Urodzone w 1989 :) cz. III - Strona 75 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-10-23, 23:14   #2221
Mirianka
Zakorzenienie

Dot.: Urodzone w 1989 :) cz. III

Hej Kochane przepraszam że się tak wcinam w wątek jednakże mam wielką prośbę o głosy na fundację Koci Świat Kasi Strzeleckie to zajmie dosłownie chwilę, trzeba się tylko zarejestrować, zalogować po czym odświezyc stronę i oddać głos przegrywamy a karma przyda się ponad 200 zwierzakom na zimne miesiące Będe bardzo wdzięczna (Juz nie wiem gdzie prosić o pomoc w głosowaniu )

http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?t=5894
Jeszcze raz przepraszam za wcięcie

Mirianka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-24, 00:14   #2222
pamelija
Rozeznanie

GG do pamelija Wyślij wiadomość przez MSN do pamelija

Witam
nie mam siły pisać.. jestem aż takl zmęczona tą szkołą.. no ale dziś miałam tą wielką klasówkę z bio, któej się tak bałam i do której się tak uczyłam, więc teraz już nie będę aż tak zalatana

Cytat:
Napisane przez L*O*L*I*N*K*A Pokaż wiadomość
Heloooł Wróciłam Ale czy ktoś zauważył wogóle moje zniknięcie, pewnie nie (?) No ale nic to
Ja zauważyłam, bo z tego co pamiętam, to żegnałaś się z nami już na stałe, po niemiłej sytuacji która miała miejsce z Twoim udziałem.
pamelija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-24, 10:31   #2223
emememsik
po prostu Em :)

Cytat:
Napisane przez krowa_bez_mleka Pokaż wiadomość
Em-tylko tak sobie pomyślałam.. WOS w końcu można zdawać jako przedmiot podstawowy? Bo wszyscy zdają jak czwarty..Wie może któraś z Was?
Na 100% można zdawać jako podstawowy. Na Twoim miejscu właśnie WOS wpisałabym tu, a historię ewentualnie jako przedmiot dodatkowy.

Cytat:
Napisane przez kasia89 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, który Wam się najbardziej podoba telefon z tych?
Mi najbardziej podoba się 2, Nokie są najlepsze.

Cytat:
Napisane przez uhahana Pokaż wiadomość
Nie zdałam.
Najważniejsze, że już widzisz, jak byłaś blisko. Za drugim razem skoncentrujesz się i wszystko pójdzie idealnie.

Cytat:
Napisane przez laylaaa Pokaż wiadomość
raz dziewczyna rozplakala sie, bo brakowalo jej jednej oceny wyzej do paska.. nauczyciel byl mezczyzna.. ktorego chyba rusza placz kobiety bo dal jej w koncu ta szostke co bylo mega niesprawiedliwe)
Ja to akurat rozumiem, byłabym wściekła, gdyby zabrakło mi jednej oceny do paska.
A co do nauczycieli-facetów, to u mnie z geja masz szansę na 5 tylko jak jesteś dziewczyną i masz duży dekolt.

Cytat:
Napisane przez tak-po-prostu Pokaż wiadomość
Ja też Ale w ogóle tej jesieni non stop śpię... po szkole 1-2h i o 22 znów zasypiam na siedząco.

Dziewczyny co myślicie o tych butach:
Ja mam tak samo, cały czas śpię!
A buty mi się nie podobają.

Mirianka, zagłosowałam, i wy dziewczyny też głosujcie!

Pochwalę się moimi ostatnimi szkolnymi nabytkami.
chemia - 5 (max. pkt.)
fizyka - 5 (max. pkt.) [na dodatek było tylko jedno pytanie z teorii, poza tym same zadania!!]
matma - 4
polski - 5 (dziś zgłosiłam się do odpowiedzi.. masakra.. uczyłam się na to kilkanaście godzin ale się cieszę, że mam to za sobą..)

No, a teraz siedzę w domu (u rodziców), poszłam po polskim, bo okropnie się czuję i chyba mam gorączkę. a nie chciałam zawracać głowy tacie TŻa.
Jestem zła, bo jutro zaczynają się Targi Książki, na których miałam pracować..
Stary 2007-10-24, 14:37   #2224
marta6704
Zakorzenienie

Po pierwsze dziękuje kochane za wsparcie.Cudowne jesteście

Co do tego mojego płaczu to tak mam często
A płakałam dlatego,że mam już trzy 0 jako jedyna w klasie i zostal tylko jeden sprawdzian i kartkówka które musze napisać na 5,żeby mieć te 2 na półrocze.
Ja jestem kompletny tuman z matmy,a mamy teraz kombinatoryke,której nic nie rozumiem,mimo godzin spędzanych na zadaniach.
Do tego moja baba z matmy jest strasznie wredna i nie odpuszcza nam kompletnie tylko zachacza nawet o rozszerzony poziom,a moja klasa jest humanistyczna

Boje sie,że pierwszy raz bede miala jeden na półrocze,które bedzie bardzo ciezko poprawic na drugi semestr

Martusia:Bym była bardzo wdzięczna.Jak coś to może na poczte?? chyba masz mój adres jeśli nie to ci wyśle na pw tylko daj znać
A co do TŻ to my ostatnio też wiecznie sie kłócimy o jakieś drobnostki.Męczy mnie to bardzo.Nawet ostatnio zaczelo mnie jego towarzystwo drażnić,ale dalej go kocham i to bardzo.
A czemu sie do ciebie nie odzywa? mam nadzieje,że mu szybko przejdzie.Ja wczoraj tez mialam taki dzien,że nie moglam na niczym sie skupić.

Cytat:
J
Marta.. co to gadasz - jesteś śliczna! A w ogóle ocena 0? Macie to wpisane w statucie szkoły? Bo musi być jeśli stawiają. W mojej szkole dają 0 gdy się jakiegoś spr. nie napisze w ogóle. I okazało się, że robią to bezprawnie bo system oceniania jest od 1 do 6. Ale już wpisali w statut

http://allegro.pl/item257294634_extr...z_tylu_38.html
Bo kurczę... ja to w ogóle nie wiem jakie kupić Żadne mi się nie podobają buty :/ W ogóle z tego co widziałam wszędzie są tylko szpilki, całkiem płaskie to mi się żadne nie spodobały i takie jakby baletkowate. A te to taki kompromis bo nie chcę ani płaskich ani szpilek...
Boję się, że mimo że mają taki malutki obcas to będę się głupio czuła bo ja obcasy ubieram tylko na imprezy i jakieś inne takie uroczystości typu rozpoczęcie roku.

W mojej szkole jest system punktowy,z matematyki trzeba miec punktów 35,żeby zdać,ja mam 0
A do zdobycia zostało jakieś 25 za sprawdzian i 10 za kartkówke.
Wszystko jest legalne wiele szkół ma system punktowy i oceny od 0 do 6.Niby jest to sprawiedliwe,ale w mojej szkole niekoniecznie bo nauczyciele swoim pupilkom mogą powstawiac punkty.

A buty są ok.Ale ja bym wolala nieco wiekszy obcas (szpilek tez nie lubie w zime bo chyba bym sie zabila na lodzie)

Em:Gratuluje takich dobrych ocen.No i nie choruj nam,no no no!!

Aaa ja powinnam czytac dalej o mojej znienawidzonej II RP, bo mam za godz korki,ale mam lenia historycznego, no i przyznaje sie szczerze NIENAWIDZE PIŁSUDZKIEGO I CAŁEGO MATERIAŁU O IIRP!!
marta6704 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-24, 14:48   #2225
Nija_
Zakorzenienie

WIECIE CO SIę STAłO?
jadę sobie autobusem ze szkoły i dzwoni moja babka z histy i mówi, że dostałam 3+ z pracy (olimpiada) czyli jestem w ustnym

nie wierzę, nie wierzę, nie wierzę... poryczałam się w autobusie, ludzie pewnie sobie pomyśleli, że mi ktoś umarł, potem na przemian ryczałam i się śmiałam

w szkole byłam dziś znowu na hiście u humanów, powiedziała dwóm dziewczynom ze swojej klasy, że przeszły, a o mnie nic, więc sobie myślę, no, wiadomo
potem zapytałam, czy czytała już moją pracę, powiedziała, że nie, ale myślałam, że przyszły już same oceny i po prostu wiadomo kto przeszedł, a kto nie

u nas jest tak, że na ustny idą tylko Ci co dostaną co namniej 3+ z pracy, bo jak się podsumuje punkty, to tylko ktoś kto dostał 3+ i dwie piątki z ustnych ma szanse przejść... jak niższa ocena z pracy to nie da rady...
ustnego nie mam szans przejść, choćby nie wiem jakie mi fory dawali, chyba, że stanie się jakiś cud 2 pytania z zakresu całej histy poziom rozszerzony liceum, + pytanie z lektur, trzeba przeczytać 3 lektury (hehe, nie widziałam swoich jeszcze na oczy... baaa nawet nie mam nic wybranego, bo ni wierzyłam, że mam jakiekolwiek szanse)
ale naprawdę.... to pewnie jakaś pomyłka, tam nie ma ani zdania na temat...
Boże... łzy mi lecą ze szczęścia, wiem, że nie będę w okręgowym, a szkoda, ale, że ktoś mi tak ocenił tę pracę, to ogromny sukces

Stary 2007-10-24, 14:49   #2226
krowa_bez_mleka
Zakorzenienie

Uhahana, Layla, Nija-dzięki

Co do W., spotkałam go wczoraj na gg, ale byłam tylko na chwilkę, umówiliśmy się na piątek
I miałam sie dziś zdecydować czy wolę imprę czy piwo, ale chyba jednak piwo, bo dawno sie nie widzieliśmy i będziemy mogli pogadać
Swoją drogą spotkałam go dziś na mieście, ale nie widział mnie i był ze znajomymi więc sie nie ujawniłam

Marta
, właśnie wczoraj(przed snem) myślałam o Tobie.
Przykro mi, ze ostatnio u Ciebie nie najlepiej, ale na pewno niebawem wszystko się ułoży, zawsze się układa
I wiesz, to, że się ma osiemnaście lat, nie znaczy, że przestaje się być dzieckiem, przykład: ja

Cytat:
tak o chce mi sie jechac, bo wlasciwie nie bedzie tam co robic poza piciem : /
Picie też jest fajne Zwłaszcza teraz, oderwiesz sie na dwa dni od szkolnych problemów

Cytat:
Napisane przez emememsik Pokaż wiadomość
Na 100% można zdawać jako podstawowy. Na Twoim miejscu właśnie WOS wpisałabym tu, a historię ewentualnie jako przedmiot dodatkowy.
Teraz dowiedziałam sie, faktycznie Dzięki, chyba tak zrobie
Tylko teraz mi głupio, bo znowu z WOSu do tej pory nic się nie uczyłam...
Marudzę wiem Czas sie wziąć do roboty po prostu.
A oceny porażająco dobre, gratulacje

Zdrówiej
W tej sytuacji będziesz mieszkać u rodziców?

EDIT: Nija, Serdecznie gratuluje zdolniacho!
kiedy chcę grzeszyć to grzeszę
krowa_bez_mleka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-24, 15:02   #2227
blaque
Zakorzenienie

Hej kochane

Jakoś nie mogę się wbić..

uhahana- to nic.. Następnym razem zdasz Podobno nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło

Krówka
-a może po prostu sobie zwyczajnie zapomniał, hm? To w końcu facet i nie ma czego wymagać..
I nie pisz, że to koniec znajomości bo na pewno nic się nie kończy a i nic się nie dzieje Będzie dobrze kochana

Lolinka-a mi się nie wyświetla

laylaaa
-miłej wycieczki

kasia-mi się druga podobała na początku, jak wyszła. A teraz już wszyscy ją mają i prawdę mówiąc, wymiotuję nią..
3 genialna Btw. co to za model?

No tak em, Nokie są najlepsze

tak po prostu-nie podobają mi się - że mają szpice, a i ogólnie wyglądają na takie 'wiedźmowate'..
A szukała w Dajszmanie? Ja tam kupiłam sobie buty za 79zł

marta
- może okres Ci się zbliża albo coś i dlatego tak też masz?
Jak coś to wiesz, że zawsze możesz się wygadać-na pewno Ci ulży

Nija-!!!!! Gratulacje!!!!!!!! A tak się bałaś
Jestem z Ciebie dumna!

U mnie nic ciekawego. Zmuszam się do nauki. Popatrzyłam wczoraj na arkusze maturalne do biologii i załamałam się na poważnie..
Mam już dwie banie, dopa, czwórę.. i tyle..ech ;/
Muszę się wziąć za oceny bo podobno końcowe mają być wystawione do świąt
Stary 2007-10-24, 15:07   #2228
Nija_
Zakorzenienie

Zaraz zadzwonię do mojej babki, bo w autobusie nie dało się gadać, nie dość że się poryczałam od razu, to jeszcze hałas, wiadomo
pewnie Wam zaraz napiszę, że zaszła pomyłka...

ale to naprawdę niemożliwe, tam nie ma zdania na temat... poważnie...

to była druga praca historyczna jaką napisałam w swoim (mat-fizowym ) życiu, pierwsza oceniona na kapę, a wydawała mi się 100 razy lepsza niż ta z olimpiady
Stary 2007-10-24, 15:07   #2229
Nija_
Zakorzenienie

Dziękuję Wam

Stary 2007-10-24, 15:25   #2230
blaque
Zakorzenienie

Nija ale gadasz głupoty!!!
Stary 2007-10-24, 15:43   #2231
Ywonula
Zadomowienie

Cytat:
chyba juz jestem spakowana.. tak o chce mi sie jechac, bo wlasciwie nie bedzie tam co robic poza piciem : /
udanego wyjazdu

Cytat:
A co do nauczycieli-facetów, to u mnie z geja masz szansę na 5 tylko jak jesteś dziewczyną i masz duży dekolt.
U mnie babka z gegry pyta tylko na lekcjach chłopaków a jak bierze do odp to możesz powiedzieć jej nawet poza program i dostaniesz 2 a facet 6... Naszczęście jeszcze nigdy u niej nie odpowiadałam

Ale masz oceny 5 z chemii ja bym chyba na swojej rozszerzonej musiała na głowie stanać żeby 5 dostać

nija GRATULACJE!!!! a tak poza tym to może inni uczestnicy tej olimpiady też "lali wode"? Mogło tak być również. Ale trzymajmy się wersji ze jesteś zdolniacha!

krówka bedziemy trzymać kciuki za spotkanie

marta co Ty gadasz! Wcale nie jesteś brzydka (te lustra to takie dziwne teraz produkują ) a z TŻ to napewno się poprawi. Czasem takie kryzysy dobrze robią. Fajnie jest się później godzić, a godzenie się umacnia związek...
A zresztą co ja sie tam będę samotna stara panna wypowiadać

A ja dostałam dziś 5 z matmy A jutro mam spr z chemii z elektrochemii A potem korasy z chemii
Stary 2007-10-24, 15:48   #2232
krowa_bez_mleka
Zakorzenienie

Ja mam w piątek sprawdzian z chemii, a to obecnie przedmiot którego najbardziej nie lubię i z którym mam największe problemy..
Nie wiem jak ja sie tego nauczę.

Blaque-mnie też przeraża wizja wystawiania ocen, bo moje są wręcz maskarycznie tragiczne! A w u mnie w dużej mierze pójdą juz na świadectwo maturalne.. Moim przyszłym dzieciom będe kłamać, że zgubiłam to świadectwo
kiedy chcę grzeszyć to grzeszę
krowa_bez_mleka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-24, 16:03   #2233
kasia89
Zakorzenienie

Cytat:
Przeczytałam już, ze wybrałaś 3 ale nie wiem czy kupiłaś już.. I jakby jednak coś Cię walnęło w erze to nie bierz czasem tego 1 bo trójce moich znajomych się zwalił po miesiącu :/
W takim razie cieszę, się, że nie wybrałam tej 1 Narazie jeszcze jej nie mam, kurier ma przyjechać

Cytat:
Napisane przez tak-po-prostu[/b
http://allegro.pl/item257294634_extr...z_tylu_38.html
Bo kurczę... ja to w ogóle nie wiem jakie kupić Żadne mi się nie podobają buty :/ W ogóle z tego co widziałam wszędzie są tylko szpilki, całkiem płaskie to mi się żadne nie spodobały i takie jakby baletkowate. A te to taki kompromis bo nie chcę ani płaskich ani szpilek...
Boję się, że mimo że mają taki malutki obcas to będę się głupio czuła bo ja obcasy ubieram tylko na imprezy i jakieś inne takie uroczystości typu rozpoczęcie roku.
Mi się nie za bardzo podobają W ogóle buty do szpica są dla mnie beee

Cytat:

Mi najbardziej podoba się 2, Nokie są najlepsze.
To będzie moja pierwsza Nokia Ah zawsze o tym marzyłam, bo chciałam mieć Snake na komórce

Cytat:
Napisane przez emememsik
Mirianka, zagłosowałam, i wy dziewczyny też głosujcie!
Też zagłosowałam!

Cytat:
Napisane przez emememsik
Pochwalę się moimi ostatnimi szkolnymi nabytkami.
chemia - 5 (max. pkt.)
fizyka - 5 (max. pkt.) [na dodatek było tylko jedno pytanie z teorii, poza tym same zadania!!]
matma - 4
polski - 5 (dziś zgłosiłam się do odpowiedzi.. masakra.. uczyłam się na to kilkanaście godzin ale się cieszę, że mam to za sobą..)
Śliczne, gratuluję i zazdroszczę! Choć ja też ostatnio się zgłosiłam z historii i dostałam 5 :cfaniak: A z infy tak wczoraj zrąbałam, ah bania będzie Jeszcze baba powiedziała, że jak ktoś nie zaliczy tego sprawdzianu na pozytywną ocenę to jest zagrożony na semestr Czyli możliwe, że będę pierwszy raz w życiu zagrożona i to z informatyki. Świetnie, po prostu cudownie...

Cytat:
Napisane przez Nija_ Pokaż wiadomość
[B][SIZE=3]WIECIE CO SIę STAłO?
jadę sobie autobusem ze szkoły i dzwoni moja babka z histy i mówi, że dostałam 3+ z pracy (olimpiada) czyli jestem w ustnym
Ale super! Gratuluję Ci pięknie, i normalnie jestem dumna!

Cytat:
Napisane przez blaque Pokaż wiadomość

kasia-mi się druga podobała na początku, jak wyszła. A teraz już wszyscy ją mają i prawdę mówiąc, wymiotuję nią..
3 genialna Btw. co to za model?
Nokia 6300

Cytat:
Napisane przez blaque
U mnie nic ciekawego. Zmuszam się do nauki. Popatrzyłam wczoraj na arkusze maturalne do biologii i załamałam się na poważnie..
Mam już dwie banie, dopa, czwórę.. i tyle..ech ;/
Muszę się wziąć za oceny bo podobno końcowe mają być wystawione do świąt
Eh ja też mam takie okropne te oceny, zwłaszcza z matmy na której mi najbardziej zależy Ale lepiej nie narzekam już tylko pójdę się pouczyć na jutrzejszy sprawdzian

Chciałam sobie zamówić saszki na allegro, to dziś patrzę zablokowano konto użytkownika Dobrze, że się nie nacięłam
kasia89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-24, 16:43   #2234
shatje
Zadomowienie

GG do shatje

Cytat:
Napisane przez marta6704 Pokaż wiadomość

Aaa ja powinnam czytac dalej o mojej znienawidzonej II RP, bo mam za godz korki,ale mam lenia historycznego, no i przyznaje sie szczerze NIENAWIDZE PIŁSUDZKIEGO I CAŁEGO MATERIAŁU O IIRP!!
ja mam w piątek sprawdzian z historii od traktatu wersalskiego, przez faszyzm, nazizm no i cudowne 20-lecie.Baba jest nienormalna, bo to material chyba na 3 sprawdziany Nie umiem ani jednej daty, wszystko mam na ściągach, których jeszcze nie skonczyłam...na razie mają długość 1,5 kartki A4

Cytat:
Napisane przez Ywonula Pokaż wiadomość
A ja dostałam dziś 5 z matmy A jutro mam spr z chemii z elektrochemii A potem korasy z chemii
gratuluję 5, a co do elektrochemii to ja bede miec sprawdzian we wtorek.....fajne to, nie?

Greece

moje dzieła https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=181190

trochę nowości: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...47#post6947247

karteluchy

Buzi dla kochanych Wizażanek

shatje jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-24, 18:55   #2235
Ywonula
Zadomowienie

Cytat:
To będzie moja pierwsza Nokia Ah zawsze o tym marzyłam, bo chciałam mieć Snake na komórce
Ja mam nokie a i tak nie mam snake i nie moge go ściągnąć...

Cytat:
Napisane przez shatje Pokaż wiadomość
a co do elektrochemii to ja bede miec sprawdzian we wtorek.....fajne to, nie?
szczególnie, ze cały czas *******i mi się anoda z katoda...
A Ty tez zdajesz chemie na maturze? ufff....
Stary 2007-10-24, 18:58   #2236
emememsik

Cytat:
Em:Gratuluje takich dobrych ocen.No i nie choruj nam,no no no!!
Chciałabym nie chorować, naprawdę. Ale chyba nie umiem.

Cytat:
Ee, tam. WOS jest najłatwiejszym przedmiotem do zdania, w mojej szkole (1400 osób) podobno w zeszłym roku nikt nie miał poniżej 80% na rozszerzonym. Zostanę tu na 2-3 dni, nie chcę robić kłopotu tacie TŻ, i tak jest już dla mnie tak bardzo wyrozumiały.. Jeszcze go zarażę czy co, a jak jestem chora to jestem nieznośna.. Do mojego ojca nie odezwałam się słowem (ani on do mnie) od ponad dwóch tygodni.. Jakoś przeżyję.
Cytat:
Ale masz oceny 5 z chemii ja bym chyba na swojej rozszerzonej musiała na głowie stanać żeby 5 dostać

A ja dostałam dziś 5 z matmy
Najlepsze jest to, że ja tej chemii nigdy nie umiałam, w 1 klasie nawet prawie mnie baba zagroziła, w końcu w ostatnim terminie poprawiłam największy sprawdzian (za 5 podejściem ).
5 z matmy!!! Super!!!

Cytat:
Śliczne, gratuluję i zazdroszczę! Choć ja też ostatnio się zgłosiłam z historii i dostałam 5
5 z historii!! Ahh, pomarzyć można.

Cytat:
Napisane przez shatje Pokaż wiadomość
ja mam w piątek sprawdzian z historii od traktatu wersalskiego, przez faszyzm, nazizm no i cudowne 20-lecie.Baba jest nienormalna, bo to material chyba na 3 sprawdziany Nie umiem ani jednej daty, wszystko mam na ściągach, których jeszcze nie skonczyłam...na razie mają długość 1,5 kartki A4
Ja właśnie ostatnio miałam sprawdzian z takiego samego materiału.. Masakra.

Nija_, gratuluję, aczkolwiek zaskoczona nie jestem.

Pospałam trochę, oglądnęłam "Niedokończone życie", pouczyłam się na sprawdzian z francuskiego i konkurs ortograficzny.. Muszę jutro iść do szkoły na te dwie godziny.
Stary 2007-10-24, 19:00   #2237
tak-po-prostu
Zadomowienie

Cytat:
A buty mi się nie podobają.
To pokaż jakie Ty masz buty zimowe. Bluzy podobają nam się te same to może w przypadku butów będzie tak samo

Nija GRATULUJE!!!
Cytat:
Napisane przez blaque Pokaż wiadomość
tak po prostu-nie podobają mi się - że mają szpice, a i ogólnie wyglądają na takie 'wiedźmowate'..
A szukała w Dajszmanie? Ja tam kupiłam sobie buty za 79zł
O, to pokaż też jakie. Może mnie natchniesz

Będę bardzo wdzięczna bo serio kupno butów jest zawsze moim największym problemem...

Cytat:
Chciałam sobie zamówić saszki na allegro, to dziś patrzę zablokowano konto użytkownika Dobrze, że się nie nacięłam
Może zapisałaś sobie gdzieś zdjęcie butów? To też bym zobaczyła chętnie jakie...

Ehh...
tak-po-prostu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-24, 19:00   #2238
uhahana
Zakorzenienie

Kurde, co post, to o nauce... PASKUDY!

Nija noooooo no no normalnie jestem z Ciebie dumna Bo to nie jest 'tak o', to w końcu olimpiada. Hehe jeszcze do centralnego w końcu przejdziesz

To teraz ja ponarzekam na tematy szkolne, heh.
W piątek mam sprawdzian z matematyki i raczej jasne jest, że zależy mi na jak najlepszej ocenie. Jak na razie mam tylko 4 z kartkówki, a 4 mnie bynajmniej nie satysfakcjonuje. Coraz bardziej zauważam, jaka nasza nauczycielka jest daremna, no ale trudno... Jutro będę nad tym wszystkim siedziała.

Nie wiem w ogóle, czy jest sens iść do szkoły, skoro przez zwolnienia, zastępstwa itp, mam jutro:
historię
2 religie
geografię

Z drugiej strony już sporo nieobecności mam... ale kto na to zwraca uwagę? Chyba nie nasz wychowawca...

Ostatnio tyle sprawdzianów nam zapowiedzieli, że głowa mała. Ja nie wiem, kiedy na to wszystko się nauczę/zrobię ściągi.

A do tego znów zasypiam popołudniami.
Fajnie, że będzie zmiana czasu, te kilka dni będzie wrażenie, że dłużej się śpi. Przynajmniej ja tak mam. Wcześniej się będzie robiło jasno... Ale z drugiej strony też wcześniej się będzie ściemniało, to już nie jest takie okej, ale cóż, coś za coś

EDIT: A ja kiedyś miałam snake'a na Motoroli

I też jestem ZA, żebyście pochwaliły się swoimi butami Osobiście muszę kupić 2 pary, zimowe i niezimowe, i przeraża mnie to. Nienawidzę kupować butów, żadne mi się nie podobają...
Tzn. zimowe chyba kupię TE, mierzyłam zwykle Emu bez tego wiązania ostatnio i są super cieplutkie. Chociaż doskonale rozumiem, że nie wszystkim się podobają, hahaha.
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.
'

uhahana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-24, 19:03   #2239
shatje
Zadomowienie

GG do shatje

Cytat:
szczególnie, ze cały czas *******i mi się anoda z katoda...
A Ty tez zdajesz chemie na maturze? ufff....
hehe, ja juz sie nauczyłam, że w ogniwach jest normalnie, a w elektrolizie na odwrót
Ale schematy ogniw są zryte

Cytat:

Ja właśnie ostatnio miałam sprawdzian z takiego samego materiału.. Masakra.
to jest katastrofa!! starsznie długie mi wyszły te sciagi i nie wiem gdzie ja to poupycham uczyc sie na pewno nie bede bo raz, że szkoda mi czasu a dwa, to to, że i tak nei zapamietam...

Greece

moje dzieła https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=181190

trochę nowości: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...47#post6947247

karteluchy

Buzi dla kochanych Wizażanek

shatje jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-24, 19:06   #2240
emememsik

Cytat:
To pokaż jakie Ty masz buty zimowe. Bluzy podobają nam się te same to może w przypadku butów będzie tak samo
Ojj, tu chyba nie trafię, bo ja od kilku lat jestem wierna glanom
(idealne buty na zimę ).
Stary 2007-10-24, 19:19   #2241
Nija_
Zakorzenienie

hihi, dzwoniłam do babki, nie zaszła żadna pomyłka;
dostałam się / zakwalifikowałam do ustnego , w sobotę jest ;

nie idę już do szkoły, uczę się
mam sobie chociaż jedną lekturę przygotować (tzn. trzeba przygotować niby 3 na szkolny, ale pytać mnie będzie moja babka, więc mam nadzieję, że jakoś będzie...) i dostałam od koleżanki spis tematów, jakie mogą się pojawić na pytaniach z całej historii poziom rozszerzony Boże... starożytny Rzym, coś w nowożytności, I wś, i tak dalej, i tak dalej...
Stary 2007-10-24, 19:26   #2242
kasia89
Zakorzenienie

Cytat:
Ja mam nokie a i tak nie mam snake i nie moge go ściągnąć...

To mnie teraz porządnie wystrachałaś
Ja chcę Snake i koniec

Cytat:

Może zapisałaś sobie gdzieś zdjęcie butów? To też bym zobaczyła chętnie jakie...
Tamtych akurat nie mam, ale bardzo podobne do takich:
http://www.allegro.pl/item258194747_...kolory_37.html
http://www.allegro.pl/item259081695_...ozmiar_40.html

Ja mam właśnie Emu, ale chciałabym jakieś saszki. Zdecydowałabym się na te pierwsze które wkleiłam, bo mi sie bardzo podobają, ale troche dużo kasy, bo podobno są marnej jakości. Te które dziś usunęli to były za 89zł i jeszcze dłuższą cholewkę miały. Ciekawe czemu usunęli
kasia89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-24, 19:46   #2243
Nija_
Zakorzenienie

A to wszystko dzięki Wam

megabanan

em gratuluję ocen
Stary 2007-10-24, 19:49   #2244
tak-po-prostu
Zadomowienie

Cytat:
Ojj, tu chyba nie trafię, bo ja od kilku lat jestem wierna glanom
(idealne buty na zimę ).
Ja kiedyś też ciągle w nich hasałam ale od dwóch lat już nie. To bardzo wygodne rozwiązanie i jak się wkurzę to znów na nie pójdę ale dla mnie nie są idealne Przynajmniej pamiętam, że po kilku latach chodzenia miałam ich dość. Może dlatego, że miałam tylko je i nic zamiennego a czasem zimą jest łagodniejsza pogoda i można by wrzucić coś lżejszego
W ogóle co roku jednym z ważniejszych motywów mojego niecierpliwego czekania na wiosnę jest zmiana butów na adidasy

kasia89 dzięki Całkiem spoko. Tylko jeszcze muszę to przetrawić Ciągle saszki kojarzą mi się z babciami
Stary 2007-10-24, 20:23   #2245
marta6704
Zakorzenienie

Nija:Gratuluje!! a nie wierzyłaś w siebie ajjj no widzisz!! Kurcze ciesze się razem z tobą
A mam nadzieje,że ustny nie będzie taki zły,mimo że to KAWAŁ materiału.
A jak będziesz znała lektury do tej ustnej to byś mogla podać mi tytuły??
Cytat:
[
[/B]Co do W., spotkałam go wczoraj na gg, ale byłam tylko na chwilkę, umówiliśmy się na piątek
I miałam sie dziś zdecydować czy wolę imprę czy piwo, ale chyba jednak piwo, bo dawno sie nie widzieliśmy i będziemy mogli pogadać

Marta[/B], właśnie wczoraj(przed snem) myślałam o Tobie.
Przykro mi, ze ostatnio u Ciebie nie najlepiej, ale na pewno niebawem wszystko się ułoży, zawsze się układa
I wiesz, to, że się ma osiemnaście lat, nie znaczy, że przestaje się być dzieckiem, przykład: ja

Teraz dowiedziałam sie, faktycznie Dzięki, chyba tak zrobie
Marudzę wiem Czas sie wziąć do roboty po prostu.
A oceny porażająco dobre, gratulacje
A widzisz z W nie jest źle Chłopak pamięta o tobie (a jeszcze by spróbowal zapomnieć

Miło mi sie zrobiło jak napisałaś,że o mnie pomyślałaś no i to prawda,że mając lat 18 nie przestajemy być dziećmi,ale jakoś przynębiająco wpływa na mnie fakt upływu tych cudnych lat.No i boje sie odpowiedzialności za wszystko i chyba nie potrafie być tak całkowicie samodzielna.

Co dowosu to nic,a nic sie nie ucze poza program

Cytat:
marta co Ty gadasz! Wcale nie jesteś brzydka (te lustra to takie dziwne teraz produkują ) a z TŻ to napewno się poprawi. Czasem takie kryzysy dobrze robią. Fajnie jest się później godzić, a godzenie się umacnia związek...
A zresztą co ja sie tam będę samotna stara panna wypowiadać

Gratuluje 5
A ja ostatnio mam takie okropne dni,jutro chyba jade na zakupy to może sie poprawi
PS.Żadna stara panna!!
Cytat:
I też jestem ZA, żebyście pochwaliły się swoimi butami Osobiście muszę kupić 2 pary, zimowe i niezimowe, i przeraża mnie to. Nienawidzę kupować butów, żadne mi się nie podobają...
Tzn. zimowe chyba kupię TE, mierzyłam zwykle Emu bez tego wiązania ostatnio i są super cieplutkie. Chociaż doskonale rozumiem, że nie wszystkim się podobają, hahaha.
A moje buty poszły sobie do szefca bo mi obcas musi zmienić
Jak bede je miała spowrotem to zrobie fotki

Na korkach było ok mimo,że moja wiedza nikła,ale strasznie lubie rozmawiać z moim historykiem na tematy nie koniecznie związane z biezącym materiałem i odkryłam to,ze fascynuje mnie strasznie osobowość Hitlera,już od dawna ciekawila mnie jego postać,ogladalam wiele filmów,czytalam ksiazki,ale mało mi.
No i ogólnie o dziwo lubie baardzo II wojne,holocaust itp.

A pojutrze na pielgrzymke. O 2:00 musze wstać ja nie chce.
Ale przynajmniej zobacze Oświęcim(w którym nie byłam jeszcze)

Za to jutro moze wyciągne rodziców na zakupy
Szukać bede juz sukienki na studniówke
marta6704 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-24, 20:30   #2246
tak-po-prostu
Zadomowienie

Cytat:
No to mamy ten sam problem. Też nienawidzę!!
Co dziewczyna to inny gust Także chyba nie ma się co przejmować, że nie wszystkim się podobają. Mi się takie buty podobają ale u innych Dla siebie bym takich nie kupiła. Czy one nie przemakają w śniegu? Bo są grube ale wyglądają na takie co jak się zanurzą w śniegu to od razu wciągną wilgoć.
Stary 2007-10-24, 20:56   #2247
uhahana
Zakorzenienie

Kasia jak Ci się sprawują te Emu? Chodziłaś już w nich zimą?
Ja się boję najnardziej tego, że się rozczłapią...
Poka poka!

A te saszki fajne, takie proste. Ale one chyba nie są ocieplane, no nie?

Cytat:
J
W ogóle co roku jednym z ważniejszych motywów mojego niecierpliwego czekania na wiosnę jest zmiana butów na adidasy
Ooo, mam tak samo! Jak wychodzę wiosną pierwszy raz w adidaskach, to jestem najszczęśliwszym człowiekiem na świecie

Cytat:
A pojutrze na pielgrzymke. O 2:00 musze wstać ja nie chce.
Ale przynajmniej zobacze Oświęcim(w którym nie byłam jeszcze)

Za to jutro moze wyciągne rodziców na zakupy
Szukać bede juz sukienki na studniówke
O 2:00 Ja czasem o 2 spać chodzę, nieźle
Napisz później jak tam po Oświęcimiu, bo co osoba to inne odczucia, zauważyłam.

I jak kupisz coś fajnego to pstrykaj i pokazuj

Cytat:
No to mamy ten sam problem. Też nienawidzę!!
Co dziewczyna to inny gust Także chyba nie ma się co przejmować, że nie wszystkim się podobają. Mi się takie buty podobają ale u innych Dla siebie bym takich nie kupiła. Czy one nie przemakają w śniegu? Bo są grube ale wyglądają na takie co jak się zanurzą w śniegu to od razu wciągną wilgoć.
Nooo niestety taki urok butów z zamszu i podobnych materiałów, że łapią wilgoć. Ale jest rozwiązanie - impregnaty. W zeszłym roku też miałam zamszowe buty i jak spsikałam solidnie, to nawet sól nie zostawała.
Tak myślałam, że gdyby jednak EMu tego nie wytrzymywały, to w ekstremalnych warunkach mogłabym ubrać ostatecznie z zeszłego roku buty, tamte się mogą zniszczyć

Jeszcze się tak całkiem nie zdecydowałam, ale jestem blisko...

W piątek będę w Gliwicach, to skoczę do Forum, i tak muszę jakieś adidasy se kupić, to zobaczymy, może będzie coś fajnego zimowego, ale z moim gustem... ciężko będzie
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.
'

uhahana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-24, 21:34   #2248
L*O*L*I*N*K*A
Raczkowanie

Blaque zdajesz biologię na maturze? Ja też
Podaj maila, podeślę Ci tę fotkę, skoro Ci się nie wyświetla

Uff, co za męczący dzień...czuję się jak po kiklku godzinach cięzkiej fizycznej pracy....jeszcze kłótnia z mamą Ehh....

Co do bucików to ja mam saszki Już od zeszłego roku, takie z wyyysoką cholewą

http://www.suwaczek.pl/cache/fcf0b64880.png
L*O*L*I*N*K*A jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-24, 21:46   #2249
mysia178
Raczkowanie

GG do mysia178

widze jakis temacik o bucikach sie nawiazal...Fajnie bo ja akurat jestem w poczatkowej fazie "kup sobie buty na zime...." i nie mam pomyslu na jakies fajniusie wiec chetnie opinni innych zaciagne...

mysia178 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-25, 00:05   #2250
Nija_
Zakorzenienie

Jeszcze raz Wam wszystkim dziękuję bez Was by nic nie było...

w sobotę ustne, trzymajcie kciuki, skoro raz mi się udało...tli się mała iskierka, że jak mi podpasuje temat... tematy , liczba mnoga mam taki zestaw tematów, które mogą (ale nie muszą) się pojawić, losuje się 2 pytania; z zestawu 35 pytań (mam listę), więc wg tego będę coś przez te najbliższe 2 dni uczyć się, a raczej po prostu coś tam sobie czytać, bo nie wykuję 35 kilku(nasto)min utowych prezentacji, sama to sobie muszę opracować... vademecum, podręczniki i do roboty

lekturą się nie muszę przejmować

marta ja startuję z XIX wieku i słyszałam, że mile widziane jest, jeżeli uczeń wybiera lektury polecane przez tę komisję olimpiady, te które są w spisie lektur na stronie internetowej olimpiady...
na razie mam coś takiego - na szkolny etap 3:

L. Korusiewicz, Wojna secesyjna 1860-1865, Warszawa 1985.
T. Łepkowski, Powstanie Listopadowe, Warszawa 1987 (seria Dzieje narodu i państwa polskiego)
A. Bartnicki, Konflikty kolonialne 1869-1939, Warszawa 1972.

to nie jest ostateczna moja deklaracja, z ostatecznie wybranymi mam przyjść na ustny, w sobotę, na razie wybrałam sobie te po konsultacji z paroma osobami, że dobrze się je czyta i nie zasnę z nudów, a i komisja je "lubi"
nie chciałam nic z polityki ani gospodarki...

już Was nie zanudzam, postaram się jutro i w piątek omijać wizaż szerokim łukiem ale pewnie i tak Was odwiedzę

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości