![]() |
#1471 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2007 :D cz. III
A ja juz pisze do Was z..domu
![]() ![]() Cam, ham (prawie jak jedna osoba ![]() ![]() ![]() Moja legitka tez jest plastikowa, zreszta do konca roku na moim wydziale wszystkie maja byc wymienione. Ide poszalec z siostra ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1472 |
Zakorzenienie
|
wszystkie wszedzie mają być wymienione, bo tracą ważność w komunikacji miejskiej, od stycznia będzie można dostać mandat za posiadanie biletu studenckiego i starą legitke, bo nie będzie już upoważniała nikogo do zniżek
![]() |
#1473 |
Zakorzenienie
|
ciekawe..bo mi dali rozkladana, ksiazeczkowa (profesorki wlasnie sie pytaly.. jaka dostalismy)..wazne sa do lutego (moje) przez 1 sem
![]() |
#1474 |
Zakorzenienie
|
Nadia mnie to wlasnie zastanawia, czemu AP Wam wydala takie zwykle.. wszedzie dawali te nowe.. wymnieniaja wszystkim, a naszemu rocznikowi odrazu nowe..
![]() |
#1475 |
Zakorzenienie
|
ja też mam zwykłą legitke i baardzo mi się ona podoba i absolutnie nie chce tego plastika
![]() ![]() ehh a nauki to maaaam tyyyyyyyyyle na tej polibudzie ,że w ten weekend sie chyba nie wygrzebie spod książek ,no ale cóż ,chce się być studentem to trzeba zachrzaniać... i nie ma zmiłuj ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1476 |
Zakorzenienie
|
Witam
olałam sobie dzisiaj wykłady nie chciało mi się czekać do 17 na wykłady do 19 i potem nawet bym nie zdążyła na pociąg do domu. nie mam eta na stancji niestety, ale przeczytałam co tu się działo. Nadio, Cam, Mi.a trzymajcie się dziewczynki niektórzy faceci to świnie a wy pomyślcie o sobie i cieszcie sie że już nie musiscie sie z nimi męczyć. u mnie nie najlepiej, jeszcze chwila i wylece z uczelni a dlatego że Pani doktor Suka z fizyki uwzięła sie na mnie i pyta mnie na każdych ćwiczeniach i choćby skały srały zawsze mi nie zaliczy już mam 2 nie zaliczenia a można mieć 2 nie zaliczenia na caly semestr. no coz jak sama mi powiedziala : "jeszcze jeden raz i sie pozegnamy" myslalam ze jej liscia dam wrrrrr wkurzyla mnie okropnie.. a z przepisaniem sie nie da rady... takze juz szukam czegos innego. w mieszkaniu tez nie ciekawie mieszkam z klezanka i 3 kolesiami ale kolesie sa przewaleni wogole zero integracji z nimi cale dnie siedza na kompie albo na tefal i nic zero kontaktu czuje sie jak w domu starcow, na weekend byl u mnie Tzt i na nowo sie w nim zakochalam nie wiem nawet czmeu :P a w tym tygoniu mamy rocznice 3 lata ![]() a wroclaw coraz bardziej mi sie podoba i trzeba sie spotkac w koncu ! a legitke tez mam plastikowa ale ie wiem do czego ona sluzy mowic e o jakis znizkach na mpk? ![]()
![]() |
#1477 |
Zakorzenienie
|
Liii, trzymaj się dzielnie i nie daj sobie w kaszę dmuchać! Jesteś zdolna i dasz sobie radę, a baba w końcu da Ci spokój.
Co do współlokatorów, to ja po prostu nie wiem, miałam cholernego farta, spóźnił mi się autobus i w Krakowie byłam później, jechałam późniejszym tramwajem, a na przystanku spotkałam... koleżankę, której w czasach gimnazjum bardzo nie lubiłam, a z którą miałam tę przyjemność uczęszczać do klasy. Antypatia minęła, zaczęłyśmy gadać i tak się zgadałyśmy, że ja szukam mieszkania, a ona współlokatorki bo już ma dość mieszkania tylko z 2 facetami^^ Po tygodniu już z nimi mieszkałam i jestem baaardzo zadowolona, w życiu nie mogło trafić mi się lepiej, tylko z internetem mamy klops, co napiszemy/zadzwonimy do jakiegoś dostawcy to się okazuje, że w naszej lokalizacji nie można podłączyć (do licha, ul. Kalwaryjska w Krakowie to takie zadupie?) Z tego, co się orientuję, zniżki na mpk są dostępne na legitymację studencką, jako nośnik Krakowskiej Karty Miejskiej w Krakowie, jak jest w innych miastach - nie mam pojęcia. Widzę, że tutaj same rozstania, tylko ja mam dylemat, bo nie chcę się wiązać, odpowiadają mi przelotne miłostki, jaką np. miałam w sobotę i nigdy nie zapomnę słów mojej mamy: "Nie całuj się przy ludziach!" (na weselu), z czego cholernie się później śmiałam ;-D
![]() |
#1478 |
Zakorzenienie
|
hehe nie caluj sie przy ludziach
![]() ![]()
![]() |
#1479 |
Zakorzenienie
|
Cała moja mama ;-D Fakt, faktem, miała rację, bo niektórych takie zachowanie bulwersuje, a też nieprzyjemnie się patrzy na namiętnie całującą się parę uwiecznioną na filmie z wesela, a tą parą nie są Państwo Młodzi ;-D Mam tylko nadzieję, że w moim wypadku tak nie będzie^^
![]() |
#1480 |
luckygirl
|
Ja tez mam taka rozkładaną i ważną do 31 marca.Ciekawe czy je wymienia w ogóle ....
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1481 |
Wtajemniczenie
|
ja już w domu
![]() ![]() Znowu chora... ![]() Trust, gdzie pracujesz? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1482 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#1483 |
luckygirl
|
To po co oni je tak wystawili??Oni z nas hcą zrobić idiotów czy co? :|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1484 |
Zakorzenienie
|
W największej drukarnii w Krakowie ;-) W dziale marketingu ;-D
![]() |
#1485 |
luckygirl
|
To dobrą fuche dorwałaś
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1486 |
Zakorzenienie
|
Ha!!!!!!!!!! wiedziałam wiedziałam
![]() Edit: Tak w ogole to czesc dziewczynki ![]() ![]() Edit2: tak w ogole musze napisac dzis cv i list motywacyjny. Wlasnie wyszukalam ze w moim miescie otwieraja ccc i poszukuja sprzedawcow. Chyba bylaby to najlepsza fucha na calą moja wioche hahahaa :P Takze chcialabym sie załapac. Jakie cechy dobrze by bylo wpisac, umiejetnosci itd do cv ubiegajac sie o to stanowisko? Jak myslicie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1487 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A z tą nauką nie kłam! Nie ma tak ciężko ;-D Zobaczymy dopiero po 9 listopada jak nam się zaczną cotygodniowe zjazdy ;-D
![]() |
![]() |
#1488 |
Zakorzenienie
|
A no, udało mi się, można powiedzieć, że był to fuks ;-)
![]() |
#1489 |
Zakorzenienie
|
No nie mam pojęcia co bedzie sie działo jak beda cotygodniowe:/ Teraz mialysmy 3 tyg wolnego a ja jak zwykle nic nie zrobilam. Jakos mi licealny zapal do nauki znikł:P
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1490 |
Zakorzenienie
|
E, to ja jestem lepsza, przeczytałam połowę wstępu do socjologii i całą logikę (ba! Nawet zajarzyłam ;D), a zjazdów się doczekać nie mogę, bo mamy świetnych ludzi, zresztą sama wiesz ;> No i trzeba się pointegrować ;-D
![]() |
#1491 |
Zakorzenienie
|
Atoska komunikatywnosc
![]() ![]() a propos CV i listu motywacyjnego.. postanowiłam jakiś czas temu, że jak nie będę miała za dużo nauki, powysyłam cv do firm typu durex ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1492 |
Zakorzenienie
|
Cmoksiu
![]() ![]() ![]() Co do durexa - ![]() trust no tak ja w sumie tez najbardziej ze wzgledu na ludzi ![]() ![]() Pokseruje sobie ksiazki jakos na pocztaku tygodnia, trzeba zaczac sie uczyc. Od poniedzialku zaczne :d (gheghe:P). Tylko nei wiem jak bedzie z tym galarowiczem >:[ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1493 |
Zakorzenienie
|
Jak u mnie współlokatorzy będą wyjeżdżać na weekend i będę tego pewna, to mogę Cię ugościć u siebie ;-D Ewentualnie, żebyś sobie jakiś kocyk wzięła ;-) Bo jak będzie z tym 9 listopadem to jeszcze nie wiem ;-)
Ok, zmykam do domku, wracam na Wszystkich Świętych, później piątek w pracy i weekend odpoczynku od Krakowa ;-)
![]() |
#1494 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzięki za propozycję ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1495 |
Zakorzenienie
|
Liii eh wspólczuje strasznei fizyki ,bo u mnie też cieżko ,wiec rozumiem o co kaman ;/ co prawda nie uwziela sie na mnie kobita ,ale ogolnie ja nie łapie do końca tych zadan no i jest co jest ;]
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1496 |
luckygirl
|
Aj tam.Po prostu jsteś młoda,zdolna i piękna to cię wzięli i tyle
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1497 |
Zakorzenienie
|
no wlasnie suka jedna wie ze nie potrafie tej ***anej fizyki a mnie o nia meczy ! wrrrrrrrrrrr.
![]() |
#1498 |
Zakorzenienie
|
o jacie jestem od 5 na nogach, musialam isc zrobic badania, potem do fryzjera - wygladam jak pol dupy zza krzaka, potem pojechalam do lekarza ktorego nie bylo
i mimo wszystko mam wysmienity humor ![]()
![]() |
![]() |
#1499 |
Zakorzenienie
|
a ja skacze ze szczęścia, właśnie odebrałam swoje łóżka z JYSKa
![]() ![]() od rana dręczę TŻta smsami o niespodziance ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1500 |
Wtajemniczenie
|
My sobie ostatnio zakupiliśmy kołdrę i poduszkę dla alergików - dla mnie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:06.