Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 6 - Strona 148 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-09-02, 21:08   #4411
Majka232
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 6

Cytat:
Napisane przez madzixx88 Pokaż wiadomość
Wrocilam do domu, towarzystwo spi ale widze, ze maz był kreatywny w uspokajaniu, przed wyjściem posprzątałam wszystkie zabawki do koszyka a na wierzchu teraz leży motyl, ulubiona grzechotka, oball, dentinox, gryzak, polspiochy zdjęte i spi bez i jeszcze jakos kocykiem ja podparł, Pielucha przy buzi haha niezle sobie poradził, test bojowy przeszedł
Kupiłam w h&m kurtkę, emu i rękawiczki, w zarze spodenki i trzy bluzki, w f&f nic bo akurat byłam jak telefon z rykiem był, nie
mogłam sie skupić i bezwiednie przerzucalam wieszaki a sobie wzielam w stradivariusie sukienkę, koszulkę i top, ale jakos nie jaraja mnie zakupy dla siebie, tez tak macie?
Mam tak. Po starszym juz wyszłam z tego ze tylko dla synka zakupy i znów w to wpadlam. Wchodze tylko na działy dziecięce.
Ja nie cierpię jak mi Tz taki balagan zostawia a tak jest codziennie :/

---------- Dopisano o 22:08 ---------- Poprzedni post napisano o 22:06 ----------

Cytat:
Napisane przez Hanka20 Pokaż wiadomość
Mnie też

Cóż za skromność :p

MADZIXX no to obkupilas małą tez wole kupić coś małemu niż sobie. Jakoś stwierdziłam nie potrzebuje tyle ciuchów teraz.

Madzixx - kurteczke w kwiatuszki kupiłaś? Jaki rozmiar?
Stary 2015-09-02, 21:09   #4412
kana158
Zakorzenienie

Cytat:
Wrocilam do domu, towarzystwo spi ale widze, ze maz był kreatywny w uspokajaniu, przed wyjściem posprzątałam wszystkie zabawki do koszyka a na wierzchu teraz leży motyl, ulubiona grzechotka, oball, dentinox, gryzak, polspiochy zdjęte i spi bez i jeszcze jakos kocykiem ja podparł, Pielucha przy buzi haha niezle sobie poradził, test bojowy przeszedł
Kupiłam w h&m kurtkę, emu i rękawiczki, w zarze spodenki i trzy bluzki, w f&f nic bo akurat byłam jak telefon z rykiem był, nie
mogłam sie skupić i bezwiednie przerzucalam wieszaki a sobie wzielam w stradivariusie sukienkę, koszulkę i top, ale jakos nie jaraja mnie zakupy dla siebie, tez tak macie?
Jutro zostawiam Zosie z mężem i moim bratem. Jak sobie o tym pomyślę to już się stresuje.. 😜 mam nadzieję, że jakoś to wszyscy przeżyją 😜
kana158 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-02, 21:21   #4413
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blackberry89 Pokaż wiadomość
Hej my po szczepieniu. Młodemu Skoczyla temp ma między 37.5 a 38. Zasnął o 18.40 jak nigdy i śpi już na noc. Jedzenie przespal. Wcześniej nie goraczkowal po szczepieniach. A tak się cieszyłam bo był bardzo dzielny i tylko z pół minutki poplakal kochany mój twardziel.
Liczyłam na przespana noc bo tak ładnie śpi po szczepieniach zawsze a tak będę co godzina mierzyć tempke.
Oby obyło się bez gorączki

---------- Dopisano o 22:20 ---------- Poprzedni post napisano o 22:18 ----------

Cytat:
Napisane przez kana158 Pokaż wiadomość
Albo mi się wydaje, albo tendencja jest taka, że dzieci goraczkuja po szczepieniu tymi refundowanymi. Czy się mylę? Jaś Małej i Twój Pawełek... Ktoś jeszcze?
U nas gorączka raz na 3 szczepienia po reszcie ani śladu.

---------- Dopisano o 22:21 ---------- Poprzedni post napisano o 22:20 ----------

Cytat:
Napisane przez nancy822 Pokaż wiadomość
Ojj, oby się wchłoneło to dziadostwo Buziak dla Martynki bo biedna ona tak jak mój smrodek. Też mamy mocz zrobić.

Historia mrożąca krew w żyłach. Panicznie boje się pająków a ostatnio u nas jakieś zatrzęsienie ich :/

No super, że zdrowa. Nawet nie chce myśleć gdyby się okazalo, że coś z nią nie tak
A to badanie to jakies takie bardziej skomplikowane bo Artek będzie po nim jakiś czas radioaktywny wpuszcza mu izotop technetu (cokolwiek to jest) i przeswietla jakąś maszyną.

Oby synuś przespał całą noc bez goraczki

Dziewczyny, powinnam się martwić, że Artek jeszcze się nie przewraca w ogóle?
Każde dziecko rozwija się w swoim tempie

To łaskotanie w brzuchu, którego nigdy się nie zapomni,

przybrało ludzką postać ...
JAŚ

MaŁa_Sylwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-02, 21:24   #4414
Koperco
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Majka232 Pokaż wiadomość
Z czym marchewkę pomieszac? Dorwe ziemniaki ze wsi i zrobię miks
ziemniaka ugotuj i dorzuć, albo buraczka
Cytat:
Ojj, oby się wchłoneło to dziadostwo Buziak dla Martynki bo biedna ona tak jak mój smrodek. Też mamy mocz zrobić.

Historia mrożąca krew w żyłach. Panicznie boje się pająków a ostatnio u nas jakieś zatrzęsienie ich :/

No super, że zdrowa. Nawet nie chce myśleć gdyby się okazalo, że coś z nią nie tak
A to badanie to jakies takie bardziej skomplikowane bo Artek będzie po nim jakiś czas radioaktywny wpuszcza mu izotop technetu (cokolwiek to jest) i przeswietla jakąś maszyną.

Oby synuś przespał całą noc bez goraczki

uczyli mnie ze nieszkodliwy ten izotop dla fizjologii człowieka więc będzie spoko, zobaczysz!!
Cytat:
Napisane przez niezawsze Pokaż wiadomość
Moj tez juz tak ćwiczy tylko patrzeć jak ruszą

Współczuję wam, mam nadzieję, że szybko minie goraczka

Ja pająków tez się raczej nie boję, nie lubię, ale wolę je niż karaluchy

---------- Dopisano o 21:04 ---------- Poprzedni post napisano o 21:01 ----------

Nancy nie powinnaś, każdy ma swoje tempo.

Gosiak, Nancy kciuki za wyniki i nereczki!
oj tak nienawidze karaluchów a pająki mogą być
Cytat:
Jakoś bardzo nie panikuje Może po prostu leniuch z niego Główkę podnosi już dawno i bardzo ładnie mu to wychodzi W sumie jest tu prawie najmłodszy i ma czas

---------- Dopisano o 21:22 ---------- Poprzedni post napisano o 21:21 ----------

Ja to Wam wszystkim zazdroszcze bo mój wzrost to szałowe 153 cm!!
ale 20cm szpile Ci nie straszne
Cytat:
Napisane przez Pavlinecka_21 Pokaż wiadomość
Ej, tez dobrze - w każdych szpilach mozesz chodzic ;D

---------- Dopisano o 21:45 ---------- Poprzedni post napisano o 21:43 ----------

mi po tym, jak laska popaliła włosy odechciało sie fryzjerów i przeprowadzam experymenty sama :p

---------- Dopisano o 21:46 ---------- Poprzedni post napisano o 21:45 ----------

Tobie sie po prostu takie podobają - instynktownie wybierasz najdroższe ;p
to ja mam podobny instynkt w takim razie i to wcale nie jest fajne:P

Ten katar mnie zabije. Synek już też chory. To kwestia czasu zanim i Ala załapie pewnie. Normalnie mnie coś bierze jak o tym pomyśle...
Koperco jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-02, 21:26   #4415
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

Cytat:
Ja szczepie refundowanymi i nic Zuzce nie było jak do tej pory. Nie wiem, dlaczego myslalyscie, ze jestem wysoka - jestem mała, mam szerokie biodra, piskliwy głos, seplenienie i zaciągam po Podlasku ;p do tego mam wadę wzroku i często zapominam szkieł ;0 wiec wyglądam jak krecik ;D i teraz mam rudo-żółto-pomarańczowy włos
I do tego jesteś śliczna

To łaskotanie w brzuchu, którego nigdy się nie zapomni,

przybrało ludzką postać ...
JAŚ

MaŁa_Sylwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-02, 21:27   #4416
violka848
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hanka20 Pokaż wiadomość
PAVLINECKA śliczna sukienka!

VIOLKA mój też urządził sobie długa drzemkę dziś od 16.40 do 18.20. Potem musiałam zabawiać jegomoscia i wykapalam go o 19.30, zjadł i wypuścił cyca z uśmiechem na twarzy ciąg dalszy możecie sobie wyobrazić... godzinę później znów dałam do cyca bo jemu się zabawa włączyła i w końcu usnal o 21. Późno jak na niego

To bedzie spał do rana 😜 Mija po 1,5 h gdzieś usnela - zobaczymy co to bedzie

Cytat:
Napisane przez boleczka93 Pokaż wiadomość
haha a ja sie zawsze trudzilamz przykrotkimi nogawkami :P

Hehehe tak źle u tak niedobrze ile masz cm?

Cytat:
Ja szczepie refundowanymi i nic Zuzce nie było jak do tej pory. Nie wiem, dlaczego myslalyscie, ze jestem wysoka - jestem mała, mam szerokie biodra, piskliwy głos, seplenienie i zaciągam po Podlasku ;p do tego mam wadę wzroku i często zapominam szkieł ;0 wiec wyglądam jak krecik ;D i teraz mam rudo-żółto-pomarańczowy włos

Rzeczywiscie wadę wzroku to Ty masz i nie małą tak patrzę hehe 😜 Śluczna dziewczyna jestes

Cytat:
Super ze zakupki sie udały Tez nie lubię sobie szukać, jak sukienkę szukałam to na szybko aby z głowy mieć A kiedys to potrafiłam dwie galerie obejść zeby byc pewną że to dobry wybór 😜
Stary 2015-09-02, 21:30   #4417
rosarioV
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gosiak0512 Pokaż wiadomość
PAVLINECKA oplaca sie ja place 105zl - 10%

MADZIX poka! Mi tez na chrzest robila

My po usg. Nie zmniejszylo sie to stwierdzila bym nawet ze rosnie razem z nia mamy kolejne badania i mocz do zrobienia
oj
Cytat:
Dzieki
Julek jak sie nauczył przewracac na brzuszek to na obie strony. Potem dlugi czas tylko przez lewa rączkę. Teraz znów roznie

---------- Dopisano o 16:59 ---------- Poprzedni post napisano o 16:58 ----------

Julek z brzucha na plecki nie potrafi a to niby prostsze
Moje dziecię po skoku zapomniało w ogóle jak się przekręcac Za to nauczyć sie "raczkować" na plecach No i lubi leżeć sobie boczkiem, sam się przekręca i kręci wokół własnej osi
Cytat:
http://allegro.pl/sukienka-zara-bial...629625749.html przed chwilą przypadkiem wylicytowałam za 16,50 + przesyłka ... hehe, nada się na chrzciny co?
Śliczna Ale trafiłaś, tylko odpadała by u mnie bo jak w niej karmić ?
Cytat:
Omg wlasnie miałam tel od meza a tam taki mega ryk w słuchawce, mowi, ze od 5 min juz tak ryczy i nic jej nie uspakaja masakra ja taki stres, ze mnie przy niej nie ma ale wziął w końcu szczoteczkę do masażu dziąseł i posmarował dentinoxem i pomogło, zasnela. Bidulka moja
Ja tak miałam ostatnio u fryzjera i biegiem wracałam do domu ;/ Tylko u mnie akurat nic nie pomogło

Karola ja bym na zawał na miejscu padła, albo krzyk podniosła, że cały blok by słyszał.

Cytat:
Hej my po szczepieniu. Młodemu Skoczyla temp ma między 37.5 a 38. Zasnął o 18.40 jak nigdy i śpi już na noc. Jedzenie przespal. Wcześniej nie goraczkowal po szczepieniach. A tak się cieszyłam bo był bardzo dzielny i tylko z pół minutki poplakal kochany mój twardziel.
Liczyłam na przespana noc bo tak ładnie śpi po szczepieniach zawsze a tak będę co godzina mierzyć tempke.
Będzie dobrze Idź spać, nie ma sensu mierzyć co godzinę bo jak skoczy to sam się wybudzi U nas jak była podzwyższona to tż latał z termometrem i mierzył co chwilę A ja wyzywałam, że go obudzi zaraz
Cytat:
Napisane przez gossip_girl21 Pokaż wiadomość
Pavlinecka moja sie dokladnie w taki sposob nauczyla glowe podnosić 😉
Ukapalysmy sie razem 😊 fajnie tak usiadlam sobie w wannie zlaczylam stopy i ja ulozylam w srodku😊 cieszyla sie bardzo 😉
A byłaś ubrana ? W sensie dół od stroju Ja kąpiąc się z małym zawsze mam gacie, góra nie bo nieraz sobie w kąpieli poje
Cytat:
Przeciez to spoko wzrost ja bym chcialabyc nizsza czasem..
Hmm... ja czasem też, mogłabym obcasy nosić i wtulać się w klatę faceta
Cytat:
Nawet nie wiem, mój obecnie też się nie przekręca, choć wczesniej potrafił, już dobry miesiąc ani w jedną, ani w drugą tylko u niego to chyba lenistwo Bo na boczki ładnie się przekręca
Cytat:
Ja to Wam wszystkim zazdroszcze bo mój wzrost to szałowe 153 cm!!
Jaka malutka jestes Chyba o cała głowę niższa :P Moja kuzynka jest taka malutka i jeszcze do tego drobna.

Cytat:
Nie prowadzę statystyki 😃 tylko zastanawiam się, czy miałyśmy na forum przypadek goraczkowania po szczepionce skojarzonej 😃
5w1 i jak na razie nie było, za tydzień następne szczepienie i zobaczymy jak po tym będzie.
Cytat:
Napisane przez MaŁa_Sylwia Pokaż wiadomość
I do tego jesteś śliczna

Byliśmy sobie na spacerze nad Wisłą popykać fotki tż średnio zadowolony z fotek :P Co zdjęcie cos mu nie pasowało, a to za jasno a to za ciemno... eh... co to będzie jak dojdzie do perfekcji Jutro mam nadzieję wyjdę z domku i pójdę do kościoła zobaczyć o której kancelaria czynna oraz do dwóch lokali niedaleko nas obczaić cennik i menu na chrzest

Razem: 21.05.2010
Ślubujemy: 21.10.2017
rosarioV jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-09-02, 21:44   #4418
nancy822
Zadomowienie

Cytat:
Jutro zostawiam Zosie z mężem i moim bratem. Jak sobie o tym pomyślę to już się stresuje.. 😜 mam nadzieję, że jakoś to wszyscy przeżyją 😜
Zosia da radę ale z facetami może być ciężko :p

Cytat:
Napisane przez MaŁa_Sylwia Pokaż wiadomość

Każde dziecko rozwija się w swoim tempie
W sumie się nie przekreca ale ma już zęba coś za coś :p

Cytat:
Napisane przez Koperco Pokaż wiadomość

uczyli mnie ze nieszkodliwy ten izotop dla fizjologii człowieka więc będzie spoko, zobaczysz!!

ale 20cm szpile Ci nie straszne
:

Musi być dobrze, byle by go za bardzo nie wymeczyli.

Ja i szpile

Cytat:
Napisane przez rosarioV Pokaż wiadomość

Jaka malutka jestes Chyba o cała głowę niższa :P Moja kuzynka jest taka malutka i jeszcze do tego drobna.
Malutka jestem ale drobniutka to już nie :p
nancy822 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-02, 21:49   #4419
boleczka93
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez violka848 Pokaż wiadomość
To bedzie spał do rana 😜 Mija po 1,5 h gdzieś usnela - zobaczymy co to bedzie

Hehehe tak źle u tak niedobrze ile masz cm?

Rzeczywiscie wadę wzroku to Ty masz i nie małą tak patrzę hehe 😜 Śluczna dziewczyna jestes

Super ze zakupki sie udały Tez nie lubię sobie szukać, jak sukienkę szukałam to na szybko aby z głowy mieć A kiedys to potrafiłam dwie galerie obejść zeby byc pewną że to dobry wybór 😜
176cm

Cytat:
oj

Moje dziecię po skoku zapomniało w ogóle jak się przekręcac Za to nauczyć sie "raczkować" na plecach No i lubi leżeć sobie boczkiem, sam się przekręca i kręci wokół własnej osi

Śliczna Ale trafiłaś, tylko odpadała by u mnie bo jak w niej karmić ?

Ja tak miałam ostatnio u fryzjera i biegiem wracałam do domu ;/ Tylko u mnie akurat nic nie pomogło

Karola ja bym na zawał na miejscu padła, albo krzyk podniosła, że cały blok by słyszał.

Będzie dobrze Idź spać, nie ma sensu mierzyć co godzinę bo jak skoczy to sam się wybudzi U nas jak była podzwyższona to tż latał z termometrem i mierzył co chwilę A ja wyzywałam, że go obudzi zaraz

A byłaś ubrana ? W sensie dół od stroju Ja kąpiąc się z małym zawsze mam gacie, góra nie bo nieraz sobie w kąpieli poje

Hmm... ja czasem też, mogłabym obcasy nosić i wtulać się w klatę faceta

Nawet nie wiem, mój obecnie też się nie przekręca, choć wczesniej potrafił, już dobry miesiąc ani w jedną, ani w drugą tylko u niego to chyba lenistwo Bo na boczki ładnie się przekręca

5w1 i jak na razie nie było, za tydzień następne szczepienie i zobaczymy jak po tym będzie.

Byliśmy sobie na spacerze nad Wisłą popykać fotki tż średnio zadowolony z fotek :P Co zdjęcie cos mu nie pasowało, a to za jasno a to za ciemno... eh... co to będzie jak dojdzie do perfekcji Jutro mam nadzieję wyjdę z domku i pójdę do kościoła zobaczyć o której kancelaria czynna oraz do dwóch lokali niedaleko nas obczaić cennik i menu na chrzest
Ja obcasy nosze bo do M mam jeszcze 12cm wiec spoko

Nasza córcia - Nikola
30.04.15
boleczka93 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-02, 21:56   #4420
violka848
Zakorzenienie

Cytat:
176cm

Uuu to naprawdę wysoka jesteś ale to uważam za atut "lubię "wysokie dziewczyny w obcasach jeszcze
Stary 2015-09-02, 22:02   #4421
rosarioV
Zakorzenienie

Cytat:
176cm

Ja nie za bardzo bo do mojego tylko 5 cm

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-09-02, 22:07   #4422
71253839b04673f7804766e160d807ea33c37805_6578f4849ccb9
Konto usunięte

GOSIAK, NANCY, wspolczuje zmartwien zdrowotnych, zycze zeby wszystko bylo dobrze.
Cytat:
doczutalam,ze juz temperatura spadla,a chcialam pisac,że do 38stopni umaluchow to jeszcze niemasz co sie tak bardzo martwic. Udanej nocy zycze

Cytat:
Jakas sprawiedliwosc jednak jest na tym swiecie i mimo
ze ladna,inteligentna,dowcip na to nie jestes idealem

Ja poki co jak wpadne w cug to dla siebie tez chetnie kupuje ciuchy. tylko ostatnio w ogole rzadko kupuje jakiekolwiek, szkoda mi kasy,bo zbieram na bryke dla mlodej
71253839b04673f7804766e160d807ea33c37805_6578f4849ccb9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-02, 22:08   #4423
ametty
Rozeznanie

PAVLINECKA, ja jestem twojego wzrostu i zawsze czułam się przeciętna, nigdy nie przyszło mi do głowy, że jestem niska

Ja dla odmiany ostatnio bez opamiętania kupuję sobie ciuchy, bo w nic z szafy się nie mieszczę i mnie to dobija. Bibs ma dużo ciuchów, starczy jej na razie

Edytowane przez ametty
Czas edycji: 2015-09-02 o 22:10
ametty jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-02, 22:09   #4424
Majka232
Zakorzenienie

Dobranoc Piękne!
Stary 2015-09-02, 22:13   #4425
rosarioV
Zakorzenienie

Cytat:
Dobranoc Piękne!
Dobranoc

A ja siedze na all i patrzę za sukienką na chrzciny i jestem wściekła bo tyle ładnych ale trudno by było mi karmić...

Stary 2015-09-02, 22:17   #4426
niezawsze
Zakorzenienie

Cytat:
Co wezmę ciuszek z zary do reki to 40 wzwyż :P
ś
tak wybierasz widac my mamy ta bluzeczke i inne za 15zl i sa cienkie, ale bardzo fajne http://www.zara.com/pl/pl/dzieci/nie...8p2902526.html

Cytat:
Glos masz fajny wgl podoba mi sie Twoja uroda
zgadzamm sie
Cytat:
tez tak mam, bo waze 10kg za duzo i nie sprawia mi kupowanie ciuchow w rozmiarze L ...

Maciuś
niezawsze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-02, 22:30   #4427
kamilove
Zakorzenienie

Cytat:
http://allegro.pl/sukienka-zara-bial...629625749.html przed chwilą przypadkiem wylicytowałam za 16,50 + przesyłka ... hehe, nada się na chrzciny co?
Nada nada 😃

Cytat:
Napisane przez kar0ola Pokaż wiadomość
Hejo ! mam 20 stron do nadrobienia wiec od razu mowie ze nie wiem czy podolam.

Nie pisalam nic ostatnio bo mialysmy bardzo intenysywne dni.
Do tego ostatnio prawie wcale nie sypiam
"bo spanie jest dla mieczakow " - N.
i w dzien na siedząco padam.

Wczoraj malutka moja miala ostatnie szczepienia i teraz nastepne dopiero na roczek. Caly dzien bylo super, ale na wieczor temperatura skoczyla. Ale mala zasnela bez problemu wiec nic jej nie dalam. Po 2 godzinach byla tak rozpalona i biudula plakala przez sen co chwila, ze postanowilam dac jej czopek. No i co ? Zaladowalam czopka, wyciagam cyca co by dzidzie ukoic troche mleczkiem, je sobie, juz prawie śpi, podnosze glowe do gory, a tam - wielki pajak. nie ten z dlugimi nogami, tylko ten z rodzaju grubych brzydali. Prawie zemdlalam, ale ze mialam dziecko na rekach postanowilam zachowac spokoj. nie udalo sie bo ów pajak popedzil (doslownie) w nasza strone i na domiar zlego SPADŁ ze sciany za rame mojego lozka ! rozumiecie ? spadł ! pajak ! niepowazny jakis. od kiedy pajaki spadaja ja sie pytam. ale nie wazne, w te pedy biegne obudzic tzta zeby go zabil, dziecko zdazylo sie na tyle rozbudzic ze posprzedawala milion usmiechow i generalnie impreza o 4 rano na całego. Moj biedny chory mąż (spi w salonie a i tak mnie cos bierze ) w poszukawniu pajaka... a on sobie po ramie lozka idzie jak gdyby nigdy nic, jak sobie pomysle ze bym go nie zauwazyla i lazil by mi po glowie... dalej mam ciarki. naszczescie szybko go zabił, N. szybko zmeczyla sie imprezowaniem chociaz wygladalaa na zachwyconą i poszla spac a ja sie meczylam do 5.

Taka tam historia.

Zaraz poczytam chociaz kilka ostatnich stron zeby wiedziec co u Was

Dzisiaj zamowilam klips do smoczka dsla malej z elodie details.
Juz mam dosyc wszedzie lata, gubi sie, moze w koncu bedzie na miejscu
https://www.mamissima.pl/dla_dzieci/...ngel_lace.html
No i chce kupic w zarze pare rzeczy, ale boje sie jak to jest z rozmiarowka i chyba jednak jutro przejadce sie stacjonarnie kupic..

W piatke przyjezdza moj ojciec ze swoja kobita i moja babcia, a w niedziele jade do PL
hehehe nie moge sie odczekac juz mam umowione paznokcie, fryzjera, dentyste plan na szoping i milion oinnych, ciekawe jak w tydzien sie wyrobie

dobra podczytam Was co nie co

O matko ale bezczelny pająk noo 😒 też nie lubię, juz mam gęsią 😉

Cytat:
Ametty,Violka - obie macie racje ;p jak przeczytałam skład tego ... Dzizas ;/ chyba sama zjem ;p

---------- Dopisano o 20:04 ---------- Poprzedni post napisano o 20:03 ----------

A i Zuza glowe podniosła!!! Troche oszukalam, bo położyłam ja na swoim brzuchu, i nie musiała opierać sie na rączkach i siup do gory, a jak jej sie podobało! Śmiała sie i rozglądała ona jakby w obrębie barków ma problem

No i brawo 😃

Cytat:
Ja kupowałam fajne z napisami po 15zl, 24zl itp. Grubsze bluzy 49, ale to i w hm tyle i w smyku

Fajna, nie wiem chyba na suchą zimę

Goczek moja ciocia chemik mówiła, że wszędzie są te metale oczywiście stężenie zależy gdzie.

Kamilove widziałam chyba Twoje słodkości! W opaskę pin up była? Macie czerwonego forda?

Hehe tak 😉 a ja Cie nie widzialam 😞 chyba że to było akurat jak wróciłam na górę po smoka 😁

Cytat:
Co wezmę ciuszek z zary do reki to 40 wzwyż :P

Oby goraczka spadła i synek dobrze spał

moj starszy synek mial izotopy w sercu badane. Pamiętam że mówili ze powinien dużo pic zeby je wydalić szybko i pieluchy często trzeba bylo zmieniac. Dodam że on właściwie nic nie pil :/

Moze to zbieg okoliczności. Chyba Filipek Hani byl osłabiony po szczepieniu jak Jaś
Po prostu masz dobry gust 😉

Cytat:

Hehe nie mogę z Twoich tekstów 😂 śliczna dziewczyna jesteś 😉

Cytat:
176cm

To wysoka jesteś, jak moja mama 😉

---------- Dopisano o 22:30 ---------- Poprzedni post napisano o 22:27 ----------

Madzixx nie wiem czemu mi się nie zacytowalas... Suoer że zakupy udane i tatuś dał radę 😉 na jaką kurtke się zdecydowałas?

Ja dziś przymierzylam Nadii ta kurtke z zary, duża jest. Mam nadzieję że starczy do końca zimy... Rękawy na pewno bo mega długie są 😂
Stary 2015-09-02, 22:32   #4428
niezawsze
Zakorzenienie

Kamilove Ciebie tez nie widzialam ;P

Maciuś
niezawsze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-02, 22:35   #4429
rosarioV
Zakorzenienie

Idę w kimono bo już późno !!! Dobranoc

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-09-02, 22:42   #4430
boleczka93
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez violka848 Pokaż wiadomość
Uuu to naprawdę wysoka jesteś ale to uważam za atut "lubię "wysokie dziewczyny w obcasach jeszcze
haha niby atut a czasem wadzi

Cytat:
Ja nie za bardzo bo do mojego tylko 5 cm
a ile Ty masz wzrostu?

Nasza córcia - Nikola
30.04.15
Stary 2015-09-02, 23:01   #4431
kamilove
Zakorzenienie

Cytat:
Kamilove Ciebie tez nie widzialam ;P
No to akurat wróciłam się po smoka 😉

Dziś ciężki dzień za nami, Nadii chyba mocno dokuczaly ząbki i do tego nie oswoila się jeszcze z domkiem, jednak miesiąc siedzieliśmy gdzie indziej... Na krok nie mogę jej zostawić bo zaraz jojczy, steka i w końcu ryczy ehh 😖
Stary 2015-09-02, 23:08   #4432
nancy822
Zadomowienie

[1=71253839b04673f7804766e 160d807ea33c37805_6578f48 49ccb9;52630781]GOSIAK, NANCY, wspolczuje zmartwien zdrowotnych, zycze zeby wszystko bylo dobrze.[/QUOTE]

Dzięki

Dobranoc Laseczki

I jeszcze pytanko: DOMIMA gdzie jesteś????
nancy822 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-02, 23:29   #4433
kamilove
Zakorzenienie

O właśnie Domima halo halo, odezwij się 😚

Zamiast spać to siedzę na necie i butów szukam
Stary 2015-09-02, 23:31   #4434
boleczka93
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kamilove Pokaż wiadomość
O właśnie Domima halo halo, odezwij się 😚

Zamiast spać to siedzę na necie i butów szukam
Jakich?

Ja tez apeluje! Domima hop hop!

Nasza córcia - Nikola
30.04.15
Stary 2015-09-02, 23:35   #4435
kamilove
Zakorzenienie

Cytat:
Jakich?

Ja tez apeluje! Domima hop hop!
Botkow na koturnie 😁 idzie jesień, jak obejrzałam dziś pogodę to chyba jutro zabiorę się za remanent w szafie 🙈
Stary 2015-09-03, 01:52   #4436
Pavlinecka_21
Zakorzenienie

Dzieki dziewczyny, chociaz wiecie, jak człowiek tyle lat ogłada swoja facjatę w lustrze to widzi wiecej wad niz zalet. Jeszcze moja wrodzona skłonność do samobiczowania każe mi te wady sumować Madzixx - ktore emu wzięłaś? Ja mysle nad tymi z frędzelkami, ale kompletnie nie wiem, jaki rozmiar. Ja zakupy dla siebie chętnie bym zrobiła, ale wszystkiego mam tyle, ze najpierw musze sie części pozbyć, bo juz nie mam gdzie trzymać. Zreszta na stronach widzę powrót do początku lat 90 i czuje sie staro ;0 nie jest mo dobrze w takich ciuchach. Boleczka - ładna z Was para i do tego wysocy jesteście ️ na żywo super musicie wyglądać moja córa dopiero niedawno wstała zjesc i teraz, po tych ostatnich nocach czuje sie wyspana juz ;p
Pavlinecka_21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-03, 03:40   #4437
gossip_girl21
Zakorzenienie

Ja mam 176 tz 180, do slubu ide chyba w baletkach rozm buta 41-42, 😑😕
Jemy tzn chrabianka Amelka je 😉😁

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Nasz skarb 26.04.2015
gossip_girl21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-03, 04:44   #4438
Majka232
Zakorzenienie

Cytat:
tak wybierasz widac my mamy ta bluzeczke i inne za 15zl i sa cienkie, ale bardzo fajne http://www.zara.com/pl/pl/dzieci/nie...8p2902526.html

zgadzamm sie

tez tak mam, bo waze 10kg za duzo i nie sprawia mi kupowanie ciuchow w rozmiarze L ...
Podoba mi sie! Po praniu nie kosi sie?
Ja bardziej patrzylam na
spodenki czy bluzy, wiec ceny ponad 50zl :/Widziałam rekawiczki za 30 kilka zł.

Cytat:

Dziś ciężki dzień za nami, Nadii chyba mocno dokuczaly ząbki i do tego nie oswoila się jeszcze z domkiem, jednak miesiąc siedzieliśmy gdzie indziej... Na krok nie mogę jej zostawić bo zaraz jojczy, steka i w końcu ryczy ehh 😖
U nas też jeczenie jak znikam z zasięgu wzroku. Tak objawia się też skok 22-26tyg.
Oby jutro było lepiej

Nakarmilam i zamiast spac wizaż odpaliłam. Ok. Trzeba dospać.
Stary 2015-09-03, 05:25   #4439
FlightlessBird
Zakorzenienie

Cytat:

zgadzamm sie

Lubie ciuchy od nich z tej
Cienkiej bawełny

Cytat:

Dzieciaczki już rozpoznają miejsca. My ostatnio pojechalismy do kuzynki, chyba że szybko wyjelam ją z samochodu i sru do nich do domu, obce miejsce i wpadła w taki placz, że masakra...

Cytat:
Podoba mi sie! Po praniu nie kosi sie?
Ja bardziej patrzylam na
spodenki czy bluzy, wiec ceny ponad 50zl :/Widziałam rekawiczki za 30 kilka zł.

U nas też jeczenie jak znikam z zasięgu wzroku. Tak objawia się też skok 22-26tyg.
Oby jutro było lepiej

Nakarmilam i zamiast spac wizaż odpaliłam. Ok. Trzeba dospać.
Mi się nic nie dzieje z tymi bluzkami

FlightlessBird jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-03, 06:13   #4440
gossip_girl21
Zakorzenienie

Ja sie zastanawiam czy do siostry nie jechac dzis, ale kurde tak nie lubie sama z nia autem jezdzic.... Nie widze jej...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Nasz skarb 26.04.2015
gossip_girl21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości