|
Notka |
|
Dobry fryzjer Szukasz dobrego fryzjera w swoim mieście? Na tym forum znajdziesz adresy i nazwiska sprawdzonych fryzjerów. Wejdź i znajdź dobrego fryzjera, poleć własnego. |
Pokaż wyniki sondy: Jaka fryzurka do kwadratowej twarzyczki???? | |||
włosy kręcone |
![]() ![]() ![]() ![]() |
68 | 23,61% |
włosy proste |
55 | 19,10% |
grzywka prosta |
24 | 8,33% |
grzywka na skos |
141 | 48,96% |
Głosujący: 288. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4651 |
BAN stały
|
Dot.: Dobry Fryzjer - Kraków
A jak jest teraz z terminami u samego Szymon? Bo kilka razy miałam wrażenie, że chłopak jest mocno zapracowany - zapisywał klientki na odległe terminy, ale z drugiej strony nie wiem, czy po prostu one takich terminów czasami nie chciały
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4652 |
Przyczajenie
|
Moze Pani Marta w KHC
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4653 |
Przyczajenie
|
Cześć. Szukam pilnie taniego fryzjera w Krakowie. Chcę ściąć z objętości i grzywkę, mam włosy do ramion.
Najlepiej okolice rynku, karmelickiej, królewskiej itp. ktoś coś może polecić? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4654 |
Przyczajenie
|
O! ja też szukam taniego, dobrego fryzjera! Polecicie kogoś?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4655 |
Raczkowanie
|
Hair Coif Bonarka - prośba o opinie, ew. inny salon z hairlight/hairpetals w Krakowie
Hej
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4656 |
BAN stały
|
Hmm... tanio to pojęcie względne... pytajcie u Szymona Kaczmarzyka. Nie wiem tylko co oznacza tanio, lipnych kosmetyków oczekujecie? ;-)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4657 |
Rozeznanie
|
Patrycja, a kogo konkretnie polecasz z tego salonu?
---------- Dopisano o 11:19 ---------- Poprzedni post napisano o 11:18 ---------- Moja koleżanka była w Bohemie Karmelicka 53 i super wygląda. Za strzyżenie i modelowanie trzeba zapłacić w granicach 100zł.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4658 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4659 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Nie wiem co masz na myśli mówiąc tani fryzjer, ale jeśli chodzi o jakość strzyżenia polecam w centrum, na Karmelickiej 64 Hair Design. Zwłaszcza pana Andrzeja Krzaka. On robi z włosami cuda, a uwierz mi jestem bardzo wybredną klientką ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4660 |
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny, potrzebuję na szybko - bo już na jutro fryzjera, który zrobi mi upiecie na plener. Zależy mi, żeby nie różniło się bardzo od tego, co miałam na ślubie. Najlepiej okolice Krowodrzy/ Bronowic.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4661 |
Zakorzenienie
|
Sprawdź u p. Kasi U Kaczmarzyka, pracuje tam też p. Aldona (kojarzę ją od Kruczka, jest dobra w upięciach).
![]() |
#4662 |
BAN stały
|
Aldona jest ok, przy czym zdecydowanie najczęściej czesze mnie Szymon - zawsze jest ok.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4663 |
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny! Poszukuję dobrego fryzjera najlepiej na Prądniku Białym, polecacie kogoś?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4664 |
Zadomowienie
|
Moze ktos ma jakieś doświadczenia z fryzjerem mobilnym Alter Ego?
![]() ![]() Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk, więc czasami brakuje ogonków i kreseczek ![]()
![]() |
#4665 |
Raczkowanie
|
Zastanawiam się między fryzjerami:
1) pani Marta z Pracowni Fryzur Metamorfoza 2) pan Piotr z Hair Club na Żabińcu Który lepszy??? ![]() Proszę o opinie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4666 |
Zakorzenienie
|
korzystałam z usług Pani Marty, ale nie wspominam tego dobrze.. chciałam ściąć włosy i z jasnego brązu zrobić średni/ jasny zimny blond.
Podcięcie nawet wyszło ok (pierwsza wizyta) jednak poszło tylko kilka mm ![]() Aktualnie korzystam z usług Pani Magdy Figiel, salon mieści się na ul.Tadeusza Rejtana, i z czystym sercem gorąco polecam! Pytałam kiedyś tutaj o opinie, ale chyba nikt nie zna, więc poszłam w ciemno, i cieszę się ogromnie że zaryzykowałam ![]()
![]() |
#4667 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4668 |
Zadomowienie
|
dołączam się... na początku wszystko super ale już przy 3 koloryzacji wychodził odrost z rudą poświatą ;/ ... zrezygowałam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4669 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4670 |
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny
![]() Czytam sobie tak ten wątek, bo ostatnio mam ochotę zrobić coś innego z moimi włosami. Możecie polecić fryzjera, który potrafi dopasować fajną fryzurę, mam półdługie lekko kręcone włosy, ciągle je tylko podcinam, ale nie układają mi się kompletnie, dlatego chciałabym fajną fryzurę i być może koloryzację. Jaki fryzjer naprawdę się na tym zna, bo jak już mam wydać jakąś konkretną sumę, to nie chcę potem płakać ![]() Kogo u Kaczmarzyka polecacie Kamil, Aldona, Katarzyna do strzyżenia i być może koloryzacji? A może jakiś inny salon? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4671 |
Wtajemniczenie
|
Ja byłam u Kamila, ścinał mi długie włosy (do pasa), do takich krótkich do ramion - jestem zadowolona bo mam gęste cienkie włosy, i nie zrobił mi z nich piórek/5 włosów na krzyż, jak mi się zdarzało często w przeszłości. W najbliższym czasie wybieram się na podcięcie + kolor i też do niego.
![]() |
#4672 |
Zakorzenienie
|
a możecie polecić jakiś zabieg regenerujący włosy w którymś z salonów?
zaklepalam sobie termin na cięcie do Wioli Bojdo z salonu Maniewski oraz do Aldony z Kaczmarzyka. i teraz mam problem - kogo wybrac? ![]() macie jakieś opinie na temat tych fryzjerek?
sun goes down Edytowane przez WhiteCherry Czas edycji: 2015-09-13 o 17:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4673 |
Przyczajenie
|
optimistic_realist i znalazłaś kogoś? Ja mam niestety ten sam problem :-(
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4674 |
Zakorzenienie
|
mam to samo wiec podbijam.
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4675 |
Przyczajenie
|
cześć,
szukam fryzjera, który będzie potrafił dobrze ściąć i zrobić coś w stylu czerwonego ombre na długich włosach. Jednocześnie potrzebuje termin najpóźniej na przyszły tydzień, najlepiej kogoś z rezerwacją on-line... Patrzyłam u Kaczmarzyka, terminy mają p. Aldona i p. Kasia, nie wiem jednak czy temu podołają, czy ma ktoś jakieś sugestie w temacie takiej koloryzacji? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4676 |
Raczkowanie
|
Witajcie,
rozglądam się za jakimś dobrym fryzjerem w Krakowie, chcę ściąc długie włosy, ale nie mam pomysłu co do fryzury. Oczekuję dużej zmiany i szukam kogoś z pomysłem, kto będzie w stanie zaproponowac mi jakąś dopasowaną fryzurkę ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4677 |
Przyczajenie
|
Od siebie mogę polecić Ewę Warmuz z salonu fryzjerskiego Hair Club LaBush (znajdują się na ul. Starowiślna, a to ich strona http://hairclublabush.pl ) - dziewczyna potrafi doradzić, ładnie uczesać i utrwalić fryzurkę. Chodzę tam od kilku lat, moja siostra i najlepsza przyjaciółka także i wszystkie jesteśmy zadowolone.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4678 |
Przyczajenie
|
Ja najbardziej zadowolona byłam po wizycie w Hair Design na Karmelickiej. Mają fajne podejście do klienta, zawsze proponują ciekawe, modne fryzury. Ceny również są przystępne więc mogę sobie pozwolić na częste wizyty
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4679 |
BAN stały
|
Pisałam już o nim - Szymon Kaczmarzyk, ewentualnie ktoś od niego z salonu. Przede wszystkim nie kręcą na kosmetykach, widać że pracują na porządnych produktach - po samej fryzurze. No i sam salon wyposażony jak należy.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4680 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny potrzebuje kogoś godnego polecenia do fryzury ślubnej. Żadne upiecie a ładnie zrobione rozpuszczone włosy.. Ktoś cos?
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:34.