|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2131 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Pochwal się nagrodami w konkursach i plotkuj do woli cz.XV
|
![]() ![]() |
![]() |
#2132 |
Zadomowienie
|
Gratki dziewczyny!
U mnie tak słabo chyba nigdy nie było, aż Tż się pyta czemu paczki nie przychodzą. Co się dziwić jak prawie nie grałam... - maszynka Venus, - 2 bilety do cinema city, - dozownik everyday Mega porażka, czas zabrać się za konkursy ![]()
#2133 |
Raczkowanie
|
W tym miesiacu to tylko wymienilam 25 zl z ankiet w merlinie na jakies drobnostki, nawet cydrowej koszulki nie mam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2134 |
Zakorzenienie
|
Moje skromne podsumowanie sierpnia:
- 2x dozownik do płynu, próbka szamponu z everydayme - krem Effaclar K+ La Roche Posay - zestaw żeli Palmolive z wizaz - cydrowa koszulka (wygrana z dziś) - serum Bioderma (wygrana z dziś) Liczę, że wrzesień będzie bardziej owocny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2135 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny, wszystkie mamy dość słabe wyniki w sierpniu, ale miejcie na uwadze, że konkursów było mało przez wakacje.
Ja od kilku tygodni, to zrobiłam chyba kilka, bo nie było w czym wybierać. |
![]() ![]() |
![]() |
#2136 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2137 |
Przyczajenie
|
Jakie zdobycze!
U mnie raczej niewiele, ale tak to jest jak cały miesiąc się imprezuje ![]() Koszulka patriotyczna z typera, dwie koszulki z dziwnym napisem, próbki z everydame, dwie torby i garść przypinek. Koszulka z rankingu plaż i maszynka jeszcze nie przyszły, także na razie nie liczę. A z cydru nadal mnie nie lubią :/ |
![]() ![]() |
![]() |
#2138 |
Konto usunięte
|
Rzadko coś wygrywam, ale bach, niedawno wygrałem książkę, bardzo niedawno
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2139 |
Zakorzenienie
|
No to jeszcze moje sierpniowe:
- buty sportowe Hooy - perfumy Nicole - dozownik do płynu - be glossy z Instagrama - żele Palmolive - cydrowa koszulka (dopiero dzisiaj wygrana) Miesiąc uważam za bardzo owocny ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2140 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny,nie martwcie się słabym miesiącem.Już niedługo święta-dopiero się zacznie sezon konkursowy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2141 |
Zakorzenienie
|
To i ja się podsumuję.
![]() -box z Tea Club -Vaco -kosmetyki Vaseline -Gillette Venus -żele Palmolive -prostownica Remington -mapa zdrapka |
![]() ![]() |
![]() |
#2142 |
Zadomowienie
|
Ale szczęście macie. Szał takie wygrane. U mnie tak: przyszły żele dove z fb to chyba sierpień był. Zestaw Joanna mini plus turban do włosów też przyszedł. Wygrałam maszynkę do golenia , czekam, koszulka biegunkowa czekam, przyszły 2 koszulki z cydru. Zamówiłam dozownik i kapsułki do zmywarki, czekam. I chyba już nic. Lipa. Idę zaraz na urlop i cos sobie ogarnę bo wstyd. Bioderma nie dla mnie, mamy, tża, ani koleżanki. Bu. Kiepsko jak nic. Gratulacje kochane. Trzymam kciuki za wrzesień!!!!!
---------- Dopisano o 22:33 ---------- Poprzedni post napisano o 22:30 ---------- Mam jeszcze dezodorant od Nivea na który też czekam. Zapomniałam o nim ![]()
#2143 |
Zakorzenienie
|
u mnie też posucha straszna w sierpniu..
wpadło: - zestaw Dove z facebooka - pieluchomajtki z trnd - always z grona - maszynki x2 - zestaw Klapp - piłka plażowa - "coś" od lula - zestaw kosmetyków cd (to z dzisiaj) - parawan plażowy - bon na 30zł do jednego ze sklepów z naturalnymi kosmetykami i to chyba kurde tyle. beglossy nie mam, biodermy nie mam, nic innego też nie mam, buu! |
![]() ![]() |
![]() |
#2144 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
powoli Was nadrabiam po dwóch dniach nieobecności... ---------- Dopisano o 22:54 ---------- Poprzedni post napisano o 22:37 ---------- [1=6d74a1f1832b8fb205aac81 24833f6679e038eac_604c009 36076f;52599815]Mi wreszcie kurier dostarczył zamówioną maszynkę do włosów za punkty z gfk...Fajnie bo jest bezprzewodowa ale jakość...No fakt,daleko jej do philipsa którego mieliśmy 10 lat ale ta to taki plastik fantastik made in china...Ciekawe jak się sprawdzi i jak długo pociągnie ![]() ja mam czajnik i jest świetny ![]() ---------- Dopisano o 22:57 ---------- Poprzedni post napisano o 22:54 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#2145 |
Zakorzenienie
|
Gratuluje wszystkich nagrod dziewczyny, ladne macie podsumowania
![]() Dzisiaj przyszly do mnie zele palmolive: swietne zapachy ![]() I najwieksza niespodzianka dnia- udalo sie z beglossy ![]() ![]() A oto moje podsumowanie miesiaca : 1) probka head&schoulders everydayme 2) cos do pocierania plam z everydayme 3) pierwsza paka dla kociaka whiskas 4) koszulka cydrofana x3 - na jedna jeszcze czekam 5) starter Plush 6) zele almolive wizaz 7) lakiery sally hansen z beglossy- dopiero przyjda To byl udany miesiac ![]()
![]() |
#2146 |
Zadomowienie
|
Wszystkim gratuluje wygranych w sierpniu, aby wrzesień był jeszcze lepszy.
Moje podsumowanie: 2 x 2 zł Kaskada 2 zł Multi Multi tę zacną kwotę 6 zł przechulałam na kolejne losy ![]() zestaw Coca Cola + Prymat książka od Marwita zestaw Chicco bon do Sephory ![]() i dziś znowu 2 zł w Kaskadzie ![]() Zarejestrowałam też dziś 26 losów w Loteriadzie, więc jutro samochód gwarantowany ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2147 |
Raczkowanie
|
Gratki dziewczyny wszystkich wygranych
![]() ![]() Moje podsumowanie miesiąca: 2 cydrowe koszulki testy F&L 13 edycja wyprawka Chicco (podarowana już szwagierce ![]() pocieracz do plam Every zestaw Aussie krem Apis zestaw Palmolive chusteczki Dalli Super Pharm (kupon już mam) serum do paznokci Evree Drogeria Natura dwa opakowania Rafaello (czekam) to chyba tyle ![]() Nie wiem czy było http://www.po loma rket.pl/pl/konkurs-henkel.html a jeśli było, to dla przypomnienia ![]() Edytowane przez Nataliiia1 Czas edycji: 2015-08-31 o 23:04 |
![]() ![]() |
![]() |
#2148 |
Zakorzenienie
|
Paulina ja juz po as above so below
![]() ![]() Wysłane z mojego GT-I8190 |
![]() ![]() |
![]() |
#2149 |
Zadomowienie
|
Witam wrześniowo
![]() Moje podsumowanie sierpnia: Próbka szamponu Head&Shoulders z everydayme Próbki kremów i balsamów Dermedic 8szt. z apteki Próbki karm dla kota z Josera Starter PLUSH Koszulka cydrowa (czekam) Próbki kremów Ziaja 15 szt. z apteki Bioderma serum wygrana wczoraj (czekam) A i dotarły kapsułki vizir wygrane w lipcu na everydayme Cieniutko,ale dobre i to ![]() Owocniejszego września w wygrane życzę ![]()
#2150 |
Zadomowienie
|
Nowy miesiąc czas zacząć
![]() To i ja zrobię swoje skromne, sierpniowe podsumowanie: - testy płatków śniadaniowych z Biedronki, - metamorfoza z CIN CIN i Douglas w Elblągu, - nagroda przeniesiona na grudzień, - wyprawka CHICCO "Na dobry początek", - katalog z próbkami Vichy + kilka próbek kosmetyków Oillan, - próbka kapsułek do zmywarki Fairy (EverydayMe) - czekam - próbka czarnego Lenor oraz próbka szamponu Head & Shoulders (EverydayMe) - czekam, - 9 próbek z firmy Pharmaceris, - upominek niespodzianka od firmy Lula Family - czekam Apropo niespodzianek od firmy Lula Family, być może przeoczyłam jeśli któraś pisała - w odpowiedzi na dane do wysyłki odpisali mi, że wysyłkę paczuszek rozpoczną po 7 września ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2151 |
Zakorzenienie
|
To witam we wrześniu, oby był na bogato
![]() Moje podsumowanie sierpnia: - książka "Jaśnie pan" - 4-pak Okocim - zestaw L'oreal Men - komiks Pony - koszulki cydru 2 szt. - Biedronka testy płatków - wygrana w konkursie Garniera w Biedrze, ale niewiem nadal co - kubeczki do picia z mamadu - odżywka do rzęs z My Secret - z fb Koral koktajlowa i długopis - eko-bidon z Goodyear - maszynka Gillette i wkłądy - zegarek z Big Milka - żele Palmolive z wizażu - gąbka dla dzieci z fb BabyOno - komiks z Pony ( kolejna część ) - mapa zdrapka - piłka plażowa Daf - 4-pak Eb i koszulka - zestaw chemi do sprzątania Helios - worek na wf z wyhaftowanym imieniem - niespodzianka z Lula - książka "Porządek rzeczy" - serum z Biodermy ![]() Jestem bardzo zadowolona ![]() Edytowane przez tamlin111 Czas edycji: 2015-09-01 o 07:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#2152 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2153 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2154 |
Rozeznanie
|
Sierpień kiepski:
- 2 koszulki z Zacydrowani (czekam) - żele Palmolive z wizażu - upominek od Lula (czekam) - starter PLUSH - piłka plażowa (czekam ale nie wiem wkońcu czy się zakwalifikowałam czy nie) - mapa zdrapka (czekam) Coś się ruszyło pod koniec miesiąca, na początku pełna lipa ![]() Może wrzesień będzie bogatszy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2155 |
Wtajemniczenie
|
I poszło moje dzieciątko do przedszkola <3
Ja chyba bardziej podniecona sytuacją niż on ![]()
#2156 |
Raczkowanie
|
Moje podsumowanie sierpnia:
1. Próbka szamponu head&shoulders z everydayme 2. 3 Cydrowe koszulki 3. 3 torbo-ręczniki 4. Tablet ![]() 5. Płyta i koszulka Radia Wawa 6. Zestaw do depilacji Velvetic 7. Zestaw essence z trend edycji "brit-tea": pędzelek do cieni, róż, lakier do paznokci, zestaw kolczyków i plastikowa konewka w kształcie dzbanka do herbaty 8. Autorska biżuteria artystki plastyczki Moniki Bazyli-Zandeckiej, naszyjnik "Universe", o wartości 140zł 9. Przyszedł leżak z Łomży 10. Zestaw produktów DIH z Rossnetu 11. Bilety do kina z RMF MAXXX 12. Zestaw kosmetyków samochodowych 13. Tunika 14. Bransoletka hebe loreal 15. 2 koszulki z rankingu plaż 16. Serum Bioderma |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2158 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2159 |
Zadomowienie
|
Po wakacjach mam głód konkursów
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2160 |
only smart shopping
|
Gratuluję - podsumowania całkiem obfite dla większości z nas. Oby wrzesień był równie hojny!
Coś Ikea i Capivit się ociągają z wynikami. ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:19.