Sierpnióweczki 2016! Część III. - Strona 70 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-04-01, 12:32   #2071
Krefetka
Zadomowienie

Dot.: Sierpnióweczki 2016! Część III.

do szpitala na ramiączka koszuli nie chciałabym zakładać.
Przy moich wymiarach, jakiś kawałek morświna zawsze chciałby na wolność.

koleżanka ostatnio rodziła w takiej jak z załącznika.
do karmienia też sobie chwaliła
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg koszula-nocna-w-krate-italianfashion-m-s-m-l-xl-3148721373.jpg (46,0 KB, 20 załadowań)
Krefetka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-01, 12:32   #2072
Piernik Torunski
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez TinkerrBell Pokaż wiadomość
Dla mnie te koszule dla ciężarnych są jak dla małych dzieci. Jakieś infantylne nadruki....nie ma nic co dalej sugeruje że jesteś kobietą. A jak już znalazłam to cena była zaporowa....A to przecież kawałek materiału...
no wlaśnie..albo infantylne nadruki albo bezkształtne worki

Cytat:
Napisane przez florencee Pokaż wiadomość
Myślę, że da radę, no nie jest to typowy aseksualny wzór z żyrafką, ale też tej koronki nie jest znowu tak dużo, jest subtelna i ładna ogólnie.
dzięki za opinie..

Cytat:
Napisane przez Krefetka Pokaż wiadomość
Pani miala coś podobnego w stylu jak ponizej tyle ze w peniuarze były piórka zamiast koronki

a ta która znalazłaś bardzo mi się podoba
dzięki..

Cytat:
Napisane przez superhuman Pokaż wiadomość
to ja bym brała
wziełam..ale jak kliknęłam to zaczełam myśleć czy nie przegiełam..

Cytat:
Napisane przez kasia_ruda Pokaż wiadomość
Ja nie czułabym się komfortowo w koszuli na ramiączkach w szpitalu, jakos tak "za goło". Ale to każdy ma swój jakiś tam próg intymności.

Ps. Zwracajcie uwagę na długość koszul, bo na brzuchu idą ostro w górę, a żadna nie chce paradować po oddziale z pupą wypchaną podkładami prawie na wierzchu.

Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
no ja mam zamiar szlafrok dołozyć bo mój próg intymności to jest taki,że gin ostatnio podczas badania skomentował moje zachowanie "tędy ma przejście dziecko, nogi to trzeba trochę szerzej"..na bank wezmę też spodnie ze sobą, ale jak już muszę "wietrzyć" i pokazywać krocze to wolę coś normalnego ubrać..

Cytat:
Napisane przez asienkaroza Pokaż wiadomość
moim zdaniem jeżeli jest z satyny. to bardziej do łóżka, ale jak bawełna to jestem za
chyba bawełna..dzięki..

Cytat:
Napisane przez tija93 Pokaż wiadomość
Na pewno coś da

Moja każda wypłata trochę się różni. W sumie nie wiem czemu. Ogólnie w częściach mi ją wypłacają, ale tak już było przed L4

Podoba mi się Myślę, że jej daleko do pani z boa

tylko wiesz jak rolety i klima mają mi dać jeden stopień mniej to wolę te parę tysięcy na coś innego przeznaczyć..

a to wogóle dziwne,że się róznia wypłaty
dzięki
jak było na kawce?
Piernik Torunski jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-01, 12:38   #2073
kasia_ruda
Zakorzenienie

Dziewczyny, wypłaty wam się różnią, bo l4 jest naliczane na ilość dni pracujących, więc jak jest krotki miesiąc, to dostajecie mniej niż w długim, nie jak w pracy, że zawsze tyle samo.

kasia_ruda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-01, 12:38   #2074
Piernik Torunski
Zakorzenienie

Cytat:
dlatego ja bym się powstrzymała z zakupem koszuli do szpitala na waszym miejscu tak do 7 miesiąca minimum, bo faktycznie nikt nie wie ile przytyje i jak zmieni się jego ciało
ale ja nie mam nic w domu co by się nadawało w razie w do szpitala..do 7 mies nie wytrzymam z moją perfekcyjna organizacją..jakby coś się działo wcześniej to chcę mieć jakąś koszulę..

Cytat:
do szpitala na ramiączka koszuli nie chciałabym zakładać.
Przy moich wymiarach, jakiś kawałek morświna zawsze chciałby na wolność.

fajna ta co wrzuciłas..ale rozmiarówka widzę od s, a ja noszę xs i mam nadziję,że tak pozostanie..poza tym niska jestem
Stary 2016-04-01, 12:38   #2075
Krefetka
Zadomowienie

Pani gadzet reklamowała to co poniżej.
Nazwała to sukienką porodową

marka granatOVO.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg sukienka-porodowa.jpg (200,5 KB, 22 załadowań)

Edytowane przez Krefetka
Czas edycji: 2016-04-01 o 12:41
Stary 2016-04-01, 12:39   #2076
Świniaczek
Zakorzenienie

GG do Świniaczek

Cytat:
Ooooo kocia mania jaka spokojna i jak emanuje kocią godnością.
Mój niestety nie zdaje sobie sprawy ze swoich rozmiarów i stara sie zmieścić we wszystko, ostatnio wciskał łapę, a pózniej próbował zmieścić w pudełko od zapałek
Moja ponad 20 kg psia kruszynka tak ma. Pcha się pod ławę, a później się dziwi, że nie może się ruszyć, bo się pod nią klinuje Słodki debil

Cytat:
One nie są leniwe gin mi mówił ze w ciazy mam zachowywać się jak rasowy kot. Leżeć ile się da. Poruszać się bez pośpiechu i to po wcześniejszym przemyśleniu czy na pewno muszę się ruszyć
Dodatkowo biorę przykład z mojego kota i aktywuje się jak mi smakołyki podstawiają
W ciąży zamieniamy się w koty

Cytat:
Szkoda, bo ja uwielbiam papugi. Teraz jest tak cicho w domu.
Tż niestety nie podziela mojej pasji i nie pozwala na kolejną.
Miałam kiedyś papużkę falistą. I nigdy więcej Z tym, że ona była na początku u mojego wuja, który dużo grał na kompie i łapała bardzo nieprzyjemne dźwięki, w efekcie jej skrzeczenie doprowadzało do szału. Tylko czasem ładnie śpiewała, a tak to się darła jak jakiś potwór. Papużki mojej sąsiadki śpiewają bardzo ładnie Mam uraz tylko i wyłącznie przez to, jak ta nasza się darła

Cytat:
Napisane przez superhuman Pokaż wiadomość
Ja tez jakos dziwnie to odbieram bo czuje mała bardzo nisko pod pępkiem nad spojeniem i sie boje ze to cos jej zrobi
Pierwsze ruchy poczułam właśnie zaraz po seksie. Powiem szczerze, że dość średnie to było uczucie. Jakby to było w innej sytuacji, to odebrałabym to inaczej, a tak to się poczułam jakbyśmy mu tam nie wiem jak przeszkadzali w środku W efekcie pomimo, że brak u nas jakichkolwiek przeciwwskazań, to i tak 5 razy człowiek pomyśli, zanim cokolwiek mocniej zrobi i każdy ruch jest analizowany
Delikatnie mówiąc - działa to rozpraszająco

Cytat:
koszt mojej wizyty to 140pln i tak płacę tanio ze względu na to że dosyć długo leczę się w tej klinice. Nowe pacjentki zaczynają od 170.
Na każdej wizycie mam USG, za morfologię i inne badania muszę dodatkowo płacić. 3d/4d takie cudo nie jest mi znane
Uff, tak czytałam o cenach wizyt i zaczęłam się zastanawiać, czy mój lekarz ocipiał Płacę podobnie jak Ty, bo 150 zł i też wszystko muszę płacić dodatkowo. 3d/4d na szczęście ani mnie ani TŻa kompletnie nie interesuje, jakoś nam się obraz z tego nie podoba Wolimy zwykłe usg. No ale zaufanie do lekarza mam pełne i kompletnie nie boję się o młodego.

Cytat:
Napisane przez DobraDusza88 Pokaż wiadomość
Nie wchodziłam już wczoraj po wizycie, bo wróciliśmy dość późno i robiliśmy na kolację domowe burgery Popiłam radlerem 0% i Małgosia tak mi szalała w brzuchu, że aż się śmiałam zasmakowały jej burgery

Na szczęście wszystko jest dobrze, Gosia waży już prawie 450g od poprzedniej wizyty (czyli 4tyg) przytyłam prawie 3kg!! Cholerne święta w sumie mam 3,5kg na plusie. Twardnieniami kazał się nie martwić, bo szyjka długa i mocna. Jedynie łożysko dalej dość nisko, ale nie przodujące więc również ok. Kolejna wizyta za 4 tyg
My chyba "hodujemy" wegetarianina, bo jakoś mięsko zdecydowanie nam nie podchodzi Nigdy nie byłam mięsożercą, ale odkąd jestem w ciąży to mnie normalnie brzydzi. Zjem tylko w niektórym postaciach.

450g? Jej, ja myślałam, że one jeszcze takie duże nie są, że teraz to pewnie ze 250-300 a tu 450
Dobrze, że wszystko ok

Cytat:
Co do.stanikow to ja bym chciała kupować w sieciowych niestety przy moim rozmiarze wchodzą w grę tylko sklepy z bielizną i ceny najczęściej z kosmosu:/
Spróbuj w Esotiqu. Czasem można trafić naprawdę "nietypowe" rozmiary jak na sieciówki. Do miseczki H bardzo często mają wybór. Ale trzeba się polubić z ich fasonami, usztywnianych nawet u nich nie mierzę, tylko pół-usztywniane albo miękkie. Jeszcze rozmiary wybiegające poza "standardowe" często są w ciekawych promocjach, mój najwygodniejszy i najlepiej dopasowany stanik kosztował w esotiqu ok 37 zł I te wszystkie wcześniej kupione za kosmiczne pieniądze, w które już po prostu nie wchodzę bo się utuczyłam wymiękają przy tym jednym

Cytat:
Napisane przez warszawianka109 Pokaż wiadomość
To Wy wszystkie macie koty, nikt nie ma psiaka?!

Tija zdecydowaliście się na przygarnięcie pieska przed porodem czy jednak nie?

Wstawiam moją Pchełeczkę, która uwielbia koty... ganiać
To ja przedstawię może Bogusia (miał być męski jak Bogusław Linda - jest największą psią cipą na ziemi, kastracja w ogóle nie pozbawiła go męskości, bo żadnej męskości nie miał ), który dał mi tak popalić przez pierwsze 3 miesiące jak go mieliśmy, że opieka nad niemowlakiem mi niestraszna Wzięty ze schroniska jak miał ze 4-5 tygodni (podrzucił ktoś cały miot), zarobaczony, zapchlony, pobudka w nocy średnio co godzinę, żeby po nim posprzątać albo go wynieść biegusiem na dwór na siku
To było straszne

Cytat:
Mam psiaka u mnie małe ZOO. Zawsze się śmieje że skończę jak Villas
Mi to rodzice powtarzają i póki co cieszą się, że mieszkamy z TŻem w bloku, bo on też by wszystkie psie biedy brał do siebie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 125.jpg (87,1 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 128.jpg (96,9 KB, 5 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 173.jpg (72,2 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 175.jpg (74,3 KB, 5 załadowań)

Edytowane przez Świniaczek
Czas edycji: 2016-04-01 o 12:40
Świniaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-01, 12:39   #2077
kasia_ruda
Zakorzenienie

Cytat:
dlatego ja bym się powstrzymała z zakupem koszuli do szpitala na waszym miejscu tak do 7 miesiąca minimum, bo faktycznie nikt nie wie ile przytyje i jak zmieni się jego ciało

Na naszym, czyli w sensie na moim z bliźniaczkami? Ja w 7 to już mogę być dawno po porodzie, a koszule mam z poprzedniej ciąży, to na tak krótko zakup, że nie zamierzam nowych czynić, w tamtych oblecę.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2016-04-01, 12:42   #2078
Piernik Torunski
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny, wypłaty wam się różnią, bo l4 jest naliczane na ilość dni pracujących, więc jak jest krotki miesiąc, to dostajecie mniej niż w długim, nie jak w pracy, że zawsze tyle samo.

aaa to możliwe..ale u mnie teraz wyszło prawie 200zł różnicy...a marzec i kwiecień aż tak się nie różnią( dostaję kasę z góry za miesiąc)
Stary 2016-04-01, 12:43   #2079
kasia_ruda
Zakorzenienie

Cytat:

marka granatOVO.

Strasznie kusa
Stary 2016-04-01, 12:47   #2080
Piernik Torunski
Zakorzenienie

Cytat:

marka granatOVO.
całkiem całkiem..200zł? czy więcej?

Cytat:
Napisane przez Świniaczek Pokaż wiadomość

Pierwsze ruchy poczułam właśnie zaraz po seksie. Powiem szczerze, że dość średnie to było uczucie. Jakby to było w innej sytuacji, to odebrałabym to inaczej, a tak to się poczułam jakbyśmy mu tam nie wiem jak przeszkadzali w środku W efekcie pomimo, że brak u nas jakichkolwiek przeciwwskazań, to i tak 5 razy człowiek pomyśli, zanim cokolwiek mocniej zrobi i każdy ruch jest analizowany
Delikatnie mówiąc - działa to rozpraszająco

My chyba "hodujemy" wegetarianina, bo jakoś mięsko zdecydowanie nam nie podchodzi Nigdy nie byłam mięsożercą, ale odkąd jestem w ciąży to mnie normalnie brzydzi. Zjem tylko w niektórym postaciach.

To ja przedstawię może Bogusia (miał być męski jak Bogusław Linda - jest największą psią cipą na ziemi, kastracja w ogóle nie pozbawiła go męskości, bo żadnej męskości nie miał ), który dał mi tak popalić przez pierwsze 3 miesiące jak go mieliśmy, że opieka nad niemowlakiem mi niestraszna Wzięty ze schroniska jak miał ze 4-5 tygodni (podrzucił ktoś cały miot), zarobaczony, zapchlony, pobudka w nocy średnio co godzinę, żeby po nim posprzątać albo go wynieść biegusiem na dwór na siku
To było straszne

Mi to rodzice powtarzają i póki co cieszą się, że mieszkamy z TŻem w bloku, bo on też by wszystkie psie biedy brał do siebie
o kurcze..to się malec ujawnił..wiesz dawał Wam znać,że ma Was na oku..
i brawa dla Malca za bezmięsne odżywianie
śliczny Boguś..wygląda na rozrabiaka
Stary 2016-04-01, 12:47   #2081
TinkerrBell
Zadomowienie

Cytat:

marka granatOVO.
Nawet ok. Też wolę rękawy, bo nie lubię pokazywać swojego zwisu ozdobnego damskiego

Noooo nieeeeee
http://mamygadzety.pl/granatovo/

Ona ma pod spodem wzorki w zwierzątka....

A coś takiego?
http://pieknamama.pl/koszula-radosc-s-szary.html
Choć założę się, że moja szwagierka powie, że wygląda jak z domku na prerii:P
TinkerrBell jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-04-01, 12:48   #2082
Krefetka
Zadomowienie

Cytat:
Strasznie kusa
ze strony wnioskuje ze mozna wybrać długość bo w jednym rozmiarze wskazują 2 długości. Niestety rozmiarówka się nie otwiera

mozna tez wybrac wzór podszewki.
tyle że droga (zdaje mi się)

Edytowane przez Krefetka
Czas edycji: 2016-04-01 o 12:50
Stary 2016-04-01, 12:49   #2083
tija93
Zakorzenienie

Cytat:

Myślałam właśnie o takiej, ale z krótkim rękawkiem

Cytat:
Napisane przez Piernik Torunski Pokaż wiadomość
no ja mam zamiar szlafrok dołozyć bo mój próg intymności to jest taki,że gin ostatnio podczas badania skomentował moje zachowanie "tędy ma przejście dziecko, nogi to trzeba trochę szerzej"..na bank wezmę też spodnie ze sobą, ale jak już muszę "wietrzyć" i pokazywać krocze to wolę coś normalnego ubrać..

chyba bawełna..dzięki..

tylko wiesz jak rolety i klima mają mi dać jeden stopień mniej to wolę te parę tysięcy na coś innego przeznaczyć..

a to wogóle dziwne,że się róznia wypłaty
dzięki
jak było na kawce?
Gin trochę przegiął z tym tekstem

Przy klimie na pewno większe różnice temperatur

Miło i przyjemnie Doktora mojego spotkałam, pytał jak się czuję. Dziewczyny mówiły, że fajnie wyglądam Dopytałam o szkołę rodzenia. I oddałam moje klucze do szafki dla przyjezdnych dziewczyn bez przydzielonej szafki

Cytat:

No raaacja

Cytat:

marka granatOVO.
Fajne to to, ale pewnie też fajnie kosztuje
Stary 2016-04-01, 12:53   #2084
kasia_ruda
Zakorzenienie

Cytat:
ze strony wnioskuje ze mozna wybrać długość bo w jednym rozmiarze wskazują 2 długości. Niestety rozmiarówka się nie otwiera

mozna tez wybrac wzór podszewki.
tyle że droga (zdaje mi się)

No to ok, fajnie wygląda. Ale 159 zł za koszulę, ktora przy porodzie ubabra się krwią (oby tylko ) to ja bym nie dała

---------- Dopisano o 13:53 ---------- Poprzedni post napisano o 13:52 ----------

Cytat:
Nawet ok. Też wolę rękawy, bo nie lubię pokazywać swojego zwisu ozdobnego damskiego

Noooo nieeeeee

A coś takiego?

Fajna bardzo. Ale widać, ze jest krótka nawet na modelce bez brzuszka.
Stary 2016-04-01, 12:55   #2085
Świniaczek
Zakorzenienie

GG do Świniaczek

Cytat:
o kurcze..to się malec ujawnił..wiesz dawał Wam znać,że ma Was na oku..
i brawa dla Malca za bezmięsne odżywianie
śliczny Boguś..wygląda na rozrabiaka
Dawał znać tacie, że ma go w głowę nie pukać
Też jestem z Gabrysia dumna, bo na całkiem bezmięsną dietę mimo wszystko nie umiem się przerzucić, ale teraz to owoce na potęgę, warzywka, jogurty no i słodycze Po mięsku mnie mdli Dlatego unikam.
Boguś diabeł wcielony, chodzące adhd. Jak jesteśmy w domu to do ogarnięcia, potrafi sporo czasu spać, ale u moich rodziców zrobił taką demolkę na ogródku, że ma odgrodzony kawałek tylko dla siebie Jak tam czasem śpimy, to do 1 w nocy się kręci zanim załapie, że naprawdę pora już spać, a o 5.30 pobudka, żeby wyjść na ogród Wygryzł nawet korzenie z 4 metrowej thuji i w efekcie drzewko powoli umiera

Stary 2016-04-01, 12:55   #2086
Piernik Torunski
Zakorzenienie

Cytat:

Noooo nieeeeee

A coś takiego?
fajna ta szara..ale kokardek też nie lubię

Cytat:
Napisane przez tija93 Pokaż wiadomość
Myślałam właśnie o takiej, ale z krótkim rękawkiem

Gin trochę przegiął z tym tekstem

Przy klimie na pewno większe różnice temperatur

Miło i przyjemnie Doktora mojego spotkałam, pytał jak się czuję. Dziewczyny mówiły, że fajnie wyglądam Dopytałam o szkołę rodzenia. I oddałam moje klucze do szafki dla przyjezdnych dziewczyn bez przydzielonej szafki

No raaacja

Fajne to to, ale pewnie też fajnie kosztuje
też tak myśle,że przegiął..dziwnie się poczułam..
oo fajnie,że miały czas pogadać z Tobą..też bym się czasem wybrała,ale wiem ,ze wszyscy w biegu to bez sensu..no i dla doktorka
Stary 2016-04-01, 12:57   #2087
Kasmina
Rozeznanie

Ja mam 2 koszule w których mogłabym ew. karmić i jedna w której nie, bo się nie rozpina, ale nie wiem czy się w nie zmieszczę

Też mam koty 2 i pół bo czasami nas odwiedza ale chyba znalazł inne lokum.

Byłam dziś na szkole rodzenia i będę chodzić bo ciekawie było. Dziś rozmawiałyśmy o kosmetykach i dostalysmy listę tych najbardziej potrzebnych do tego pare spraw organizacyjnych i godzina minęła

Ale was niesie z tymi postami ciężko nadrobić ale zaległości mieć nie można
Kasmina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-01, 12:58   #2088
tija93
Zakorzenienie

Cytat:
też tak myśle,że przegiął..dziwnie się poczułam..
oo fajnie,że miały czas pogadać z Tobą..też bym się czasem wybrała,ale wiem ,ze wszyscy w biegu to bez sensu..no i dla doktorka
Ja uprzedziłam, że będę Akurat nie miały dużo roboty, ale jakby miały to bym wróciła do domu.
Stary 2016-04-01, 12:58   #2089
Piernik Torunski
Zakorzenienie

Cytat:
Dawał znać tacie, że ma go w głowę nie pukać
Też jestem z Gabrysia dumna, bo na całkiem bezmięsną dietę mimo wszystko nie umiem się przerzucić, ale teraz to owoce na potęgę, warzywka, jogurty no i słodycze Po mięsku mnie mdli Dlatego unikam.
Boguś diabeł wcielony, chodzące adhd. Jak jesteśmy w domu to do ogarnięcia, potrafi sporo czasu spać, ale u moich rodziców zrobił taką demolkę na ogródku, że ma odgrodzony kawałek tylko dla siebie Jak tam czasem śpimy, to do 1 w nocy się kręci zanim załapie, że naprawdę pora już spać, a o 5.30 pobudka, żeby wyjść na ogród Wygryzł nawet korzenie z 4 metrowej thuji i w efekcie drzewko powoli umiera
hehe..Gabrys wie co robi..
no i dla Waszego wspólnego zdrowia mięsko mu nie podchodzi..
widać w oczach Bogusia to szaleństwo..

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-04-01, 13:03   #2090
Fantasmagori
Zakorzenienie

Dziewczyny zlitujcie się, od wczoraj od 23 do teraz miałam 6 stron do nadrobienia szalone

też się pochwalę kociakami
Na zdjęciach każdy osobno i na ostatnim wszystkie razem
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg _B265001.jpg (53,8 KB, 9 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 444.jpg (104,6 KB, 8 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 10885328_907847605916768_8650434372834614491_n.jpg (46,1 KB, 7 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 12645165_1131853843516142_6205446885270544611_n.jpg (101,8 KB, 11 załadowań)

Fantasmagori jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-01, 13:04   #2091
Krefetka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Fantasmagori Pokaż wiadomość
Dziewczyny zlitujcie się, od wczoraj od 23 do teraz miałam 6 stron do nadrobienia szalone

Wesoła gromadka
Stary 2016-04-01, 13:07   #2092
Świniaczek
Zakorzenienie

GG do Świniaczek

Cytat:

Czarnuszek Uwielbiam czarne kociska

Stary 2016-04-01, 13:08   #2093
Krefetka
Zadomowienie

Cytat:
To było straszne

Młodziutki musi być bo szaleństwo w oczach i pyszczku ma
Stary 2016-04-01, 13:11   #2094
Świniaczek
Zakorzenienie

GG do Świniaczek

Cytat:
Młodziutki musi być bo szaleństwo w oczach i pyszczku ma

W czerwcu będzie miał dwa lata

Stary 2016-04-01, 13:16   #2095
DobraDusza88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez warszawianka109 Pokaż wiadomość
To Wy wszystkie macie koty, nikt nie ma psiaka?!

Tija zdecydowaliście się na przygarnięcie pieska przed porodem czy jednak nie?

Wstawiam moją Pchełeczkę, która uwielbia koty... ganiać

Załącznik 6317921
Załącznik 6317926
ja mam psiaka! już prawie od 5 lat Menda taka skubana, zawsze musi być tak jak on chce właśnie wyleguje się ze mną na kanapie i zasierszcza mój nowo nabyty kocyk Ale kocham go ogromnie i byłabym w stanie zrobić komuś krzywdę w jego obronie

Cytat:
Dla mnie te koszule dla ciężarnych są jak dla małych dzieci. Jakieś infantylne nadruki....nie ma nic co dalej sugeruje że jesteś kobietą. A jak już znalazłam to cena była zaporowa....A to przecież kawałek materiału...
Dokładnie... te wszystkie z żyrafkami, misiami, słonikami... dla kogo oni to robią? przecież podczas porodu i po nim nie przestajemy być kobietami;/

Cytat:
(...)

450g? Jej, ja myślałam, że one jeszcze takie duże nie są, że teraz to pewnie ze 250-300 a tu 450
Dobrze, że wszystko ok

To było straszne

Fajny Boguś a myślę, że w konkurencji na największą psią ci*kę to mógłby spokojnie konkurować z moim mój psiak trzęsie się ze strachu gdy zaskrzypią drzwi albo... słyszy wiatr gdy jest w mieszkaniu przeciąg

Co do 450g mojej Małgosi to pamiętaj, że mam termin tp na 4 sierpnia, więc ma prawo być większa np od dziecinek z końca sierpnia poza tym ona zdecydowanie lubi mięsko z resztą jak rodzice

Cytat:

Noooo nieeeeee

A coś takiego?
oo ta jest fajna! zapisałam sobie w zakładkach
Stary 2016-04-01, 13:16   #2096
zonamojegomeza
Zakorzenienie

Cytat:
Ja kupiłam w poprzedniej ciązy genialne koszule na szpital i do karmienia w biedrze. Wygladały tak

Pierś wyjmowało się z takiej zakładki na połączeniu granatu i szarego teraz muszę je odkopać z worków próżniowych, uprać i powoli przygotować sobie torbę do szpitala, bo u mnie to kij wie, kiedy tam wyląduję...

Takie cuda w biedrze???
Ja potrzebuję pizamke na teraz. Spodnie robia się ciasne, kiszulka coraz krótsza. Ale 100 za piżame na kilka miesiecy mnie nie bawi.
zonamojegomeza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-01, 13:17   #2097
TinkerrBell
Zadomowienie

Cytat:

To zdjęcie jak śpią razem jest cudne Moje się omijają szerokim łukiem
Stary 2016-04-01, 13:18   #2098
Orange_tree1
Zadomowienie

Cytat:
nie uczyłam, założyłam i chodzi jak pudel po wybiegu..ten kot to jest taki pół kot..dziwnie się zachowuje..miałam wcześniej innego i tamten w szelkach jak dzika bestia się zachowywał..
mój albo "dzikuje" albo kładzie się bokiem i leży ni cholery nie chce iść normalnie
12.12.2015 II kreseczki
23.08.2016 Czekamy na Ciebie maleństwo
Orange_tree1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-01, 13:20   #2099
TinkerrBell
Zadomowienie

No dobra, idę w siną dal...a wy nie piszcie zbyt dużo bo później ciężko nadrabiać

Umówiłam się z mamą na małe zakupy a później mam kolację z koleżanką))
Stary 2016-04-01, 13:21   #2100
Fantasmagori
Zakorzenienie

Cytat:
Wesoła gromadka
oj wesoło to nimi jest, nie powiem

Cytat:
Czarnuszek Uwielbiam czarne kociska
właśnie często mówię tak do niej - Czarnuszek chociaż ma na imię Kasia też uwielbiam czarne

Cytat:
To zdjęcie jak śpią razem jest cudne Moje się omijają szerokim łukiem
Moje się kochają, chociaż oczywiście czasem toczą dzikie walki i urządzają gonitwy po domu ale jak śpią to właśnie razem

Fantasmagori jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości