|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#541 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XLV
Cytat:
Cytat:
Boję się tego, bo jak dam te 9 dysi, to jednak będzie mi ciężko przetrawić taką opcję. Nie wiem, czy mogę gdzieś zmacać sobie kolor. ---------- Dopisano o 00:02 ---------- Poprzedni post napisano o 00:00 ---------- Baaardzo dziękuję za obszerną odpowiedź La Roche nigdy.---------- Dopisano o 00:03 ---------- Poprzedni post napisano o 00:02 ---------- Kupiłam w Naturze na promce dwa pigmenty MySecret... Chyba dużo osób wczesniej się nimi ciaprało, bo nie dość, że jakoś podejrzanie mało ich w opakowaniach, to śmierdzą starością |
||
|
|
|
#542 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
: / A propos kolorów na powieki - macie jakiś zamiennik słynnego C'mon Cameleon Catrice? Czy tylko Inglot 85, czy może coś tańszego się trafi? Kameleona mam, ale to już wiekowy cień i chyba z sentymentu go trzymam, na powiekę nie nakładam, a kochałam ten odcień! Edytowane przez 201607131110 Czas edycji: 2016-01-09 o 23:23 |
||
|
|
|
#543 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja byłam na premierze i klaskałam po filmie jak buras, bo nie mogłam się powstrzymać ---------- Dopisano o 00:23 ---------- Poprzedni post napisano o 00:22 ---------- Cytat:
|
|
#544 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#545 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Sprobuj poszukac na Allegro takiego mini testera 10 czy 15ml. Ja kiedys kupowalam taki jak Vichy zmienialo game odcieni podkladow i nie chcialam wtopic kasy. Kosztowal ok 20zl i sprzedawala go babeczka z apteki ;-) |
|
|
|
|
#546 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Mam najjaśniejszy odcień i na mnie nie ciemnieje. Dostałam w aptece próbkę przed zakupem, wiec może popytaj nim kupisz. Mogę Ci też odlać i wysłać. |
|
|
|
|
#547 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
A przy okazji może pomogę Po zachwytach hani dg kupiłam jakiś czas temu podkład AA filler i jest idealny dla mojej suchej skóry, a dodatkowo cudownie żółty (a przynajmniej najjaśniejszy kolor) Krycie średnie, nie czuć go na buzi i nie utlenia się nic a nic. Teraz jest na promocji w Naturze za 17,99, o czym oczywiście dowiedziałam się po zakupach w Rossmannie
Edytowane przez 00alusiek00 Czas edycji: 2016-01-10 o 00:16 |
|
|
|
|
#548 | ||
|
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
https://www.instagram.com/p/BAAcPa5x...by=lioness5147 |
||
|
|
|
#549 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#550 |
|
Wtajemniczenie
|
Mam fazę niezdrowej fascynacji Olfaktorią, zwłaszcza jej instagramem
![]() takie zdjęcia są cudne <3 : https://www.instagram.com/p/BAHT5_Pi...y=olfaktoriapl Uwaga, wchodzę komuś w portfel: oglądam jej film o torebce LV i naszła mnie taka refleksja....cały instagram ma odzwierciedlać jej życie codzienne, a na takie życie codzienne średnia pensja warszawiaka stanowczo nie starcza. Z tego co widzę, nad wyborem torby trochę czasu jej zeszło i zaskoczyło mnie iż, jak sama mówi, wybrała model, który nosi pół warszawy (jest to najtańszy chyba model). Co zgrzyta mi z całą otoczką jej osoby niezmiernie "z klasą", ekskluzywną, nie banalną. Oczywiście miała prawo kupić sobie co chce, nie krytykuje. Ale znając Olfę i to, jak chciałaby być odbierana, myślałam że weźmie coś bardziej "neibanalnego" (co oczywiście odpowiednio pare tysięcy więcej kosztuje..a ona to lubi). Ok, wyrobiłam mój roczny limit januszostwa .
Edytowane przez loczek88 Czas edycji: 2016-01-27 o 17:14 |
|
|
|
#551 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#552 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
#553 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#554 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
#555 | ||
|
gonna heat
|
Cytat:
![]() Cytat:
aniolnaresorach@emolein81 zdarza mi się mieć kontakt z klientami bo nie zawsze oddzielam pomieszczenia w którym pracuje od poczekalni (mogę zasłaniać się taką grubą kotarą). ![]() Matko, odnoszę wrażenie, że wielu jutuberów jest oderwanych od rzeczywistości. Albo to ja jestem jakaś dziwna. Bogu nie napisała chyba nigdy zdania poprawnie, bo po prostu nie chce być zbyt idealna, a ponadto jest specjalistą z wielkim doświadczeniem i była aktorką, bo zagrała gościnnie serialowy epizod, który ostatecznie wycięli. Opiniotwórcza Maxi powoduje braki towarów na półkach w drogeriach w Polsce (a kto wie, może nawet całej Europy Środkowo-Wschodniej?) Laura twierdzi, że nie zna nikogo, kto sam pisał pracę mgr. I że kobieta nie powinna jeść publicznie, bo to wygląda źle, a komplet bielizny to PODSTAWA! Hania jest XS. Andziaks rozgłasza, że w stolicy każdy ma panią do sprzątania i dziwi ją, że jazda bez prawa jazdy z dziećmi bez zapiętych pasów może budzić sprzeciw. Szusz zapracowana i wiecznie przemęczona, aż chciałoby się jej zlecić podstawowe badania (tu piszę serio, bez sarkazmu), a przed świętami to już w ogóle u niej niezła gorączka, bo trzeba było na paznokcie pojechać. O Olfaktorii i jej męskim ideale nawet nie wspomnę, bo to jest jakaś prowokacja. |
||
|
|
|
#556 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Sama nie mam, widziałam tylko swatche w necie - Smoulder 212 Freedom Makeup. Całkiem podobny i kosztuje chyba tylko 5zł. |
|
|
|
|
#557 |
|
Zakorzenienie
|
na dobry sen (
) włączyłam sobie te paznokcie Rozmarzonej nr 2 i padłam jak zobaczyłam że ona obcina paznokcie PO BOKACH chyba nie wie czym to sie może skończyć.. tym bardziej że robi to do krwi.. jakaś totalnie nieświadoma postać, która któregoś pięknego dnia pożałuje takiego cudowania jak jej bedą musieli paznokcie ściągać w całości. ja sie zastanawiałam od początku filmiku czemu jej paznokcie wyglądają jak jakieś chore i zniekształcone - przynajmniej wyjaśniło się dlaczego jest tak a nie inaczej. sama sobie krzywdę robi.
|
|
|
|
#558 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
wat? Czy ja jestem jakaś nienormalna? A kto to "wprowadza wszystko do Polski" - Nieesia?
|
|
|
|
|
#559 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#560 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ona jest niemożliwa. ![]() Kobieta pracująca, fitpączki jedząca. ![]() "aniolnaresorach@pralincia88 no i jakie wyszły? Ja raz na jakiś czas lubię pierogi z mięsem a drugie z serem. Babcia się śmieje że dla mnie się nie opłaca robić bo po 3 max 4 już jestem najedzona "Po co ja wchodzę w te komentarze u niej? :P ---------- Dopisano o 02:40 ---------- Poprzedni post napisano o 02:37 ---------- Czy ktoś używał tego pudru? I jak? Może być na pw. ![]() http://www.cocolita.pl/pudry/ecocera...campaign-id=18 Użytkowniczko ciążowniczko! Znalazłam coś dla Ciebie. ![]() http://www.cocolita.pl/oleje/bomb-co...&campaign-id=1 |
|
|
|
|
#561 |
|
wańka wstańka
|
Doriska wspiera Wośp poprzez sprzedawanie swojego zdjęcia z autografem
![]() https://www.youtube.com/watch?v=R8j60VxlIrc
|
|
#562 |
|
Zakorzenienie
|
https://youtu.be/dvIyMCcEc8M najnowsza Glamrodzinka
|
#563 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() :dzie kuje:
|
|
|
|
|
#564 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja na świeżo byłam zachwycona efektami, BB-8 skradł moje serce.
|
|
#565 |
|
Konto usunięte
|
Nowy makijaż u Hani
|
|
|
|
#566 |
|
Zakorzenienie
|
|
#567 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:33 ---------- Poprzedni post napisano o 10:31 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 10:34 ---------- Poprzedni post napisano o 10:33 ---------- Ja też ![]() A jeśli ona mówiłą tak serio, to aż uwierzyć w to nie mogę. Ja znam jeden jedyny przypadek, w ktorym laska kupiła mgr za 2 koła. Największa głupota jaką świat widział - swoją drogą. ---------- Dopisano o 10:42 ---------- Poprzedni post napisano o 10:34 ---------- Salix - jesteś wielka (#niejestemgrubajestemwci ąży mi się skojarzyło Ta kawa marcepanowa pozwoli mi na znalezienie przynajmniej jednego plusa w pracy rano! Jest obłędna
|
||
|
|
|
#568 |
|
Zakorzenienie
|
Obejrzalam wczoraj ulubiencow pielegnacyjnych u Maxi i od razu rzucilo mi sie w oczy, ze inaczej wyglada. To te cienie w szarosciach. Zwykle ma cieple brązy lub cos w podobnej tonacji i chyba sie do takiej Maxi przyzwyczailam.
|
#569 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki za wszystkie posty o podkładach!
Można go z jakiegoś zaufanego źródła internetowego wyhaczyć taniej? |
|
|
|
#570 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:58.

Boję się tego, bo jak dam te 9 dysi, to jednak będzie mi ciężko przetrawić taką opcję. Nie wiem, czy mogę gdzieś zmacać sobie kolor. 

Moje córki krowy też mam w planach, pewnie też będę ryczeć.

chyba nie wie czym to sie może skończyć.. tym bardziej że robi to do krwi.. jakaś totalnie nieświadoma postać, która któregoś pięknego dnia pożałuje takiego cudowania jak jej bedą musieli paznokcie ściągać w całości. ja sie zastanawiałam od początku filmiku czemu jej paznokcie wyglądają jak jakieś chore i zniekształcone - przynajmniej wyjaśniło się dlaczego jest tak a nie inaczej. sama sobie krzywdę robi.
I jak? Może być na pw. ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)