Mamusie kwietniowe - część V :-) - Strona 24 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-02-10, 18:57   #691
lulka19
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie kwietniowe - część V :-)

Ineso bardzo fajny ten Twój wózek. Wyrazisty kolorek

Poli extra buty, tez musze sobie jakieś kupić

Lucy ja myślę nad łóżeczkiem turystycznym z olx, tam można dorwać na prawdę tanie
lulka19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-10, 19:27   #692
Ineso
Matka Smoka

Dziękuję za pochwały łóżeczka i wózka (przypominam, że velika ma identyczny ).

Poniżej fotki, ale tak jak myślałam - kolor wyszedł kompletnie inny, w rzeczywistości jest jak na tych zdjęciach, co wcześniej dałam. Tż się pokaleczył montując gondolę i jej białą wkładkę zachlapał krwią Nie wiem też kto na to wpadł, ale wkładka gondoli od wewnątrz ma przyszytą taką chamską naszywę z ostrzeżeniami - myslicie, że można to odpruć? velika - czy Tobie też ten mały daszek na końcu budy spacerowej się tak zniekształcił? To kwestia rozprostowania? Nie wiem czy na siłę to robić.
A gratisowe moskitiera i folia do fotelika okazały się być nieoryginalne, tylko uniwersalne I jeszcze butlę Canpol Owoce dostaliśmy - nie było wyboru koloru więc fuks, że niebieska ,,happy boy"
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 20160210_180726.jpg (70,7 KB, 25 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 20160210_180942.jpg (80,4 KB, 13 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 20160210_181651.jpg (73,2 KB, 22 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 20160210_181729.jpg (80,8 KB, 9 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 20160210_182256.jpg (79,2 KB, 14 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 20160210_182533.jpg (57,2 KB, 7 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 20160210_182906.jpg (78,6 KB, 9 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 20160210_184935.jpg (79,0 KB, 15 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 20160210_185209.jpg (99,9 KB, 23 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 20160210_185241.jpg (55,4 KB, 17 załadowań)
Ineso jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-10, 19:27   #693
MaLoS
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Polinezyjka Pokaż wiadomość
Kejka <3 jestem pod wrażeniem

Kupiłam właśnie dwie pary butów :
http://deezee.pl/promocja-25
-25 % na wszystkie buty (tam z wyjątkiem jakiś kozaków) i dziś darmowa przesyłka jesu tyle się zbierałam by zamówić tam te buty aż dziś tak przypadkiem weszłam - patrze a tu i promocja i darmo przesyłka, no to siup

Teraz będę staniki zamawiać

a potem prześcieradło do wózka te co wy z kotami

I będę w nast tygodniu tylko czekać na Pana kuriera <3

Sprawdziłam od razu i promocja jest do jutra do 9 rano zaraz sobie cos zamówię... W końcu cos sie ciężarnej należy

Cytat:
Napisane przez Ineso Pokaż wiadomość
Tż dziś odbiera wózek i fotelik Cy w związku z tym mogę się już oficjalnie pochwalić, że MAM i wstawić zdjęcia?

I kupię sobie na aliexpress taką torbę jeszcze do wózka

Piękny wózio!!!! Super kolorek babydesign są przepiękne! A ta torba to taka a'la Longchamp na bogato

POST---> u mnie dziś po poznańsku oczywiście pyry z gzikiem (ziemniaki gotowane w mundurkach i biały twaróg z cebulą i śmietana) uwielbiam! Zjadłam z przyjemnością mimo iż super "koscielna" nie jestem....

LEWATYWA/---> mi położna poleciała czopki Evaq jak zacznie sie poród żeby w domu jeszcze sie przeczyścić zamiast lewatywy, zamówię na gemini na pewno kosztują kilkanaście złotych!

Dzieki za porady z prześcieradłami zamówiłam dwa u Kerstin kolorowe i dwa gładkie bawełniane.

Gratuluje wizyt dzisiejszych, same super wiadomości Dziewczyny

Nie straszcie Gosiaczka, ze biegunka zwiastuje poród ja mam od wczoraj tę przykra dolegliwość...

Zmiany? Zawsze na lepsze
MaLoS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-10, 19:48   #694
velika
Winter is coming

kurde Ineso nie wiem jak z tą budką, nie kojarzę, żeby coś się zniekształciło ale ja spacerówkę tylko rozłożyłam na chwilę i schowałam z powrotem do kartonu i wywiozłam do rodziców, bo nie mam jej gdzie u siebie trzymać...
co do tego ostrzeżenia to ja go nawet nie zauważyłam jutro spojrzę jak to wygląda, bo w pokoju dziecka póki co nie mam światła, bo chłopu się nie chciało do tej pory zamontować włącznika

velika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-10, 19:48   #695
duchaa123
Wtajemniczenie

Ja tam bez lewatywy nie ide rodzic jak szlam za pierwszym razem to noc bylam na patologii i jak sie dowiedzialam ze porod bedzie wywolywany sama sobie zrobilam w kibelku i uniknelam przykrej sytuacji , jak by bylo inaczej bym sie spalila ze wstydu ...

Adrian 13.05.2013 r Gabriela 13.04.2016 r
duchaa123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-10, 19:56   #696
patulinka94
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez duchaa123 Pokaż wiadomość
Ja tam bez lewatywy nie ide rodzic jak szlam za pierwszym razem to noc bylam na patologii i jak sie dowiedzialam ze porod bedzie wywolywany sama sobie zrobilam w kibelku i uniknelam przykrej sytuacji , jak by bylo inaczej bym sie spalila ze wstydu ...
Właśnie ja też bym chciała uniknąć przykryj sytuacji Ale szczerze to boje się sama sobie zrobić lewatywe w domu. Nigdy nie robiłam :P
patulinka94 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-10, 19:57   #697
beth007
Zadomowienie

Ja już w domku, padam na ryjek Nie sądziłam, że to aż ta męczące będzie...

Ja postu nie przestrzegam, u mnie w domku też nie. TŻ jednak wielce pości choć w Kościele to on ostatnio był u nas na ślubie.... A jak się kłóciliśmy to nawet księdza nie przyjął heh.

Piękne te wasze łóżeczka A co w ogóle sądzicie o baldachimach takich tiulowych nad łóżeczkiem turystycznym ? Bardzo by się to gryzło ?

beth007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-10, 20:00   #698
lulka19
Zakorzenienie

Ja na szybko wrzucam zdjęcie łóżeczka jeszcze bez materaca, i swojego bębenka
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg P1050325.JPG (167,2 KB, 46 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P1050328.jpg (49,0 KB, 27 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P1050329.jpg (98,9 KB, 25 załadowań)
Stary 2016-02-10, 20:01   #699
Ineso
Matka Smoka

Cytat:
Napisane przez MaLoS Pokaż wiadomość

LEWATYWA/---> mi położna poleciała czopki Evaq jak zacznie sie poród żeby w domu jeszcze sie przeczyścić zamiast lewatywy, zamówię na gemini na pewno kosztują kilkanaście złotych!
U nas mówiła, że taki czopek to całkiem nie opróżni, tylko na końcu. Także można wziąć najpierw wspomagająco, ale jako tako samej lewatywy nie zastąpi
Cytat:
Napisane przez velika Pokaż wiadomość
kurde Ineso nie wiem jak z tą budką, nie kojarzę, żeby coś się zniekształciło ale ja spacerówkę tylko rozłożyłam na chwilę i schowałam z powrotem do kartonu i wywiozłam do rodziców, bo nie mam jej gdzie u siebie trzymać...
co do tego ostrzeżenia to ja go nawet nie zauważyłam jutro spojrzę jak to wygląda, bo w pokoju dziecka póki co nie mam światła, bo chłopu się nie chciało do tej pory zamontować włącznika
Na tych moich fotkach widać, że przód tego daszka jest taki spłaszczony, przez co po bokach nie jest ładnie zaokrąglony, tylko takie kanciasty. No nic liczę, że się potem rozprostuje - nie będę z tym do sklepu jechać, tym bardziej że wiem że ich już nie ma na stanie. U nas też zaraz pójdzie do kartonu, aczkolwiek zastanawiam się czy gondoli nie zostawić już - trochę śmierdzi ten wózek, bardziej niż łóżeczko

Tej torby a aliex to jednak chyba nie będzie tak prosto zamontować na kierownicy, jak się przyjrzałam teraz - więc pójdzie pod wózek chyba, albo jakieś uchwyty zamówię na aliex - kiedyś widziałam, że tam mnóstwo tego. Oooo, już mogę zamówić zawieszkę na kubek termiczny z kawką, jak już wiem, że czarna mi pasuje

Co do butów - to na dezee nic nie znalazłam. Patrzę też na aliex i rozważam. Niestety ładnych podróbek conversów nie widzę - w sensie są takie, że widać że to podróba, bo inny napis albo gwiazdka. Mnie się marzą takie real podróby Myślałam o tych też, ale ta podróba znaczka też masakryczna - http://www.aliexpress.com/item/High-...d-04fa283d57a6
Aż podejrzanie profesjonalnie wyglądają te new balancy: http://www.aliexpress.com/item/Hot-M...2-a054d61a3f1e
Stary 2016-02-10, 20:03   #700
annihilate
Rozeznanie

Mnie też naturalnie przed porodem oczyściło, ale lewatywę i tak miałam robioną w szpitalu - nikt mnie nie zmuszał, położna pytała czy się zgadzam Tak szczerze mówiąc to w trakcie porodu było mi już wszystko jedno, nie wiem czy bym się kupką przejęła, chyba bym to miała gdzieś byle urodzić już Cewnika nie miałam założonego, a w trakcie porodu non stop piłam bo mnie suszyło. No i wyszło, że w trakcie parcia automatycznie siusiałam, ale i tak miałam to gdzieś no bo co miałam zrobić, przecież do łazienki bym nie doszła

PIOTR 08.04.2016
annihilate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-10, 20:05   #701
GGI
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lulka19 Pokaż wiadomość
no i brzusio i łóżeczko to piękne
Stary 2016-02-10, 20:06   #702
patulinka94
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez beth007 Pokaż wiadomość
Piękne te wasze łóżeczka A co w ogóle sądzicie o baldachimach takich tiulowych nad łóżeczkiem turystycznym ? Bardzo by się to gryzło ?
Mnie osobiście wgl się nie podobają te baldachimy A do turystycznego to już wgl totalnie mi to nie pasuje :P
Ale to tylko moje zdanie ☺
Stary 2016-02-10, 20:09   #703
velika
Winter is coming

Cytat:
cudne jedno i drugie te sówki prześliczne
beth mi się nie podobają baldachimy, siedlisko kurzu i tyle ;]
Ineso, u mnie gondola stoi rozłożona. Jak będę u rodziców to z ciekawości zerknę na ten daszek od spacerówki
zjadłabym coś, a nic nie mam w domu wysłałam chłopa wcześniej po paluszki, to nie było tych co chciałam a to jedna z moich niewielu zachcianek

velika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-10, 20:09   #704
patulinka94
Zadomowienie

Cytat:
Piękne łóżeczko, oczywiście w sówki
Brzusio bardzo ładny, taki zgrabny
Stary 2016-02-10, 20:11   #705
GGI
Zakorzenienie

Cytat:
Co do butów - to na dezee nic nie znalazłam. Patrzę też na aliex i rozważam. Niestety ładnych podróbek conversów nie widzę - w sensie są takie, że widać że to podróba, bo inny napis albo gwiazdka. Mnie się marzą takie real podróby Myślałam o tych też, ale ta podróba znaczka też masakryczna - http://www.aliexpress.com/item/High-...d-04fa283d57a6
Aż podejrzanie profesjonalnie wyglądają te new balancy: http://www.aliexpress.com/item/Hot-M...2-a054d61a3f1e
nike okropna pogdróba poracha a N no nie najgorsze no ake ....... ja tam wole i jestem zwolennikiem skórzanego obuwia szmaciaki to tylko trampy. ale kazdy lubi co innego/
Stary 2016-02-10, 20:17   #706
akinomka03
Rozeznanie

hej nadrabiałam Was 1,5 godz.

wczoraj nie miałam siły na nic, przeleżałam cały dzień, dziś lepiej sie czuje, rozmawiałam z mama i ona tez 2 ciąże z braćmi czuła się źle i to właściwie do końca, też często wymiotowała już w późniejszych miesiącach także i mój taki już urok niestety ;-(

kejka90 trzymam kciuki za postanowienie ja nie mam silnej woli i po kilku dniach napewno bym sie skusiła na słodkie
co do ciuszków to łał!! sporo tego, ja ostatnio tez tak wszystko wywaliłam i segregowałam kolorami i wyszło mi 5 pralek

NetaC gratuluje wizyty
z tym puchnięciem mózgu to zdecydowanie prawda, ja czasem czuje sie jak jakis głąb mąż mi coś mówi a ja nie moge zrozumieć o co mu chodzi i musi mi jeszcze raz tłumaczyć
wśród naszych znajomych też była taka pomyłka, miał być chłopak a przy porodzie wyszła dziewczynka ciekawe czy u nas będą jakieś pomyłki

Ineso super bryka

lucy to u facetów jest najlepsze oni nigdy nie ogarniają czy to cos nowego czy starego

Nie wiem czy szybciej my sie wykończymy czy wykończymy dom... cały czas coś kupujemy, oglądamy i mąż tak mnie wkurza, jak on ma jakies wizję, cos mu sie podoba a ja mam inne to już jest nie po jego mysli i mi gada że ja wymyślam ostatnio mu nagadałam że sam tam mieszkać nie będzie i dlaczego to niby ja wymyślam.... ehhhh....
akinomka03 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-10, 20:20   #707
duchaa123
Wtajemniczenie

A no ja przy parciu tez siusialam nie kontrolowalam tego normalnie fontanna , pozniej mialam dobry ubaw z lekarzy jak sobie przypominalam ich miny

Adrian 13.05.2013 r Gabriela 13.04.2016 r
duchaa123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-10, 20:31   #708
GGI
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez duchaa123 Pokaż wiadomość
A no ja przy parciu tez siusialam nie kontrolowalam tego normalnie fontanna , pozniej mialam dobry ubaw z lekarzy jak sobie przypominalam ich miny
mina bezcenna
Stary 2016-02-10, 20:37   #709
patulinka94
Zadomowienie

Polinezyjka zacheciłas ta promocja na deezee i też zrobiłam zamówienie. Akurat muszę w tym sezonie kupić adidaski więc kupiłam te co ty bo były najlepsze Najbardziej mi się spodobały, mam nadzieję ze nie masz nic przeciwko :P
No i jeszcze żółte niskie trampki ☺
Stary 2016-02-10, 20:39   #710
Trisdom
Zadomowienie

Cytat:
Bardzo ladne
Turystyczne tez takie stonowane.

Zamowilam dzis materac do kolyski i lozeczka- na lozeczkowym pospi jeszcze troche corka- jej sie juz dosc mocno wyrobil, a i tak wykorzystamy nowy

Cytat:
Napisane przez patulinka94 Pokaż wiadomość
Mnie osobiście wgl się nie podobają te baldachimy A do turystycznego to już wgl totalnie mi to nie pasuje :P
Ale to tylko moje zdanie 
Mialam w zestawie- ale na poczatku nie uzywalam, a potem okazal sie totalnie niepraktycznym lapaczem kurzu. Jak sie dziecko rusza, to i tak trzeba zdjac, bo moze sobie krzywde zrobic.

Zamowilam na ali zestaw 5 pieluszek i dodatkowe wklady- na wyprobowanie pewnie wystarczy, ale jak juz pisalam- nie wyobrazam sobie byc tylko na wielo. Szczegolnie na podroze i na noc bede zakladala pampki.

Ja niestety nie zdazylam miec lewatywy a przed uzyciem Vacuum musili mnie zacewnikowac dlatego teraz te rzeczy chce obgadac przed porodem i zastanowic sie z polozna co zrbic, zeby porod byl, przynajmniej w tej czesci, mniej "zwierzecy"...

Ineso- ladny macie z Velika wozek

Moja starsza chyba juz lepiej- bez krzyku przy pojsciu spac, mniej kataru- ale nie nastawiam sie na idealna noc. Bedzie, co bedzie

Musze Wam obfocic przepiekne ciuszki, ktore dostalam od kolezanki- same M&S, Petit bateau, Belly Button- cudenka po prostu. Nie liczylam ile tego mam, ale duzy karton przeprowadzkowy samych 50-62 a to jszcze nie wszystko, bo przyjaciolka ma mi podrzucic rzeczy

Zgaga mnie piecze
Stary 2016-02-10, 20:42   #711
kejka90
Wtajemniczenie

GG do kejka90

Velika a jakie jesz paluszki?

Lulka ladne lozeczkobrzusio duzy juz

Ineso u mnie gondola przy nozkach ma to samo, malo tego! Na spacerowce z tylu ma wieeelka naszywke ...ale nie bede odpruwac bo przynajmniej moj wozek traci wtedy na wartoscia mam zamiar go sprzedac

Gosiulka ciesze sie ze nie jestem z tym zakupoholizmem sama chyba powinnam sie leczyc

GGI nie oddawaj swojego zaszczytnego 1 miejsca

Asia hotdogi wypas mam jutro️policz ciuszkia to takie male zboczenie

Nie straszcie cholera tymi pomylkami bo co ja zrobie z tymi ciuchami!!!!

Mikołaj <3
01.04.2016 r. ! Najpiękniejszy dzień w życiu ! <3
kejka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-10, 20:42   #712
akinomka03
Rozeznanie

lulka znalazłam takie coś przesadziłam??

http://www.vubu.pl/product-pol-64832...ch-w-sowy.html
akinomka03 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-10, 20:50   #713
Ineso
Matka Smoka

Cytat:
Napisane przez Trisdom Pokaż wiadomość
Zamowilam na ali zestaw 5 pieluszek i dodatkowe wklady- na wyprobowanie pewnie wystarczy, ale jak juz pisalam- nie wyobrazam sobie byc tylko na wielo. Szczegolnie na podroze i na noc bede zakladala pampki.
A jak tam się dopasowuje te wkłady do pieluszek? Rozmiarowo jest podane? Ile takich wkładów wzięłaś?
Cytat:
Napisane przez kejka90 Pokaż wiadomość

Ineso u mnie gondola przy nozkach ma to samo, malo tego! Na spacerowce z tylu ma wieeelka naszywke ...ale nie bede odpruwac bo przynajmniej moj wozek traci wtedy na wartoscia mam zamiar go sprzedac
To też super Też raczej będziemy sprzedawać za rok i kupować baby joggera.
Cytat:
Napisane przez akinomka03 Pokaż wiadomość

Stary 2016-02-10, 20:53   #714
gosiulka22
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez patulinka94 Pokaż wiadomość
Właśnie ja też bym chciała uniknąć przykryj sytuacji Ale szczerze to boje się sama sobie zrobić lewatywe w domu. Nigdy nie robiłam :P
ja też właśnie nie. Przy porodzie myślałam że zrobi mi lewatywę a tu zonk nie zrobili a nawet nie pytali czy zrobić. W sumie to mnie samo oczyściło przed porodem

Cytat:
super brzusio i super łóżeczko

Cytat:
Napisane przez annihilate Pokaż wiadomość
Mnie też naturalnie przed porodem oczyściło, ale lewatywę i tak miałam robioną w szpitalu - nikt mnie nie zmuszał, położna pytała czy się zgadzam Tak szczerze mówiąc to w trakcie porodu było mi już wszystko jedno, nie wiem czy bym się kupką przejęła, chyba bym to miała gdzieś byle urodzić już Cewnika nie miałam założonego, a w trakcie porodu non stop piłam bo mnie suszyło. No i wyszło, że w trakcie parcia automatycznie siusiałam, ale i tak miałam to gdzieś no bo co miałam zrobić, przecież do łazienki bym nie doszła
ja tez bym się zgodziła na lewatywę gdyby pytali, zawsze lepiej mieć niż nie mieć. Ale masz racje mi tez było wszystko jedno czy tam mi coś wyszło czy nie i czy siusiałam pewnie tak w sumie to nie wiem

Kejka spoko też powinnam się leczyć z zakupoholizmu ciuchowego ja już nawet męzowi połowy nie pokazuje tego co kupuje córce bo by mnie z domu wywalił chyba
gosiulka22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-10, 21:11   #715
lulka19
Zakorzenienie

Cytat:

Ja mam "uczulenie" na baldachimy. Nie lubię, nie moja bajka

Cytat:
Napisane przez akinomka03 Pokaż wiadomość

Dzięki, kupię sobie jako koszulę do szpitala w ogóle miło, że mnie zasypujecie tymi inspiracjami z sówkami, bardzo to doceniam <3
Stary 2016-02-10, 21:19   #716
Trisdom
Zadomowienie

Cytat:
A jak tam się dopasowuje te wkłady do pieluszek? Rozmiarowo jest podane? Ile takich wkładów wzięłaś?

To też super Też raczej będziemy sprzedawać za rok i kupować baby joggera.

Kupilam 5 otulaczy (sa uniwersalne, bo regulowane na napy) z dopasowanymi wkladami z mikrofibry i jeszcze 3 wklady bambusowe. Czyli mam na dziendobry 8 wkladów, ale pewnie dokupie kilka jeszcze. Wklady maja generalnie jeden rozmiar, inaczej niz kieszonki (tu masz s, m, l, xl w zaleznosci od wieku dziecka). Zobacze, czy to moja bajka i ewentualnie dokupie jeszcze, czego mi bedzie trzeba.

Cytat:
Ja mam "uczulenie" na baldachimy. Nie lubię, nie moja bajka

Dzięki, kupię sobie jako koszulę do szpitala w ogóle miło, że mnie zasypujecie tymi inspiracjami z sówkami, bardzo to doceniam <3
Z sówjani kupilam dzis deseczki śniadaniowe dla starszej corki
Stary 2016-02-10, 21:24   #717
Ineso
Matka Smoka

Cytat:

A to proszę - koszula do karmienia http://www.aliexpress.com/item/new-a...1-3de3dfb30b5c
Cytat:
Napisane przez Trisdom Pokaż wiadomość
Kupilam 5 otulaczy (sa uniwersalne, bo regulowane na napy) z dopasowanymi wkladami z mikrofibry i jeszcze 3 wklady bambusowe. Czyli mam na dziendobry 8 wkladów, ale pewnie dokupie kilka jeszcze. Wklady maja generalnie jeden rozmiar, inaczej niz kieszonki (tu masz s, m, l, xl w zaleznosci od wieku dziecka). Zobacze, czy to moja b
A masz gdzieś linki aukcji, gdzie kupowałaś? Bo ja to jeszcze nie kojarzę które to otulacz, itd.
Stary 2016-02-10, 21:37   #718
lucy111
Zadomowienie

Cytat:
Ja już w domku, padam na ryjek Nie sądziłam, że to aż ta męczące będzie...

Ja postu nie przestrzegam, u mnie w domku też nie. TŻ jednak wielce pości choć w Kościele to on ostatnio był u nas na ślubie.... A jak się kłóciliśmy to nawet księdza nie przyjął heh.

w ogóle nie podobają mi się baldachimy, ani to ładne ani praktyczne, zbiera tylko kurz
nad łóżeczkiem turystycznym to juz całkiem jakas masakra

Cytat:
U nas mówiła, że taki czopek to całkiem nie opróżni, tylko na końcu. Także można wziąć najpierw wspomagająco, ale jako tako samej lewatywy nie zastąpi

Na tych moich fotkach widać, że przód tego daszka jest taki spłaszczony, przez co po bokach nie jest ładnie zaokrąglony, tylko takie kanciasty. No nic liczę, że się potem rozprostuje - nie będę z tym do sklepu jechać, tym bardziej że wiem że ich już nie ma na stanie. U nas też zaraz pójdzie do kartonu, aczkolwiek zastanawiam się czy gondoli nie zostawić już - trochę śmierdzi ten wózek, bardziej niż łóżeczko

Tej torby a aliex to jednak chyba nie będzie tak prosto zamontować na kierownicy, jak się przyjrzałam teraz - więc pójdzie pod wózek chyba, albo jakieś uchwyty zamówię na aliex - kiedyś widziałam, że tam mnóstwo tego. Oooo, już mogę zamówić zawieszkę na kubek termiczny z kawką, jak już wiem, że czarna mi pasuje

uchwyt na kawe, najważniejsza potrzeba rodziców ależ się jaraliśmy z męzem jak się okazało, że jest u nas w zestawie i nawet nasze kubki termiczne elegancko do niego pasują, no czad

co do butów to jedne i drugie takie średnie, bałabym sie o to jak z ich wygodą będzie, już lepiej dołożyć i na jakiejś okazji kupic oryginalne, conversy w tych mniej chodliwych kolorach mozna w całkiem dobrych cenach upolować

ładne sportowe buty były też w mango, ale juz chyba wyprzedane, no chyba ze z rana coś dorzucą

Cytat:
Napisane przez GGI Pokaż wiadomość
nike okropna pogdróba poracha a N no nie najgorsze no ake ....... ja tam wole i jestem zwolennikiem skórzanego obuwia szmaciaki to tylko trampy. ale kazdy lubi co innego/
ja też skórzane, bo te wszystkie zwykłe balerinki, botki zawsze masakrują mi stopy
odkąd jednej wiosny zainwestowałam w skórzane nigdy juz nie kupiłam zwykłych, nieporównywalny komfort
a jeszcze teraz na wyprzedaży mozna dorwac skórzane botki za ok 100 zł więc w ogóle interes życia

Cytat:
Napisane przez annihilate Pokaż wiadomość
wiem, że to wszystko fizjologia ale przeraza mnie że będę miała takie momenty ze nie bede panowała nad swoim ciałem
lucy111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-10, 21:52   #719
Agnessssa
Rozeznanie

Czuję się fatalnie nie wiem co mi jest...
maly dzisiaj w dzień raz śpi przebudzi się wykopie mnie i idzie dalej spać i tak co godzinę...

Teraz padam idę zaraz spać...to chyba przez tą pogode
Stary 2016-02-10, 21:53   #720
sunshine1551
Raczkowanie

Dobry wieczór, jak dziewczyny dziś wasze samopoczucie?
U mnie coś kiepsko. Wczoraj wybrałam się na zakupy,byłam w sh. Zeszło mi na wojażach pól dnia.Przyjechałam do domu padnięta i generalnie nic nie robiłam już w domu a dziś od rana mam cyrki totalne brzuch mi twardnieje na potęgę. Jedynie wstawałam żeby coś zjeść i kładłam się dalej. Zażywałam nospę 3 razy dziennie i magnez. Jak miałam chwilę spokoju to znowu mala tak się kręciła i wypychała że aż bolało a szyjkę mi tak skopała że myślałam że posikam się z bólu.ego
Do tego rano miałam biegunkę a odkąd biorę żelazo to musiałam się nastękać żeby wyszlo.Teraz mi ciut lepiej po lekach i prysznicu.
Koniec z wojażami sklepowymi siedzę grzecznie na tyłku bo nie chce się wcześniej rozpakowywać.

Sex i stonki pornograficzne kobiet w ciąży

Noż kurde jestem w szoku. Jak to kogoś może podniecać a i jak kobieta w ciąży może się na coś takiego godzić.
Sex w ciąży nie jest wcale przyjemny. A już na pewno nie jest w 3 trymestrze. Na samą myśl już o sexie brzuch mi twardnieje i się napina.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości