|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Koleżanka niczym kumpel...
Mam taki nietypowy problem. Otóż, mam sporo kolegów,ale od pewnego czasu zauważyłam,że nie traktują mnie jak typową dziewczynę. Rozmawiają ze mną bez żadnych tematów tabu. Tematy naszych pogawędek dotyczą nawet świntuszenia.W moim towarzystwie oni czują się swobodnie,rozmawiają o swoich sprawach nie krępując się moją obecnością. Może dzieje się tak,że ja sama trochę w ich towarzystwie ujawiam swoje męskie cechy... jako jedyna dziewczyna lubie zamiast szklaneczki coli... jedmo małe piwo-oczywiscie nie robie tego,ażeby zwróćić na siebie uwagę.O nie.Staram się być sobą. Oni zwracają sie też do mnie z prośbą o pomoc, radę w sprawie dziewczyny... To miłe. Wiedzą,że mogą na mnie polegać.Kiedy jest na gg to zagadują, "pasi" im,że dyskutujemy na temat zboczony. Mam odczucie,że nie dostrzegają już powoli,że jestem dziewczyną...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Koleżanka niczym kumpel...
A moze to jest cos w rodzaju przyjazni?
Ja np. zaprzyjaznilam sie z przyjaciolmi mojego TZ. I czesto rozmawiaja ze mna o swoich dziewczynach itp. ale w jakim Ty wlasciwie jestes wieku?
![]() |
#3 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja uwazam, ze nie ma problemu i wszystko ok. wolalabys zeby krepowali sie twoja obecnoscia? zamawiasz piwo i meskie cechy? nie wiem w jakim towarzystwie sie obracasz, ale w tym moim dziewczyny nie zamawiaja wylacznie coli tylko wlasnie piwo czy drinki... i bynajmniej meskie nie sa z tego powodu. i podstawowe pytanie: wolalabys zeby zostali twoimi kumplami czy moze jednak chcialabys zeby cie podrywali i traktowali jako obiekt westchnien? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Konto usunięte
|
A chciałabyś żeby traktowali Cię jak dziewczynę?
Po Twoich wcześniejszych postach wnioskuję, że tak. ![]() Zwłaszcza jeden. ![]() Problem w tym, że musisz się zastanowić, co zrobić żeby pokazać im w sobie tę - nazwijmy to - "kobiecość". I tu już nie chodzi o to, że zamiast coli pijesz jedno małe piwo, tylko o pewien sposób "bycia". Jako "koleżanka niczym kumpel" możesz być otoczona masą facetów, ale żaden z nich nie dostrzeże w Tobie tego, co chcesz, dopóki nie odnajdziesz tych cech sama w sobie i im nie pokażesz... Jeżeli zależy Ci na tym jednym ![]() ![]() Męska przyjaźń, czy koleżeństwo jest dla mnie tym, co sobie bardzo cenię - ja osobiście. Zastanów się, czy chcesz to zmieniać. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:36.