Mamy marzec 2016 - cz. 10 - Strona 103 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-02-17, 06:40   #3061
Szczeperka
Wtajemniczenie

Dot.: Mamy marzec 2016 - cz. 10

Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość
Hej laski

Ciezka noc za nami. Moja wspollokatorke wypisali i przeniesli dziewczyne po cc, miala jakies klopoty z drenem, rodzila tez w niedziele, a dopiero wczoraj wstala. Nie kp na razie, jej syn wyje, chyba kazde mm go uczula, wiec jej cos tam pomagam. Bo na personel srednio moze liczyc. A mi tez na glowe siada jak jej dziecko placze prawie non stop :/ dobrze, ze moją to nie rusza i śpi spokojnie. A odwiedziny 7-20, więc laska potem nawet przewinąć nie da rady wstac, masakra.
U mnie pojawilo się mleko, wiec w dzien kp i mm, a w nocy mam odciagac, rozmawialam z doradcą. Dzisiaj odciagnelam 20ml z obu piersi, nawet nie wiecie jak te ml ciesza

Ide nadrabiac co u Was!
Niestety szpitale takie już są. Szkoda tej dziewczyny i dobrze że sobie pomagacie. Płaczem innych dzieci Tosia nie będzie się przejmować przez pierwsze 3-4 miesiące życia, nawet jakby cały oddział wył w niebogłosy to ona może spać. Brawa za mleko w piersiach i trzymam kciuki żeby było go coraz więcej.
Jak się czujesz? Wiadomo kiedy wyjdziecie?

Ignaś 11.03.2016
Szczeperka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-17, 06:48   #3062
nessea
Raczkowanie

Dzien dobry Wczoraj chyba z tych emocji po ustaleniu cc nie moglam zasnac. Udalo mi sie zasnac kolo 1:00 a wstalam juz o 5. Synek jak nigdy pospal i wstal dopiero.

Jesli chodzi o cukrzyce i porod, z tego co czytalam, moga pojawic sie zaburzenia oddychania u dziecka, ale mysle ze kazdy przypadek jest inny i kazdy lekarz odpowiednio ocenia swoja pacjentke. Nie wiem czy te sterydy w moim przypadku sa konieczne, czy zbedna, i czy waga corci uwarunkowana jest cukrzyca, czy po prostu moje dzieci sa takie duze (w poprzedniej ciazy nie mialam cukrzycy). Moj lekarz jednak podjal taka decyzje a ja nie zamierzam ingerowac w to. Mysle ze nie jest to rutynowe wiec nie powinnyscie sie zamartwiac, a jesli to Was niepokoi to moze pomoze rozmowa z lekarzem.

Kiwi18 Bardzo ladny wozek

moooniaaaa Super ze z mleczkiem do przodu. A wspollokatorki szkoda. Dobrze ze Tosia znosi to dzielnie to i Tobie jest latwiej.

---------- Dopisano o 08:48 ---------- Poprzedni post napisano o 08:46 ----------

monikmi brzmi powaznie W takim razie czekamy na niusy
Stary 2016-02-17, 06:59   #3063
_emma
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez moooniaaaaW Pokaż wiadomość
Dzisiaj odciagnelam 20ml z obu piersi, nawet nie wiecie jak te ml ciesza
świetna wiadomość!!

Cytat:
Napisane przez Kiwi18 Pokaż wiadomość
Kupiliśmy dziś z mężem wózek Zagma x6
Super bardzo ładny

Cytat:
Napisane przez benka99 Pokaż wiadomość
Oklepujemy na noc dostaje jeszcze na stałe Singulair. Czy te leki są na receptę?
Ketotifen jest na recepte. Dzięki niemu mała przesypia noc, nie dusi się bo działa uspokajajaco.
PectoDrill bez recepty rozrzedza wydzielinę i lepiej się odrywa.
Na każde dziecko działa coś innego ale u nas do tej pory ten zestaw działa najlepiej i nie kupuję nic innego.
Stary 2016-02-17, 07:01   #3064
caro_83
Raczkowanie

Witam się i ja noc średnia.a to puls mierzylu a to ktg nie pospalam za duzo.czekam na śniadanie bo głodna jestem.

Wysłane z mojego HTC Desire 610 przy użyciu Tapatalka
Stary 2016-02-17, 07:08   #3065
ktoregos_dnia
Zakorzenienie

Dzień dobry

Moniaaa, gratuluję 20ml! Będzie coraz lepiej na pewno a powiedz mi, w czym śpisz w szpitalu?

Za godzinę przyjedzie moja herbata, mam nadzieje, że będę pamiętać o codziennym kubku.
Stary 2016-02-17, 07:23   #3066
fjolek
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez nieznajoma0 Pokaż wiadomość
no właśnie zależy kto gdzie trafi. Ja ogólnie mam chyba pecha i przyciągam same niewypały. Od zawsze.
Dostałam namiary na ponoć fajną przychodnię rzut beretem ode mnie (w drugą str niż ta dzisiejsza), jak dam radę to się spróbuję doturlać tam, tylko teraz nie wiem jak to zrobić. Bo deklarację będę wypełniać na rodzinną, pielęgniarkę środoiskową i położną? Bo na razie położną mam wybraną (tą co się z nią spotykam), tylko, że ona jest jakby z innej przychodni. to może tak być? Bo nie chcę znów namieszać. W sumie nia pamiętam czy ją wybrałam w grudniu czy w styczniu... chyba w grudniu.
zostaw polozna ta co masz a w nowej przychodni wypelnij tylko lekarza najlepiej z pielegniarka ,niemusisz miec wszystkich w jednym miejscu
Stary 2016-02-17, 07:25   #3067
aguleck
Raczkowanie

Witam z rana. Trzymam kciuki, za wieści w szpitalach. caro, przykro mi, że też trafiłaś do szpitala, ale tak jak pisały dziewczyny, nie czytaj internetów, tylko pytaj lekarzy o wszystko, co cię niepokoi.

nieznajoma, ja też miałam położną z innej przychodni niż lekarka i teraz też planuję do tej samej zadzwonić.

[B][/B]
Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość
Hej laski

U mnie pojawilo się mleko, wiec w dzien kp i mm, a w nocy mam odciagac, rozmawialam z doradcą. Dzisiaj odciagnelam 20ml z obu piersi, nawet nie wiecie jak te ml ciesza

Ide nadrabiac co u Was!
Gratuluję mleczka. Będzie coraz lepiej. A ja dobrze pamiętam jak potrafi ucieszyć pare kropelek.

Cytat:
Napisane przez benka99 Pokaż wiadomość
Oklepujemy na noc dostaje jeszcze na stałe Singulair. Czy te leki są na receptę?

U mnie Maks chciałby się cały czas bawić autkami, czyli na czworakach chodzić po podłodze i jezdzić a ja nie dam rady (no i nie lubię tego ) ja mogę poczytać bajkę, porysować, pokolorować no ale wiadomo to go cały dzień nie zajmie.
W dodatku buzia mu się cały dzień nie zamyka, super, że jest ciekawym świata dzieckiem, szybko się uczy, bo sam chce, żebyśmy liczyli czy opowiadali wierszyki no ale ileż można odpowiadać na pytania typu a co będzie jak przyjdzie piaskonado (tornado z piachem)? albo które autko ma fajniejsze koła i dlaczego? a dlaczego nie tamto albo tamto?
Kocham go najbardziej na świecie, ale są takie dni, że marzę tylko o tym aby już poszedł spać.... i wstyd mi za to
Ja mam tak samo. Na szczęście moja córka rozumie, że mamusia nie może się bawić na dywanie, bo potem będzie mieć problem ze wstaniem. Bawimy się na kanapie, czytamy bajki, rysujemy. Ale ona też z tych, którym się buzia nie zamyka i czasem już "uciekam" przed nią do drugiego pokoju, czy kuchni. A potem mi wstyd i szkoda mi tego czasu, bo wiem, że po porodzie będę go miała mniej dla niej.
aguleck jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2016-02-17, 07:27   #3068
fjolek
Zadomowienie

a mnie dzis belly przywitalo ze zaczynamy 38 tydzien i ciaza donoszona, brzuch widze ze juz mam dosc nisko, takze coraz blizej ;D
Stary 2016-02-17, 07:28   #3069
nieznajoma0
przyczajony tygrys

Cytat:
Napisane przez monicca1989 Pokaż wiadomość
Ja do pediatry jestem zapisana w jednej przychodni a do położnej środowiskowej w innej. Także można
Cytat:
Napisane przez fjolek Pokaż wiadomość
zostaw polozna ta co masz a w nowej przychodni wypelnij tylko lekarza najlepiej z pielegniarka ,niemusisz miec wszystkich w jednym miejscu
Dziekuje

+ =
nieznajoma0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-17, 07:33   #3070
Abii84
Rozeznanie

witam się z rana, w nocy dwie pobudki ale przynajmniej nie musiałam dzisiaj wstawać rano więc nawet dospałam. tak czy siak wracam do łóżka bo siedzieć mi się nie chce.

spokojnego dnia
Abii84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-17, 07:36   #3071
malinka9191
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez NADIA29 Pokaż wiadomość
malinka9191;- Mówi że mama mogła oszczędzać się w ten dzień..
jakby to coś dało co jak co, ale w 99% to dziecko samo daje impuls, że wychodzi i to czy mama leży,= i odpoczywa czy wrec przeciwnie nie ma znaczenia

Cytat:
Napisane przez Darkanddark Pokaż wiadomość
Ogarnia mnie strach i przerażenie jak mam w czw wejść na wagę. Nie ważyłam się od 6 tygodni (wiem, duży błąd...)
może się miło zaskoczysz jak ja w poniedziałek PO 5 tyg nie ważenia cały 1kg przybył tylko

Cytat:
Napisane przez caro_83 Pokaż wiadomość
Boże gogle to zło naczytalam się internetach i teraz to już rycze smarkam. Staram się trzymać Ale słabo to mi wychodzi.

Wysłane z mojego HTC Desire 610 przy użyciu Tapatalka
nie wolno czytaćinternetów, zwłaszcza w ciąży

Dzień dobry
Jesteśmy donoszone z córcią
Kiedy to zleciało

Wczoraj wieczorem miałam sprzeczkę z TŻtem na temat dawana klapsów dzieciom i wyprowadził mnie z równowagi swoim podejściem

https://www.youtube.com/watch?v=WNRwFGuGMy8&app=desktop

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-02-17, 07:37   #3072
_emma
Zakorzenienie

Kaszel Agatki się rozkręcił mam nadzieję, że leki zadzialaja i obejdzie się bez lekarza.

Czekam aż hydraulik przyjdzie po mnie, muszę pokazać gdzie mają byc umywalki, wanna itd.. Nie chce mi się ruszać z domu
Stary 2016-02-17, 07:39   #3073
Margotka_
Zadomowienie

Dzień dobry Mamuśki

Moooniaaaa cieszę sie, ze KP sie rozkręca chyba juz niedługo wyjdziecie ze szpitala, co ?

U mnie napady bolu w odcinku lędźwiowym zabijają mnie ... Ani leżeć, ani siedzieć .... Jedynie uciskanie pięścią meza pomaga
Margotka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-17, 07:41   #3074
malinka9191
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _emma Pokaż wiadomość
Kaszel Agatki się rozkręcił mam nadzieję, że leki zadzialaja i obejdzie się bez lekarza.
Zdrowia dla córci dużo życzę

Moje dziecko mnie chyba dziś nie lubi i coś mi uciska, bo się ruszyć nie mogę, bo zaraz mam uczucie szpilek w dole brzucha
Stary 2016-02-17, 07:42   #3075
201704101323
Konto usunięte

Witajcie, ja dziś o wiele lepiej. Zaraz pójdę pozmywać na górze, pościągam pranie, pościele łóżka i pewnie wyskocze na spacer. Bo wczoraj bez wyjścia z domu, prawie

Eweokr - ja również chodzę na nfz co 3 tyg, lub 2, mam usg badanie na samolocie co wizytę. Kiedyś dawno dawno temu byłam prywatnie, różnica jest, ale po co płacić(jeszcze jeśli by tych pieniędzy w nadmiarze było) , skoro nic się nie dzieje i z opieki jestem w miarę zadowolona?

Aguleck - 33 to b.dużo! Zrzuciłaś szybko?

