Scend Barł czyli Scent Bar LVIII - Strona 140 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-01-15, 16:35   #4171
agnyska81
Zakorzenienie

Dot.: Scend Barł czyli Scent Bar LVIII

Znad wyjątkowo dobrego humoru i nienadrobienia

Ale nadrobię

Joga z rana jak śmietana.
agnyska81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-15, 16:35   #4172
justynaneyman
Zakorzenienie

Druga - antyk, ale w dosko stanie.

IMG_7684 (Medium).JPG

IMG_7683 (Medium).JPG

IMG_7682 (Medium).JPG

BRULION MALARSKI. Justyna Neyman.
http://justynaneyman.blogspot.com/

justynaneyman jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-15, 16:38   #4173
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Napisane przez justynaneyman Pokaż wiadomość
Tymczasem poproszę o opinię nt toreb - stałam się trochę przypadkowo posiadaczką - pozbywać się czy zachowac? Ta pierwsza jest z pięknej skóry, nawet świeczki ma nią obite - w oryginale kosztuje 800zl.
Widzę tylko jedną?
No mi się nie podoba zupełnie... Taka męska sportowa w stylu "wrzucam notatnik, termos z kawą i jadę na budowę dopilnować robotników".

---------- Dopisano o 17:38 ---------- Poprzedni post napisano o 17:37 ----------

Cytat:
Druga - antyk, ale w dosko stanie.
O, a ta jest fajna - przenośna skrzynka na listy
Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-15, 16:43   #4174
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość
Widzę tylko jedną?
No mi się nie podoba zupełnie... Taka męska sportowa w stylu "wrzucam notatnik, termos z kawą i jadę na budowę dopilnować robotników".

1. Zgadzam się. Dodatkowo, jest za duża, burzy proporcje sylwetki. Co prawda Ju lubi ten styl, ale w necie krąży wiele ładniejszych w podobnym fasonie, i mniejszym rozmiarze.

2. chociaż też wielka przy drobnej budowie Ju.

Justyno - a jak Ty się w nich postrzegasz? czujesz? Nie przeszkadza Ci ich wielkość? Bo imo jest efekt jakby dziecko miało za duży tornister. Tobie zależy pewnie na efekcie artysta/rzemieślnik właśnie wraca z pracowni? Jeśli tak to nr 2 ale wciąż za duża dla Twojej drobnej sylwetki. Jednak wygrywa z 1.

Tak się zastanawiam - Ty lubisz ciężkie skórzane torby? Mam taką, tornister, jak odkopię ją z domu rodzinnego u babci, to Ci prześle fotki. Miałam trzymać dla potomności, ale nie zrobię "jej" tego. Nosiłam w liceum i dorobiłam się skrzywienia kręgosłupa. Nie trawię ciężkich toreb, samych w sobie (plus nosiłam tam książki of kors ) Kupowana w Cepelii jasna świńska skóra, już ściemniała.

Edytowane przez rachell111
Czas edycji: 2016-01-15 o 16:50
rachell111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-15, 18:05   #4175
agnyska81
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Betty83 Pokaż wiadomość
jeszcze skarpety zimowe z wełną fajnie grzeją
A w Sorelkach to mi nawet w ten największy minus za ciepło było

Cytat:
Napisane przez Katty_p13 Pokaż wiadomość
Przeżyłam pilnowanie 3latka - ciotka rulez mimo 38 st gorączki dziecię grzeczniutkie było i ululałam na godzinkę
Może było grzeczne nie mimo, a z powodu?
W każdym razie gratki
Mnie obce dzieci przerażają

To jeszcze się pochwalę, że upolowałam w międzyczasie i botki (co to Wam głowę zawracałam) i to wcale nie w sieciuni, a w CCC. I teraz tak myślę, że nawet jeszcze wyższy obcas mogłam brać Może na stare lata nauczę się chodzić na wysokościach?

