![]() |
#2281 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Urodzone w 1989 :) cz. III
Cytat:
![]() zaraz wysle Ci zdjecia. Cytat:
![]() ![]() glanow nie cierpie ![]() ![]() moja mama ma 52 lata.. moze za bardzo to wzielam do siebie, ale smutno mi sie zrobilo, jak zobaczylam ze po prawie kazdego ktos wyszedl a po mnie nikt.. moze przesadzam z tym. dasz jakos rade z ta historia.. ![]() pomysl, ze niektorzy pisza z niej mature ![]() szykuje sie powoli na wesele.. za bardzo nie chce isc, bo (moze to dziwne) nie cierpie tanczyc z obcymi, w ogole tanczyc do weselnych piosenek, jak o tym pomysle to az mnie wzdryga ![]() a przeciez nie odmowie jak ktos mnie poprosi ![]() myslalam nawet zeby ubrac wysokie szpilki, bede miec w nich jakies 185 cm i moze wtedy nikt ze mna nie zatanczy heheh :P glupek ze mnie.
'we're all mad here. I'm mad. you're mad.' said the Cat 'how do you know I'm mad?' said Alice 'you must be' said the Cat 'or you wouldn't have come here' Edytowane przez Trzepotka Czas edycji: 2018-08-05 o 22:19 Powód: E-mail w cytacie. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2282 | |
po prostu Em :)
|
Cytat:
![]() ![]() Wiecie co.. Czytałam ostatnio trochę wątek o maturzystkach i tam.. wszyscy się uczą! Cały czas! Zajęcie pozalekcyjne, fakultety! Nie zdam.. ![]() bo ja zakuwam historię. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2283 |
Zadomowienie
|
layla fajne zdjęcia
![]() ![]() ![]()
#2284 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja oglądałam Pearl Harbor. Jakoś wcześniej nie miałam okazji zobaczyć. Nienawidzę tego filmu! ;( Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Też sie tym dołuje, że wszyscy coś robią tak kurczę, wiesz ponad to co trzeba :/ Ja nie mam czasu na to ![]() ![]() A na fakultety też chodzę z geografii, matematyki i WOSu. Każdy przedmiot 2h w tygodniu. Tylko w tym tygodniu nie byłam bo codziennie po szkole w poszukiwaniu butów jeździłam po sklepach... A w domu nic się nie uczę ponadto, tylko na sprawdziany i kartkówki. Więc się nie martw, chyba nie jesteś sama... Layla dziękuję za zdjęcia ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2285 |
Zakorzenienie
|
Haa, dziękuję za uświadomienie mnie o wykonawcy, a raczej wykonawczyni tej śmiesznej piosenki
![]() Krówka, to widzę, że Ty od małego masz takie wokalno-aktorskie zapędy ![]() ![]() ![]() Co do przygotowywania się do matury i tym podobnych spraw: ja też cały czas mam uczucie, że za mało robię w tym kierunku. I nie przepadam za wątkiem o maturzystkach, bo tam wszystko jest podporządkowane maturze i nonstop o nauce i w ogóle... nie moje klimaty ![]() ![]() Layla dzięki za zdjęcia ![]() ![]() ![]() Też nie lubię wesel, weselnej muzyki i tej biesiadnej zabawy. Nie wiem, może jestem jakaś sztywna, ale to zdecydowanie do mnie nie trafia. Tak samo zabawy w remizach. Ciekawe, jak tam Nija... A ja wczoraj bezpośrednio z Gliwic trafiłam do znajomych, później nawet na chwilę byliśmy potańczyć, ale niezbyt mi się podobało. Nie wiem, może dlatego, że byłam 100% trzeźwa... Wróciłam stosunkowo wcześnie, bo koło pierwszej. Mój tato jutro ma urodziny i z tej okazji dzisiaj przychodzą goście. O jak się cieszę, że idę na mecz i się wyrwę. Nie lubię podczas takich imprez siedzieć w domu i słuchać głupich dyskusji. Głupich, bo każdy myśli, że zna się najlepiej na tym, o czym akurat mówi. W ogóle nie przepadam za zamieszaniem w domu. No chyba, że to ja imprezę robię hahaha. Wiem, to egoizm.
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.' |
![]() ![]() |
![]() |
#2286 |
Zakorzenienie
|
![]() już piszę relację: (co prawda pisałam już raz dość obszerną na gadu i chętnie bym ją skopiowała, ale jest w niej pełno nazwisk nauczycieli i uczniów, a nie chce mi się tego wnikliwie czytać, więc piszę jeszcze raz ![]() a więc... od razu mówię - nie przeszłam dalej ![]() z może 20-30 osób, które pisały część pisemną, tylko 7 zakwalifikowało się osób do części ustnej (i uważam to za mój wielki sukces, bo naprawdę robiłam wszystko sama, a ludzie z humana w większości startowali ze średniowiecza i mieli to świetnie opracowane z lekcji (świetnie - bo chodzę tam na historie teraz, to wiem jak jest ![]() ale do rzeczy -byliśmy w sali po dwie osoby, jedna osoba losowała zestaw i miała kilkanaście minut na przygotowanie się, a druga już w tym czasie odpowiadała przed komisją (ale stres, siedzisz przed babką i brrrr), wylosowałam zestaw z pytaniem o organizację państwa wczesnopiastowskiego, tutaj tylko powiedziałam, że właśnie wczoraj przeczytałam, że miało charakter patrymonialny, że był tam sobie Mieszko I i Bolesław Chrobry i co ważne, mieli swoją armię ![]() ![]() ![]() ogólnie przepuścili dalej 3 osoby (z nas 7), takie, które naprawdę na to zasłużyły ![]() w ogóle jestem zadowolona, szczególnie, że mi tak ocenili tą pracę i babka mi powiedziała, że dostałam 2 recenzje na 3+, od nauczycieli spoza mojej szkoły, więc tym bardziej ![]() chyba już nie idę na żadne prawa człowieka, od stycznia zaczną się sprawdziany powtórkowe w humanie w 3 klasie, a ja nic nie umiem ze starożytności i średniowiecza, a to dosć obszerne działy, z WOSu też wypadałoby się zacząć uczyć, fajna przygoda, nie mam nic a nic pretensji do siebie, bo w 2 dni wykuć całą histę - niewykonalne, mogłam trafić na zestaw, w którym nie powiedziałabym zupełnie nic (jakieś stosunki polsko-niemieckie w średniowieczu, sejm konwokacyjny, coś o kozakach ![]() dobrze jest ![]() dzięki za kciuki i pamięć i wspieranie mnie ![]() .
podpis zawierał niedozwolone treści - usunięty przez administrację forum Edytowane przez Nija_ Czas edycji: 2007-10-27 o 18:22 |
![]() ![]() |
![]() |
#2287 |
Zakorzenienie
|
ale wiecie co... ostatnio na niemieckim pan nas pytał, czy chodzimy na jakieś dodatkowe lekcje, z czego i ile za to płacimy, no i pyta: kto chodzi na jakieś dodatkowe lekcje w sensie korepetycje... zgłosili się wszyscy oprócz mnie
![]() ![]() chociaż może tylko ja się urwałam z choinki i nie znam życia ![]() aż mi się głupio zrobiło... co prawda oni na te korki z matematyki i fizyki (chemii, bo niektórzy na medycynę, ale i tak... ![]()
![]() |
#2288 |
Zakorzenienie
|
Nija tez na tych nieszczesnych piastow trafilas i zostalas przez nichw takiej sytuacji jak ja:P
|
![]() ![]() |
![]() |
#2289 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Uwielbiam ten film ![]() Ja też średnio przepadam za weselami, może dlatego, że w mam mało osób w moim wieku.:/ A do matury też nie mam za bardzo czasu się uczyć, wracam do domu po 16, albo ok 18 i są jeszcze bieżące lekcje i też nie umiem sobie odpuścić tych przedmiotów, z których nie zdaję matury. ![]() Ale pochwalę się, że nauczyłam się kilku kroków jumpstylu ha ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2290 |
Zadomowienie
|
nija no cóż... Czasem nie wychodzi... Ale dobrze z e tak do tego podchodzisz
![]() Mature napewno napiszesz świetnie! I przynajmniej wiesz jak to teraz wygląda wszystko ... ![]() A co do korków to ja chodze na chemie i na razie byłam na 2 lekcjach. Za godZine 45 zł. Nie jest to mało i powiem szczerze ze jakbym miała chodzić co tydzień (a właśnie niby tak chodze!!) tylko np teraz wypada wszystkich św, ostatnio tez nie mogłam. No to właśnie ciężko mojej mamie wywalać taką kasę... I to jeszcze powiedziałabym ze w ciemno... ![]() ![]()
#2291 |
Zakorzenienie
|
Hej.
Znowu nie umiem się wbić. U mnie nic ciekawego. Weekend spędzam w domu, obżerając się okropnie;| Do tego mam malinówkę. Ogólnie nijak..;/ laylaaa-dzięki za fotki, nie będę Ci mówiła, że śliczna jesteś bo to już wiesz ![]() ![]() Nija-:glaszcze: I tak jestem z Ciebie dumna, że tak daleko zaszłaś. A teraz przynajmniej masz to za sobą i możesz być zadowolona z siebie ![]() ![]()
![]() |
#2292 |
Zakorzenienie
|
No nic, ja wróciłam z mecza
![]() Leciał Pearl Harbor? ![]() Co do korków, to u mnie w klasie... na pewno nie chodzą wszyscy, na pewno nawet nie połowa, ale to chyba taka klasa. Mimo to dziwię się, jak ludzie potrafią się wkręcić chodzić na te wszystkie korki, kółka itd. A do tego np. nonstop w szkole, na przerwach, na lekcjach, przed lekcjami, siedzą i rozwiązują zadania z maty ze zbiorów. Z jednej strony podziwiam, że im się chce, ale z drugiej to mi się wydaje takie trochę na siłę, na pokaz, albo na cokolwiek ![]() Ja na korki z maty mam zamiar iść dopiero po nowym roku, do babki, do której chodziłam kiedyś żeby nadrobić prawie 3-miesięczną nieobecność. 35zł/h, u nas to taki raczej standart, jak się chodzi do nauczyciela, a nie do powiedzmy studenta. Teraz najwięcej kasy pożera rysunek, bo już nie licząc dojazdów i materiałów, kosztuje to moich rodziców 220zł/miesiąc. No i chodzę na fakultety z fizyki i matematyki, razem 4h w tygodniu, ale to normalnie w szkole. Przydałby się jakiś sponsor ![]() Blaque częściej masz tu wpadać! ![]() ![]() ![]() ![]() Heh Nija, a pamiętam, że wcześniej wspominałaś o tej gospodarce II RP ![]() ![]()
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.' |
![]() ![]() |
![]() |
#2293 |
Zakorzenienie
|
dziekuje Wam.. ale wcale nie jestem taka ladna :P
Wy wszystkie jestescie naturalnie ladne z tego co widzialam na zdjeciach, a ja moge sie taka wydawac tylko w makijazu, taka prawda i koniec :P uhahana na codzien nie nosze arafatki ani tej kurtki ze zdjec, srednio by pasowala do eleganckiej torby, butow i plaszcza. kiedys czesto nosilam. dalej ja lubie, duzo przeszla ![]() nie ma 22 jeszcze a ja juz wrocilam. kicha. siedzialam tam i sie nudzilam, ile mozna? kazdy z osoba towarzyszaca, a ja sama, troche gadalam z kuzynka ale poza tym tylko siedzialam i jadlam z nudow.. moze chamsko zrobilam, ale po 21 stamtad wyszlam. raz mnie poprosil do tanca jakis pijany koles i do wolnej piosenki zaczal mna obkrecac ![]() smutno mi sie tam zrobilo, nie wiedzialam co ze soba zrobic, teraz mam podly humor.
#2294 |
Zadomowienie
|
laylaaa Skoro to nie było miejsce dla Ciebie do dobrze zrobiłaś wychodząc
![]() A z tym makijażem to przesadzone!!! Wiadomo ze dziewczyny wyglądaą brzydziej bez WSZYSTKIE!!!! A my jesteśmy naturalnie śliczne a z makijażem jeszcze śliczniejsze ![]() ![]() ![]() Kiedyś na MTV koleś powiedział: "Jaka jest różnica między dziewczyną ładną a śliczną? Taka, że dziewczyna śliczna jest ładna również po przebudzeniu" PALANT SKOŃCZONY! Zaraz ide spać...
#2295 |
Zakorzenienie
|
Laylaaa- lepiej, ze wyszlas niz gdybys miala tam siedziec ze skwaszona mina..
a co do stylu to chyba bysmy sie zgdalay, mnie w skzole postrzega czesc osoba jaka to, co zawsze elegancko chodzi ubrana.. |
![]() ![]() |
![]() |
#2296 |
Zakorzenienie
|
w kosciele chcialo mi sie plakac.. chociaz nawet dobrze nie znam tego kuzyna, widzialam go wczesniej moze z 5 razy na oczy. na swoim slubie chyba porycze sie juz w drodze do kosciola, powaznie
![]() czy mnie wszystko musi tak poruszac.. ywonula ale sa takie ktorym wystarczy odrobinka makijazu i juz sa sliczne.. a mi nie :P moze po prostu sie przyzwyczailam do tego jak sie maluje ![]() lele mi sie styl zmienil w polowie 1 klasy liceum jakos, na poczatku jeszcze nosilam bojowki, glany i trampki, pozniej zaczelam kupowac inne ubrania. boli mnie tylko to, ze ludzie sie dziwia kiedy slysza jakiej muzyki slucham. nie wiem czemu to takie dziwne.. a jeszcze sie Was spytam czy wierzycie w straszne historie? ![]() bo niedaleko tego osrodka, w ktorym mieszkalismy, byl kiedys wypadek samochodowy, w nocy rozbilo sie auto i ktos zginal. w chwili tego wypadku w osrodku w dwoch pokojach jednoczesnie otworzyly sie drzwi. opowiadala to dziewczyna, ktora raczej by nie wkrecala. pozniej w nocy obudzila mnie kolezanka mowiac, ze jakis samochod swieci nam reflektorami w okno juz dluzszy czas. nie podnioslam glowy, powiedzialam tylko zeby spala i sama (na szczescie) szybko zasnelam. rano inna dziewczyna z naszego pokoju mowi, ze tez widziala te swiatla, strasznie sie bala i juz pozniej nie zasnela. cale szczescie, ze bylam bardzo spiaca i nie popatrzylam w okno.. bo bym chyba umarla. boje sie takich rzeczy bardzo. nawet teraz jak to pisze to sie boje : - )
#2297 | ||
Zakorzenienie
|
laylaaa dostałam zdjęcia
![]() ale Ty jesteś śliczna ![]() ![]() oj, przez tę olimpiadę w ogóle nie dociera do mnie, że jest sobota, wstałam o 5.30 jak normalnie do szkoły, przyszłam ok. 12-13, a jutro znów niedziela i powrót do rzeczywistości ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
ja nie wyszłam nawet poza szkolny ![]() i co to za podejście ![]() ![]() a ja co niby mądra ![]() nudzi mi się ![]()
![]() |
#2298 |
Zakorzenienie
|
laylaaa
![]() ja chyba lubię się bać ![]() ale duchy owszem, nie oglądałam żadnego horroru typu Egrozcyzmy Emily Rose, ale ogólnie lubię takie filmy trzymające w napięciu, chętnie wybrałabym się do kina na jakiś horror (ale ktoś by mnie musiał trzymać za rękę, a na razie się na to nie zanosi...) widziałam fragment jakiegoś horroru o egzorcyzmach na youtube ![]() ale czy wierzę w straszne historie - hmm trudno powiedzieć; powiem tak - coś w tym jest ![]() jak to czytam to też się boję, siedzę sobie sama w pokoju ![]()
#2299 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ten temat o gospodarce dla mnie prosty (bo akurat bralismy niedawno i umiem), teraz zaczniemy II wojne. Cytat:
ja tego nie ogladalam. horrorow nie lubie, takie krwiste mnie nudza i troche smiesza. a jakichs zwiazanych z religia, o egzorcyzmach np w zyciu bym nie obejrzala. dla mnie to takie dziwne, z jednej strony niewiarygodne, z drugiej udowodnione, prawdziwe.. najlepiej wd mnie sie w to nie zaglebiac i nie myslec za wiele o takich sprawach. szczegolnie jesli ktos jest taka boidupa jak ja ![]() tez sie boje.. ciagle sobie wyobrazam ten samochod na pustej drodze ![]()
![]() |
#2300 | |
Zakorzenienie
|
laylaaa a powiem Ci, że mnie właśnie to jakby... hmm... kręci
![]() oczywiście osobiście ducha nie chciałabym w życiu spotkać / zobaczyć / poczuć ![]() ![]() ![]() te krwiste i pełne potworów też mnie śmieszą ![]() ale te powiedzmy, prawdopodobne (UFO, duchy, egzorcyzmy) brr strach się bać ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2301 |
Zakorzenienie
|
Wróciłam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2302 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
dobrze kojarzę? ![]() przez ostatnie parę dni żyłam w trochę innym świecie ![]() i jak? ![]()
![]() |
#2303 |
Zakorzenienie
|
A mnie te straszne historie raczej nie ruszają
![]() ![]() Co do horrorów, to... te krwawe i potworowe oczywście mnie śmieszą, tak samo o ufo, duchach itp. Za to te bardziej psychologiczne, dotyczące bardziej umysłu... Oglądać oglądam, spoko, nawet nie musi mnie nikt trzymać za rękę. Gorzej, jak później np. siedzę sama w domu, albo wracam sama po ciemku. Zaczynam myśleć, wszystko analizować i... no dobra, wtedy się boję ![]() Po The Ring mam do dziś czasem jakieś schizy. A krótki czas po obejrzeniu, to jak zasypiałam, oglądałam się na telewizor [który jeszcze wtedy miałam w pokoju], czy przypadkiem coś się z nim nie dzieje. Które oglądały, wiedzą ocb hehe ![]() Nija, co do konkursu, jestem zapisana na... fizyczny ![]() ![]() Marta opowiadaj, jak było ![]()
Choose life.' |
![]() ![]() |
![]() |
#2304 |
Zadomowienie
|
nija ja jestem chętna dooberzenia
![]() ![]() ![]() laylaaa Ja tez uzywam podkładu korektor kredki tuszu różu i innych pierdół i wcale nie uważam że osoby które mocniej się malują są naturalnie brzydkie... To poprostu taki image i do tego się przyzwyczaiłyśmy ![]() uhahana Też oglądałam The Ring i srałam w gacie chyba 2 tyg po tym! Do dziś też czasami mnie coś chwyta. Ale najbardziej działający na psyche film wg mnie to "LŚNIENIE" Masakra. Oglądałam go sama... A co do krwi i obcinania głów to ten.. moja koleżanka mówi że wyglądam wtedy jakbym się składała... ![]() ![]() ![]()
#2305 | |||||
Zakorzenienie
|
Ja, krowa_bez_mleka, jestem z siebie niezwykle dumna, gdyż juz wczoraj napisałam moją pracę z historii
![]() Nie wiem co sie ze mna dzieje, chyba sie zNijowałam trochę ![]() A dzisiaj zyskujemy godzinę! ![]() Co prawda i tak zaraz zmykam na spotkanie z W. W piątek piwo nie wypaliło, więc spotykamy się dziś o 10:30. ![]() Lepiej tak niż w ogóle. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Nie gadaj głupot, boś śliczna ![]() Nie rób z nas idiotek, umiemy rozpoznać piękno naturalne, rysy, a urodę poprawioną, a to drugiegie wcale nie wyklucza pierwszego ![]() Cytat:
![]() ![]() Za strasznymi historiami chyba nie przepadam ![]() Nija -ogromne gratulacje ![]() Blaque- jak to tak ![]() ![]() Marta, no właśnie, opowiadaj ![]() A ja zmykam, do Wojtusia(nie chce mi się... ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2306 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() milego spotkania z W. ![]() ![]() ![]() ja sie ucze od 7..
![]() |
#2307 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie wiem od czego zaczął.Chyb od tego,że dalej jestem masakrycznie nie wyspana ![]() No i tak mieszkaliśmy w takim zakonie sióstr.Pokój z 3 koleżankami,mój TŻ miał pokój 20 osobowy to u nich się działo dopiero ![]() Piątek to oczywiście zwiedzanie Częstochowy (na własną ręke bo mieliśmy ogrom czasu wolnego). Później Droga Krzyżowa itd.A pod wieczór zabalowaliśmy w barze z tż i koleżanką ![]() ![]() Znaczy się poszliśmy jeść kolacje ![]() Po apelu do domku i od 23 cisza nocka. Drugi dzień do obozy Auschwitz i Birkenau (popłakałam sie w czasie zwiedzania,było to wszystko takie straszne ![]() Obkupiłam sie w książki o tej tematyce( to są moje pomoce do pracy z polskiego) Moja klasa zachowywała sie w czasie zwiedzania cudownie.No chyba pierwszy raz byłam z nich dumna.Bo każdy zachował spokój,cisze. Później już była tylko droga i przystanki. Mniej przyjemne rzeczy z tej pielgrzymki to to,ze prawie zerwałam z tż.Na szczęście jakoś tak daliśmy rade,ale przeplakalam pól nocy. No i jeszcze wrócilam cała obsiniaczona,bo jak to ja nie mogłam nie zrobić sobie krzywdy Ogólnie i tak bede wspominać ją z sentymentem.Pogoda była świetna i zdjęcia jak dostane wszystko od kolezanki to co nie co pokaże ![]() Laylaa:Właśnie ogladalam twoje zdjecia ![]() ![]() ![]() Nija:Gratuluje,mimo że dalej sie nie dostałas.Wedlug mnie przejscie do ustnych to juz był ogromny sukces.Temat pierwszy bym też kiepsko opracowala,ale za to ten o gospodarce ajj jak dla mnie prościutki ![]() ![]() Uhahana:Ja tam po ringu nie mogłam sie pozbierać kilka tygodni.Ogólnie horrory uwielbiam,ale boje sie tylko na tych psychologicznych.Lśnienie też super.Taki inny klimat.... Aaa jak mi sie nie chce iść jutro do szkooołyyy!!! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2308 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
no wlasnie to ciezko powiedziec, chyba jednak w nie nie wierze.. ale cos czasem moze mna wstrzasnac.. jakie takie rzeczy bardzo realne.. Cytat:
![]() a filmow z przemoca nie lubie, wole jakies psychologiczne.. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2309 |
Zakorzenienie
|
Powiem Wam jedno... Mimo to, że jutro trzeba iść do szkoły, to TYLKO NA 3 DNI!
![]() ![]() No ale przygnębiającego tematu szkoły lepiej nie kontynuujmy ![]() Krówka zauważyłam, że pierwszy raz napisałaś tu 'Wojtuś' ![]() ![]() Czy jestem jedyną w tym wątku, która nie chodziła, nie chodzi i chodzić w glanach nie zamierza? ![]() ![]()
Choose life.' |
![]() ![]() |
![]() |
#2310 |
Zakorzenienie
|
Uhahana:Nie jesteś jedyna
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:00.