|
|
#1 |
|
Rozeznanie
|
Brak ochoty na seks![]() Jestem z moim facetem już 9 miesięcy! Na początku miałam ogromną ochote na seks z nim...jednek z biegiem czasu ta ochota sie zmniejszała Od paru tygodni seks moglby dla mnie nie istniec![]() ![]() ![]() Moj chlopak jest tym zalamany bo on uwielbia kochac sie ze mną... A ja chce sie do niego przytulac, calowac z nim ale nie mam ochoty na nic wiecej, wręcz irytuje mnie gdy on zaczyna sie do mnie dobierac, gdy caluje i piesci moje cialo Mysle o tym by jak najszybciej skonczyl Nasz seks zawsze byl udana kochalismy sie w najrozniejszych pozycjach i miejscach wiec o rutynie nie bylo mowy. On zawsze dwoil sie i troil by mi bylo dobrze bo jeszcze nigdy nie zdazylo sie bym miala orgazm w trakcie stosunku, zawsze przed.Wiem ze ta obecna sytuacja moze byc zabojcze dla zwiazku dlatego blagam pomorzcie mi! |
|
|
|
|
#2 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Brak ochoty na seks
największa jędza w tym kurniku !!! Edytowane przez Monicoor Czas edycji: 2012-06-08 o 22:21 |
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
1. Bierzesz lub zaczełas brac tabletki?
2. Przezyłas cos ostatnio stresującego? 3. Jestes poddatna na depresje jesienną? |
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
Jest jeszcze 1 czynnik, swego czasu dość często pojawiały się w sieci artykuły poruszające ten problem, i padało w nich, że partnerka gdy czuje się bezpieczna w związku przestaje mieć ochotę na seks, to tak w gigantycznym skrócie rzecz przedstawiam, ile w tym psychologicznej prawdy a ile sensacji, nie wiem.
|
|
|
#5 |
|
Zadomowienie
|
ja bym to chandra chyba nazwala
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
Depresja jesienna, przecież w niektórych częsciach kraju np u mnie to już tydzieńe leje
Edytowane przez lemoorka Czas edycji: 2007-09-09 o 13:23 Powód: byk wielkosci muru chinskiego:D |
|
|
|
|
#7 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
no dokladnie u mnie podtopienia etc az sie z domu wyjsc nie chce a tu trzeba byc milym dla klientow
|
|
|
#8 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I tez nie mam teraz ochoty na sex
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Wtajemniczenie
|
Hm. Myślę, że to normalne. Taki okres przesilenia. Nie należy panikować, martwić się, tylko przeczekać.
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
Minie Ci i jeszcze będziesz miała ochotę
|
|
|
|
|
#11 |
|
Rozeznanie
|
Tylko nie wiem czy mojemu chlopakowi nie minie szybciej ode mnie! Fakt to moze byc depresja jesienna bo ostatnio budze sie i klade spac przybita i zdolowana bez konkretnego powodu, do tego dochodzi stres przed examinem do ktorego wlasnie sie przygotowuje
Czuje sie fatalnie jestem ospala i na niczym nie moge sie skupic... Najchetniej przespalabym caly dzien. Poza tym mam wrazenie ze caly swiat czegos ode mnie chce a ja nie jestem w stanie zadowolic wszystkich... Boże co za dół![]() ![]()
|
|
|
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
ale co
ma minąć, parę tygodni bez seksu i co, ma Cię z tego powodu spuścić kanałami... ![]() No coś Ty, przecież nie jesteś materacem, który się wyrzuca, bo sprężyny za bardzo cisną. Przejdzie Ci ten stan, chyba rzeczywiście Cię dopadło przesilenie.
|
|
|
#13 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
taa brak ochoty tlumaczymy podtopieniami ![]() hihihih
|
|
|
#14 |
|
Zakorzenienie
|
Przynajmniej oryginalna wymówka a tak całkiem powaznie, to do smiechu nam chyba nie jest
|
|
|
|
|
#15 |
|
Rozeznanie
|
Ochota nie wraca
Kiedy on zaczyna mnie pieścić myślę o tym, by jak najszybciej skończył, kiedy się z nim kocham chcę by jak najszybciej dostał orgazmu i by było już po wszystkim O swoim orgazmie nawet nie marze... Nigdy jeszcze nie miałam orgazmu podczas stosunku POMOCY |
|
|
|
|
#16 |
|
Zakorzenienie
|
ja miałam po 2 latach
|
|
|
|
|
#17 |
|
Zakorzenienie
|
A co zrobić, gdy ja zawsze mam ochotę na sex z moim Tżem a on ostatnio nie
??????Trochę mi smutno, a raczej bardzo mi smutno ........i chyba przeginam z oczekiwaniami ? Kiedyś byłam oziębła a teraz ???? , nie wiem co się ze mną dzieje ? Wiem, że mogę go kusić i zachęcać ale kurcze czasem bym sama chciała być uwodzona i kuszona
|
|
|
|
|
#18 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#20 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, a co mi przychodzi z tej stałej ochoty inaczej ![]() Nie wiem sama o co chodzi, bo to temat ostatnich kilku dni to obniżenie formy Tża , a ja za bardzo się tym przejmuję ![]() Ale kiedyś nam było tak super i boję się, że to tracę ......
|
|
|
|
|
|
#21 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Masz swoje 5 minutCytat:
|
||
|
|
|
|
#22 |
|
Raczkowanie
|
Orgazm poprzez stosunek trwa dłużej niż ten łechtaczkowy? Dużo mocniejszy i przyjemniejszy? Przepraszam za idiotyczne pytania ale nie mam pojęcia
|
|
|
|
|
#23 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kto pyta , nie bładzi |
|
|
|
|
|
#24 |
|
Raczkowanie
|
W takim razie nie ma mowy, że przeżyłam taki orgazm tylko poprzez wprowadzenia palca chłopaka do pochwy?
![]() Dzięki lemoorka |
|
|
|
|
#25 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#26 |
|
Raczkowanie
|
a moze zrobimy jakas ankiete: jaki orgazm preferujesz: pochwowy? łechtaczkowy? oba na raz? i moze cos jeszcze? ;> tez jestem ciekaw ;D
|
|
|
|
|
#27 |
|
Raczkowanie
|
A ja myślę YOUdith,że nie masz się czym martwić.Też miałam taki czas w swoim związku,że kompletnie nie miałam ochoty na sex,byłam w identycznej sytuacji co Ty.I do dziś nie wiem co było tego przyczyną.Ale kochany Tż to zrozumiał i razem przeczekaliśmy ten trudny okres.Za to teraz nie może się ode mnie opędzić taką mam ochotę
Więc myślę,że i Tobie w końcu przyjdzie ochota.Grunt to się nie załamywać
Zaraz na początku życia ktoś powinien nam powiedzieć, że umieramy. Może wtedy żylibyśmy pełnią życia w każdej minucie każdego dnia. Działaj! Kiedy poczujesz, że chcesz coś zrobić, zrób to od razu, teraz! Dni, które przyjdą, są policzone. |
|
|
|
|
#28 |
|
Zakorzenienie
|
[quote=lemoorka;5394636]dori, tylko nie obrażaj się, z ewypomne w tym momecie Twój wiek, ale jesteś o krok od 30, a w kobietach zaczyna sie wtedy budzic prawidzy demon. 20 nie bywa tak śmiała jak 30, chociaz nie czaurjmy się ciałko jędrniejsze
Masz swoje 5 minut/quote] Daleka jestem od obrażania się ![]() A co do budzącego "demona" cóż być może...tylko nie ma chętnego aby go okiełznać ![]() Pewnie ten kryzys minie i znowu będzie jak kiedyś...mam taką nadzieję ![]() Najgorsze jest to, że jak w tej sferze jest kiepsko to przenosi się to na atmosferę w ca.łym związku... Więc niby to tylko sex....a jednak bardzo ważny
|
|
|
|
|
#29 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I przywykłam do tego. Mój TZ ma straszne skoki. Czasem tydzien się nie kochamy, albo i więcej. Czasem znowu nie daje mi spokoju cały czas by chciał . Nigdy nie wiem czego się spodziewac. TZ ma tak ze jak ma nawet malutki stresik, jakies zmartwienie to nie ma ochoty i koniec. Chocbym chciała spełnic jego największe fantazje nic z gugania nie bedzie. Powiem Ci że na poczatku wsiekałam sie z tego powodu, zastanawiałm co jest nie tak.....a teraz w sumie cieszę się że tak jest. Tez czasem wole po prostu się przytulic i po prostu zasnac. A mniej częsty seks lepiej smakuje
|
|
|
#30 |
|
Zakorzenienie
|
hania- gugania
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Seks
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:13.

Jestem z moim facetem już 9 miesięcy! Na początku miałam ogromną ochote na seks z nim...jednek z biegiem czasu ta ochota sie zmniejszała

materacem, który się wyrzuca, bo sprężyny za bardzo cisną.