|
|
#2341 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Byłe Tableciary plotkary :-)
Kasiu normalnie "extra" rodzinka :/
Pomodorko kochana, nie pytalas meza o cyfrowke?? Widzisz i nie było się czego bać zobaczysz jak bedzie ci milo w pracy ![]() ![]()
|||||||||||||||||||||
|
|
#2342 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
I ona nie omieszka o potrzebie tej pomocy przypomionać.choć ma dobre wykształcenie i jakby była mniej leniwa mogłaby mieć masę pieniędzy tylko ona woli od rodziców brać i siedzieć sobie w domu i narzekać jak jej ciężko.Ale nie dajcie się zwieść jej nie jest ciężko mają mieszkanie itp. ech za dużo by pisać. Cytat:
Ty też jako przyszła mama musisz zadbać oi siebie i swoje dobre samopoczucie.Bo ile warta jest smutna mama?A wiadomo, że nic nie poprawia kobiecie nastroju jak fruzjer i zakupy i kochający mąż... ![]() Więc nie oglądaj się na rodzinę tylko zrób sobie fryzurkę... Ja to jak sobie coś kupię i moja mama narzeka, że pieniądze wydaję to już nie tłuimaczę jej, ze skoro zarabiam to mam prawo kupować tylko mówię, że była ogromna przezena, prawie za darmo dawali i szkoda było nie wziąć
|
|||
|
|
|
#2343 |
|
Zakorzenienie
|
Zapomniałam wam napisać, że troszku się zmieniłam
Marudziłam mężowi ostatnio, że mam doła wyglądowego. To dał mi kaskę na fryzjera, farbę do włosów, solarium i dwie pary spodni Włoski pofarbowałam na kolor, który nazywa się "jesienne złoto" i jest to taki złotawy blond Spodnie kupiłam sobie z materiału, do szkoły takie eleganckie rybaczki do kozaków
|
|
|
|
#2344 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiedziałam że zapomne o kimś ![]() co do zabiegów to nie wiem jak to dokładnie sie nazywa, ale jest skuteczne w moim przypadku bardzo, po CC miałam duzo skóry i to obwisłej i te zabiegi dużo dały. Pytasz jak one wygladaja smaruje sie oliwką taka dla dzieci potem kosmetyczka takim urzadzeniem jeździ po udach taka przyssawka troche boli jak sie przyssie ale tak ma byc, potem smaruje żelem do usg i daje ampułke ujedrniajacą i jexdzi innym aparatem z podswietleniem.Cytat:
No ciekawe ja nie słyszałam o czymś takim Cytat:
Cytat:
Cytat:
Pomidorowa to super że miałas tyle wrażen włosy zakupy pełen luksus |
|||||
|
|
|
#2345 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nikitko cieszę się, że zabiegi tak ci służą Dobrze czasem oddać się w ręce profesjonaliski.Marcelinko wybacz, ale miałam tyle na głowie, że zapomniałam ci napisać co z tym aparatem Zresztą dwa dni mnie na wizażu nie było. Dziś P. wróci o 22 do domu to ci wszystko napiszęMisiu pewnie, że o tobie myślałyśmy, tylko czasem w ferworze rozmowy się tego nie napisze ![]() Ray ty się tak nie martw o ruchy małej. Najważniejsze, że ją czujesz. A twój mąż mądrze powiedział, że to mały człowiek z humorami i może reagować na niskie ciśnienie tak jak my Kasiasiarku jestem w szoku, że twoi rodzice tak powiedzieli A ja myślałam, że moi teście mają niestworzone pomysły.Powiedziałam mojemu P., że nawet jeżeli teście nas na Wigilię nie zaproszą, to zgadzam się, żeby do nich pojechać Robię to dla niego, ale wiem, że to będzie najgorsza Wigilia w moim życiu Nic, w pierwszy dzień Swiąt będziemy już u moich rodziców (chyba, że zabiję teściów i trafię do więzienia ) i wtedy będzie cudownie |
|
|
|
|
#2346 |
|
Zakorzenienie
|
Pomidorko nie mogę się doczekać na Twoje zdjęcia z nową fryzurką
|
|
|
|
#2347 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Pomidorko zawsze możecie wcześniej wrócić do domu
nie musicie z nimi tyle siedzieć
|||||||||||||||||||||
|
|
#2348 |
|
Zakorzenienie
|
Hehe, P. się podobało
Następnym razem chcę blond. Już teraz bym zrobiła, ale bałam się, że będę wyglądać jak pól d...y zza krzaka, bo nidgy blondynką nie byłam Ale następnym razem będę odważniejsza
|
|
|
|
#2349 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Więc jak jedziemy tam na Wigilię to na noc zostajemy. Najwcześniej możemy jechać po sniadaniu w pierwszy dzień Swiąt Bleeee.... nie wiem jak ja z nimi wytrzymam ... blebleble
|
|
|
|
|
#2350 | |||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pomidorko jestem zła na Ciebie :P napisałas o "złotej jesieni" na włosach a ja od hmm 1,5miesiąca nie farbowałam włosów bo mam na włoskach szampon na 24 mycia, w sumie już po kolorze... Miałam farbować za tydzień ale już teraz bym poszłaaaaaaaaaaaaaaaaaa.. ..
||||||||||||||||||||||
|
|
#2351 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To czemu nie możesz iść teraz? Musisz ten tydzień czekać? Na jaki kolor chcesz się farbnąć?
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2352 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczynki w końcu odważyłam się pokazać mój makijaż na MM
Macie ochotę obejżeć i może skomentować? http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=220688 Zdjęcia do bani (nie umiem się obchodzić z tym aparatem ) i fryzury nie chciało mi się robić
|
|
|
|
#2353 |
|
Zakorzenienie
|
Kasiasiarku, makijaż jest śliczny. I mówię ci to jako osoba, która od 8 lat w kosmetykach siedzi
Ładnie używasz rozświetlenia pod brwiami, pięknie się błyszczy, nie za mocno, ale na tyle, żeby zaznaczyć. Śliczne dziewczę z ciebie |
|
|
|
#2354 | |||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
||||||||||||||||||||||
|
|
#2355 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2356 |
|
Zakorzenienie
|
A znacie może jakieś sposoby żeby brwi szybciej rosły??
|
|
|
|
#2357 | |||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ojjjjjjjjjj tak też myślałam , ale nie mam z czym zmieszać tej czekoladki jedynie to z tym mahoniem ale nie wiem czy tak mogę, chociaż firma ta sama, różnią się hmm "wytrzymaloscia" na zmywanie hmm jak myslisz?? caly mahon i ta czekolada??
||||||||||||||||||||||
|
|
#2358 |
|
Zakorzenienie
|
Jedyny jaki znam to nie golić
Ale się nie martw, boś śliczna dziołcha jest |
|
|
|
#2359 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2360 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
po goleniu u nich wszystko piecze bo gola zwykła jednorazówka... ale ni boj sie nie zatna cie |
|||||
|
|
|
#2361 |
|
Zakorzenienie
|
Kasiasiar juz napisalam na tamtym watku ze makijaz bardzo ladny,ladne wycieniowane,no i bardzo ladna kobietka jestes i jak juz dziewczyny pisaly wyzej bylo sie usmiechnac kochana do nas
|
#2362 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Hehe nie strasz mnei ze mi spala sie wloski hehehe to szampon nie 100% farba hmmmmm
|||||||||||||||||||||
|
|
#2363 |
|
Zakorzenienie
|
A ja musze na troszke zmykac bo pol dnia siedze przed kompem i teraz Tz chce tu zasiasc wiec uciekam ale pozniej do was zajrze kochane
|
#2364 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczynki. Uśmiech był tylko te zdjęcia z uśmiechem nie nadawały się do pokazania bo byłu rozmazane.Nie umiem zapanować nad tym aparatem
![]() Moze za dużo z nim kombinuję? Wcześniej mieliśmy Kodaka to chyba była pierwsza cyfrówka kodaka jaką wyprodukowali Miała wiele funkcji i była łatwa w obsłudze a zdjęcia robiła jak pocztówki, takie piękne. Tylko kupiliśmy canona i kodaka oddaliśmy teściowej
|
|
|
|
#2365 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)Cytat:
|
||
|
|
|
#2366 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Na zdjęciach masz blond włoski ![]() Czy to mój wzrok bądź monitor kłamie? |
|
|
|
|
#2367 | |||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
||||||||||||||||||||||
|
|
#2368 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2369 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Możesz wpaść, ale z włosami i na kawę, z morderczymi zamiarami nie wpuszczam
|
|
|
|
|
#2370 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hi hi
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:26.

Widzisz i nie było się czego bać 

No nic, jakoś to będzie. Czuję się coraz pewniej w tej szkole. W końcu widziałam pokój nauczycielski i jest bardzo przytulny. Dużo młodych nauczycielek, więc będzie z kim pogadać
Spodnie kupiłam sobie z materiału, do szkoły takie eleganckie rybaczki do kozaków
i te zabiegi dużo dały. Pytasz jak one wygladaja smaruje sie oliwką taka dla dzieci potem kosmetyczka takim urzadzeniem jeździ po udach taka przyssawka troche boli jak sie przyssie ale tak ma byc, potem smaruje żelem do usg i daje ampułke ujedrniajacą i jexdzi innym aparatem z podswietleniem.
A ja myślałam, że moi teście mają niestworzone pomysły.
Robię to dla niego, ale wiem, że to będzie najgorsza Wigilia w moim życiu
) i wtedy będzie cudownie