![]() |
#331 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: You Can Dance - Po prostu Tańcz
No zatańcza gościnnie, na stronie YCD jest napisane. WYdaje mi się, ze na początku programu zatańczą. Zobaczymy w niedzielę.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#332 |
Zadomowienie
|
kurcze mam nadzieje, że dam rade obejrzeć.. bo jak nie to będe musiała zapolować na powtórke
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#333 |
Rozeznanie
|
ooo, dzieki za infooo :PPP musze obejrzeeeec
![]()
![]() |
#334 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#335 |
Przyczajenie
|
siemka znalazlam cos dla dziewczyn ktorym podobal sie ten koles w tulejkach ! tu macie linka ! http://pl.youtube.com/watch?v=plM5QDc-WIg
i jeszcze ma myspace z tego wiem jakos www.myspace.com/faraon_ds |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#336 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#337 |
Przyczajenie
|
no teraz juz wiem i nawet ze prowadzi warsztaty w sopocie (tu tez daje linka) http://www.fgpgdy.pl/studium/kurs/3,3.html
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#338 |
Rozeznanie
|
Super program
Moim faworytem jest Rafał - ten, który często płacze Lubie Ide, Basie - wg mnie b. fajnie tańczyła, Piotrek, Diana - ale tylko jak tańczy swoje układy i Łukasz - ten, który odpadł w Paryzu na początku. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#339 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Mam wielkie zapotrzebowanie na taniec,a nie wiem gdzie się zgłosić,bo od niedawna mieszkam w Gdaniu i gubię się w tej dżungli,a tu patrz jak mi koło nosa przeleciało ![]() Ja po raz kolejny składam zażalenie na program ![]() Mam nadzieję,że to tylko ta edycja jest kreowana głównie na szoł(i nic więcej wg.mnie) to co ktoś napisał wcześniej,dopiero po przeczytaniu do mnie dotarło - osoba zauważona przez Wade'a została odrzyucona.How come? Została Ida,co mnie drażni,naprawdę ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#340 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
No to napewno Ashanti ![]() Basia rulezz ![]()
![]() |
![]() |
#341 |
Raczkowanie
|
co do Karola - muszę się pochwalić, że byłam na przedstawieniu, gdzie występował razem z Rafałem. miałam okazję z nimi pogadać
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#342 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Oglądałam własnie dziś na stronie oficjalnej YCD jak była jakaś konferencja prasowa, ale Oni tam tylko tańczyli, a w profilach każdego jest wywiad. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#343 |
Zadomowienie
|
Daria, fajne te kwestionariusze finalistów, miło się czyta.
Już myślałam, że na oficjalnej stronie nic się nie dzieje, o przez długi czas nie dodawano żadnych informacji, a tutaj proszę. Jeszcze nie przejrzałam wszystkich notek, ale myślę, że moja sympatia będzie bardziej po stronie takich niepełnych profesjonalistów ![]() ![]() Podam link do tych profili uczestników, bo Google tak łatwo nie wyrzuca tej strony: http://youcandance.onet.pl/uczestnicy.html No i jeszcze jak ktoś ma ochotę obejrzeć boje Michaliny, to też są na tej stronie (i inne filmiki z Paryża, w końcu): http://youcandance.onet.pl/63234,multimedia_detal.html |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#344 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#345 |
Zakorzenienie
|
Rafał jest genialny!! 3mam za niego kciuki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#346 |
Zadomowienie
|
Ja również jestem za Rafałem Gałczyk , Dianą i Błażejem
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#347 |
Przyczajenie
|
[quote=marthusia;5466204]Czemu mi nie spadłaś z tego nieba wcześniej z tą informacją
![]() Mam wielkie zapotrzebowanie na taniec,a nie wiem gdzie się zgłosić,bo od niedawna mieszkam w Gdaniu i gubię się w tej dżungli,a tu patrz jak mi koło nosa przeleciało ![]() - ale jeszcze mozesz sie zapisac na te warsztaty bo to studium jest chyba caly czas otwarte w kazdym razie lepiej tam zadzwon ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#348 |
BAN stały
|
ogładam i kibicuje Marija'i z White Slide
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#349 |
Wtajemniczenie
|
Kurde, myślałam że w TzG pokażą jakiś nowy układ, a to ciągle ten sam z gazetami. Trochę się zawiodłam, ale zatańczyli super.
W najbliższą środę TVN pokaże pierwsze zmagania w rytmie funky, hip-hop, elektro i popping. Szczęśliwa szesnastka pochwali się niebanalnymi umiejętnościami. Finał to wyzwanie nie tylko dla uczestników programu. Jak zapowiada jury (Weronika Marczuk-Pazura, Augustin Egurrola i Michał Piróg), ma to być też wojna choreografów, którzy będą czuwać nad tancerzami dobranymi w pary. W każdym kolejnym programie uczestnicy będą prezentować wylosowany taniec. Będą mieli tylko tydzień na przygotowanie układu. Nie każdy trafi na swój styl, ale, jak podkreśla prowadząca program Kinga Rusin, nie ma dla nich rzeczy niemożliwych: - To są fenomenalni tancerze, którym program "Po prostu tańcz!" daje ogromną szansę na karierę. Każdy z nich jest inny. Ma swój świat - dodaje. A ponieważ, jak mówi Augustin Egurrola, taniec bez osobowości jest tylko ruchem, tancerze zaprezentują widzom nie tylko umiejętności techniczne, ale też to, co jest dla nich charakterystyczne - swój styl. W finale zobaczymy: Agatę Bogońską (21 lat, Poznań), Mariusza Jasuwienasa (24 lata, Kraków), Annę Bosak (19 lat, Łódź), Rafała Kamińskiego (26 lat, Grajewo), Dianę Staniszewską (18 lat, Koszalin), Macieja Florka (26 lat, Gdańsk), Idę Nowakowską (17 lat, Warszawa), Rafała Krylę (28 lat, Mysłowice), Magdalenę Choroszy (21 lat, Wrocław), Artura Frontczaka (17 lat, Łódź), Magdalenę Górę (21 lat, Kraków), Zbigniewa Karbowskiego (25 lat, Wrocław), Marię Foryś (24 lata, Gdańsk), Piotra Gałczyka (19 lat, Białystok), Natalię Madejczyk (22 lata, Łódź) oraz Błażeja Ciszka (24 lata, Warszawa). Jurorzy przyznają, że mają niewdzięczną rolę w show - nominują kandydatów do odejścia. Zagrożeni uczestnicy wykonują solowy "taniec ostatniej szansy". Muszą przekonać widzów, żeby ocalili ich w głosowaniu smsowym. To właśnie publiczność przed telewizorami decyduje, kogo pozostawić w programie. Co tydzień odpada dwoje tancerzy, którzy zrobili najmniejsze wrażenie na publiczności. Najciekawszy tancerz wygra stypendium taneczne na Broadwayu, gdzie będzie mieszkać w wynajętym apartamencie. Źródło: poprostutancz.onet.pl |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#350 |
Zadomowienie
|
Przegapiłam wczoraj występ finalistów w Tańcu z Gwiazdami. Kiedyś powtórki TzG były w soboty, ale teraz są w poniedziałek o 12:05, czyli już za chwilę.
Ale jak piszesz Dario, że wykonali ten sam układ, to już mi się nie chce tak ich oglądać. Jestem jeszcze tylko ciekawa, że finaliści po powrocie z Paryża mieli jakąś przerwą, czy też od razu zaczęli ćwiczyć w parach? I czy uczestnicy będą przez całe finały tańczyć w tych samych parach, z tymi samymi partnerami? I czy może ktoś ma jakieś przecieki, kto z kim zatańczy??? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#351 |
Wtajemniczenie
|
Z tego co mi wiadomo, przynjmniej tka było w edycjach w USA, zawsze losowali partner/partnerkę i styl tańca w jakim wystąpią. Czyli teoretycznie co tydzien powinny być inne pary.
Abuba, wykonali ten sam układ niestety.... E, a nawet jkabym miała przeciek z kim kto tańczy, to bym nie psuła niespodzianki. A co do przerwy to pewnie mieli jakąś. Ciekawi mnie co porobili ze studiami i szkołą a co niektórzy z pracą. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#352 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Oceny też dla pary, czy dla uczestników indywidualnie? Z tego co wkleiłaś, to dla pary. Już po powtórce. Było szybko i dosyć ciemno ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#353 | |
Wtajemniczenie
|
No własnie jak dla mnie to za ktrótko zatanczyli. MOgli jeszcze zamiast takije babki co pod koniec programu spiewała zatanczyć.
Cytat:
Jestem ciekawa tych par. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#354 |
Zakorzenienie
|
ja tez już się nie mogę doczekać środy
![]()
![]() |
#355 |
Wtajemniczenie
|
No moze być ciekawie
![]() Mam nadzieję, ze sie nie zawiodę na żadnym z uczestników, ciekawe czy jeden ocinek będzie ochronny, że nikt nie odpada, czy od razu 2 osoby wylatują. Ja bym chciała, zeby dwie osoby odpadły pierwsze: Ida i Mariusz, bo uważam, że Ida ma juz takie znajomości, ze bez tego programu uda jej się kariera, a Mariusz bo lepszy od Niego był chłopak w dłuższych włosach. I tyle ode mnie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#356 |
Zakorzenienie
|
też jestem za tym, żeby Mariusz odpadł, co do Idy drażni mnie dziewczyna, ale tańczy nieźle, więc pewnie dojdzie wysoko, pozatym denerwuje mnie też laska Mariusza...
![]() |
#357 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
jeśli przegapiłaś to nic straconego-w sobotę o 15:45 będzie powtórka |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#358 | |
Wtajemniczenie
|
Smerfeta no Oni jako para mnie trochę drażnią. Co do Idy to pewnie masz rację, że daleko zajdzie.
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#359 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#360 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:06.