Mamusie lutowe 2016 ♥ to już IV część naszego wątku! - Strona 42 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-11-24, 20:40   #1231
butterfly20
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie lutowe 2016 ♥ to już IV część naszego wątku!

My poprzednio rozłożyliśmy łóżeczko na 2 tygodnie przed cc.

04.02.2016 godz.8.55 - Z.

06.05.2019 godz.10.46 - K.
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-24, 20:46   #1232
justynka333
Wtajemniczenie

GG do justynka333

Hejka A my ostatnio zabiegani... Na szczęście mam kilka dobrych wiadomości
Powtórzyłam nieszczęsną glukozę- lekarka mi tak doradziła i wyszła norma... Czyli jednak te przygotowanie się do badani ma znaczenie Aczkolwiek z diety nie zrezygnuję i nawet dorwałam glukometr. Zdobyłam tez na czas L4, wizytę mamy przełożoną na poniedziałek. Mam namiar na lekarza który robi USG 3D za 150zł i chyba pójdziemy w czwartek Mamy imieniny moich rodziców w sobotę będzie filmik niespodzianka. Gratuluję udanych wizyt
06.06.2015 II kreski
06.02.2016 Jakub Andrzej syn Justyny i Michała
14.12.2016 II kreski
16.08.2017 Barbara Maria córka Justyny i Michała
justynka333 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-24, 21:13   #1233
ja :)
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
Nie no wiadomo o co chodzi wygłupiałam się
Ja tez sie wyglupiam
Ostatnio mialam rozlozone jakos na 3 tyg przed tp (ale nie mialam drewnianego tylko turystyczne), głównie po to żeby się wietrzył materac i materiały

---------- Dopisano o 22:09 ---------- Poprzedni post napisano o 22:08 ----------

Cytat:
Napisane przez justynka333 Pokaż wiadomość
Powtórzyłam nieszczęsną glukozę- lekarka mi tak doradziła i wyszła norma... Czyli jednak te przygotowanie się do badani ma znaczenie Aczkolwiek z diety nie zrezygnuję i nawet dorwałam glukometr. Zdobyłam tez na czas L4, wizytę mamy przełożoną na poniedziałek. Mam namiar na lekarza który robi USG 3D za 150zł i chyba pójdziemy w czwartek Mamy imieniny moich rodziców w sobotę będzie filmik niespodzianka. Gratuluję udanych wizyt
No to super
A diete (moze nie tak restrykcyjna) warto trzymac bo jest bardzo zdrowa ja sama nie mam tym razem cukrzycy a wlasnie jednak jem troche pod cukrzyce. Z tym ze nie odmaiwam sobie slodkiego raz na czas no i nie mierze cukrów.

---------- Dopisano o 22:13 ---------- Poprzedni post napisano o 22:09 ----------

Dziecko mi padło, TZ mi padł, ah te moje dzieci
Trzasnelam na jutro zupe kalafiorową żeby było z głowy, przygotowałam durówkę i obrałam ziemniaki, mięsko będzie dla Poli z zupy, a dla mnie i TZ bedą jutro pieczone udka z kurczaka z warzywami.
Takze rano na basen a po basenie na zakupy bo warzyw nie mam juz zadnych
Robie eksperyment - codziennie, albo co maks 2 dni zrem buraki w różnej postaci, ciekawe czy poprawi mi to hemoglobine (ostatnio była troche ponad dolną kreską a wolałabym uniknąć żelaza w tabletkach, ale wiadmo - jak mus to mus)
ja :) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-24, 21:16   #1234
wykalacka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez rudziutka1987 Pokaż wiadomość
Witam wieczorną porą. Miałam dziś jechać do Polski na kilka dni , bo przyjaciółki ojciec wracał i miał mnie zabrać ze sobą. A tu w skrzynce list z urzędu pracy że mam się stawić w piątek na jakąś rozmowę i Polskę szlag trafił No ale na pocieszenie chłop zabierze mnie jutro na zakupy do galerii w Dortmundzie Wykupię pół Primarka
Poszłam dziś na zakupy sama, zmarzłam jak diabli, zmęczyłam się strasznie i stwierdzam że takie chodzenie już nie dla mnie
oo fajni, tylko raz byłam w Primarku, za to Tż wszedł i wyszedł i powiedział, ze nigdy jego noga już tam nie postanie

Cytat:
Napisane przez figa84 Pokaż wiadomość
Padłam, łobuz do tż
- kiedy otworzymy tą czekoladę?
- nie teraz
- chcesz, żeby się zepsuła?
też bym nie chciała
Cytat:
Napisane przez Dzaasti Pokaż wiadomość
Hejo jestem i ja
Dziewczynki łóżeczka dla waszych maleństw już macie poskładane?
ja nawet nie mam kupionego

skręcaliśmy stoł z TŻ, który dzisiaj był do odbioru, niby były tylko nogi do przykręcenia, ale to nie było takie łatwe Na szczęście już jest

Edytowane przez wykalacka
Czas edycji: 2015-11-24 o 21:18
wykalacka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-24, 21:32   #1235
badzia987
Wtajemniczenie

Ja tylko od siebie dodam, że te łóżeczko to mimo wszystko lepiej wcześniej zamówić. Moja koleżanka i ja miałyśmy taki problem, że zamówiłyśmy z all i miało przyjść ok. 10 dni po przelewie. Ja czekałam 2 miesiące. Ona też jakiś dłuższy czas.

Małgosia 06.10.2013 r.
badzia987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-24, 21:37   #1236
kaaasi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marciar7 Pokaż wiadomość
Kaasi ty mowilas ze z bebiprogram zamawialas upominki? Bo mi nic nie wyslali:-(
tak ale czekałam jakoś sporo czasu
Cytat:
Napisane przez justynka333 Pokaż wiadomość
o widzisz super przygotowanie ma znaczenie
Cytat:
Napisane przez ja :) Pokaż wiadomość
Ja tez sie wyglupiam
Ostatnio mialam rozlozone jakos na 3 tyg przed tp (ale nie mialam drewnianego tylko turystyczne), głównie po to żeby się wietrzył materac i materiały

---------- Dopisano o 22:09 ---------- Poprzedni post napisano o 22:08 ----------

No to super
A diete (moze nie tak restrykcyjna) warto trzymac bo jest bardzo zdrowa ja sama nie mam tym razem cukrzycy a wlasnie jednak jem troche pod cukrzyce. Z tym ze nie odmaiwam sobie slodkiego raz na czas no i nie mierze cukrów.

---------- Dopisano o 22:13 ---------- Poprzedni post napisano o 22:09 ----------

Dziecko mi padło, TZ mi padł, ah te moje dzieci
Trzasnelam na jutro zupe kalafiorową żeby było z głowy, przygotowałam durówkę i obrałam ziemniaki, mięsko będzie dla Poli z zupy, a dla mnie i TZ bedą jutro pieczone udka z kurczaka z warzywami.
Takze rano na basen a po basenie na zakupy bo warzyw nie mam juz zadnych
Robie eksperyment - codziennie, albo co maks 2 dni zrem buraki w różnej postaci, ciekawe czy poprawi mi to hemoglobine (ostatnio była troche ponad dolną kreską a wolałabym uniknąć żelaza w tabletkach, ale wiadmo - jak mus to mus)
poprawi Ci się hemoglobina przez 3 tyg tak cisnęłam z burakami w zasadzie codziennie w różnej postaci ale nie jakoś bardzo dużo ich jadłam i sporo mi wzrosło ponad normę obawiałam się również spadku a nie chce tabletek brać także daj znać jak uda się eksperyment

kaaasi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-24, 21:43   #1237
marciar7
Zakorzenienie

Hm Kaasi ja odkryłam ze moze nie napisałam tam imienia dziecka, a jest oznaczone ze trzeba. Tyle ze janie znam wiec wpisałam sobie dwójkę dzieci
Ale mnie plecy bolą. Mam dużo pracy przy kompie ale nie daje rady

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-11-24, 21:45   #1238
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaaasi Pokaż wiadomość
tak ale czekałam jakoś sporo czasu

o widzisz super przygotowanie ma znaczenie

poprawi Ci się hemoglobina przez 3 tyg tak cisnęłam z burakami w zasadzie codziennie w różnej postaci ale nie jakoś bardzo dużo ich jadłam i sporo mi wzrosło ponad normę obawiałam się również spadku a nie chce tabletek brać także daj znać jak uda się eksperyment
Serio? No to świetne wiesci mi niesiesz Dam znać oczywiscie, ale na badanie ide dopiero dzien przed nastepna wizyta którą mam 8 grudnia. No ciekawa jestem jak to wyjdzie
Stary 2015-11-24, 21:47   #1239
rudziutka1987
perfumoholiczka

GG do rudziutka1987

Cytat:
Napisane przez wykalacka Pokaż wiadomość
oo fajni, tylko raz byłam w Primarku, za to Tż wszedł i wyszedł i powiedział, ze nigdy jego noga już tam nie postanie
No mój powiedział,że pochodzimy po galerii,potem coś zjemy a na końcu ja idę do Primarka a on będzie czekał na mnie w samochodzie
11.2016
rudziutka1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-24, 21:49   #1240
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marciar7 Pokaż wiadomość
Hm Kaasi ja odkryłam ze moze nie napisałam tam imienia dziecka, a jest oznaczone ze trzeba. Tyle ze janie znam wiec wpisałam sobie dwójkę dzieci
Ale mnie plecy bolą. Mam dużo pracy przy kompie ale nie daje rady
No pozycja siedząca najgorsza dla pleców, a w ciąży to już w ogole Wstawaj co chwila, rozciagaj plecy, kręć szyją itd. Zawsze coś ulzy..
A jeśli konca pracy przy kompie nie widać to moge polecić siedzenie na piłce takiej duzej dmuchanej (tylko odpowiednio dobrac rozmiar) - ona pomaga. Pozniej fajnie mozna wykorzystac w czasie porodu i po porodzie z maluszkiem takim małym można na niej fajnie sie bawić

---------- Dopisano o 22:49 ---------- Poprzedni post napisano o 22:47 ----------

Nic to, widze ze prawie wszystkie już posnely to i ja ide
Jakos jak w poprzedniej ciazy padałam do snu o 22 i wstawalam 8:30 zeby na 9 - 9:30 do pracy tylko zdazyc to teraz chodze spac 23-24, wstaje 7 rano, w nocy czesto gesto pobudka a i tak czuje sie super wyspana

Obiad na jutro - checked, wieczorne spa - checked, kuchnia wysporzatana - checked. Ide spać

Dobranoc
Stary 2015-11-24, 21:55   #1241
marciar7
Zakorzenienie

Cytat:
No pozycja siedząca najgorsza dla pleców, a w ciąży to już w ogole Wstawaj co chwila, rozciagaj plecy, kręć szyją itd. Zawsze coś ulzy..
A jeśli konca pracy przy kompie nie widać to moge polecić siedzenie na piłce takiej duzej dmuchanej (tylko odpowiednio dobrac rozmiar) - ona pomaga. Pozniej fajnie mozna wykorzystac w czasie porodu i po porodzie z maluszkiem takim małym można na niej fajnie sie bawić

---------- Dopisano o 22:49 ---------- Poprzedni post napisano o 22:47 ----------

Nic to, widze ze prawie wszystkie już posnely to i ja ide
Jakos jak w poprzedniej ciazy padałam do snu o 22 i wstawalam 8:30 zeby na 9 - 9:30 do pracy tylko zdazyc to teraz chodze spac 23-24, wstaje 7 rano, w nocy czesto gesto pobudka a i tak czuje sie super wyspana

Obiad na jutro - checked, wieczorne spa - checked, kuchnia wysporzatana - checked. Ide spać

Dobranoc
Widze aktywnie na jutro juz wszystko masz:-D
Pomysle o tej pilce tylko nie mam miejsca na nia tu w wawie:-(
Musze polezec ciut moze przejdzie bo masakraaa. Wydaje mi sie tez ze cycki ciężkie mam i dlatego bola te plecy. Ehhh
Stary 2015-11-24, 22:37   #1242
figa84
Zakorzenienie

Cytat:
A potem piją te siuski te nasze dzieci, a fe!
przypomniałaś mi o ludziach, którzy piją własną urynę
figa84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-25, 00:47   #1243
Lucy31
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
Nie noo, ani to, ani to

Ksero Tuśki. Tzn, mój małż tak twierdzi, a ja aż musiałam zobaczyć na zdjęcia waszych maluchów w K. bo jakoś mi się wszystkie wydają takie same i jak tak porównałam to chyba faktycznie Chociaż wydaje mi się,że nosek ma trochę większy. Ale jeszcze jutro podjadę do domu po Tuśkowe fotki to porównam

A lekarz genialny, no super naprawdę, także cieszę się,że poszłam Wszystko nam pięknie posprawdzał i poopowiadał, jednak wolę takich niż dokładnych mruków Panie z poczekalni u mojej ginki miały rację,żeby do niego iść

Wszystko książkowo i pięknie, malutka (tym razem i ja widziałam bułeczkę, nawet mi zdjęcie zrobił haha) ma 1170 g, także poniżej 50 centyla, ale potwierdził,że te wagi to nic nie znaczą odnośnie tego jakie będzie dziecko.Ważne,że ładnie przybiera

No i miałam rację,że się obróciła, teraz jest główką w dół. Jedyne co mnie martwi to to,że pępowinę ma przy ustach,blisko szyi, no wiecie

No i włoski póki co ma. Mój małż ogolnie upiera się,że ona wygląda na Zuzię. Ale jako,że jest spokojniejsza niż Tuśka to się obawiam,że właśnie diablątko będzie jak się urodzi

Cytat:
Napisane przez NanaR Pokaż wiadomość
Wróciłam ciężko było o dobre fotki bo maly miał buzke wtulona w łożysko ale si udało buzię uchwycić i sobie ziewał jaki on jest słodki <3 i chyba mój nosek ;-) ale więcej nie udało się złapać tzn nóżki czy rączki bo ruszał się strasznie a raz uciekł w kat i widziałam jak robił siusiu hihi dosłownie miał wylane na usg ;-)
Waży juz 1500g
Gratki

U mnie na jutro zamówiony kardiolog.Mam swoje cuda wianki pulsowo-ciśnieniowe.Na wieczór dostaliśmy kolejną dawkę sterydu na płucka.I ten zastrzyk jeszcze to wzmógł.Leże i mam zejscie z tego świata.No ale nic to,zniesie się.

Wysyłane z mojego GT-S5360 za pomocą Tapatalk 2
Stary 2015-11-25, 06:20   #1244
Mordsith
Wtajemniczenie

Melduję się jako pierwsza z rana Ja już po śniadanku

Dziś odwiedzam dawną znajomą ze szkoły i jej lipcowego synka Zupkę pomidorową mam na dziś ugotowaną, więc obiadem się nie martwię.
Miałam rano jechać zrobić wyniki krwi i moczu, ale w nocy przypomniałam sobie, że przecież nie mam pojemnika na mocz. Tak więc dziś go kupię, a jutro zrobię wyniki, bo w piątek wizyta
Mordsith jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-25, 06:27   #1245
marciar7
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lucy31 Pokaż wiadomość
Gratki

U mnie na jutro zamówiony kardiolog.Mam swoje cuda wianki pulsowo-ciśnieniowe.Na wieczór dostaliśmy kolejną dawkę sterydu na płucka.I ten zastrzyk jeszcze to wzmógł.Leże i mam zejscie z tego świata.No ale nic to,zniesie się.

Wysyłane z mojego GT-S5360 za pomocą Tapatalk 2
Dobrze ze masz takie nastawienie :-* caly czas trzymam kciuki.

Ja mialam bezsenna noc. Ciagle bolaly mnie plecy nijak sie ulozyc nie mogłam :-(
Stary 2015-11-25, 06:39   #1246
wykalacka
Zadomowienie

Mnie tż obudził o świcie i nici ze spania zaraz sie i tak zbieram. Dzisiaj umowilam się z koleżanką co ma termin parę dni przede mną
wykalacka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-25, 06:43   #1247
agaczilla21
Zakorzenienie

Hej. My nie śpimy od 6. A ja w nocy budzę się i przez ok godzinę nie mogę zasnąć...
agaczilla21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-25, 07:09   #1248
lamia12344
Rozeznanie

Haj. Dawno mnie nie było ale wyłączyli mi internet. Znowu. Chyba trzeba będzie administratora dorwać żeby coś z tym zrobił

U mnie ostatnio pracowite dni. A do tego jestem taka nieżywa że masakra Nie śpię po nocach bo nie mogę się ułożyć, Młody daje w tyłek strasznie a do tego teraz czeka mnie z nim stresujący okres. Dzisiaj Tż pojechał z nim na badania krwi bo za tydzień mamy zaplanowany zabieg w szpitalu. Widzę że Michał się strasznie boi, a nie bardzo wiem jak go pocieszać, bo ja też się okropnie boję

Jutro jadę na badanie bo w przyszłym tyg wizyta- mam nadzieję że Zuzia nadal będzie Zuzią bo wyprawka ciuszkowa zamknięta już na 4 spusty. Ostatnio liczyłam to mam 16 pajacy i ponad 20 bodziaków w tych najmniejszych rozmiarach nie licząc całej reszty A ostatnio wreszcie upolowałam czapkę z rękawiczkami na wyjście ze szpitala...

Nad łóżeczkiem to ja nawet jeszcze nie myślałam Jakby co to turystyczne jest w piwnicy, dokupi się do niego tylko jakiś lepszy materac i też będzie

Lucy trzymaj się dzielnie. Trzymam mocno kciuki żeby wszystko było dobrze.

Gratki za wszystkie wizyty jakie mnie ominęły przez te parę dni. Lecę was chociaż trochę nadrobić...

Edytowane przez lamia12344
Czas edycji: 2015-11-25 o 07:18
lamia12344 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-25, 07:13   #1249
Elena_22
Wtajemniczenie

Hej i ja się witam z rańca
wiecie, że u nas dzisiaj -5 stopni!!! ale śniegu ni ma

Dziewczyny, gratuluję wizyt!

Ja jutro na badania, a 2 grudnia mam wizytę (powinnam mieć 4 grudnia, ale gin ma chyba dyżury w szpitalu) i tu moje pytanie do zorientowanych, czy 2 grudnia gin wystawi mi zwolnienie z data od 5 grudnia( 4.12 mi się kończy)? To wychodzi 3 dni wstecz...
Elena_22 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-11-25, 07:17   #1250
amb86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez figa84 Pokaż wiadomość
przypomniałaś mi o ludziach, którzy piją własną urynę
A Ty mi o moim przyszłym sąsiedzie (niedługo wprowadzka!) który kąpał się w moczu:banghead::banghead:
amb86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-25, 07:27   #1251
Elena_22
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez amb86 Pokaż wiadomość
A Ty mi o moim przyszłym sąsiedzie (niedługo wprowadzka!) który kąpał się w moczu:banghead::banghead:
O Boże...
Stary 2015-11-25, 07:28   #1252
justkasia
Raczkowanie

Cześć Dziewczyny.

Dzis miałam naprawdę kiepska noc bo spałam moze z 3 godziny 😞

Do tego doszły szalejące hormony bo płacze bez powodu, ehhh 😞
Stary 2015-11-25, 07:32   #1253
Elena_22
Wtajemniczenie

Kurczę, ale mi dziecię szaleje wczoraj jak się położyłam spać, myślałam, że pęknę ze śmiechu- robił jakieś podskoki, boksował rączkami myślałam, że nie zasnę, ale to takie miłe było

---------- Dopisano o 08:32 ---------- Poprzedni post napisano o 08:29 ----------

Cytat:
Napisane przez justkasia Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczyny.

Oj ty biedna
Ja dziś nawet się wyspałam, ale poprzednia noc to koszmar, po południu, jak się tyle nałaziłam, to coś mi wlazło w nogę- albo od kręgosłupa, albo jakis nerw był uciśnięty, bo tylko kuśtykałam i nawet nie byłam w stanie wysiedzieć przed laptopem (kości miednicy i spojenia łonowego bardzo mnie bolą). ehhh.. ta ciąża
Stary 2015-11-25, 07:33   #1254
lamia12344
Rozeznanie

Całe szczęście, że nie pojechałam z nimi do tej diagnostyki bo baba zostałaby na miejscu rozstrzelana Michał jest naprawdę dzielnym dzieckiem, a ta do pobrania 1 fiolki krwi pokłuła mu obie rączki Za pierwszym razem nie trafiła w żyłę i grzebała mu ta igła w ręce, a dziecko płacze i spazmuje. Wyciąga igłę i mówi że nic z tego i musi go kłuć 2 raz Ja bym ją chyba zabiła na miejscu.
lamia12344 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-25, 07:43   #1255
badzia987
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez justkasia Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczyny.

Łączę się w bólu...

ja to w ogóle słabo śpię od dłuższego czasu i już mam rozkminę jak to będzie...

Zjadłam kolację o 22.30 na full, Mała się położyła po północy. Wstawałam 2 razy a ok. 4 nie mogłam zasnąć bo byłam mega głodna... No i wstałam, zrobiłam jeść, herbatę, położyłam się. A ona znów wyje przez sen, że chce piciu. Dałam jej i położyłam się z nią bo już chyba lepiej mi się zrobiło po tym jedzeniu. Potem TŻ-ta słyszałam o 6...

A teraz jem śniadanko bo też mam jamochłona....

lamia- współczuje Małemu. Przez taką idiotkę zostaje uraz do pobierania krwi.

U mnie też mroźno ale słonecznie więc człowiek mimo niewyspania jakiś lepszy

Małgosia 06.10.2013 r.
badzia987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-25, 07:47   #1256
Elena_22
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez lamia12344 Pokaż wiadomość
Całe szczęście, że nie pojechałam z nimi do tej diagnostyki bo baba zostałaby na miejscu rozstrzelana Michał jest naprawdę dzielnym dzieckiem, a ta do pobrania 1 fiolki krwi pokłuła mu obie rączki Za pierwszym razem nie trafiła w żyłę i grzebała mu ta igła w ręce, a dziecko płacze i spazmuje. Wyciąga igłę i mówi że nic z tego i musi go kłuć 2 raz Ja bym ją chyba zabiła na miejscu.
Ja też
u nas tez kiedyś jedna babka pobierała krew córce, to jeszcze się na nią wydarła, że taka stara ( córka miała 5 lat) a się boi i ryczy .
Tylko, że na szczepieniach u innej pani wchodzi i wychodzi z uśmiechem

---------- Dopisano o 08:47 ---------- Poprzedni post napisano o 08:44 ----------

Cytat:
Napisane przez badzia987 Pokaż wiadomość
Łączę się w bólu...

ja to w ogóle słabo śpię od dłuższego czasu i już mam rozkminę jak to będzie...

Zjadłam kolację o 22.30 na full, Mała się położyła po północy. Wstawałam 2 razy a ok. 4 nie mogłam zasnąć bo byłam mega głodna... No i wstałam, zrobiłam jeść, herbatę, położyłam się. A ona znów wyje przez sen, że chce piciu. Dałam jej i położyłam się z nią bo już chyba lepiej mi się zrobiło po tym jedzeniu. Potem TŻ-ta słyszałam o 6...

A teraz jem śniadanko bo też mam jamochłona....

lamia- współczuje Małemu. Przez taką idiotkę zostaje uraz do pobierania krwi.

U mnie też mroźno ale słonecznie więc człowiek mimo niewyspania jakiś lepszy
Ja jak zwykle chodzę spać bez kolacji . Dziś zrobiłam sobie na śniadanie 2 kanapki i herbatę z sokiem malinowym. do obiadu spokój
u nas tez słonecznie z mrozikiem,ciśnienie lepsze, nie tak jak jest pochmurno i mokro
Stary 2015-11-25, 07:49   #1257
agaczilla21
Zakorzenienie

U mnie -7. Po śniadaniu juz zdarzyłam 2 mandarynki zjeść ale nie są takie dobre...

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-11-25, 07:52   #1258
Elena_22
Wtajemniczenie

Dzisiaj moja córka ma dyskotekę andrzejkową była tak podekscytowana, że rano wstała bez problemu

---------- Dopisano o 08:52 ---------- Poprzedni post napisano o 08:50 ----------

Cytat:
Napisane przez agaczilla21 Pokaż wiadomość
U mnie -7. Po śniadaniu juz zdarzyłam 2 mandarynki zjeść ale nie są takie dobre...
Ja zjadłam banana i jabłko, bo tylko to mam w domu . Mam fazę na pomarańcze, ostatnio w biedronce pysznościowe się trafiły . mam ochote na cytryne, ale też juz nie mam, a do sklepu nie chce się drałować
Stary 2015-11-25, 07:56   #1259
agaczilla21
Zakorzenienie

Muszę poszukać Lilce cieplejszych butów niż adidasy bo w dzień ma być tylko +2 a jedziemy po poludniu po teściowa na zadupie 😉
Stary 2015-11-25, 08:04   #1260
Elena_22
Wtajemniczenie

Niedawno dzwoniła moja mama podekscytowana, że dostaniemy 500 zł na drugie dziecko a jak progu nie przekroczymy, to i na pierwsze. Tak, ale my uczciwie pracujemy i na pierwsze na pewno się nie załapiemy, np. mój szwagier pracuje na czarno (żeby nie wyszło, że ma jakieś dochody), opłaca tylko krus (żeby było na emeryturę), siostra też tylko krus i nie pracuje, maja 3 dzieci, to oni dostaną na wszystkie, my nie. Tylko, że szwagier zarabia miesięcznie 6-10 tys., ( dom postawili w ciągu 2-3 lat bez kredytów, dwa samochody), my oboje razem nawet połowy tego nie mamy, może 1/3 - i gdzie tu sprawiedliwość, poza tym my nie mamy żadnej pomocy ani zasiłków z gopsu. I bądź tu człowieku mądry

---------- Dopisano o 09:04 ---------- Poprzedni post napisano o 08:59 ----------

Cytat:
Napisane przez agaczilla21 Pokaż wiadomość
Muszę poszukać Lilce cieplejszych butów niż adidasy bo w dzień ma być tylko +2 a jedziemy po poludniu po teściowa na zadupie 😉
Ja dziś swojego dzieciaczka wysłałam w adidasach do szkoły, ale tych wyższych, w sobotę musimy kupić jej jakieś kozaczki, bo ma tylko śniegowce z lidla .
Aha, mąż wczoraj był w biedronce i mówił, ze jest bardzo dużo rzeczy i zabawek dla dzieciaków- pasowałoby już pokupować na święta na prezenty ( musimy kupić dla 6 dzieci). chyba w tym roku zrobimy tak, że ja dla chrześniak i mąż dla chrześnicy kupimy droższe, a dla reszty trochę taniej, bo nie wyrobimy z kasą . A jeszcze reszta rodziny- najgorsze, że pomysłów mi brakuje, co kupić dla dorosłych
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości