![]() |
#391 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Darklingowe błyskotki
dzięki za opinie wszystkie
![]() dorzuce coś, bo ostatnio po jednej rzeczy dodaję. tym razem same bransoletki, wrappowe i niewrappowe kurde. na ostatniej fotce przycięłamlogo :/
![]() |
#392 |
Zadomowienie
|
Trzecia.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#393 |
Zadomowienie
|
A witam zajrzałam też i do Ciebie moja droga i powiem że ładnie tutaj się udzielasz
![]() Te mi się spodobały chociaż daleka jestem w lubieniu takich kolorów to forma bardzo fajna. W tych trochę ciemne tło ale podoba mi się oprawa/dekoracja zdjęc. A z bransoletek to 2,kobieto jak ty tak tym dutem, że niby jak to wywyijasz? i 5 jest fajniusia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#394 |
Rozeznanie
|
A mi najbardziej podoba się 5 - koralowa , bardzo fajnie wyglądają te otoczki z drutu. Ciekawe są też te dwukolowoe plecionki. Ładnie, ładnie pleciesz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#395 |
Zakorzenienie
|
Przedostatnia, bo nie przepadam za drobnymi bransoletkami
![]()
![]() |
#396 |
Zadomowienie
|
najbardziej podoba mi się ta z koralem
![]() to owinięcie kul drutem świetnie pasuje, w ostatniej bransoletce już nie bardzo raczej, jakos mi tak nie pasuje to do szklanych pięknych korali.... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#397 |
Wtajemniczenie
|
Dzięki
![]() Rina - nie wiem wlasnie, ta ostatnia miała taka być [zamówienie], ale jeszcze jej nie oddałam, nie wiem, chyba z nią coś z robię i przetłumaczę klientce, bo średnio mi to lezy. a grr. dlatego nie lubie robic na zamówienie Isani - nooo.. ja mam dużo róznych drutów ![]()
![]() |
#398 |
Raczkowanie
|
ta ostatnia to jak modelinowe świrle Szaji
![]() też sobie ostatnio kolorowe druciki zamówiłam
![]() |
#399 |
Zadomowienie
|
Chętnie ubiore spirit of the sea
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#400 |
Raczkowanie
|
trzecia mi się podoba jest taka delikatna i urocza, no i jeszcze bransoletka z koralem jest super
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#401 |
Zakorzenienie
|
śliczności, wszystkie !
![]() |
#403 |
Zakorzenienie
|
Wszystkie wyjątkowe, a najpiękniejsze dwie ostatnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#404 |
Zadomowienie
|
2, 6 a najbardziej - 'Desert rose'
![]() ![]()
![]() |
#405 |
Zakorzenienie
|
dwie ostatnie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#407 |
Wtajemniczenie
|
Dark, już nawet Twoje zdjecia są... dark
![]() 1 - za 5 lat nawet nie dojdę do takiego wywiajania drucikiem jak Ty... Cudowne połączenie klasycznych kolorów. 2 - gdyby nie ten kolor drucika przy zapięciu, to obmyślałabym jak Ci ją podwędzić ![]() ![]() 3 - cudowna asymetria... 4 - nie wiem, czy te kulki srebrne nie dają po oczach "za bardzo", ale i tak mi się bardzo podoba. 5 - na tle innych wypada blado ![]() 6 - hmmm, strasznie się cięzka wydaje. Nawet brałam w łapkę te korale i one sa ciężkawe... Trzyma się ten ducik przy nich? (przy kulce w poprzedniej bransoletce - trochę łatwiej...) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#408 |
Zakorzenienie
|
Mnie się najbardziej podoba bransoletka z koralem i onyksem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#409 |
Rozeznanie
|
trzecia i ostatnia
![]()
![]() |
#410 | |
Zakorzenienie
|
Jak dla mnie - dwa i cztery
Serialowo: Obsesyjnie powtarzając: Sherlock ![]() Na bieżąco: AHS, VD, Boardwalk Empire, Dexter, OUaT, Arrow, Elementary, TBBT, Merlin, Downton Abbey, Fringe, Hunted. Nadrabiając: The Hour, The Prisoner |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#411 |
Zadomowienie
|
Moja faworytka to onyks z koralem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#412 |
Zakorzenienie
|
Mi się najbardziej podoba ta bransoletka, a najlepiej to by wyglądała jak by miała tylko te koraliki z posypką, a na drugim miejscu jest ta
![]()
![]() |
#413 |
Wtajemniczenie
|
Atallayah - czekam na właściciela
![]() ![]() iguana - co masz do Swarków? w sensie ogólnym znaczy, nie do mojej aranżacji, bo to moge zrozumiec, ale do samych kryształków? Tsu, przesadzasz. ja jestem poczatkująca. i póki się nie nauczę, tego co chcę i póki nie będzie mi idealnie wychodzić to co chę, żeby wychodziło, to będę się uważać za początkującą. no, więc nie przesadzaj z tą wprawą ![]() co do ostatniej bransy - zdemontowalam. k=przekonałam klientkę i zrobiłam po swojemu ![]() i dziękuję wszystkim bardzo ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#414 |
Zadomowienie
|
Swarków nie toleruję poprostu - za ich wygląd i taki 'styl', który wogóle do mnie nie przemawia. Kojarzą mi się z tandetnymi kryształkami z targu (wiem, te wszystkie idealne szlify itd.. ). Swego czasu kupiłam ich trochę i żałuję teraz - mogłam te pieniądze przeznaczyć np. na minerały.. Tych co kupiłam nawet nie wykorzystałam.. Może poprostu nie umiem dostrzeć ich jakiegoś 'piękna'.. Ale mi nigdy nie podobały się różnego rodzaju kryształki i kryształy i możliwe, że dlatego te też mi się nie podobają.. Wiem, że dla większości z Was Swarki są w jakimś stopniu 'wykończeniem' Waszych prac i czasem naprawdę podoba mi się połączenie tych Swarków w niektórych Waszych pracach albo nawet jakieś wyjątkowe wykorzystanie samego Swarka. Ale zazwyczaj te kryształki są dla mnie na 'nie' i ich widok, np. jak pokazywałyście zdjęcia Waszych Swarkowych zbiorów, specjalnie na mnie nie wpływa...
![]() |
#415 |
Zakorzenienie
|
za chude dla mnie te owijańce
![]() ![]() http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=5641328 równowagi mi trochę brakuje - nie przekręca się na ręce zapięciem na wierzch dłoni? ja miałam parę takich bransoletek. Jak robię staram się wyważać, bo zawsze mi się przekręcały tyłem na przód...
![]() |
#416 |
Wtajemniczenie
|
Law - nie, nie przekręca się popierwsze dlatego, że wywazona, po drugie dlatego, że nie jest okrągła, tylko owalna i trzyma się ładnie jak się nosi. zrobiłam na sobie crushtesty nim zaczęłam produkować
![]() no dobra. nie wrzucąłam nic, bo nie chce mi się focić.. na balkonie zimno, na parapecie ni ma światła bo od północy. ale dzielnie ubrałam płaszcz i poszłam dzisiaj popstrykać kilka rzeczy. na razie tyle, bo się znowu zachmurzyło. 1. bransoletka prototypowa, dla mnie. łączenia drutu wyszły perfidnie na fotce, na łapie dużo mniej je widać. żyje, działa, przeżyła w ostatni weekend trzydniowy wypad do lasu, nic jej się nie stało, nawet przy tarzaniiu się w lisciach [niezamierzonym] i w łózku [zamierzonym]. wobec powyższego stwierdzam, że patent się sprawdził, teraz musze tylko wymyślić, jak owinąć 17 cm druta drugim drutem w jednym kawałku i nie dostac cholery =] 2. to jest stareee. ale wygrzebałam wreszcie, więc pstryknęłam fotkę. 3. i 4. a to moj ostatni patent. troche się wkurzająco robi, a ponieważ uformowałam od razu 4 kłóka z owiniętego, to powstały dość podobne kolczyki. paten dwukolorowego owijania mi się podoba, tylko że trochę męcząco się to robi [nie można nic oglądać - trzeba uważać non stop na druciki] ale pewnie kwestia wprawy, więc pójdę w to dalej. brońcie bogowie nie przypisuje sobie praw autorskich, bo pewnie ktoś to juz dawno wymyślił, ale nigdzie nie wiedziałam. enjoy ![]()
![]() |
#417 |
Raczkowanie
|
Darkling, hehe ale śmiać mi się zachciało
![]() u mnie w wątku możesz zobaczyć owijanie dwoma drucikami, ale żadnym prawem nie przypiszę sobie żadnego pomysłu ![]() pięknie i równo Ci wyszły i to się liczy
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#418 |
Zakorzenienie
|
ostatnie jak dla mnie
![]()
![]() |
#419 | |
Zakorzenienie
|
Mmm... Bransoletka i ostatnie
![]()
Serialowo: Obsesyjnie powtarzając: Sherlock ![]() Na bieżąco: AHS, VD, Boardwalk Empire, Dexter, OUaT, Arrow, Elementary, TBBT, Merlin, Downton Abbey, Fringe, Hunted. Nadrabiając: The Hour, The Prisoner |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#420 |
Zakorzenienie
|
Fajna ta bransoletka! lubię takie proste rzeczy. Owijane tez fajne, szczególnie te ostatnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:30.