Ad sinupret podatności na jelitówkę - coś może być na rzeczy: M zaraża się za każdym razem od B, a ja nie miałam cholerstwa nigdy

A w temacie toreb: nie lubię ich kupować. Zawsze mi się zdaje - to będzie ideał, a potem każda mnie rozczarowuje, niewygodnie mi. Nawet nie wiem co mogłoby mnie zadowolić Na pewno nie do ręki, duża (żeby zmieścić II i III śniadanie), ale nie za duża. I taka, żeby mi się nie zsuwała z ramienia. Mam jedną ulubioną listonoszkę, ale jest nieco przymała na pojemnik ze śniadaniem (a trochę bez sensu dopasowywać co rano śniadanie do torby ) i mam wrażenie, że wyglądam z nią jak przedszkolak
Jak żyć?

Joga z rana jak śmietana.
agnyska81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-15, 18:21   #4176
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość
Bo imo jest efekt jakby dziecko miało za duży tornister.
E, nieee, te przecież i tak nie są duże.
Ale może ja już mam spaczony obraz bo sama noszę taki wór tylko czarny: http://cocoono.pl/boogi-bag/70-long-...te-blazed.html
Stary 2016-01-15, 18:29   #4177
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agnyska81 Pokaż wiadomość

To jeszcze się pochwalę, że upolowałam w międzyczasie i botki (co to Wam głowę zawracałam) i to wcale nie w sieciuni, a w CCC. I teraz tak myślę, że nawet jeszcze wyższy obcas mogłam brać Może na stare lata nauczę się chodzić na wysokościach?

A w temacie toreb: nie lubię ich kupować. Zawsze mi się zdaje - to będzie ideał, a potem każda mnie rozczarowuje, niewygodnie mi. Nawet nie wiem co mogłoby mnie zadowolić Na pewno nie do ręki, duża (żeby zmieścić II i III śniadanie), ale nie za duża. I taka, żeby mi się nie zsuwała z ramienia. Mam jedną ulubioną listonoszkę, ale jest nieco przymała na pojemnik ze śniadaniem (a trochę bez sensu dopasowywać co rano śniadanie do torby ) i mam wrażenie, że wyglądam z nią jak przedszkolak
Jak żyć?

1. Poka poka To bardziej kwestia wygody, ja chodzić umiem na obcasie ale w niektórych botkach po 3h wysiadam. Mam botki na max 3 h chodzenia i takie na 12 h. Zależy od jakości wyprofilowania, platformy, nie od wysokości obcasa.

2. To ja jestem mistrzem w kupowaniu IDEALNYCH toreb dla siebie. Ale tylko sobie potrafię dobrać, komuś nie Mam małe, średnie, duże. Niezsuwające się z ramienia - kupuj cross body - z paskiem. Ideał, dwie ręce wolne, nie ma nic lepszego w kwestii komfortu.

---------- Dopisano o 19:29 ---------- Poprzedni post napisano o 19:26 ----------

Cytat:
Ale może ja już mam spaczony obraz bo sama noszę taki wór tylko czarny: http://cocoono.pl/boogi-bag/70-long-...te-blazed.html
Ja tam widzę dysproporcje u Ju Ta pierwsza jest mocno przycieżka, no za duża jest po prostu.

Ty jesteś jakieś 20 cm wyższa plus wór jest smukły, nie kanciasty. Zakładam, że nie wygląda jak grucha bokserska po wypełnieniu
rachell111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-15, 18:37   #4178
Betty83
Zakorzenienie

Ju, imho druga lepsza, ale chyba to jeszcze nie jest to

a ja śmieję się przez łzy, london fashion week popsuł mi szyki, bo wywindowali ceny biletów i chyba muszę skrócić pobyt
tradycyjnie sprawdzam koncerty żeby nie przegapić, i w ten drogi weekned grają i dream theatre i wynton marsalis
a w ten mój bidny tylko to http://www.songkick.com/concerts/257...fighting-cocks

no dobra upiora w operze jeszcze grają...

---------- Dopisano o 19:37 ---------- Poprzedni post napisano o 19:33 ----------

Cytat:
na zdjęciu jak dętka wygląda, zwłaszcza pasek

ja muszę mieć listonoszkę, w której zmieści się aparat i parę drobiazgów i wór/shopper, który dużo pomieści
Betty83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-15, 18:38   #4179
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Ty jesteś jakieś 20 cm wyższa plus wór jest smukły, nie kanciasty.
10, 10 Ale faktycznie mój wór wisi jak pusty balonik

Agnyska, poka buty!
Stary 2016-01-15, 18:40   #4180
Karkki
Zakorzenienie

Dobry

Ale super napadało Szkoda tylko, że ja dzisiaj w butach do kostki się wybrałam

Buty mają długość wewnętrzną 26 cm, ale na nogę 25-25,5 cm. Gdyby kogoś to interesowało.

A teraz Was będę nadrabiać

- Terry Pratchett
Karkki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-15, 19:14   #4181
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Tak, pada to białe g...az się wyjść nie chce. Paskudztwo

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-01-15, 19:21   #4182
Karkki
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
yyy, jednak nie
te koraliki
Trudno.

No dobra Kochane. Czy jest szansa, że którejś podobają się buty, nosi 40 (25-25,5cm) i chce je przymierzyć?

Cytat:
Napisane przez Parabelka Pokaż wiadomość
1.Pas Oriona i Olmeków to wiem, ruch precesyjny też jest mi znany aczkolwiek ni huhu nie pamiętam o co chodzi , ale wiem , że czytałam , ale o wodzie sfinksopłucznej chyba nie słyszałam , znaczy że był zanurzon i mu bałwany nos utegowały ?
2.hmmm , może przy kamicy rzeczywiście przez utrudniony odpływ coś tam się robi

ad sinupret królika na oczach - Karkki - z braku żółtego żółtego machłam se podkładowo złotawoperłowym i królik zniknął a brązowe cienie są brązowe, nie różowobrązowe z przewagą różowego jesteś genialna

Znalazłam torby takie jakie mi się podobają, że mogłabym się wprowadzić natentychmiast , jednak takie robią ,istnieją , są
Na pintereście
1. Był zanurzon i miał głowę lwa A Japończycy odkryli puste komory pod nim, ale m.in. pan Zahi Hawass ich wyciepał i zabronił dalszych badań. Bałwany co mu nos utentegowały były z Francji
2. Kiedyś pokażę Ci zdjęcie sprzed wyciachania. Aż sama się przestraszyłam, bo już siebie nie pamiętam jak wyglądałam. Teraz, to ja cieni nie mam, tzn mam, ale w porównaniu z tamtymi, to nie mam wcale a wcale
3. Do usług Wreszcie na coś zajęcia z widzenia kolorów się przydały
4. No bardzo ładne one. Też bym się w część z nich przepakowała Ale dlaczego one muszą zawsze kosztować kilka tysięcy $?

I wiadomość dnia: obejrzałam całego Marsjanina

- Terry Pratchett
Stary 2016-01-15, 19:23   #4183
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Napisane przez Karkki Pokaż wiadomość

z wrazenia bym sie udławiła jedzonym własnie kabanosem

Live long and prosper
🖖🏻
Corii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-15, 19:44   #4184
Murszafka
To ja :)

Cytat:
O matko
ale jak to? Ze stroną z konikami?
Tak, jakieś wariaty najpierw zaczęły normalne pytania zadawać, o papier bezkwasowy itp, a po chwili już było o youtube i filmiki ze mną, a potem ile masz lat i czy przyślesz mi swoje zdjęcie. I pier-dzenie serduszkami, namwaianie, żebym się pokazała ipt. Nie odpowiadałam, a mimo wszystko przez pół dnia leciał spam. Aż mi koleżanka pokazała, jak to zablokować.
Poza tym, jak wystawiłam flaszki na Allegro, zaczęło się "pani sprzeda za połowę, już z wysyłką", to pani nie sprzeda... "ale ja przecież tego nie chcę za 15 zł, tylko za 150"... No OK< tylko wystawiłam za 300...

Cytat:
Ale super napadało Szkoda tylko, że ja dzisiaj w butach do kostki się wybrałam
Prawda??
cudnie jest, oby się z tego chlapa nie zrobiła...
A ja dziś miałam klaskany cały dzień -roczne spotkanie wszystkich pracowników korpo... z części imprezowej uciekłam.

Terry Pratchett, Czarodzicielstwo
Murszafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-15, 20:01   #4185
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Ja jestem w szoku, że to kandydat do Oscarów - najlepszy film?? najlepszy aktor? Ot, holyłudzka bajkopapka...
Stary 2016-01-15, 20:03   #4186
Murszafka

Cytat:
Ja jestem w szoku, że to kandydat do Oscarów - najlepszy film?? najlepszy aktor? Ot, holyłudzka bajkopapka...
Serio nic lepszego w zeszłym roku nie nagrali?
Ludzkość nie ma prawa przetrwać

Stary 2016-01-15, 20:27   #4187
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agnyska81 Pokaż wiadomość

Chyba rzeczywiście bardzo spokojny, skoro po takim czasie masz ochotę na ćwiczenia

W ogóle zazdrość po raz kolejny, że taka wyluzowana się wydajesz i szczęśliwa
na ćwiczenia mam ochotę bo po diecie ciążowej jestem chudsza niż byłam i widzę potencjał że może uda mi się mieć jako taką figurę (o ile nie zacznę żreć )

Wyluzowana nie jestem, bo to pierwsze i chcę żeby było jak najlepiej a nie zawsze jest, no ale staram się a szczęśliwa jestem bardzo
Już przeszłam skraj depresji podczas długich starań, które miały się skoczyć niczym i po stracie poprzedniej ciąży. Teraz w tej ciąży i po porodzie już nie miałam miejsca na smutki, wyczerpałam limit po prostu. Jest tylko euforia i niedowierzanie z jednak się udało i jest
Cytat:

W sumie to miło TUTAJ pokazać, przed Brulionem, przed fejsem

Cytat:
Napisane przez Spoora Pokaż wiadomość
Znad lekkiego przybicia ...

tez mnie takie wieści dobijają...
Cytat:
Przeżyłam pilnowanie 3latka - ciotka rulez mimo 38 st gorączki dziecię grzeczniutkie było i ululałam na godzinkę

Cytat:
Przelecę Was wieczorem, natomiast na razie TEN KRETYN znowu mnie zwodzi z obrazem, jak w lecie, kiedy się bujałam 3 tyg, czekając na przelew i usiłując skontaktować. Nie rozumiem - przecież ja go nie zmuszam do kupna, to dlaczego obiecuje coś, a potem - kamień w wodę?

co za gość
co do toreb to nie mój styl, ale jak Tobie się podobają to głosuję za numerem 2

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-15, 20:33   #4188
Karkki
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Corii Pokaż wiadomość
z wrazenia bym sie udławiła jedzonym własnie kabanosem

Cytat:
Napisane przez Murszafka Pokaż wiadomość
Tak, jakieś wariaty najpierw zaczęły normalne pytania zadawać, o papier bezkwasowy itp, a po chwili już było o youtube i filmiki ze mną, a potem ile masz lat i czy przyślesz mi swoje zdjęcie. I pier-dzenie serduszkami, namwaianie, żebym się pokazała ipt. Nie odpowiadałam, a mimo wszystko przez pół dnia leciał spam. Aż mi koleżanka pokazała, jak to zablokować.
Poza tym, jak wystawiłam flaszki na Allegro, zaczęło się "pani sprzeda za połowę, już z wysyłką", to pani nie sprzeda... "ale ja przecież tego nie chcę za 15 zł, tylko za 150"... No OK< tylko wystawiłam za 300...

Prawda??
cudnie jest, oby się z tego chlapa nie zrobiła...
A ja dziś miałam klaskany cały dzień -roczne spotkanie wszystkich pracowników korpo... z części imprezowej uciekłam.

Ma być -4, to powinno wytrzymać
A jeść dali?

Cytat:
Marsjanin i Mad Max - no po prostu

Cytat:
Serio nic lepszego w zeszłym roku nie nagrali?
Nie, no zawsze są Gwiezdne Wojny Tylko jakoś nie wierzę, żeby wujka Osfalda za efekty VII dostała I dlaczego nie ma tam Furious 7? Ex Machina imo powinna dostać.

- Terry Pratchett
Stary 2016-01-15, 20:37   #4189
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:

---------- Dopisano o 21:37 ---------- Poprzedni post napisano o 21:34 ----------

Cytat:
Ex Machina imo powinna dostać.
Ta jest!
Stary 2016-01-15, 21:26   #4190
Murszafka

Cytat:
Ma być -4, to powinno wytrzymać
A jeść dali?

Nie, no zawsze są Gwiezdne Wojny
Dali, dali i to pysznie

A to nie musi być coś z fabułą??

Stary 2016-01-15, 21:28   #4191
Parabelka
Panaroja

Cytat:
Napisane przez neska951 Pokaż wiadomość
A może tak masz jak ja? Ze włosy rosną w każdym miejscu głowy z inna gęstością... Albo rosną do jakiejś długości i wypadają , nie da się zapuścić... Mam tak z grzywką ...

No zobaczymy co z tym mięsem będzie może to reakcja na tabsy

Taaaa teraz kupujemy dywan i też co podejdę to 3-4 tysi ...gust luksusowy

No rządzi wizaż rządzi

Tak to jest widzisz jak rodzice się starzeją , potem umierają taki lajf ....
1.nieee , po prostu przez wieli wypad stresowy kilkanaście lat temu i potem przez długoletnie stresy sieczka mi się na głowie zrobiła , bo co odrosło to wypadło , część wcześniej , część później , część nie odrastała potem zaczęła i ogólnie mam na głowie młodego Ajnsztajna skrzyżowanego z wyliniałym końskim ogonem
2.prędzej na zimno za oknem
3.po prostu stanowimy śmietankie towarzysko-intelektualno
4.bez wizaża nie ma życia
5.ano

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość

masz drogi gust

mi się ostatnio podobają torby o takim kroju, z paskiem i krótką rączką
http://www.deichmann.com/PL/pl/shop/...tionInList=141
ale oczywiście całe czarne, a nie takie badziewie z ceraty
teczki sa faaajne
http://allegro.pl/teczka-z-dlugim-pa...727360597.html
ale w takim płaskim i sztywnym to się boję, ze śniadaie rano się zgniecie
1.
2.
ja z tego typu chadzałam na studiach i po studiach , jak do pracuni poszłam . Tylko teczka jeszcze z paskiem na ramię .
Cytat:

Cytat:

1. popaczałam na cytat i się wystraszyłam, że ja orta walnęłam
a didka ma inteligencję i inne rozwinięte ponadprzeciętnie, a braki są najprawdopodobniej wynikiem zaniedbań nauczycielki z kl. I-III
więc nawet w płatnej i rozsławionej placówce trafia się takie słabe ogniwo...

ad exa, to szok, sha-tzun do mnie ma jak nigdy.

2. ja podcinam, bo rozdwojenia idą w górę jak się ich regularnie nie ogarnia. u mnie mega wypad rok temu plus rozjaśnianie przerzedziło końce i całość. jeszcze odrost się odznacza, ale taka moda, więc obciachu wielkiego nie ma

3. przed świętami mieli spore obniżki i chyba jakiś rabat przy zapisaniu na newslettera.
no i myślę o uszyciu własnej, mam parę prostych wykroi zapisanych, narzędzia się zbierają...
1.
2.mnie na razie się nie rozdwajają, tylko żałosne przerzedzenie na końcu
3.o uszyciu sama myślałam , ale skąd dobrą skórę wziąć , no i narzędzi jakby brak
Cytat:

Tymczasem poproszę o opinię nt toreb - stałam się trochę przypadkowo posiadaczką - pozbywać się czy zachowac? Ta pierwsza jest z pięknej skóry, nawet świeczki ma nią obite - w oryginale kosztuje 800zl.

Załącznik 6122470

Załącznik 6122471

Załącznik 6122472

Cytat:

Cytat:

Cytat:

1. Był zanurzon i miał głowę lwa A Japończycy odkryli puste komory pod nim, ale m.in. pan Zahi Hawass ich wyciepał i zabronił dalszych badań. Bałwany co mu nos utentegowały były z Francji

Do usług Wreszcie na coś zajęcia z widzenia kolorów się przydały

No bardzo ładne one. Też bym się w część z nich przepakowała Ale dlaczego one muszą zawsze kosztować kilka tysięcy $?

1.o komorach wiem , a to Napolion mu w nos przyłożył ?
2,ja bym takie chciała
3.bo jesteśmy luksusowe
4.
Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
n

Wyluzowana nie jestem, bo to pierwsze i chcę żeby było jak najlepiej a nie zawsze jest, no ale staram się a szczęśliwa jestem bardzo
Już przeszłam skraj depresji podczas długich starań, które miały się skoczyć niczym i po stracie poprzedniej ciąży. Teraz w tej ciąży i po porodzie już nie miałam miejsca na smutki, wyczerpałam limit po prostu. Jest tylko euforia i niedowierzanie z jednak się udało i jest

i snikam bo mnie gonio

-Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry.
-Czy to pomoże ?[...]
-Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok .
Terry P.
Parabelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-15, 21:42   #4192
Murszafka

Jeszcze zapomniałam napisać, o największej mistrzyni, która przysłała mi pytanie, czy można u mnie zamówić rysunek i jeśli tak, to czy trzeba za niego zapłacić?? A jeśli trzeba, to czy może mi przysłac zdjęcie, żebym narysowała, ale mam jej nie odsyłać oryginału, tylko zeskanować i wysłać skan, to wtedy przecież będzie za darmo
Już miałam ochotę odpisać, że rysunek nic nie kosztuje, ale skanowanie, to stówę

Stary 2016-01-15, 22:09   #4193
justynaneyman
Zakorzenienie

Cytat:

ech

Cytat:
Justyno -

Spo - no koszmar koszmarów. Naprawdę odechciewa się żyć. Ja mam w tyle głowy takie myśli na stałe. Staram się nie martwić na zapas, idąc za mottem cytowanym przez Justynę na blogu, o martwieniu, ale myśli takie nie chcą mnie opuścić, a życie o nich coraz częściej przypomina. Muszę skupiać się na radościach, choć kolejny sen podpowiada co innego. Umierająca Mama
Ja się boję o Gucia - potworne wizje, ale sobie mówię, że im się kogoś bardziej kocha i uważa za bezbronnego, tym naturalniej się wpuścić w taki kanał - znaczy... nie boję się tego, że się boję

A co do gościa od obrazu - w lecie umawiał się na odbiór i zapłatę, 3 razy przekładał, potem przestał odpowiadać na tel i smsy, wreszcie napisał, że tak, że chce, że aktualne - podał dzień, kiedy będzie przelew - i nic, znowu głucho. 2 tyg temu się odezwał - czy obraz sprzedany, bez żadnego przepraszam, nic - i że go kupuje, jak najbardziej chce, 15go się odezwie - i znowu : nic. Na wiadomość brak odpowiedzi - nie rozumiem. Przecież nie ma obowiązku kupowania ode mnie, ja nikomu nic nie chcę wcisnąć, ale duża kwota piechotą nie chodzi, ma znaczenie dla domowej gospodarki. Nie rozumiem takich ludzi.

Cytat:
połóż z jabłkami i wszystko dojrzeje
ostatnio testowałam na kiwi, które jak się zerwie niedojrzałe, to samo nigdy nie dojrzeje tylko się zestarzeje, a dalej będzie twarde i kwaśne
dojrzałe jabłka i banany wydzielają etylen, który dojrzewa inne owoce
/
nie wiedziałam! Super

Cytat:

Cytat:
Widzę tylko jedną?
No mi się nie podoba zupełnie... Taka męska sportowa w stylu "wrzucam notatnik, termos z kawą i jadę na budowę dopilnować robotników"

ad.1
ad.2 - mnie w sumie przeszkadza to zamknięcie... ale to, że jest TAKA szeroka (głęboka), kocham

Cytat:
1. Zgadzam się. Dodatkowo, jest za duża, burzy proporcje sylwetki. Co prawda Ju lubi ten styl, ale w necie krąży wiele ładniejszych w podobnym fasonie, i mniejszym rozmiarze.

2. chociaż też wielka przy drobnej budowie Ju.

Justyno - a jak Ty się w nich postrzegasz? czujesz? Nie przeszkadza Ci ich wielkość? Bo imo jest efekt jakby dziecko miało za duży tornister. Tobie zależy pewnie na efekcie artysta/rzemieślnik właśnie wraca z pracowni? Jeśli tak to nr 2 ale wciąż za duża dla Twojej drobnej sylwetki. Jednak wygrywa z 1.

Tak się zastanawiam - Ty lubisz ciężkie skórzane torby? Mam taką, tornister, jak odkopię ją z domu rodzinnego u babci, to Ci prześle fotki. Miałam trzymać dla potomności, ale nie zrobię "jej" tego. Nosiłam w liceum i dorobiłam się skrzywienia kręgosłupa. Nie trawię ciężkich toreb, samych w sobie (plus nosiłam tam książki of kors ) Kupowana w Cepelii jasna świńska skóra, już ściemniała.
Torba dla mnie MUSI być duża, bo tylko z taką dobrze się czuję - musi mieścić szkicownik, notes, aparat fot, kosmetyczka, pudełko z czymś co nie wiem, co jest, ale musi być... musi się mieścić format A4
Zawsze kochałam skórzane torby typu Cepelia, ale ta akurat... gdyby miała gładką klapę... ale nie ma...
A tamte torby, co były wymarzone, Tru poszła do sklepu zobaczyć i powiedziała, że zbyt toporne

ZNAJDźCIE MI TORBĘ!!!! skórzaną, nie za drogą i w pionie

Cytat:
Poza tym, jak wystawiłam flaszki na Allegro, zaczęło się "pani sprzeda za połowę, już z wysyłką", to pani nie sprzeda... "ale ja przecież tego nie chcę za 15 zł, tylko za 150"... No OK< tylko wystawiłam za 300..
Trzeba się na jedno i drugie uodpornić - głupków nie brak

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
na ćwiczenia mam ochotę bo po diecie ciążowej jestem chudsza niż byłam i widzę potencjał że może uda mi się mieć jako taką figurę (o ile nie zacznę żreć )
Wyluzowana nie jestem, bo to pierwsze i chcę żeby było jak najlepiej a nie zawsze jest, no ale staram się a jestem bardzo

co za gość
co do toreb to nie mój styl, ale jak Tobie się podobają to głosuję za numerem 2
Ewuniu - rozumiem Cię, u mnie była podobna ciążowa historia
Ta druga przynajmniej ma charakter

---------- Dopisano o 23:09 ---------- Poprzedni post napisano o 23:07 ----------

Cytat:
Jeszcze zapomniałam napisać, o największej mistrzyni, która przysłała mi pytanie, czy można u mnie zamówić rysunek i jeśli tak, to czy trzeba za niego zapłacić?? A jeśli trzeba, to czy może mi przysłac zdjęcie, żebym narysowała, ale mam jej nie odsyłać oryginału, tylko zeskanować i wysłać skan, to wtedy przecież będzie za darmo
Już miałam ochotę odpisać, że rysunek nic nie kosztuje, ale skanowanie, to stówę
nie, no w głowie się nie mieści - ale normalne propozycje też byly? mam nadzieję

Stary 2016-01-15, 22:39   #4194
Karkki
Zakorzenienie

Cytat:
A to nie musi być coś z fabułą??
Marsjanin też nie ma fabuły. Zresztą to nic innego jak Robinson Crusoe tylko zamiast Piętaszka jest NASA
Cytat:
1.o komorach wiem , a to Napolion mu w nos przyłożył ?
2,ja bym takie chciała
3.bo jesteśmy luksusowe
1. Po pijaku z armaty
2. W sumie to fajne były. Nawet bardzo
3. Ślag

Skóry na torebki można kupić Nożyk spokojnie przetnie taką a szyć nie cza, bo i kleje do skór są

Cytat:
Norma Ciesz się, że nie projektujesz stron czy logo. Wszyscy i zawsze chcą za darmo i to nie tylko Polacy Jedynie Finowie zawsze pytali ile sobie życzę. A tym, którym mówiłam, że nic, to do chwili obecnej swoje płyty mi przysyłają

Cytat:
ZNAJDźCIE MI TORBĘ!!!! skórzaną, nie za drogą i w pionie
Nie wiem czy Ci się spodobają, ale są oryginalne i unikatowe.
http://www.orient-shop.pl/26-torby-s...ki-sladem-kota
Z tego co do tej pory widziałam, to Tobie podobają się torby męskie. To takie można hurtem obejrzeć TUTAJ

- Terry Pratchett
Stary 2016-01-15, 22:40   #4195
Murszafka

Cytat:
nie, no w głowie się nie mieści - ale normalne propozycje też byly? mam nadzieję

Stary 2016-01-15, 23:02   #4196
Karkki
Zakorzenienie

Nie uwierzycie, ale zaraz idę do domu

Na dobranoc wrzucam utwór o jaki bym tego zespołu nigdy nie podejrzewała. Jestem w bardzo pozytywnym szoku, że taki polityczny tekst napisali. Do tej pory tylko pitupitu, lalala i uuu a tu niespodzianka. I do tego video bez silikonów, lateksu i tony lakieru do włosów. No po prostu nie poznaję Helsińskich Wampirów

- Terry Pratchett
Stary 2016-01-15, 23:09   #4197
Katty_p13
Piers do przodu

69 eyes uwielbiam za wokal
Stary 2016-01-16, 09:28   #4198
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

Cytat:
Nie wiem czy już cos kupiłaś, ale jakby co to mam kod na 20% taniej

Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można....
Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby
winter76 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-16, 12:03   #4199
justynaneyman
Zakorzenienie

Cytat:
Nie wiem czy Ci się spodobają, ale są oryginalne i unikatowe.
http://www.orient-shop.pl/26-torby-s...ki-sladem-kota
Z tego co do tej pory widziałam, to Tobie podobają się torby męskie. To takie można hurtem obejrzeć TUTAJ
Nie podobają mi się... tzn kompletnie nie dla mnie...
a w tych hurtowych spodobała mi się tylko jedna... futerał na lustrzankę

To musi być wlasnie, jak Red mowiła, przenośna skrzynka na listy, tyle, że bez widocznego zamknięcia dowiadywałam się o zrobienie torby na zamówienie - bo znam wymiary i w ogóle... 600zł no ale w dwoch miejscach mi tak powiedzieli, może trzeba dalej poszukać

Stary 2016-01-16, 13:16   #4200
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:

Cytat:

mogłaś jej tak napisać, ciekawe czy by zrozumiała
Cytat:

Ewuniu - rozumiem Cię, u mnie była podobna ciążowa historia
Ta druga przynajmniej ma charakter
i

a gość od obrazu jest naprawdę beznadziejny

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości