|
|||||||
| Notka |
|
| Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Nauki przedmałżeńskie w Siedlcach
Czy ktoś chodził na nauki do Parafii Ducha Świętego?
Jak wyglądają nauki, ile jest spotkań. Gdzie potem do poradni małżeńskiej? Lub ewentualnie w innych parafiach siedleckich ![]() pozdrawiam |
|
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Nauki przedmałżeńskie w Siedlcach
Witam! Ja biorę ślub w kościele garnizonowym w Siedlcach. Teraz chodzimy do Katedry do poradni małżeńskiej. W sumie do tej pory mieliśmy tam jedno spotkanie z księdzem, oraz rozmowę z panią z poradni, oni podpisują karteczki. Z tego co się orjentuję spotkań z tą panią ma być 3. Po za tym oczywiście spotkania indywidualne z księdzem w parafii. W każdą 2 niedzielę miesiąca są też w parafii św. Teresy organizowane spotkania (czuwanie), tam również podpisują karteczki.
Może trochę haotycznie, ale mam nadzieję, że pomogłam. Pozdrawiam!
|
|
#3 |
|
Przyczajenie
|
Dzięki serdeczne
![]() Pozdrawiam |
|
|
|
|
#4 |
|
Zadomowienie
|
Rubi, ja brałam ślub w kościele Ducha Św. od księdza na pierwszej rozmowie dostaniecie karteczki , które będą stemplowane na różnych spotkaniach. i tak
-spotkanie z księdzem i panią z poradni organizowane co niedzielę w katedrze (chyba o 9) tylko jedno takie spotkanie trzeba odbyć -2 indywidualne spotkania z panią z poradni też w katedrze (każda para umawia się z panią jak im i jej pasuje) - skupienia przedmałżeńskie organizowane w św. Teresie (2 niedziela miesiąca, chyba o 14) - 2 spowiedzi przedmałżeńskie ale to wszystko powie Wam ksiądz w parafii. daj znać jak poszło
* * * * * moja pasja * * * * * ja na facebooku [B]* * * * * azjatyckie kosmetyki oddam - wymianka Edytowane przez lilly78 Czas edycji: 2007-11-13 o 18:36 Powód: dopisanie informacji |
|
|
|
|
#5 |
|
Przyczajenie
|
Oczywiście że dam znać
. Trochę obawiam się tych spotkań z pancią z poradni małzeńskiej. Podobno niektóre babki które prowadza je sa troche nawiedzone . pozdrawiam i dzieki za informacje |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:14.

. Trochę obawiam się tych spotkań z pancią z poradni małzeńskiej. Podobno niektóre babki które prowadza je sa troche nawiedzone
. pozdrawiam i dzieki za informacje