|
Notka |
|
Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#331 | |
Konto usunięte
|
Dot.: Ostatnie panieńskie święta przed nami, w przyszłym roku będziemy żonami!PM2016
Cytat:
Tez sie wkurzam jak naszykuje bo chce zjeść razem kolacje a jemu coś wypadnie ale z drugiej strony taka ma prace i niestety czasem sie nie przeskoczy zostawania po godzinach. Bardziej mnie wkurza chyba ze on nie wpadnie na to czasem żeby zadzwonić ze będzie pózniej i mi ciśnienie podnosi i jestem nieznośna i głodna bez kija nie podchodź ![]() ---------- Dopisano o 21:17 ---------- Poprzedni post napisano o 21:15 ---------- Blanka myśle ze to wynika z faktu ze jesteś w domu bo jakbyś miała prace tez by było inaczej ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#332 |
żona bez ogona
|
Dot.: Ostatnie panieńskie święta przed nami, w przyszłym roku będziemy żonami!PM2016
[1=52226a6b84e10414ec85695 991496d596c4cbe57_65555ba 93c74a;53772042]Tez sie wkurzam jak naszykuje bo chce zjeść razem kolacje a jemu coś wypadnie ale z drugiej strony taka ma prace i niestety czasem sie nie przeskoczy zostawania po godzinach.
[/QUOTE] No dokładnie, mój tak samo, nigdy w zasadzie nie wie kiedy skończy tylko tak mniej więcej ![]()
![]() |
#333 |
Zakorzenienie
|
[1=52226a6b84e10414ec85695 991496d596c4cbe57_65555ba 93c74a;53772042]Tez sie wkurzam jak naszykuje bo chce zjeść razem kolacje a jemu coś wypadnie ale z drugiej strony taka ma prace i niestety czasem sie nie przeskoczy zostawania po godzinach.
Bardziej mnie wkurza chyba ze on nie wpadnie na to czasem żeby zadzwonić ze będzie pózniej i mi ciśnienie podnosi i jestem nieznośna i głodna bez kija nie podchodź ![]() ---------- Dopisano o 21:17 ---------- Poprzedni post napisano o 21:15 ---------- Blanka myśle ze to wynika z faktu ze jesteś w domu bo jakbyś miała prace tez by było inaczej ![]() Ja pracuje od 2 tygodni tylko, ze na 3/4 etatu od 9-15.. Weekendy mam wolne.. ---------- Dopisano o 22:19 ---------- Poprzedni post napisano o 22:18 ---------- A mnie najbardziej wkurza jak ja ugotuje obiad a on nie dość że późno wraca to jeszcze jest po jakieś pizzy!! |
![]() ![]() |
![]() |
#334 | |
Zakorzenienie
|
Zebys wiedziala.. Zobaczymy co bedzie po slubie
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#335 | |
żona
|
Cytat:
![]() Blanka ja Cie doskonale rozumiem.. tez jestem bardzo nerwowa.. i czasem przez pierdołe potrafię zepsuć NASZ wspólny czas... choćby na jakimś wyjeździe czy właśnie urodziny itp.. później mega tego żałuje :/ ale wiem że taka jestem :/ staram się pracować nad tym i Tż ciągle mi to tłumaczy że szkoda czasu na kłótnie i docinki... A w Twojej sytuacji pogadałabym z nim i spytala jak wyobraża sobie przyszłosc? zawsze będzie tak wracał po nocach? jak będzie miał dziecko to również? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#336 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#337 |
żona bez ogona
|
Ja też jestem nerwus straszny i sama nie potrafię przewidzieć kiedy wybuchnę złością
![]() ![]()
![]() |
#338 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:29 ---------- Poprzedni post napisano o 22:26 ---------- Cytat:
Jeszcze mi się tak nasunęło M. Myśli że jak mi co weekend kupi jakiś ciuszek,buty czy gdzieś zabierze to mi wynagrodzi to, że go nie ma w tygodniu. A ja naprawdę wolę tego nie mieć Ale mieć jego o normalnej porze w domu. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#339 | |
żona bez ogona
|
Ja się wydzieram, wydzieram, aż wszystko z siebie wyrzucę i już mi jest lepiej
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:35 ---------- Poprzedni post napisano o 22:33 ---------- Cytat:
![]() Gadam, gadam, gadam, gadam, gadam, długo nic...................... ........................ i dopiero myślę ![]() Mamy na wątku panie psycholog! Mogą nam wystawić diagnozę, że jesteśmy ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#340 |
Zakorzenienie
|
Ha ha, ja też nie potrafię trzymać tego w sobie.. Bo jakbym trzymała to w momencie kumulacji mogło by kogoś zabić ha ha
Najśmieszniejsze jest to, że ten kto mnie mnie zna twierdzi ze jestem osoba spokojna ha ha ha |
![]() ![]() |
![]() |
#341 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Piona ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#342 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:42 ---------- Poprzedni post napisano o 22:40 ---------- Nie pozostaje mi nic innego jak iść się umyć, otworzyć winko wypić kieliszek i iść spać. Lepiej żeby przejechał jak już będę chrapać..miał być o 22 już nawet do niego nie dzwonię bo to bez sensu.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#343 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Jobami takimi rzucam, że aż strach podejść ![]() Oprócz darcia japy oczywiście zdarza mi się i rzucić czymś o ziemie ![]() Ja to taka nerwowa jestem, a w zasadzie to nawet lekko psychopatyczna ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#344 |
żona
|
Ja własnie często zatrzymuje wszystko w sobie, a Tż sobie gada i gada i mówi że ze mną nawet pogadać się nie da, wręcz namawia mnie do odezwania się..
a ja wole czasami zagryźć zęby niż powiedzieć coś co on później zapamięta na długo... Ja jestem bardzo pamiętliwa i jak mi ktoś powie coś w kłótni to ja to pamiętam przez lata i później zdarza się że wypominam (mimo że wybacze) :/ I najlepsze jest to że ja wiem że mam ze sobą problem, wiem że źle postępuje ale to jest kur** silniejsze ode mnie :/ |
![]() ![]() |
![]() |
#345 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rzucać mi się nie zdarza Ale krzyczę tak głośno, że czasem aż wstyd.. Znaczy mi wstyd przed sąsiadami nie jest tylko M.bo to przez niego i mojej mamie.. Ale ona akurat się wszystkim przejmuje więc nie ważne. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#346 |
Zakorzenienie
|
Ja rzadko wybucham, trzymam w sobie. Ale pozniej jak czara sie przeleje to nie radze byc w moim otoczeniu.. I nie potrafie przejsc na porzadek dzienny po jakims jego czynie
|
![]() ![]() |
![]() |
#347 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#348 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:54 ---------- Poprzedni post napisano o 22:52 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#349 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#350 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#351 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#352 | ||
Japońska rzepa
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Dziękuję za wszystkie banany co do sukienki. Czytałam na telefonie,wiec nie zacytuje teraz, ale odpowiadam już na pytania.Jak będzie wyglądać? NIE WIEM ![]() ![]() ![]() ![]() Co do samej krawcowej. Jestem zachwycona. Jak tam weszłam to znalazłam się w krainie czarów ![]() ![]() ![]()
Cause he gets up in the morning, And he goes to work at nine, And he comes back home at five-thirty, Gets the same train every time. ’Cause his world is built ’round punctuality, It never fails. Edytowane przez lolusl Czas edycji: 2015-12-11 o 22:03 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#353 |
Zakorzenienie
|
Chociaż wpadł mi do głowy jeszcze jeden pomysł, przestanę dzwonić niech wraca o której chce zobaczymy czy będzie mu miło jak będzie przechodził a ja będę już spać i tak przez jakiś czas pod rząd. zero zainteresowania.
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#354 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#355 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 23:07 ---------- Poprzedni post napisano o 23:04 ---------- Dokładnie tak to zrobię.. gorzej z jego porami pracy byc juz nie może. Szkoda mi tylko psa bo tęskni strasznie jak go cały dzień nie ma i w nocy co chwilę sprawdza czy go gdzieś nie ma w domu. Edytowane przez xXBlankaXx Czas edycji: 2015-12-11 o 22:06 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#356 |
Zakorzenienie
|
Mojemu nic nie pomaga niestety...
|
![]() ![]() |
![]() |
#357 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#358 |
Dostojna peema.
|
kutwa, a ja w robocie byłam.... ale dzięki za info
![]()
#359 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#360 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:44.