|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#721 |
Raczkowanie
|
Dot.: Ciąża po tabletkach anty - kiedy? i jak sie przygotować? Kontynuacja wątku.
czesc dziewczyny , wrocilam z zakopca i dolaczam do was, nie chce mi sie czytac az tak wiele stron , bo duzo tego naskrobalyscie, jakies forumowe sensacje z tego tygodnia, gdy mnie nie bylo? ja czuje sie dalej super, i ogolnie wszystko ok, wczoraj zaczelam praktyki na poloznictwie, wiec temat bardzo dla mnie aktualny, az za emocjonalnie do tego podchodze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#722 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Ciąża po tabletkach anty - kiedy? i jak sie przygotować? Kontynuacja wątku.
Oj India ale Ci zazdroszcze tego Zakopca-pieknie tam jest i sama bym sie wybrala ale Tz nie ma urlopu bo dopiero zaczal nowa prace
A co tutaj dzisiaj taka cisza????????Halo dziewczyki!!!!! Ja wrocilam od dentysty ale nic mi dzisiaj nie robila bo na calym osiedlu byla awaria wody i niestety ale juz znowu umowilam sie na piatek |
![]() ![]() |
![]() |
#723 |
Zakorzenienie
|
Ja jestem wykonczona, zjeździlismy 7 księgarni zeby znalesc jeden zeszyt do matematyki czesc I reszte mamy a tej nie padlismy obydwoje, głodni i zmeczeni
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#724 |
Zakorzenienie
|
hej dziewczynki, bylam wczoraj u pani ginekolog, zrobila mi usg i nie jestem w ciazy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nikiciu bardzo fajne zdjecie z synkiem, ale Ty mlodziutko wygladasz ![]() Kachula mam nadzieje, ze @ jednak juz sie nie pojawi i bedziemy wszystkie cieszyc sie z Twojego szczescia ![]() Gizelciu super, ze robicie kuchnie, zawsze to bedziesz u siebie i bedziesz mogla przyrzadzic jakis pyszny obiadek ja wlasnie zajadam sie smazonym, panierowanym patisonem, pyyycha ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#725 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzieki za komplement ![]() Wczoraj sie nasłuchałam u kosmetyczki jakie mam ciałko i wogule ze szczupla jestem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#726 |
Zakorzenienie
|
Witaj Gizelciu, jak dzisiaj mija dzionek? Oliwka pewnie juz coraz bardziej chce przywitac sie z mamusia
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#727 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Hej Kina ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() U lekarza dzis nie bylam ide jutro bo moj gin mial komplet pacjentek..mam nadzieje ze wszystko jest ok ale brzuszek mnie dzis boli i nie wiem co jest grane..moze Mala pcha sie juz na swiat? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ciesze sie ze Twoj Tz zaczyna myslec o dzidziusiu..pamietam ze Tomek tez mi mowil o roku ale po moich ciaglych rozmowach na ten temat juz po miesiacu odstawilam tableteczki no i wkrotce bede mamusia ![]() ![]() ![]() kachula trzymam za Ciebie ![]() ![]() ![]() Nikitko nikt nigdy nie twierdzil ze jestes grubiutka ![]() ![]() ..dzierwczynki ale naprawde ten brzuszek mnie boli ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#728 |
Zakorzenienie
|
Gizelciu nie zwlekaj z wizyta i jutro juz na pewno idz do gina, musi Cie przyjac
![]() ![]() ![]() ![]() dzieki Gizelciu za wsparcie, bede pracowac nad moim TZtem, tylko, ze z nim to tak delikatnie trzeba, bo jak za duzo o tym gadam, to zaczyna sie wkurzac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#729 |
Zakorzenienie
|
Czesc kochane,
Kina, ladny masz avatarek ![]() ![]() Gizelciu to bedziez kucharzyc pelna para ![]() ![]() ![]() Nikitko moze poszukasz tej ksiazki w ksiegarniach internetowych? czasem latwiej i szybciej kupic mozna, po co czas tracic |
![]() ![]() |
![]() |
#730 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ..jutro juz jestem zapisana na 13..hihihi..a moze powie mi ze mam sie pakowac do szpitala bo koniec blisko? ![]() ![]() ![]() ..Kina z panem T tez trzeba bylo delikatnie ale ja tak potrafilam go otumanic soba ze zgodzil sie na dzidziusia ze mna ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nie zalamuj sie kochaniutka prosze Cie..zbieraj sily jak juz zaczniecie staranka bo sama wiesz ze po dlugim czasie brania tabletek roznie kobieta zachodzi w ciaze..ja wierze ze juz niedlugo Nam oznajmisz ze konczysz branie tabletek ![]() ![]() ![]() ..a gdzie reszta dziewczynek?Kurcze..kiedy gizelcia jest to nie ma nikogo a kiedy gizelci nie ma to sa wszystkie ![]() ..jejciu..ale ten brzuszek boli..tak jakbym miala okres ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#731 |
Zakorzenienie
|
Gizelciu fajnie, ze zakupiliscie mebelki i sprzecik kuchenny i szykujecie sobie swoje gniazdko. alez Wam zazdroszcze, ze jestescie "na swoim", my niestety jeszcze na stancji, ale pozyjemy zobaczymy, moze akurat sytuacja sie odmieni
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#732 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Mijalea nawet nie wiesz jaka szczesliwa bylam kiedy tesciu kazal mi wybierac co mi sie podoba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#733 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Kina na swoim to ja bede dopiero za kilka lat,jak wogole bo teraz korzystam z gosciny tesciow i mieszkam w domku jednorodzinnym na pietrze..chcialabym miec wlasne mieszkanko ale co zrobic jak nie ma pieniazkow.. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#734 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
fajnie by bylo, gdyby lekarz juz kazal Ci sie pakowac i przywitac dzidzie, ale zostaly ci jeszcze 2 miesiace, wiec nie wiadomo, co tam jutro powie, a USG bedzie robil? moze bedziesz miala zdjecie? bo ja bym z checia zobaczyla Twoja Olisie ![]() ciesze sie, ze Tomek okazal sie dobrym mezem, moze dopiero po slubie poczul sie w pelni za Was odpowiedzialny moze pomasuj troche brzuszek, mam nadzieje, ze przestanie bolec ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#735 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mam nadzieje, ze sytuacja z praca Twojego meza sie wyklaruje i bedziecie mogli spokojnie rozpoczac staranka ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#736 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ..wiesz..teraz kiedy mieszkam z Tomusiem widze ze naprawde Nas kocha i chyba dzidziusia bardziej nic mnie ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#737 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja mam fajnych przyszlych tesciow, zwlaszcza tesiowa, ale wiem, ze nie chcialabym z nia mieszkac, nawet z mamunia bym nie chciala, bo sami to sie zawsze z TZtem dogadamy, a tak to zawsze ktores z nas mialoby kogos przeciwko sobie |
|
![]() ![]() |
![]() |
#738 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ciesze sie, ze Tomek o Was sie troszczy, w koncu zaslugujecie na najlepsza opieke z jego strony. a mowilas , ze przygotowywal jakas niespodzianke dla Ciebie? czy moge zapytac co to bylo? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#739 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Usg bede miec dopiero za jakies 2 tyg bo moj gin nie ma aparatu u siebie i wysyla do innej przychodni a szkoda bo tez juz chcialabym zobaczyc malutka Olisie ![]() ..no tak nie wiedzialam ze Tomek jest taki pomocny i wogole..teraz kiedy mieszkamy razem jest lepiej bo jestesmy caly czas ze soba ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#740 |
Zakorzenienie
|
Kinia fajny awatarek
![]() Madziu ale mi ten zeszyt potrzebny już nie chce zeby misiek miał jakies zaległości, zwłaszcza ze jest mu ciężko bo pisza piórem a dla niego to coś nowego dziś cały pomalowany wrócił z lekcji no i trzeba go podkręcic bo troche wolno pracuje, a grupa jest szybka i dobra ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#741 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#742 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
..sorki za dwa poodbne posty ale internet cos szwankuje.. ..jesli Tomkowi bedzie odpowiadac z praca to pojdzie bo bardzo chce.. ..he he..co do niespodzianki to musz enapisac Ci na PW bo on lubi tu podczytywac co pisze a nie moge sie zdradzic ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#743 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#744 |
Zakorzenienie
|
kurcze dziewczynki, Wszystkie sie zaczynacie pojawiac, a ja zaraz musze znikac, wrrr...
|
![]() ![]() |
![]() |
#745 |
Zakorzenienie
|
dzieki Nikiciu za komplement
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#746 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szkoda ze jednak to co kazda z nas chcialaby uslyszec,u mnie tez byla ciezka sprawa z namowa Tz na dzis=dzie ale wkoncu sie zgodzil i odstawilismy tabsy,teraz juz tez nie biore ani nie uzywamy zadnych zabezpieczen takze mam nadzieje znowu na szybkie zafasolkowanie i ksiazkowa ciaze.Popracuj troszke nad swoim Tz i napewno uda Ci sie wynegocjowac szybszy termin odstawienia tabsow a wtedy do dziela!!! Gizelciu kochana strasznie sie ciesze ze powolutku zaczynasz czuc sie jak u siebie w domku,wkoncu kazda gospodyni musi miec kuchnie ktora jej odpowiada i ktora sama sobie skompletowala,no to czekamy na pierwsze wypieki i pyszne dania a pozniej bedziemy mialy zlot wizazanek hehe u Gizelci i urzadzimy sobie ![]() ![]() ![]() Nikitko kiedys to byl jeden elementarz,jedna ksiazka i jedne cwiczenia i jakos sie nauczylismy tego co nam potrzebne a teraz to dzieciom wymyslaja niewiadomo co i ile tych ksiazek,Boshe juz sie zastanawiam jak to kiedys bedzi jak moje dzieci pojda do szkoly a moze beda siedziec w domku bo szkoly beda wirtualne hihi ![]() Madziu a kiedy Ty kochana masz dolkadnie ten slub koscielny w Polsce bo mi sie kochana zapomnialo albo gdzies nie doczytalam? Mezatko a co u Ciebie? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#747 |
Zakorzenienie
|
Gizelciu Ty to normalnie szatan jestes, hihihi
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#748 |
Zadomowienie
|
..ja tez bede powoli zmykac bo za 5min moj serial sie zaczyna
![]() ![]() ![]() kachula juz teraz wszystkie Was zapraszam do siebie na imprezke ![]() ![]() ![]() ![]() ..brzuszek dalej boli.. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#749 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#750 |
Zakorzenienie
|
Kachula mam nadzieje, ze udalo Ci sie juz teraz zafasolkowac
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:41.