|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4801 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Mamusie styczniowe 2016, cz. VII
Cytat:
![]() Dziewczyny kojarzycie takie papierowe nakładki na deskę sedesową? myślicie że to w szpitalu może być przydatne? i czy to rzeczywiście jest higieniczne? bo tak się zastanawiam że jak będę obolała po porodzie to łatwiej będzie skorzystać z wc przy uzyciu czegoś takiego niż w pozycji na Małysza
|
|
|
|
|
#4802 | ||
|
Zakorzenienie
|
Wklej potem fotencje, H&M ma świetne te ciuszki
kurde przypomniało mi się że miałam Wam wkleić te pieluchy wielorazowe ale jutro chyba zrobie bo dziś już ciemno a przy sztucznym oświetleniu średnio mi zdjęcia wychodzą ![]() Cytat:
Olej z wiesiołka: http://www.aptekagemini.pl/search?st...h%5Bdetail%5D= tu wzięłam opakowanie 100 kaps ![]() Cytat:
muślinowe to bardziej rodzaj splotu (tak jak tetra) a bambus to rodzaj przędzy , te muślinowe są tańsze bo są pewnie z bawełny a nie bambusa, przez co w dotyku tez będą inne A z konsolą nie pomogę niestety
|
|
#4803 |
|
Zakorzenienie
|
kamilkaNie pomogę ani przy konsoli ani pieluszkach
ahnessy wydaje mi się, że z Małyszem może być ciężko |
|
|
|
#4805 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
No ale nawet licząc że w 37 tygodniu to też dopiero w 37t0d, czyli licząc "do tyłu" a nie "do przodu" Ja niby już jestem w 37 tygodniu, ale to jest 36t1d, wiec 95% lekarzy i położnych by powiedziało ze to jest 36 tydzień Oczywiście cały czas mówię wg OM , bo wg usg to różne rzeczy wychodzą, ja byłam 8 dni do przodu wg usg ostatnio
|
|||
|
|
|
#4806 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja dzisiaj mam 37t0d
Motocyklistka ![]() Suzuki GSX 600F "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
|
|
|
|
#4808 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4809 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4810 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny wrzucili mi wyniki posiewu i chyba nie ma żadnej infekcji
|
|
#4812 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4813 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gratki i premii i bonu. Jedno i drugie się przyda ![]() ![]() ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4814 |
|
Zakorzenienie
|
Gratulacje wygranego bonu. Gdzie wy znajdujecie te konkursy? Ja tam nigdy nic nie wygrałam, ba nawet nie wiem gdzie szukać
Kamilka fajnie, że z Martynką jest tak dobrze Masakra z tym pożarem.Podczytywałam Was cały dzień i nie pamiętam co miałam napisać
Motocyklistka ![]() Suzuki GSX 600F "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
|
|
|
#4815 |
|
Zakorzenienie
|
no właśnie i jak tak samo liczę.
kamilka, a xbox?
|
#4816 | |
|
Zakorzenienie
|
Super!
Cytat:
Wklejam Wam Zgagełkową łapkę ![]() ![]() Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#4817 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4818 |
|
Zadomowienie
|
UAOO ale ich jest chyba kilka rodzaji a ja totalnie nie wiem na co przy tym patrzyć... Jak to wyglada z wszelkimi grami do tego i obsługa? MA KTÓRAŚ X-BOXa? Albo cos podobnego?
DOTKA tez mam podobne zdjęcie tylko łapka mniejsza ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#4819 |
|
Wtajemniczenie
|
Dotka
|
#4820 |
|
Zakorzenienie
|
oooojej jaka maleńka rączka
|
|
|
#4821 |
|
Zakorzenienie
|
Dotka
Edytowane przez kinga1701 Czas edycji: 2015-12-09 o 17:19 |
|
|
|
#4822 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja już powoli oswajam sie z myślą że będę mamą, może to po wczorajszej wizycie cos się we mnie zmieniło ![]() Dotka pewnie na swieta już będziesz z maleństwem |
|
|
|
|
#4823 |
|
Zakorzenienie
|
Dotka ooo słodziak malutki
---------- Dopisano o 17:23 ---------- Poprzedni post napisano o 17:19 ---------- Tż mi zmył lakier z paznokci u stóp |
|
|
|
#4824 |
|
Zakorzenienie
|
Dotka, jaka cudowna mala raczka
Kamilka, ja Ci troche naswietle temat konsol do gier otoz:Ja mam play station 3 i generalnie jestem zadowolona ale: Kupilismy dokladke move do tych gier typu kregle, boks itp i to tak srednio bo trzeba kontroler trzymac w rece zeby konsola wiedziala jaki ruch wykonujesz, natomiast jesli chodzi o gry w jakies strzelanki, walki to pad jest rewelacyjny, latwo sie go obsluguje lecimy dalej konkurencja czyli xbox360: Ostatnio wlasnie mielismy przyjemnosc korzystac i kinect jest fenomenalny do gier typu tance, siatkowki itp natomiast pady imo beznadziejne, lekkie, przyciski malo intuicyjne. Mozna kupic wersje "zlamana" i gry sa do sciagniecia z neta wiec no.... Tanio kolejna konsola play station4 poprawili move, juz jest taki jak kinect z x360 i fajnie dziala no ale cena konsoli juz nie jest taka fajna, tak samo jak xbox one play station4 i xbox one sa nowosciami wiec i same konsole i gry sa w odpowiedniej cenie. Nie mam zadnej wiedzy jesli chodzi o nintendo wii.... Jesli ja mialabym kupowac konsole do gier wzielabym xbox 360 bo bardziej kreca mnie gry gdzie sie ruszasz przed tv, bo to mozna jakis fitness dla siebie zapodac, dla dzieci tez sa fajne, a i panowie znajda dla siebie sporty, zreszta przy spotkaniach ze znajomymi tez fajna zabawa ![]() Mam nadzieje, ze choc troche pomoglam ![]() Wyslane z Lumia920. |
|
|
|
#4825 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Viki super ze ci nie wyszedl ten paciorkowiec nie trzeba sie na porodowke spieszyc![]() Cytat:
rany jaki zdjęcie - poryczałam się Cytat:
|
|||
|
|
|
#4826 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4827 |
|
Zakorzenienie
|
Aaaa ktos pytal o nakladki papierowe na wc, ja w rossie kupilam paczke 10 szt w razie gdyby na miescie.... I sa ok
na taki wieloosobowy wc jakie bywaja w szpitalach bym brala. Wyslane z Lumia920. |
|
|
|
#4828 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czyli maks. 2 dni i po lakierze
|
|
|
|
|
#4829 |
|
Zadomowienie
|
CASAA matko jedyna... Myślałam ze to bedzie prostsze
chciała bym wlasnie taki który bedzie ruch rejestrować... Pad to jest cos w rodzaju pilota? Czy to ta "pałeczka" ktora sie macha i ruch odbiera? Gry potem pewnie drogie sa... Mówisz ze jest szansa kupic takie gdzie nożna cos z neta sciągnąć? To jest jakaś dodatkowa opcja? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#4830 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Co do konsoli to ciężko zależy jakie ma wymagania i w co chce grać bo niektóre gry wychodzą specjalnie do jednych konsol, my mamy ps3 i ps4 grafika tej nowszej lepsza no i Sony już starszych nie wspomaga, ale wy macie już dzieci a np Xbox ma fajniejsze dla dzieci np na kinekta. ---------- Dopisano o 17:44 ---------- Poprzedni post napisano o 17:43 ---------- A ja też już mam Gbs i mam ujemny ciesze się strasznie
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:21.

21.06.2014r.

tylko łapka mniejsza 
chciała bym wlasnie taki który bedzie ruch rejestrować... Pad to jest cos w rodzaju pilota? Czy to ta "pałeczka" ktora sie macha i ruch odbiera? Gry potem pewnie drogie sa... Mówisz ze jest szansa kupic takie gdzie nożna cos z neta sciągnąć? To jest jakaś dodatkowa opcja?