![]() |
#2521 |
Zakorzenienie
|
Dot.: AŻ Żony 2015
Królewna dobra wiadomość
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2523 |
Jedyna oryginalna Lips :)
|
królewna gratulacje!
![]() kruella Tobie chyba też można, co? ![]() ![]() Anetka, trzymam kciuki za pozytywne wieści ![]() zrobiłam dzisiaj kebaba na obiad. pita mi nie urosła, zrobił się zakalec. a takie ładnie ciasto wyrobiłam ![]() Edytowane przez lipstick89 Czas edycji: 2015-11-12 o 18:12 |
![]() ![]() |
![]() |
#2524 |
Moderator
|
Mi w poprzedniej pracy po miesiącu na nieokreślony przedłużyli ;-)
#2525 |
Zakorzenienie
|
Ale mnie dziś wzięło na zrobienie kruchych ciasteczek "a'la Babcia"
![]() Wyszłam do pracy po 6 wróciłam po 16 ale i tak je zrobiłam, a jakie dobre wyszły ![]() Edytowane przez Justuus Czas edycji: 2015-11-12 o 19:02 |
![]() ![]() |
![]() |
#2526 |
Zakorzenienie
|
Dziekuje.
![]() Mi legalnie mogli przedluzyc tylko do czasu, do kiedy mam wazne pozwolenie na prace. Jak przedluze pozwolenie, to mam sie zglosic po przedluzenie umowy. Smutno mi bedzie zegnac sie z ta firma za kilka miesiecy...
#2527 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Krolewna gratulacje Aneta kciuki. ![]() Hejka U nas troszkę latania, a to szczepienie, a to becikowe, a to zęby... masakra Chcą żebym wróciła do pracy od stycznia,nie wiem, nie uśmiecha mi sie tak wcześnie, mam macierzyński do końca marca, bo deklarowałam wcześniejszy powrot.... Z teściowa się pozarłam, jak powiedziala do mojego dziecka, że jej rodzina jest prawdziwa i tylko oni są dla niego dobrzy i szeptem" nie to co u matki" myślała że nie słyszałam, a jednak... to kazalam przestać mnie oczerniac i tłumaczyć dziecku glupoty i kazałam wyjść. A ona tekst" a może kłamie? Jak chcesz to wyjde" i wyszła... całe życie bd ze mnie śmiecia robić, tylko ona najlepsza i takie dobre serce ma dla wnuka, nawet ojciec z matka tacy dobrzy nie są dla niego, jak babcia, tak potrafi powiedziec, pfff.... aż się zagotowalam w środku, jak tak można.... Jutro M ma urodziny, nie wiem czy planować wieczór dla nas, bo może bd chciał do kolegów wyjść i bd mnie ciągnął albo ich zaprosi do nas... muszę podpytac Postaram się być częściej |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2528 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Choć ja dietuję, ale może w przyszłości wykorzystam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2529 |
Zakorzenienie
|
Aneta kciuki!
Smieszka gratki! I kochajmy wolne dni tak szybko się kończą! Związku z tym dzień po nich jest taki oplakany :/ Ola yyy...szczerze Ci powiem, że jak czytam Twoje posty to nie ogarniam Twojej sytuacji ani z Tz, ani z teściową... Trudno mi się odnieść bo ani z jednym ani z drugą nie wytrzymalabym minuty...no przepraszam Cię, ale lepiej szczerze niż udawać...
#2530 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Przepis mam od Babci ![]() Składniki: 75 dag mąki (ja daję zwykłą, może być tez krupczatka) 2 żółtka 2 margaryny (po 250g) 1 szklanka śmietany 18% cukier waniliowy cukier do posypania Zarobić ciasto z składników (można je odstawić na noc do lodówki, ale ja tego nie robię). Następnie rozwałkować i wykroić za pomocą foremek, ułozyć na wysmarowanej i wyłożonej papierem blaszce, posmarować białkiem i posypać cukrem. Piec do zarumienienia w temp 180 stopni |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2531 |
Zakorzenienie
|
Żeby nie było to pokaże
![]() Moje dziś wyszły tak (tz je uwielbia) ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2532 |
Zakorzenienie
|
Też nabiera ochoty na ciasteczka. Brzmią pysznie. Na dodatek gdzieś widziałam foremki...
|
![]() ![]() |
![]() |
#2534 |
Zakorzenienie
|
Justuss Ile mogą poleżeć takie ciastka? Czy są tak dobre że nigdy nie leżały?
![]()
#2535 | |
Zakorzenienie
|
Szczerze to nie wiem :p ja używam tutejszą
![]() Babcia albo Kasię albo palmę z tego co kojarzę ---------- Dopisano o 20:47 ---------- Poprzedni post napisano o 20:40 ---------- Cytat:
Mnie się coś kojarzy że nawet po tygodniu są dobre, ale nigdy nie sprawdzałam jak długo mogą leżeć. U nas zdaża się że leżą 3-4 dni i nic im nie jest, najwyżej są troszkę mniej kruche. Ja robię z połowy porcji więc wcinamy je w max 2 dni :P Dziś też już zjedliśmy kilka zaraz po wyciągnięciu z piekarnika ![]() Edytowane przez Justuus Czas edycji: 2015-11-12 o 19:49 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2536 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
tak z 3lata jezdzilam ![]() teraz tak raz na miesiac, poltora...czasami częsciej.. czasami mniej i wtedy Oni nas odwiedzają...do tesciow to juz w ogole raz na ruski rok(u mnie po slubie bylismy 2 razy a u nich 0) Cytat:
TZ nie chce rok leciec do domu...czyli zostajecie tam dłużej...a co z Twoim pozwoleniem? dobrze ze mam chipsy i czekolade to nie mam smaka! ![]() Tu sie nie da dzien bez rozmow o jedzeniu ! my dzis bylismy na pogrzebie..smutkowe dni.. nie lubie takich... ale jutro do pracy i weekend! ![]() choc jutro rano na 8 musze byc a) poza wroclawiem odebrac auto (matko ile popsutych rzeczy i tyyyle siana musze im zostawic ![]() b) na budowie odebrac panele c) składać wniosek o paszport... ciekawe ![]() w ogole pisalam Wam co z moim auteczkiem?! wyobrazcie sobie! jade sobie za ciezarowką jakies 80km/h..mysle "wyprzedze" to samo 80, 4bieg, przyspieszam do max 90, obroty wchodzą na jakies 2,5tysiaca i nagle leciusieńkie szarpniecie, obroty w 4s do zera, predkosc auta spada za mną facet juz tez wyprzedza, 3ci sie szykuje a ja pach awaryjne i hamulec.. jakos sie wszyscy wcisneli z powrotem za ciezarowkę, ja to własciwie przelecialam za nią prosto na pobocze tym moim niejadącym autem.. i auto zgasło. odpaliłam i pojechałam normalnie. masakra!!! normalnie auto mi zgasło podczas wyprzedzania. dobrze ze nic nie jechało. ![]() no wiec oddałąm, wymienili 10000 rzeczy za rownie tyle monet i o.
![]() |
#2537 |
Zakorzenienie
|
Fajne wiadomości dzisiaj
![]() Krolewna, moje gratulacje ![]() Aneta, trzymam kciuki żeby się wreszcie udało ![]() Ola, straszna sytuacja z tesciowa... Nie wyobrażam sobie takiej sytuacji... Ale u Was pysznosci ![]() ![]() ![]() ![]() U mnie w pracy lekki armagedon. Ogólnie słabo teraz z robota a trochę jedna z koleżanek zawaliła kilka ostatnich zamowien, przez to wszystkie mamy po tylku bo ciągle jest upominanie i wieczne kazania... Aż się odechciewa. Tym bardziej ze reszta nie zawala i naprawdę się staramy :/ Dzisiaj znowu trochę zakupów poczynione ![]() ![]()
#2538 |
Zakorzenienie
|
![]()
sQ, straszne!!! Moj kuzyn z automatem wlasnie tak sie wpakowal w czolowke, na szczescie to przezyl.
Co do naszej przyszlosci, to planujemy przeprowadzke do USA na wiosne. Okaze sie, co z tego wyjdzie, na razie jak zwykle jest zamieszanie z wizami.
#2539 |
Moderator
|
SQ dobrze że się tylko naprawą auta skończyło... Masz Dziewczyno przygody ostatnio
Piątek, piąteczek, piątunio ![]() ![]()
![]() |
#2540 |
Zakorzenienie
|
squaara jezdzulam samochodem, który gasł nim sue rozgrzał. Jechałam, wciskałam sprzęgło, żeby zmienić bieg a ten gasł. Początkowo panika a potem odpalanie w biegu, bez Zatrzymywania.
Jeszcze 7 godz i weekend. Jupi |
![]() ![]() |
![]() |
#2541 |
Moderator
|
My to ostatnio mieliśmy - silniczek krokowy nam padł i ja mu w gaz o on zgasł... Na szczęście już naprawiony
#2542 |
Zakorzenienie
|
Tu wymienialiśmy silnik krokowy, przrpustnicę i jeszcze coś, jakiś mały czujnik. Nadal gasł.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2543 |
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
Jak dobrze że już piątek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2544 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() SQ dobrze, że nic się nie stało. a mi od rana strasznie przykro... dowiedziałam się, że dziś pogrzeb jednego Pana, któremu mój Tata baaaardzo dużo zawdzięczał... wiedziałam, że jest stary (93 lata) i planowałam jechać na pogrzeb ale dowiedziałam się o nim dziś, bo jakoś od 10.11 omijała mnie informacja o jego śmierci... przykro mi strasznie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2545 | ||
Zakorzenienie
|
Dobry
![]() Cytat:
Dzięki ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Co do pogrubionego : ranyy dobrze, że wyszłas z tego cała i zdrowa! ---------- Dopisano o 08:35 ---------- Poprzedni post napisano o 08:32 ---------- Asia Miałam Ci dac znać jak ta paletka Lovely, ale mam mieszane uczucia.Kolory ciemniejsze trzymają się ok, jaśniejsze trochę gorzej.Powiem tak jeśli malujesz się cieniami nie za często to będziesz zadowolona. Na promce warto kupić bez promki się nie opłaca.
![]() |
#2546 |
Zakorzenienie
|
kimitri zawsze mozna pojsc na grób, jak na pogrzeb sie nie udalo
![]() lipstick, no mi nie mozna gratulowac na razie, bo to jednak byla rozmowa na daleka przyszlosc, jesli beda mnie potrzebowac. Ale cv dalej lecą do roznych firm:P |
![]() ![]() |
![]() |
#2547 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() SQ tak jak dziewczyny piszą dobrze, że wszystko się dobrze skończyło. Nie wiem czy słyszałyście, ale promocja w rossmanie podobno jest od dziś, a nie od jutra. Zaraz idę kupić jakiś podkład i korektor ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2548 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Do inglota nie mają szans! ![]()
![]() |
#2549 |
Zakorzenienie
|
jak będe jechac w tamte strony to na pewno spróbuję grób odwiedzić choć tam nie ma jak w Wawie "wyszukiwarki" grobów i nie wiem czy znajdę ;p a co gorsza to odkąd Tata zmarł w jego rodzinne strony pojechaliśmy chyba ze 3 razy tylko... ale jak będziemy w tamtą stronę się wybierać to już z M. ustaliliśmy, ze zajrzymy na cmentarz
|
![]() ![]() |
![]() |
#2550 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
W kancelarii Ci powiedzą ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:30.