Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 9 - Strona 165 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-11-15, 15:34   #4921
blackberry89
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 9

Cytat:
Napisane przez Majka232 Pokaż wiadomość
Troche leży. Podnosi sie wysoko na rękach i przez przypadek w tyl przesuwa. Kilka razy jakies 10 cm podsunal się do zabawki jak dzdzownica
No to dobrze ze wysoko na rekach sie podnosi. Moj lezy na macie na podlodze ok 3h dziennie. Tez slabo pelza pawko. Tak z premedytacja nie umie sie przemiescic w przod czy tyl. Tylko wokol wlasnej osi.
Pawcio 13.04.2015
blackberry89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-15, 15:36   #4922
gosiak0512
Zakorzenienie

Mloda na 3 drzemce. Mm podpasowalo zobaczymy jak kupa po nim.

gosiak0512 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-15, 15:41   #4923
gossip_girl21
Zakorzenienie

Cytat:
Gratki dziewczyny.
Ja nie będę czytać o umiejętnościach Waszych dzieci bo mój starszy i nic :/
Moja to samo niby młodsza Ale z umiejętnością słabo....

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Nasz skarb 26.04.2015
gossip_girl21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-15, 15:56   #4924
Majka232
Zakorzenienie

Julo tez ma 3cia drzemkę. Kładę w łóżeczku wychodzę a on zasypia. Uwielbiam tak

Edytowane przez Majka232
Czas edycji: 2015-11-15 o 15:58
Majka232 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-15, 16:22   #4925
Hanka20
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny no rozgadal się i kręci się wokół wlasnej osi kak szalony ale nic więcej. Nie przyjmuje pozycji do raczkowania, nie pelza, nie siedzi
Przyjdzie i na niego pora. Za to ładnie Ci je!

Cytat:
Napisane przez gosiak0512 Pokaż wiadomość
Mloda na 3 drzemce. Mm podpasowalo zobaczymy jak kupa po nim.
Jakie podajesz? Bebiko czy ten Nan?

Nasz Filipek jest z nami od 19.04
Hanka20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-15, 16:45   #4926
madzixx88
Zakorzenienie

my już w domku
po drodze weszliśmy do Tesco przebrać kupę i na dział f&f skoczyłam, są cudenka i już tematyczne, świąteczne ubranka potem poszliśmy do sklepu meblowego i w drodze z parkingu Ala została ochrzczona przez deszcz ale ta chwilka bez folii to bez przesady długa budka jest super w ogóle wózek extra się prowadzi, mam tylko zastrzeżenie, że nie można jedną ręką zmieniać regulacji oparcia jak w starym wózku :/ poza tym lux no i wizualnie bardzo mi się podoba. Wstawiłam do wózkarni i sąsiadka z dołu pewnie zaraz mnie zaczepi, bo oni zawsze wiedzą jak nas w domu nie ma-i wózka
zjadła kaszkę z owocami i się bawi w łóżeczku a ja się relaksuje na allegro i szukam tego nieszczęsnego śpiworka :/

---------- Dopisano o 17:43 ---------- Poprzedni post napisano o 17:40 ----------

Hania-brawo dla FIlipka za wstawanie

Gosiak-jakie mm dajesz?

---------- Dopisano o 17:45 ---------- Poprzedni post napisano o 17:43 ----------

Niezawsze-znasz taką lalkę Barbie dla dziewczynek, która śpiewa dwie piosenki i jedna coś w stylu "to jest magia, magia magia.."
super te melodyjki, siostra cioteczna Ali się nią bawiła i moja córcia nogami przebierała z zachwytu

pokazałam jej dziś szczeniaczka w Tesco i wieeeelki szaaał, pod choinkę dostanie, nie ma innej opcji

Edytowane przez madzixx88
Czas edycji: 2015-11-15 o 16:49
madzixx88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-15, 16:55   #4927
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

zapiszcie sobie, kolejna czesc. pod koniec jeszce przypomne :

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...5#post53468865

To łaskotanie w brzuchu, którego nigdy się nie zapomni,

przybrało ludzką postać ...
JAŚ

MaŁa_Sylwia jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-11-15, 17:07   #4928
madzixx88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MaŁa_Sylwia Pokaż wiadomość
zapiszcie sobie, kolejna czesc. pod koniec jeszce przypomne :

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...5#post53468865
Szefowa jak zwykle na posterunku, a miałam zaraz pisać o nowym wątku

w łózeczku się Ali znudziło i oglądamy księgę dźwięków, mój pewniak na marude
Stary 2015-11-15, 17:09   #4929
Majka232
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madzixx88 Pokaż wiadomość
my już w domku
po drodze weszliśmy do Tesco przebrać kupę i na dział f&f skoczyłam, są cudenka i już tematyczne, świąteczne ubranka potem poszliśmy do sklepu meblowego i w drodze z parkingu Ala została ochrzczona przez deszcz ale ta chwilka bez folii to bez przesady długa budka jest super w ogóle wózek extra się prowadzi, mam tylko zastrzeżenie, że nie można jedną ręką zmieniać regulacji oparcia jak w starym wózku :/ poza tym lux no i wizualnie bardzo mi się podoba. Wstawiłam do wózkarni i sąsiadka z dołu pewnie zaraz mnie zaczepi, bo oni zawsze wiedzą jak nas w domu nie ma-i wózka
zjadła kaszkę z owocami i się bawi w łóżeczku a ja się relaksuje na allegro i szukam tego nieszczęsnego śpiworka :/

---------- Dopisano o 17:43 ---------- Poprzedni post napisano o 17:40 ----------

Gosiak-jakie mm dajesz?

---------- Dopisano o 17:45 ---------- Poprzedni post napisano o 17:43 ----------

Niezawsze-znasz taką lalkę Barbie dla dziewczynek, która śpiewa dwie piosenki i jedna coś w stylu "to jest magia, magia magia.."
super te melodyjki, siostra cioteczna Ali się nią bawiła i moja córcia nogami przebierała z zachwytu

pokazałam jej dziś szczeniaczka w Tesco i wieeeelki szaaał, pod choinkę dostanie, nie ma innej opcji
Julek usmiecha sie na widok szczeniaczka. Ma też grzechotke szczeniaczka i bardzo ją lubi.

Do regulacji oparcia trzeba się przyzwyczaic ale dzięki paskowi jest plynna a nie tylko 3 pozycje
Stary 2015-11-15, 17:32   #4930
blackberry89
Zakorzenienie

Cytat:
my już w domku

Gosiak-jakie mm dajesz?

no ja tez na pasku mam regulacje i wkurza mnie. A budke tez mamy przedluzana 😊

Cytat:
Julek usmiecha sie na widok szczeniaczka. Ma też grzechotke szczeniaczka i bardzo ją lubi.

Do regulacji oparcia trzeba się przyzwyczaic ale dzięki paskowi jest plynna a nie tylko 3 pozycje
No trzeba sie przyzwyczaic.
Pawcio 13.04.2015
blackberry89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-15, 17:52   #4931
71253839b04673f7804766e160d807ea33c37805_6578f4849ccb9
Konto usunięte

VIOLKA gratki zabka,ktory wyszedl? I jak Adka sie zachowuje teraz?

HANKA,super ze Filipek wstaje, jaki silny chlopak, chociaz taka pociecha w niejadkowaniu. W sumie moja też na kolanach sobie staje od wczoraj, nie wiem skąd moja fotosynteza ma na to moc...

MAJKA, jak ładnie Julek je, poprawil Ci humor,co?
71253839b04673f7804766e160d807ea33c37805_6578f4849ccb9 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-11-15, 17:53   #4932
niezawsze
Zakorzenienie

Cytat:
Niezawsze-nie, chodziło mi o to, ze co w tym złego, ze Maja podaje zabawki kuzynowi i go dotyka ?

Violka-gratuluje zabka i okresu
Na fb napisze jak położę dzieci

Maciuś
niezawsze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-15, 17:59   #4933
violka848
Zakorzenienie

Cytat:
Viola-pytałaś mnie o wielkość działki a zapomniałam wczoraj napisać-mamy 1300 m2
A dom góra i doł bedzie miał niecałe 150metrow
Domyslalam sie, ze szukacie i stad pytanie
To spoko taka akurat Mój Tż większej szukał, ale niestety tutaj w mieście ciezko znaleźć. Za daleko na wiosce tez niechce mieszkać, bo chcę żeby dzieci tutaj chodziły do szkoły.

Cytat:
Napisane przez rosarioV Pokaż wiadomość
Koleżanka pisze do mnie, że chce sie spotkać a ja teraz stałam sie bardzo antyspołeczna i nie wiem czy chce ;/ W ogóle nie mam ochoty spotykać sie z ludzmi A to moja stara przyjaciółka też ma malucha miesiac starszego. Tż pewnie będzie mnie namawiał... eh...
Idź dziewczyno się rozerwiesz Chciałabym mieć bliską koleżankę z dzieckiem w takim samym wieku

Cytat:
Napisane przez MaŁa_Sylwia Pokaż wiadomość
tak, jasko ma dwa zabki. a do tego gryzie mnie juz nimi bardzi wieczorami jak go uspiam, a on nie chce spac, bbrr... podaje mu piers z mysla- zaraz bedzie bolalo!
Ajjj zaraz to samo mnie czeka

Cytat:
Napisane przez blackberry89 Pokaż wiadomość
Biore sie troche ogarne podlogi i ruszamy do mojej mamy. Potem chyba tesciowa przyjdzie ale tak ja musze zaprosic zeby nie posiedziala za dlugo czyli przed kapiela z 2h. Bo tak to pol dnia potrafi przesiedziec.
Hehe dobry plan na teściową Super że młody Ci 3 godziny spędza na brzucha. Moja to czuję że razem z 40 minut moze nie lubi na brzuchu.

Cytat:
Zrobilam make up nowymi kosmetykami - podklad rimmel wake up - fajny! Tusz masterpiece max tez mi pasuje choc wole chyba twist up bourjois. Korektor wibo deluxe brightener-l polecam. Lepszy niz lumi magique a wyszedl za niecale 8zl
Pomadka w kredce bourjois tez spoko kredka miss sporty - moja ulubiona i biała chyba maybeline. Róż w kremie maybeline-juz moj drugi. Tyle hehe

---------- Dopisano o 11:16 ---------- Poprzedni post napisano o 11:08 ----------

3 lata temu jak szczepilam 2-latka to placilam za pneumo
No to musisz wyglądać bajecznie

Cytat:
Napisane przez Hanka20 Pokaż wiadomość
Nie chciał wcale wcisnelam przy płaczu kilka łyżeczek. Konsystencja gladziutka aa i jeszcze żółtko dałam.
Jarzynowa z królikiem nie podchodzi, sama jarzynowa jeszcze tak i delikatne jarzynki tez. Jeszcze marchewkowa z ryżem z bobovity ale nie chce jej dawać bo zatwardza. A on ostatnio raz na 3 dni kupy robi. Echhh mam dość
Ale dziś na pewno się nie kończy? Bo jutro bym poszła do rosska
A i rybkę dawałam wczoraj. Tez bee
Oj biedna, na pewno męczące to niejadkowanie o wizja ciągłego karmienia cycem Musi mu się odmienić w końcu!
Ja też jutro Rosska przyatakuję!

Cytat:
Napisane przez niezawsze Pokaż wiadomość
Gratuluję!
PS myślałam, że 2 kreski
Hehe przyjdzie pora że i z tego będę się ciesyła Narazie niewskazane.

Cytat:
Ja bede miała królika ze wsi

Gratulacje! A podobno nic na to nie wskazywało

Jest kupa. Jest moc!
U nas dziś juz były dwie
No ja niewiem, bywało że była bardziej niegrzeczna i szorowała dziąsełka. Pewnie tej paskudnej nocy to sie rozgrywało, ale wtedy nic nie było widać jeszcze bo oglądałam tą aftę obok. A dziś to taki ostry śmieszny i jakby krzywo stoi ciut hmm

Cytat:
Napisane przez Hanka20 Pokaż wiadomość
Nie wiem czy Wam tu pisałam ze Filip zaczyna coraz częściej wstawać. Chyba zacznie najpierw chodzić zanim usiądzie
Fajowo! 👏🏻

Cytat:
Julo tez ma 3cia drzemkę. Kładę w łóżeczku wychodzę a on zasypia. Uwielbiam tak
Chciałabym tak!

---------- Dopisano o 18:59 ---------- Poprzedni post napisano o 18:55 ----------

[1=71253839b04673f7804766e 160d807ea33c37805_6578f48 49ccb9;53469437]VIOLKA gratki zabka,ktory wyszedl? I jak Adka sie zachowuje teraz?

HANKA,super ze Filipek wstaje, jaki silny chlopak, chociaz taka pociecha w niejadkowaniu. W sumie moja też na kolanach sobie staje od wczoraj, nie wiem skąd moja fotosynteza ma na to moc...

MAJKA, jak ładnie Julek je, poprawil Ci humor,co? [/QUOTE]

Dolna lewa jedynka, to chyba standard co? Zachowuje się tak sobie, ale tragedii niema on narazie to tak na 2 milimetry wyszedł więc jeszcze biedna pocierpi pewnie

Dzięki wszystkim mamom za gratulacje 😘😘😘
Stary 2015-11-15, 18:03   #4934
Majka232
Zakorzenienie

[1=71253839b04673f7804766e 160d807ea33c37805_6578f48 49ccb9;53469437]VIOLKA gratki zabka,ktory wyszedl? I jak Adka sie zachowuje teraz?

MAJKA, jak ładnie Julek je, poprawil Ci humor,co? [/QUOTE]

Bardzo. Gdyby jeezcze usiadł albo pelzal ech

Violka - bajecznie jak baba jaga hehe
Stary 2015-11-15, 18:03   #4935
niezawsze
Zakorzenienie

Cytat:
my już w domku

Gosiak-jakie mm dajesz?

Nie znam, dużo ich jest. Ja mam po Mai dużą świnkę pepe, która spiewa np.
Oj do Tesco i ja bym pojechala

Cytat:
Napisane przez violka848 Pokaż wiadomość
To spoko taka akurat Mój Tż większej szukał, ale niestety tutaj w mieście ciezko znaleźć. Za daleko na wiosce tez niechce mieszkać, bo chcę żeby dzieci tutaj chodziły do szkoły.

Idź dziewczyno się rozerwiesz Chciałabym mieć bliską koleżankę z dzieckiem w takim samym wieku

Ajjj zaraz to samo mnie czeka

Hehe dobry plan na teściową Super że młody Ci 3 godziny spędza na brzucha. Moja to czuję że razem z 40 minut moze nie lubi na brzuchu.

No to musisz wyglądać bajecznie

Oj biedna, na pewno męczące to niejadkowanie o wizja ciągłego karmienia cycem Musi mu się odmienić w końcu!
Ja też jutro Rosska przyatakuję!

Hehe przyjdzie pora że i z tego będę się ciesyła Narazie niewskazane.

No ja niewiem, bywało że była bardziej niegrzeczna i szorowała dziąsełka. Pewnie tej paskudnej nocy to sie rozgrywało, ale wtedy nic nie było widać jeszcze bo oglądałam tą aftę obok. A dziś to taki ostry śmieszny i jakby krzywo stoi ciut hmm

Fajowo! 👏🏻

Chciałabym tak!
Nie wiem co Ci miałam napisać, że zacytowalam

Maciuś

Edytowane przez niezawsze
Czas edycji: 2015-11-15 o 18:19

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-11-15, 18:07   #4936
violka848
Zakorzenienie

Ada już śpi, dziś wcześniej bo jakoś w trzecią drzemkę nie weszła.
Mąż był na pogrzebie u kolegi babci, a my na spacerze i u mamy urzędowałyśmy. Obiadku dziś tez niechciala jeść, cyc był grany. O 17 zjadła troche owoców i cielęcinkę he taka mieszanka
Kurcze muszę jakiś inny sposób usypiania jej wymyśleć niż huśtawka, bo w święta bym chciała jednak dłużej posiedzieć niż te 1,5 h powiedzmy, bo ona średnio co 2 godziny usypia.

---------- Dopisano o 19:07 ---------- Poprzedni post napisano o 19:06 ----------

Cytat:
Napisane przez niezawsze Pokaż wiadomość
Nie znam, dużo ich jest. Ja mam po Mai dużą świnkę pepe, która spiewa np.
Oj do Tesco i ja bym pojechala

Nie wiem co Ci miałam napisać, że zacytować

Ja tymbardziej

---------- Dopisano o 19:07 ---------- Poprzedni post napisano o 19:07 ----------

Cytat:

Poka Poka
Stary 2015-11-15, 18:26   #4937
gosiak0512
Zakorzenienie

HANKA bebiko bo nan na testy jeszcze nie dotarl bo do 2.12 zgloszenia zbieraja.

MADZIX bebiko

Stary 2015-11-15, 18:30   #4938
violka848
Zakorzenienie

Gosiak Bebiko 2 ?? Kiedy planujesz skończyć cycka?

Majka Ty też Bebiko 2 do kaszek? Chciałam zakupić ostatnio.
Stary 2015-11-15, 18:34   #4939
madzixx88
Zakorzenienie

Majka-to prawda, trzeba sie przyzwyczaić ale mniej wygodne to :/

Black-Ty masz fajniejsza budkę bo z okienkiem

Niezawsze-racja, tyle tego teraz ale ta lalka akurat extra i Barbie rockowa księżniczka na topie

Za to mamusie chłopców inne gadżety beda kupować, np my teraz spaliśmy w pokoju 8latka a tam wszędzie lego, lego a do sufitu przykręcony worek bokserski i perfumy Spiderman na parapecie, mały mężczyzna

---------- Dopisano o 19:34 ---------- Poprzedni post napisano o 19:30 ----------

Black-moja Ala chyba dłużej na brzuchu niz 3h, musze z ciekawości policzyć w zasadzie oprócz karmien w lezaczku sporadycznie siedzi wiec czas miedzy drzemkami na brzuchu spędza
Stary 2015-11-15, 18:34   #4940
gosiak0512
Zakorzenienie

VIOLKA Tak bebiko 2. Dostalam probki i testuje czy sie przyjmie. Ja juz planuje mala odstawic po malu ale nie wiem jak z nocami bedzie

Stary 2015-11-15, 18:38   #4941
violka848
Zakorzenienie

Cytat:

Niezawsze-racja, tyle tego teraz ale ta lalka akurat extra i Barbie rockowa księżniczka na topie

Za to mamusie chłopców inne gadżety beda kupować, np my teraz spaliśmy w pokoju 8latka a tam wszędzie lego, lego a do sufitu przykręcony worek bokserski i perfumy Spiderman na parapecie, mały mężczyzna

---------- Dopisano o 19:34 ---------- Poprzedni post napisano o 19:30 ----------

Black-moja Ala chyba dłużej na brzuchu niz 3h, musze z ciekawości policzyć w zasadzie oprócz karmien w lezaczku sporadycznie siedzi wiec czas miedzy drzemkami na brzuchu spędza

Zazdroszczę, moja nie lubi na brzuchu i niema jak ćwiczyć z nią pełzania, raczkowania

Cytat:
Napisane przez gosiak0512 Pokaż wiadomość
VIOLKA Tak bebiko 2. Dostalam probki i testuje czy sie przyjmie. Ja juz planuje mala odstawic po malu ale nie wiem jak z nocami bedzie

Spoko, no o te nocki najwieksza obawa, ale moze jak większą porcję na raz dostanie nocą, to nie będzie się tak często budzić.
Stary 2015-11-15, 18:40   #4942
niezawsze
Zakorzenienie

Cytat:

Barbie nie ma na liście do Mikołaja na razie jeszcze
Lubie zabawki dzieciom kupować, ale jak miejsce jest na nie

Maciuś
Stary 2015-11-15, 18:54   #4943
madzixx88
Zakorzenienie

Cytat:
Ada już śpi, dziś wcześniej bo jakoś w trzecią drzemkę nie weszła.
Mąż był na pogrzebie u kolegi babci, a my na spacerze i u mamy urzędowałyśmy. Obiadku dziś tez niechciala jeść, cyc był grany. O 17 zjadła troche owoców i cielęcinkę he taka mieszanka
Kurcze muszę jakiś inny sposób usypiania jej wymyśleć niż huśtawka, bo w święta bym chciała jednak dłużej posiedzieć niż te 1,5 h powiedzmy, bo ona średnio co 2 godziny usypia.

---------- Dopisano o 19:07 ---------- Poprzedni post napisano o 19:06 ----------

Ja tymbardziej

---------- Dopisano o 19:07 ---------- Poprzedni post napisano o 19:07 ----------

Poka Poka

Jak jesteś u mamy to tez tak miedzy drzemkami?
A jakbyś sie z nia położyła i smokiem to by nie dało rady? Jakos małymi kroczkami sie uda u nas królik jest towarzyszem snu, Alcia wtula w niego buźkę i sen przychodzi i tak go łapkami obejmuje słodkie to
Teraz na wyjezdzie spała w łożku z nami a dzis zasnela w swoim lozeczku bez problemu a wrecz z przyjemnością bym powiedziała, oczywiście z królisiem
Stary 2015-11-15, 18:58   #4944
Majka232
Zakorzenienie

Cytat:
Gosiak Bebiko 2 ?? Kiedy planujesz skończyć cycka?

Majka Ty też Bebiko 2 do kaszek? Chciałam zakupić ostatnio.
Tak bebiko

Madzixx - mój synek ma 5 lat i tez lego lubi. Ostatnio powiedziałam ze na razie więcej lego nie bo juz tyle tego. Ma tez klocki plastikowe z biedronki za 20zl i tez czad - roboty smoki pojazdy z nich buduje

---------- Dopisano o 19:58 ---------- Poprzedni post napisano o 19:55 ----------

U nas konik morski fp i kroliczek z hm to towarzysze snu. Na przewijaku bawi sie malym ciasteczkowym potworem albo jak dzis - smokiem uspokajaczem
Stary 2015-11-15, 19:08   #4945
madzixx88
Zakorzenienie

Majka-ja tez sie bawiłam lego ale takimi dziewczyńskimi a nie pojazdami i robotami
Dzis weszłam do sklepu z samymi drewnianymi zabawkami i super, piękne, tradycyjne choc drogie strasznie :/

---------- Dopisano o 20:08 ---------- Poprzedni post napisano o 20:03 ----------

Majka-fajnie, ze dzieci maja taka przytulankę ja chyba napisze do cloud B podziękowanie jakies :P
U nas na przewijaku najlepsza grzechotka jest własna stopa
Stary 2015-11-15, 19:28   #4946
madelinem
Zadomowienie

Hej, nadrobilam was wzielam sie i robie ze starsza szopke na konkurs
Bylysmy na pobraniu, trzy pielegniarki i ja ja trzymalysmy, darla.sie.jak.opetana. wyniki marne, bo duzo rzeczy ma podwyzszonych, juz nie czytam neta, jutro wizyta.

Agacie.przebija sie.zabek. dolna lewa jedynka, jeszcze troche i bedzie.na.wierzchu.

Violka, gratki zabka.

Juz myslalam że zalapie sie na nowy watek.

Wspolczuje niejadkow, mam.nadzieje, ze jak.najszybciej sie.to odmieni,
Mlodej nie pasuja moje obiadki, jeszcze chce sprobowac buraczkowej.
Gotowalam.krolika (fe...) to zjadla.pol, gdzie.słoiczek caly. Ehh..,
madelinem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-15, 19:30   #4947
violka848
Zakorzenienie

Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 9

Cytat:
Jak jesteś u mamy to tez tak miedzy drzemkami?
A jakbyś sie z nia położyła i smokiem to by nie dało rady? Jakos małymi kroczkami sie uda u nas królik jest towarzyszem snu, Alcia wtula w niego buźkę i sen przychodzi i tak go łapkami obejmuje słodkie to
Teraz na wyjezdzie spała w łożku z nami a dzis zasnela w swoim lozeczku bez problemu a wrecz z przyjemnością bym powiedziała, oczywiście z królisiem

Tak teraz u mamy pomiędzy drzemkami tylko bywamy. Kiedyś cześciej chodziłam i przy cycku zasypiała, albo lulana. Też myślałam o tym kładzeniu się z nią. Spróbuję, może pićwiczymy to na dniach
Twoja Ala to wiesz zuch jest mój urwipołć to trudniejszy przypadek, ale taki kochany 😍

Edytowane przez violka848
Czas edycji: 2015-11-15 o 19:31
violka848 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-15, 19:36   #4948
DomimaZet
Zakorzenienie

Dobry wieczór :-*
Witam się na koniec dzisiejszego dnia - nadrobilam ale nie wiem do czego się odnieść :-/
Violka - napewno co zapamiętałam na 100 % to ząbek Adki no i twoja @ ;-) - gratki jednego i drugiego
Cały dzień byliśmy u rodziców - trochę poszalalam sobie Navara bratowej he he i adrenalinka mnie trzymała cały dzień juuupi... teraz jestem padnieta... I cały czas mam problem z tym pęcherzem :-(- obawiam się jakiegoś stanu zapalnego :-( eh... zawsze coś :-/
DomimaZet jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-15, 19:39   #4949
niezawsze
Zakorzenienie

Cytat:
Tak bebiko

Madzixx - mój synek ma 5 lat i tez lego lubi. Ostatnio powiedziałam ze na razie więcej lego nie bo juz tyle tego. Ma tez klocki plastikowe z biedronki za 20zl i tez czad - roboty smoki pojazdy z nich buduje

---------- Dopisano o 19:58 ---------- Poprzedni post napisano o 19:55 ----------

U nas konik morski fp i kroliczek z hm to towarzysze snu. Na przewijaku bawi sie malym ciasteczkowym potworem albo jak dzis - smokiem uspokajaczem

Lego my też lubimy, właśnie dziś złożyła Mają ostatni samochód z shella. Zbieraliscie?

Cytat:
Majka-ja tez sie bawiłam lego ale takimi dziewczyńskimi a nie pojazdami i robotami
Dzis weszłam do sklepu z samymi drewnianymi zabawkami i super, piękne, tradycyjne choc drogie strasznie :/

---------- Dopisano o 20:08 ---------- Poprzedni post napisano o 20:03 ----------

Majka-fajnie, ze dzieci maja taka przytulankę ja chyba napisze do cloud B podziękowanie jakies :P
U nas na przewijaku najlepsza grzechotka jest własna stopa
Oj to poszalejesz, teraz tyle tych cudownych lego jest księżniczki, friends, elfy takie dopracowane wszystko ze szczegółami

---------- Dopisano o 20:39 ---------- Poprzedni post napisano o 20:38 ----------

Jutro blw z przymusu Hehe. Tz zamówił mikser, ale jutro nie dojdzie...kurcze kolejnyvwydatek, a mandat jeszcze nie zapłacony...

Maciuś
Stary 2015-11-15, 19:40   #4950
71253839b04673f7804766e160d807ea33c37805_6578f4849ccb9
Konto usunięte

Cytat:

MAJKA, tak z przymrozeniem oka ciesz sie,ze jeszcze masz spokoj z ganianiem za Julkiem i pilnowaniem, żeby glowa w coś nie stuknal.
Hanka zasnac nie moze i w ogóle strasznie marudna po poludniu. Po wizycie dziadkow...jak zwykle. chyba za delikatny system nerwowy ma bidulka na nich po innych gosciach tak nie ma
71253839b04673f7804766e160d807ea33c37805_6578f4849ccb9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości