|
Notka |
|
Fryzury i styling Forum dla osób, które interesują się stylizacją fryzur oraz stylingiem. Chcesz pogłębić swoją wiedzę, podzielić się doświadczeniem? To miejsce jest dla ciebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#5101 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: przedłużanie - wasze doświadczenia
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#5102 |
Raczkowanie
|
![]()
hej Wizażanki
![]() dzisiaj zadzwonilam do salonu by umowic sie na poprawienie wlosow-zdjecie micro i dodanie dwoch kitek na boki i tył...I wiecie co powiedziała p.Ania??ze za to,ze ja tu oczerniłam,to "zegna".czy Wy to rozumiecie??zapytałam p.Renie tylko czy to normalne,ze wlosy slowianskie z racoona sa sztywne po myciu...To jest szok.Spadło mi z głowy chyba juz z 12 pasem-czyli niewiele zostało i jeszcze mialam zaplacic 300zł za te dwie kitki-ale pisze mi bezczelnie ZEGNAM.aha ,,,,napisala mi jeszcze,ze ma mnie nagrana w tel jak mowie,ze jestem zadowolona ![]() ![]()
A. Edytowane przez aneta_polish Czas edycji: 2007-10-20 o 13:45 |
![]() ![]() |
![]() |
#5103 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
nadpobudliwa laska ![]() nie przejmuj sie,moze to napiecie przedmiesiączkowe ![]()
![]() |
#5104 |
Raczkowanie
|
jak dzwonie,to robi zajete.jak pisze-odpisuje"zegnam".To ma byc profesjonalne podejscie do tego,co sie robi??
#5105 |
Zakorzenienie
|
Aneta wiesz mimo wszystko uważam że wcale nie oczerniłaś jej a za takie zachowanie powinnaś pociągnąć ją do opowiedzialności karnej. Bo co to za profesjonalistka? To tak jakby lekarz robił operację i wdało by się w ranę zakażenie i człwoeik zaczął by sie skarżyć ze jest niezadowolony a lekarz mu na to ŻEGNAM ! Co to ma być kurcze przedszkole?
#5106 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#5107 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#5108 |
Rozeznanie
|
Nie chce byc niemila ale ciagle to samo .
Martynko a czy Ty sprobowalas choc troche przejrzec ten temat ? Pytasz o podstawy , czyli jak zalozyc wlosy na mikroringi . Bylo juz o tym nie raz . Poszukaj w temacie , zainteresuj sie. Kazda z nas , zanim zaczela probowala na wlasna reke zdobywac informacje , przegladac tematy a pozniej dopiero pytala . Nie mozna isc na latwizne, bo pozniej watek roi sie od jednyc a tych samych niepotrzebnych wiadomosci. Na poczatek przejrzyj to : http://www.wlosyonline.pl/info_pages.php?pages_id=6 |
![]() ![]() |
![]() |
#5109 |
Zadomowienie
|
ja tez kupilam kilka pasm na allego(włosy naturalne),10 ringów z silikonem i tulejki.Kolezanka fryzjerka tez nie przedluzała nigdy wczesniej dlatego kupilam tak malo pasm na probe aby zobaczyc jak sie beda ,,zachowywały" na moich włosach tzn czy sie nie kołtunia,nie spadaja,nie niszcza włosów oraz czy kolor jest dobrze dobrany.Kupilam tulekji i ringi aby sprawdzic ktore beda lepsze dla moich wlosow.
Jeśli masz juz pasma to zalezy jaka metoda chcesz przedluzac wlosy:ringi,tulejki,metod a keratynowa?? Ja nie beda kupowała tych specjalnych cążek i szydełka(do zakladanie ringow i tulejek)poniewaz mozna te rzeczy zastapić tymi ktore juz mam w domu ![]() Mam obecnie fryzurke la Victoria Beckham(na str 161 wklejalam foto).Jak tylko dojda włosy to zageszcze je troszke utrzymujac swoja długosc i fryzurke-pochodze w nich jakis czas,jesli wszytsko pojdzie dobrze przedłuze sobie. Nie chce od razu zamawiac 130 pasm włosow,przedluzyc a potem sie zawiezc,kupujac na probe byc okaze sie takze jak przedluzanie idzie kolezance ![]() ps.włosy kupilam na allegro u allegrowiczki(wellnes-chyba dobrze napisałam nazwe ![]()
#5110 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#5111 |
Zadomowienie
|
Aneta,czegos tu nie rozumiem....
co niby masz odszczekać?? czytam to forum,ale jakos nie zauważylam zebys pisala jakies oszczerstwa na ta Pania ![]() ![]()
![]() |
#5112 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
mało tego-kto najpierw scina wlosy i farbuje a potem zaklada przedluzane>?!ja teraz juz musze przedluzac-bo swoich mam z 50 %.mialam do ramion a teraz mam do ucha ![]()
![]() |
#5113 |
Zakorzenienie
|
oo Malwinko dobrze powiedziane. Skoro Pani czytała to forum to może się pojawi i wyjaśni co tutaj trzeba odszczekiwać? Bo wizażanki nie rozumieją ??
#5114 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
a jaka metoda wg Ciebie najmniej niszczy włosy?jaka mialas robione? pytam bo własnei sie przymierzam i nie chce narobić sobie biedy ![]() widze ze masz juz jakies doswiadczenie w przedluzaniu wiec jakiekolwiek rady na ten temat beda drogocenne ![]()
![]() |
#5115 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja tam nie jestem ani kłotliwa,ani mściwa.chcialam nawet zaplacic by mi tych wloskow dodała-ale ona nie,napisała mi,ze klientkom gwarancje daje-a konkurencji NIE.i ze "zegna" jak zwykle.Na te włoski dał mi pieniadze mąż-i on tak podswiadomie wiedział,ze znowu dam sie nabic w butelke.wiedzialam,ze trzeba uwazac na osoby z allegro-ale w koncu pojechałam do salonu...;( Włoski bede jutro zciagac.juz niestety umowiłam sie na zalozenie nowych-tym razem swoje wlosy bede zakldac sobie-przeze mnie kupione. Musze...bo w tych wlosach jakie teraz mam ,tzn,tych ktore po zcieciu mi na glowie zostały-ja napewno sie nie pokaze.A jak zobaczy takie krotkie moj maz-wiedzac,ze zapuszczam juz chyba 2 lata-to gotów mnie z domu wyrzucić ![]() ![]()
A. Edytowane przez aneta_polish Czas edycji: 2007-10-20 o 17:31 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#5116 |
Raczkowanie
|
oj dawno mnie tu nie bylo (myslalam ze bez wizazu da sie jakos zyc
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5117 |
Przyczajenie
|
Dot.: Przedłużanie włosów :(
szukam kogos od przedluzania wloskow w okolicach Zielonej Góry, Lubin. bardzo pilne!
|
![]() ![]() |
![]() |
#5118 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Przedłużanie włosów :(
Cytat:
jak przegladalam ten watek to ktos wspominał cos o przedłuzaniu w Lubinie ![]() ![]()
![]() |
#5119 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#5120 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#5121 |
Raczkowanie
|
jak tylko dluzsza chwilke znajde to dokladnie napisze jak sie zabrac do egzekwowania swoich praw na drodze cywilnej bo teraz to doslownie na dziob padam ze zmeczenia i malo co ze swiatem kontaktuje
|
![]() ![]() |
![]() |
#5122 |
Przyczajenie
|
Witajcie Dziewczyny!
To kolejny przykład na uczciwość i fachowość niektórych "fryzjerek" czy "styilistek". Prosze zobaczcie na stronę allegro pani o ktorej kiedys tu pisałam http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=227820037 ,chyba jednak nie bez powodu pracwnik allegro tak zadziałał...? |
![]() ![]() |
![]() |
#5123 |
Przyczajenie
|
I jeszcze jedna sprawa...czytając opinie na allegro tej pani wniosek wyciagam jeden- to nie sa opinie za dobrze wykonaną usługę lecz za zakupy i sprzedaże (ubrania buty, torebki)....pozostawiam to bez komentarza
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#5124 |
Rozeznanie
|
czy włoski przedłuzane na tulejki mozna tapirowac nasady??
![]() |
#5125 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#5126 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#5127 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
#5128 |
Przyczajenie
|
musisz zajrzeć kilka stron wcześniej albo wejdź w mój login i poczytaj posty, pozdrawiam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5129 |
Przyczajenie
|
cześć dziewczyny
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5130 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() np: http://www.allegro.pl/search.php?str...from=&price_to= http://www.allegro.pl/search.php?str...p+in&country=1 patrzcie co znalazlam: http://www.youtube.com/watch?v=svrlLlQ3R4k http://www.youtube.com/watch?v=UDIUvXhrGeM http://www.youtube.com/watch?v=aRt3jAxHxns tylko ze to sa cale dopinki, nie podzielone na pasma, ale wlasnie na spinki. Edytowane przez kosmita77 Czas edycji: 2007-10-21 o 11:39 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:54.