|
Notka |
|
Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2431 | |
Konto usunięte
|
Dot.: Rozpaczliwie poszukuję, chętnie się podzielę - część IX
Cytat:
- Chanel Sycomore - 9 ml - Acqua di Gioia Essenza - 8 ml - Demeter Espresso - 9 ml - Demeter Strawberry Ice Cream - 9 ml - J. del Pozo Ambar - 3,5 ml - The Vagabond Prince Land of Warriors - 2,2 ml - PG Musc Maori - 3 ml ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2432 |
lise-kotta
|
na wymianę mam:
Demeter Laundromat Diptyque Ofreesia Diptyque 34 Blvd St. Germain Tom Ford Jasmine Musk Lolita Lempicka Minuit Noir Mancera Kumkat Wood nie będę wybrzydzać szukam SJP Covet, Kenzo L'eau par Kenzo Intense i którejkolwiek B. Balenciaga jakby ktoś akurat miał ![]()
Edytowane przez liselotta Czas edycji: 2015-08-15 o 13:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#2433 |
Zadomowienie
|
- Nina Ricci Ricci - ok. 7 ml
- Dita von Tease edp - 2,5 ml - Tresor edt - 2 ml - Insolence edt - 3 ml - Lola M.Jacobs - 15 ml - Loverdose Tattoo - 7 ml Może coś znajdziesz? Najbardziej zależy mi na Tattoo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2434 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Rozpaczliwie poszukuję, chętnie się podzielę-część IX (zasady w pierwszym pości
Wymienię, najchętniej hurtowo:
Próbki: Bottega Veneta Essence Aromatique f Burberry Body EdP f Bottega Veneta Knot f Jimmy Choo EdP f Bottega Veneta EdP f Repetto EdT f Roberto Cavalli Nero Assoluto f DKNY My NY f Parfumerie Generale Brulure de Rose f DKNY Be Delicious Night Hermes Eau des Merveilles f Les Parfums de Rosine Diabolo Rose Diptyque Tam Dao Chanel Sycomore Roberto Cavalli EdP Mugler Angel Sunessence f Mugler Alien Sunessence f Byredo Pulp Jo Malone Peony & Blush Suede f Jo Malone Blackberry & Bay f Tom Ford Tobacco Vanille Romea dâAmeor Les Souveraines dâEgypte f Nicolai Eau dâEte f Lancome La Vie est Belle lâAbsolu Mark Buxton Black Angel Escentic Molecules The Beautiful Mind vol. 1 Byredo Gypsy Water Byredo Bal dâAfrique Phaedon Grisens f Keiko Mecheri Paradise Lost Odlewki/miniatury: Jimmy Choo Exotic 2,5 ml Tom Ford Cafe Rose 4 ml Dior Midnight Poison 8 ml Diptyque LâOmbre dans lâEau 5 ml Ralph Laurent Romance 7 ml, miniatura CK Truth Sensual Bedtime Fragrance - mini roletka Mogę odlać: Alien Eau Extraordinaire, Dolcelisir, Kors Sexy Amber. Komu, komu? ![]() Szukam np. zapachów Profumum Roma, wszystkich wersji Bronze Goddess (szczególnie Capri), La Danza delle Libellule, Evody Noir d'Orient, Carner Palo Santo, Montale Mango Manga i innych...
Wymienię Edytowane przez Nola_ Czas edycji: 2015-08-15 o 18:09 |
![]() ![]() |
![]() |
#2435 | ||
ciepłe kluchy
|
Dot.: Rozpaczliwie poszukuję, chętnie się podzielę-część IX (zasady w pierwszym pości
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2436 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2437 |
Raczkowanie
|
Mam na wymianę próbki
Lady Milion Karleidoscope Laura Biagiotti Roma Dkny Donna Karan Woman Marc O'polo Woman Demeter Bubble Gum Versace Crystal Noir Suu.. Masaki Prada Amber |
![]() ![]() |
![]() |
#2438 |
Konto usunięte
|
Wymienię
chance edp 10/9 kenzo de kenzo ok 12ml euphoria blossom ok 10ml nie mam atomka! Versace crystal noir ok 10ml Armani she 5ml[COLOR="Silver"] ---------- Dopisano o 20:23 ---------- Poprzedni post napisano o 20:21 ---------- miss dior edp 15ml |
![]() ![]() |
![]() |
#2439 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#2440 |
Zakorzenienie
|
A mi się widzi Mitzah, i ewentualnie Elie Saab - wybrałabyś coś z powyższego za nie?
![]()
Wymienię Edytowane przez Nola_ Czas edycji: 2015-08-15 o 20:10 |
![]() ![]() |
![]() |
#2441 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Lub też bez MP, bo znacznie podnosi wartość zestawu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2443 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#2445 |
Zakorzenienie
|
najbardziej zalezy mi na MP ale podejrzewam ze mozesz sie nie zgodzic
![]() natimiast zastanawiam sie czy wogole taka mala wym.by sie nam oplacala. Nic innego juz nie widzisz tak?
#2446 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2447 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:58 ---------- Poprzedni post napisano o 21:58 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#2448 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Poza wyżej wymienionymi nie masz niczego do wymianki? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2449 |
Bright side of life
|
Mam do wymiany miniaturke oryginalna CH Dior
Diorissimo 7,5ml EDT made in france ,kod 4V01 w zamian chetnie przyjme massimo dutti en esencia max azria within suhad perfumes patchouli & rose gres cabotine rose hunca she... is fun lub inne rarytasy, unikaty jesli cos wyjatkowego ktos ma. Edytowane przez Katefit Czas edycji: 2015-08-15 o 21:11 |
![]() ![]() |
![]() |
#2450 |
Zakorzenienie
|
Wymienię:
PRÓBKI: -Azzaro, Twin ok. 1,6ml -Aquolina, Black Sugar ok. 1,2ml -Beckham, Signature ok. 1,9ml -Beyonce, Heat, ok. 0,7ml -Brooksfield, Nuance, ok. 1,4ml -Burberry, Brit Rhythm 1,5ml bez psika -Burberry, Touch EDP, ok. 2ml -Calvin Klein, Contradiction, 1ml -Calvin Klein, Obsession Night ok.1,9ml (uszkodzony atomizer- można przelać do innego) -Calvin Klein, One ok. 0,4ml -Chopard, Happy Spirit, ok. 0,7ml -DKNY, Red Delicious 1ml -Eisenberg, I Am ok. 1,5ml -Elizabeth Arden, Provocative, ok. 1,9ml -Elizabeth Arden, Sunflowers Summer Bloom, 1,5ml bez dwóch psików -Escada, Desire Me, ok. 2ml -Estee Lauder, Modern Muse ok. 1,2ml -Estee Lauder, Sensuous Noir ok.2,3ml -Giorgio Armani, Armani, ok. 1,1ml -Hugo Boss, XX Woman, ok. 1,8ml -Jessica Simpson, Fancy Nights, ok. 0,7ml -Lacoste, Challenge Men, ok. 1,8ml -Lancome, Poeme, ok. 1,9ml -Lanvin, Lanvin Me 1,5ml -Madonna, Truth or Dare Naked, ok. 2,5ml -Paris Hilton, Heiress, 2ml bez psika -Queen Latifah, Queen Latifah, ok. 1,7ml -Salvador Dali, Salvador Dali ok. 1,8ml -ScentStory, 24Gold, na spróbowanie -Valentino, Rock and Rose, ok. 0,8ml -Absolument Absinthe, La 13eme Note Femme, ok. 1ml -Guerlain, Shalimar Ode a la Vanille Sur la Route do Mexique ok. 3ml -Jacomo, Art Collection #08, ok. 0,2ml -Montale, Vanilla Extasy 1,5ml bez psika -The Different Company, Bachmakov ok.2,3ml -The Different Company, Sublime Balkiss 1,5ml bez psika -Vincento Villoresi, Teint de Neige, ok. 2,3ml MOGĘ ZROBIĆ PRÓBKI/ODLEWKI Z: -Avon, Passion Dance, Premiere Luxe, Little White Dress, Sensuelle -Calvin Klein, Euphoria EDP -Chopard, Wish -Nina Ricci, L'Elixir -Nina Ricci, Ricci Ricci -Oriflame, Giordani White -Puma, Create -Yves Rocher, Tendre Jasmin, Flowerparty ODLEWKI: -Burberry, Woman, ok. 5ml (mam z wymiany, miałam wątpliwości czy to aby na pewno ten zapach, ale Wizażanka potwierdza jego wiarygodność) -Comma, Comma New, ok. 3,9ml -Francis Kurkdijan, Aqua Universalis ok. 4,5ml -Gucci, Rush (z wymiany- wg mnie jakoś słabo wyczuwalne) -Michael Kors, Michael Kors, ok. 9,5ml -Paco Rabanne, Lady Million 9ml- z wymiany -Pret a Porter, Woman 5ml -S.T. Dupont, Femme ok. 10ml -YSL, Yvresse, ok. 6ml |
![]() ![]() |
![]() |
#2451 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
U Ciebie podoba mi się TF Jasmine Musc. Czy masz coś jeszcze pod ladą? ---------- Dopisano o 13:30 ---------- Poprzedni post napisano o 12:43 ---------- Przy okazji odświeżam listę wymiankową. Zapraszam ![]() Emanuel Ungaro L Amour Fou - 6ml Guerlain Shalimar Parfum Initial - połowa miniaturki Guerlain Shalimar Parfum Initial L'Eau - 6ml La Perla Dark Extacy - 2ml Sarah Jessica Parker Covet - 8ml Slava Zaitsev Maroussia - 5ml Burberry Body - firmowa bez psika Burberry Body Eau de Toilette - firmowa bez psika Cacharel Gloria - 1ml Rochas Femme - 0,8ml Sisley Sisley Eau de 2 - firmowa - 1,6ml minus psik testowy Szukam między innymi: Daimiris Laboratorio Olfattivo, Elixir Noir i Noir Divin Stendhal, Neonatura Cocoon Yves Rocher, 24 Gold ScentStory, Helium [2He] Nu Be, MariaLux Mogadess i Aramesh, Ombre Rubis Jean Charles Brosseau, Collection Extraordinaire Precious Oud Van Cleef & Arpels, Belle d`Opium Eau de Parfum Éclat, Madly Kenzo Oud Collection (i Madly edp), Amethyst Olivier Durbano i wielu innych - można kusić Zawsze z chęcią przygarnę: Bronze Goddess (różne wersje), Ange ou Demon Le Secret Elixir (i inne wesje secret), Alien Essence Absolue, Collection Extraordinaire Bois d`Iris Van Cleef & Arpels, Lithium [3Li] Nu Be, Oud Satin Mood Maison Francis Kurkdjian, Si Giorgio Armani (Intense też), Miss Dior (Eau De Parfum 2012) Moje "półeczki" zapachowe http://www.fragrantica.pl/uzytkownicy/4943/ Edytowane przez blue jasmine Czas edycji: 2015-08-31 o 14:39 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2452 |
lise-kotta
|
blue jasmine - dziękuję pięknie, już nie szukam bo wczoraj wieczorem udało mi się wygrać aukcję setki z małym ubytkiem
![]() obecnie na wymianę mam tylko to co na zdjęciu bo zrobiłam miesiąc temu totalne czystki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2453 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2454 |
Zakorzenienie
|
Blue Jasmin a coś z Twoich półek też wchodzi w grę na wymianę?
#2455 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2456 |
Zakorzenienie
|
Z Twoich wymienionych Saint Germain, chanel chance i Bondy prawdopodobnie mnie interesują. A z półek rozejrze się ale elle i sensous noir np. Albo moze napisz z których jesteś w stanie odlewac
CIUCHY, BUTY, KSIĄŻKI https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...3#post86727593 KOSMETYKI, SUPLEMENTY, HERBATY https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...8#post88990878 fragrantica Edytowane przez guniagusia Czas edycji: 2015-08-16 o 18:17 |
![]() ![]() |
![]() |
#2457 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Podoba mi się tylko co wymieniłam (w ostateczności może być bez MP) ![]()
![]() |
#2458 |
Zakorzenienie
|
Szukam słynnego Zielonego Jabłuszka DKNY i Midnight Romance Ralph Lauren
![]()
#2459 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
- Idole d`Armani Eau de Toilette Giorgio Armani - Aura Loewe - L`Or de Torrente (edp) - Chatoyant Rouge Bunny Rouge - Truth or Dare Madonna - Obsession Night Woman Calvin Klein - L'Agent Agent Provocateur W gotowych odlewkach mam też po kilka ml: - Infusion d'Iris L'Eau d'Iris Prada - 3ml - Allure eau de parfum Chanel - 2ml - Not A Perfume Juliette Has A Gun - 2,5ml |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2460 |
Zakorzenienie
|
To moze wypisz wszystko co Ci się u mnie podoba
mi sie podoba to co wcześniej wypisalam i moze cos jeszcze bym przetestowala np Loewe, madonna..., Narcizio R...? Nie pamiętam dokładnie ale essence absolure TM mam chyba ze 2 moze 3ml ---------- Dopisano o 05:00 ---------- Poprzedni post napisano o 04:52 ---------- jeszcze Playing with the devil, isparta
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:39.