Bonku - grunt że widzisz się w lustrze, i masz niesamowitą chęć powrotu do sylwetki z przed ciąży. Szybko przyjdzie, lato spacerki, zerwane noce , różnie to może być. Przy dziecku szybko chudnie się , jesli mąż w tym pomaga ( w sensie nie zajmuje się dzieckiem tyle ile powinien , nie przynosi nam śniadanka do łóżka wychodząc do pracy, i ma ugotowane po pracy )

Ja wolałabym ciąże w lecie, jak przy synku, nie martwiłabym się kurtkami, czapkami i t.d. Jakaś sukienka, tunika i spokój. A teraz nie mieszczę się w kurtkę i co tu robic? Jeszce miesiąc został, kupować nową na ten miesiąc, jaką?

lala_la;- ja też koniec marca, zostaniemy sobie w małej zgrajce.

moonunit;-super przepis na ate mielone, zrobie mężowi.Dzieki

Monikmi -ototo, pocieszaj nas

Darkanddark; - ..rozpływam się na kanapie, jak stopiony żółty ser..

201704101323 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-17, 07:45   #3076
moonunit
Wtajemniczenie

Dzień dobry

U mnie nocka w miarę ok ale krotka M sie trochę meczyla po zasnieciu ale później było ok Rano od nowa ale poki co jest spokój

Kiwi nie znam tej firmy ale wózek w pięknym kolorze wygląda super

Malinka ja doskonale rozumiem ta dziewczyne po cc bo mialam podobnie tyle ze M spala prawie caly czas To super ze jej pomagasz Ze mną tez lezala dziewczyna po sn i pomagala w nocy Ale ogólnie u mnie polozne bardziej pomagaly niz ty opisujesz No i najważniejsze ze Tosi nic nie przeszkadza a Tobie karmienie idzie coraz lepiej i jest coraz więcej mleka Sama pamiętam jak takie ml ciesza ;-)

Trzymam kciuki za wszystkie wizytujace i szpitalne

Ja mam w planach to co wczoraj czyli nic ;-) No dobra zrobię obiad M prosila o rosół ;-)
Stary 2016-02-17, 07:56   #3077
eeyesblue
Zadomowienie

fjolek, malinka9191 gratulacje u mnie dzis 37, wiec jeszcze ten tydzien i tez bedziemy donoszone
filmik piekny! widzialam z tej serii tylko o mamie, wzruszylam sie! wrzucam

https://www.youtube.com/watch?v=gZq62c82-h4

Cytat:

Ja wolałabym ciąże w lecie, jak przy synku, nie martwiłabym się kurtkami, czapkami i t.d. Jakaś sukienka, tunika i spokój. A teraz nie mieszczę się w kurtkę i co tu robic? Jeszce miesiąc został, kupować nową na ten miesiąc, jaką?
mam podobny problem z kurtka, juz coraz ciezej dosunac a jeszcze troche przede mna u nas na szczescie juz czuc wiosne choc pada, ale jest cieplo, wiec czasem chodze rozsunieta, a ogolnie staram sie juz nie pokazywac na miescie, jesli nie musze ale dzis wyruszam na maly shopping
Stary 2016-02-17, 08:03   #3078
fjolek
Zadomowienie

ja sie mieszcze tylko w taki wiesniacki plaszcz bo ma guziki tylko u gory a reszta to taki grzybek ;/ jak wychodzimy gdzies co niemusze lazic po miescie tylko z auta do auta to wkladam kurtke i jej niezapinam bo za mala.do szpitala chyba pojade w tej kurtce , licze ze jak bedziemy wychodzic to sie juz zapne a jak nie to przelecimy do auta i tyle.tyle czasu nie udalo mi sie kupic kurtki na ciaze to juz sobie dam spokoj te 2 tygodnie, w ubraniach tez przechodzilam jakos jednych i tych samych po domu, takze teraz to juz moze jakos to bedzie
Stary 2016-02-17, 08:08   #3079
malinka9191
Zakorzenienie

Cytat:
ja chodzę w 4 letnim płaszczu, który już miałam wyrzucić tej zimy, ale coś mnie tknęło żeby zostawić. I dobrze, bo tylko w tym się dopinam i to tylko dlatego, że ma guziki powyżej brzucha.
Nie kupowałam nic nowego, bo stwierdziłam, że nie ma sensu.

Ja wolę w zimie być w ciąży, żeby w lecie móc już z dzieciaczkiem na spacery chodzić, a i u nas ze względu na Polsce lepsza jest ciąża w zimie
Cytat:
Napisane przez moonunit Pokaż wiadomość
Malinka ja doskonale rozumiem ta dziewczyne po cc bo mialam podobnie tyle ze M spala prawie caly czas To super ze jej pomagasz Ze mną tez lezala dziewczyna po sn i pomagala w nocy Ale ogólnie u mnie polozne bardziej pomagaly niz ty opisujesz No i najważniejsze ze Tosi nic nie przeszkadza a Tobie karmienie idzie coraz lepiej i jest coraz więcej mleka Sama pamiętam jak takie ml ciesza ;-)
to chyba do moni miało być

Cytat:
Napisane przez eeyesblue Pokaż wiadomość
fjolek, malinka9191 gratulacje u mnie dzis 37, wiec jeszcze ten tydzien i tez bedziemy donoszone
filmik piekny! widzialam z tej serii tylko o mamie, wzruszylam sie! wrzucam

https://www.youtube.com/watch?v=gZq62c82-h4
tydzień moment zleci

z mamą widziałam kiedyś właśnie, a dziś trafiłam na ten z tatą

Edytowane przez malinka9191
Czas edycji: 2016-02-17 o 08:09
malinka9191 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-02-17, 08:10   #3080
Bonku
Wtajemniczenie

Nadia martwię sie bo na prawdę nie przesadzam i nie sa to kg tylko ciążowe mam świadomość tego ze jadlam zle to mam za swoje do tego zero sportu.. I znam dziewczyny które wcale nie schudly po ciąży.. Schudly tylko te które miały 10kg czyli tyle ile sie sama ciaza sklada.. Bardzo chce bo kiedys mi sie udalo z tym ze wtedy dziecka nie miałam boje sie ze bede chodzić jak zombie marzące o snie a sport to bedzie ostatnia rzecza ktora będzie mi sie chciało no takie mam myśli.. Jak słyszę ze jak sie urodzi dziecko to na nic czasu nie ma itd kolezanka mowila ze jakby jej mama nie ugotowala to chyba by nic nie jadla bo na nic czasu nie miała, nie wiem czy to dziecko jej nie spalo żywcem nic?

---------- Dopisano o 09:10 ---------- Poprzedni post napisano o 09:08 ----------

Snilo mi sie ze miałam plemienia i pojechaliśmy do szpitala obudziłam sie i wiedziałam ze to sen bo bylam w łóżku ale mimo to pierwsze co zerknelam na wkladke, oszaleje do tego porodu
Bonku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-17, 08:13   #3081
malinka9191
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fjolek Pokaż wiadomość
ja sie mieszcze tylko w taki wiesniacki plaszcz bo ma guziki tylko u gory a reszta to taki grzybek ;/ jak wychodzimy gdzies co niemusze lazic po miescie tylko z auta do auta to wkladam kurtke i jej niezapinam bo za mala.do szpitala chyba pojade w tej kurtce , licze ze jak bedziemy wychodzic to sie juz zapne a jak nie to przelecimy do auta i tyle.tyle czasu nie udalo mi sie kupic kurtki na ciaze to juz sobie dam spokoj te 2 tygodnie, w ubraniach tez przechodzilam jakos jednych i tych samych po domu, takze teraz to juz moze jakos to bedzie
ja ubran też nie kupowałam. Dostałam jedną bluzkę ciążową, którą miałam na sobie ze 3 razy tylko i kupiłam leginsy a'la jeany o rozmiar większe, żeby brzuszka nie uciskać. A tak to chodziłam i chodzę w tym co mam w domu. W gości i na wizyty u lekarza mam jakieś dłuższe bluzki + sweterek jakiś rozpięty, a po mieszkaniu to chodzę w tym co mi w rękę wpadnie i tak mnie nikt nie widzi i nie widzi, że mi trochę brzuszka wystaje
Stary 2016-02-17, 08:16   #3082
Bonku
Wtajemniczenie

Nadia tyle czasu miescilas sie w kurtkę nie ciazowa? To super ja juz w październiku kupiłam z mysla o zimie specjalnych mrozów nie ma to może z taka rozsunieta będziesz chodzić bo faktycznie szkoda na miesiąc kupować
Bonku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-17, 08:17   #3083
201704101323
Konto usunięte

Bonku ja też znam takich co nie schudły, ale i nie było to dla nich celem. Tylko narzekają, a zero działania.Tępe podejscie, -musze jeść by mieć siły, musze pić bo laktacja, tak oczywiście, tylko pytanie co jeść i co pić ( hektolitry cukrowanej herbaty i sycące obiady z sosami z torebek)
Dobrze znasz temat chudnięcia, wiesz jak zrobić by schudnąć. Jestem bardzije niż pewna że dasz radę. Ze spaniem może być ciężko i ćwiczeniami też, ja sama planuje ćwiczyć, ale nie wiem czy znajdę na to siły. Ale jesli nie, to same spacery i zdrowa dieta to 80 % sukcesu, uwierz . I nie przejmuj się tym, jedz na razie, co i ile chcesz bo ciąża to jedyne logiczne wytłumaczenie tycia.
Są osoby które nabierają kg skutkiem magazynowanej wody, zawsze możesz podpiąć się pod nie, tak dla otoczenia
201704101323 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2016-02-17, 08:26   #3084
monikmi
Zadomowienie

Dziewczyny rozmawialam z ordynatorem, jutro zrobią mi cesarskie cięcie. Licze od rana na mega kciuki za mnie i Synka

Wysłane z mojego MotoG3 przy użyciu Tapatalka

monikmi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-17, 08:28   #3085
moonunit
Wtajemniczenie

Malinka oczywiście ze mialo byc do Moni Ehh ten ciążowy kalafior ;-)

Pewnie chcialam Tobie tez cos napisać ale z niewyspania pomieszalam ;-)
Stary 2016-02-17, 08:31   #3086
gosza82
Rozeznanie

Caro przykro mi z powodu wizyty w szpitalu Oczywiście Ty się niczym nie przejmuj! Spotkałam dziewczyny które też leżały bo miały małą wagę dziecka i było wszystko ok po prostu musisz być pod obserwacją tak więc głowa do góry i zero zaglądania do dr google!!!

Nessea 1.03 super datamoże razem urodzimy bo ja mam tp na 4.03 i tak chciałabym chociaż do 1.03 wytrzymać bo w lutym urodziła się połowa mojej rodzinki

Fjolek 38 to już jest poważnie

Emma zdrówka dla córeczki

Kiwi bardzo ładny wózek

Ja też muszę się pochwalić że wczoraj kupiłam wózek

Bonku w 100% się z Tobą zgodzę ja też tak mam że jak siedzę w domu i nie mam żadnego planu ani nic do roboty do dostaję na głowę humor do d...y itp dlatego wczoraj miałam zakupy wizytę siostry a dzis to już w ogóle lecę po wyniki później na zdjęcie do szkolnego tablo później kawak u kumpeli i jej córczki 1,5 miesięcznej tak więc robię się na bustwo i uderzam na miasto

Dziewczyny życzę Wam spokojnego miłego dnia i do wieczorka
gosza82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-17, 08:33   #3087
lala_la
Rozeznanie

Ja sie miwszcze w moja normalna jesienna kurtke a to taka dopasowana do kolan na suwak. Mam tez kozuch zimowy w nim wcale nie wygladam na ciezarna. Ja sie pytam gdzie te 13 kg sie ukrylo?
Cos u mnie zaczyna sie dziac z piersiami troche bobolewaja i czasem zaswedzą czyźby załapały że to ciąża.
lala_la jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2016-02-17, 08:33   #3088
gosza82
Rozeznanie

Monikmi wow super wiadomość no to co dziś pewnie nocka nie przespana będzie dobrze kochanamocne kciuki już dziś zacznę trzymać!!!
gosza82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-17, 08:36   #3089
lala_la
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez monikmi Pokaż wiadomość
Dziewczyny rozmawialam z ordynatorem, jutro zrobią mi cesarskie cięcie. Licze od rana na mega kciuki za mnie i Synka

Super bede trzymać kciuki. Kolejne maleństwo będzie z nami.
lala_la jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-17, 08:36   #3090
moonunit
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez monikmi Pokaż wiadomość

Oczywiście Kochana Kciuki będą Skąd ta zmiana decyzji? Wyszły skurcze na ktg? Nic się nie martw Wszystko będzie dobrze ściskam mocno

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości