|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1051 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XLVII
Cytat:
uważaj przy wycieraniu z toalecie albo ręcznikiem przy myciu polecam sudocrem na pierwsze kilka dni,a pozniej oliwke
|
|
|
|
|
#1052 | |
|
Rozeznanie
|
O tak, coś w ten deseń. Może miała trochę krótsze, ale jeszcze gęstsze. Nie wyglądały jak naturalnie wyglądające rzęsy z przerwami tylko taki jednolity czarny wachlarzyk
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#1053 |
|
Zadomowienie
|
https://www.instagram.com/p/BCaMSRDK09-/ haha
![]() ---------- Dopisano o 14:25 ---------- Poprzedni post napisano o 14:23 ---------- Goss o pudrze, który polecała też Katosu. Coraz bardziej chcęę https://youtu.be/nWEKal_ckR0 |
|
|
|
#1054 | |
|
Wtajemniczenie
|
Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XLVII
Cytat:
Jeśli na co dzień nie wystawiasz międzypośladkowej szpary na działanie ostrych wiàzek światła, to tak - będziesz podrażniona za każdym razem. Odbyt to delikatne stworzenie #czyjanaprawdenapisałamod byt?
|
|
|
|
|
#1055 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ma przedłużone rzęsy chyba właśnie metodą 50:1 hahaha. Stanowią one osobny byt, na ktory patrzy się najpierw, a potem zauważa resztę twarzy. I generalnie jej oczy wyglądają tak, jakby powieki uginały się pod ciężarem tego wachlarza, serio.I co jeszcze ciekawsze, ona jest zajawiona na bycie "motywatorką" do ćwiczeń na siłowni, wkleja na fb i insta mnóstwo zdjęć na siłowni, w sportowych strojach, a do tego zawsze mega tapeta na twarzy i do tego te rzęsy. Wygląda to komicznie ![]() ![]() Kiedyś zapytałam, po co maluje się na siłownię, to powiedziała, że bez makijażu źle się czuje i nie wyjdzie tak z domu, a poza tym ona się nie poci podczas ćwiczeń, więc tapeta w niczym jej na siłce nie przeszkadza ![]() ---------- Dopisano o 14:32 ---------- Poprzedni post napisano o 14:30 ---------- Właśnie tam jest spoko, podrażnione są głównie miejsca, które są w kontakcie z brzegiem majtek. |
||
|
|
|
#1056 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Czy tylko dla mnie môwienie, co bym chciała w prezencie, odbiera jakàkolwiek potencjalnà radość z jego otrzymania? Jedynà róznica pomiędzy tym, czy kupię tà rzecz ja, czy ktoś inny, jest kwestia zapłacenia rachunku. Może jestem zboczona w tej kwestii. |
|
|
|
|
#1057 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
To się może nie tyczy prezentów od najbliższej osoby, która świetnie nas zna, ale np. prezentów świątecznych od ciotek, wujków i kuzynów, którzy kupują cokolwiek, np. śmierdzący zestaw do kąpieli, "bo to jest prezent uniwersalny". Podobnie moja teściowa jest mistrzynią kupowania mi perfum absolutnie niezgodnych z moim gustem, od których mam mdłości. Dlatego w pewnych sytuacjach wolę zrezygnować z magii i powiedzieć wprost, co chcę dostać. ![]() Z mężem mamy taki system, że każdy ma na kompie swój folderek prezentowy i tam cały rok gromadzi inspiracje, co chciałby dostać. Druga osoba może tam zawsze zajrzeć i się zainspirować. I wtedy z jednej strony dostaje się coś, co naprawdę chce się mieć, a z drugiej jakiś tam element niespodzianki pozostaje.
|
|
|
|
|
#1058 |
|
Raczkowanie
|
Muszę się z wami czymś podzielić. Zrobiłam to! Przejrzałam swoje subskrypcje i wywaliłam szuszę, karolinę, kajmanową, oleskę, callmeblondee, pannęjoannę, nieesię... i nadal mi mało.
|
|
|
|
#1059 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1060 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Przeczytałam, co napisałaś i mimo, że brzmi to sensownie i rozsàdnie (folder marzeń to świetny pomysł dla samej siebie), to tylko utwierdziło mnie w przekonaniu, że oficjalne ogłoszenie, że nie chcę i nie potrzebuję prezentów na "na siłę okazje", na "bo wypada kupić coś" okazje, oszczędziło wszystkim w moim otoczeniu wiele nerwów i straconych funduszy. Jak sobie przypomnę okres przedświàteczny, mam atak paniki. Kupijemy sobie przedmioty tylko, jak przedmiot krzyczy: "ta osoba będzie zachwycona". Bo dawanie prezentów jest fajne, ale mnie bolsło na przykład, że ciocie czuły się w obowiàzku wydawać na mnie pieniàdze, kiedy potrzeb to ja nie mam. |
|
|
|
|
#1061 |
|
Raczkowanie
|
Fakt faktem może i odbiera to element niespodzianki ale też już nazbierałam tyle nietrafionych drobiazgów ze wole chociażby nakierowac co mi się przyda. Tż zawsze chce mi kupować coś drogiego wiec wole powiedzieć to by to mogło być. W zeszłym roku zazyczylam sobie perfumy, nie jakieś mega drogie ale on uznał ze to za mało i dostałam jeszcze książkę kucharska i kilka mniejszych dupereli, które trochę się jednak kurza na półkach.
|
|
|
|
#1062 |
|
Zadomowienie
|
Pod vlogiem RGP, gdzie pokazała tą zawrotną prędkość i spalanie kalorii pojawiły się dwa komentarze w tej sprawie.
Pierwszy: "W trakcie szybkiego marszu (prędkość min. 7 km/h) spala się jakieś 250-260 kcal/h, więc spaliłaś nie więcej niż 750-800 kcal. Rozbrajają mnie przeliczniki w tych aplikacjach, ciekawe kto je układał..." Odpowiedź RGP :"warto zaznaczyć też że w mojej aplikacji dodaje się wagę, więc nie trzeba chyba bardzo sie wysilac żeby zrozumieć, że człowiek z wiekszą masą ciała spali więcej bo ma większe obciążenie. Więcej dystansu do swiata polecam "Drugi: "Hej Laura, czy Twoje wyjścia do lasu to sam marsz czy też bieg? Pytam, bo jestem ciekawa czy ta aplikacja, której używasz działa poprawnie (co do Endomondo jest wiele zarzutów, często nie łapie gps i pokazuje przekłamane dane). Widziałam, że max speed miałaś ma poziomie prawie 35 km/h a to dość dużo. Będę wdzięczna za odpowiedź Trzymaj tak dalej, podziwiam determinację "Odpowiedź RGP: "dla mnie nie są ważne cyferki tylko sam kilometry a te zliczane są przez GPS więc nie ma opcji aby była pomyłka. Kilometry się zawyżają jak wrzucę telefon do kurtki ale to tylko prędkość a nie odległość więc nie wpływa to na dystans." Nieważne są cyferki, ale te cyferki chyba wpływają na naliczanie spalonych kalorii .
|
|
|
|
#1063 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
święta bez prezentów? Potem jednak stwierdziłam, że to dobry pomysł i fajne zagranie, jeśli chodzi się po galerii dwa dni przed świętami i brak pomysłu co by tu kupić... A na okoliczności takie jak urodziny, imieniny etc. to indywidualna decyzja, czy ktoś chce kogoś obdarować i według mnie powinien być to drobiazg, ale to moje zdanie ![]()
|
|
|
|
|
#1064 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1065 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1066 |
|
Zakorzenienie
|
he? pisze o zdjęciu z załącznika, które zzamieściła w swoim poście agnieszka16. nie wiem co Szusz ma na czole, bo jej nie lubie, wiec jej nie oglądam, a na zdj czoła nie widać
![]() edit: a, to chyba zdjęcie obrazujące torebkę... nawet jej nie zauważyłam. Edytowane przez evvelinek Czas edycji: 2016-03-01 o 15:45 |
|
|
|
#1067 |
|
Konto usunięte
|
Filmik Gabi o pudrze pod podkład. Czy ten czarny fragment w filmie zapomniałaś wyciąć, Gabi, czy coś tam miało być? Ja w lecie lubię tę metodę, tyle że używam tylko pudru i korektora (plus ewentualne bronzery, róże, rozświetlacze w różnej konfiguracji). Erogadżetu nie mam żadnego, ale nie dlatego, że jestem przeciwna, czy mi się to nie podoba, jakoś tak się złożyło do tej pory po prostu ; ) |
|
|
|
#1068 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Mimo że mówiłam to wielokrotnie, to i tak zawsze każdy czuję się w obowiązku, żeby kupić chociażby jakis drobiazg, bo jak to tak z pustymi rękami. Tak, dla mnie też to jest paranoja, ale tak niestety u mnie jest.Cytat:
W ogóle jeśli chodzi o prezenty, to ja ostatnio celuję w dawanie "przeżyć" nie przedmiotów. Wolę kupić komuś np. voucher na masaż, fajną kolację w restauracji, niż milionową świeczuszkę zapachową czy inną pierdołę. Ewentualnie coś do jedzonka lub picia Jakieś fajne przetwory, konfitury, herbaty, dobra czekolada. W tym rok dawałam własnej roboty ekstrakt z wanilii w ładnej butelce.
|
||
|
|
|
#1069 |
|
Zadomowienie
|
no nawet jeśli te największe "niedoskonałości"
to brodawki, to poza tym we vlogy widać całe czoło w grudkach, napuchniętą twarz od nadmiaru śmieciowego jedzenia, drugi podbródek, a to wszystko zakryte źle rozprowadzonym zbyt ciemnym podkładem.
|
|
|
|
#1070 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Edytowane przez barbarybcia Czas edycji: 2016-03-01 o 15:58 |
|||
|
|
|
#1071 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#1072 | |
|
mała księżniczka
|
Cytat:
|
|
|
#1073 |
|
Raczkowanie
|
A co do diet, to muszę się wam pochwalić, że jak dzisiaj weszłam na wagę, to było -5 kg
(po 6 tygodniach diety). Teraz jeszcze tylko musze zebrać tyłek i zapisać się na siłownię.
|
|
|
|
#1074 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie dziwi, że Laura nigdy nie potrafi przyznać racji drugiej osobie. Ślepo wierzy tym wynikom, gps nieomylny (taaa). Tak samo wiele osób wierzy w wyniki, jakie pokazują te wszelkie rowerki stacjonarne/orbitreki.
Ok, wiem - to działa na motywację, ale serio trzeba być zawsze wszechwiedzącą i nieomylną? Kiedy nie spojrzę na komentarze to widzę kontratak.
|
#1075 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1076 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1077 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. Ona chyba nawet nie wie jak bardzo szkodzi sobie taką postawą.
|
|
|
|
|
#1078 |
|
Wtajemniczenie
|
ImageUploadedByWizaz Forum1456848187.855402.jpg
Muszę to Wam pokazać - jak komuś chyba gwizdnęli rozum. W Katarze pojawiły się kiedyś szafy Pharmaceris, co mnie ucieszyło niezmiernie - aż do momentu zobaczenia cen. Dziś patrzę, mój podład rzucili: 240 zł za opakowanie. I postanowiłam napisać do firmy, zapytać czy choć 1/3 z tego dostają, czy Boots takie piękne marże ma. Bo co z tego, że towary super, że cieszę się, bo polska marka szaleje w świecie - kiedy przy cenach, jak za MAC czy Dior, gdzie odstraszają na początek napisy w jakimś dziwnym języku - nikt tu tego nie kupi. Będę interweniować w imię patriotycznego obowiązku. |
|
|
|
#1079 |
|
Raczkowanie
|
Tutaj jest cennik miejsca, do którego chodzę, zakładka Epilacja Palomar Vectus: http://www.medestetis.pl/krakow/dla-pacjenta/cennik/
Wykupiłam od razu pakiet 3 zabiegów, bo tak się bardziej opłaca, a 3 zabiegi to i tak jest minimum, możliwe, że będę potrzebować więcej - wtedy skoro kupiłam pakiet, to będę miała cały czas cenę z pakietu, a nie tą za 1 zabieg. Teraz jest u nich jakaś promocja i miałam dodatkowo 10% zniżki. |
|
|
|
#1080 |
|
Konto usunięte
|
dailyvlog u lioness (pokaz paznokci konczy sie po 16 minucie jakby co) |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:36.

- tzw. linia biała na brzuchu, linia bikini, szpara międzypośladkowa.
uważaj przy wycieraniu z toalecie albo ręcznikiem przy myciu
polecam sudocrem na pierwsze kilka dni,a pozniej oliwke
)

:
święta bez prezentów? Potem jednak stwierdziłam, że to dobry pomysł i fajne zagranie, jeśli chodzi się po galerii dwa dni przed świętami i brak pomysłu co by tu kupić... A na okoliczności takie jak urodziny, imieniny etc. to indywidualna decyzja, czy ktoś chce kogoś obdarować i według mnie powinien być to drobiazg, ale to moje zdanie
Mimo że mówiłam to wielokrotnie, to i tak zawsze każdy czuję się w obowiązku, żeby kupić chociażby jakis drobiazg, bo jak to tak z pustymi rękami. Tak, dla mnie też to jest paranoja, ale tak niestety u mnie jest.