Ostatnie panieńskie święta przed nami, w przyszłym roku będziemy żonami!PM2016 cz41 - Strona 43 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-12-15, 17:58   #1261
pannamima
Zakorzenienie

Dot.: Ostatnie panieńskie święta przed nami, w przyszłym roku będziemy żonami!PM2016

tetrikkzawsze zazdroszczę Ci tych wypadów ze znajomymi z pracy.
Własnie wybieram zdjęcia z kompa z okresu naszego związku i wywołam jako insta foto. 80szt za 35zł, wiec spoko deal
pannamima jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-15, 18:17   #1262
grejpfrutowa01
Zakorzenienie

Dot.: Ostatnie panieńskie święta przed nami, w przyszłym roku będziemy żonami!PM2016

hej hej!
Witam Was, w Lublinie sypie śnieg

Cytat:
Napisane przez Lilly Greace Pokaż wiadomość
Lolusl, szybko zleciało, zaraz będziesz żoną

Ja wczoraj też byłam u fryzjera, pofarbowałam standardowo na ciemny brąz, najciemniejszy z możliwych, coby do charakteru pasowało Fryzjerka nakręciła mi fajne fale prostownicą i dziś sama sobie zrobiłam takie same, chyba mam nową ulubioną fryzurę Za to byłam standardowo smutna, że nie mogę ściąć włosów. Hoduję na wesele,ale dniami i nocami marzę o krótkich xD
Cytat:
Napisane przez Lilly Greace Pokaż wiadomość
Ja w sumie hoduję z myślą o sukni, nie pasowałaby do niej raczej krótka, nowoczesna fryzurka. Upięcie z opaską to jednak będzie to, ale po weselu od razu ścinam. Tzn. nie tak od razu, bo w październiku mamy wesele młodszego brata tż, to może jeszcze zostawię sobie długie włosy żeby się jakoś sensownie uczesać, ale na następne Boże Narodzenie na pewno już będę miała krótsze. O takie:

edit, coś obrazek nie działał.

Będę ścinała na trochę dłuższego boba.
haha, pjona!
też zapuszczam "do ślubu" coby cokolwiek z nimi zrobić i też planuję opaskę
a po ślubie ....ciach!!

Cytat:
Napisane przez Cherry_Muffin Pokaż wiadomość
już lecę!

ja skończyłam swoją pierwszą kolorowankę
śliczna
też dostałam kolorowanki, czym malujesz? farby, kredki, flamastry?
Bo nie wiem co sobie kupić

Cytat:
Napisane przez fioleciasto Pokaż wiadomość
Ale jaja. Dzwonila do mnie właśnie babka z twojasuknia pl w sprawie tej loterii i pytala czy mam juz suknię. Ale okazało sie ze ten salon gdzie kupilam niestety nie bierze udziału. Powiedziala ze mi wysle na maila jakies rabaty do kruka vistuli i czegoś tam jeszcze.
Cytat:
Napisane przez Sophie24 Pokaż wiadomość
Nie jesteś pierwsza, do którejś już też dzwonili Ale myślałam, że dzwonią raczej bliżej daty ślubu lub po. Ciekawe czy jest gdzieś lista salonów, zobaczyłabym czy mój się łapie:P

Hej
Wróciłam od przyjaciółki. Jutro wdrażanie do pracy. Już mi się nie chce:P
Niedługo będzie M. i jedziemy po drzewko
jest lista salonów na stronie, można sobie sprawdzić

Cytat:
Na twojasuknia.pl jak się zarejestrujesz to mogą Cię wylosować i zwrócić Ci kasę za kupioną suknię o ile w momencie gdy Cię wylosują masz już suknie a suknia jest z salonu, który znajduję się na liście salonów biorących udział w tym całym przedsięwzięciu.

Zadzwoniłam do salonu dopytać o szczegóły wpłacania zaliczek, zdejmowania miar itd. Z wrażenia zapomniałam w sobotę wypytać o wszystko:P
dokładnie,

Cytat:
Napisane przez smerfetk_a Pokaż wiadomość
aż sprawdziłam czy mój salon się łapie i się zarejestrowałam

zdążyłaś Bo do dziś tylko można się zarejestrować, jutro o 12 jest ostatnie losowanie. ( chyba, że po nowym roku zrobią kolejną turę konkursu)
też się zgłosiłam, ale wcześniej, więc rywalizujemy
i dodatkowo za kilka dni poprosili mnie o skan/foto umowy, paragonu etc...więc musiałam wysłać e-maila z załącznikami
co prawda nie mam szczęścia w losowaniach, ale nic nie tracę

wysprzątałam mamie wszystkie szafki w kuchni,
a teraz w ramach rekompensaty wsuwam mandarynki i deserową czekoladę z wiśnią z żurawiną z terrawity, uwielbiam ją, to jedyna ciemna czekolada jaką lubię

Wczoraj zakończyliśmy nauki, odebraliśmy już zaświadczenia, muszę się teraz umówić do poradni i mamy z głowy
Najlepsze jest to, że jak zaczynaliśmy, to TŻ mi jęczał, że "ale wymyśliłaś" a wczoraj powiedział, że w sumie mógłby jeszcze chodzić, bo mu się podobało

Edytowane przez grejpfrutowa01
Czas edycji: 2015-12-15 o 18:20
grejpfrutowa01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-15, 18:33   #1263
BielinkaO
Zakorzenienie

[QUOTE=grejpfrutowa01;5381 2058

wysprzątałam mamie wszystkie szafki w kuchni,
a teraz w ramach rekompensaty wsuwam mandarynki i deserową czekoladę z wiśnią z żurawiną z terrawity, uwielbiam ją, to jedyna ciemna czekolada jaką lubię

Wczoraj zakończyliśmy nauki, odebraliśmy już zaświadczenia, muszę się teraz umówić do poradni i mamy z głowy
Najlepsze jest to, że jak zaczynaliśmy, to TŻ mi jęczał, że "ale wymyśliłaś" a wczoraj powiedział, że w sumie mógłby jeszcze chodzić, bo mu się podobało [/QUOTE]

A mi wlasnie ta czekolada n o e smakuje, jest za slodka na deserowa czekolade

Super, ze nauki juz z glowy
BielinkaO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-15, 18:34   #1264
magda1706
Zakorzenienie

GG do magda1706

Nie mówcie o czekoladzie bo mam taką chcice że szok.. Dzisiaj jadłam loda Nestlé tego czekoladowego zjadlabym jeszcze takich z 5 do tego batona, ptasie mleczko..
magda1706 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-15, 18:36   #1265
Cherry_Muffin
nibyżona

grejpfrutowa ja mam kredki akwarelowe koh-i-noor mondeluz 24kolory
fajnie, że już za sobą macie i Tz sie podobalo
16.10.2017r. T ♥

Cherry_Muffin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-15, 18:40   #1266
BielinkaO
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magda1706 Pokaż wiadomość
Nie mówcie o czekoladzie bo mam taką chcice że szok.. Dzisiaj jadłam loda Nestlé tego czekoladowego zjadlabym jeszcze takich z 5 do tego batona, ptasie mleczko..
Tobie mozna
Ja jestem przed okresem i tez mam zachcianki slodyczowe, a ostatnio juz nawet nie mialam na nie ochoty, chyba organizm sie odzwyczail.
BielinkaO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-15, 18:45   #1267
grejpfrutowa01
Zakorzenienie

Cytat:
grejpfrutowa ja mam kredki akwarelowe koh-i-noor mondeluz 24kolory
fajnie, że już za sobą macie i Tz sie podobalo
dzięki, nawet nie słyszałam o takich z opisu "wyglądają" fajnie.
może zainwestuję w takie, a jak nie znajdę, to biere drewniane "bambino"

dostałam dwie kolorowanki i aż mnie korci, normalnie zabiorę dzieciom kredki
a, że koloruję jak 5 latek, więc nie będzie widać różnicy jakimi kredkami to robię

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-12-15, 18:46   #1268
izk_a
Zakorzenienie

hej w końcu w domu

Cytat:
Napisane przez *piękna Pokaż wiadomość
Zamówiłam dziś większość prezentów Mam nadzieję, że dotrą na czas W ogóle dziś jestem pracowita bardzo Zdążyłam zrobić pranie, zamówić prezenty, posprzątać kuchnię, zrobić spaghetti, być u lekarza i do pracy na po południe! A w miedzy czasie zdążyłam zrobić spa dla swoich włosów! Taka jestem zdolna
ja dziś byłam w pracy, na korkach i na zakupach- dopiero usiadłam.. więc zazdroszczę bo tęsknię za czasem na sprzątanie
Cytat:
Napisane przez olena90 Pokaż wiadomość
Na sali noc nie zalatwilam bo zamkniete z powodu awarii... No debila ze mnie robia
lepiej poszukaj nowego miejsca... szkoda czasu i nerwów..
Cytat:
Napisane przez xXBlankaXx Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny jutro prawdopodobnie ostatni dzień do pracy i dopiero po nowym roku... Skończyliśmy swoją robotę.. Nowa dostawa na początku stycznia.. szkoda, bo mało kasy dostanę, ale z drugiej strony kończyny remont kominek już na miejscu, dzisiaj malujemy ściany i zostaje poukładać meble. Będę miała tyle sprzątania, że to wolne będzie potrzebne..
Cytat:
Napisane przez xXBlankaXx Pokaż wiadomość
Jadę za 2 godziny coś wybrać:P ogólnie chodziło mi o jakiś ciekawy kolor, może któraś ostatnio robiła remont i coś ciekawego może polecić
my kupiliśmy farby z nobilesa duży wybór fajnych kolorów zazdroszczę Ci końcówki remontu
Cytat:
Napisane przez LunatyczkaBB Pokaż wiadomość
Źle ze mną, pomyślałam o farbie do włosów i tak się zastanawiam czemu chcesz się farbować pod kolor rogówki i stolika, aż doszłam do fragmentu o ścianach
izk_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-15, 18:52   #1269
Cherry_Muffin
nibyżona

Cytat:
Napisane przez grejpfrutowa01 Pokaż wiadomość
dzięki, nawet nie słyszałam o takich z opisu "wyglądają" fajnie.
może zainwestuję w takie, a jak nie znajdę, to biere drewniane "bambino"

dostałam dwie kolorowanki i aż mnie korci, normalnie zabiorę dzieciom kredki
a, że koloruję jak 5 latek, więc nie będzie widać różnicy jakimi kredkami to robię
ja bambino też kupię
po prostu chciałam akwarelkowe, bo nimi w sumie już kiedyś operowałam. no i szukałam takich co będą miały bardziej takie kolory co mnie interesują. ale już wiem, że 24 to mało
16.10.2017r. T ♥

Stary 2015-12-15, 18:52   #1270
Sophie24
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LunatyczkaBB Pokaż wiadomość
Źle ze mną, pomyślałam o farbie do włosów i tak się zastanawiam czemu chcesz się farbować pod kolor rogówki i stolika, aż doszłam do fragmentu o ścianach
Miszcz

Cytat:
Napisane przez DontSaySorry Pokaż wiadomość
Wreszcie w domku
U was też tak sypie śnieg???
U nas padało z rana Za to mamy mróz cały dzień i jest fajnie

Cytat:
u mnie cokolwiek spadnie zaraz się rozpuszcza

macie jeszcze zimorodka
ja tam nie mam ochoty na białe święta, bo wtedy pewnie nasz pociąg będzie opóźniony i kogoś w nim zamorduje
Ale Ci to pięknie wychodzi Serio, ja mam kolorowanki 6latka:P Choć ja nie mam takich kolorowanek, mam faktycznie duże elementy i trudno tam o taki efekt. Nie ma takich szczegółowych.

Cytat:
Napisane przez BielinkaO Pokaż wiadomość
Tobie mozna
Ja jestem przed okresem i tez mam zachcianki slodyczowe, a ostatnio juz nawet nie mialam na nie ochoty, chyba organizm sie odzwyczail.
Ja teraz uważam, że słodycze mogą nie istnieć ale przed okresem będę cieszyć się z każdego batonika

Mamy drzewko Piękna jodełka (ma z metr wysokości) Frasera z całym systemem korzeniowym - więc niech się trzyma do następnych świąt i dłużej Ubieramy w weekend
A, no i czubek jest. Nie podoba nam się aż tak ale nic lepszego nie znaleźliśmy
Sophie24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-15, 18:54   #1271
magda1706
Zakorzenienie

GG do magda1706

Cytat:
Napisane przez BielinkaO Pokaż wiadomość
Tobie mozna
A wolno.. rośnie nie zależnie od stanu
Ja myślałam że się odzwyczailam od czeko bo dawno nie jadłam.. Ale coś ostatnio mam fazę hahah ostatni miesiąc w którym mogę się zasłniac dzieckiem hahaha

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-12-15, 18:55   #1272
Sophie24
Zakorzenienie

Cytat:
ja bambino też kupię
po prostu chciałam akwarelkowe, bo nimi w sumie już kiedyś operowałam. no i szukałam takich co będą miały bardziej takie kolory co mnie interesują. ale już wiem, że 24 to mało
Ja mam bambino ale świecówki bo ich są takie kredowe i fajnie się maluje. Tylko jest oszustwo bo 24 kolory są tylko niby w takiej ilości - część się powtarza:/ Mam też po 12 kolorów z różnych "zwykłych" firm ale bardzo fajne są Akwarelowe mnie kuszą ale zawsze odstrasza mnie cena (choć wiem, że warto) no i na razie nie kupiłam Ale chyba zmienię kolorowanki na takie w stylu jak Ty masz
Stary 2015-12-15, 19:00   #1273
Cherry_Muffin
nibyżona

Cytat:
Ja mam bambino ale świecówki bo ich są takie kredowe i fajnie się maluje. Tylko jest oszustwo bo 24 kolory są tylko niby w takiej ilości - część się powtarza:/ Mam też po 12 kolorów z różnych "zwykłych" firm ale bardzo fajne są Akwarelowe mnie kuszą ale zawsze odstrasza mnie cena (choć wiem, że warto) no i na razie nie kupiłam Ale chyba zmienię kolorowanki na takie w stylu jak Ty masz
ja mam jeszcze zeszyt z taki geometrycznymi i wgl, ale obecnie mam chęć na ptaszki bardziej się wyżyć na nich mogę.
ja wyszukałam jak najtaniej po prostu. pewnie to i tak sporo za kredki, ale był prezent więc co tam
16.10.2017r. T ♥

Stary 2015-12-15, 19:02   #1274
grejpfrutowa01
Zakorzenienie

dziewczyny, widziałyście tan artykuł na wizażu o tej kampanii w Norwegii?
Świetna jest!
o ta KLIK
Stary 2015-12-15, 19:09   #1275
Sophie24
Zakorzenienie

Cytat:
ja mam jeszcze zeszyt z taki geometrycznymi i wgl, ale obecnie mam chęć na ptaszki bardziej się wyżyć na nich mogę.
ja wyszukałam jak najtaniej po prostu. pewnie to i tak sporo za kredki, ale był prezent więc co tam
Wiesz, już pewnie wydałam więcej na kredki niż jakbym kupiła raz te akwarelowe:P Ale i tak je kupię.
Ja widziałam ostatnio koty i coś tam jeszcze ale szczegóły były takie, że chyba prędzej bym się wykończyła niż zrelaksowała :P
Podobno kolorowanki nie są dla wszystkich
Stary 2015-12-15, 19:09   #1276
izk_a
Zakorzenienie

Cytat:
Świetna jest!
o ta KLIK
bardzo dobre!
izk_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-15, 19:11   #1277
asdii
Wtajemniczenie

Cytat:
Mamy drzewko Piękna jodełka (ma z metr wysokości) Frasera z całym systemem korzeniowym - więc niech się trzyma do następnych świąt i dłużej Ubieramy w weekend
Super! Zazdroszczę choinki, też bym już chciała, ale w mieszkaniu studenckim nie będziemy ubierać, bo żywa bez sensu jak nas nie będzie, a sztucznej nie mamy
Ale za tydzień będę już w domu i mam nadzieję, że drzewko już będzie ubrane. Jestem ciekawa reakcji naszych dzików (czyt. kotów), bo to ich pierwsze święta

Czytamy w 2015: 29
Czytamy w 2016: 4
asdii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-15, 19:15   #1278
fioleciasto
Zakorzenienie

My po choinkę jedziemy w sobote

Najszczęśliwsza na świecie podwójna mama

2021 :82
2022 :26
fioleciasto jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-15, 19:17   #1279
magda1706
Zakorzenienie

GG do magda1706

A u nas choinka już przeniesiona z piwnicy jeszcze tylko ozdoby tz musi przytargac i chce jutro ubierać ale jakoś tego nie widze hah

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-12-15, 19:20   #1280
zambeza
polaczek cebulaczek

a my nie mamy choinki w tym roku, wyjezdzamy na dwa tygodnie wiec sie nie oplaca :P
zambeza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-15, 19:29   #1281
klakla91
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fioleciasto Pokaż wiadomość
Ja zawsze chodze w kapturze
Też tak robiłam, ale załatwiłam sobie zatoki. Teraz od jesieni do wiosny czapa na łeb i w drogę
Cytat:
Napisane przez *piękna Pokaż wiadomość
Zamówiłam dziś większość prezentów Mam nadzieję, że dotrą na czas W ogóle dziś jestem pracowita bardzo Zdążyłam zrobić pranie, zamówić prezenty, posprzątać kuchnię, zrobić spaghetti, być u lekarza i do pracy na po południe! A w miedzy czasie zdążyłam zrobić spa dla swoich włosów! Taka jestem zdolna
Prawda taka, że im mniej czasu tym więcej

Cytat:
Napisane przez asdii Pokaż wiadomość
Śnieg? Gdzie śnieg?! Ja też chce juz śnieg!
Ja też Ale w Krakowie nie mam co na niego liczyć raczej.

Cytat:
Gratuluję choinki Nasza też miała być małą jodełką a podobno jest wielka sosna Zobaczymy w niedzielę

Przedłużyli mi umowę w pracy na lepszych warunkach

I teściowa chciała mnie zaprosić na Wigilię do siebie. Oboje z TŻem mamy takie samo zdanie, dopóki nie jesteśmy rodziną, to wigilię spędzamy z rodzicami <chociaż nie możemy się doczekać przyszłorocznej>, ale było mi bardzo, bardzo miło

Czeka mnie tona prasowania

34/2021
klakla91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-15, 19:40   #1282
magda1706
Zakorzenienie

GG do magda1706

Klakla super ze umowa bardziej korzystna No i pogratulować teściowej
Stary 2015-12-15, 19:41   #1283
Kate_Mariposa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ann2016 Pokaż wiadomość
ja bym wzięła błyszczące
Dzięki za poradę
Cytat:
Napisane przez klakla91 Pokaż wiadomość

Gratulacje

Ja za to byłam dzisiaj 12 godzin w pracy, głowa mi pęka

Olena współczuję sytuacji z salą, może jednak rozważycie zmianę?
Stary 2015-12-15, 19:49   #1284
asdii
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez klakla91 Pokaż wiadomość

I teściowa chciała mnie zaprosić na Wigilię do siebie. Oboje z TŻem mamy takie samo zdanie, dopóki nie jesteśmy rodziną, to wigilię spędzamy z rodzicami <chociaż nie możemy się doczekać przyszłorocznej>, ale było mi bardzo, bardzo miło

Czeka mnie tona prasowania
Super z tą umową

Co do wigilii, też mamy takie samo zdanie Jakoś jest to dla mnie zbyt ważny dzień, żeby nie spędzać go z rodzicami, czy latać gdzieś po dwóch wigiliach. No i u nas na wigilii jest 5 osób, a u TŻta 11 więc u niego by dodatkowa osoba nie była zauważona, ale u mnie brak jednej już bardzo.

Stary 2015-12-15, 19:53   #1285
lolusl
Japońska rzepa

Cytat:
Świetna jest!
o ta KLIK
Widziałam, bardzo mocna i bardzo dobra

Mamy godzinę
Byliśmy w kościele i chyba w sumie nie będziemy już walczyć o ten plener. Szkoda mi nerwów, szkoda mi kłótni z rodziną, nie warte to tego. A nie mam gwarancji pogody.Znalazłam kościół,który mi się podoba, ksiądz proboszcz jest SUPER, mówię to ja,totalny antykatolik.Nie muszę mieć ani świadectw z religii ani bierzmowania, ogólnie nie ma problemu, jesteśmy jako jedyny na naszą datę.A kościółek uroczy.

Także drogie panie, o 14:00, 16.07.2016 zostanę kościelną żoną

My w zeszłym roku mieliśmy 2 wigilie i mam nadzieje,że nigdy wiecej ...
Gets the same train every time.
’Cause his world is built ’round punctuality,
It never fails.

Edytowane przez lolusl
Czas edycji: 2015-12-15 o 19:54
lolusl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-15, 19:57   #1286
asdii
Wtajemniczenie

Loluś, gratulacje!

Stary 2015-12-15, 19:58   #1287
klakla91
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lolusl Pokaż wiadomość

Mamy godzinę
Jak Kościół piękny, to nie ma sensu walczyć o plener. Jak będzie gorąco to się w środku ochłodzisz

34/2021
klakla91 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-12-15, 20:01   #1288
wildDaisy
żona bez ogona

Cytat:
Napisane przez lolusl Pokaż wiadomość

Mamy godzinę
Byliśmy w kościele i chyba w sumie nie będziemy już walczyć o ten plener. Szkoda mi nerwów, szkoda mi kłótni z rodziną, nie warte to tego. A nie mam gwarancji pogody.Znalazłam kościół,który mi się podoba, ksiądz proboszcz jest SUPER, mówię to ja,totalny antykatolik.Nie muszę mieć ani świadectw z religii ani bierzmowania, ogólnie nie ma problemu, jesteśmy jako jedyny na naszą datę.A kościółek uroczy.

Także drogie panie, o 14:00, 16.07.2016 zostanę kościelną żoną

My w zeszłym roku mieliśmy 2 wigilie i mam nadzieje,że nigdy wiecej ...

Szybko, o 14 I to w lipcu! Nawet lepiej w Kosciele, bedzie chlodniej
Stary 2015-12-15, 20:02   #1289
fioleciasto
Zakorzenienie

Lolusl gratuluje kosciola

Ja sie bardzo ciesze ze mamy tylko jedna wigilie na ktorej beda i rodzice tżta i moja mama

Najszczęśliwsza na świecie podwójna mama

2021 :82
2022 :26
fioleciasto jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-15, 20:11   #1290
grejpfrutowa01
Zakorzenienie

klakla , gratuluję lepszej umowy

loluśl,

i co, zabrałam dzieciom kredki, bambino 24 kolory (mało) i biere sie za to kolorowanie, ale ten teges raczej na forum nie wrzucę, gdzie mnie tam do cherry

Edytowane przez grejpfrutowa01
Czas edycji: 2015-12-15 o 20:12
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości