Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 4 - Strona 118 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-07-21, 11:14   #3511
71253839b04673f7804766e160d807ea33c37805_6578f4849ccb9
Konto usunięte

Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 4

Cytat:
Napisane przez gosiak0512 Pokaż wiadomość
KOPERCO level hard to bedzie jak zacznie Ala chodzic bo jak pojda w oba kierunki to w ktora strone isc?

MAJKA tak kochana po roku

GOCZEK z pierwszym synem wmawiano mi ciagle rumien noworodkowy! Do 3 miesiaca byl zsypany i to okropnie i sami wreszcie do tego doszlismy po czym zmienilismy lekarza.. z drugim synem juz wiedzialam po paru dniach od urodzenia ze to skaza.
dzięki za odpowiedz. czyli jak do 3go miesiąca nie wyszło u dziecka, to jest szansa, że tej skazy nie ma? ja tak na poczatku mleka nie pilam, ser to tylko co kilka dni jadłam, teraz juz wiecej nabialu jem, ale szklanki mleka tak o nie wypiję, tylko troche do kawy
71253839b04673f7804766e160d807ea33c37805_6578f4849ccb9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-21, 11:14   #3512
niunka2015
BAN stały

Cytat:
Napisane przez DomimaZet Pokaż wiadomość
No każdy na inne potrzeby. Mnie tak zwana cisza i spokój tak dobijaja ze szok. Moja mama cały czas powtarza ze u nich to taka cisza i spokój - ja jak jestem tam dłużej niż 1 dzień to dostaje fiola. Każdemu co innego sprawia radość - ja musze żyć wśród ludzi gdzie cos się dzieje gdzie jest ruch itp.

---------- Dopisano o 11:09 ---------- Poprzedni post napisano o 11:07 ----------

No właśnie ja też tak twierdzę. Mi jest tu dobrze. Nie chciałabym stąd się ruszać. Zobaczymy jaki scenariusz napisało dla nas życie he he ;-)

---------- Dopisano o 11:10 ---------- Poprzedni post napisano o 11:09 ----------

Będzie dobrze. Tutaj trzeba próbować jak się nie zaryzykuje to się nigdy nie dowie...

---------- Dopisano o 11:11 ---------- Poprzedni post napisano o 11:10 ----------

Apropo włosów. Ma przyjechać do mnie przyjaciółka zrobić mi odrost... masakra ile mi wczoraj włosów wypadło. Na szczotce to taki kłębek włosów. Masakra :-( nie dość że w ogóle ich mało a teraz jeszcze wypadają :-(

---------- Dopisano o 11:12 ---------- Poprzedni post napisano o 11:11 ----------

Aha.. i takie prace ogrodowe to nie dla mnie... zupełnie mnie to nie cieszy...
Ja do prac ogrodowych tez lewa jestem
niunka2015 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-21, 11:14   #3513
DomimaZet
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kamilove Pokaż wiadomość
Hej 😃

Hanka kciuki ✊✊✊ mnie też to czeka ale pod koniec sierpnia..

Nie mam dziś zupełnie humoru 😖
A czemu tak? Taki słabszy dzień po prostu? :-( tulam :-***
DomimaZet jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-21, 11:15   #3514
gossip_girl21
Zakorzenienie

Mnie tez włosy mega wypadają 😑 niunka jakiego maila podalas rejedtrujac sie na hipp? Mozna mail z onetu? Czy musi jakisniemuecki byc?

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Nasz skarb 26.04.2015
gossip_girl21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-21, 11:16   #3515
niunka2015
BAN stały

Cytat:
Napisane przez gossip_girl21 Pokaż wiadomość
Mnie tez włosy mega wypadają 😑 niunka jakiego maila podalas rejedtrujac sie na hipp? Mozna mail z onetu? Czy musi jakisniemuecki byc?
Ja mialam mail wirtualbej polski. Wiec onetu tez moze pewnie byc. Nie musi byc niemiecki
Stary 2015-07-21, 11:24   #3516
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blackberry89 Pokaż wiadomość
A ja kupic mieszkanie 2 pokojowe
A ja splacic kredyt za to mieszkanie szybciej niz za 25 lat :P

---------- Dopisano o 12:24 ---------- Poprzedni post napisano o 12:17 ----------

Cytat:
Przeciwieństwa sie przyciągaja :-P

Tez bym ewentualnie szeregowo mogla mieszkac... Jak najmniejszy ogród zeby byl.

a mieszkalas kiedyś w domu z ogrodem? Tez uwielbiam ale uwierz koszenie trawy co tydzien... Sa fajniejsze zajecia po całym tygodniu pracy niz koszenie trawy w sobote :-P albo układanie drewna.

O kochana suchy szampon to ja wczoraj uzylam. Dziś juz włosy umierające były i to bardzo :-P nie nie jest mu za ciepło bo w domu sie jeszcze nie nagrzalo i jest 23stopnie
A co to za ulgix? Pierwsze słyszę.
Ja od wczoraj daje sab simplex moze cos zadziała.
Poki co udalo mi sie umyć glowe jak spal poszlam do niego zobaczyc czy oddycha a tz zadzwonił i go obudzil. Ten to ma wyczucie.

---------- Dopisano o 11:09 ---------- Poprzedni post napisano o 11:07 ----------

Nie z hippa i bobovity TRZEBA SIE ZAREJESTROWAC NA STRONIE !
Moze na pierwszej str dajmy info bo wszyscy sie pytają co 5min :-P

Wiecie ile wlosow mi wypadło? caly korek odplywowy byl zapełniony w wannie
I tak jestem brzydka nie chce byc jeszcze łysa :-(
Ale co trzeba zrobic zeby te paczki dostac? :P

To łaskotanie w brzuchu, którego nigdy się nie zapomni,

przybrało ludzką postać ...
JAŚ

MaŁa_Sylwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-21, 11:26   #3517
gossip_girl21
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niunka2015 Pokaż wiadomość
Ja mialam mail wirtualbej polski. Wiec onetu tez moze pewnie byc. Nie musi byc niemiecki
Cos tam trzeba jeszcze zrobic procz rejestracji zeby pake dostac?

---------- Dopisano o 12:26 ---------- Poprzedni post napisano o 12:24 ----------

Moge sie tez na polskim hippie zarejestrowac czy to nie przrjdzie?

Nasz skarb 26.04.2015

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-07-21, 11:33   #3518
niunka2015
BAN stały

Cytat:
Chyba nic...nie pamietam. Rejestrowalam sie jeszcze przy mlodym, potemdopisalam druga ciaze. W ciazy tez mi cos wyslali i teraz paczke.

---------- Dopisano o 10:27 ---------- Poprzedni post napisano o 10:26 ----------

Cytat:

---------- Dopisano o 12:26 ---------- Poprzedni post napisano o 12:24 ----------

Moge sie tez na polskim hippie zarejestrowac czy to nie przrjdzie?
Mozesz, ale nie wiem jak tam z paczkami. Mi cos z bobovity przychochodzilo w pl.

---------- Dopisano o 10:33 ---------- Poprzedni post napisano o 10:27 ----------

GOSSIP jeszcze mi przychodzilo z bebevita, milupy i nestle baby service, to ostatnie ma na stronce tez kupony do wydrukowania
Stary 2015-07-21, 11:42   #3519
Hanka20
Zakorzenienie

Dziewczyny dzięki za kciuki! Nie było tak źle. Sędzina jako pierwsza mnie przesluchala i pozwoliła iść do domu. to nawet mleka z butli nie musiał podawać. Przyjechałam to nakarmilam cycem
GOCZEK wiesz ja nie wiem jak teraz z piciem z butelki, ale wcześniej ( tak około 1,5 miesiąca temu) podawałam dziennie wodę i herbatki i zlopal bez problemu wiec myślę że ok

GOSIAK ja to ciągle mam nadzieje ze to jednak nie skaza, wiem głupia jestem ale tak bym chciała żeby to nie było to. W sierpniu szczepienie kolejne to się pediatry dopytam wszystko i poproszę skierowanie do tego alergologa.

GOSSIP no wiesz mnie też się zdarza pomylić dni albo czegoś zapomnieć. Ludzka sprawa! Tylko głupio z ta koleżanka trochę...

DOMIMA u nas tez Tz chce jechać za granicę a ja nie bardzo. Z tym ze my nie zarabiamy kokosów, wiec poprawa sytuacji finansowej by się przydała.

Chyba też się porejestruje na tych stronkach, tez chce paki dostać a co!

Nasz Filipek jest z nami od 19.04
Hanka20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-21, 11:48   #3520
Pavlinecka_21
Zakorzenienie

Dzieki za kciuki i życzenia. Zuza po drzemce obudziła aie bez ropy w oczku) katar jeszcze niestety jest, ale temperatura dzis juz normalna, poszłyśmy nawet na krotki spacer, bo pogoda śliczna. Juz praktycznie nic nie ma w moich cyckach, pomimo codziennego przystawiania i działania laktatorem :/ takze Domima piątka, wiem, jak sie czujesz. Chciałam chociaz do 8 sierpnia dociągnąć, zeby mała miała 3 miesiące
Pavlinecka_21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-21, 11:48   #3521
Belka15
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez MaŁa_Sylwia Pokaż wiadomość
A ja splacic kredyt za to mieszkanie szybciej niz za 25 lat :P

---------- Dopisano o 12:24 ---------- Poprzedni post napisano o 12:17 ----------

Ale co trzeba zrobic zeby te paczki dostac? :P
Dużo płacicie za kredyt?
Hanka bo nie doczytalamco to za sprawa ?
Belka15 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-07-21, 11:51   #3522
gossip_girl21
Zakorzenienie

Niunka dzieki 😙

Nasz skarb 26.04.2015
Stary 2015-07-21, 11:54   #3523
71253839b04673f7804766e160d807ea33c37805_6578f4849ccb9
Konto usunięte

Cytat:
Tez bym ewentualnie szeregowo mogla mieszkac... Jak najmniejszy ogród zeby byl.

a mieszkalas kiedyś w domu z ogrodem? Tez uwielbiam ale uwierz koszenie trawy co tydzien... Sa fajniejsze zajecia po całym tygodniu pracy niz koszenie trawy w sobote :-P albo układanie drewna.

O kochana suchy szampon to ja wczoraj uzylam. Dziś juz włosy umierające były i to bardzo :-P nie nie jest mu za ciepło bo w domu sie jeszcze nie nagrzalo i jest 23stopnie
A co to za ulgix? Pierwsze słyszę.
Ja od wczoraj daje sab simplex moze cos zadziała.
Poki co udalo mi sie umyć glowe jak spal poszlam do niego zobaczyc czy oddycha a tz zadzwonił i go obudzil. Ten to ma wyczucie.

Nie z hippa i bobovity TRZEBA SIE ZAREJESTROWAC NA STRONIE !
Moze na pierwszej str dajmy info bo wszyscy sie pytają co 5min :-P

Wiecie ile wlosow mi wypadło? caly korek odplywowy byl zapełniony w wannie
I tak jestem brzydka nie chce byc jeszcze łysa :-(
tez bym w domu z MALYM ogrodem mogla mieszkac, za to moj TZ by chcial duuuuze podworko i duzo garazy na swoje smieci samochodowe wiec poki co mamy kilkadziesiat lat kredytu na mieszkanie w bloku :p taki kompromis hle hle
ja dlatego sie boje myć wlosy, tez dzis zbierałam garsciami, z młodej pieluch i z niej samej też, ona łysa, to moze peruke jej ukleje z moich

ulgix to to samo co espumisan i ta sama substancja co sab simplex - simetycon, stęzenie jak w espumisanie.

dzieki za info o tych rejestracjach, ja tak czytam z opóźnieniami wciąż i ostatnio strasznie do tylu jestem. na bobovicie sie rejestrowalam dawno a dzis sie zarejstrowalam na moją siostre, moze ją polubią i jej cos wyślą

BLACK, Ty sie pytalas niedawno czy sie nie boje klasc spac bez niani elektr. młodej w jej pokoju do snu, prawda? Ty masz wciaz takie obawy? ja w sumie juz coraz mniejsze, jak widze jak ona się wygina i głowe podnosi, śpi na wznak, tak sobie mam nadzieje,ze jakby jej sie przytkał oddech to by sie ocknęła juz "w tym wieku dojrzałym' zresztą jak spała obok mnie też śpiącej to chyba tez bym nie uslyszała,ze nie oddycha...

Edytowane przez 71253839b04673f7804766e160d807ea33c37805_6578f4849ccb9
Czas edycji: 2015-07-21 o 12:00
71253839b04673f7804766e160d807ea33c37805_6578f4849ccb9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-21, 11:59   #3524
cashmere
Zakorzenienie

Hej!
Meldujemy sie ze zyjemy Odpoczywamy nad jeziorkiem ciagle Podczytuje ale jakos nie mam chwili usiasc i cos napisac. Czas plynie leniwie, ale bardzo szybko. Szymcio grzeczny
Pozdrawiamy!

jestem mamą
cashmere jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-21, 12:15   #3525
DomimaZet
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rosarioV Pokaż wiadomość
Mój też branża IT a czym dokładnie się zajmuje ?
Rosi tak dokładnie konkretnie to nie umiem tego wytłumaczyć bo w ogóle dział IT i całe słownictwo z tym związane jest dla mnie średnio zrozumiały ( ja rachunkowość księgowość kadry i te sprawy. .). I jak coś mi opowiada to go proszę żeby mi to wytłumaczył łopatologicznie He he. .. ogólnie to pracuje w firmie gdzie stawiają oprogramowania i bazy pod sklepy internetowe-i zarządza tam grupa kilkunastu osób-jest odp za wszystko związane z marketingiem w sieci... hmm to tak w skrócie mniej więcej

---------- Dopisano o 12:06 ---------- Poprzedni post napisano o 12:03 ----------

Cytat:
Ja do prac ogrodowych tez lewa jestem
Hm. . Ja pi prostu tego nie lubię. Nawet do pomocy mnie nie ciągnie - ja to na ogród mogę wyjść sunie na huśtawke. . Na grilla. . Z zimnym piwkiem... ale to wszystko - sprzątać w mieszkaniu za to mogę w nieskończoność

---------- Dopisano o 12:12 ---------- Poprzedni post napisano o 12:06 ----------

Cytat:
Napisane przez Hanka20 Pokaż wiadomość
Dziewczyny dzięki za kciuki! Nie było tak źle. Sędzina jako pierwsza mnie przesluchala i pozwoliła iść do domu. to nawet mleka z butli nie musiał podawać. Przyjechałam to nakarmilam cycem
GOCZEK wiesz ja nie wiem jak teraz z piciem z butelki, ale wcześniej ( tak około 1,5 miesiąca temu) podawałam dziennie wodę i herbatki i zlopal bez problemu wiec myślę że ok

GOSIAK ja to ciągle mam nadzieje ze to jednak nie skaza, wiem głupia jestem ale tak bym chciała żeby to nie było to. W sierpniu szczepienie kolejne to się pediatry dopytam wszystko i poproszę skierowanie do tego alergologa.

GOSSIP no wiesz mnie też się zdarza pomylić dni albo czegoś zapomnieć. Ludzka sprawa! Tylko głupio z ta koleżanka trochę...

DOMIMA u nas tez Tz chce jechać za granicę a ja nie bardzo. Z tym ze my nie zarabiamy kokosów, wiec poprawa sytuacji finansowej by się przydała.

Chyba też się porejestruje na tych stronkach, tez chce paki dostać a co!
Super Kochana ze się wszystko udało :-*

---------- Dopisano o 12:13 ---------- Poprzedni post napisano o 12:12 ----------

Cytat:
Napisane przez Pavlinecka_21 Pokaż wiadomość
Dzieki za kciuki i życzenia. Zuza po drzemce obudziła aie bez ropy w oczku) katar jeszcze niestety jest, ale temperatura dzis juz normalna, poszłyśmy nawet na krotki spacer, bo pogoda śliczna. Juz praktycznie nic nie ma w moich cyckach, pomimo codziennego przystawiania i działania laktatorem :/ takze Domima piątka, wiem, jak sie czujesz. Chciałam chociaz do 8 sierpnia dociągnąć, zeby mała miała 3 miesiące
:-(- nie jest to fajne ci wtedy kobieta czuje :-(- mam nadzieje ze nie będziesz jednak przechodziła tego tak jak ja. Życzę Ci żebyś umiała się szybko ogarnąć. Mi po tygodniu jest juz trochę lepiej :-*... Super ze Zuzia dzisiaj juz się lepiej czuje :-*

---------- Dopisano o 12:14 ---------- Poprzedni post napisano o 12:13 ----------

[1=71253839b04673f7804766e 160d807ea33c37805_6578f48 49ccb9;52152136]tez bym w domu z MALYM ogrodem mogla mieszkac, za to moj TZ by chcial duuuuze podworko i duzo garazy na swoje smieci samochodowe :wiec poki co mamy kilkadziesiat lat kredytu na mieszkanie w bloku taki kompromis hle hle
ja dlatego sie boje myć wlosy, tez dzis zbierałam garsciami, z młodej pieluch i z niej samej też, ona łysa, to moze peruke jej ukleje z moich :

ulgix to to samo co espumisan i ta sama substancja co sab simplex - simetycon, stęzenie jak w espumisanie.

dzieki za info o tych rejestracjach, ja tak czytam z opóźnieniami wciąż i ostatnio strasznie do tylu jestem. na bobovicie sie rejestrowalam dawno a dzis sie zarejstrowalam na moją siostre, moze ją polubią i jej cos wyślą

BLACK, Ty sie pytalas niedawno czy sie nie boje klasc spac bez niani elektr. młodej w jej pokoju do snu, prawda? Ty masz wciaz takie obawy? ja w sumie juz coraz mniejsze, jak widze jak ona się wygina i głowe podnosi, śpi na wznak, tak sobie mam nadzieje,ze jakby jej sie przytkał oddech to by sie ocknęła juz "w tym wieku dojrzałym' zresztą jak spała obok mnie też śpiącej to chyba tez bym nie uslyszała,ze nie oddycha...[/QUOTE]
No nam całe szczęście udało się póki co bez kredytu dlatego jeszcze mamy kartę otwarta ze tak powiem...

---------- Dopisano o 12:15 ---------- Poprzedni post napisano o 12:14 ----------

Cytat:
Napisane przez cashmere Pokaż wiadomość
Hej!
Meldujemy sie ze zyjemy Odpoczywamy nad jeziorkiem ciagle Podczytuje ale jakos nie mam chwili usiasc i cos napisac. Czas plynie leniwie, ale bardzo szybko. Szymcio grzeczny
Pozdrawiamy!
Super - odpoczywajcie ile się da
Stary 2015-07-21, 12:16   #3526
soniuska
Zakorzenienie

Cytat:
Tez
masz takie koleżanki? Ze nigdzie sie nie rusza bo przecież maja dziecko? Masakra.

O nie widzę, co dostalas?

Cytat:
Napisane przez gosiak0512 Pokaż wiadomość
SONIA foty nie widze co tam dostalas?

narchewke z kalarepa i ziemniakiem,

lyzeczke i rabaty
[1=71253839b04673f7804766e 160d807ea33c37805_6578f48 49ccb9;52150662]ale fajnie, duzo rabacików, az sie chce im kase dac zarabiac to z okazji wypelnienia jakiejs ankiety w szpitalu?[/QUOTE]
Hehe nie. Strona hippa
soniuska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-21, 12:18   #3527
Majka232
Zakorzenienie

Pavlinecka - tylko się nie dołuj. Karmilas ponad 2 m-ce.
Cieszę sie, że Zuzia zdrowieje.

Cashmere - fajnie że odpoczywacie. Ja juz myślę co musze zabrać na nasz wyjazd i mi słabo. Dla starszego zabawki, rowerek, poza tym łóżeczko turyst. wózek, leżaczek, ciuchy itd. Ech
Stary 2015-07-21, 12:23   #3528
Belka15
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Majka232 Pokaż wiadomość
Pavlinecka - tylko się nie dołuj. Karmilas ponad 2 m-ce.
Cieszę sie, że Zuzia zdrowieje.

Cashmere - fajnie że odpoczywacie. Ja juz myślę co musze zabrać na nasz wyjazd i mi słabo. Dla starszego zabawki, rowerek, poza tym łóżeczko turyst. wózek, leżaczek, ciuchy itd. Ech
To będzie wyzwanie
Belka15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-21, 12:31   #3529
Majka232
Zakorzenienie

Mój synuś z ekstra gadżetem
Oczywiście mam na mysli ten w buźce
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1437477844949.jpg (56,6 KB, 28 załadowań)
Stary 2015-07-21, 12:31   #3530
Majka232
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Belka15 Pokaż wiadomość
To będzie wyzwanie
Będzie
Stary 2015-07-21, 12:38   #3531
DomimaZet
Zakorzenienie

Tez mam taki gadżet identyczny - tyle ze niestety lepiej wg mojego Syna prezentuje się w szufladzie z pozostałymi takimi ))
Stary 2015-07-21, 12:45   #3532
rosarioV
Zakorzenienie

Cytat:
A na pl prawku można jeździć w de i UK,nie?

---------- Dopisano o 10:55 ---------- Poprzedni post napisano o 10:55 ----------

Kamilove skąd ten nastrój?
w UK też można
[1=71253839b04673f7804766e 160d807ea33c37805_6578f48 49ccb9;52151600]dzięki za odpowiedz. czyli jak do 3go miesiąca nie wyszło u dziecka, to jest szansa, że tej skazy nie ma? ja tak na poczatku mleka nie pilam, ser to tylko co kilka dni jadłam, teraz juz wiecej nabialu jem, ale szklanki mleka tak o nie wypiję, tylko troche do kawy[/QUOTE]
to ja chyba jestem hardcore od urodzenia małego pół litra mleka codziennie do tego kanapki z serem prawie codziennie I u mojego nic
Cytat:
Rosi tak dokładnie konkretnie to nie umiem tego wytłumaczyć bo w ogóle dział IT i całe słownictwo z tym związane jest dla mnie średnio zrozumiały ( ja rachunkowość księgowość kadry i te sprawy. .). I jak coś mi opowiada to go proszę żeby mi to wytłumaczył łopatologicznie He he. .. ogólnie to pracuje w firmie gdzie stawiają oprogramowania i bazy pod sklepy internetowe-i zarządza tam grupa kilkunastu osób-jest odp za wszystko związane z marketingiem w sieci... hmm to tak w skrócie mniej więcej
Aaaa coś w ten deseń, to mój coś innego robi bardziej alarmy, oprogramowania w firmach, kamery itp To nie masz tak źle mój założył w mieszkaniu alarm i dodatkowo ma zamiar kamery w małego pokoju rozlokować

jeeeaaaaa małego zawiozłam do babci i lajcik Wieczorem jadę go odebrać choć lajcik taki maly bo muszę chałupę sprzatnąć jak małego nie ma więc ze 3 godz będę sprzątać.
Czy któras piła może radlery te 2,5 ? karmiłyście po tym czy odciągałyście i wylewałyście mleko ? kupiłam sobie do sprzatania i na cały dzień bavarię, lecha i tyskie bezalkoholowe i takie piwo 2,5 i nie wiem czy mam ściągnąć po tym piwie czy nie ? w sensie tylko po tym 2,5

Razem: 21.05.2010
Ślubujemy: 21.10.2017

Edytowane przez rosarioV
Czas edycji: 2015-07-21 o 12:47
rosarioV jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-21, 12:52   #3533
niunka2015
BAN stały

Cytat:
w UK też można

to ja chyba jestem hardcore od urodzenia małego pół litra mleka codziennie do tego kanapki z serem prawie codziennie I u mojego nic

Aaaa coś w ten deseń, to mój coś innego robi bardziej alarmy, oprogramowania w firmach, kamery itp To nie masz tak źle mój założył w mieszkaniu alarm i dodatkowo ma zamiar kamery w małego pokoju rozlokować

jeeeaaaaa małego zawiozłam do babci i lajcik Wieczorem jadę go odebrać choć lajcik taki maly bo muszę chałupę sprzatnąć jak małego nie ma więc ze 3 godz będę sprzątać.
Czy któras piła może radlery te 2,5 ? karmiłyście po tym czy odciągałyście i wylewałyście mleko ? kupiłam sobie do sprzatania i na cały dzień bavarię, lecha i tyskie bezalkoholowe i takie piwo 2,5 i nie wiem czy mam ściągnąć po tym piwie czy nie ? w sensie tylko po tym 2,5
Chyba po 4 gidz mozna karmic po takim piwie, nie trzeva wylewa. Tak mu sie wydaje, moze ktos inny sie wypowie.
Ja raz wypilam wieczirem a sciagalam dla dzuecka 10 godz pozniej
Stary 2015-07-21, 12:55   #3534
DomimaZet
Zakorzenienie

Cytat:
w UK też można

No czyli to piwo 2.5 ma alkohol tak? no to musisz ściągnąć i wylać tak myślę... są te radlery 0% to po nich nie... ja karmiłam tez normalnie po karmi choć tam niby jakiś minimalny odsetek alko chyba jest...
Stary 2015-07-21, 12:56   #3535
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

Cytat:
Dużo płacicie za kredyt?
Hanka bo nie doczytalamco to za sprawa ?
8 lat- 600 zl, kolejne- 800

To łaskotanie w brzuchu, którego nigdy się nie zapomni,

przybrało ludzką postać ...
JAŚ

MaŁa_Sylwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-21, 12:57   #3536
niunka2015
BAN stały

Cytat:
No czyli to piwo 2.5 ma alkohol tak? no to musisz ściągnąć i wylać tak myślę... są te radlery 0% to po nich nie... ja karmiłam tez normalnie po karmi choć tam niby jakiś minimalny odsetek alko chyba jest...
Ja slyszalamk ze nie trzeba, bo uak we krwi juz nie ma alkoholu to w mleku tez nie, ake sie nie upieram orzy tym
Stary 2015-07-21, 12:57   #3537
rosarioV
Zakorzenienie

Zapisałam się do Hipp czy muszę cos zrobić aby paczkę otrzymać czy sami mi prześlą ?

Stary 2015-07-21, 12:58   #3538
gossip_girl21
Zakorzenienie

Niunka w edece sa fajne ppersy i w dm sa podobne pomarancziwe midi za 50 pampersow płace cos kolo 7 euro a fajnr sa

Nasz skarb 26.04.2015
Stary 2015-07-21, 12:59   #3539
rosarioV
Zakorzenienie

Cytat:
karmi to ja nieraz 3 piłam i karmiłam po tym
Cytat:
Ja slyszalamk ze nie trzeba, bo uak we krwi juz nie ma alkoholu to w mleku tez nie, ake sie nie upieram orzy tym
No własnie gdzieś coś czytałam, że tak jak alkohol z nas wyparowuje tak z mleka też... i tak myślę, że jak ściągnę mleko i do wieczora przetrzymam to chyba alkohol tez już wyparuje.

Stary 2015-07-21, 13:03   #3540
DomimaZet
Zakorzenienie

Zrobiłam zupę krem z warzyw i kończy mi się piec zapiekanka kalafiorowa - a zrobienie tego v wszystkiego zajęło mi góra 40 minut. Wszystko w tym th.ermomixie. Dopiero zaczęłam odkrywać cudowna moc tego sprzętu. Eh

Ale za to musze się wziąć za mycie podłóg bo przyłapalam mojego psa na lizaniu łap i wszędzie mi poodbijala łapki... Cholery można dostać...

---------- Dopisano o 13:03 ---------- Poprzedni post napisano o 13:01 ----------

Cytat:
Hm. . No to może... ja tez się nie upieram ))
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości