![]() |
#2611 | |
Konto usunięte
|
Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 11
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2612 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzięki bardzo choć tego co robisz z granatem nie zrozumiałam ![]() Byłam dziś przy Piotrze i Pawle :/ chyba kupię takie zapakowane w pudełko spody czy takie są niedobre? ---------- Dopisano o 17:28 ---------- Poprzedni post napisano o 17:24 ---------- Zwróciłem kombiak. Kasy za poprzedni jeszcze nie dostałam...
![]() |
#2613 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Z tymi chusteczkami racja hehe, no ale jakos tak wiesz, ja ogolnie preferuję wodę, a dwa- Hania mycie wodą lubi, a chusteczkami po buzce niezbyt. moze jej zapach przeszkadza? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2614 |
Zakorzenienie
|
Niezawsze - nie przemywalas dzieciom buzi przegotowaną woda przed kąpielą?
#2615 |
Zakorzenienie
|
Hej 😚
Agnieszka gratuluję drugiego zabka 🎈 u nas chyba też coś będzie niedługo grane 😳 Madzixx a Wam gratuluję stawania i "mamy" ❤👏 Black i dla Pawełka brawa za stawanie 😊👏 musiał się chłopak pochwalić 😉 Ja po jedzonku przecieram Nadii buzke i dłonie chusteczkami, my używamy różowe babydream mają krótki w miarę skład i sa bezzapachowe 😉 a podczas kąpieli myje buzke normalnie woda jaka jest w wanience z jej mydłem. Ja padam normalnie, Nadia mnie wykończy 😁 cały czas się wspina na wszystko i mi ucieka 😉 od wczoraj kilka razy powiedziała "mama", dziś tak bardziej żałośnie jak domagała się już spania i cyca 😁❤ tata już wcale nie mówi, znudziło się 😄😉
#2616 |
Zakorzenienie
|
Hej!
U nas noc z trzema pobudkami cyckowymi czyli nic nowego ![]() Cały dzień siedziałam u mamy, dlatego dopiero teraz pisze. Filip stracił apetyt i nic nie chce jeść prócz cyca :/ Wracałam autobusem bo tz w pracy - ale zimno brrr! Filipek naubierany i w spiworku wiec nie było mu zimno, jedynie policzki chłodne miał ![]() zaraz poczytam co u Was ![]() ---------- Dopisano o 18:52 ---------- Poprzedni post napisano o 18:37 ---------- PAVLINECKA współczuję nocki masakra, często takie imprezki Ci Zuzka urządza co? Mnie się nie podobają pomieszczenia z wysokim sufitem, sprawia to dla mnie nieprzyjemne wrażenie wielkości, jak jest niższy sufit to jakoś przytulniej wg mnie ![]() GOCZEK kurcze ewidentnie męczy coś Hanke w nocy, obstawiam tak jak Majka ząbki :/ BLACK brawa dla Pawełka za próby stawania! ![]()
#2617 |
Zakorzenienie
|
[1=71253839b04673f7804766e 160d807ea33c37805_6578f48 49ccb9;53988351]Nie wiem, czy by na to poszla, pewnie tez wypróbuję lada moment 😒. ogólnie ma od tygodnia jakis porządny kryzys z zasypianiem, pozycja leżąca ją wkurza lub przeraża. I nawet jak ją uspie i przekladam do łóżeczka to jak się ocknie to sie wydziera. Nie było tak. Przy kp juz nie zasypia. Dba żebym byla kreatywa i się nie nudziła
![]() Moze to skok teraz jakiś wypada i stąd ten kryzys?
#2618 |
Zakorzenienie
|
AGNIESZKA gratki drugiego zęba! Rozkręcil się Filipek hehe
![]() Ja też kocham ten widok jak wracam skądś i Filipek się cieszy jak mnie widzi, zawsze mi teskno za nim, nawet jak wychodzę tylko na godzinkę ![]() ---------- Dopisano o 19:32 ---------- Poprzedni post napisano o 18:57 ---------- KAMILOVE brawa za mamę! ♡♡♡ Karmimy się po kąpieli, ciekawa jestem czy dziś Filip pójdzie spać o normalnej porze, bo ostatnio mi się przestawiać zaczął na 21 -22. Średnio mi się to widzi.
#2619 |
Zakorzenienie
|
Kamilove - Julo też mnie gania przez caly dzień hehe
![]() Hanka - brak apetytu może oznaczać kolejny ząbek. U nas jest taki slinotok że szok. Poza tym jest taki jeczacy i marudny. Jednak nie chce mi się wierzyć że juz czwórki rosną. Przejrzalam swoje lakiery essie i dwacwyrzucilam bo jeden hyl niedokrecony a drugi stary. Chyba jutro skocze po kolejne dwa. Dziś kupiłam w sp 3 gerberki obiadki w promo 2+1 za grosz i w porównaniu z roskiem wyszly drogo bo tam sloiczek kosztuje 3.99 a w rosku 2.99 ---------- Dopisano o 19:38 ---------- Poprzedni post napisano o 19:35 ---------- Julo dziś pobil rekord i zjadl 280g mojej bardzo gęstej zupki. Mial 3 drzemki więc jeszcze przed kąpielą. Mógłby jutro pospać do 7
#2620 |
Zakorzenienie
|
MAJKA tez obstawiam ząbek, u nas zawsze na ząbki bojkot jedzonka robi.
Ale cieszą takie ilości jedzenia jak maluszek zjada, ciekawe czy my się kiedyś doczekamy tego. Pewnie kupki wali konkretne po tym co? :p
#2621 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2622 |
Zakorzenienie
|
Witam wieczornie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Też lubię jak wracam, a ona tak zaciesza ![]() ![]() ![]() ![]() A i Ada zawołała na mnie "mama" jak przechodziłam, a ona z mężem siedziała ![]() Aga ale szybko kolejny ząbek super! Kamilove 👏🏻 za "mamę" ![]()
#2623 |
Zakorzenienie
|
Zwazylam moją kruszynke
![]() ---------- Dopisano o 20:12 ---------- Poprzedni post napisano o 20:09 ---------- Violka - brawo dla Ady za spanie w łóżeczku i mamę i Tobie za pierwszą zupkę ![]()
#2624 |
Zakorzenienie
|
To już nie kruszyna ![]() ![]() Adrianka tak marudziła i włączyliśmy w końcu bajkę bo pomysłów brakło i była bajka o psach i był taki maluteńki jorczek - suczka, nazywała się "Tycia" hehe ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:18 ---------- Poprzedni post napisano o 20:13 ---------- Mori! zrobiłam dziś Twoje danie! Polędwiczki wyszły poezja! Takie proste przyprawy a takie pycha wyszło! A ja zawsze tam jeszcze różności dodawałam i jeszcze obsmażalam i potem w piekarniku, a tu 4 minuty i pycha mięso zrobione ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#2625 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2626 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Teraz tata będzie zazdrosny ![]() ---------- Dopisano o 20:50 ---------- Poprzedni post napisano o 20:47 ---------- Cytat:
Zobaczymy czy jeszcze jakieś wyjdą oprócz tych dwóch ![]() ![]() ![]() Jak już się ząbek pokazał to będzie jeszcze dokuczał? bo Filip coś się przebudza co jakiś czas i się zastanawiam czy coś innego go boli czy jeszcze ten ząbek co mu wyszedł? ---------- Dopisano o 20:54 ---------- Poprzedni post napisano o 20:50 ---------- Cytat:
![]() ![]() Brawo dla Jula za apetyt ![]() ---------- Dopisano o 20:56 ---------- Poprzedni post napisano o 20:54 ---------- U nas też był mniejszy apetyt na ząbki, wyszedł to się poprawił a dzisiaj znów taki sobie hmm... i kupki dziś nie było... a tak się nie zdarza.
![]() |
#2627 |
Zakorzenienie
|
AGNIESZKA może dokuczać jeszcze bo wyszedł tylko kawałek. Albo i następny idzie!
![]() Kurde poparzylam się przed chwila jak do pieca dokladalam i wykręciłam przy tym rękę z tym bólach nadgarstkiem ale boooli. .. ![]()
#2628 |
Zakorzenienie
|
Aga, gratuluję drugiego ząbka! U nas też lada dzień powinien być, bo dziąsełko białe, Mała marudna.. Czekamy! 😉
Śmiać mi się chce z tej mojej Zosieńki. Dziś zapomniała, że nie lubi leżeć na brzuszku i śmigała po pokoju za piłeczkami z wyrzutni. Ta wyrzutnia to super sprawa! Może w końcu sprawi, że mój dzieć się usamodzielni ciutke! |
![]() ![]() |
![]() |
#2629 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
No widzisz rozkręcasz się z gotowaniem ![]() ![]() Nie martw się jeszcze nie raz usłyszysz mama , ale fajne to jest jak taki szkrabuś tak woła i jeszcze wie do kogo ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:01 ---------- Poprzedni post napisano o 21:00 ---------- Cytat:
Piękna waga ![]() ---------- Dopisano o 21:04 ---------- Poprzedni post napisano o 21:01 ---------- Cytat:
No to pięknie, oby to nie była jakaś poważniejsza kontuzja ... ![]() ---------- Dopisano o 21:05 ---------- Poprzedni post napisano o 21:04 ---------- Cytat:
Zapomniała sobie ![]() ![]() ![]() No to czekamy i u Was na ząbki ![]()
![]() |
#2630 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
A Ty też przekładasz skądś? No słodkie to napewno, pewnie niedługo to usłyszę ![]() U nas po przebiciu ząbka jeszcze z dzien było tak marudnie. Cytat:
Ojej pechowo ![]() Cytat:
Fajowo ![]() ![]() ![]() To ja jestem inna Wam powiem- wyrodna jakby ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2631 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ile Filipek waży? Cytat:
U nas zazwyczaj dokuczal az dobrze wyjdzie więc ok.3dni. Może kolejne chcą się wykluc ![]() Cytat:
Biedna. Wiem co to za ból. Poparzylam się gotujac zupę Julkowi Cytat:
---------- Dopisano o 21:13 ---------- Poprzedni post napisano o 21:09 ---------- Violka -'ja tez nie tęsknię i nie mysle za dużo jak dzieci zostają z Tz. Jak z babciami to myskevczy zjadł i czy spac połoza. Za starszym tesknilam i myślałam czy ok.
![]() |
#2632 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Viola, ja też czasem lubię wyjść gdzieś bez Małej 😜 ale wracam juz mega steskniona! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2633 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Właśnie usnął o 19 i od tamtej pory już były 3 pobudki z płaczem... Ja się z jednej strony cieszę że mogę gdzieś wyskoczyć sama a gdzieś tam z tyłu myślę o synku ![]()
![]() |
#2634 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() też kolędy grałam w te Święta ![]() co do mycia to jakoś tak robię od urodzenia,położna nam tak pokazała. Buzki już nie myję w wanience, a pupkę tak oczyszczam najpierw wacikiem bo po co ma potem całe ciałko w tym być, Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() nam też dwa pierwsze wyszły w odstępie 3 dni ![]()
![]() |
#2635 |
Zakorzenienie
|
Hehe dobre jesteście z tymi odwykami od wizażu 😜 żeby tylko Wam do głowy nie przyszło aby nieregularnie się udzielać! Za dużo osób nam odpada... ROSI całe wieki juz tu nie zaglądała, Domima mimo deklaracji tez nieregularnie pisze... 😞
|
![]() ![]() |
![]() |
#2636 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i dla Was gratki za "mamę" ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:29 ---------- Poprzedni post napisano o 21:26 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2637 |
Zakorzenienie
|
Hanka - Julo robi 2-4 kupy dziennie ale one są nieduże
Madzixx - najczęściej kupka jest po spaniu
![]() |
#2638 |
Zakorzenienie
|
u nas fajny dzień, w końcu nie my pojechalismy do znajomych a oni do nas
![]() Ala zrobiła dziś cyrk z obiadkiem, jadła w krzesełku i sobie dosłownie zrobiła maseczkę marchewkową na twarz, włosy, kompres pod/na oczy i hennę brwi i rzęs ![]() ![]() się działo! nie wiem jak to jest, ale zawsze jak mamy gdzieś jechać albo ktoś do nas to zawsze coś się dzieje i potem nerwówka, bo nie zdążyłam tego czy tamtego zrobić.. znajomi przyszli z 3 letnim synkiem, Ala dostała od nich śpiewający zestaw małego lekarza FP i siedziała prawię godzinę nad nim,az byłam w szoku, chłopiec bawił się naszym domkiem ![]() ![]()
#2639 |
Zadomowienie
|
Heej.
Gratuluje zabkow, kolejnych umiejętności dzieciaczkom. ![]() Jutro w koncu Milka do przedszkola, tz do pracy, bedzie.cisza.i spokoj ![]() Agata biedna znow w nocy zaczela jesc, budzi sie i musi byc mleko i koniec, picie nie dziala, Ja tam jak wychodze, to sie ciesze, tesknie, ale z umiarem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2640 | ||||
Zakorzenienie
|
Dziękuję za gratulacje 😘🌷
Cytat:
O kurcze no to pięknie przybrał Julo brawo 👏 😃 Cytat:
gratuluję "mamy" i przenoszenia Ady 👏😃 no i zupki i apetytu również 😁 Cytat:
Ja tylko jak mam iść kupić sobie jakiś ciuch to lubie sama a tak to wszędzie chce zabierać Nadie 😁 zbźikowałam na jej punkcie 😁❤ Cytat:
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:13.