![]() |
#241 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Golizna na Wizażu
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#242 |
Konto usunięte
|
nei tylko my hejtujemy, fejsbuk tez
https://www.facebook.com/wizaz/posts...2%3A%22R%22%7D |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#243 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ostatni hit głównej wizażu twerkowanie...
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#244 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#245 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Podobnie działają na mnie strony z muzyczką, nawet delikatne pitu-pitu doprowadza mnie szybciutko do krzyżyka w prawym górnym rogu. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#246 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Użytkowniczko Salix, autoodtwarzanie na fejsie da się wyłączyć w ustawieniach. Nie wiem też jak wam, ale mnie filmiki na wizażu nie działają ![]() Co do zmian, postulowałam w innym wątku zmniejszenie grafiki. Znaczne zmniejszenie. To dziadostwo nie mieści mi się na ekranach laptopów. Wchodzę na główną a tam J E B S wielkie zdjęcie, które nawet całe się nie mieści. Naprawdę jakby cegłą w twarz. To samo zdjęcia i filmiki już na stronach artykułów - za duże. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#247 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Na bank masz coś z wtyczkami, ja mam widocznie (nie)stety aktualne. Nie wiem, który geniusz marketingu wpadł na te napadające na użytkowników filmy, animacje i grafiki, to jest straszne i doprowadzające człowieka do furii. Wiadomo, że portal to biznes, trzeba jakoś zarabiać, ale to jest naprawdę najbardziej prostacka forma reklamy, jaką świat widział. |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#248 |
Zakorzenienie
|
Możesz też mieć adblocka, albo inną blokadę flasha uruchomioną (tak ogólnie, szczerze polecam! choć akurat na wizażowe filmiki nie daje rady bo... leci sam dźwięk bez obrazu O.o)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#249 |
Konto usunięte
|
Mam wszędzie adblocka. Do tej pory nie dawał sobie rady z tymi filmikami. Zgaduję, że po prostu ten laptop ma coś nieaktualne i filmiki nie działają.
A nie, wróć! Przecież jak wyłączam tutaj adblocka na wizaż.pl to w końcu mogę je włączyć. Więc nie wiem o co chodzi. Do tej pory siedziałam na innym kompie i tam adblock nie ogarniał. Muszę porównać. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#250 |
.
|
zgadzam się z dziewczynami. czasem włączam artykuły z nadzieją, że w końcu dowiem się czegoś ciekawego... ale niestety za każdym razem mam tylko jedno podsumowanie - żenada.
![]() |
#251 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Do tego jeszcze piec obrazków w formie 'klikaj dalej' - hajs sie musi zgadza, klikalność musi byc ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#252 |
Konto usunięte
|
[1=0235a76bf37a0c9e786a33d 682e03cfb1aa33c8b_653ef22 455ebf;52201367]Do tego jeszcze piec obrazków w formie 'klikaj dalej' - hajs sie musi zgadza, klikalność musi byc
![]() No, to jest mega żałosna forma ''artykułów''. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#253 |
Naczelna Nastolatka
|
Ja pod wpływem tego wątku zajrzałam na główną stronę wizażu. Powaliło mnie wielkie zdjęcie na stronie głównej, absurdalnie wielkie. A potem próbowałam przeczytać jakiś artykuł. Chyba jestem stara bo przez artykuł rozumiem pewien ciągły tekst w którym zdjęcia są ewentualnie dodatkiem. Wizaż inaczej robi artykuły. Beznadziejnie wg. mnie. Więcej na główną stronę się nie wybieram.
![]() |
#254 |
Konto usunięte
|
Mnie wkurza wielkość okna z filmikiem. Czasem oglądam filmiki z manicure, ale te okno odtwarzacza jest tak absurdalnie wielkie, że muszę wciskać F11 żeby zobaczyć całość, a i tak to strasznie irytuje... Przecież jakbym chciała sobie powiększyć to włączyłabym sobie tryb pełnoekranowy, nie lubię takiego narzucania...
Nie wspomnę już, że artykuł ma ciekawy tytuł, a po kliknięciu okazuje się, że "artykuł" to dwa zdania i filmik ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:33 ---------- Poprzedni post napisano o 19:32 ---------- [1=0235a76bf37a0c9e786a33d 682e03cfb1aa33c8b_653ef22 455ebf;52201367]Do tego jeszcze piec obrazków w formie 'klikaj dalej' - hajs sie musi zgadza, klikalność musi byc ![]() Taa... Drugi Papilot ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#255 |
Konto usunięte
|
O, znowu powróciło to z depilacją co masa osób narzekała, że wybrali niesmaczne zdjęcie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#256 |
Naczelna Nastolatka
|
Dlaczego te filmiki takie wielkie??
![]() |
#257 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#258 |
Zadomowienie
|
Nie byłam pół roku na wizażu i właśnie zauważyłam, że jest coraz gorzej... '5 rzeczy' - jedna rzecz na jednej stronie, żeby generować wejścia, infantylne artykuły, zdjęcia jedzenia, pod którymi kryją się przepisy ze swoimi, zupełnie innymi zdjęciami...
KWC to dramat. Kiedyś tam więcej siedziałam niż na forum, teraz się nie da. No i wyszukiwarka, którą od dłuższego czasu zastępuje mi google, bo nie mogę znaleźć wątków, które na pewno istnieją (wątek o filmikach yt, no halo, on jest super popularny!) albo wyświetlają mi się części sprzed dwóch lat. Mnie bawią te farmazony o zmutowanych włosach, które po goleniu wyrastają taaaakie grube, taaakie ciemne i złooo, a prawda jest taka, że jeśli ktos nie ma problemów z wrastaniem włosów na rękach lub z natury nie są one czarne (zakładam, że w tym wypadku po ogoleniu będzie widać czarne kropki tak jak na nogach) to heja, gólcie. Robię to od pięciu lat i mi włosy nie zmutowały, wakroczyków nie plotę. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#259 |
Zakorzenienie
|
Widze, ze podziwialyscie wywiady
![]()
![]() |
#260 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#261 |
Zakorzenienie
|
Ona byla naczelną 1 dzien. Taka sytuacja
![]() |
#262 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#263 |
Zakorzenienie
|
Uznala, ze to wina odpowiadających.
Przez was zobaczylam te "szałowe" artykuly na wizazu ![]()
![]() |
#264 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#265 |
Konto usunięte
|
Za odpowiedni epitet masz ode mnie serduszko <3 jaki tytuł?
Ja nie wiem czy Agnieszka z zawodu jest dziennikarką, ale raczej nie skoro nie wie, że wtedy stara się od człowieka coś wyciągnąć więcej niż NIE. Najłatwiej zwalić na rozmówców. ---------- Dopisano o 21:10 ---------- Poprzedni post napisano o 21:09 ---------- Ale nie, czekajcie. Naprawdę, te żenujące wpisy przeszły przez jakiegoś naczelnego redaktora? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#266 |
Konto usunięte
|
Brothers, 2009.
Może skupmy się na tym co warto naprawić i jak, krytyki, określania tego wszystkiego mianem żenady, kpiny itd. itd. było już mnóstwo :-D. Chyba, że temat się wyczerpał? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#267 |
Zakorzenienie
|
Wyszukiwarki do naprawy. Wszystkie.
![]() |
#268 |
Konto usunięte
|
Dobry wybór. Choć niestety to nie Dżejk gra w tym filmie najlepsze sceny :<
Z mojej strony koniec off topu. Przepraszam ewentualne oburzone ![]() Nie wiem czy coś przebije teraz google. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#269 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#270 |
Konto usunięte
|
Husky akurat przesadzasz biorąc pod uwage tego rozmowce XD to miało sens nawer z takimi odpowiedziami, o ile byloby tych osob wiecej, żeby pokazac jakis przekrój forum.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:22.