak, ale gdyby akurat nadeszło to co w końcu musi nadejść czyli wiadomo pierwszy raz to czy kobieta go poczuje? Nie chodzi o dziewicę, a ogólnie. Ostatnio zrobiłem trochę dokładniejsze pomairy, to długość wynosi od 12,5-13cm. A obwód 12cm na środku.

a skąd my mamy wiedzieć, pod jakim kątem badali Twoją krew?

poczuje, jesli ma ciasną pochwę.
Stary 2015-06-12, 16:03   #264
lalala221
Przyczajenie

Cytat:

No to poczekam do końca wakacji i udam się do tego lekarza . No oby tylko taka się trafiła . Bo inaczej to trochę kiepsko.
Stary 2015-06-12, 16:20   #265
kahoko hino
Zakorzenienie

Cytat:
No to poczekam do końca wakacji i udam się do tego lekarza . No oby tylko taka się trafiła . Bo inaczej to trochę kiepsko.
zależy, jak ważny dla Ciebie i niej jest seks w związku.
Stary 2015-06-12, 17:40   #266
arrekk
Raczkowanie

masz normalny obwód 12-13 to średnia obwodu, większość facetów oscyluje wokół tej liczby , 12,3-12,5 to średnia według badań.
arrekk jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-06-12, 17:42   #267
marcinkowska_ela
Przyczajenie

Cytat:

Cytat:

To akurat nieprawda. Twój rozmiar penisa jest taki jak mojego faceta i to wtedy kiedy jest w stanie osiągnąć i utrzymać pełny wzwód. Zawsze go czułam bez problemu, a ostatnio się dowiedziałam, że jestem luźniejsza niż inne kobiety, więc za ciasną mnie nie uważa.
Skoro taka ,,rozklapiocha'' jak ja dała radę, to myślę, że trudno ci nie będzie zadowolić kobietę, bo ja byłam mimo wszystko szczęśliwa z nim w łóżku, aż do tego wyznania. Dlatego raczej tobie może być bardziej źle niż kobiecie (ale na pewno nie każdej). Teraz powoli się obkurczam ćwicząc mięśnie kegla, ale nie powiem ci czy jest lepiej, bo już z tym facetem sypiać nie będę.

Edytowane przez marcinkowska_ela
Czas edycji: 2015-06-12 o 17:43
marcinkowska_ela jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-06-12, 17:46   #268
nebrasca
Przyczajenie

Penis o dł. 13-16 to według mnie polski (europejski ) standard. Według mnie mężczyzna normalnie obdarzony jest w stanie świetnie zaspokoić kobietę. Poza tym najważniejsze są uczucia, które kobietę wiążą z mężczyzną. Bardzo dużo zależy od tego, czy kochamy naszego partnera i czy nas podnieca.

---------- Dopisano o 18:46 ---------- Poprzedni post napisano o 18:44 ----------

Poza tym prawidłowy sposób mierzenia to od strony brzucha i bez wgniatania centymetra (linijki w brzuch).
nebrasca jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-06-12, 18:16   #269
lalala221
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez marcinkowska_ela Pokaż wiadomość
To akurat nieprawda. Twój rozmiar penisa jest taki jak mojego faceta i to wtedy kiedy jest w stanie osiągnąć i utrzymać pełny wzwód. Zawsze go czułam bez problemu, a ostatnio się dowiedziałam, że jestem luźniejsza niż inne kobiety, więc za ciasną mnie nie uważa.
Skoro taka ,,rozklapiocha'' jak ja dała radę, to myślę, że trudno ci nie będzie zadowolić kobietę, bo ja byłam mimo wszystko szczęśliwa z nim w łóżku, aż do tego wyznania. Dlatego raczej tobie może być bardziej źle niż kobiecie (ale na pewno nie każdej). Teraz powoli się obkurczam ćwicząc mięśnie kegla, ale nie powiem ci czy jest lepiej, bo już z tym facetem sypiać nie będę.
Ogólnie najbardziej mi zależy na tym aby to kobiecie było jak najlepiej, ja na drugim miejscu :P. To ja już sam nie wiem , ale trochę mnie rozbudziłaś taką odpowiedzią :P
Stary 2015-06-12, 18:21   #270
lazar21
Przyczajenie

Cytat:
Ogólnie najbardziej mi zależy na tym aby to kobiecie było jak najlepiej, ja na drugim miejscu :P. To ja już sam nie wiem , ale trochę mnie rozbudziłaś taką odpowiedzią :P
Samym penisem jak już pisałem nic nie zdziałasz ! Co z tego jak będziesz miał te 18-20 cm jak będziesz po 30 sekundach sapał jak pies lub po takim czasie strzelisz.Długość penisa to nie wszystko.Czytaj o tym jak zadowolić kobietę.Poczytaj o punkcie G,Punkt U ,masażu tantryczny,przedłużaniu stosunku czysta edukacja seksualna

Edytowane przez lazar21
Czas edycji: 2015-06-12 o 18:23
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Seks

Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości