Potrzebuję wsparcia!!! - Strona 6 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2016-02-11, 07:48   #151
Emilka2026
Raczkowanie

Dot.: Potrzebuję wsparcia!!!

Dziewczyny mam kryzys,
Drugi tydzień jak moja waga stoi w miejscu, dodatkowo wszystko idzie pod górkę, dziecko mam chore co chwile nowe schorzenia dochodzą przez to co mc w szpitalu, teraz boje sie o pracę i jeszcze ta waga.
Wczoraj z nerwów kupiłam rurke z kremem i snikersa gryzło mnie sumienie ale nie dałam rady inaczej.
Ile taki zastój może trwać? 2 mce temu mialam tak ale tylko przez 5 dni
Stary 2016-02-11, 07:57   #152
KarolinkaKarolina_
Przyczajenie

W takich chwilach polecam mój przepis na słodkie, bez cukru:
- 8 daktyli (tylko sprawdź skład czy nie dosładzane!) zalać ciepłą wodą, by woda je przykrywała i poczekać 15-30 minut
- 1 banan
- 2 łyżki kakao
= zmiksować/ zblendować i zjeść!
Smacznego

Przy okazji, więcej zdrowych pomysłów publikuję na fb: Nie na diecie, zapraszam
a tu o aplikacji jaką chcę uruchomić, jakby ktoś był zainteresowany: http://dietetyka.onlynow.info/dieta
KarolinkaKarolina_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-02-11, 08:45   #153
Malinka_Malinka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Emilka2026 Pokaż wiadomość
Dziewczyny mam kryzys,
Drugi tydzień jak moja waga stoi w miejscu, dodatkowo wszystko idzie pod górkę, dziecko mam chore co chwile nowe schorzenia dochodzą przez to co mc w szpitalu, teraz boje sie o pracę i jeszcze ta waga.
Wczoraj z nerwów kupiłam rurke z kremem i snikersa gryzło mnie sumienie ale nie dałam rady inaczej.
Ile taki zastój może trwać? 2 mce temu mialam tak ale tylko przez 5 dni
Posłuchaj nie denerwuj się i nie stresuj wagą.
Poświęć uwagę innym problemom ważniejszym niż brak spadku kilku gram.
Poza tym pamiętaj, że stres utrudnia odchudzanie, gdyż organizm kumuluje kalorie do walki z trudnościami.
Słodkie zaś wytwarza enzym szczęścia czy jak to się tam nazywa i dlatego troszkę nas to uspakaja, więc często sięgamy po słodycze w trudnych chwilach. Jenak gdy już musisz po coś takiego sięgnąć to radziłabym raczej gorzką czekoladę niż snikersa.
Tak, że głowa do góry z wagą wszystko się ułoży.
A teraz zadbaj o zdrowie swojego dzidziusia i pomyśl co z tą pracą, ale tak na spokojnie.
Trzymamy kciuki wszystko się tak czy inaczej ale zawsze jakoś się ułoży. Pozdrawiam cieplutko.

Edytowane przez Malinka_Malinka
Czas edycji: 2016-02-11 o 08:48
Malinka_Malinka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-02-11, 09:29   #154
Emilka2026
Raczkowanie

No mój dzidziuś ma akurat 5 lat..
Od dzis znowu dieta nie chce sie poddawac, a jak u was postępy?
Bo jakos nie wiele sie tu dzieje
Stary 2016-02-12, 08:14   #155
Malinka_Malinka
Zadomowienie

Odchudzamy się powolutku.
Co u nas ciekawego? Osobiście jestem na diecie 10 dniowej. Trochę ją zmodyfikowałam do własnych potrzeb ponieważ nie jest ona dobra, głównie dla nerek gdyż opiera się głównie na białku.
Żeby obciążenie dla organizmu było mniejsze wprowadziłam swoje własne modyfikacje.
Zgodnie z tym co było napisane powinnam schudnąć od 9-11 kg. Zobaczymy. Z moimi modyfikacjami jak uda mi się pozbyć 3 kg będę zadowolona. Wtedy osiągnęłabym już 60 na liczniku.
Zobaczymy dzisiaj mam drugi dzień.

---------- Dopisano o 09:13 ---------- Poprzedni post napisano o 09:12 ----------

Mnie również doskwiera, że taki tu marny ruch. Ale cóż począć widocznie dziewczyny nie mają czasu na pisanie.

---------- Dopisano o 09:14 ---------- Poprzedni post napisano o 09:13 ----------

Emilka2026 jaką dietę stosujesz?

Stary 2016-02-12, 10:10   #156
Basia252015
Raczkowanie

Emilka stres nie jest dobrym sprzymiezencem diety i najgorsze co mozesz wtedy zrobic to zajadac sie slodyczami. Nie mysl o posilkach w perspektywie diety mysl raczej ze przygotowujesz sobie zdrowe smaczne posilki ktore zostana juz z toba na zawsze. A co do spadku wagi to ja przez caly styczen nie schudlam ani grama nawet zaliczylam wzrost teraz nareszcie waga zaczela znowu spadac jednak baaardzo powoli z jedbej strony dobrze ze spada a z drugiej denerwuje ze tak wolno jedynie pociesza mnie mysl ze jestem juz 9 kg lzejsza tylko ze mi by sie przydalo jeszcze 40 a wiec daleka droga mnie czeka i watpie ze tyle wytrzymam. Malinka co to za dieta ktora stosujesz?
Basia252015 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-02-12, 10:53   #157
widiaa
Raczkowanie

Ja jak się stresuję to też zajadam ale nie słodycze tylko chleb z serem,jak jestem potwornie zmęczona to jest podobnie.U mnie od kilku dni jest ciągle ciemno i pada śnieg z deszczem.jestem niskociśnieniowcem ,dzisiaj mój organizm sięgnął dna,miałam rano na ciśnieniomierzu 78/49,łyżka soli,lampka wytrawnego wina,trochę gibania przy muzyce,bo na ćwiczenia nie miałam sił i ciśnieniomierz pokazał 89/59 a do pracy musze się niedługo zbierać .Pójdę piechotą te 5 km,może się trochę rozkręcę,podniosę sobie ciśnienie,bo inaczej będzie ciężki dzień.
wiem jak to boli jak male dzieci chorującały świat do góry nogami
trzymajcie się dziewczyny
widiaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-02-13, 22:43   #158
Emilka2026
Raczkowanie

Dziewczyny dziś waga wkońcu drgęła w dół, wczoraj miałam wolne i troche biegałam po sklepach potem myłam okna itp może dlatego,
Dzis kończyłam cały dzień sprzątanie: pranie dywanu, krzeseł ogólnie od świąt to tylko myłam podłogi i ścierałam kurze więc troche zapuściłam mieszkanie ale potraktowałam to jako trening na spalanie kcal i ciekawa jestem czy rano jak stane na wage to mi to wynagrodzi.

Malinka jeżeli chodzi o moją diete to nie mam żadnej jem wszystko
Poczytałam troche o PPM i CPM i wmiare trzymam sie kcal na oko oczywiście, np. rano 5'30 dwie kanapki z masłem wedliną i serem żółtym z białym pieczywem bo nie jem ciemnego do tego coś słodkiego też wpadnie, w pracy przeważnie 10:00 pieczywo vasa z serkiem ziołowym, o 14 znowu kanapka sama niekiedy biore warzywa gotowane do pracy to razem z kanapką wsuwam albo kupie sałatke gotową, potem obiad ok 18:30 i tu jest różnie bo jem co mam, czasem jest to tradycyjny schabowy z ziemniakami czasem pyzy czy spagetti czy zupa pomidorowa a czasem warzywa z kurczakiem oczywiście ilości ograniczone. Problem jest jak wracam na 23 do domu czy 21 to wtedy szykuje coś do pracy aby po nocy nie jeść.

Basiu gratuluje 9 kg u mnie mniej o 13kg i bardzo sie ciesze że waga idzie w dół oby tak dalej przedemną jeszcze 19 kg
Stary 2016-02-13, 23:15   #159
Basia252015
Raczkowanie

Dziekuje Emilka powoli jakos mi idzie ostatnio sie zmierzylam no i spadlo 5 cm z brzucha☺ od trzech dni zaczelam trening z Chodakowska tzn wczoraj i przedwczoraj byla Chodakowska ile dalam rade i pol godziny na rowerze stacjonarnym a dzisiaj byl tylko rower 50skretosklonow i 2x50 podnoszenie chantelkow. Mam nadzieje ze te cwiczenia dadza mi jakis efekt bo ostatni ciezko ze spadkiem

Emilka gratuluje 12kg to bardzo duzo widze ze tez startowalas z wysokiej wagi wiec bardzo dobrze ci idzie ☺
Stary 2016-02-14, 20:23   #160
Emilka2026
Raczkowanie

No troche mi sie utyło przez ostatnie pare lat ale choruje na tarczyce której nie leczyłam do czasu gdy było ze mna zle po ciaży tarczyca sie pogorszyła było tak źle że dziecko płakało a ja spałam nie słyszałam, rodzinka wmawiała mi depresje ale po badaniach wyszło tsh 12 i od tamtej pory leki ważyłam 109kg na 171cm, w listopadzie jak zaczełam sie odchudzać waga wykazała 96,5 wiec samoczynnie schudłam, dzis już 83 kg ale kiedyś bez diet ważyłam 61 czasem 65 i wcale nie tyłam jedynie tabletki antykoncepcyjne mnie zaokrąglały teraz ich nie biore bo nie chce przytyć ale z drugiej strony chciałabym brać bo na drugie dziecko mnie nie stać.
Jeszcze sporo przed nami ale wierze że damy rade w sumie to moja pierwsza dieta w życiu kiedyś jedynie po ciaży dukana przez 5 dni tylko testowalam

---------- Dopisano o 21:23 ---------- Poprzedni post napisano o 21:15 ----------

Basiu napewno ćwiczenia dużo dadzą ja od grudnia codziennie prawie na stepperze po 30 min ale ostatnio sie zepsuł i kupiłam używany orbitrek za 200 zł i teraz też po 30 minut na nim i widze różnice w nogach celulit zanika także trzymam kciuki za twoje regularne ćwiczenia. Grunt to ćwiczyć tak aby to sie nam podobało mi w sumie stepper bardziej odpowiadał ale cuż zachciało sie orbitreka to teraz przed mężem nie bede sie tłumaczyć ze chce stepper bo mnie....
Stary 2016-02-15, 09:16   #161
Malinka_Malinka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Basia252015 Pokaż wiadomość
Malinka co to za dieta ktora stosujesz?
Każdego dnia chudnę około 10 dkg.
Czyli po 4 dniach ubyło mnie 400 gram.
Miałam już to rzucić , ale psiapsiółka poradziła abym jeszcze trochę wytrzymała może coś się ruszy. Jak na razie moim zdaniem do bani ona jest. Dam Wam znać jak skończę plus cały opis dietki.

---------- Dopisano o 10:10 ---------- Poprzedni post napisano o 10:04 ----------

Cytat:
Napisane przez widiaa Pokaż wiadomość
dzisiaj mój organizm sięgnął dna,miałam rano na ciśnieniomierzu 78/49,łyżka soli,lampka wytrawnego wina,trochę gibania przy muzyce,bo na ćwiczenia nie miałam sił i ciśnieniomierz pokazał 89/59 a do pracy musze się niedługo zbierać
Czy byłaś u lekarza z tym ciśnieniem?
Jest strasznie niskie, żebyś zapaści nie dostała.
Albo Twój ciśnieniomierz jest zepsuty.
Jeżeli nie, polecam szybko wizytę u lekarza.

---------- Dopisano o 10:16 ---------- Poprzedni post napisano o 10:10 ----------

Cytat:
jedynie tabletki antykoncepcyjne mnie zaokrąglały teraz ich nie biore bo nie chce przytyć ale z drugiej strony chciałabym brać bo na drugie dziecko mnie nie stać.
Możesz rozważyć wkładkę. Jest wygodna i przez pięć lat nie trzeba myśleć o tych sprawach. Ja mam 3 lata i uważam, że to były najlepiej zainwestowane pieniądze, fakt jednorazowy koszt jest drogi, ale już po 1,5 mi się zwrócił a wkładka jest na 5 lat
Ładnie na niej też daje się schudnąć i nie powoduje tycia.
Zresztą jak zmienisz zdanie co do drugiego dziecka, to w każdej chwili możesz ją usunąć i po temacie.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-02-15, 10:20   #162
Basia252015
Raczkowanie

Dokladnie Emilka Malinka ma racje co do antykoncepcji przemysl to rozwiazanie ☺. O chorobach zwiazanych z tarczyca tez slyszalam ze utrudniaja odchudzanie nawet u mnie lekarz podejezewal tarczyce. Jednak teraz gdy juz bierzesz leki wszystko powinno sie poprawic.

Co do moich cwiczen to coraz lepiej mi idzie pedaluje ogladajac film wiec nawet czasu nie zauwazam. Gorzej troche z chodakowska bo to dopiero moj poczatek ale daje z siebie wszystko☺. Wiem ze cwiczenia przynosza efekty gdyz moje spodnie o rozmiar mniejsze juz coraz lepiej pasuja kupilam je miesiac temu i byly troche ciasne a teraz juz sa dobre(mam nadzieje ze to nie tylko rozciagniecie materialu&#128521jedyne co mnie denerwuje to bardzo powolny spadek wagi a czasem gdy z aczynam wiecej cwiczyc waga nawet wzrasta😕 mam nadzieje ze w tym tygodniu cos ruszy.

Malinka 400 gram w 4 dni to i tak dobrze teraz juz niewiele ci zostalo dlatego kilogramy spadaja powoli. Nie poddawaj sie! !!!
Stary 2016-02-15, 11:02   #163
Malinka_Malinka
Zadomowienie

Cytat:
Malinka 400 gram w 4 dni to i tak dobrze teraz juz niewiele ci zostalo dlatego kilogramy spadaja powoli. Nie poddawaj sie! !!!
Tak wiem, tylko zgodnie z założeniami tej diety powinnam schudnąć 9-11 kg. Ja sobie założyłam, że jak schudnę 3 to będzie dobrze, a wygląda na to, że skończy się na 1 kg

---------- Dopisano o 12:02 ---------- Poprzedni post napisano o 12:00 ----------

Cytat:
jedyne co mnie denerwuje to bardzo powolny spadek wagi a czasem gdy z aczynam wiecej cwiczyc waga nawet wzrasta😕 mam nadzieje ze w tym tygodniu cos ruszy.
Pamiętaj, że mięśnie ważą więcej od tłuszczyku. Więc jak wyrabiasz mięśnie wagowo może stać w miejscu ale centymetry w obwodzie lecą. I ciuch mniejsze nas już czekają

Stary 2016-02-15, 19:52   #164
Basia252015
Raczkowanie

Malinka to zeczywiscie jakos malo jednak moze cos jeszcze sie ruszy chociaz w to watpie. Mysle ze jest to kolejna dieta cud ktora przynosi takie efekty ale na poczatku odchudzania dlatego ze usowa zlogi z jelit i wode z organizmu. Na osoby takie jak my ktore sie juz dluzej odchudzaja to nie podziala gdyz te niepotrzebne nam zeczy zostaly juz usuniete a wiec nawet 1kg w twoim przypadku to duzy sukces.

Malinka wlasnie spadek tych cm mnie pociesza. Jak dla mnie moze znikac co chce cm kg byle by ubywao☺
Stary 2016-02-16, 09:48   #165
Malinka_Malinka
Zadomowienie

Basia252015 Dlatego bardzo dużo staram się pić - głównie wody.
Dieta nie ma polegać na odwodnieniu ale na stałym ubytku kilogramów.
Dlatego zazwyczaj te diety cud są zwyczajnie beznadziejne. Jednak potrzebowałam takiej mobilizacji, żeby wskoczyć na dobre tory. Aktualnie 5 dzień za mną i 0,5 kg mniej przez ten okres.

---------- Dopisano o 09:15 ---------- Poprzedni post napisano o 09:12 ----------

Od 29 lutego z koleżanką planujemy zacząć wspólne odchudzanie. Chcemy ułożyć jadłospis i się do niego obie stosować tzn. jeść to samo o tych samych godzinach. Zobaczymy jak różnie nasze organizmy będą zachowywały się. Na tę chwilę mam jeszcze 5,5 kg do zrzucenia. Przy założeniu, że chudnę 10 dag dziennie na aktualnej diecie, to za 5 dni zostanie mi już tylko 5 kg do pozbycia się aby osiągnąć założoną wymarzoną wagę. A jeszcze trzy lata tamu ważyłam około 90 kg

---------- Dopisano o 10:48 ---------- Poprzedni post napisano o 09:15 ----------

Dziewczyny a czy Wy też macie, że którejś części swojego ciała najbardziej nie lubicie ? U mnie najbardziej drażni mnie brzuch i uda oraz ramiona.

Edytowane przez Malinka_Malinka
Czas edycji: 2016-02-16 o 08:17

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2016-02-16, 11:38   #166
Emilka2026
Raczkowanie

Malinka bardzo ci zazdroszcze ostatnich 5 kg, przede mną dużo wiecej jak wyliczyłam jak bede tracic 4 kg na mc to na koniec czerwca bede najszcześliwszą dziewczyną w mieście i mam nadzieje ze tak sie stanie. Trzymam za was wszystkie kciuki oby to forum nas mobilizowało.
Stary 2016-02-16, 11:39   #167
Basia252015
Raczkowanie

Tez tak mam nienawidze swojego brzucha poprostu jest okrooby teraz robie wszystko by go zrzucic i mam nadzieje ze mi sie uda...

Dzisiaj po raz pierwszy weszlam do sklepu z sukniami slubnymi przerazil mnie ten obraz bieli i ilosc sukienek a najbardziej przeeerazajaca byla ich cena o matko chyba pojade do polski i tam kupie bo inaczej zbankrutuje....
Stary 2016-02-16, 12:19   #168
Malinka_Malinka
Zadomowienie

Cytat:
Tez tak mam nienawidze swojego brzucha poprostu jest okrooby teraz robie wszystko by go zrzucic i mam nadzieje ze mi sie uda...

Dzisiaj po raz pierwszy weszlam do sklepu z sukniami slubnymi przerazil mnie ten obraz bieli i ilosc sukienek a najbardziej przeeerazajaca byla ich cena o matko chyba pojade do polski i tam kupie bo inaczej zbankrutuje....
Chyba, że w salonie wybierzesz model i rozmiar a zamówisz przez internet. Możesz sprawdzić czy taniej wyjdzie.
Fakt w Polsce suknie od 500 zł do kilku i kilkunastu tysięcy można kupić. A jakiej szukasz w jakim stylu ?

---------- Dopisano o 13:02 ---------- Poprzedni post napisano o 13:00 ----------

http://allegro.pl/sukienka-slubna-el...932345326.html coś w tym stylu ?

---------- Dopisano o 13:04 ---------- Poprzedni post napisano o 13:02 ----------

a może w takim ? http://allegro.pl/suknia-slubna-mode...935606972.html

---------- Dopisano o 13:13 ---------- Poprzedni post napisano o 13:04 ----------

mnie osobiście podobają się takie coś na wzór:

---------- Dopisano o 13:14 ---------- Poprzedni post napisano o 13:13 ----------

Szkoda, że mam to już za sobą.
Ale w tym roku wesele (choć nie moje) więc będzie i okazja na nową sukienkę.

---------- Dopisano o 13:17 ---------- Poprzedni post napisano o 13:14 ----------

A czego TY szukasz, jakie modele preferujesz ?

---------- Dopisano o 13:19 ---------- Poprzedni post napisano o 13:17 ----------

Cytat:
Malinka bardzo ci zazdroszcze ostatnich 5 kg, przede mną dużo wiecej jak wyliczyłam jak bede tracic 4 kg na mc to na koniec czerwca bede najszcześliwszą dziewczyną w mieście i mam nadzieje ze tak sie stanie. Trzymam za was wszystkie kciuki oby to forum nas mobilizowało.
Dasz radę,
Masz cel określiłaś na kiedy. Ale 4 kg w miesiąc to nie lada wyczyn.
Pozazdrościć.

Stary 2016-02-16, 12:33   #169
Emilka2026
Raczkowanie

No wiem ze 4 kg to dużo w mc a tym bardziej ze im dłużej sie odchudzamy tym potem ta waga wolniej spada ale nawet jak nie zdarze to ten mc dłużej czy dwa wytrzymam ważne żeby osiągnąć cel, a tobie Malinka jak te kg schodziły przez mc?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-02-16, 14:08   #170
Malinka_Malinka
Zadomowienie

Mnie różnie zależy kiedy i jaki miesiąc.
Potem miałam przerwę w odchudzaniu i znów przytyłam.
Aktualnie wzięłam się za siebie i jestem na tej diecie 10 dniowej po pięciu dniach 0,5 kg mniej na liczniku.
Najgorzej dla mnie jest zejść poniżej 60 kg. To będzie cud jak mi się uda. W tej chwili próbuję dobić do 60 kg.

Stary 2016-02-16, 14:51   #171
Basia252015
Raczkowanie

Malinka tez myslalam by zamowic przez Internet jednak mam co do tego pewne obawy czy taka suknia bedzie dobrze pasowala no i czy bedzie pasowala do mnie. Podobaja mi sie takie jaka jest na drugim zdjeciu jeszcze dodala bym rekawki gdyz nie chce miec odkrytych ramion takie koronkowe rekawki😊😍 chce poprostu pieknie wygladac w ten dzien tak by wszystkim zaparlo dech w piersiach😊
Stary 2016-02-17, 08:27   #172
Malinka_Malinka
Zadomowienie

Cytat:
Malinka tez myslalam by zamowic przez Internet jednak mam co do tego pewne obawy czy taka suknia bedzie dobrze pasowala no i czy bedzie pasowala do mnie.
Dlatego trzeba iść do salonu wybrać, markę, projekt i rozmiar przymierzyć, a potem taką samą zamówić przez internet.

---------- Dopisano o 09:26 ---------- Poprzedni post napisano o 09:24 ----------

Wszystko zależy od tego ile chcesz przeznaczyć na ten cel.
Nie zapominaj też o jednym to musi być wygodna suknia, abyś potem jeszcze mogła się w niej w ogóle poruszać i bawić i jest niestety tylko na raz

---------- Dopisano o 09:27 ---------- Poprzedni post napisano o 09:26 ----------

Kiedy ten ważny dzień ?

Stary 2016-02-17, 10:30   #173
Basia252015
Raczkowanie

Malinka o takim rozwiazaniu nie pomyslalam☺. Jesli kupila bym suknie w Polsce to widzac tutaj ceny moge wydac 3 tysiace a i tak na tym dobrze wyjde☺ tu w holandi w salonie ktorym bylam cena sukni zaczyna sie od 900 euro tak wiec 3600 zl no i nie jest to to czego chce jeszcze z miesiac poszukam tutaj a potem zdecyduje😊.

Nasz wielki dzien 24-10-2016😊

Mam tez nadzieje ze zgubie jeszcze troszke kg do tego czasu bo wiadomo ze szczupleje dziewczyny maja wiekszy wybor no i ladniej wygladaja
Stary 2016-02-17, 12:42   #174
Malinka_Malinka
Zadomowienie

Cytat:
Mam tez nadzieje ze zgubie jeszcze troszke kg do tego czasu bo wiadomo ze szczupleje dziewczyny maja wiekszy wybor no i ladniej wygladaja
To najwygodniejszy byłby gorset regulowany na plecach zawsze można popuścić albo mocniej zacisnąć

Stary 2016-02-17, 15:24   #175
Basia252015
Raczkowanie

Malinka tylko o gorsecie mysle wlsnie z tego powodu ze jesli schudne to poprostu ciasniej zasznuruje sukienke
Stary 2016-02-18, 08:16   #176
Malinka_Malinka
Zadomowienie

dziewczyny co tu tak cicho, mało która się odzywa.
Piszcie coś cokolwiek, aby człowiek miał poczucie że nie jest tu sam.

Stary 2016-02-18, 08:48   #177
Basia252015
Raczkowanie

Malinka ja jestem z toba☺i cie nie opuszcze jeszcze baaardzo dlugo gdyz droga do sukcesu jeszcze daleka...

Jak tam twoja dieta chyba zostaly ci jeszcze 2 dni prawda?

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2016-02-18, 08:54   #178
Emilka2026
Raczkowanie

Dziewczyny jestem i ja, faktycznie tu coś cicho sanahai która założyła wątek sie nie odzywa mam badzieje ze raszta sie nie poddala, walczymy dalej
Stary 2016-02-18, 09:20   #179
Malinka_Malinka
Zadomowienie

Cytat:
Jak tam twoja dieta chyba zostaly ci jeszcze 2 dni prawda?
Nie licząc dzisiaj, rzeczywiście dwa dni.
Jak moja dieta tragicznie - wczoraj się złamałam i wypiłam jogurt (spoza diety produkt na dany dzień) i dzisiaj nie odnotowałam spadku nawet 0,1 kg. NIC. A wiec najmniejsze odstępstwo od diety wykreśla nawet najmniejszy spadek. W niedzielę, opiszę Wam moją dietę wraz z całością ile miałam schudnąć według jej autorów, a ile realnie schudłam. Ogólnie zmarnowałam 10 dni, obciążyłam organizm i tak po prawdzie efekty są tak mizerne, że prawie ich w ogóle nie widać.

---------- Dopisano o 10:19 ---------- Poprzedni post napisano o 10:18 ----------

Cytat:
Malinka ja jestem z toba☺i cie nie opuszcze ?

---------- Dopisano o 10:20 ---------- Poprzedni post napisano o 10:19 ----------

Cytat:
Dziewczyny jestem i ja, faktycznie tu coś cicho sanahai która założyła wątek sie nie odzywa mam badzieje ze raszta sie nie poddala, walczymy dalej
Walczymy, walczymy i nie poddajemy się.
Szkoda tylko, że w tak małym gronie.
Ważne zresztą jest to, że chociaż my tutaj jesteśmy

Stary 2016-02-18, 10:07   #180
Basia252015
Raczkowanie

Zeczywiscie autorka watku juz dawno nie zaglada do nas czasami wpadnie jeszcze widia. Nic lepiej my 3-4niz nikt razem damy rade☺

Malinka to zeczywiscie nie zadobra ta dieta skoro takie mizerne rezultaty no i chyba niepotrzebnie rozregulowany organizm mysle ze lepiej bylo by te ostatnie kilogramy zrzcac na podstawie zdrowego odrzywiania i zwiekszonej ilosci sportu. Pozatym pamietaj ze wysportowane cialo wazace 70kg wyglada tak jak by wazyc 60 a 70 u osoby nie cwiczacej na 80 kg a wiec do dziela ☺

Ostatnio znalazlam diete ONZ w internecie i tak sie na dnia zastanawiam czy warto jak myslicie? Czy ktoras probowala?
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości