|
|
#1651 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Urodzone w 1989 :) cz. III
No to ja chyba pobiję niechlubny rekord, bo łikend zacznie mi sie dopiero około 23:00
Ale damy radę. Dzisiaj jadę do Gliwic busem autem 40 minut, a busem się trzeba tłuc półtorej godziny, ale nic to Tak więc o 16:11 muszę być na dworcu, uciekam stąd
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.' Edytowane przez uhahana Czas edycji: 2007-09-28 o 16:03 |
|
|
|
#1652 |
|
Zakorzenienie
|
em-
myślałam, że już Ci przeszło i piszesz o czymś innym..![]() Zdrowiej uhahana-a gdzie Cię tak daleko wywiało..? ![]() A ja się wqrzyłam, bo nie wiem jak będzie z dzisiejszym wieczorem, bo wychodzi na to, że będę tylko ja z moimi 2 babami, bo reszta się wykruszyła.. ![]() :ma d:Może jedna osoba przyjdzie później, ale... ![]() I coś mi się widzi, że pewnie posiedzimy chwilę i pójdziemy.. ;/ A ja nie chcę, bo już się nastawiłam na fajny wieczór ze znajomymi w pubie..;/ super ![]() zresztą, nie ważne. nie smęcę już.
|
|
#1653 |
|
Zakorzenienie
|
Jednak zmiana planów, jadę z tatą autem
![]() Blaque a no bo kurs rysunku w Gliwicach mam, temu tak daleko. A z dwoma przecie też się można dobrze bawić Ja często wychodzę tylko z jedną koleżanką i jest spoko, he A może dojdą jeszcze później do was? Będzie dobrze i wesoło ![]() Agosek doszły do mnie zdjęcia super Bardzo ładnie jesteś umalowana na takim zdjęciu jak siedzisz przy stole [z tatą?] w jakiejś chyba knajpie Głównie o oczy chodzi mi ![]() Eeee, też bym chciała TAKIE wakacje. W sumie chciałabym jakiekolwiek, ale wakacje A takie to juz w ogóle super... Aaa i fajne nazwisko
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.' |
|
|
|
#1654 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Blaque we trzy też się można dobrze bawić a jak jeszcze później ktoś do Was dojdzie to już całkiem ![]() Agosek dziękuję za zdjęcia, są śliczne i bardzo zazdroszę Ci tego wyjazdu hehe
|
|
|
|
|
#1655 |
|
Zakorzenienie
|
Agosek ale świetne fotki
Też Ci strasznie zazdroszczę.Uff w końcu się doczekałam wekendu Idę dziś na 18 do koleżanki, ale szczerze to mi się nie chce za bardzo, bo będzie nie moje towarzystwo więc się pewnie szybko zmyję. Facetom w poniedziałek kupimy chyba po prostu jakieś ciacho czy cuś ![]() blaque my w tym roku dostałyśmy od naszych takie wielkie, babcine majty z ich podpisami
|
|
|
|
#1656 |
|
Zakorzenienie
|
uhahana, martusia-dzięki, jednak było więcej ludzi
![]() kasia- hehe fajnie Lubię takie śmieszne prezenty.A ja już wróciłam, bo głowa mnie rozbolała, źle się strasznie czuję i w ogóle jakoś tak dziwnie..:| Niestety tego gościa nie było.. Szkoda.. Jak szłam do domu, to spotkałam na osiedlu R. i G. Pogadaliśmy chwilę, a R. w czasie jak rozmawiałam z G. nagle wypalił z tekstem: lepiej dałabyś numer telefonu.. Ja się tylko na niego popatrzyłam i dalej coś mówię G. Nie odpowiedziałam mu nic na to, bo tak jakoś to powiedział jakby po cichu, tak.. dziwnie.. Tylko zauważyłam jak się na siebie popatrzyli, tak.. no wiecie. Ciekawa jestem czy chodziło o to, o czym myślę.. Ale później nie wrócił już do tego tematu. Tylko komórkę wyciągnął, ale ja już poszłam od nich. Nie wiem po co Wam to piszę.. ech..
|
|
#1657 |
|
Zakorzenienie
|
Blaque:Weś nie gadaj głupot bo cię kopne!! Możesz tu pisać co tylko zechcesz.
Mi się wydaje,ze ten telefon to albo dla Kręconego,albo dla R( coś mi sie wydaje,że on ma ochote na bliższą znajomość z tobą) Agosku:Ja też bardzo prosze o zdjęcia Em:a co ci dokładnie dolega?Byłaś u lekarza? Byłam dzisiaj u tego fryzjera i blond wyszedł bardzo fajny,za to grzywke mam perfidną ![]() jakaś za krótka jest ![]() chcialam zrobic jakieś zdjecia na proźbe Blaque,ale aparat mi sie nie chce włączyc.Jak zadziala to wkleje co nie co ![]() Później byłam u TŻ-ta na kolacji i dopiero wrócilam ![]() Sprawdzian z histy poszedł mi tragicznie Myślalam,że sie popłacze,uczyłam sie przez tydzien,umialam większosc,ale nie zdąrzylam wszystkiego zrobic. Reszta klasy wszystko ściągnela,a ja chcialam sama... no i te sama mi wyjdzie,że dostane co najwyzej 2,a reszta klasy 5 ![]() Kartkówka z wosu na której wszystko napisalam i umialam tez poszla źle i dostalam 2 ![]() I jak ja mam zdac mature z wosu i historii Czuje się jak idiotka heh ![]() edit:właśnie tż zrobil mi taki krótki film z slajdami jak ktos by chcial go zobaczyc to wysle
Edytowane przez marta6704 Czas edycji: 2007-09-29 o 00:15 |
|
|
|
#1658 |
|
Zadomowienie
|
uhahana-sobie smoky eyes walnęłam
![]() em-co do motywu kota, propozycja ode mnie: -Behemot w "Mistrzu i Małgorzacie" -wiersze Poświatowskiej-sporo ma takich "kocich" ![]() marta-poproś, żeby Ci któraś z dziewczyn przesłała, bo nie podalaś maila, a ja nie wiem jak dlugo od jutra nie będę miała neta jutro przeprowadzka-jestem przerażona ilością rzeczy do zabrania
|
|
#1659 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiem jak to jest, jak się uczy i uczy, cholernie Ci zależy, a potem klapa np. u nas był takie nieprzewidywalne sprawdziany, że czasem większość to nie było na wiedzę (mat-fiz ), tylko jakieś tabelki, z których trzeba było coś odczytywać, liczyć, a ja nie byłam w tym dobra i zawsze byłam wściekła, bo np. ja się 2 tygodnie uczyłam a ktoś tylko przejrzał jakąś kartkę A4 z datami i dostał taką ocenę jak ja ![]() ale nie martw się, dobrze będzie, na maturze nie będzie ściąg i pokażesz co potrafisz, nie pozwól, żeby jeden sprawdzian Ci odebrał chęci do pracy Jezu, ale mam nawał roboty, trzeba będzie się pouczyć w sobotę spr. z antyku w poniedziałek, przesunięta kartkówka z pochodnych (i w ogóle mamy każdą matę zaczynać kartkówką z zadania domowego![]() , ciekawe jak to będzie rozwiązane w moim przypadku, jeśli chodzę na te historie ), coś się szykuje z pp, spr. z WOSu za tydzień we wtorek, ale dużo materiału (no i mi zależy ), o hiście już nie wspominam nawet (olimpiada ) ![]() a w ogóle to wczoraj przyszłam tak masakrycznie zmęczona, nie dość, że autobus spóźnił się pół godziny (ze szkoły), to jeszcze się zepsuł w połowie drogi, a ja nie wzięłam kasy ze sobą, żeby dojechać czymś innym, dobrze, że mama była w domu, to zadzwoniłam po nią, dobrze, że się tak złożyło, bo często nie biorę kom. do szkoły, bo się rozładowuje po paru godzinach ![]() no ale wpakowałam się do łóżka ok. 18 i spałam do 8
|
|
#1660 |
|
Zakorzenienie
|
marta-czekam z niecierpliwością
![]() .... nie, dla R. nie... nie za ładny, nie za mądry, w ogóle taki..ekhm hehNo nie będę Wam pisała jaki jest i co robił i jaką ma opinię, ale uwierzcie.. ![]() ![]() Co do Kręconego, to się zobaczy. I dzięki kochana Tylko mi się wydaje, że ja Wam tu piszę moje głupie głupoty, a po co? Po co Was zadręczać jakimiś moimi wymysłami.. ![]() Kochana a może Ci się poszczęści.. Może jako jedyna będziesz miała 4/5 z klasy..? Hm? Mam nadzieję, że tak będzie : glasiu:
|
|
#1661 | |
|
po prostu Em :)
|
No właśnie nie byłam. To wyglądało na takie zwykłe przeziębienie, a ja i tak nie mogę brać antybiotyków ani innych "ciężkich" lekarstw, więc nie poszłam. Tylko że to już 9 dzień, a ja kaszlę tak, że nie wyobrażam sobie jak miałabym z czymś takim siedzieć w szkole.
![]() Cytat:
Przeglądnę te wiersze Poświatowskiej. Nie wiem jak mam ściągnąć sobie z poczty na dysk te Twoje zdjęcia, nie otwierają mi się. ![]() Chciałam się wczoraj nauczyć na kartkówkę z budowy geologicznej Polski, i wiecie co? Jak czytałam ten jeden temat na poziomie podstawowym, to czułam się jak idiotka!!! No jak ja mam zdać maturę i to wcale nie z jednego tematu, jak staram się czegoś nauczyć i nic do mnie nie dociera?! Normalny człowiek nie wie takich rzeczy, no bez jaj. ) przyszedł do mnie po pracy, wyżaliłam mu się, a on mi powiedział, że tylko geologia jest taka trudna, a to jeden dział.. No i że przecież matura też nie będzie cała z geologii.Nie wiem co o tym myśleć, czuję się jak kompletna idiotka, że się zabrałam za tą rozszerzoną geografię. Nawet sobie pomyślałam, że takie osoby jak ja to powinny zdawać najłatwiejsze przedmioty na podstawie i jeszcze się modlić, żeby mieć z nich te 30%. Oglądnęłam dziś rano "7 krasnoludków". Boże, co za debilny film.
|
|
|
#1662 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No to teraz tak: czy ktoras z was mogłaby mi wysłać te zdjęcia Agoska,bardzo bym chciala je zobaczyc! Byłabym baardzo wdzięczna ![]() Cytat:
No u mnie w klasie tak jest.Pościągają,a najgorsze jest to,ze później mówią,że jacy to oni mądrzy nie są ![]() Na szczęscie tak jak mówisz na maturze nie ściągną i się okaże kto się uczy tak naprawde ![]() i ten sprawdzian to tylko mnie zmotywował do nauki.Najwyżej gorzej wyjde na świadectwie,a lepiej na maturze ![]() I dzisiaj tez musze się wziąść za nauke ![]() Mam roboty od groma i ciut ciut2 Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#1663 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No to teraz tak: czy ktoras z was mogłaby mi wysłać te zdjęcia Agoska,bardzo bym chciala je zobaczyc! Byłabym baardzo wdzięczna ![]() Cytat:
No u mnie w klasie tak jest.Pościągają,a najgorsze jest to,ze później mówią,że jacy to oni mądrzy nie są ![]() Na szczęscie tak jak mówisz na maturze nie ściągną i się okaże kto się uczy tak naprawde ![]() i ten sprawdzian to tylko mnie zmotywował do nauki.Najwyżej gorzej wyjde na świadectwie,a lepiej na maturze ![]() I dzisiaj tez musze się wziąść za nauke ![]() Mam roboty od groma i ciut ciut.2 referaty,praca z polskiego,źródła,kartkówk a z wosu,poprawa z historii zapewne i jeszcze musze przeczytac z 60stron z historii i Ludzie Bezdomni z polskiego![]() Cytat:
![]() To może jednak dla Kręconego? No z tymi facetami to nigdy nie wiadomo. Co do oceny z historii to mam nadzieje na 3,ale wątpie ![]() Zdjecia zrobie dzisiaj wczoraj naprawilam aparatCytat:
Mój TŻ od prawie 2 tygodni tak kaszle i w poniedzialek go siłą zaciągne do lekarza.U mnie tez bez antybiotyku sie nie obyło ![]() A z geologią sie nie martw.To trudny dział. I wcale nie jesteś idiotką stać cię na tą rozszerzoną geografie,pouczysz sie i będzie dobrze ![]() Ja tak samo myśle o sobie i historii ![]() Ale nie można tak to nam nie pomoże.Trzeba do nauki i już! A co do tż to się bardzo ciesze,że juz dobrze Wlasnie zjadlam sobie tosty i ciasto :Krówke ![]() Zaraz lece na zakupy z bratem,a później do nauki
|
||||
|
|
|
#1664 |
|
Zakorzenienie
|
em-fajnie, że z TŻ'tem już na dobrej drodze
![]() marta-hehe nie wspominałam nic o tym.. hehDokładnie- z chłopami nigdy nic nie wiadomo..;/ Same problemy tylko z nimi ;/ Udanych zakupów ![]() A ja przed chwilą musiałam wysłuchać wycia mojego brata, oglądać jego wygłupy, i jeszcze się z nim pobić.. 'Student'.. Nie no, ale śmieje się ![]() On w ogóle jest extra. Jajca takie odstawia czasami.. ![]() ![]() PS. Aogsek mogłabym prosić o zdjęcia? ![]()
|
|
#1665 | |
|
Zadomowienie
|
Agosek dzięki za zdjęcia, świetne widoki
)Marta ale Ty wyjdziesz i tak na tym lepiej, jeżeli teraz się nauczyłaś, to potem do matury będziesz sobie tylko przypominać, nie ma sensu ściąganie teraz, przynajmniej moim zdaniem. Następny Ci pójdzie lepiej Cytat:
Ustawiłam sobie kotka w avatarze, bo lubię mieć tę tapetę na pulpicie,fajny jest, tylko nikt jakoś u mnie w domu nie podziela tego zdania, no trudno A był kiedyś tu w wątku z tapetami .
|
|
|
|
|
#1666 |
|
Zakorzenienie
|
Blaque- ja podobnie jak Marta, uważam, że z tym numerem to moze być jakaś miła dl Ciebie niespodzianka..
![]() I nie pisz takich głupot, bo naprawdę mam ochotę ci zdzielić!! Piszesz, bo czujesz taka potrzebę, a my z chęcia to czytamy ![]() Marta- jak ja Cie rozumiem! W zeszłym roku miałam sprawdzian z nowożytności, uczyłam sie całe ferie, ale czasu było na sprawdzianie bardzo mało. Za mało dla tych co chcieli zrobić samodzielnie. Tylko, że wszyscy ściągali. A ja dostałam 2 ![]() Ale nie martw sie, bo to, czego sie nauczyłam zaprocentował mi poźniej, więc Tobie tez tego co sie nauczyłaś nikt nie zabierze A oceny nie sa najważniejsze, mimo, że wiem, to miłe nie jest Agosek- świetne zdjęcia Jaka Ty ślicznie opalona I jaki brzuszek ładny! SuperINES- ładny
|
|
#1667 |
|
Zakorzenienie
|
A ja się przyznam: ściągam
Mniej, niż kiedyś, ale jednak. W tym roku szkolnym na szczęście jeszcze nie miałam okazji. Znaczy okazję miałam, ale akurat umiałam. I ciekawe, co dostanę... [fizyka].Ines fajny ten av Byłabyś taka wspaniała i wysłała mi albo dała linka do tej tapety? Jak największej rozdzielczości hyhy ![]() U mnie też zawsze są spory o tapety, bo moje nikomu się nie podobają. Jutro wujek jedzie. Głupio mi trochę, że się z tego cieszę, ale wreszcie będę mogła zacząć SOLIDNIE się uczyć, rysować itp. Dzisiaj w południe miałam jazdy. Szło mi dość średnio, mam nadzieję, że to tylko takie chwilowe.
Choose life.' |
|
|
|
#1668 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ta tapeta mi tez sie podoba i mam ją gdzies na kompuerze:d Do mojego pulpitu sie nikt nie odzywa bo to mój komputer i niech ktoś spróbuje go chociaz włączyc bez pytania ![]() Cytat:
![]() Może krówko albo ines wysłałybyście mi te zdjecia agoska? Mam nadzieje,ze macie mój meil ![]() Wlaśnie skonczylam robić referaty tylko musze wydrukować u koleżanki
|
||
|
|
|
#1669 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zaraz Ci wyslę
|
|
|
#1670 |
|
Zakorzenienie
|
Krówka-kochana moja
![]() ![]() Zobaczymy jak będzie ![]() A właśnie-jak tam z W..? Bo coś nie piszesz nic ostatnio? ![]() Idę się kompać. Dzisiaj ta 18 ;/
|
|
#1671 | ||||||
|
Rozeznanie
|
blaque pogodziliśmy się i nikt tak właściwie nikogo nie przeprosił.. a ja wiem, że on nawet jak zrobi coś złego to nie powie przepraszam, bo chyba najzwyczajniej nie umie.. no cóż, ale zmienić tego nie umiem.. tak to jest jak się jest z jedynakiem..
Cytat:
No a w gimnazjum dowiedziałam się, że nie mam co marzyć o tym kierunku, bo tam jest dużo fizyki.. więć przestałam marzyć..O właśnie dziewczyny, bo ja to ogólnie chciałabym się dostać na dietetykę, jak mi się nie uda, to pójdę na prywatne jakieś kosmetyczne studia na starym mieście, ale tak ostatnio wpadł mi pomysł by może kształcić się w zawodzie protetyka.. hm.. tylko gdzie są takie szkoły? a no i chyba tam trzeba mieć zdolności plastyczne :/ Naprawdę.. o rany pierwsz raz Cię widzę.. Ładnie obydwie wyglądacie.. Cytat:
Witaj :cmok opowiadaj jak tam w Turcji było.. pewnie obajadłaś się słodyczy przepysznych A i ja też poproszę o zdjęcia i te z Turji i te z Hiszpani jeśli wysyłałaś dziewczyną.. albo czy któraś z Was mogłaby mi przsłaś zdjęcia Agoska? ![]() [QUOTE=uhahana;5393624] Dowiedziałam się, że mój kolega z klasy wybrał ten sam temat na polski, co ja ;/ I jeszcze on jest wcześniej w dzienniku, więc jego ze mną nie będą porównywać no i ogólnie pewnie będzie pierwszy z tym tematem i w ogóle, a jak ja wejdę, to to już będzie takie... mało oryginalne. [/COLOR] Ja też bym go wybrała jakbym była w Twojej szkole A kolegą się nie przejmuj.. każdy temat można zrealizować na kilkanaście różnych sposobów..Cytat:
![]() Cytat:
mam podobny temat u siebie i też się nad nim zastanawiałam..A dnia chłopaka u mnie w klasie/szkole się nie obchodzi.. pozatym mam taką klasę, że nic mi się nie chce przez nich.. ostatnio nawet myślałam nad zmianą klasy.. kurczę, bo ogólnie to uwielbiam połowę mojej klasy, ale czasami są tacy że mam ich poprostu dosyć.. nie robią tego specialnie, ale mimo wszystko denerwują bardzo.. Cytat:
Cytat:
no nie było mnie tu kilka dni.. wogóle kompa nie włączałam przez ten czas.. tyle nauki miałam i mam, że już nie wyrabiam.. eh.. ja chcę już czerwiec by było po maturach!!! I jeszcze jestem wściekła, bo wpisałam pierwszy lepszy temat z polaka i oczywiście chcę go zmienić.. i już wiem nawet na jaki.. tzn.. mam upatrzone dwa i na jeden z tych dwóch.. kurcze i jeszcze chodzą plotki po szkole, że nie wiadomo czy będzie można zmienić tematy z polaka, a ja mojego nie chcę Dziewczyny, które zdają historię i chciałyby prezentacje z partii na przełomie XIX/XX wieku to niech się zgłoszą to im wyślę, bo ostatnio dostałam tą prezentację i z niej fajnie mi się uczyło i Wam może też pomoże w nauce histori do matury
|
||||||
|
|
|
#1672 | |
|
po prostu Em :)
|
Cytat:
![]() Nie, nie mieszkamy blisko siebie, nawet nie w tych samych województwach, ale fuksjaa przyjechała na jeden dzień do Krakowa.
|
|
|
#1673 |
|
Zakorzenienie
|
pamelija wyślij mi proszę tę prezentację
![]() a ona nie ma żadnych błędów? jest z pewnego źródła? ![]() i proszę wyślijcie mi zdjęcia Agoska uciekam zaraz, bo mam taki nawał ![]() antyk, angielski, gdzieś po drodze pochodne, hista, streszczenie Chłopów muszę przeczytać ![]() Em ja nawet nie wiem co to za dział, moja wiedza z geografii jest zerowa ale nie martw się, ja mam takiego lenia ostatnio... maty i fizyki się nie uczę, bo po co jak nie zdaję, z z histy/wosu nikt mnie nie rozlicza, więc wmawiam sobie, że zdążę dobrze będzie
|
#1674 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
już wysyłam.. A tą prezentację robiła moja babka od historii i tak się złożyło, że mam ją ![]() edit. Na PW masz adres tej prezentacji.. |
||
|
|
|
#1675 | |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Cytat:
aj. pamelija, ja na wizażu bywam ostatnio częściej. nasz wątek czytam, ale się nie udzielam.. |
|
|
|
|
#1676 | |
|
Zadomowienie
|
Dzięki
![]() Cytat:
![]() A u mnie to ja ustawiam tapety , chyba że ustawię coś co całkiem się moim siostrom nie podoba, to wtedy mi mówią, a ten jakoś ich zachwytu nie wzbudził . Ale śmieszy mnie jak wracam po jakimś czasie z wyjazdu, a tu ciągle ta sama tapeta .Ok zaraz wyślę zdjęcia Agoska Niji, Pameliji i Marcie, mam nadzieję, że się nie obrazi ![]() Przegrały w siatkówkę :/. Zdenerwowałam się tym. Edit: Poszło, ale dajcie znać czy doszły, bo pierwszy raz korzystałam z opcji prześlij dalej . I chyba niepotrzebnie wysłałam do Marty wnioskując z wypowiedzi niżej, ale myślałam, że jeszcze nie dostałaś
|
|
|
|
|
#1677 | |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuje
Cytat:
![]() Co do tych szkół to nie mam pojęcia. Jak chcesz moge ci Agoska zdjecia wyslac? ![]() No i bym prosila i tą prezentacje bo moj ostatni temat to wlasnie z partii było ![]() Właśnie wrócilam od koleżanki ![]() Ale później byliśmy na spacerze i spotkalam kolege którego ponad rok nie widzialam Jejku jak ludzie sie zmieniają
|
|
|
|
|
#1678 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
jak się cieszę, że wreszcie jesteś brakowało nam tu Ciebie Cytat:
zaraz obejrzę dziękuję Cytat:
A z facetami to rzeczywiście różnie jest.. teraz aktualnie jest dobrze, więc idę do swojego sobie ponocować.. już drugi z dzień z rzędu.. jej jak miło jest się budzić przy kimś ![]() A za zdjęcia Agoska już dziękuję Ines była szybsza
|
|||
|
|
|
#1679 |
|
Zadomowienie
|
cos mi sie zrobilo ze nie mialam subskrypcji naszego watku ; (
i nawet nie wiem gdzie skonczylam pisac\czytac . a nadrabiac nie bede ;p no moze kilka ostatnich stron ; p
|
#1680 |
|
Zakorzenienie
|
Wróciłam.
Impreza żałosna.. ![]() Jedyny plus to znajomi, poznałam takiego fajnego gościa, strasznie śmieszny. I to tyle. Nawet nie będę Wam pisała co tam się działo, bo aż mnie krzywi na samą myśl.. ;/ I jeszcze mi chrostka na języku wyrosła czyli mnie ktoś o mnie mówi.. (tak moja mama mówi )Dobranoc
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:21.

Ale damy radę. Dzisiaj jadę do Gliwic busem

myślałam, że już Ci przeszło i piszesz o czymś innym..

A może dojdą jeszcze później do was? Będzie dobrze
Bardzo ładnie jesteś umalowana na takim zdjęciu jak siedzisz przy stole [z tatą?] w jakiejś chyba knajpie 
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
więc się pewnie szybko zmyję.
ech..