|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4471 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie styczniowe 2016, cz. V
Cytat:
Jak będzie ryczalo w kółko to pewnie zacznę się zastanawiać za jakie grzechy hahaha dobrze ze są te mile chwile i tylko na to czekam ![]() ---------- Dopisano o 09:54 ---------- Poprzedni post napisano o 09:53 ---------- Hahaha na pewno by się ucieszyly studentki na moją ankietę |
|
|
|
|
#4472 |
|
Zakorzenienie
|
Tez mam dzisiaj gorszy dzien. Kolezanka, z ktora sie dogaduje dzisiaj wychodzi. Ciesze sie, ze idze do domku, ale zostaje z malo gadatliwa dziewczyna :-(
Poza tym mam ochote kupic sobie cos ladnego, ale teraz to nie ma sensu. W ogole mam zachciewajki jak baba w ciazy i sama ze soba nie wytrzymuje.
Motocyklistka ![]() Suzuki GSX 600F "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
|
|
|
#4473 |
|
Zakorzenienie
|
CZARNULA to ładny zestaw sobie wybrałaś
![]() MALWI,
|
|
#4474 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Motocyklistka ![]() Suzuki GSX 600F "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
|
|
|
|
#4475 |
|
Zakorzenienie
|
MALWI
|
|
#4476 |
|
Zakorzenienie
|
Mam nadzieje, ze nie bedzie fanka trudnych spraw
|
|
|
#4477 |
|
Zakorzenienie
|
magda, med
|
|
|
|
#4478 |
|
Zakorzenienie
|
E, w ciąży to raczej "dlaczego ja? " powinno być hitem
|
|
#4479 |
|
Wtajemniczenie
|
Na pewno sliczne
też się zastanawiam nad kolorystyka. Ale chyba wybiorę coś w stylu majtkowy róż z szaroscia
|
#4480 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4481 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
My się zastanawiamy czy kupić szafę narożna z biedro? Co myślicie? |
|
|
|
|
#4482 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Boziu u mnie dosłownie oberwanie chmury. Tak deszcz leje że świata nie widać. Nawet mi Cyfrowy Polsat działać nie chce a w domu ciemno jak w norze...
Serduszko malutkie Edytowane przez Magdusiaaa Czas edycji: 2015-11-09 o 10:10 |
|
|
|
|
#4483 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie mgła i muszę się z Olka wychylic na spacer jakiś.. |
|
|
|
|
#4484 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Co za szafa? Fajna jakas?
|
|
#4485 | |
|
Rozeznanie
|
teraz tylko ochraniacza pod kolor nie mam Cytat:
|
|
|
|
|
#4486 |
|
Zakorzenienie
|
magda a co to za szafa?
iola ![]() U mnie też się rozlało jakąś godzinę temu. I to dosyć konkretnie. |
|
|
|
#4487 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Dziś Tez ciężka noc za mną. Obudził mnie silny ból pod żebrem do tej pory nie wiem co to było ale ból był okropny i nie wiązał się z jelitami. ... naszczescie przeszedł. |
|
|
|
|
#4488 |
|
Zakorzenienie
|
No właśnie podoba mi się bardzo
U Olki jest taka szafa w salonie zmierze sobie czy podobna wielkość, bo ona jest naprawdę pojemna i duża.. Odkurzacz by wszedł na dół. Ale martwi mnie kolor bo raczej nie ma innych.. Nie wiem czy znajdę później komodę w takim samym
|
|
|
|
#4489 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a.długo ma jej nie być?Może dzidziuś wsadził ci piete czy rękę? |
|
|
|
|
#4490 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
U nas tez tak leje,ze swiata nie widac! Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|||
|
|
|
#4491 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć, współczuję wam dzisiejszych nastrojów. Widzę, że jednak dzień narzekania wygra. Ja odpukać jak na razie mam dobry humor i samopoczucie wiec nie narzekam. W nocy też o dziwo dobrze spałam.
Ewusia wczorajszy prezent bardo fajny. Współczuję dalej chorujacym, mi te inhalacje dużo pomogły, praktycznie katar minął. Kciuki za wizyty dzisiejsze. Ja za godzinę jadę do mojego gin po recepty bo mi się luteina i zastrzyki kończą. Magda mam nadzieje, że Olka pozwoli Ci troszkę odpocząć. Czarna pokaż nam sowki jak przyjdą. ---------- Dopisano o 10:25 ---------- Poprzedni post napisano o 10:22 ---------- Med wcale się nie dziwię, że Ci się przykro zrobiło. Tez by mi było w takiej sytuacji. Przecież to ich wnuk będzie. Edytowane przez kinga1701 Czas edycji: 2015-11-09 o 10:23 |
|
|
|
#4492 |
|
Zadomowienie
|
Witam się w 32 tc
Weekend zleciał i znow sama w domu sie nudze ale mam zamiar książki czytać ![]() Ja narzekam od początku ciązy na zaparcia to moja udręka, już nie wiem co mam robić. bardzo dobrze się odżywam, dużo owoców, warzyw, soków, pieczywo żytnie. Poddaje sie... W piątek byliśmy u siostry męża, po3 latach sie godzili za głupią walizke kiedys wam pisałam. Przez cały wieczór słuchałam mądrych rad na temat ciąży i życia, miałam dość *"Nie nastawiaj się na kp różnie bywa, ja musiałam mm ale mnie było stać a wiadomo u Was sie nie przelewa" *"Spójrzcie jakie mamy meble w sypialni, tylko 4 tys. więc to nie są dla mnie pieniądze" *" Nie muszę posiadać fb, każdy wie na jakiej ja stopie życia jestem, ten kto mnie zna to widzi" *"Nie pieść się ze sobą, ciąża to nie choroba pogodz się z moim bratem, zrob to dla dziecka, bo zastaniesz sama w 4 scianach i nie bedziecie mieli rodziny, nic takiego ci nie powiedział (powiedział: "ch*j mnie obchodzi że jesteś w ciąży dla mnie możesz się denerwować" - kiedyś wam o tym pisałam). Myślałam, że ją zabije ![]() Już druga osoba w jego rodzinie z która "sie pogodziliśmy" a nas tak traktuje... Zdołowałam sie ![]() Ostatnio godziliśmy sie z jego matka (nie przyszła na slub cywilny bo obrazila sie ze nie ma kościelnego i ze naskoczyliśmy na tego brata). Cały tam pobyt weekendowy była na dystans, nic sie nie zapytała o moją ciąże. Nie naciskałam jej, nie chce wiedziec to nie. Na koniec mąż pyta się jej: "Może masz jakieś mięsko dla nas z zamrażarki" A ona na to : "Przecież możecie sobie kupic" ![]() Mam przez to wszystko doła
|
|
|
|
#4493 |
|
Zakorzenienie
|
Czarnula, Iola to czekamy na zdjęcia jak juz dostaniecie zamówienia
![]() Magda szafa bardzo fajna |
|
|
|
#4494 |
|
Zakorzenienie
|
cóż za miły poranek - loguję się na konto a tam już wypłata
![]() czas na zakupy ![]() co do pogody to u mnie słońce świeci
|
#4495 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
aż nie wiem jak skomentowaćKINGA, nawet nie mów. Jak chcieli by mąż koniecznie za granicę jechał to był argument że mam swoją mamę to przecież mi pomoże przy dziecku. Nie, że oni ![]() KAREN, miła wypłata w poniedziałek
Edytowane przez medeline Czas edycji: 2015-11-09 o 10:31 |
|
|
|
|
#4496 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No taki jak widać.. Nie zdążyłam doczytac bo Tz poleciał z zakupami a ja tylko pyk pyk foto i ucieklam Haha ale niby popularna okleina a nie wiem czy znajdziemy podobna komodę Ale cena Cytat:
![]() Lune szkoda słów |
||
|
|
|
#4497 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
raczej dowartościowanie się waszym kosztem. Nie przejmuj się szkoda Twoich nerwów Magda Moja mama ma podobną szafę i naprawdę jest bardzo pojemna |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4498 |
|
Zakorzenienie
|
O juz doczytałam ze to olcha..
Iola - że pojemna to wiem ale nie wiem jak z jakością.. |
|
|
|
#4499 |
|
Zakorzenienie
|
lune
te teksty to jakaś masakra! Nie ma chyba nic gorszego od ludzi, którzy się chwalą bogactwem, poziomem życia, że się czują lepsi od innych, oh ah i w ogóle, nie wiem dla mnie to jest takie żenujące i małostkowe naprawdę. Stać ich na MM wow zazdro!
|
#4500 |
|
Zakorzenienie
|
Lune gratki nowego tygodnia
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:44.

jakby nie patrzeć, ludzie i same kobiety w ciąży dają sobie mniejsze prawo do złego samopoczucia i narzekania niż innym z byle pierdołą. Więc bez wstydu mi tu! Skoro komuś smutno, to potrzeba to wyrazić i od razu będzie lżej!
wczoraj za to przypadkiem spotkaliśmy teściów, ale czułam się dziwnie, bo nie widziałam ich od 2 mies i nikt nawet nie wspomniał nic na temat ciąży czy dziecka czy coś. W ogóle nic co tam u mnie. Ciut przykro, ale chyba w ogóle jakaś ciążowa deprecha mnie dopada.

aż nie wiem jak skomentować