Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XL - Strona 161 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-09-10, 21:31   #4801
minthema
Zakorzenienie

Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XL

Munia, szukałaś płaszcza. Przeglądając stronę H&M w poszukiwaniu zimowego płaszcza dla siebie natknęłam się na coś takiego http://www2.hm.com/pl_pl/productpage.0323178001.html co wydawało się spełniać Twoje oczekiwania. Sama bym brała gdyby był bardziej dopasowany.

minthema jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-10, 21:33   #4802
Vampi_z_piekla_rodem
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Yoooko Pokaż wiadomość
https://www.youtube.com/watch?v=e0n74pAtpW4 Laura i jesienny lookbook. Bardzo ładnie wygląda, jedna z nielicznych youtuberek, która właściwie zawsze wygląda ładnie!
Właśnie miałam wstawiać, Laura powinna iść tą drogą, jakaś radosna się wydaje. I muza Karoliny Baszak - akurat ta piosenka robi klimat. Podoba mi się trzecia stylizacja, trochę taki Kanye, chyba przez ten płaszcz Daję okejkę!

I obejrzałam Szusz, ona też powinna iść tą drogą, w końcu życie w nią wstąpiło

"Give me reason but don't give me choice.
'Cause I'll just make the same mistake again.."
Vampi_z_piekla_rodem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-10, 21:34   #4803
ewkaakwe
Raczkowanie

Cytat:
https://www.youtube.com/watch?v=e0n74pAtpW4 Laura i jesienny lookbook. Bardzo ładnie wygląda, jedna z nielicznych youtuberek, która właściwie zawsze wygląda ładnie!

Serio? Według mnie wygląda źle, szczególnie ten ciężki makijaż, który wygląda jak zwarzony. Podkreśla nim zmarszczki. Włosy też w kiepskim stanie, a pierwsza fryzura jak kucyk z peruki sędziowskiej ale ubrania ładne, to fakt

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
ewkaakwe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-10, 21:35   #4804
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez minthema Pokaż wiadomość
Munia, szukałaś płaszcza. Przeglądając stronę H&M w poszukiwaniu zimowego płaszcza dla siebie natknęłam się na coś takiego http://www2.hm.com/pl_pl/productpage.0323178001.html co wydawało się spełniać Twoje oczekiwania. Sama bym brała gdyby był bardziej dopasowany.

Piękny, ale nie stać mnie niestety ;( Do 200 złotych dam, ewentualnie 250.
Acz tak! DOKŁADNIE o coś takiego mi chodzi!

Edytowane przez Munkaa
Czas edycji: 2015-09-10 o 21:36
Munkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-10, 21:36   #4805
201607111008
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Czocherovsky Pokaż wiadomość
https://instagram.com/p/7dGPTYiu9y/
slubne paznokcie madzika

o
mój
boże
;-;
hahahahhaha
a ja głupia przejmowałam się lekko zalanymi skórkami przy hybrydach

Cytat:
Napisane przez Zanetka1990 Pokaż wiadomość
Ja miałam podobne odczucia jak u niejednej jutuberki słyszałam, że takie saszetki z maseczkami starczają im na 3-4 użycia...
To chyba kwestia dopasowania ilości do potrzeb skóry. Niektórzy mogą walić grube warstwy kremów nawilżajacych/natłuszczajacych, a ja np musze zadowolić się minimalną ilością delikatnego kremu rozsmarowanego ultra cienko, bo inaczej dostaje koszmarnej wysypki. Standardowa próbka idzie nawet na 5-6 użyć
201607111008 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-10, 21:45   #4806
minthema
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Munkaa Pokaż wiadomość

Jakbyś wygrzebała jeszcze 50zł to by było bingo, bo w h&m za zamówienie newslettera dają kod na 25%, wtedy wychodzi 300zł. Nadal sporo, ale wiem jak czasem ciężko znaleźć coś co się ma konkretnie rozrysowane w głowie. Wysłałabym Cię jeszcze na stronę zary bo tam też mają teraz mnóstwo nietaliowanych płaszczy acz zara to zara, ceny mogą być nie lepsze

Stary 2015-09-10, 21:59   #4807
Yoooko
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ewkaakwe Pokaż wiadomość
Serio? Według mnie wygląda źle, szczególnie ten ciężki makijaż, który wygląda jak zwarzony. Podkreśla nim zmarszczki. Włosy też w kiepskim stanie, a pierwsza fryzura jak kucyk z peruki sędziowskiej ale ubrania ładne, to fakt

Mówiłam o lookbooku i o ubraniach, jedna z nielicznych, która nie jest wieśniarą w chińskich ciuchach od stóp do głów. Nie mówie też, że zawsze jest idealnie, ale wygląda fajnie, mimo tego, że nie jest rozmiarem zero (nie mam z tym najmniejszego problemu). Nie nosi też za ciasnych ubrań czy za wielkich. Wg mnie np. Szusz, która ma wysokie mniemanie o tym jaka jest stylowa mogłaby się od niej uczyć. Szusz jest nadal młodą kobietą, a często wygląda jak ciotka klotka i nie pomagają "przełamania" chińskimi ciężkimi butami, albo w druga stronę jak dzidzia piernik w przykrótkiej sukience w kwiatki. O tak mi się nasunęło akurat przy okazji dwóch jesiennych lookbooków.

PS. Wcale mi nie przeszkadza ten luźny kucyk, chociaż sama bym się tak nie uczesała.

Edytowane przez Yoooko
Czas edycji: 2015-09-10 o 22:00
Yoooko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-10, 22:01   #4808
chocaholic
Wtajemniczenie

Cytat:
fajne zestawy, podobają mi się
Stary 2015-09-10, 22:16   #4809
why_so
Rozeznanie

LA

why_so jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-10, 22:47   #4810
aaniolekk
Zadomowienie

Dziewczyny, przychodze do Was z prośbą
Szukam kanałów osób, które mówą po angielsku ale w miarę powoli, nie jak karabin maszynowy i wyraźnie niekoniecznie tematyka urodowa ale coś fajnego co da się oglądać, nie z końca you tuba tak do osłuchania się z językiem. Najlepiej gdyby to był angielski amerykański

podrzucicie jakieś linki?

'Ironia kiedy płacząc przez niego,
tylko do Niego chciałabym się przytulić...'

`Nawet w snach na Jego widok mam motylki w brzuchu.
Co On takiego w sobie ma, że poszłabym za Nim na koniec świata?`
27.12.10 <3
aaniolekk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-10, 23:07   #4811
201605301111
Konto usunięte

kurcze
dawno nie odpalałam pannyjoanny ulubienców i... co sie z nią stalo? w sensie jakos dziwnie mówi, trajkocze, ekscytuje sie jakos tak dziwnie

z kims mi sie to kojarzy, mam wrazenie, jakby na kogos pozowała... tylko kurcze nie moge wpasc na to kto mówi w ten sposób
201605301111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-10, 23:33   #4812
ajah
wańka wstańka

Cytat:
kurcze
dawno nie odpalałam pannyjoanny ulubienców i... co sie z nią stalo? w sensie jakos dziwnie mówi, trajkocze, ekscytuje sie jakos tak dziwnie

z kims mi sie to kojarzy, mam wrazenie, jakby na kogos pozowała... tylko kurcze nie moge wpasc na to kto mówi w ten sposób
Mnie się kojarzy z Zoellą: mnóstwo gestykulacji, lekki wytrzeszcz i trajkotanie. Tyle, ze Zoelli jakoś bardziej uroczo to wychodzi
Stary 2015-09-11, 06:02   #4813
otako
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Munkaa Pokaż wiadomość

Za 200-250zł to może być baaaardzo ciężko kupić coś z jesiennej kolekcji. Przerażają mnie ceny ciuchów w sieciówkach.

otako jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-11, 06:10   #4814
nerwussss
Wilk co zjadł babcie.

Cytat:
Napisane przez TheDocha Pokaż wiadomość
Madzik jak najszybciej powinna udać się do wizażystki w celu ustalenia terminu makijażu ślubnego.
Nie wyczaruje cudów na twarzy kosmetykami za 5 zł i jej umiejętnościami.
O ile suknia na zdjęciach może wyglądać ładnie, o tyle makijaż już nie.
Chyba już za późno bo widziałam na insta zdjęcie z przystrojonym kościołem wiec pewnie juz jutro ślub ;]
Swoją drogą nigdy mi się nie podobało jak malowała mnie wizażystka [miałam kilka spotkań] zawsze wychodziło ciastolina lub karykatura. Jednak do slubu bym się sama nie pomalowała! Postawiłam na kogoś kto ma ultra trwałe podkłady w wielu odcieniach zeby dobrać do mojej bladej cery z wiecznym burakiem. Warto było wydać te pare stów makijaż się trzymał mimo wielu łez wzruszenia [taaak nic sie nie rozpłyneło] wyglądał na zdjęciach ładnie w filmie też. Na żywo to.... widać go było ale co zrobisz jeden dzien beda widziec ale na zdjeciach lata bedzie wygladało ładnie. Na sesje z fotografem umalowalam się sama przede wszystkim z oszczędności i dlatego, że wkurzyłam się że wizażystka nie lubiła fioletu [taki miałam kolor wesela biało-fioletowe] i miałam różowe oko co pięknie kontrastuje z niebieska tęczówka i czerwonym od płaczu okiem [dzieki Bogu mama miała niebieskie krople do oczu!] i widziałam różnice! Nie stać było mnie już na kupienie 2 drogich podkładów tapet [których pozniej nie zużyje] jakiś fixerów, hd'rów ale uważam że oko ładniej sobie zrobiłam! Jestem dumna bo podkład lekko [buraczkowe poliki] mi fotograf poprawił i jest slicznie. Jak by ktoś chciał mogę podrzucić fotki obu makijaży.

Edytowane przez nerwussss
Czas edycji: 2015-09-11 o 06:24
nerwussss jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-11, 06:27   #4815
ladybird1395
( ͡° ͜ʖ ͡°)

GG do ladybird1395

Dzień dobry państwu, czytam, i czytam, aż muszę się w końcu do dyskusji przyłączyć! ^^

Cytat:
Napisane przez Zanetka1990 Pokaż wiadomość
Ja miałam podobne odczucia jak u niejednej jutuberki słyszałam, że takie saszetki z maseczkami starczają im na 3-4 użycia...
Mi starczają na 2-3 użycia, co jest ze mną nie tak?! :P

Cytat:
kurcze

Mi tam się wydaje, że ona zawsze taka była ;p
ladybird1395 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-09-11, 06:42   #4816
anjia
Zadomowienie

nie mam odpieluszkowego zapalenia mózgu - naprawdę ALE Tadzik zrobił kupę! *taniecradosci* kupa nie była zdrowa bo jakby rozwodniona ALE mam wrażenie że strup był bardziej płaski tak jakby robiąc kupę wyrzucił też z siebie cała ropę którą miał pod strupem radość razy milion kupa jedzie dzisiaj na badania a Tadzik na zastrzyki
Stary 2015-09-11, 06:43   #4817
Zanetka1990
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ladybird1395 Pokaż wiadomość
Dzień dobry państwu, czytam, i czytam, aż muszę się w końcu do dyskusji przyłączyć! ^^

Mi starczają na 2-3 użycia, co jest ze mną nie tak?! :P

Mi tam się wydaje, że ona zawsze taka była ;p
Na 2 jeszcze spoko, ale jakoś nie potrafię więcej wydobyć z saszetki, która ma 7-10 ml produktu. Poza tym maseczka to nie codzienny krem, nakłada się ją rzadziej i trzyma dłuższy czas, więc jakbym rozdzieliła taką saszetkę na 4 części to po minucie nie miałabym już nic na twarzy... No ale to może mój ryj taki dziwny .
Zanetka1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-11, 07:21   #4818
kataanka
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez aaniolekk Pokaż wiadomość
Szukam kanałów osób, które mówą po angielsku ale w miarę powoli, nie jak karabin maszynowy i wyraźnie niekoniecznie tematyka urodowa ale coś fajnego co da się oglądać, nie z końca you tuba tak do osłuchania się z językiem. Najlepiej gdyby to był angielski amerykański

Jak dla mnie to missglamorazzi (Ingrid Nilsen) mówi fajnym amerykańskim angielskim Nie zaiwania tak i zawsze wyłapuję każde słówko.
https://www.youtube.com/user/TheGridMonster -> to akurat jej kanał vlogowy, urodowy też ma

Edytowane przez kataanka
Czas edycji: 2015-09-11 o 07:27
kataanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-11, 07:37   #4819
201701230959
Konto usunięte

thereisdreamKosmetyczka robiła czy jakaś znajoma?
madzik230390lifstyle@ther eisdream kosmetyczka Kolejnym razem sama sobie zrobie i lepiej bedzie to wygladało.Chociaż za źle tez nie jest

... Madzik, jak ktoś Ci partoli robotę to mu się zwraca uwagę, nie mówi się, że jest ok witki mi opadły.
Swoją drogą... Tajemnica z daty ślubu ale focie na insta są. Nikt nie wpadnie na to kiedy ślub.
201701230959 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-11, 08:27   #4820
201607131114
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez anjia Pokaż wiadomość
nie mam odpieluszkowego zapalenia mózgu - naprawdę ALE Tadzik zrobił kupę! *taniecradosci* kupa nie była zdrowa bo jakby rozwodniona ALE mam wrażenie że strup był bardziej płaski tak jakby robiąc kupę wyrzucił też z siebie cała ropę którą miał pod strupem radość razy milion kupa jedzie dzisiaj na badania a Tadzik na zastrzyki

Tadzik będzie zdrów! Super! Wraca do siebie, to bardzo dobrze
201607131114 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-11, 09:17   #4821
201607111004
Konto usunięte

Ilcia!
Szalejesz!
https://instagram.com/p/7c1MZbgW4i/
Pięknota! Ślicznota!

Cytat:
Mnie się nie podoba. Coś mi nie gra. We fryzurze, makijażu, strojach. Moją faworytką w tym tygodniu, o dziwo, jest Susz. Ukradłabym jej ciuchy!

---------- Dopisano o 10:17 ---------- Poprzedni post napisano o 10:12 ----------

Cytat:
Napisane przez minthema Pokaż wiadomość
Oj śliczny : > Szkoda, że tak wiele jest bez kaptura. On mi zawsze ratuje tyłek w jesienną pogodę <3

Cytat:
Mówiłam o lookbooku i o ubraniach, jedna z nielicznych, która nie jest wieśniarą w chińskich ciuchach od stóp do głów.
.
AAAA, o to ci chodzi. No niby tak, racja, to jest na duży plus. Ale mnie nadal się nie podoba to jak wyglądała.
201607111004 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-11, 09:18   #4822
201607131028
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Alessandra89 Pokaż wiadomość
thereisdreamKosmetyczka robiła czy jakaś znajoma?

madzik230390lifstyle@ther eisdream kosmetyczka Kolejnym razem sama sobie zrobie i lepiej bedzie to wygladało.Chociaż za źle tez nie jest

... Madzik, jak ktoś Ci partoli robotę to mu się zwraca uwagę, nie mówi się, że jest ok witki mi opadły.

Swoją drogą... Tajemnica z daty ślubu ale focie na insta są. Nikt nie wpadnie na to kiedy ślub.

Madzik, Madzik... Kolejny raz robi wokół siebie ogromne zamieszanie, a tym przesadnym oszczędzaniem pokazuje raczej nie zaradność a brak klasy Po ślubie filmiki i zdjęcia z insta raczej na pewno znikną, usunie filmiki a później kanał Życzę jej oczywiście wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia i cudownej ceremonii i wesela
201607131028 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-11, 09:39   #4823
rickybobby
Wtajemniczenie

Dziewczyny jak nie maci pomysłu na dzisiejszy look to wklejam wam inspirację:
https://www.youtube.com/watch?v=3F1zlADTTEc
rickybobby jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-11, 09:44   #4824
Cattivo
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez aaniolekk Pokaż wiadomość

Ja pod tym względem uwielbiam Bunny (https://www.youtube.com/user/grav3yardgirl). Czasem mówi szybko, ale na ogół trzyma się rozsądnego tempa i ma bardzo dobrą dykcję.
Cattivo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-11, 09:52   #4825
Plotkarrra
Rozeznanie

Cytat:
kurcze

ona od zawsze tak miała
Plotkarrra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-11, 09:52   #4826
201607111004
Konto usunięte

W temacie ciąży i porodów, mam link ale akurat do bloga: http://wkorei.blogspot.kr/2015/09/rozwiazanie.html
Polka rodzi w Korei. Bardzo pozytywnie mnie zszokował widok warunków w jakich przyjdzie jej przez to przejść. Nie wiem czy to kwestia zamożności a więc i możliwości wyboru luksusu, czy tak wygląda większość takich miejsc w stolicy Korei. Można pozazdrościć. Coś co moim zdaniem powinno być standardem, dla mnie nadal jawi się jako właśnie luksus ;c
Stary 2015-09-11, 09:55   #4827
minthema
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rickybobby Pokaż wiadomość
Dziewczyny jak nie maci pomysłu na dzisiejszy look to wklejam wam inspirację:
https://www.youtube.com/watch?v=3F1zlADTTEc
Te uwalone kosmetyki, autentycznie zrobiło mi się niedobrze Że tym laskom (ganguro gyaru) nie jest ciężko pod taką szpachlą..

Stary 2015-09-11, 10:01   #4828
frykaseq
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez SweetHusky Pokaż wiadomość
Ilcia!
Szalejesz!
https://instagram.com/p/7c1MZbgW4i/
Pięknota! Ślicznota!
Podczytuję Was, nie udzielałam się wcześniej ale dziś wychodzę z ukrycia bo po prostu nie mogę - Ilcia jesteś przepiękna!!
frykaseq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-11, 10:03   #4829
ewkaakwe
Raczkowanie

Cytat:
Mówiłam o lookbooku i o ubraniach, jedna z nielicznych, która nie jest wieśniarą w chińskich ciuchach od stóp do głów. Nie mówie też, że zawsze jest idealnie, ale wygląda fajnie, mimo tego, że nie jest rozmiarem zero (nie mam z tym najmniejszego problemu). Nie nosi też za ciasnych ubrań czy za wielkich. Wg mnie np. Szusz, która ma wysokie mniemanie o tym jaka jest stylowa mogłaby się od niej uczyć. Szusz jest nadal młodą kobietą, a często wygląda jak ciotka klotka i nie pomagają "przełamania" chińskimi ciężkimi butami, albo w druga stronę jak dzidzia piernik w przykrótkiej sukience w kwiatki. O tak mi się nasunęło akurat przy okazji dwóch jesiennych lookbooków.

PS. Wcale mi nie przeszkadza ten luźny kucyk, chociaż sama bym się tak nie uczesała.

Jeśli chodzi tylko o ubrania to się zgadzam. Laura ma dobry gust, nie wciska się na siłę ,,bo to S!". Fajnie łączy poszczególne ubrania. Ale całość- nadal jestem na nie, szczególnie makijaż...

---------- Dopisano o 10:03 ---------- Poprzedni post napisano o 10:02 ----------

Cytat:
Napisane przez Plotkarrra Pokaż wiadomość
ona od zawsze tak miała

A ja też mam wrażenie, że ostatnio zachowuje się inaczej. Jak nakręcona ale mi to nie przeszkadza nadal dobrze mi się ją ogląda.

ewkaakwe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-11, 10:08   #4830
201607111004
Konto usunięte

Czytam kolejne posty ze wcześniej zalinkowanego bloga i ze zdumienia coraz szerzej otwieram oczy:
Cytat:
Napisane przez http://wkorei.blogspot.kr/2015/04/ciaza-i-porod-zwyczaje.html

Oczywiście, mimo że przestrzeganie reguł taegyo to przede wszystkim odpowiedzialność kobiety, dużą rolę do spełnienia ma również ojciec dziecka, ponieważ to on właśnie wywiera największy wpły na stan emocjonalny swojej żony. Mężczyźnie zaleca się więc zarzucenie palenia papierosów, nienadużywanie alkoholu oraz utrzymywanie szczęśliwego i zaangażowanego stanu umysłu. Jeden z moich kolegów był na tyle €žzaangażowany€, że jeszcze przed rozwiązaniem cały dom obstawił regałami z książkami tak, żeby jego córka wychowywała się w odpowiedniej aurze. Dodam, że ani on, ani jego żona, molami książkowymi raczej nie są. Inny kolega, za jedyne trzy tysiące złotych (a jako jedyny pracuje na rodzinę i to na „chwiejnym” samozatrudnieniu), zakupił kilkanaście tomów obrazkowej encyklopedii...
A to niby u nas panuje straszne OZM
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości