|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2851 |
|
nadzieja umiera ostatnia
|
Dot.: Dr Przybycień - starania o dziecko z jego pomocą cz.4
Fuglonka ja czasem wpadałam z wynikami na monitoring do dr
---------- Dopisano o 22:44 ---------- Poprzedni post napisano o 22:33 ---------- Ani_ka nie załamuje się pamiętasz Kamila ostatnio pisała, że to badanie jakaś inna metoda jest robione a może i w innym laboratorium mają inne oznaczenia musisz być silna o myśleć pozytywnie |
|
|
|
#2852 |
|
Wtajemniczenie
|
Ani-ka,moim zdaniem to niemozliwe zeby tak spadlo szybko,to byloby wręcz nienormalne,przez dwa miesiące?Zapytaj Dr czy te anty moga zanizac amh,bo skoro to sie robi w 2-3 dniu cyklu,a Ty zrobilas na antkach to nie wiem,może...Z jakiegoś powodóu robi sie to na początku cyklu i wtedy kiedy tworzą sie jajeczka,a przy tabletkach antykoncepcyjnych przecież sie nie tworza.
Chal,kochana,trzymam kciuki mocno za wtorek!
04.2008 ciaza naturalna, 12.2008 narodziny zdrowej Córci,starania od 09.2013,hsg,laparoskopia, 3 inseminacje,06.2015 IVF-nieudane,07.2015 - 2 IVF-udane,obumarcie ciazy w 7 t,maj 2015-3 IVF i badanie zarodków PGS,mrozaczki czekaja na lepsze czasy |
|
|
|
#2853 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczynki poczytuje codziennie i bardzo każdej z Was kibicuje :-*
Kciuki zaciśnięte non stop :-*
|
|
#2854 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ten zel na miesiac ponad 400 zl + prolutex dwa opakowania duphaston i wyszlo 800 masakra Paulina trzymam kciuki za bete Lalosia mam nadzieje ze dzis juz lepiej sie czujesz i trzymam kciuki zeby wszystko bylo dobrze |
|
|
|
|
#2855 | |
|
Marzenia się spełniają :)
|
Cytat:
Gdyby któraś z Was chciała namiary to piszcie ![]() No i jak dla mnie to są już za duże dawki progesteronu
|
|
#2856 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Czekam na wiesci od ciebie i jak bedziesz wiedziec kiedy masz crio to pisz bede trztmac mocno kciuki |
|
|
|
|
#2857 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2858 |
|
Raczkowanie
|
hej kochane, dziś transfer o 15 - ja jeszcze w łóżeczku
na szczęście gorączka przeszła, został katar i ból gardla ale myśle ze dam rade troche sie denerwuje wiec trzymajcie kciuki buziaki
"Nie chce się skarżyć na swój los Nie proszę więcej, niż dać możesz I ciągle mam nadzieję, że ... Że chyba wiesz, co robisz Boże..." Starania od 2012r. brak jajnika, laparoskopia - endometrioza I st, hsg - niedrożny. u dr P. od paź. 2015 |
|
|
|
#2859 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2860 | |
|
Marzenia się spełniają :)
|
Cytat:
Uwaga!!! Znalazłam info, że ten sprzedawca to oszust, także crinone za 50 zł nieaktualne
Trojaczki urodzone 24.10.2016 Edytowane przez justyna183 Czas edycji: 2016-03-10 o 09:26 |
|
|
|
|
#2861 |
|
nadzieja umiera ostatnia
|
Lalosia mocno trzymam kciuki
|
|
|
|
#2862 |
|
Rozeznanie
|
Lalosia trzymam kciuki
|
|
|
|
#2863 |
|
Raczkowanie
|
lalosia88
mocno zaciśnięte
|
|
|
|
#2864 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Lalosia trzymam kciuki za pomyślny transfer ![]() Chal tak samo, żeby dzieciaczek pozostał z tobą ![]() I za wszystkie tutaj dziewczynki kciuki mocno zaciśniętę |
|
|
|
|
#2865 |
|
Raczkowanie
|
Lalusia kciuki za Ciebie.
![]()
|
|
|
|
#2866 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2867 |
|
Raczkowanie
|
Ani-ka nie przejmuj się wynikiem to jest inna metoda lub spadek przez antyki. Porównując moje wyniki w ciągu jednego roku to z AMH na poziomie 12 spadło na 5.
|
|
|
|
#2868 |
|
Wtajemniczenie
|
Lalosia88 kciuki zaciśnięte
|
|
|
|
#2869 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:55 ---------- Poprzedni post napisano o 13:53 ---------- Cytat:
ja powinnam być w klinice koło 12---------- Dopisano o 13:59 ---------- Poprzedni post napisano o 13:55 ---------- jazzjazz co u ciebie ??? ---------- Dopisano o 14:06 ---------- Poprzedni post napisano o 13:59 ---------- Cytat:
a jak u ciebie jak się czujesz ? czy ty dalej musisz brać prolutex ??
|
|||
|
|
|
#2870 |
|
Raczkowanie
|
Justyna
Kochana dopisz do mnie proszę ZOLADEX W sobotę w 4 dc wybieram się do Dr-a na zastrzyk. Trzymam mocno kciuki za Was wszystkie dziewczyny
|
#2871 |
|
Przyczajenie
|
Witam wszystkie starające się dziewczyny i życzę Wam wszystkim samych pozytywnych bet. Ja również we wtorek podchodzę do crio. Właśnie przed chwilką dostałam telefon, że mam się zgłosić na godzinę 13 na transfer. Od początku cyklu jestem na esrofemie 3x, natomiast dziś ovitrella i odrazu Luteina 2x2, duphaston 3x, crinone na noc i dodatkowo do estrofemu estreva żel 2x2 i Wydaje mi się że troszkę dużo tych leków. Wcześniejszy transfer miałam na samej Luetinie i duphastonie i mam teraz już 20 miesięczną córeczkę.
Pozdrawiam! |
|
|
|
#2872 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#2873 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:58 ---------- Poprzedni post napisano o 16:57 ---------- No to super - oby tak dalej |
|
|
|
|
#2874 |
|
Konto usunięte
|
Chal mi dr mówił podobny tekst, że ostatnio ma dużo ciąż po crinone :/ I ze nie da mi prolutex bo te zastrzyki są bolesne, dlatego mi daje crinone. Coś modne to crinone... chyba jestem piersza po stymulacji z tym żelem. Ale u ciebie, skoro masz i prolutex i crinone to rzeczywiście konska dawka progesteronu, i jeszcze do tego duphaston?
Paulina robiłaś betę? Angela Edytowane przez 201801291006 Czas edycji: 2016-03-10 o 17:31 |
|
|
|
#2875 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2876 |
|
Raczkowanie
|
Ja też mam przepisany crinone . Doktor przepisał mi go po tym jak dostałam grzybicę po luteinie. Strasznie drogo wychodzi... Nie wiem gdzie w tym sens, logika bo i tak mam stosować luteinę i dodatkowo crinone... Ostatnio zostawiłam 1100zl (biorę jeszcze zastrzyki prolutex) w aptece i ta delikatna sugestia dr aby najlepiej kupić "w tej aptece" w CDK
A może się mylę? Chcę wierzyć że dr wie co robi i bezsensownie nie wciska nam drogich leków... a nuż widelec lepiej poskutkuje Naiwnie, chcę w to wierzyć
Nadzieja to dobra rzecz. Może najlepsza ze wszystkich. A takie nigdy nie umierają. Synek Edytowane przez JADorotek Czas edycji: 2016-03-10 o 18:48 |
|
|
|
#2877 |
|
Raczkowanie
|
hej kochane
na początek bardzo wam dziekuje za kciukasy kochane jestescie i chyba sie przydały bo wszystko było ok super bylo zobaczyc ta białą chmurke jak ląduje wemnie dr powiedzial ze jest piekna i już wiadać ze to dziewczynka (dowcipniś) na koniec poprosił abym go nie zawiodła... i dala z siebie wszystko ogólnie jestem bardzo zadowolona i teraz tylko to czekanie
"Nie chce się skarżyć na swój los Nie proszę więcej, niż dać możesz I ciągle mam nadzieję, że ... Że chyba wiesz, co robisz Boże..." Starania od 2012r. brak jajnika, laparoskopia - endometrioza I st, hsg - niedrożny. u dr P. od paź. 2015 |
|
|
|
#2878 |
|
Rozeznanie
|
Lalosia ciesze się bardzo, że wszystko przebiegło zgodnie z planem
3maj się!Kochane, tak piszecie o tym żelu, coś wydaje mi się, że pewnie i mnie przepisze ten zel jak pojawie się na monitoringu... ale nie wiem czy mojego budżetu to nie naderwie... ceny leków są straszne...nie ogarniam tego ![]()
Edytowane przez anessca Czas edycji: 2016-03-10 o 18:40 |
|
|
|
#2879 |
|
Raczkowanie
|
lalosia88 fajnie że wszystko poszło po twojej myśli. Trzymam kciuki
|
#2880 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny ja od samego poczatku miałam prolutex dupka zel estreva i luteinę ale pózniej jak juz byłam w ciazy to mówiłam dr ze miałam jednorazowa plamkę krwi i czy to moze byc po luteinie powiedział ze tak i kazał mi w cholerę wyrzucić luteinę i zapisał crinone bo powiedział ze lepiej sie przyswaja i nie podrażnia a na następnej wizycie kazał mi do tego wszystkiego dalej brać luteinę i crinone zeby maluszkowi nic nie brakowało. Wiec tez nie kumam tu mi mowi nie używaj luteiny a na następnej wizycie zeby jednak stosować ale narazie jakos idzie to aplikowanie wiec stosuje tez luteinę bo mam spory zapas.
---------- Dopisano o 18:53 ---------- Poprzedni post napisano o 18:52 ---------- Lalosia super ze wszystko dobrze poszło teraz relax i pozytywne myślenie i mow duzo do maluszka
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:33.

Gdyby któraś z Was chciała namiary to piszcie