![]() |
#3061 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamy marzec 2016 - cz. 10
Cytat:
Jak się czujesz? Wiadomo kiedy wyjdziecie?
![]() ![]() |
![]() |
#3062 |
Raczkowanie
|
Dzien dobry
![]() ![]() Jesli chodzi o cukrzyce i porod, z tego co czytalam, moga pojawic sie zaburzenia oddychania u dziecka, ale mysle ze kazdy przypadek jest inny i kazdy lekarz odpowiednio ocenia swoja pacjentke. Nie wiem czy te sterydy w moim przypadku sa konieczne, czy zbedna, i czy waga corci uwarunkowana jest cukrzyca, czy po prostu moje dzieci sa takie duze (w poprzedniej ciazy nie mialam cukrzycy). Moj lekarz jednak podjal taka decyzje a ja nie zamierzam ingerowac w to. Mysle ze nie jest to rutynowe wiec nie powinnyscie sie zamartwiac, a jesli to Was niepokoi to moze pomoze rozmowa z lekarzem. Kiwi18 Bardzo ladny wozek ![]() moooniaaaa Super ze z mleczkiem do przodu. ![]() ---------- Dopisano o 08:48 ---------- Poprzedni post napisano o 08:46 ---------- monikmi brzmi powaznie ![]() ![]()
#3063 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Super ![]() Cytat:
PectoDrill bez recepty rozrzedza wydzielinę i lepiej się odrywa. Na każde dziecko działa coś innego ale u nas do tej pory ten zestaw działa najlepiej i nie kupuję nic innego.
![]() |
#3064 |
Raczkowanie
|
Witam się i ja noc średnia.a to puls mierzylu a to ktg nie pospalam za duzo.czekam na śniadanie bo głodna jestem.
Wysłane z mojego HTC Desire 610 przy użyciu Tapatalka
#3065 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Moniaaa, gratuluję 20ml! Będzie coraz lepiej na pewno ![]() Za godzinę przyjedzie moja herbata, mam nadzieje, że będę pamiętać o codziennym kubku. |
![]() ![]() |
![]() |
#3066 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
#3067 | ||
Raczkowanie
|
Witam z rana. Trzymam kciuki, za wieści w szpitalach. caro, przykro mi, że też trafiłaś do szpitala, ale tak jak pisały dziewczyny, nie czytaj internetów, tylko pytaj lekarzy o wszystko, co cię niepokoi.
nieznajoma, ja też miałam położną z innej przychodni niż lekarka i teraz też planuję do tej samej zadzwonić. [B][/B] Cytat:
Cytat:
|
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#3068 |
Zadomowienie
|
a mnie dzis belly przywitalo ze zaczynamy 38 tydzien i ciaza donoszona, brzuch widze ze juz mam dosc nisko, takze coraz blizej ;D
#3069 | ||
przyczajony tygrys
|
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
#3070 |
Rozeznanie
|
witam się z rana, w nocy dwie pobudki ale przynajmniej nie musiałam dzisiaj wstawać rano więc nawet dospałam. tak czy siak wracam do łóżka bo siedzieć mi się nie chce.
spokojnego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3071 | ||
Zakorzenienie
|
jakby to coś dało
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Dzień dobry ![]() Jesteśmy donoszone z córcią ![]() ![]() Kiedy to zleciało ![]() Wczoraj wieczorem miałam sprzeczkę z TŻtem na temat dawana klapsów dzieciom i wyprowadził mnie z równowagi swoim podejściem ![]() https://www.youtube.com/watch?v=WNRwFGuGMy8&app=desktop ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3072 |
Zakorzenienie
|
Kaszel Agatki się rozkręcił mam nadzieję, że leki zadzialaja i obejdzie się bez lekarza.
Czekam aż hydraulik przyjdzie po mnie, muszę pokazać gdzie mają byc umywalki, wanna itd.. Nie chce mi się ruszać z domu ![]()
#3073 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry Mamuśki
![]() Moooniaaaa cieszę sie, ze KP sie rozkręca ![]() ![]() U mnie napady bolu w odcinku lędźwiowym zabijają mnie ... Ani leżeć, ani siedzieć .... Jedynie uciskanie pięścią meza pomaga ![]()
#3074 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Moje dziecko mnie chyba dziś nie lubi i coś mi uciska, bo się ruszyć nie mogę, bo zaraz mam uczucie szpilek w dole brzucha ![]()
![]() |
#3075 |
Konto usunięte
|
Witajcie, ja dziś o wiele lepiej. Zaraz pójdę pozmywać na górze, pościągam pranie, pościele łóżka i pewnie wyskocze na spacer. Bo wczoraj bez wyjścia z domu, prawie
Eweokr - ja również chodzę na nfz co 3 tyg, lub 2, mam usg badanie na samolocie co wizytę. Kiedyś dawno dawno temu byłam prywatnie, różnica jest, ale po co płacić(jeszcze jeśli by tych pieniędzy w nadmiarze było) , skoro nic się nie dzieje i z opieki jestem w miarę zadowolona? Aguleck - 33 to b.dużo! Zrzuciłaś szybko? Bonku - grunt że widzisz się w lustrze, i masz niesamowitą chęć powrotu do sylwetki z przed ciąży. Szybko przyjdzie, lato spacerki, zerwane noce , różnie to może być. Przy dziecku szybko chudnie się , jesli mąż w tym pomaga ( w sensie nie zajmuje się dzieckiem tyle ile powinien ![]() Ja wolałabym ciąże w lecie, jak przy synku, nie martwiłabym się kurtkami, czapkami i t.d. Jakaś sukienka, tunika i spokój. A teraz nie mieszczę się w kurtkę i co tu robic? Jeszce miesiąc został, kupować nową na ten miesiąc, jaką? lala_la;- ja też koniec marca, zostaniemy sobie w małej zgrajce. ![]() moonunit;-super przepis na ate mielone, zrobie mężowi.Dzieki Monikmi -ototo, pocieszaj nas ![]() Darkanddark; - ..rozpływam się na kanapie, jak stopiony żółty ser.. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3076 |
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
![]() U mnie nocka w miarę ok ale krotka M sie trochę meczyla po zasnieciu ale później było ok Rano od nowa ale poki co jest spokój Kiwi nie znam tej firmy ale wózek w pięknym kolorze ![]() ![]() Malinka ja doskonale rozumiem ta dziewczyne po cc bo mialam podobnie tyle ze M spala prawie caly czas To super ze jej pomagasz Ze mną tez lezala dziewczyna po sn i pomagala w nocy Ale ogólnie u mnie polozne bardziej pomagaly niz ty opisujesz No i najważniejsze ze Tosi nic nie przeszkadza a Tobie karmienie idzie coraz lepiej i jest coraz więcej mleka Sama pamiętam jak takie ml ciesza ;-) Trzymam kciuki za wszystkie wizytujace i szpitalne ![]() Ja mam w planach to co wczoraj czyli nic ;-) No dobra zrobię obiad ![]()
#3077 | |
Zadomowienie
|
fjolek, malinka9191 gratulacje
![]() ![]() filmik piekny! widzialam z tej serii tylko o mamie, wzruszylam sie! wrzucam ![]() https://www.youtube.com/watch?v=gZq62c82-h4 Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3078 |
Zadomowienie
|
ja sie mieszcze tylko w taki wiesniacki plaszcz bo ma guziki tylko u gory a reszta to taki grzybek ;/ jak wychodzimy gdzies co niemusze lazic po miescie tylko z auta do auta to wkladam kurtke i jej niezapinam bo za mala.do szpitala chyba pojade w tej kurtce , licze ze jak bedziemy wychodzic to sie juz zapne a jak nie to przelecimy do auta i tyle.tyle czasu nie udalo mi sie kupic kurtki na ciaze to juz sobie dam spokoj te 2 tygodnie, w ubraniach tez przechodzilam jakos jednych i tych samych po domu, takze teraz to juz moze jakos to bedzie
#3079 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie kupowałam nic nowego, bo stwierdziłam, że nie ma sensu. Ja wolę w zimie być w ciąży, żeby w lecie móc już z dzieciaczkiem na spacery chodzić, a i u nas ze względu na Polsce lepsza jest ciąża w zimie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() z mamą widziałam kiedyś właśnie, a dziś trafiłam na ten z tatą ![]()
Edytowane przez malinka9191 Czas edycji: 2016-02-17 o 08:09 |
|||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3080 |
Wtajemniczenie
|
Nadia martwię sie bo na prawdę nie przesadzam i nie sa to kg tylko ciążowe mam świadomość tego ze jadlam zle to mam za swoje do tego zero sportu.. I znam dziewczyny które wcale nie schudly po ciąży.. Schudly tylko te które miały 10kg czyli tyle ile sie sama ciaza sklada.. Bardzo chce bo kiedys mi sie udalo z tym ze wtedy dziecka nie miałam boje sie ze bede chodzić jak zombie marzące o snie a sport to bedzie ostatnia rzecza ktora będzie mi sie chciało no takie mam myśli.. Jak słyszę ze jak sie urodzi dziecko to na nic czasu nie ma itd kolezanka mowila ze jakby jej mama nie ugotowala to chyba by nic nie jadla bo na nic czasu nie miała, nie wiem czy to dziecko jej nie spalo żywcem nic?
![]() ---------- Dopisano o 09:10 ---------- Poprzedni post napisano o 09:08 ---------- Snilo mi sie ze miałam plemienia i pojechaliśmy do szpitala obudziłam sie i wiedziałam ze to sen bo bylam w łóżku ale mimo to pierwsze co zerknelam na wkladke, oszaleje do tego porodu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3081 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3082 |
Wtajemniczenie
|
Nadia tyle czasu miescilas sie w kurtkę nie ciazowa? To super ja juz w październiku kupiłam z mysla o zimie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3083 |
Konto usunięte
|
Bonku ja też znam takich co nie schudły, ale i nie było to dla nich celem. Tylko narzekają, a zero działania.Tępe podejscie, -musze jeść by mieć siły, musze pić bo laktacja, tak oczywiście, tylko pytanie co jeść i co pić ( hektolitry cukrowanej herbaty i sycące obiady z sosami z torebek)
Dobrze znasz temat chudnięcia, wiesz jak zrobić by schudnąć. Jestem bardzije niż pewna że dasz radę. Ze spaniem może być ciężko i ćwiczeniami też, ja sama planuje ćwiczyć, ale nie wiem czy znajdę na to siły. Ale jesli nie, to same spacery i zdrowa dieta to 80 % sukcesu, uwierz . I nie przejmuj się tym, jedz na razie, co i ile chcesz bo ciąża to jedyne logiczne wytłumaczenie tycia. Są osoby które nabierają kg skutkiem magazynowanej wody, zawsze możesz podpiąć się pod nie, tak dla otoczenia ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3084 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny rozmawialam z ordynatorem, jutro zrobią mi cesarskie cięcie. Licze od rana na mega kciuki za mnie i Synka
![]() Wysłane z mojego MotoG3 przy użyciu Tapatalka
#3085 |
Wtajemniczenie
|
Malinka oczywiście ze mialo byc do Moni Ehh ten ciążowy kalafior ;-)
Pewnie chcialam Tobie tez cos napisać ale z niewyspania pomieszalam ;-)
#3086 |
Rozeznanie
|
Caro przykro mi z powodu wizyty w szpitalu
![]() ![]() Nessea 1.03 super data ![]() ![]() Fjolek 38 to już jest poważnie ![]() Emma zdrówka dla córeczki ![]() Kiwi bardzo ładny wózek ![]() Ja też muszę się pochwalić że wczoraj kupiłam wózek ![]() Bonku w 100% się z Tobą zgodzę ja też tak mam że jak siedzę w domu i nie mam żadnego planu ani nic do roboty do dostaję na głowę humor do d...y itp dlatego wczoraj miałam zakupy wizytę siostry a dzis to już w ogóle lecę po wyniki później na zdjęcie do szkolnego tablo później kawak u kumpeli i jej córczki 1,5 miesięcznej ![]() ![]() Dziewczyny życzę Wam spokojnego miłego dnia i do wieczorka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3087 |
Rozeznanie
|
Ja sie miwszcze w moja normalna jesienna kurtke a to taka dopasowana do kolan na suwak. Mam tez kozuch zimowy w nim wcale nie wygladam na ciezarna. Ja sie pytam gdzie te 13 kg sie ukrylo?
Cos u mnie zaczyna sie dziac z piersiami troche bobolewaja i czasem zaswedzą czyźby załapały że to ciąża. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3088 |
Rozeznanie
|
Monikmi wow
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3089 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3090 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:33.