![]() |
#1771 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy marzec 2016:) Część V
Cytat:
![]() tylko skad je wziac ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1772 | |
Zakorzenienie
|
Śliczna zdobycz!
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1773 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#1775 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję za opinie! jak uda mi się dorwać niedrogi pasek to i może na jakąś maszynkę się znajdzie. Lubię dawać prezenty.. Tylko nie wiem czy lepiej szukać w necie, czy stacjonarnie
![]()
#1776 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1777 |
Zakorzenienie
|
Mojemu mężowi chcę kupić golarkę philipsa bo ostatnio mu się zepsuła i goli się jednorazówkami.
Córcia ma tyle marzeń, że trudno będzie trafić w idealny prezent ![]() Chrześniakom słodycze, moim rodzicom jakąś romantyczną pościel, a dla babci może ręczniki bambusowe ![]() W tym roku z wiadomych przyczyn nie będziemy szaleć z prezentami. Odbijemy sobie za rok ![]()
#1778 |
Zakorzenienie
|
Serio za 30zl? Kurde, myślałam, że drożej. Pewnie w sklepach typu Reserved, Cropp itd będą droższe. Czyli jednak muszę iść kiedyś na miasto się rozejrzeć.
#1779 |
Zakorzenienie
|
Ja kupowalam na pasazu w markecie pasek skorzany raz placilam 40 zl. A drugi raz kupowalam w sklepie z garniakami i byl z 60 na 30 przeceniony
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1780 |
Konto usunięte
|
Hej, ja dziś od rana w poszukiwaniu dobrej oferty na Święta w PL, zdecydowaliśmy się na morze . Juz mi głowa pucnie, nic nie znalazłam ciekawego
![]() Mam takie wrażenie że mój brzuch rośnie nie po tygodniach a po godzinach, cos nieprawdopodobnego! taka drobizna jak ja i taki brzuszysko, juz mi urósł na 15 cm , jak to Polly mówi:"koło to też figura" ![]() ![]() Tak, owszem, Igor urodził sie duży, prawie 4 kilo położne się dziwiły że taka maliznota jak ja takiego chłopa wydusiła. Ale ja się pytam jaki duży ma być Oskar?? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1781 |
Zakorzenienie
|
Dark
Mój mąż ma paski stąd http://www.pewienpan.pl/pl/ i sobie chwali ![]() Chciałam powiedzieć, że mamy szpiega ![]() ![]() Biorę się chyba za robienie i drukowanie tabelki, tak będzie najłatwiej ogarnąć wyprawkę. |
![]() ![]() |
![]() |
#1782 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Teraz biorę się za ubranka dziecięce. Muszę je posegregować rozmiarami i policzyć, ile tego już mamy. Edytowane przez milenujdka Czas edycji: 2015-11-17 o 14:23 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1783 |
Zadomowienie
|
wlasnie wrocilam od rodzicow mama nam narobila golabkow
![]() ![]() z pracy dziewczyny dzwonily ze wyniki przyszly z labolatorium wszystko w normie ( czyli co najwazniejsze niemam cukrzycy ciazowej bo po to sie chyab ta krzywa cukrowa robilo) 3 godziny siedzialyscie na krzywej cukrowej? u mnie to wygladalo tak ze przyszlam pobrali mi krew z zyly i praktycznie jednoczesnie z palca glukometrem wypilam glukoze i za dwie godziny znowu z zyly zaczelam robic liste wyprawkowa narobilo sie tego powiem wam nie kupuje juz nic..chyba ze extra cos sie trafi zlumpa za zlotowke ( jak sie niezalozy to sie sprzeda)albo sukienki bo niemam zadnych sukienek ani spodniczek
#1784 | |
Zadomowienie
|
Ja nie lubię chodzić po sklepach
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1785 |
Zadomowienie
|
ja mam w tym roku problem z prezentami bo sie troche finansowo skiepscilo. chcialam kupic tz pod choinke alkomat taki porzadny nie to zeby moj duzo pil czy cos ale nieraz byla sytuacja imprezy rodzinne wesela czy cos a na drugi dzien do pracy trza isc a moj jest kierowca . kiedys myslalam o elektrycznej maszynce do golenia ale moj nigdy sie taka nie golil i kiedys stwierdzil ze sie boi ze wydam kase a nie bedzie uzywal, ewentualnie moge mu jeszcze jakas gre na konsole kupic ale to u nas byly jakis czas temu czeste prezenty wiec juz oklepane
za to mam dylemat co kupic chrzesniakowi prawie 6 lat ma nie wiem czy nie najlepsze beda klocki z ktorych sie cos konstruuj bo on lubi takie zabawki a dla poltorarocznego tez klocki tylko takie duze mam na oku auta kuchnie zestawy mechanika czy sklepy czy doktory to juz wszystko mial ten starszy i pomyslow juz mi braklo to co kupie dostana pod choinki, na mikolaja powiedzialam sobie ze nie kupuje dzieciom w tym roku nic mam dosc bycia caritas ![]()
![]() |
#1786 |
Konto usunięte
|
monikmi;- to niefajne z tym choróbskiem, ![]() A chłop i tak u mnie na minusie nie do przekupienia, - i nie broń go, bo winien! ![]() nieznajoma0;i ja zazdroszczę babci, ja blok też niczego sobie zrobiłam, juz powoli kończy się Cycuchy- ja mam małe w 1-ej ciąży mi tak wyskoczyły że rozstępy sie pojawiły. Teraz są mega, a po ciaży zostaną flaki, no cóż będę prosić męża o jakieś zabiegi(kase na zabieg).Bo nawet mi wspomniał kiedyś ![]() Lewek;"....te teksty ze jesteś gruba i masz dziwny brzuch to już co? Były i tez powinien za nie przeprosić i się poprawić" - no właśnie ![]() fjolek;"ja bym chciala zeby moje piersi zostaly ciut wieksze" uhu akurat, ![]() ![]() marta1986222;Ja się Wam przyznam że nienawidzę nakładać balsamow,kremów itp. też nie przypadam, ale niema bata mam suchą skóre Szczeperka;"W końcu mam neta i mogę Wam napisać że wszystko super! Płeć potwierdzona w 100% że chłopak. Waga 490g, tp wychodzi idealnie na 18.03. Ignacy ma wszystkie narządy dobrze rozwinięte, ma długie nogi także czeka mnie kolejny wielkolud w domu. Trzech facetów po 190cm i ja z moimi 164 cm w kapeluszu" ![]() gratuluje! ![]() ![]() Dark- no ja niczego innego nie spodziewałam się, musi być dobrze i już! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1787 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1788 |
Zadomowienie
|
Piasek kinetyczny!
![]() ![]() https://www.youtube.com/watch?v=50_-zqsgDA4 Nadia chłop zawsze będzie winny, nawet jak nic nie robi ![]() ![]()
#1789 | |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1790 |
Zadomowienie
|
o fajny ten piasek tak jak te ciastoliny itd ale u nas ostatnio odpada bo mlodszy zabiera wszystko starszemu i bierze do geby ;/ ogolnie to juz wkurzaja mnie te prezenty od ponad 5 lat ciagle musze myslec;p jedno mnie pociesza ze moje dziecko tez moze zacznie cos dostawac ale to czas pokaze;p
#1791 |
Zakorzenienie
|
Ok, podliczyłam póki co ciuszki w rozmiarach 56-62 i wyszło mi tyle:
Śpiochy 4 Pajace 17 Body na krótki rękaw 13 Body na długi rękaw 12 Spodenki 7 półśpiochy 3 Sukienki 1 Kaftaniki 3 i 1 bluzeczka na długi rękaw. ![]()
![]() |
#1792 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Tylko ja niestety przepłaciłam bez ceny promocyjnej ![]() ![]()
![]() |
#1793 |
Raczkowanie
|
Witam dziewczyny ja nie pocieszona dzisiaj jestem wstrzymali mi wypłatę kindergeldu a teraz tak kasa jest potrzebna, najgorszy jest fakt, że mnie nawet nie poinformowali
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1794 |
Zadomowienie
|
Wyniki super
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1795 |
Zakorzenienie
|
Moj sie goli jednorazowkami i nawet mi pow ze on nie chce innej maszynki itp. Bo tymi lubi.
Ja chyba kupie mezowi pod choinke nowy portfel |
![]() ![]() |
![]() |
#1796 |
Zakorzenienie
|
Ja mojemu pewnie grę kupię. Akurat z prezentami dla niego nigdy nie miałam problemu.
![]()
![]() |
#1797 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja wylosowalam szwagierke która jest w ciąży i zastanawiam się co jej kupić... |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1798 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ale w planie jest telefon i siekiera Fiskarsa haha ![]() Ja też podliczyłam moje zbiory ciuszkowe i... mówiłam że już nic nie będę kupowała? ![]() Pajacyki 18 Body z długim 13 Body z krótkim 23! Śpiochy 5 Spodenki/półspiochy 14 Koszulki z długim/kaftaniki 10 Koszulki z krótkim 4 Bluzy, swetry i cienkie kurtki 11 Koszule 3 ![]() Czapeczki 8 Łapki 4 pary Skarpetki 8 par Kombinezony 3
![]() |
#1799 |
Zakorzenienie
|
Moj dostal siekiere z fiskersa od mojego taty na urodziny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1800 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() To tylko najmniejszy rozmiar? ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:19.