|
|
#361 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Czym dziś pachniesz Wizażanko? Część XV
Cytat:
w sumie publicznie je przedstawiam to i dla każdego kto je obejrzy ![]() Mi również miło jest Ciebie widzieć
|
|
#362 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czy lepiej, to nie wiem - ale na pewno grubiej. Tuż po zjedzeniu miałam jakieś dziwne myśli i ochotę, żeby jak najszybciej pozbyć się tego jedzenia z żołądka, ale na szczęście TŻ mnie zagadał i się opamiętałam...Cytat:
![]() Cytat:
Nie pachnę (jeszcze), lecę się uczyć. Jestem ledwo żywa, marzę żeby położyć się spać o przyzwoitej porze i śnić, jak ja kocham snić! Szczególnie, kiedy latam albo śnią mi się takie przyjemne, ale i tak odległe od rzeczywistości rzeczy. Ale już za dwa dni egzamin, nie mogę, nie mogę spać!! Czy jednak powinnam? Cholera, świruję. A w głośnikach :wumpscut:, moja nowa obsesja...
|
|
#363 | |
|
Wiedźma
|
Cytat:
Nie mam szczególnego doświadczenia w powtarzaniu egzaminów. Zdarzyło mi się raz tylko, że kobieta odesłała mnie (bez wpisu), pomimo iż odpowiedziałam na wszystkie pytania. Potem dowiedziałam się, że chodziło o to, że przyszłam w trampkach. Na poprawkę przyszłam więc w sukience pożyczonej od sześćdziesięcioletniej koleżanki i ze spiętymi włosami (co mi się zdarza sporadycznie) i od razu dowiedziałam się, jaką to miłą i zdolną osobą jestem... ![]() Za to moja matka była bardzo twórcza. Ty piszesz, że każą Cię za oblanie egzaminu. Mnie matka po którejś tam sesji ze średnią 5.0 powiedziała krzywiąc się: Mogłabyś wreszcie coś oblać, te twoje piątki są nudne. (szóstek jeszcze wówczas nie było) Mieszkałam już wówczas poza domem, więc potraktowałam to jak żart. Powinnam tłumaczyć, a tak mi się nie chce... Powinnam iść spać, bo wstaję przed siódmą i... też mi się nie chce. Cieszę się, że w końcu jesz. Jesteś dzielna i mądra. I miła, ale to nie ma nic do rzeczy.
Edytowane przez Sabbath Czas edycji: 2007-09-15 o 02:56 Powód: literówka, i to głupia |
|
|
|
|
#364 |
|
Zakorzenienie
|
Sabbath
Uciekam do łóżka, z notatkami w ręku dobrze się śpi.
|
#365 |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Pachnę resztkami czerwonej D&G (w tym zapachu nie da się pozostać niezauważoną! Co w nim jest?!). Pachniałabym jeszcze Chance Eau Fraiche - gdyby było trwalsze... W klubach poza papierosami dominuje wciąż Coco Mademoiselle/Miss Dior Cherie - mniej i bardziej oryginalne
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
#366 |
|
Zakorzenienie
|
Dzisiaj iglasty poranek z "Zagorsk'iem". A za chwilę zmykam na dżoging - również wśród sosen
Trzeba wypocić zmartwienia...
|
|
|
|
#367 |
|
Zakorzenienie
|
Miłego dnia życzę.
Na dziś przeznaczono Sander for men .
|
|
|
|
#368 |
|
Zadomowienie
|
Brit edt (oj, chyba się na miniaturce nie skończy
)wczoraj u mnie była taka piękna pogoda - słońce, lekki wiatr, ciepło. mycie i sprzątanie samochodu taty było czystą przyjemnością. myślałam, że dziś z rozpędu umyję też mojego brudasa, ale niestety pogoda się zmieniła, jest zimno i co chwilę pada. mam więc usprawiedliwienie do lenienia się przed komputerem potencjalni klienci a sio! ![]() byle do 13
|
|
|
|
#369 |
|
Wiedźma
|
Tharoon - znam ten kawałek Vadera. Świetny jest!
Dziś, jako surowa pani profesor Mc Gonaggal będę pachniała Zagorskiem. Hmmm. Ona jest Szkotką...
|
#370 |
|
Zakorzenienie
|
Dzisiaj Gloria - trzeba chyba zrobić zapas bo moja 30 powoli zbliża się do połowy
|
|
#371 |
|
czyli Endżi
|
Olik, zdjęcia przepiękne
Aż mi się zatęskniło za wakacjami w jakimś ładnym miejscu ... ![]() Le Feu Light to świetny nabytek Jak Ci się spodobało CdG Oryginal?Co do kolejnego trendu na Forum to zauważam duże zainteresowanie Glorią Ja już wpadłam ![]() Córko, ja wiem o tym, że kamera i aparat optycznie poszerza ludzi Ale no właśnie - poszerza Ale to jej sprawa. Sabbath, skąd wiedziałaś że ulubionym pokarmem mojej rodzicielki są pieczone ziemniaczki z boczkiem i cebulką Właśnie wtedy sobie to paskudztwo pitrasiła i chyba rzeczywiście nienajlepiej komponuje się to z liliami
|
#372 | |
|
Zakorzenienie
|
Demoniku, fajnie, ze znajdujesz chwilke i do nas wpadasz
Olik, witaj z powrotem Sliczne fotki, az zatesknilam za wakacjami ![]() [B]Mariolasi[/B, serdecznie wspolczuje Mam nadzieje, ze z dnia na dzien bol jest mniej dokuczliwy. ![]() Cytat:
----------------------------------- Jak na razie u mnie swieci piekne sloneczko, choc okraszone zimnym i porywistym wiatrem. No, ale nie narzekam Zaraz idziemy z TZ robic fotki - piekne chmury blakaja sie po niebie. ![]() Pachne dzisiaj Gaiac. Coz to za cudowny zapach
|
|
#373 |
|
Zakorzenienie
|
Jeszcze niczym nie pachnę ale w taki wietrzny i zimny dzień jak dziś będzie to pewnie jakiś ocieplacz
może Gaultier 2
|
|
|
|
#374 |
|
Zakorzenienie
|
dopadła mnie migrena a już prawie o niej zapomniałam, kiedyś mnie męczyła strasznie często
muszę ją dziś pokonać, bo wieczorem spotykamy się ze znajomymi i bardzo bym chciała być w formie moja córka wczoraj wróciła z imprezy szczęśliwie , nie piła i okazało się, że nie ona jedna, dobrze się bawiła Olik pięknie na tych Twoich wakacjach było Tulianko, odpoczywaj i baw się dobrze nie pachnę |
|
|
|
#375 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie dziewczyny
Pogoda do kitu, więc słonik dziś na rozgrzewkę.Wczoraj miałam zły dzień, przejrzałam kolekcję i stwierdziłam, że czas na porządki, a co za tym idzie Allegro Nie wiem, czy jest ktoś tu równie niestały w uczuciach jak ja
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#376 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Wczorajszy wieczór spędziłam z Glorią i masą ginu z tonikiem (i niestety wychodzi, że im droższy tym lepszy we Wrocławiu). Dzisiaj szykuję się na długo wyczekiwaną zoo-botanicę i miałam wypachnić się różą (Masaki), ale jeszcze mam czas do namysłu
![]() Demoniku, zazdroszę bycia "świeżą" matką ![]() PS. Politycznie jestem za prawicą, ale bez katolicyzmu - a narazie nie da się tego oddzielić. |
|
|
|
#377 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale na razie buteleczka leż wśród innych, nie spieszy mi się z wydaniem jej na świat, podoba mi się ten rozpłaszczony flakonik ![]() A ja Tobie muszę porobić jakieś próbeczki, tylko sporządzę listę tego co mam ciekawego u siebie dużo się tego teraz zrobiło ![]() Cytat:
![]() U mnie też słoneczko, ale w porównaniu z Włochami to tu jest straszna zimnica! Pewnie niedługo się przyzwyczaję ![]() Cytat:
![]() czemu nie pachniesz? Ja dziś pachnę guerlain insolence
|
|
#378 |
|
Zadomowienie
|
Wieje, szaro i buro......... a ja wybieram się na dwa tygodnie nad morze........ tam dopiero mnie wygwiżdże
.Prada Intense trochę mnie wspiera w tym szaleństwie przed wyjazdowym .No i problem mam .......... co ze sobą wziąć pachnącego ![]() Tymczasem ściskam wszystkie Was i w marę możliwości będę zaglądać
|
#379 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
życzę Ci pięknej polskiej jesieni nad morzem |
||
|
|
|
#380 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#381 |
|
Zakorzenienie
|
Bjeata udanego wypoczynku
Najważniejsze nadmorskie powietrze i dobry humor, ja uwielbiam je wdychać niezależnie od pogody |
|
|
|
#382 |
|
Raczkowanie
|
Bjeato i Tulipanko - udanego i pogodnego wypoczynku
![]() Olik - świetne zdjęcia, jak jak lubię takie klimaty Ata A ja dziś wypachniłam się Gucci II
|
|
#383 |
|
Zadomowienie
|
Ambre Extreme L'Artisana z próbki. Mimo pierwszych zachwytów (aż nie wierzę, że powiem to) wydaje mi się zbyt przytłaczająca. Więc szukam dalej swojej ambry doskonałej.
|
|
|
|
#384 |
|
Rozeznanie
|
Wczoraj było cieplutko u mnie (w porównaniu z poprzednimi dniami), więc pachniałam Herba Frescą. Dzisiaj jeszcze niczym nie pachnę, na wieczór będzie Słonik albo Ralph Hot.
Mogę się pochwalić?? Dzisiaj zdałam egzamin na prawo jazdy pozdrawiam serdecznie |
|
|
|
#385 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzisiaj w rytmie Sur le pont d'Avignon, czyli Avignon
...tańczą panowie, tańczą panie na moście w Avignon... Słonecznie i wietrznie dzisiaj. Czaszka mi eksploduje. Gotycka katedra chyba nie da rady. Tu potrzebna jest kroplówka z Gris Clair... |
|
|
|
#386 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#387 |
|
Zadomowienie
|
Dziś Flower Oriental.
|
|
|
|
#388 |
|
Zakorzenienie
|
Mix Avignon i Ouarzazate
|
|
|
|
#389 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
#390 |
|
Zakorzenienie
|
Dziś pachnę mieszanką wszystkiego.
Trochę Tumulte, które zapodałam rano (zły pomysł), trochę ciastem, które właśnie upiekłam, trochę Innocentem, którym zalałam Tumulte, jak już mnie zmęczył, a zaraz będę woniać zapiekanką ziemniaczano-boczkowo-kiełbaskową, bo memu panu się zachciało. Miłej soboty wszystkim. Beatko - miłego wypoczynku. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:41.

w sumie publicznie je przedstawiam to i dla każdego kto je obejrzy 

Ja dzis pierwszy raz w roli "pisarza"-dotychczas jedynie jako obserwator
(to znaczy mnie starczy zawsze, ale nie wiem jak reszta wycieczki się na to będzie zapatrywać)

Właśnie wtedy sobie to paskudztwo pitrasiła i chyba rzeczywiście nienajlepiej komponuje się to z liliami 

.