|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#931 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: O dzidzię się staramy, na narodziny czekamy i dzieciaczki chowamy :) część XVII
Tak Madziu
ale się wkur.wilam, przyszedł mi rachunek za prąd 300zl (ode mnie z gory) gdzie nic nie mamy oprócz sprzętu rtv no i filtrów z akwarium, no szlag by to trafił, nigdy tak wysoki nie przyszedł
|
|
#932 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: O dzidzię się staramy, na narodziny czekamy i dzieciaczki chowamy :) część XVII
Migotka może jakiś błąd mają w wyliczeniach :/
|
|
#933 |
|
Zakorzenienie
|
Migotka, zadzwoń do dostawcy. Być może żle odczytali licznik- co zdarza się bardzo często. Albo to wyrównanie po niedopłacie z prognoz
|
|
|
|
#934 |
|
Zakorzenienie
|
Zophiee licznik dobrze odczytany bo sama im spisywalam. Być może to wyrównanie
|
|
#935 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć kobitki, byliśmy u lekarza, Kostek dostał lekki antybiotyk bo ten kaszel i Gil go strasznie męczą, zamówiliśmy stolik i krzesła do kuchni, kupiłam sobie pizamke na długie nogawy w pepco, Kostek przeszczęśliwy ze ma tatusia. P teraz próbuje spać ale Kostek ma tysiąc pytań do niego 😀 a i wkoncu kupilam sobie filiżankę do kawy 💜💜💜
Iza jak się paznokieć złamie to logiczne ze hybryda tez wtedy się kruszy. Migotka ale sen 😠okropny. Mysia mam nadzieje ze dałaś rade 😊 Madziu u nas rano 6st i zimno jak nie wiem 😠 Lila czyli brak drzemki Natkowi służy 😀 ale dobroci narobilas ☺ Zophiee ale męczą te zęby Boberka biednego 😠 Yss ja to mam czasem tak realistyczne sny ze jak kiedyś mnie ktoś we śnie w twarz uderzył to się obudziłam i mnie pół japy bolało. Ja mam okropne sny 😢
|
#936 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
No kurcze - to nastepnym razem wal piesciami w klawiature ![]() Cytat:
Oj padnieta dzis jestem. Zajechali mnie . Ale juz mi odpuscili i czekam az bede mogla isc do domu. Spac mi sie chce, glowa mnie boli. Cos slodkiego bym zjadla. Ide sie poszwedac w szpitalu. |
||
|
|
|
#937 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
o kurde dzwon to wyjaśnić.. Cytat:
Byle do 22 bo @ tak daje w kosc że masakra.
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek |
|||
|
|
|
#938 |
|
Konto usunięte
|
Hej
yssmay na allegro faktycznie dosyć tanio testy można dostać, jakoś nie pomyślałam żeby tam szukać, dziękuję Basiu dziękuję za życzenia. Cieszę się że wizyta u koleżanki się udała arletka1313 jak fitness, podobało się? Ewcia cieszcie się sobą. I zdrowia dla Kostusia mysia1986 mam nadzieję że jakoś dałaś radę w pracy i nie wymęczyli cię za bardzo Lila_27 jakie pyszności znowu u ciebie PannaMagda zdrowia dla K, mam nadzieję że nic poważnego się nie rozwinie iza współczuję @ Odwołali mi dzisiaj dentystę więc jestem w domu o normalnej porze. Na obiad dzisiaj zamówiona pizza, jakoś nie ma weny na gotowanie
|
|
|
|
#939 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wysłano z tabletu ---------- Dopisano o 17:51 ---------- Poprzedni post napisano o 17:48 ---------- Iza współczuję @ niech da żyć wysłano z tabletu
|
|
#940 |
|
Zakorzenienie
|
Zophiee tz nie zarazony. Na szczescie
tz... dawno tego tu nie uzywalam Doleczylam sie, czuje sie zdrowa, nie poszla bym gdybym sie zle czula. Szybko mnie postawil na nogi ten antybiotyk.Margot, a no zaszylam sie w papierzyskach. Ale o 13 przyszla kontrol niezapowiedziana z ochrony srodowiska i sie zaczelo. Ktos anonimowy donos na nas dal. Na jeden z oddzialow firmy. Ehh.. Wzielam juz prysznici czekam na tz ![]() Odgrzewam sobie zupke pieczarkowa
|
#941 |
|
Zakorzenienie
|
Mysia teraz tz tz tz tz 💜💜💜 ale fajnie się to czyta w Twoich postach 😁
Margot ja nie mam koncepcji na jutro. Chyba rybę zrobię na patelni grillowej. Byliśmy na spacerze, ale zimno. Dzisiaj Żon idzie do mogę taty na mecz a ja mam samotny wieczór 😊 a niech chłopak tez coś ma z życia. Moi faceci kupili sobie autko na pilota i szaleją 😊
|
#942 |
|
Zakorzenienie
|
Mysia kooocham Twoje posty
mój ma dziś do wyboru rozgrzanie albo "rozgrzanie" zakupiłam mu leki albo żel durexa- mam nadzieje ze wybierze prawidłowo
|
|
#943 | |
|
Zakorzenienie
|
Dobry wieczór
My byliśmy na spacerze, ale zimno brrr ---------- Dopisano o 19:22 ---------- Poprzedni post napisano o 19:21 ---------- Cytat:
czekam jutro na relacje |
|
|
|
|
#944 |
|
Zakorzenienie
|
Iza w tv jakiś program oglądałam i mowili, że tak w Japonii jest, ale czy to prawda to nie wiem.
Margot bez gotowania to chociaż odpoczniesz trochę po pracy ![]() Mysia no pięknie wygląda slowko tż w Twoich postach O, a co to za kontrola? Mam nadzieję, że wszystko ok. Miłego wieczoru z tż ![]() Ruda no pewnie niech tż trochę z teściem posiedzi Wy w nocy nacieszycie się sobą ![]() Madzia to oby wybrał prawidłowo ![]() Ja wróciłam do domu po 17. Jakiś słaby czas u mnie, znowu się popłakałam, ale to wszystko przez tą wiedźmę bo już mam dość jej tekstów w stylu "nie mam pieniędzy" no kuzwa dobrze, że ja śpię na pieniądzach, wrrr ---------- Dopisano o 19:26 ---------- Poprzedni post napisano o 19:25 ---------- Zophiee, a właśnie wytrzymal wczoraj Bobri tyle czasu w zlobku?
|
|
#945 |
|
Zakorzenienie
|
Madzia ja jestem prawie pewna i wiem ze chlopak wybierze dobrze
![]() Migotko, przykro mi ze jeszcze sie tamta dolozyla Tz mi gotuje a ja popijam herbatke
|
#946 |
|
Zakorzenienie
|
Mysia to oby nie mieli się czego przyczepić. Ale Tobie dobrze, cóż za pyszności będziesz jadła na kolację?
|
|
#947 |
|
Konto usunięte
|
mysia1986 o kurcze, kontrola z ochrony środowiska, sprawdzali czy śmieci segregujecie?
No ale brzmi poważnie, mam nadzieję że wszystko będzie ok89migotka olej wiedźmę, szkoda nerwów na nią PannaMagda mam nadzieję że tż wybierze właściwie Idę do wanny i poczytam jeszcze dobrej nocy |
|
|
|
#948 |
|
Zakorzenienie
|
Wiesz co juz jadlam zupe pieczarkowa niedawno takze pewnie juz nic. To na jutro do pracy obiadek sie robi. Tz lubi sobie pogotowac i powymyslac w kuchni. I fajnie mu to wychodzi. Wiem ze bedzie piers z kurczaka, makaron razowy, kielki rzodkiewki i rukole widze
co z tego wyjdzie sie okarze
|
#949 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Robicie mi smaka. Mam ochotę na pizzę i na frytki.
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Ehhh taki czas ostatnio. A nie pamietam, albo przeoczyłam - dała Ci te podwyżkę?My w domku. Każde sobie klika. Ja nie wiem czy nie pośpię trochę. |
|||
|
|
|
#950 |
|
Zakorzenienie
|
Zophiee właśnie jak Bobri dal sobie rade ?
jeszcze dziś Wam dam znać może nie na bieżąco ale..yss spełnij swą zachcianke ! należy Ci się
|
|
#951 |
|
Zakorzenienie
|
Mysia to pyszny obiadek na jutro do pracy się szykuje
![]() Yss zamawiaj pizzę A co do podwyżki to czekamy bo póki co dostaliśmy tylko część wynagrodzenia
|
|
#952 |
|
Zakorzenienie
|
Madzia na pewno wybierze prawidłowo 😈😈😈
Migocia a ta znowu swoje dokłada 😠 co za baba 😠 Yss zaszalej, zjedz pizze 😁 Mama do mnie przyszła, idę do wanny. Młody padł od razu 😊
|
#953 |
|
Zakorzenienie
|
Było super
I mamy być świadkami na ślubie ![]() Zostaliśmy wyróżnieni ![]() Mała przekochana, ale charakterek ma ![]() Natuś 2 dzień bez drzemki i już śpi Wieczór znów dla męża Mysiu TŻ Migotko my dostaliśmy wyrównanie 600 zł w grudniu zeszłego roku Ciekawe ile teraz A wiedźmę na miotłę i w kosmos Yss nie przemęczaj się Iza współczuję @ Panna Magda wybierze na pewno dobrze
|
#954 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Ja dzis dzien jakis ciezki:/ Nata pol dnia byla na nie pytam Nata chcesz pic-nie,chcesz jesc-nie,zrobilas kupe(mimo ze czuje)-nie,chcesz kopa w swoja mala dupke -nie...o i tak nam minal dzien. Ale na koniec mnie wysciskala wycalowala po calej twarzy wiec jej wybaczam![]() Migotko nie znosze tych rozliczen!wrrr! A co do tesciowej to niech juz sobie odpusci w koncu! Magda gwarantuje wybierze dobrze ![]() Yss o rany tyle rzeczy na raz spac,glowa cos slodkiego. Bylo jedno wyjscie! Zjesc slodkie wtedy glowa przesatanie bolec skoczy insulinka i od razu odechce sie spac![]() Zophee dajemy rade dziekuje jutro tz bedzie w nocy ale bede czekac![]() Mysia OMG!!!jak to przeczytalam to az mi serducho mocniej zabilo! Cudownie! Tz tz tz tz zobacz jakie bum na forum zrobilas![]() Ewcia pewno niech chlopaki ogladaja meczyk ![]() Lilka Natus mnie oczarowal! Po prostu cudowny widok! Robcie siostrzyczke!!! Jutro jade z Tula na testy alergologiczne z krwii. Az sie boje bo musze z nia jechac sama a to troszke daleko i no pozniej to pobranie nawet sobie tego nie chce wyobrazic. Ale trzeba. |
|
|
|
#955 |
|
Zakorzenienie
|
Mysia czy tz wie jaka tu furorę na forum zrobił?
![]() Gianka kciuki za testy a podejrzewasz ze jest na coś uczulona ?
Edytowane przez PannaMagda Czas edycji: 2015-10-08 o 21:14 |
|
|
|
#956 |
|
Zakorzenienie
|
uff, konczy sie wreszcie dzien, caly na pelnych obrotach. Od rana Lenka troche marudna, probowalam ogarnac po sniadaniu, Potem poszla spac a ja chcialam obiad podszykowac, ale widzialam ze tesciowa robila porzadki w ogrodzie wiec poszlam pomoc,jak ja poszlam do niej to ona musiala gdzie sindziej leciec wiec sama wykopalam z ogrodu co mozna bylo na zime przechowac. Potem wrocilam to zaraz Lenka si eobudzila,obiad podszykowalam i pojechalysmy do babci po ta obiecana kure, tam tez latanina za Lenka, wrocilam to dokonczylam obiad, zjedlismy i zbieralam sie na fitness, jak wrocilam to musisalm szybko rozpalic i tesciowa mnie zawalila robota na caaaly wieczor, zerwala mega duzo naci pietruszki z calymi lodygami i musialam to skubac, o matko ze 3 godz stalam i skubalam, Lenka dzielnie pomagala, cala kuchnia byla w naci
![]() ale juz ogarnelam, mala spi, ja po prysznicu i do was.Na fitnesie bylo mega ale co tam. Powiem wam ze jak zobaczylam sie w tym duzym lustrze to na prawde sie przerazilam, nawet nie przypuszczalam ze wygladam tak kiepsko.zophie lozeczka przestawiac nie bede, mysle ze to chwilowe zawahanie u malej, jeszcze kilka nocy i sie uspokoi. lila alez pysznosci gotujesz!!! jak robisz zupe dyniowa? i z jakich dyni? pytam bo moi rodzice maja, ale nie wiem czy to takie Jutro wreszcie zrobie zakwas na chlebek, ciagle zapominam o tym, ale juz uszykowalam wiekszy sloik![]() ruda ooo jednal antybiotyk Kosta dostal?ale szybciej mu przejdzie . Poka jakie mebelki kupiliscie? no i jaka filizenka? z sowa? ![]() mysia o tak, tz fajnie brzmi w twoich wypowiedziach magda no mysle ze twoj tz wybierze "rozgrzewanie" :love :gianka testy Tuli chcesz robic? a cos podejrzewasz?
|
#957 |
|
Zakorzenienie
|
Uff w końcu po pracy.
Mysiu tak sie ciesze twoim szczesciem
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek |
|
|
|
#958 |
|
Zakorzenienie
|
Arletka ale aktywny dzień mialas☺ meble będą za 2 tygodnie, filiżankę jutro cykne bo juz w łóżku leżę ☺
Gianka nic nie mów, my mamy we wtorek znowu dentystę, już się boje 😢 Lezakuje, już mnie spanie męczy wiec dobranoc ☺
|
#959 |
|
Zakorzenienie
|
Dobranoc
|
|
|
#960 |
|
Zakorzenienie
|
Całą noc nie spałam, bo mały budził się co chwilę.. i mnie dopadł mega katar i ból głowy, a teraz jeszcze gardło super
Mieliśmy jutro jechać do znajomych i teraz nie wiem co z tego będzie ![]() Arletko Dynię kupuję na targu i nie wiem czy są jakieś nie nadające się na zupę Chyba mogą być też ozdobne, a nie wiem jaką ma teściowa Cieszę się,że fitness się podobał Gianka na co testy? Bo my też myślimy. A myślisz, że one wychodzą pewne?
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:54.

ale się wkur.wilam, przyszedł mi rachunek za prąd 300zl (ode mnie z gory) gdzie nic nie mamy oprócz sprzętu rtv no i filtrów z akwarium, no szlag by to trafił, nigdy tak wysoki nie przyszedł 

. Ale juz mi odpuscili i czekam az bede mogla isc do domu.
Oby do przerwy i skoczę do bp albo mc po jakąś kanapkę bo nawet nie zdążyłam zjeść. 

zakupiłam mu leki albo żel durexa- mam nadzieje ze wybierze prawidłowo
Ehhh taki czas ostatnio. A nie pamietam, albo przeoczyłam - dała Ci te podwyżkę?
A wiedźmę na miotłę i w kosmos