![]() |
#3571 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Rozstanie z facetem XXXIII
Cytat:
![]()
![]() |
#3572 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny, ale się rozpisałyście
![]() ![]() Edytowane przez julk44 Czas edycji: 2015-09-14 o 15:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#3573 |
Raczkowanie
|
Ja nawet nie mam ochoty na wychodzenie do ludzi.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3574 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3575 |
Raczkowanie
|
![]() |
#3576 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3577 |
Raczkowanie
|
Ja to w sumie nawet nie mam z kim wyjść i porozmawiać, nie mam koleżanek jakoś tak wyszło, że miałam tylko jego... mi też się nie chce wychodzić z domu, z resztą gdzie ja sama pójdę? Do tego schudłam 2,5kg chce mi się z nerwów czasem wymiotować jak patrzę na jedzenie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3578 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja staram się znajomych nie zamęczac tymi moimi miłosnymi historiami. Wolę pogadać o czym innym. I oni pewnie też wolą słuchać co innego.
![]() ![]() |
![]() |
#3579 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3580 |
Raczkowanie
|
Ja dzisiaj straciłam kolejną osobę w swoim życiu. Znałyśmy się od dzieciństwa, pozniej bardziej to była koleżanka od imprez. Po rozstaniu z exem trochę więcej czasu zaczełyśmy spędzać. Rownież nie układa jej się w związku, ma do mnie pretensje tylko sama nie wiem o co. Kilka razy dałam jej jasno do zrozumienia żeby zastanowiła się nad swoim związkiem, bo gość ciągle ją rani. Ona daje mu kolejną szanse i tak w kółko. Bardzo przypomina mi siebie, dlatego chciałam pomóc a tak naprawdę wyszłam na najgorszą. Na osobę która chce żeby im nie wyszło, takim o to sposobem zakończyła dzisiaj nasze relację. Tak mi przykro
![]() A co do chudnięcia 10kg w 1,5 miesiąca. Zaraz po rozstaniu nie mogłam przełknąć nic od razu brało mnie na wymioty.
Lepiej kochać, a potem płakać. Następna bzdura. Wierzcie mi, wcale nie lepiej. Nie pokazujcie mi raju, żeby potem go spalić. Edytowane przez timotei Czas edycji: 2015-09-14 o 19:07 |
![]() ![]() |
![]() |
#3581 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Niestety, ale trzeba sobie uświadomić w pewnym momencie, ze ludzie nie chcą "wtrącania się w ich życie", mimo że chce się dla nich jak najlepiej. Lepiej poczekać i potem poklepać po plecach. Tak niestety jest... Co do chudnięcia to też schudłam ok 4 kg, w sumie to chyba nadal chudnę. Od rozstania ogólnie mniej jem. |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3582 |
Raczkowanie
|
Bardzo mi przykro timotei
![]() Ja mam właśnie kolejne załamianie... upijam się winem i marzę o tym żeby on był obok... tak mi go brakuje, jeszcze ta świadomość że to nie on odszedł tylko ja go zostawiłam przez jego głupoty i kłamstwa ![]() Wracając do tematu wagi... przynajmniej będziemy piękne i szczupłe ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3583 |
Raczkowanie
|
Ivy_rose
Chyba za bardzo chce pomoc, bo widze w tym siebie (postepowanie z przeszlosci). Przykro mi z tego powodu ze chcialam dobrze a wyszlo jak wyszlo, zreszta bardzo szybko skreslila nasza znajomosc. Jej sprawa ja jak narazie stoję na 44 kg, chociaż w dalszym ciągu nie akceptuje swojej wagi. Wszystko przez niego ciągle mam gdzieś w glowie te jego slowa z przed wyjazdu "strasznie przytylas". Moja samoocena jest rowna zero
#3584 |
Raczkowanie
|
Ja też w swojej miejscowości nie mam żadnej bliskiej koleżanki, wszystkie powyjeżdżały w swoje strony. Więc nawet jak mi przyjdzie ochota wychodzenia do ludzi to nie będę miała z kim. Chociaż trochę się już z tym oswoiłam po 3 latach od powrotu do rodzinnych stron.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3585 |
Raczkowanie
|
Właśnie tak to jest,kiedy wszystko poświeca się dla misiaczka a pozniej zostaje się samemu jak palec. Teraz pukam sobie w głowę że byłam taka głupia i z tego wszystkiego zreygnowałam
![]() |
#3586 |
Raczkowanie
|
Ratunku, na pomoc, dziewczyny!
Widziałam go dziś... ![]() ![]() ![]() ![]() Zamieniłam z nim parę słów, a wszystko we mnie krzyczało: Kocham Cię! Tęsknię za Tobą! Przytul mnie! A niech to... Jestem do niczego... ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3587 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Teraz znów jest lepiej. Nie wiem jak Ci pomóc, będzie lepiej, MUSI. W końcu to minie ![]() ![]() NIC SOBIE NIE RÓB Wygadaj się tu! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3588 |
she-wolf
|
tak bardzo Wam współczuję... też nie potrafię się ogarnąć
![]() dzisiaj przez przypadek się dowiedziałam, że wyjeżdża za granicę, podobno jakieś grube hajsy zarabiać - jakoś nie potrafię w to uwierzyć... zresztą, poza tym, bardzo boli mnie to, że on ma zupełnie inną twarz do kumpli/znajomych... a mnie traktował jak nic nie wartą zabawkę ![]()
![]() |
#3589 |
Raczkowanie
|
najgorzej_
Już jest po, już go nie ma. Boli, musi narazie boleć. Nie rób nic głupiego, on naprawdę nie jest tego wart !!!!!! faeria Dobrze że wyjeżdża, w kóncu będziesz mogła się spotykać ze znajomymi nie bojąc się o to że on tam będzie. Też bym chciała żeby mój ex wyjechał jak najdalej ode mnie
Lepiej kochać, a potem płakać. Następna bzdura. Wierzcie mi, wcale nie lepiej. Nie pokazujcie mi raju, żeby potem go spalić. Edytowane przez timotei Czas edycji: 2015-09-14 o 20:20 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3590 |
Raczkowanie
|
O rany wspołczuję Wam, mnie się jeszcze nie przyszło zmierzyć z tym żeby go spotkać i mam nadzieję że na długo tak pozostanie.
Boże jak sobie dziś pomyślę kiedy pierwszy raz sie spotkalismy, te nasze początki ... gdybym wtedy wiedziała co mnie będzie czekać ............ nie do wiary. Minął miesiąc i ja wciąż nie wierzę że to wszystko prawda, i w to jakim jest człowiekiem ![]()
![]() |
#3591 |
Raczkowanie
|
Rozumiem doskonale... ale czuje znaczną ulgę mogąc się tu wygadać
|
![]() ![]() |
![]() |
#3592 |
Raczkowanie
|
Wiadomo... ile można truć znajomym. A tutaj wszystkie jesteśmy w podobnej sytuacji.
1,5 roku temu, gdy zbierałam się po 1 facecie poznałam tu parę dziewczyn. Do dzisiaj z niektórymi nadal jestem w kontakcie ![]() Laski! Daję Wam 100% gwarancję, że Wam przejdzie! Zawsze przechodzi! |
![]() ![]() |
![]() |
#3593 |
Raczkowanie
|
mi jak narazie rownież, od 3 tygodni cisza. Oby jak najdłużej
Ivy_rose Co u nich ? Rozumiem że żyją teraz tylko swoim życiem i są bardzo szczęśliwe ![]()
Lepiej kochać, a potem płakać. Następna bzdura. Wierzcie mi, wcale nie lepiej. Nie pokazujcie mi raju, żeby potem go spalić. Edytowane przez timotei Czas edycji: 2015-09-14 o 20:28 |
![]() ![]() |
![]() |
#3594 |
Raczkowanie
|
ja poprostu nie potrafię pojąć jak człowiek, który przez ponad trzy lata świata poza mną nie widział (wszyscy mi tak potwierdzali wokół, znajomi, rodzina) zerwał kontakt bez słowa, bez nawet jednego smsa, bez wyjaśnień, bez rozmowy..... no nie rozumiem.
Tylko z drugiej strony doskonale wiem, że z poprzednią dziewczyną zrobił to samo.
![]() |
#3595 | |
she-wolf
|
Cytat:
tutaj zaczął od najniższej krajowej, był jeszcze całkiem normalnym chłopakiem, jednak zaczął się staczać, gdy dostał awans i zaczął zarabiać ok. 4 tys. na miesiąc - totalnie mu odbiło, stał się innym człowiekiem, potem coś nabroił przez alkohol i co prawda go nie wywalili, ale zdegradowali i podobno to rzucił/rzuca - nie wiem i nie będę się nikogo pytać i podobno "grube kokosy" tam będą... już widzę go na dnie ![]() dlaczego ja się tak tym przejmuję? to już nie mój problem... a może dlatego, że te wszystkie miesiące teraz mieliśmy MY zaplanowane? a on tylko się mną zabawił, a ja mu na to pozwoliłam naiwnie wierząc w piękne słowa... ![]() jak zwykle, wszystko ważniejsze ode mnie... i mimo że wiem, że to ON stracił, nie ja, to jakoś ja się czuję bezwartościowa...
![]() ![]() |
![]() |
#3596 |
Raczkowanie
|
Ja się właśnie wypłakałam przyjaciółce do słuchawki ale jakoś tak wcale mi nie jest lepiej... chociaż ona utwierdziła mnie w przekonaniu że dobrze robię odchodząc.
Mi już minęły 2 lata jak wróciłam dla niego do rodzinnej miejscowości, tak sobie myślę, że nic mnie tutaj dobrego nie czeka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3597 |
Raczkowanie
|
Tak, przejdzie, na 100 %.
mnie już się wszystko zaciera, po miesiącu, to już nie jest tak silne. Tylko że moje życie wcale mi sie nie podoba, zostałam zupełnie sama. Bez planów, bez żadnych znajomości, bez perspektyw na przyszłość. Strasznie się z tym czuję.
![]() |
#3598 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3599 |
she-wolf
|
boli też dlatego, że we wszystkim - tzn. teraz już nie mam pewności co do jego strony... - byliśmy swoimi pierwszymi... ja miałam głupie marzenie - być ze swoim pierwszym już do końca...
![]() tak bardzo tęsknię za nim... tzn. nie za nim-manipulantem, tylko tym skromnym chłopakiem (który prawdopodobnie nigdy nie istniał, tylko taką maskę sobie nałożył na pierwsze miesiące od jego poznania), w którym się zakochałam...
![]() |
#3600 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:56.