Mamusie lutowe - część II - Strona 15 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-09-15, 14:16   #421
siasia13
Rozeznanie

Dot.: Mamusie lutowe - część II

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
Ja dalej dojadam cukinie i zrobiłam ten makaron z cukinią i serkiem białym wędzonym

Jaki to jest serek bialy wedzony? Nie slyszalam a brzmi smakowicie.

Cytat:
Napisane przez marciar7 Pokaż wiadomość
Tak jakos koneic wrzesnia badz pocz pazdziernika.. Wiem wiem o tym ale tak mnie to napawa wyrzutami sumienia.. Bo wtedy w tym 7 8 tyg to nie zalowalam akurat sie sesja skonczyla i wiecie jakt o jest... Ehhh
A potem od razu sie dowiedzialam. Tak samo z tym shandym jiz bylam w 11 tygodniu i pomyslalam ze to lemoniada w sumie ale potwm tak mnie ruszyło ze co ja robie i mialam wyrzuty sumienia. Od tamtej pory ani kropli chyba ze lyczka od tż.
Kupilan se tez karmi bo tak chodzi za mna piwo i juz ale nie ukrywan ze strssuje mnie to ze tak pozno dowiedzialam sie o tej ciazy

---------- Dopisano o 14:36 ---------- Poprzedni post napisano o 14:35 ----------

Moze i racja ale coz schizy to schizy. Musze sie uspokoix

Wyrzuty sumienia szkodza bardziej niz kilka shandy Zobaczysz wszystko bedzie dobrze, pojdziesz na polowkowe i zobaczysz dzidzie cala I zdrowa. Mi dwa razy w zyciu wchodzil akohol jak woda. Raz pilam wodke (ktorej normalnie nie lubie) I wchodzila mi jak kompot, spilam sie az milo a dwa tygodnie pozniej odkrylam, ze jestem ciazy Drugi raz pilam piwko caly bozy dzien na sloncu, tez wchodzil jak kompot, potem doprawilam wieczorem na grilu a dwa tygodnie pozniej dowiedzialam sie ze jestem w drugiej ciazy Tak to bywa
siasia13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-15, 14:17   #422
butterfly20
Zakorzenienie

Jeju tak mnie kopie po obiedzie,że aż podskakuję!

04.02.2016 godz.8.55 - Z.

06.05.2019 godz.10.46 - K.
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-15, 14:20   #423
kingula111
Rozeznanie

GG do kingula111

A ją nic nie czuje czasem mi się wydaje ze jakieś przesuwanie czuje.ale nic konkretnie.eh

Jak tam boli was kość ogonowa albo to krzyże.

Lerze sobie i już myślę co tu jutro ugotuje eh
kingula111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-15, 14:21   #424
ja :)
Zakorzenienie

Cytat:
Teraz to norma, wszyscy są przeziębieni z niczego właściwie.

A ja się dzisiaj najeździłam, w dodatku musiałam jechać do mojej gin do szpitala, bo mi zapomniała B wpisać na el quatro no i byłyby jaja...

No wlasnie niestety taka pogoda jakas wszyscy chorują. Mnie tez gardło boli ni z gruchy ni z pietruchy

Sent from my iPhone using Tapatalk
ja :) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-15, 14:25   #425
butterfly20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez siasia13 Pokaż wiadomość

Wyrzuty sumienia szkodza bardziej niz kilka shandy Zobaczysz wszystko bedzie dobrze, pojdziesz na polowkowe i zobaczysz dzidzie cala I zdrowa. Mi dwa razy w zyciu wchodzil akohol jak woda. Raz pilam wodke (ktorej normalnie nie lubie) I wchodzila mi jak kompot, spilam sie az milo a dwa tygodnie pozniej odkrylam, ze jestem ciazy Drugi raz pilam piwko caly bozy dzien na sloncu, tez wchodzil jak kompot, potem doprawilam wieczorem na grilu a dwa tygodnie pozniej dowiedzialam sie ze jestem w drugiej ciazy Tak to bywa
Z Lidla

Stary 2015-09-15, 14:26   #426
ja :)
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kingula111 Pokaż wiadomość
A ją nic nie czuje czasem mi się wydaje ze jakieś przesuwanie czuje.ale nic konkretnie.eh

Ja mam złamana kosc ogonowa po poprzednim porodzie i ogólnie mam z nia problem ale w ostatnich tygodniach bol sie nasilił wiec myśle ze dzidzia coraz większa i uciska.. Trzeba przetrwać

Sent from my iPhone using Tapatalk
ja :) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-15, 14:28   #427
tygryszek
Zadomowienie

Cytat:

mnie boli kość ogonowa cały czas, każde wyjście z domu kończy się tym, że potem ledwo z łóżka wstaje, lekarz powiedział, że tak już będzie

XII 2013
X 2014
tygryszek jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-09-15, 14:30   #428
Halucynacya
Raczkowanie

Cześć dziewczyny,
dziś dentysta, było ostro! Czeka mnie kanałowe leczenie na żywca (
Dziś też pierwsze wyraźne ruchy, nie jakieś łaskotanie, nie bąbelki. Poczułam jak w środku się ruszają, niesamowite!

Z chęcią też bym się napiła jakiegoś Karmi albo kapkę cydru, ale największą ochotę mam na kawę, a doktor kazał odstawić... Jak żyć?
Halucynacya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-15, 14:30   #429
lamia12344
Rozeznanie

Cytat:

Mnie bolą krzyże, szczególnie wtedy kiedy za dużo chodzę... I kolanko zaczyna momentami doskwierać
lamia12344 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-15, 14:33   #430
Basieku1
Raczkowanie

Cześć dziewczyny ale produkujecie
wchodzę na nasze forum tylko na cz. I, a tam cisza i zastanawiam się co się dzieje, aż w końcu doszłam do końca i zobaczyłam, że mamy cz.II
Ja od końca sierpnia jestem na L4 - szefowa mnie wysłała, i siedzę teraz u teściów na wsi, i teściowa tylko pyta na co mam ochotę i od razu chce to gotować chce mnie rozpieszczać, a ja jakoś nie mam specjalnie na nic ochoty.

Cytat:
Napisane przez Halucynacya Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny,
dziś dentysta, było ostro! Czeka mnie kanałowe leczenie na żywca (
Dziś też pierwsze wyraźne ruchy, nie jakieś łaskotanie, nie bąbelki. Poczułam jak w środku się ruszają, niesamowite!

Z chęcią też bym się napiła jakiegoś Karmi albo kapkę cydru, ale największą ochotę mam na kawę, a doktor kazał odstawić... Jak żyć?
też chciałabym już poczuć mojego kropka a dzisiaj zaczynamy 20t
Halucynacya kup sobie kawę bezkofeinową, smak ma ten sam co normalna tylko tyle że nie ma kofeiny :P

Edytowane przez Basieku1
Czas edycji: 2015-09-15 o 14:38
Basieku1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-15, 14:36   #431
NanaR
Zadomowienie

Cytat:
Nie jestem lekarzem ale naprawde musialabys sporo pic zeby zaszkodzic dziecku. Oczywiscie lekarze (przynajmniej w UK) twierdza, ze w ciazy nie nalezy spozywac alkoholu w jakichkolwiek ilosciach. Ale mysle, ze glownie dlatego ze gdyby powiedzieli ze lampka wina jest bezpieczna, to niektore przyszle mamy uznaly by, ze jak jedna to I dwie I trzy. Ja nie pije wcale chociaz tak mnie winko kusi Ale zanim sie dowiedzialam ze jestem w ciazy to sobie dalam do wiwatu bo bylam na urlopie w polsce I cale dwa tygodnie byly jak jeden wielki weekend Naprawde nie martw sie. Zaraz masz polowkowe, nie?
Za mną 5ez tak winko chodzi nawet mi się śniło z 2 razy,że lampkę wypiłam i tak mi smakowało ale wyrzuty sumienia miałam 😛 ale po tym jak widziałam jak moja szwagierka w 5 miesiącu piła po 4 drinki w c8azy ieczoru przez jakieś 2 tyg i jeszcze tłumaczyła, że jak więcej napoju wlej to to 1.5 kieliszka na drink będzie bardziej rozcienczone i to nie to samo co czysty kielich porazona jej głupotą obiecałam sobie, że w ciazy od kiedy o niejwiem, nie będę piła ani kropli alkoholu.

Dumna mama Dominika
07.02.2016
NanaR jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-09-15, 14:49   #432
spuchnieta
Raczkowanie

Cytat:
Good idea mój urodził się z waga 3270 a w książeczce mam wpisany 37 tydzień

---------- Dopisano o 13:48 ---------- Poprzedni post napisano o 13:44 ----------

Boziu ale mnie coś zaczęła kość ozonowa boleć albo to krzyże hm boli wad też czasem?
Już pisałam kiedyś o tej dolegliwości niestety... mi od kości przechodziło aż na kość gdzieś w pośladku i na nogę, nawet nie potrafię okreslić tego miejsca. Czasami się ruszyć nie mogłam. Już myślałam, że będę się tak męczyła, ale teraz jakoś to wszystko ustało, czasem zaboli, ale bez porównania z tym co wcześniej.

Zależy po prostu od tego jak się dzidziuś ułoży i czy naciska na jakiś nerw czy nie Oby się nam dobrze układały te dzieciaczki
spuchnieta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-15, 14:51   #433
siasia13
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez NanaR Pokaż wiadomość
Za mną 5ez tak winko chodzi nawet mi się śniło z 2 razy,że lampkę wypiłam i tak mi smakowało ale wyrzuty sumienia miałam 😛 ale po tym jak widziałam jak moja szwagierka w 5 miesiącu piła po 4 drinki w c8azy ieczoru przez jakieś 2 tyg i jeszcze tłumaczyła, że jak więcej napoju wlej to to 1.5 kieliszka na drink będzie bardziej rozcienczone i to nie to samo co czysty kielich porazona jej głupotą obiecałam sobie, że w ciazy od kiedy o niejwiem, nie będę piła ani kropli alkoholu.

No a dziecko pewnie zdrowe urodzila Nie pochwalam I swiadomie bym tego sama nie zrobila, szczegolnie, ze drinki to juz raczej mocniejszy alkohol. Ale natura silniejsza od glupoty I trzeba sporo wypic zeby dziecku zaszkodzic.
Stary 2015-09-15, 14:59   #434
kingula111
Rozeznanie

GG do kingula111

A pobolewania podbrzusza macie czasem.czy to dolegliwość pierwszego trymestru

---------- Dopisano o 14:59 ---------- Poprzedni post napisano o 14:56 ----------

Ją to właśnie niewiem czy to kość ogonowa czy krzyże a może jedno i drugie.albo promieniuje jedno od drugiego
kingula111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-15, 15:15   #435
marciar7
Zakorzenienie

Dzieki dziewczyny za uspokojenie mojej glowy w podziece wstawiam fotke brzucha. To podobno juz 20 tydz hihi
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1442326533676.jpg (32,4 KB, 37 załadowań)
Stary 2015-09-15, 15:21   #436
Hermi1989
Rozeznanie

Cytat:
Dzieki dziewczyny za uspokojenie mojej glowy w podziece wstawiam fotke brzucha. To podobno juz 20 tydz hihi
Masz malutki brzuszek, ale taki kształtny, a figurkę uhuh laska z Ciebie
Hermi1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-15, 15:26   #437
marciar7
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hermi1989 Pokaż wiadomość
Masz malutki brzuszek, ale taki kształtny, a figurkę uhuh laska z Ciebie
no malućki jak na 20 tydzien... ale wydaje mi sie ze wieskzasc tego co powinna być na brzuchu poszła mi na plecy i boki na zdj tak tego nie widać
Stary 2015-09-15, 15:30   #438
Hermi1989
Rozeznanie

Cytat:
no malućki jak na 20 tydzien... ale wydaje mi sie ze wieskzasc tego co powinna być na brzuchu poszła mi na plecy i boki na zdj tak tego nie widać
Zdecydowanie nie widać tego na zdjęciu. Szczuplutka jesteś. Mnie ubyło 4 kg z wagi, ale brzuszek to mam taką piłeczkę.
Stary 2015-09-15, 15:32   #439
siasia13
Rozeznanie

Cytat:
Bardzo ladny brzuszek Taki byl moj w 20tc w 1 ciazy, teraz taki nie bedzie
Stary 2015-09-15, 15:36   #440
marciar7
Zakorzenienie

Cytat:
Zdecydowanie nie widać tego na zdjęciu. Szczuplutka jesteś. Mnie ubyło 4 kg z wagi, ale brzuszek to mam taką piłeczkę.
mi przybyło 2 a na pocz ciazy ubyło troszke

Cytat:
Bardzo ladny brzuszek Taki byl moj w 20tc w 1 ciazy, teraz taki nie bedzie
to przynajmniej nie martwie sie ze jestem jakas inna
Stary 2015-09-15, 15:36   #441
Hermi1989
Rozeznanie

Tak wygląda domek mojej Córci (18 tc.).
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 18 tc..jpg (140,6 KB, 29 załadowań)
Stary 2015-09-15, 15:44   #442
esor
Mamusia Luty 2016

Cytat:
Ale macie tempo :-D :-D :-D
Ja po pierwszym dniu praktyk ale co licealisci sa teraz okropni haha. I od tego stresu trochę mniebrzuch bolal jutro musze chyba ich olac ;-)
Ja dzis na obiad grochowa a jutro spagetti
Co dp wyprawki to jak jak mowilam ja w roznych sh zaipatrzylam sie w mala cala szuflade ubranek :-D oczywiscie to nie starcxy ale cos na poczatek jest

---------- Dopisano o 13:52 ---------- Poprzedni post napisano o 13:44 ----------

Kurcze dziewczyny mam shizd :-( :-(
Z miesiac temu nad morzem wypilam pewnie ze 2 3 te shandy nie na raz oczywiscie ale potem dopiero sibir pomyslalam ze 2 procent to jednak procent...i bojr sie :-(
Bo juz nie mowie o tym ze zanim dowiedzialam sie ze jesyem w ciazg to nie odmawialam soboe a yo mogl byc juz 7 8 ttydzien...
Jezu ja dzięki Bogu dowiedziałam się o ciąży już w 3tyg + kilka dni, bo nie ukrywam, że często lubię sobie ze znajomymi, lub TŻ popić Żeby to źle nie zabrzmiało, ale dopiero co kończymy studia, większość znajomych single i imprezowe życie, oczywiście odkąd wiem o ciąży pijam co najwyżej jedno piwo bezalkoholowe (ale też rzadko, bo ma mniej niż 0.5%, ale to zawsze jakiś alkohol, choć nie ma co się dać zwiariować, w płynie do płukania buzi też jest alkohol).

Jakoś w 2gim tygodniu ciąży byłam na imprezie i naprułam się jak szpak z TŻ i znajomymi Bo my w ogóle się nie staraliśmy o dzidzię i nie podejrzewaliśmy, ale dla pewności (bo raz trochę zaryzykowaliśmy) w dniu spodziewanej miesiączki zrobiłam test i druga krecha lekka, ale była.

No, ale też stresowałam się tym alkoholem, nawet dzien przed zrobieniem testu wypiłam mocnego drinka (bo test serio miał być dla spokoju psychicznego), ale poczytałam i owszem, w tym stadium alkohol może mieć wpływ np, że zarodek się nie zagnieździ , czy coś, ale stricte na dzidzię nie ma Także 2-3 shandy to już w ogole nic

---------- Dopisano o 16:39 ---------- Poprzedni post napisano o 16:38 ----------

Cytat:
Świetna figura Mały brzuszek faktycznie, ale kształtny

---------- Dopisano o 16:41 ---------- Poprzedni post napisano o 16:39 ----------

Cytat:
O proszę, a tu dosyć spory brzuszek Okragly, sliczny

---------- Dopisano o 16:44 ---------- Poprzedni post napisano o 16:41 ----------

Cytat:

03.10.2015 żona

22.02.2016 Hania
19.04.2017 Agatka
esor jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-15, 15:47   #443
Hermi1989
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez esor Pokaż wiadomość
Jezu ja dzięki Bogu dowiedziałam się o ciąży już w 3tyg + kilka dni, bo nie ukrywam, że często lubię sobie ze znajomymi, lub TŻ popić Żeby to źle nie zabrzmiało, ale dopiero co kończymy studia, większość znajomych single i imprezowe życie, oczywiście odkąd wiem o ciąży pijam co najwyżej jedno piwo bezalkoholowe (ale też rzadko, bo ma mniej niż 0.5%, ale to zawsze jakiś alkohol, choć nie ma co się dać zwiariować, w płynie do płukania buzi też jest alkohol).

Jakoś w 2gim tygodniu ciąży byłam na imprezie i naprułam się jak szpak z TŻ i znajomymi Bo my w ogóle się nie staraliśmy o dzidzię i nie podejrzewaliśmy, ale dla pewności (bo raz trochę zaryzykowaliśmy) w dniu spodziewanej miesiączki zrobiłam test i druga krecha lekka, ale była.

No, ale też stresowałam się tym alkoholem, nawet dzien przed zrobieniem testu wypiłam mocnego drinka (bo test serio miał być dla spokoju psychicznego), ale poczytałam i owszem, w tym stadium alkohol może mieć wpływ np, że zarodek się nie zagnieździ , czy coś, ale stricte na dzidzię nie ma Także 2-3 shandy to już w ogole nic

---------- Dopisano o 16:39 ---------- Poprzedni post napisano o 16:38 ----------

O proszę, a tu dosyć spory brzuszek Okragly, sliczny
Esor, gdybyś piła alkohol i wiedziała o ciąży to bym słabo to widziała, a tak to trudno. Dziecko dobrze się rozwija i żadnych konsekwencji tego nie będzie.
Dziękuję . Jak ja się cieszę, że mi w brzuszek idzie, bo wystarczająco duża ze mnie kobietka. Te hormony tarczycy dobiły moją sylwetkę. Ale to nic, najważniejsze że córa rośnie zdrowo .
Stary 2015-09-15, 15:50   #444
kaaasi
Zakorzenienie

Cytat:
Jeju tak mnie kopie po obiedzie,że aż podskakuję!
znaczy że dobry obiadek mama zrobiła
Cytat:
domek elegancki taki kształtny

uwaga z cyklu jedzeniowego idę robić naleśniki z pieczarkami cebulką i serem żółtym tak mi się zachciało

kaaasi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-15, 15:52   #445
siasia13
Rozeznanie

Cytat:
WOW Hermi fajny brzuszek Takie to juz przepuszczaja w kolejce co
Stary 2015-09-15, 15:56   #446
butterfly20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Basieku1 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny ale produkujecie
wchodzę na nasze forum tylko na cz. I, a tam cisza i zastanawiam się co się dzieje, aż w końcu doszłam do końca i zobaczyłam, że mamy cz.II
Ja od końca sierpnia jestem na L4 - szefowa mnie wysłała, i siedzę teraz u teściów na wsi, i teściowa tylko pyta na co mam ochotę i od razu chce to gotować chce mnie rozpieszczać, a ja jakoś nie mam specjalnie na nic ochoty.

też chciałabym już poczuć mojego kropka a dzisiaj zaczynamy 20t
Halucynacya kup sobie kawę bezkofeinową, smak ma ten sam co normalna tylko tyle że nie ma kofeiny :P

Ale Ci fajnie mi nie dość,że nikt nie ugotuje i nic nie poda, to jeszcz nie mogę liczyć na pomoc z córką. Oczywiście co innego mąż, ale on dużo pracuje
Cytat:
Napisane przez NanaR Pokaż wiadomość
Ja nie znam nikogo kto piłby w ciąży, ale od zawsze mam zasadę,że w ciąży ani kropli alkoholu, nawet łyczka od kogoś bo po co sobie ochotę robić

Cytat:
No cóż, nie urósł od zeszłego tygodnia

---------- Dopisano o 16:56 ---------- Poprzedni post napisano o 16:54 ----------

Cytat:
Nooo fajny! CIężko uwierzyć, że to pierwsza ciąża

Cytat:
Napisane przez kaaasi Pokaż wiadomość

uwaga z cyklu jedzeniowego idę robić naleśniki z pieczarkami cebulką i serem żółtym tak mi się zachciało
Noo, a Tusi też smakowało

Stary 2015-09-15, 15:57   #447
siasia13
Rozeznanie

Cytat:
Esor, gdybyś piła alkohol i wiedziała o ciąży to bym słabo to widziała, a tak to trudno. Dziecko dobrze się rozwija i żadnych konsekwencji tego nie będzie.
Dziękuję . Jak ja się cieszę, że mi w brzuszek idzie, bo wystarczająco duża ze mnie kobietka. Te hormony tarczycy dobiły moją sylwetkę. Ale to nic, najważniejsze że córa rośnie zdrowo .

Duza? Co? Gdzie?

Cytat:
Napisane przez kaaasi Pokaż wiadomość

Pisze oficjalna prosbe o nie pisanie o dobrym jedzeniu bo mi sie zoladek w pracy wywraca z glodu na lewa strone
Stary 2015-09-15, 15:58   #448
SzczesliwaNarzeczona
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez lamia12344 Pokaż wiadomość
Jak wam zazdroszczę tych połówkowych tak szybko- ja muszę wyczekać ponad 3 tygodnie jeszcze

Esor śliczna sukienka Na pewno będziesz wyglądać pięknie

Ja jak tam doczekałaś się na swoją kolej? Ja doceniam teraz lekarza z przychodni przyszpitalnej. Skierowanie dostaję do punktu poboru na oddziale- zawsze bez kolejki na spokojnie- wyniki od razu w karcie, chyba że coś nie tak to dzwonią.
ja też mam połówkowe za 3 tygodnie bo dopiero 09.10 więc nie tylko Ty będziesz tak długo czekac, jestem z Tobą

Cytat:
[/COLOR]Dziewczyny czy wy wiecie ile ważą wasze dzieciaki?pytałam kiedyś mi się wydaje że moja dziesiątki za mało bo w 18-19tyg wazylo 221g mi się wydaje że mało eh
nie martw się, mój chłopczyk w 16t ważył 148g więc jest wszystko ok

Cytat:
Napisane przez badzia987 Pokaż wiadomość
Wiesz co, lepiej sobie odpuścić. Ja pamiętam jak poprzedniej ciąży na samym początku dostałam awans w postaci nowego stanowiska. Nic nie umiałam, wszystkiego musiałam się uczyć sama. Miałam tyle stresów, że wszyscy się pukali w głowę, że się podjęłam tego wyzwania.
jestem tego samego zdania, ja miałam awans w zeszłym roku i co prawda nie byłam w ciąży, ale tak wszystko przeżyłam, że masakra. Nic nie umiałam ciągle się stresowałam, uczyłam się, a wszyscy też dziwili się, że się na to zgodziłam. I ten stres właściwie miałam do pójścia na L4
Stary 2015-09-15, 15:59   #449
marciar7
Zakorzenienie

Cytat:
ale brzunio kocham te wasze zdjecia

Cytat:

No cóż, nie urósł od zeszłego tygodnia[COLOR="Silver"]

)
może i nie, mi sie wydaje że urósł
Stary 2015-09-15, 15:59   #450
butterfly20
Zakorzenienie

A to "ugotowalyśmy" tatusiowi
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC_0747.jpg (104,2 KB, 27 załadowań)

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości