|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
| Pokaż wyniki sondy: Na jaką partię zagłosujesz w wyborach 21 października 2007 roku? | |||
| ĘĄ |
|
4 | 5,80% |
| LiD |
|
13 | 18,84% |
| LPR |
|
1 | 1,45% |
| Liga Prawicy Rzeczypospolitej |
|
0 | 0% |
| Krajowa Partia Emerytów i Rencistów |
|
0 | 0% |
| Mniejszość Niemiecka |
|
0 | 0% |
| Nowa Lewica |
|
0 | 0% |
| Partia Kobiet |
|
4 | 5,80% |
| PiS |
|
8 | 11,59% |
| PO |
|
38 | 55,07% |
| Polska Partia Piratów |
|
0 | 0% |
| PSL |
|
0 | 0% |
| Samoobrona |
|
0 | 0% |
| Unia Polityki Realnej |
|
0 | 0% |
| Zieloni 2004 |
|
1 | 1,45% |
| Głosujący: 69. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Wybory 2007 - SONDA
Witam Drogie Wizażanki!
Wiem, że post nt. zbliżających się wyborów już był, ale proszę wypowiedzcie się jeszcze raz w sondzie, tak by na pierwszy rzut oka można było poznać Wasze poglądy polityczne ![]() Sama jestem ciekawa rezultatów po przeczytaniu innych pokrewnych wątków ![]() W sondzie wstawiłam nazwy partii o których były wzmianki w różnych mediach w ciągu ostatniego roku, jeśli którąś pominęłam, to z góry przepraszam ![]() PS. Zachęcam do wzięcia udziału w prawdziwych wyborach - tak naprawdę KAŻDY głos się liczy, więc namawiajcie swoich bliskich i znajomych by również zagłosowali - półgodzinny spacerek do urn w niedzielę nikomu nie zaszkodzi, za to może pomóc naszemu krajowi, czyli NAM WSZYSTKIM!
|
|
#2 |
|
Mrs Mrau
|
Dot.: Wybory 2007 - SONDA
A ja jestem za tym aby wątek połączyć z wątkeim rambo i tam ciachnąć sondę dodatkowo
![]() obwaim sie że przed wyborami,liczba politycznych wątków będzie wzrastać
|
|
|
|
|
#3 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
Po to chciałam zrobić ten sondaż, żeby nie trzeba bylo przebijać się przez kilkaset odpowiedzi w innych wątkach (ja skapitulowalam po 6 stronach) - bo np. podczas oglądania różnych dzienników telewizyjnych w dzisiejszych dniach interesują nas przede wszystkim STATYSTYKI WYBORCZE a nie poszczególne wypowiedzi wszystkich respondentów
![]() Dodam że po prostu jestem maniakiem politologicznym który jak ma czas to spedza kilka godzin dziennie na czytaniu gazet i ogladaniu dzienników ![]() A tam nie ma wyników sondaży przeprowadanych wśród poszczególnych społeczności - np. wizażowej
|
|
#5 |
|
Wtajemniczenie
|
Co by nie było, że się czepiam
Ale... 2007-10-22 o 10:36 sonda będzie automatycznie zamknięta. Zgodnie z m.in. art. 86 Ustawy z 12 kwietnia 2001 r. Ordynacja wyborcza do Sejmu Rzeczypospolitej Polskiej i do Senatu Rzeczypospolitej Polskiej , który stanowi, że: Od zakończenia kampanii wyborczej aż do zakończenia głosowania zabronione jest podawanie do wiadomości publicznej wyników przedwyborczych badań (sondaży) opinii publicznej dotyczących przewidywanych zachowań wyborczych i wyniku wyborów. Dlatego.... ![]() Sonda powinna byc zamknięta o północy w przeddzień wyborów Bo ma być cisza!!! Wyborcza
|
|
#6 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Faktycznie... Szczerze mówiąc to o tym nie pomyślałam i biję się w piersi...Da się radę zamknąć jakoś ten wątek w odpowiednim czasie? Bo szczerze mówiąc to nie bardzo potrafię się tą sondą obsługiwać...
|
|
|
#7 | |
|
BAN stały
|
Witam Drogie Obważanki !
Tak się składa że mamy demokrację co oznacza że każdy głos jest tak samo ważny - i boli mnie to moje drogie niezmiernie, bo dziś powiadam Wam, wiele osób oddaje głos "bo tak mówią w telewizji" albo "o tych mówią źle to na nich nie głosuje". Mój głos, chociaż słuszny nie ma racji bytu bo ktoś kto nie ma bladego pojęcia głosuje inaczej... Drogiej Obważanki! Zamiast zainteresować się (poświęcić ze 2 wieczory) na prześledzenie programów wyborczych i historii kandydatów - głosujemy jakMiSiChce. Ja apeluję z tego miejsca! Ruszcie głowami a nie błyszczykami 21 października! Ja tak zrobiłam dwa lata temu i na prawdę wyszło mi to na dobre A teraz pare rad: PO - tak samo jak ten cały kaszub - uparci, mściwi ... żeby nie powiedzieć szweje LiD - komuna komuna komuna!!!! Kwachu, Olejniczak, Kalisz i inne komuszki, tylko stołek mieć i zegarki za 400 000zł Samoobrona - no comment PSL - partia chłopska kreująca się na spokojnych i opanowanych - nie mają szans, są tylko konkurencją dla samoobrony Partia Kobiet - no comment (poza jedną aktywną działaczką )PiS - partia która buduje fundamenty, podwaliny nowej, lepszej Polski. Chcecie dowodów? Proszę bardzo - sądy 24godzinne, spadek korupcji, euro2012 (takie zawody w pilce kopanej), spadek przestępczości etc... . Cel uświęca środki i to jest to! Tyle ode mnie, mam nadzieję ze zostałyście przekonane. PS założę się o śmierdzące skarpetki Mojej Drugiej Połówki że PiS zwycięży ![]() ![]() ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Wtajemniczenie
|
Misia16 - sorry, ale co tu żeś nawypisywala?
![]() Ruszcie głową a nie błyszczykami? Co to za tekst? Misiu kochana Toż to jakiś ciężki bełkot ![]() (nie uwłaczając)
|
|
#9 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moje zaskoczenie rosło w miarę czytania tego postu. Zaskoczenie i zgorszenie ![]() Czyli jeżeli nie będę głosowała na PiS [a głosować nie będę] to znaczy, że głosuję tak, przez TV i własną głupotę? Zajeżdża mi to prowokacją ![]() I Droga Obważanko, Kaszubów mi tu nie obrażaj, jako że i sama częściowo Kaszubką jestem
|
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() :conf used:A co to za propaganda?? Chyba przesadziłaś. |
|
|
|
|
|
#11 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#12 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#13 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Zadomowienie
|
oj misia16, misia16
jeśli te cyferki w nicku oznaczają Twój wiek - wybaczam
|
|
#15 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#16 |
|
Wtajemniczenie
|
Misia, widzę, że cichutko podglądasz nasze reakcje na te twoje.... coś.
Bądź łaskawa i napisz, głosowanie na kogo zrobiło ci tak dobrze 2 lata temu? Pragnę oświecenia
|
|
#17 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja nie czuję się "obważanką", bo obważanki to akurat kojarzą mi się z moherowymi odpustami
|
|
|
#18 |
|
Zakorzenienie
|
a ja Wam powiem, że gdybym była bardziej niepoważna niż jestem zagłosowałabym na ĘĄ
przykry jest fakt, że zaczynam wstydzić się tego kraju... Mniejszość Niemiecka?? "ale w koło jest wesoło oooo"
|
|
|
|
|
#19 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#20 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
|
#21 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Żadnych szans. Choćby nawet Archanioł Gabriel rozdawał ulotki wyborcze Pis-u, nie zagłosuję na nich.
|
|
|
#22 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#23 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#24 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#25 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
post raczej smieszny, troche niesmaczny [te skarpety to pewnie mialo byc smeiszne - nie wyszlo, przykro mi ], nacechowany bardzo negatywnie w stosunku do innych partii a pozytywnie w stosunku do wszechobecnego i wszechnajlepszego PiSu - smierdzi mi typowymi dla tej partii haselkami populistycznymi.tak wiec, kochana misiu - zapewnie chcialas wniesc cos do tej jalowej [ ] dyskusji, jednak ci sie nie udalo. nie potrafisz
|
|
|
#26 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Fascynacja tą częścią ciała raczej nie pasuje do mentalności 16 - latki... Ani jakiejkolwiek " - latki", tylko raczej " - LATKA"... "NASTOLATKA"...
|
|
|
#27 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#28 |
|
Zakorzenienie
|
Bron nas Panie Boze przed bracmi K.
|
|
|
#29 |
|
BAN stały
|
Bingo!
![]() McGyver.jpg |
|
|
|
|
#30 |
|
Zakorzenienie
|
ten watek bedzie dziwny. juz to czuje
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:24.

Faktycznie... Szczerze mówiąc to o tym nie pomyślałam i biję się w piersi...
)

], nacechowany bardzo negatywnie w stosunku do innych partii a pozytywnie w stosunku do wszechobecnego i wszechnajlepszego PiSu - smierdzi mi typowymi dla tej partii haselkami populistycznymi.