|
|
#181 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wakacyjne odchudzanie! ;)
super
![]() pospolita_rzecz siemka jak bym na Dukanie nie wytrzymała, odchudzanie bez warzyw i owoców to nie dla mnie właśnie skończyłam śniadanie i zaraz idę na jakieś fit zakupy, bo w lodówce pustka
|
|
#182 |
|
Zadomowienie
|
dzięki
---------- Dopisano o 11:50 ---------- Poprzedni post napisano o 11:49 ---------- pospolita_rzecz siemka ![]() jak wytrwasz na Dukanie to podziwiam, ja na diecie bez owoców i warzyw wytrzymałam dwa dni
|
|
|
#183 |
|
Konto usunięte
|
Hej, tez sie przylacze
![]() Dukan jest straszny i pozbawia czlowieka jakichkolwiek witamin. Warzyw wiele ludzi nawet do bilansow nie liczy, bo to samo zdrowie! |
|
|
|
|
#184 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
ja piszę tu tylko o swoich mżonkach na razie... ![]() Próbuję jakoś ustalić sama ze sobą, co będę robić. Wierzę, że zacznę się ruszać i odstawię piwsko, ale co do diety - Dukan wydaje mi się być OK, bo jestem rybożerna... ...ale same wiecie, jak to jest Jak zrobię pierwszy krok (ale krok, a nie postanowienie, że go zrobię ) to się z Wami podzielę.
|
|
|
#185 |
|
Przyczajenie
|
Cześć wszystkim
Chętnie się przyłączę do Waszej wspaniałej grupy. No niestety w tym roku nie udało mi się schudnąć do wakacji ale...miałąm sen...e którym tańczyłam całą sylwestrową noc w pięknej dopasowanej sukni eh.........Postanowiłam jeszcze nie stawiać na sobie kreski i moze z Waszym wsparciem jakoś spełnie swoje marzenia o sylwestrowej nocy. Postanowiłam od dziś pilnować się z całych sił. Rano na śniadanko koktajl truskawkowy z otrębami owsianymi i siemieniem lnianym. Tak będę powolutku wprowadzać zdrowe jedzonko do diety. Zaczynam od zamiany zwykłego śniadania na koktajle bardzo pożywne i zdrowe. Za parę dni zamienię kolację na zdrowy posiłek.
|
|
|
|
|
#186 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Super że masz już pomysł na wprowadzenie zdrowego odżywiania, teraz będzie łatwiej
|
|
|
#187 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
|
#188 |
|
Raczkowanie
|
Z czym masz największe problemy ?
Tzn. jaką masz figurę ?
|
|
#189 |
|
;)
|
hej, hej
![]() witam wszystkie nowe duszyczki ale już nas dużo ![]() mogę Was zapisać w 1 poście? ![]() ---------- Dopisano o 15:19 ---------- Poprzedni post napisano o 15:18 ---------- a i może zrobimy jakąś tabelkę? jak będziemy mieć czarno na białym wszystko, to może nie zrezygnujemy |
|
|
|
|
#190 |
|
Raczkowanie
|
a jak będzie wyglądać ta tabelka? :P
|
|
#191 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#192 | ||||
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Cytat:
Dobrze prawi, polać jej! ![]() Cytat:
Super, że dołączasz, razem możemy więcej Cytat:
Cześć laski po pracowitym dniu Ja mam przed sobą jeszcze swój trening, ale Wy możecie się pochwalić co dziś poćwiczyłyście?
|
||||
|
|
|
|
#193 |
|
Raczkowanie
|
Ja dziś robiłam turbo spalanie, ale padłam. Totalnie nie mam kondycji, a na dodatek niedawno byłam chora i chyba jeszcze nie doszłam do dobrej formy...
|
|
#194 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bardzo bym chciała nie odpaść w przedbiegach ![]() ---------- Dopisano o 18:36 ---------- Poprzedni post napisano o 18:35 ---------- Cytat:
30 days squat challenge, to samo na brzuch i pajacyki
|
||
|
|
|
|
#195 | ||
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Dziewczyny, pochwalicie się swoimi jadłospisami? Szukam inspiracji ![]() U mnie: 1. Owsianka na mleku migdałowym z bananem i słonecznikiem 2. Sałatka (dokładnie TA - kupna, ale przepyszna i chyba ma dobre składniki) 3. 2 jabłka 4. Naleśniki z mąki orkiszowej z cukinią, pieczarkami i szpinakiem i jeden mały z masłem orzechowym (moja słabość 5. Hummus, chleb żytni, marchewki |
||
|
|
|
|
#196 |
|
Zadomowienie
|
Była może któraś w Bułgarii we wrześniu? zastanawiam się nad wyjazdem i boję się o pogode
|
|
|
#197 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczynki! Ja też chciałabym się dołączyć
Mam (jeszcze) 23 lata 165cm i dokładnie 66,1kg w sobotę Staram się schudnąć poprzez zdrowe odżywianie, a nie żadne diety cud Swoją przygodę ze świadomym zdrowym żywieniem zaczęłam około połowy stycznia, ale cały czas się uczę i w te 5 miesięcy zeszło mi niestety tylko 8,3 kg Ale zdaje sobie sprawę że po drodze byłam 2 razy chora i zjadłam kilka (kilkanaście?) czekolad. Słodycze to moja olbrzymia słabość :P Ale dzisiaj 8 dzień jak nie jem słodyczy Nie liczę fasolowego brownie Poza tym ćwiczę 3-6 raz w tygodniu, myślę że średnia to tak ze 4. Tak że to chyba tyle narazie :P |
|
|
|
|
#198 |
|
Zakorzenienie
|
a jednak grucha jestem
Dziś ćwiczyłam tylko 8 minut abs+ gonienie za dziećmiJa jem to, co reszta mojej rodziny, tyle, że staram się nie podjadać.... Mój największy błąd+słodycze
|
|
#199 |
|
Zakorzenienie
|
misscharlote, masło orzechowe to też moja ogromna słabość, dlatego trochę boję się go kupować, bo za szybko znika
![]() ale mnie jeszcze dzisiaj ciśnie na coś słodkiego, czemu ja muszę tak lubić jeść
|
|
#200 |
|
Raczkowanie
|
Ja też jem niestety wszystko z rodziną. Samej dla siebie nie chce mi się specjalnie kombinować, więc do śniadania jest super zdrowo, później już niekoniecznie
no chyba, że ja coś tam wymyślam i robię obiad...
|
|
#201 |
|
Przyczajenie
|
Jesli chodzi o typ figury to jabłko chociaz bardziej przypominam balon
|
|
|
|
|
#202 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Fajny pomysł - można byłoby zrobić "tabelkę" w stylu:
Wspominałam wczoraj o swoich mżonkach dotyczących diety - że najpierw chciałabym się jakoś "oczyścić", a potem zacząć dietę Dukana, albo coś w tym stylu. Postanowiłam na wstępie wyrzucić z diety wszystkie śmieci* i jeść tylko warzywa, ryby i ewentualnie drób (to ostatnie będzie ciężkie, bo nie lubię drobiu - właściwie jadam głównie mięso wieprzowe... ale kto wie, może odkryję jakieś przepisy i okaże się, że jednak dobrze doprawiony kurczak nie jest taki zły) + odrobinę nabiału, ale w wersji light (typu chudy twaróg, a nie żółty ser do którego mam słabość )Jeśli przy tym przez tydzień nie wymięknę, pomyślę o Dukanie. No chyba że rzeczywiście zdecyduję się na siłownię, podpytam wtedy trenera o odpowiednią dietę dla fazy redukcji. *chociaż przy swoim wzroście nie ważę dużo - muszę to zweryfikować dzisiaj, ale około 55 kg przy 164 cm wzrostu, jem dużo paskudztw... PS: Dla dziewczyn, które chcą sobie poćwiczyć w domu: http://darebee.com/ - jakiś czas temu znalazłam tą stronkę, na której jest masa zestawów ćwiczeń, łącznie z wyzwaniami na X dni, jak na razie najlepsza na jaką kiedykolwiek trafiłam Trzeba kliknąć tak jak zaznaczyłam na obrazku
Ludzie są jak morze, czasem łagodni i przyjaźni, czasem burzliwi i zdradliwi. Przede wszystkim to jednak tylko woda. - Albert Einstein - Edytowane przez pospolita_rzecz Czas edycji: 2015-06-30 o 10:02 |
|
|
|
|
|
#203 |
|
;)
|
zobaczcie czy działa
![]() jak coś, wpisywać się, jak nie będę naprawiać https://docs.google.com/spreadsheets...it?pli=1#gid=0 Edytowane przez sultane Czas edycji: 2015-06-30 o 13:23 |
|
|
|
|
#204 |
|
Konto usunięte
|
Wlasnie wrocilam z 13.5km na rowerku
Jutro wybiore sie na rolki przy tak pieknej pogodzie
|
|
|
|
|
#205 |
|
Raczkowanie
|
Ja dziś nic nie ćwiczyłam, ale od jutra się poprawię
|
|
#206 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#207 |
|
Raczkowanie
|
Witam można dołączyć
![]() Na diecie jestem już jakiś czas tylko efektów jakoś brak. Staram sie ograniczyć jedzenie jeść mało i zdrowo.... ale co coś schudnę to przytyję i tak w koło ehh efektem tego jest że od 2 miesięcy wazę tyle samo 65 kg. Ostatnio byłam na zabiegu na nogę i nie mogę obecnie ćwiczyć - jutro idę do doktora to już będę wiedzieć co i jak z ćwiczeniami . Mój cel to 55 ale juz 58 będzie oki.Mam nadzieje ze się w końcu uda
|
|
#208 |
|
Konto usunięte
|
witam witam
![]() odchudzam się już od kwietnia, zrzuciłam 10 kg jeszcze 5 albo 10 kg zostało drogie panie czas pokazać pośladki na plaży
|
|
|
|
|
#209 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja właśnie skonczyłam ćwiczyć.. poł HIIT Fitness Blnder-10min pół cardio Mel B i pół godziny skakania tańca i innych wariacji, przy których spociłam się gorzej niż przy cardio ![]() teraz jem truskawki
|
|
|
|
#210 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:04.

jak bym na Dukanie nie wytrzymała, odchudzanie bez warzyw i owoców to nie dla mnie

Ale zdaje sobie sprawę że po drodze byłam 2 razy chora i zjadłam kilka (kilkanaście?) czekolad. Słodycze to moja olbrzymia słabość :P Ale dzisiaj 8 dzień jak nie jem słodyczy
no chyba, że ja coś tam wymyślam i robię obiad...