|
|
#4681 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie styczniowe 2016, cz. II
joanna
myślałam, że się chociaż zainteresuje jak się czujesz, jak dziecko ... kinga w DE to mają najlepsze kebaby W PL nie jadłam tak dobrego NIGDZIE jak tam. Nawet mieliśmy swojego Turka, który już wiedział zawsze co chcemy |
|
|
|
#4682 |
|
Zakorzenienie
|
joanna jakby chciał to by zapukał, zadzwonił jeszcze raz. Ale dostał to co potrzebował i tyle. Ale Ty jesteś silna i dasz sobie radę
|
|
|
|
#4683 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Motocyklistka ![]() Suzuki GSX 600F "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
|
|
|
|
#4684 |
|
Raczkowanie
|
Joannarol13, trzymam kciuki za Ciebie i maleństwo. A co do Twojego Tż (jak go nazwałaś), szok, czytałam jak się wcześniej zachowywał, a tu zero skruchy, zainteresowania maluszkiem, tego jak się czujesz... Masakra.
|
#4685 |
|
Zakorzenienie
|
Podobno tak, ale z racji że nie jadam mięsa to nie wiem, zrobią i wegetariańskie, ale dadzą najczęściej jeden rodzaj kapusty i pomidory, których też nie jem, więc kebaby dla mnie odpadają.
|
|
|
|
#4686 |
|
Rozeznanie
|
Niby tak, ale nasz dom jeszcze nie ma numeru, zawsze musze tlumaczyc pol godziny jak dojechac, wiec mi sie odechciewa
|
|
|
|
#4687 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4688 |
|
Raczkowanie
|
Zgadzam się z Kingą.
|
#4689 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4690 |
|
Zakorzenienie
|
kinga to my zawsze dostawaliśmy (poza mięskiem) mnóstwo różnych warzyw. I to gdzie byśmy nie poszli
Do tego ja zawsze jadłam te ze startym serem. No obłędne były
|
|
|
|
#4691 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny czy też tak macie, bo zaczyna mnie to już naprawdę martwić, zapominam cały czas o wszystkim. Rozkojarzona jestem masakrycznie. Nie potrafię się skupić. Czasami jest tak, że z kimś rozmawiam i muszę się zastanowić jakiego słowa chce użyć i to nie jest tak, że tylko czasami. Cały czas
Powiedzcie mi, że to normalne, bo się trochę martwię.
Motocyklistka ![]() Suzuki GSX 600F "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
|
|
|
#4692 |
|
Zakorzenienie
|
malwi jedna diagnoza - kalafior ciążowy
|
|
|
|
#4693 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Jak mi sie ciezko skupic w pracy to masakra, moja wydajność spadla o 50 %
|
|
|
|
|
#4694 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4695 |
|
Zakorzenienie
|
czarnulax wiesz może jakbym więc poszukała, po próbowała to na pewno bym trafiła na dobrego i dla mnie, ale jak jak przez cały okres jak tu jestem zjadłam 3 kababy czyli wychodzi 1 na rok
malwi89 ja tak nie mam , ale za to ostatnio przekręcam to co ktoś do mnie mów, w ogóle czasami słyszę inne słowa. ---------- Dopisano o 14:34 ---------- Poprzedni post napisano o 14:33 ---------- Może to głupie pytanie ale czemu kalafior ciążowy, tzn wiem że chodzi o rozkojarzenie, zapominanie itd, ale dlaczego kalafior? |
|
|
|
#4696 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
najgorzej bo rozkojarzona jestem też na drodze i muszę naprawdę się zmuszać żeby skupić się na pieszych i w ogóle
|
|
|
|
|
#4697 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:40 ---------- Poprzedni post napisano o 14:37 ---------- Cytat:
||
|
|
|
#4698 |
|
Raczkowanie
|
Malwi89, mam tak samo bardzo często zresztą.
![]() Dołączam się do pytania Kingi. Czemu akurat kalafior? :jezyk:
|
#4700 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja to już złapałam się parę razy na gapiostwie i teraz mega uważam Najgorzej jest jak Tż ze mną rozmawia a ja prowadze Zawsze jest 'uwazaj!' 'stoj!'
|
|
|
|
|
#4701 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://manyhappymums.blogspot.com/20...sledzenia.html---------- Dopisano o 14:52 ---------- Poprzedni post napisano o 14:48 ---------- Cytat:
||
|
|
|
#4702 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4703 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4704 |
|
Zakorzenienie
|
joanna czyli TŻ nadal się nie ogarnął, nie zmądrzał, nie żałuje itd. masakra... on jest faktycznie uzależniony...
Najważniejsze, że możesz liczyć na wsparcie rodziców malwi89 taaa jest coś z tym ciążowym nieogarem ![]() Mój TŻ mówi, że zrobiłam się strasznie przytrzymana
|
#4705 | ||
|
Zadomowienie
|
A dziękuję
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Wyszłam do sklepu, kupiłam 2 kg pomidorów i muszę poprosić tż o wstąpienie gdzieś po słoiki, to zaprawię pomidory na zimę do pomidorówki. Szkoda że nie mam tego gdzie trzymać, to bym zrobiła więcej i ketchup własny Jakby coś to w Polo są po 1,85zł/kg.
|
|
#4706 |
|
Zakorzenienie
|
Ok
uwierz mi, że ja też wierzę w to bardzo, bardzo mocno.
|
|
|
#4707 |
|
Raczkowanie
|
Mamusie, miałam ochotę na borówki amerykańskie od kilku dni, wczoraj jak mama zapomniała mi kupić to aż się popłakałam.
![]() I teraz piszę z Tż jak wraca z pracy, a on mi napisał takiego smsa " Przechodzilem obok babeczki co sprzedawala owoce i warzywa patrzę ze są to wezmę Ci pomyślałem ;* " No jak tu go nie kochać Apropos, słyszałam, że borówki są bardzo zdrowe i kobietom w ciąży są szczególnie polecane.
|
#4708 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Malwi tylko pamiętaj, nie mogę urodzić 10
|
|
#4709 |
|
Zakorzenienie
|
Szalejecie z tymi postami
![]() Wlasnie podeslalam TZtowi ta stronke z kalafiorem i z poczatku malo na zawal nie zszedl bo myslal, ze to o uposledzeniach dzieci :P a teraz sie smieje, ze mnie to juz od dluzszego czasu trzyma ![]() No ja dzis dla TZta zrobilam zapiekanki wiec jak ktoras chetna to niech przyjezdza ![]() Wyslane z Lumia920. |
|
|
|
#4710 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Mi córę Duże ilości herbatki z miodem, czosnek na chleb, sa specjalne tabletki na gardło dla kobiet w ciazy, syrop z cebuli. Jakość wykaraskalam sie w 1 trymesyrze bez antybiotyków tylko cierpliwości potrzeba. Duża zdrowia! |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:15.

myślałam, że się chociaż zainteresuje jak się czujesz, jak dziecko ...
W PL nie jadłam tak dobrego NIGDZIE jak tam. Nawet mieliśmy swojego Turka, który już wiedział zawsze co chcemy 

Do tego ja zawsze jadłam te ze startym serem. No obłędne były
Powiedzcie mi, że to normalne, bo się trochę martwię.

Jakby coś to w Polo są po 1,85zł/kg.