Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XLIV - Strona 105 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-12-31, 13:44   #3121
201607131110
Konto usunięte

Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XLIV

Cytat:
Napisane przez Cattivo Pokaż wiadomość
Za czasów Begierowej to się inaczej nazywało...

Mnie czeka chyba jeden z najgorszych sylwestrów jakie kiedykolwiek przeżyłam życie mi się sypie, siedzę sama w domu i najbardziej chciałabym przespać cały tydzień, a najlepiej i całe przyszłe półrocze pewnie skończę dziś rycząc w łóżku.
przytulam mocno, mnie też rok temu wszystko się pochrzanilo, ale wyszło na prostą, u Ciebie też wyjdzie, daj sobie czas na wybeczenie się 😙
201607131110 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-31, 13:44   #3122
201607131106
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez SweetHusky Pokaż wiadomość
Zgodzę się Tobą co do wytykania totalnych pierdół typu "przeklęła przy dziecku, rozerwała opakowanie, nie płakała na widok swetra". Natomiast będę twardo trzymać się tego, że krytyka tego jak jest zapakowane, rzucenie prezentem o ziemie i jakiś taki nieukrywany żal "że tylko sweter", mi się nie podobają. I to przerywanie ojcu takimi tekstami, moim zdaniem też bardzo słabe.

Wiele razy dostawałam tylko piżamę czy sweter, trochę mnie to smuciło, ale starałam się tego nie okazywać. Nie podobało mi się, że ona tego nie ukrywała. Ale kto wie, może to faktycznie jakiś głębszy insajd dżołk? Szkoda, że tego nie wytłumaczyła.
Ahaaaaaa... Tylko piżama? No faktycznie. Czyli masz takie samo podejście jak krytykowana przez Ciebie Julka, ale dobrze się maskujesz?
201607131106 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-31, 13:50   #3123
olenkasz
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kumiho Pokaż wiadomość
Dziewczyny, to nie jest czarny tylko bardzo, bardzo głęboki, prawie czarny brąz do zaznaczania linii rzęs super cienkim pędzelkiem do linera idealny.

Edit: O, na ja zaznaczam linie rzęs takim mikro-skośnym pędzelkiem https://mexmo.eu/nr-660-(skosny-maly).html
o, no to super dziękuję za informację
tak właśnie myślałam, że będę sobie linię rzęs zagęszczać. już się nie mogę doczekać testów

---------- Dopisano o 13:50 ---------- Poprzedni post napisano o 13:49 ----------

Cytat:

Mnie czeka chyba jeden z najgorszych sylwestrów jakie kiedykolwiek przeżyłam życie mi się sypie, siedzę sama w domu i najbardziej chciałabym przespać cały tydzień, a najlepiej i całe przyszłe półrocze pewnie skończę dziś rycząc w łóżku.
bardzo przykro to czytać. mam nadzieję, że się ułoży, wysyłam mnóstwo dobrych myśli
Stary 2015-12-31, 13:51   #3124
201607131106
Konto usunięte

Cytat:

Trzymaj się tam!

Cytat:
Napisane przez agatnik Pokaż wiadomość
ja chyba wiem? chodzi o małpecite?
Tak.

Cytat:
Napisane przez Munkaa Pokaż wiadomość
Oj szacun, ja sporo klnę - nie przecinkuję, zależy od sytuacji, ale w swobodnej atmosferze sporo, więc i w pobliżu dzieci się zdarz. Choć - na ich szczęście - rzadko mają miejsce sytuacje, kiedy dzieci są w pobliżu mojej osoby.
Pamiętam, że moi rodzice zawsze robili temat tabu z przekleństw. Jakoś mnie to irytowało i nadal irytuje, bo jak mi się przy mamie wymsknie w nerwach, to ona tak patrzy, jakbym jej powiedziała o ciężkim schorzeniu. Bez przesady.

U mnie w domu nigdy się nie przeklinało i ja do tej pory nigdy przy rodzicach nie użyłam wulgaryzmu - dupa i cholera to max. Po prostu takie mają zasady, wiem, że to dla nich ważne. Może to dla kogoś śmieszne czy staromodne: dorosła baba kontroluje się przy mamie i tacie, ale nie robię tego ze strachu czy wstydu, tylko z szacunku. (Nie sugeruję broń boże, że jak ktoś przy rodzicach zabluźni, to ich nie szanuje!!! )
A tak poza tym to w tym roku się rozbluźniłam tak, że aż chyba sama chcę przystopować.

Cytat:
Napisane przez olenkasz Pokaż wiadomość
ja UD lubię bardzo za pigmentację i trwałość. a na przykład cieni z inglota bardzo nie lubię. kobo też nie.
UD mi wystarcza na co dzień i tę paletkę naprawdę używałam ostro, ale na swoje nudne warunki pt. brązy i tylko brązy, to wyszło jak wyszło i połowa cieni jest nietknięta
wiem, że paletką się nie rozczaruje, dlatego ochoczo brałam od razu.
planuje jeszcze zakup paint pota z maca, bo na douglasie też jest -30%.

Oooo, MAC też wchodzi na -30%. Szmineczki po 60 zł. :P A pamiętam, że kiedyś była już mini aferka, że nie chcą być przeceniani nigdzie.

Stary 2015-12-31, 13:53   #3125
olenkasz
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jajajamajka Pokaż wiadomość

Trzymaj się tam!

Tak.

U mnie w domu nigdy się nie przeklinało i ja do tej pory nigdy przy rodzicach nie użyłam wulgaryzmu - dupa i cholera to max. Po prostu takie mają zasady, wiem, że to dla nich ważne. Może to dla kogoś śmieszne czy staromodne: dorosła baba kontroluje się przy mamie i tacie, ale nie robię tego ze strachu czy wstydu, tylko z szacunku. (Nie sugeruję broń boże, że jak ktoś przy rodzicach zabluźni, to ich nie szanuje!!! )
A tak poza tym to w tym roku się rozbluźniłam tak, że aż chyba sama chcę przystopować.

Oooo, MAC też wchodzi na -30%. Szmineczki po 60 zł. :P A pamiętam, że kiedyś była już mini aferka, że nie chcą być przeceniani nigdzie.

na fejsie douglasa ostatnio były odezwy klientek, że w żadnej przecenie nie ma maca. wydaje mi się, że oni go włączają tylko w tych około sylwestrowych przecenach, w zeszłym roku też tak zrobili, że kod na maca również obowiązywał.
a przez cały rok lipa
Stary 2015-12-31, 13:55   #3126
201607131106
Konto usunięte

Mifik, my postanowiliśmy w końcu spędzić Sylwestra sami w domu. To będzie mój pierwszy raz od gimnazjum. Zrobię coś do jedzenia na ciepło i po 22 ruszymy na górę, na punkt widokowy, który wczoraj obczailiśmy i będziemy oglądać fajerwerki o północy.
Stary 2015-12-31, 13:56   #3127
ajah
wańka wstańka

Cytat:

To życzę, by nadchodzący rok 2016 ci to wynagrodził wielkim szczęsciem.
Trzymaj się
Stary 2015-12-31, 14:01   #3128
szatanica1989
Zakorzenienie

Wybaczcie, że przerywam aferę swetergate, ale chciałam Wam życzyć szczęśliwego Nowego Roku

Zostajemy z konkubentem w domu prawdopodobnie, teraz sobie myślę, że może bym poszła na jakieś tańce, ale w sumie ta nadęta atmosfera, drapowania na sukniach i chmury brokatu mnie skutecznie odstraszają. Widziałam dzisiaj dwie ufryzowane babki, morze lakieru i brokatu Myślałam, że już się tego nie robi.

Enyłej, najlepszego Wizażystki

Piszę.
szatanica1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-31, 14:01   #3129
b82ed09e83d6cc96f3cec4b39c6008ed9e8c5acd_5dd330825eb9e
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez say-hello Pokaż wiadomość
to była drewniana komoda? mi na tych meblach z plastru miodu robiły się takie wybrzuszenia jak dostała się nawet minimalna ilość wigloci w jakąś rysę lakieru
Nie, to jest ta taniutka komoda Malm. Nawet zadnej rysy nie bylo, nie wiem w ogole jak to sie zrobilo? Kupilismy ja 8 grudnia. Juz napisalam reklamacje, no po prostu to jaja jakies.
b82ed09e83d6cc96f3cec4b39c6008ed9e8c5acd_5dd330825eb9e jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-31, 14:07   #3130
fableux
Zadomowienie

https://m.youtube.com/watch?v=NJgJgRMl4bo

Retro look u Karoliny Baszak
Stary 2015-12-31, 14:07   #3131
szatanica1989
Zakorzenienie

Cytat:

Kochana, rozumiem Cię doskonale, u mnie Sylwester 2012/2013 był najgorszym w życiu - zakończyłam jeden wieloletni związek, posypała się inna znajomość, pół roku wcześniej śmierć bardzo bliskiej osoby, rozchorowałam się i byłam 12 kg na plusie. Do tego spędzałam Sylwestra wśród obcych ludzi, w zasadzie samych par i zastanawiałam się co ja tam w ogóle robię. Ale pamiętam, że patrząc na fajerwerki pomyślałam, że pieprzyć to, ten rok musi być lepszy i rozpłakałam się. I było to bardzo oczyszczające. I rok miesiąc za miesiącem był coraz lepszy. Życzę Ci tego z całego serca. Płacz, jeśli chcesz, to pomaga. Wypiję Twoje zdrowie o północy

Piszę.
szatanica1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-31, 14:20   #3132
201607111004
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez jajajamajka Pokaż wiadomość
Ahaaaaaa... Tylko piżama? No faktycznie. Czyli masz takie samo podejście jak krytykowana przez Ciebie Julka, ale dobrze się maskujesz?
No wiesz, nie ukrywam tutaj, że wolałam coś innego. Wtedy chyba marzyła mi się jakaś książka i wiadomo, byłam rozczarowana. Ale z szacunku do osób, które mnie obdarowały nie okazywałam tego. Może nie mieli więcej pieniędzy? Może nie znaleźli? W każdym razie ostatecznie prezent okazał się trafiony - to moja najcieplejsza piżama ever A taka była niepozorna.
201607111004 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-31, 14:21   #3133
loczek88
Wtajemniczenie

Dziewczyny, wszystkiego najlepszego na Nowy Rok, jakikolwiek ten Sylwester by nie był . Dużo ciekawych filmików YT, stałego łącza i abyście zawsze były sobą i
słuchały swojego serca
loczek88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-31, 14:38   #3134
diorentynka
Zadomowienie

Cattivo rozumiem Cię doskonale. Trzymaj się jak mocno tylko dasz radę, choć wiem, że czasem jak się zwali na głowę, to wydaje się, że już więcej nie można. Ściskam mocno i trzymam kciuki, żeby się poukładało .
Stary 2015-12-31, 14:44   #3135
SingleLady1990
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Kumiho Pokaż wiadomość
Haha, też sobie tak żartuje ze znajomych z Przemyśla choć uwielbiam te okolice.
[color=“silver“] lepsze są pytania czy przemyśl to bieszczady [\color]
SingleLady1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-31, 14:46   #3136
201607110949
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez diorentynka Pokaż wiadomość
Cattivo rozumiem Cię doskonale. .
ja też, pamiętam i u siebie takiego Sylwestra. W akcie rozpaczy spiłam się domowym winem oglądając z ojcem Sylwester z Jedynką, po czym pół nocy wymiotowałam Takie sponiewieranie się w sumie dobrze mi zrobiło, paradoksalnie. Trzymajcie się, nieszczęśliwe istoty, zawsze jest w końcu lepiej
201607110949 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-31, 14:51   #3137
meeow
Lwiątko z Cintry

Cytat:
Napisane przez smerffie Pokaż wiadomość
W najnowszym vlogu Łobuzy bronią zachowania Szusz....

nic dziwnego, w końcu się przyjaźnią. najbardziej rozbroił mnie tekst, że zrobiła to, żeby odpocząć bardzo odpoczęła, siedząc z telefonem w ręku, kasując komentarze na insta i rozdając bany.

słaba jestem w składaniu życzeń... napiszę tylko - jeżeli miałyście gorszy rok, oby ten nadchodzący był lepszy, a jeżeli miałyście dobry rok, niech przyszły będzie jeszcze lepszy. samych dobroci

meeow jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-31, 14:52   #3138
201607131114
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez SingleLady1990 Pokaż wiadomość
[color=“silver“] lepsze są pytania czy przemyśl to bieszczady [\color]

"A widzisz z okna Halicz?" :P
201607131114 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-31, 14:55   #3139
kochanowska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mifik Pokaż wiadomość
Dziewczyny, jak spędzacie dzisiejszy dzień/wieczór?

My niedługo jedziemy po nasze kociaki do mamy mojego chłopaka/niemęża/minia/konkubenta, potem wracamy pociągiem z kociakami do domu i pewnie, objadając się, tuląc koty, będziemy oglądać jakiś film/program, a o północy wyjrzymy przez okno na chwilę - jakoś specjalnie nie mamy potrzeby i chęci do świętowania.
A Wy? : ) Jak impreza, to chwalcie się w czym i z jakim makijażem idziecie : )
jakoś nigdy nie mam parcia na sylwestrowe bale, spedzam ze znajomymi na domówce, przygotowalam juz zarelko, zaraz ide sie powoli ogarniac nie szaleje ze strojem, to poszaleje chociaż ze smoky eyes

Cytat:
W najnowszym vlogu Łobuzy bronią zachowania Szusz....
Pisalam o tym w nocy dzis

Munia, nie zacytowalo mi, ale u mnie są makówki na wigilię - uwielbiam

Dziewczyny, wszystkiego najlepszego w nowym roku życzę i Wam i sobie (2015 był najgorszym w moim życiu, liczę, że teraz będzie już tylko lepiej)

Edytowane przez kochanowska
Czas edycji: 2015-12-31 o 15:01
kochanowska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-31, 15:01   #3140
N4TI
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to N4TI

Karolina i test rozswietlaczy
Stary 2015-12-31, 15:09   #3141
201606270916
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez SweetHusky Pokaż wiadomość
Cicho, Susz jest tematem tabu
W ogóle uważam, że dobrze by było o niej pisać np. per TA OSOBA, by nie promować nawet tym jej nickiem. #ktomawiedziećtenwie #pdk Ona ma przez nas super reklamę.
Sam-Wiesz-Kto
201606270916 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-31, 15:09   #3142
marynka42
Zakorzenienie

a czy któraś z was ma może ten nowy podkład od mufe ultra hd? zastanawiam się nad najjaśniejszym kolorem lancome 005 wyprzedany

Edytowane przez marynka42
Czas edycji: 2015-12-31 o 15:13
marynka42 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-31, 15:17   #3143
koainka_
Czekoladożerca

Cytat:
Napisane przez marynka42 Pokaż wiadomość
a czy któraś z was ma może ten nowy podkład od mufe ultra hd? zastanawiam się nad najjaśniejszym kolorem
ja mam y235, dopiero od niedawna, ale chętnie po niego sięgam. Miałam dziwne wyobrażenie, że będzie robił mi maskę na twarzy jak np za duża ilość Remarcable z MJ, jednak fajnie się wtapia i długo trzyma się na buzi. Dobrze się blenduje zarówno palcami, pędzlem jak i gąbeczką. Oczywiście najlepiej wygląda przy użyciu gąbeczki. Zwykle nie mam problemu ze ścieraniem podkładu, więc jakoś wymagająca w tym względzie nie jestem.
Stary 2015-12-31, 15:22   #3144
marynka42
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez koainka_ Pokaż wiadomość
ja mam y235, dopiero od niedawna, ale chętnie po niego sięgam. Miałam dziwne wyobrażenie, że będzie robił mi maskę na twarzy jak np za duża ilość Remarcable z MJ, jednak fajnie się wtapia i długo trzyma się na buzi. Dobrze się blenduje zarówno palcami, pędzlem jak i gąbeczką. Oczywiście najlepiej wygląda przy użyciu gąbeczki. Zwykle nie mam problemu ze ścieraniem podkładu, więc jakoś wymagająca w tym względzie nie jestem.
ja zastanawiam się nad Y205 (y215 wyprzedany), ale boję się, żę będzie aż za jasny
marynka42 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-31, 15:30   #3145
Vampi_z_piekla_rodem
Zakorzenienie

Cytat:

Przytulam mocno! Trzymam kciuki żeby wszystko się ułożyło!

Bawcie się dobrze dzisiaj, z najlepszymi,wariatami, miniami czy też samotnie

Jutro będzie zatrzęsienie zdjęć z imprez, z moimi ulubionymi podpisami <3

<miejsce na tańce Bogusi do Shakiry, usunięte z internetów>

"Give me reason but don't give me choice.
'Cause I'll just make the same mistake again.."
Vampi_z_piekla_rodem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-31, 15:37   #3146
201607131106
Konto usunięte

makijaż DO SELFIE

taka nowa marka tu fejs

Tak, nowa, Too Faced ma tylko kilkanaście lat przecież. Czy ktoś w ogóle szkoli te baby z sephory?

Edytowane przez 201607131106
Czas edycji: 2015-12-31 o 15:40
Stary 2015-12-31, 15:49   #3147
201606270916
Konto usunięte

Zajrzałam z okazji końca roku do Olfy. Subów jej nie przybyło ale jest fajny przeskok w liczbie wyświetleń w tym o idealnym mężczyźnie i innych filmach

Wróciła do bezpiecznych filmów o perfumach i innych takich.

Film o torbie LV nie jest nawet taki zły. Jak przyznała ze taką torebkę kupuje się ze względów snobistycznych bo są lepsze tańsze to byłam pod wrażeniem podaje ceny, pokazuje dowód zakupu. Przydatne dla kogoś kto kupuje używana i nie wie czy to oryginał.
201606270916 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-31, 15:52   #3148
smerffie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez RudeOne Pokaż wiadomość
Mój znajomy jest z Przemyśla i jak coś robimy na kompie i chcę go zdenerwować, to wpisuję w google ''czy Przemyśl to jeszcze Polska?''
Cytat:
Napisane przez xsun Pokaż wiadomość
Przypomniała mi się podobna sytuacja. Zatrzymała mnie policja na kontrolę, standardowo dokumenty i te sprawy. Policjant patrzy na miejsce, skąd pochodzę i z pełną powagą " (nazwa miejscowości)? a to jeszcze Polska jest?" Popłakałam się ze śmiechu

o jaaaa, jak tak mozna

Dziewcyny, polecicie coś na suchą skórę głowy?? Bo łupież to nie jest, a od jakiegoś czasu mam mnóstwo białych płatków przy skroniach... A włosy zaczęły się przetłuszczać, 2 dni to dla nich totalny max, a kiedyś tak nie miałam...

INSTA
smerffie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-31, 15:57   #3149
KlatkaNaPtaszka
Zakorzenienie

Chyba jej jeszcze tutaj nie było, wyskoczyła mi w proponowanych

91....................... .......................91
65....................... .......................60
86....................... .......................90
KlatkaNaPtaszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-31, 16:13   #3150
Ace_
Raczkowanie

Cytat:

o jaaaa, jak tak mozna

Dziewcyny, polecicie coś na suchą skórę głowy?? Bo łupież to nie jest, a od jakiegoś czasu mam mnóstwo białych płatków przy skroniach... A włosy zaczęły się przetłuszczać, 2 dni to dla nich totalny max, a kiedyś tak nie miałam...
Moja mama kupiła szampon z dziegciem w aptece, nie pamiętam dokładnie nazwy, ale podejrzewam, że każda apteka ma taki na stanie. Przeszło, ona miała właśnie mega suchą skórę głowy. Chociaż muszę ostrzec, że zapach nie należy do najmilszych. Ale nie narzekała, żeby po wyschnięciu włosy też nim przeszły.

Również wszystkiego dobrego w Nowym Roku. A tym, którym dziś źle życzę wytrwałości. W końcu musi być lepiej.
Ja dziś siedzę w domu, tylko przed północą wychodzę z koleżanką na Stare Miasto pooglądać fajerwerki i wypić szampana

Ace_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości